Manau, kiekvienas esam susidure su alkoholio padauginimu baliukuose. Kokiom priemonem naudojates, kad atsigautumet esant sunkioms pagirioms? Gal bandet metadoxil, ar veiksmingas?
As pati ne karta esu stacius laseline su vit C. Tikrai veiksminga priemone ir greita ;D.
viksreli ;D prisipazink kur taip ziauriai uzgerei ;D jei rimtai, tai man per pagirias atsiranda arkliskas apetitas  "sluoju" viska ka saldytuve randu ;D bet siaip seniai jau tu pagiriu nebuvo :  ir dar, labai norisi apelsinu kazkodel :
Katinele
2003 08 28, 17:28
[quote] :  ir dar, labai norisi apelsinu kazkodel :  [/quote] Hmm,kazin, kodel?  ;D O siaip man padeda dideli kiekiai skysciu-arbatos, mineralinis, sultys- tik jau ne kava. O Metadoxila ir as nesu bandzius...idomu butu isgirsti is bandziusiuju apie jo poveiki
Lašelis
2003 08 28, 17:46
Metadoksila as bandziau. Nezinau ar jis man padejo psichologiskai ar tikrai , bet PADEJO!!!! Nes man ir nuo mazo kiekio buna kita diena bloga , skauda galva ir tt. Bet as ji geriu 2val pries baliu ir grizus is baliaus po viena tablete. Ryte bunu kaip agurcikas! Kas dar svarbu , kai isgeri pries baliu , ne taip apgirsti . Kartais dar padeda pomidoru , ananasu sultys. O geriausiai tai saslykas su 50g degtinytes ;D ;D ;D
Girdėjau atsiliepimų, kad prieš ir po išgėrus metadoksilo, savijauta būna visai gera. Aš dar nebandžius jo, bet kai baigsiu maitint, tai pasitaikius progai pabandysiu būtinai ;D Aš iš tų, kad greičiau nusišausiu, negu kitą dieną po gero baliuko, išgersiu sveikatos pataisymui, kad ir pusę stiklinės alaus ar taurelę ko nors stipriau. Krato iš toli, geriau jau merdėsiu visą dieną su viltim, kad rytoj jausiuos geriau ;D Paprastai kitą dieną gaivindavausi naminėmis obuolių sultimis, tokiomis geromis su rūgštele :D ir, žinoma, mineralka.
O as apie Metadoxili turiu kitokios patirties >:( Karta isgeriau ir pries baliu ir po, ir atrodo labai jau ziauriai nepadauginau :  nu bet taip blogai kita diena dar nebuvo buve :-/ :-/ dar pora dmano draugu bande, ir jiems tas pats :-/ tik blogiau. nezinau, gal cia nuo organizmo priklauso, bet antra karta tikrai nebandysiu juo apsidraust. O siaip, as irgi po gero baliuko valgau viska kas po akimis pasitaiko  O geriausiai padeda miegas, ir juoda arbata su daug cukraus. Paprastai as arbata ir kava jau seniai geriu be cukraus, tai jei bendradarbiai pamato mane dedantis daug cukraus i arbata ...
Mano vyrelis irgi gelbejasi metadoxil'u, jam sako gerai. As nebandziau, nes nebuna man tu pagiriu, nebent moralines ;). Tiesa viena kart po gero baliuko, kita diena teko eiti i kita kulturinga vakareli, o as visa drebejau (sarmata), tai isgeriau litra arbatos Pu Erh (zinot tokia lizdeliais parsiduoda), padejo is tiesu
[quote]viksreli ;D prisipazink kur taip ziauriai uzgerei ;D jei rimtai, tai man per pagirias atsiranda arkliskas apetitas :o "sluoju" viska ka saldytuve randu ;D bet siaip seniai jau tu pagiriu nebuvo :  ir dar, labai norisi apelsinu kazkodel :  [/quote] Viena karta buvau nusigerusi ankstyvoj jaunystej, kai dar nebuvau pratusi prie alkoholio ir padauginau ;D.
