QUOTE(uolma @ 2008 12 09, 18:02)
Yra tam tikras laikas kada galima kada ne, medžioti. O ką galima medžioti priklauso nuo turimų licenzijų
siaip keista pasidare, nes senai tema skaiciau, kad visos tik is bredienos bredienos kai ju medziokle yra grieztai limitruojama...labai labai mazai per visa LT licenziju isduodama
kad nebutu vel off topic'as, musu megiamiausias patiekalas is stirnienos/'ozienos'
imama nemaza kumpio ar kita raumeno gabala, ji itrinam kadagiu uogu, pipiriuku, druskytes ir alyvuogiu aliejaus misiniu, dar galima i visa tai ispausti citrina, bet galima ir be, labai gerai butu cia ir sviezi ciobreliai ar salavijai, ar rozmarinas (visi perkami medziotoju prieksoniu misiniai, palyginus su situ -visiskas s na, mes su vyru nesenai atradom ir nusprendem -viskas jokiu medziotoju prieskoniu nebepirksim ). pamarinuot reiktu nors kelias valandas, bet geriau ir visa para ar net ilgiau. Tada i mesa susmaigstyti lasinuku gabaliukus, bei kas megsta galima ir dziovintu slyvu bei abrikosu ir visa tai kepti rankoveje...na nuo gabalo priklauso kiek -gali but valanda, gali but 1,5 val kepam 200 laipsniu tempoj. Mano vyras ir mano tetis tai megsta kaip karsta patiekala , o man skaniau, kaip saltas
cia fotkinta jau saltas