Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėrienos paruošimas

QUOTE(Rubinele @ 2010 02 05, 19:38)
Greitam mėsos marinavimui labai tinka alus, Nieko daugiau tik alaus, o po to prieskoniai.

Jei žadu žvėrieną troškinti, ar tiks, jei supjaustysiu gabalą gabaliukais, pamirkysiu aluje 3 valandas ir kepant pridėsiu žvėrienos prieskonių?
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 06 08, 10:40)
Jei žadu žvėrieną troškinti, ar tiks, jei supjaustysiu gabalą gabaliukais, pamirkysiu aluje 3 valandas ir kepant pridėsiu žvėrienos prieskonių?


Tiks, tik gali ir trumpiau laikyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2010 02 05, 19:38)
Greitam mėsos marinavimui labai tinka alus, Nieko daugiau tik alaus, o po to prieskoniai. Beje, su žvėriena to dar nebandžiau, o mano parašytas receptukas - tikrai patikrintas  biggrin.gif

kaip įdomiai... g.gif o alus bet koks tinka? ar tik pvz tamsus? g.gif

QUOTE(Rubinele @ 2010 05 20, 16:25)
A6 irgi ilgai darinėju, bet tam labai tinkamas filevimo peilis, dar pasitelkiu ir skalpelius  4u.gif  4u.gif  4u.gif

bigsmile.gif

QUOTE(Sangre_azul @ 2010 05 22, 13:15)
Tvarkiau su mėsiniu, tuo diiiiiiideliu peiliu, tai gal nelabai tinkamas g.gif

aš tvarkau su keliais skirtingais, bet geriausia skolintis iš vyro,kuris su tais peilaiis doroja žvėris mirksiukas.gif
Atsakyti
Siūlau ,žvėrieną marinuoti :obuolių sultyse įbėrus sauja kadagio uogų čili pipiriukų ir mėtų lapelių.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 06 08, 12:59)
kaip įdomiai...  g.gif o alus bet koks tinka? ar tik pvz tamsus? g.gif
bigsmile.gif


aš šviesų pyliau, ir tikrai ne brangiausią - iš bambalių tinka smile.gif

QUOTE(regna @ 2010 06 08, 13:07)
Siūlau ,žvėrieną marinuoti :obuolių sultyse įbėrus sauja kadagio uogų čili pipiriukų ir mėtų lapelių.


Skanu irgi, nebandžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2010 06 08, 14:21)
aš šviesų pyliau, ir tikrai ne brangiausią - iš bambalių tinka smile.gif

O paskui tame aluje ir troškinat? Ar nupilat?
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 06 13, 13:09)
O paskui tame aluje ir troškinat? Ar nupilat?


Nupilu, dedu prieskonių ir troškinu, aliejaus visai nepilu arba visai mažai, nes mėsa pati paleidžia sultis ir jose troškinasi. Taip aluje paruoštą mėsą labiausiai tinka kepti ant laužo, šašlai minkštučiai gaunasi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2010 06 15, 09:49)
Nupilu, dedu prieskonių ir troškinu, aliejaus visai nepilu arba visai mažai, nes mėsa pati paleidžia sultis ir jose troškinasi. Taip aluje paruoštą mėsą labiausiai tinka kepti ant laužo, šašlai minkštučiai gaunasi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
rankovėje kepu gabaliukais suojaustytą stirnieną, prieš vtai marinavau 2 paras - užteks 2 val kepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2010 06 27, 13:16)
rankovėje kepu gabaliukais suojaustytą stirnieną, prieš vtai marinavau 2 paras - užteks 2 val kepti  g.gif


manau, kad uzteks smile.gif aisku ziurint kokie gabaliukai smile.gif nu bet stirnienos ir nebus dideli turbut ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos, o sakykit gal kuri gaminat apkepus is zverienos pvz. stirnienos? Na as galvoju is virtos mesos ar butu galima koki apkepiuka idomesni pasidaryti? Gal turit kas receptukų? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, turiu gabaliuka briedienos bigsmile.gif Gal kas koki firmini recepta turit? Niekada neteko dar is jos gamint blush2.gif
Atsakyti