Apelsinu norisi gal todel, kad jame daug vit C, kuris skaido alkoholi .
[quote]O as apie Metadoxili turiu kitokios patirties >:( Karta isgeriau ir pries baliu ir po, ir atrodo labai jau ziauriai nepadauginau :  nu bet taip blogai kita diena dar nebuvo buve :-/ :-/ [/quote] Nebutinai nuo Metodoxilio tai galejo ivykti. Gal alkoholis prastas buvo ar maistas pastovejes...
Lašelis
2003 08 28, 21:47
Yra dar viena problema su metadoxilu. Kai jo isgeri , tada netycia galima padauginti alkoholio kieki. Nes vistiek tipo metadoxilas pades ;D ;D ;D
uzklydusi
2003 08 29, 00:15
O man siuo [smiley=drink.gif] [smiley=tit.gif]atveju padedavo tik kefyras [smiley=kaimas.gif] ;D
Katinele
2003 08 29, 00:19
Oj, Taure, turbut busiu nesupratusi del tu apelsinu... :-[ As maniau, kad tu apelsinu tau del pilvelio gyventojo norisi.... :-[  Sorry...
[quote]Oj, Taure, turbut busiu nesupratusi del tu apelsinu... :-[ As maniau, kad tu apelsinu tau del pilvelio gyventojo norisi.... :-[ :PSorry...  [/quote] kam nebuna ;) bet man ju ir dabar ziauriai norisi zinok :
Katinele
2003 08 29, 17:11
[quote] kam nebuna  bet man ju ir dabar ziauriai norisi zinok :  [/quote] Nu va, tai beveik pataikiau
Drugelis
2003 08 29, 17:27
Ach, kaip seniai jos mane buvo aplankiusios...tos pagirios. O šiaip tai ir man norisi ko nors rūgštesnio tomis dienomis, ypač svajoju apie mandarinus, turbūt viskas dėl to vitamino C. Dar geriu daug žaliosios arbatos ir valgau. Nes apetitu tomis dienomis nesiskundžiu, o gasdinu aplinkinius
O man padeda tik jogurtas, daugiau niekas, net mineralinis ir tas netinka ;D
asfaltuota
2003 08 29, 20:11
Tai besilaukianti, tai maitinanti- ech, jau pamiršau kas tos pagirios...
Slyvute
2003 08 29, 22:30
As kai is vakaro padauginu, tai kita diena labai noriu valgyti. Buna net keista, kai kiti i maista paziureti negali, o as kemsu kas papuola ir kiek telpa [smiley=eda.gif]. O siaip man labai padeda daug vandens, sulciu, vit.C ir kava. Daug kur raso, kad kavos negalima gerti, nes ji varo skyscius, o ju organizmui tokiom dienom labai truksta. Na o man be kavos nekas. Ir dar. Jei ryte balius tesiasi, tai as nepries isgerti sompano [smiley=drink.gif]. O metadoxil poveikio nepajutau (nei silta, nei salta).
[quote]O man padeda tik jogurtas, daugiau niekas, net mineralinis ir tas netinka ;D[/quote]
O tave pykina nuo mineralinio ???
Maniskis tai 'pachmiela' dar padaro kita diena - iskart atsigauna ;D.
man tai ant rytojaus labai gerti norisi, tai ,kai atsigeriu vandens didele stikline... vel ,kaip girta jauciuosi... :-/ nezinau kodel cia taip... siaip galiu isgerti ziauriai daug alkoholio, kol zviptelia, bet tai ant rytojaus-o varge... "gydausi" tik vandeniu arba mineraliniu. o va maniskis , tai suvalgo kokias 5 citrinas, ir pazaidzia krepsini-pagiriu-kaip nebuta..
Retai mane jos aplanko,bet galiu pasakyti,kad ta arbata,kur Migele rašė "Pu Erh" tikrai padeda. [smiley=000085.gif]
[quote]Retai mane jos aplanko,bet galiu pasakyti,kad ta arbata,kur Migele rašė "Pu Erh" tikrai padeda. [smiley=000085.gif]  [/quote] o kas ta Pu Erch arbata? kur jos yra? Man geriausiai iš ryto - karšta saldi mėtų arbatėlė. Liuks  O iš vakaro - vit. C ir aspirino tabletė.
Lašelis
2003 09 02, 18:27
[quote] o kas ta Pu Erch arbata? kur jos yra? Man geriausiai iš ryto - karšta saldi mėtų arbatėlė. Liuks  O iš vakaro - vit. C ir aspirino tabletė. [/quote] Pu Erch yra IKI parduotuvese, tokie pokeliukai maiselyje, kaip triufeliniai saldainiai. Kai musu sefas ja geria, viskas aisku ;D ;D.sako dar ji ir svori reguliuoti padeda.
Ta arbata yra ir Medijoj. Kaip del pagiriu, tai nezinau ar padeda, bet svorio tai ne velnio nereguliuoja >:(
na,isiterpsiu ir as pries baliu gerti metadoxila nenaudinga,nes jis iskarto pradeda skaidyti alkoholi,o tai mums suteikia stiprybes dar pakelnoti taureles ir taip daznai mes per daug pridauginame,kad gaunasi tas pats kaip ir nebutume gere vaistu. metadoxila rekomenduojama gerti tik tada ,kai nebegeriame alkoholio pries einant miegoti ,tada jo poveikis buna pats efektyviausias. kam nepadeda metadoxilas ar negali gerti del kokios nors ligos ,pvz.: kepenu ,galima vartoti virskinima skatinancius vaistus,kaip pvz.: "mezim forte",ir aisq daug skysciu. mes su vyru per baliu,valgymo metu, isgeriame virskinima skatinancius vaistus,o grize namo metadoxila.
[quote]
Pu Erch yra IKI parduotuvese, tokie pokeliukai maiselyje, kaip triufeliniai saldainiai. Kai musu sefas ja geria, viskas aisku ;D ;D.sako dar ji ir svori reguliuoti padeda. [/quote]
Aciu , bandysim ;D oi, kaip butu gerai, kad ir tą svorį kas pareguliuotų :-[
mano mama sita arbata 3 metus gere,svoris ne kiek nenukrito.
Slyvute
2003 09 03, 18:59
[quote]kam nepadeda metadoxilas ar negali gerti del kokios nors ligos ,pvz.: kepenu ,galima vartoti virskinima skatinancius vaistus,kaip pvz.: "mezim forte",ir aisq daug skysciu. mes su vyru per baliu,valgymo metu, isgeriame virskinima skatinancius vaistus,o grize namo metadoxila.[/quote] Mezim forte ir man padeda. Labai [smiley=vo.gif] vaistas. As ji pries 3,5 metu geriau tikedamasi, kad pageres virskinimas ir pagrazes veido oda (pries vestuves). Buvau labai patenkinta, pagrazejo veido oda ir numeciau svorio. Aciu Gintare, kad priminei apie si vaista, reikes vel nusipirkti [smiley=flowerface.gif].
Rigedora
2003 09 08, 21:20
Nu va apsišviečiau tokia aktualia tema... :  ir labai nustebau, kad daugeliui apetitas pakyla??? man tai sunkiai sekasi valgyti, nes net kvapai pykina (čia jau kai labai liūdna būna :b ) O šiaip, tai iš tikrųjų, nors labai sumnu prisiversti, bet jei yra dar ko-geriau padaryti pachmieliuką ... tik vat alus man netinka visai tam tikslui.. geriausia šalto šampano taurė arba sidro... dar vynas tinka, tik dažniausiai tų dalykų namie nebūna...  tada tenka tenkintis mineraliniu, paprastu vandeniu... sultimis... ir tablete nuo galvos skausmo ;) O prieš eidama gult dažniausiai visada išgeriu mezim forte tabletę, kad susivirškintų maisto kokteilis. Reiks kada pabandyti tą metadoxilą, tik labai jau nepigus jis.... :-/
Super-Tetis
2004 03 03, 21:02
galit juoktis ir netiket, bet nezinau, kas tai yra pagirios ir galvos skausmas ar pykinimas po baliaus...tiesiog taip nera buve, nes negirtauju, o tie keli kartais kai buvau "ishiles", buvo be jokiu pasekmiu, nors alkoholi maishau visoki
arba man metadoxilas padeda, arba as per mazai isgeriu, nes paskutiniu metu pagiriu nera tik po to miego norisi
Mums irgi Metadoksilis padeda.Seniau vyras prisigerdavo ir visa diena is lovos ir tualeto marsruto nepasitraukdavo.O dabar zvalesnis buna,tik galva siek tiek paskauda,bet siaip savijauta nebe tokia lavoniska.Dabar kazkokias kitas piliules reklamuoja,uzmirsau pavadinima.Idomu kaip jos padeda.
man asmeniskai padeda saldi juoda arbata... bet ji turi but laaaaaabai saldi zodziu vos ne sirupas... bet nei galva skauda nieko...
Man kai is ryto atrodo kad kazkas prisiko i burna  , gelbeja tik kava su daug pieno ir milziniski kiekiai maisto- kai dedu tai uz visa savaite. o siaip daug negeriu, daugiausiai tris butelius alaus, bet ir tai retai, o nuo ju man buna OHOHO kokios pagirios. Neipratus as
| QUOTE (uzklydusi @ 2003 08 29, 00:16) | | O man siuo [smiley=drink.gif] [smiley=tit.gif]atveju padedavo tik kefyras [smiley=kaimas.gif] ;D |
#Antradiene#
2004 07 01, 11:05
labai retai taip būna,bet jau kai būna,tai tik mineralinis...daug daug mineralinio ir jokio maisto ...
*Violeta*
2004 07 10, 17:52
siaip jau metadoksilas yra labai brangus,o kam reikia moketi uz reklama arba firma, yra puikus vaistas paxmielin
Fasolka
2004 07 11, 04:32
pries pradedant baliu 2 tabletes aspirino ir 2 tabletes festalo, ir pries einant miegoti pakartoti. Labai padeda...Studijuodama, igijau sioje srytyje daug patirties  .
sirduke
2004 07 11, 16:42
na as labai retai piktnaudziauju alko, nes labai gerai zinau, kad sekancia diena po to reikes isbraukti is savo gyvenimo  bet vat praeita savaitgali netycia padauginau (nors dar ta pati vakara taip neatrode). oi blogai buvo kita diena, oi blogai... nei i maista negalejau ziureti, nei is lovos pakilti. nenoriu net prisiminti  prisiekiau sau daugiau nei laso!
labai ir man aktuali si tema
grafienė
2005 01 17, 09:11
aš tai po dušu 0,5 val stovėčiau
daryciau taip: ikalu c vitamino doze ir dar po saltu dusu
Cia dar extra atvejui, sako nuo ko susirgai tuo ir gydykis. Gal 50 gramuku padetu, nu nezinau
vasarėja
2005 01 17, 10:39
stikline alaus man tai visada padeda.... po to tabtele- saridon ( nuo galvos skausmo), puodas kavos ir normalus pusryciai, kad butu angliavandeniu, kad ir bandele ... bet sia  ip ar taip, visa diena sush...bus....
Rigedora
2005 01 17, 10:45
užuojauta  man vakar panašiai buvo... tai paryčiais Saridono, paskui Ketanovo... kaušai vandens... labai gerai vitamino C didelės dozės-tik skaičiau kad reik gramą prieš pjankę, 1 gramą prieš einant gult  ir ryte dar gramą... O ryte daug skysčių, saldi arbata arba kava, nes sumažėja cukraus kiekis organizme.. Man vat labai tinka ryte torto gabalas ir šaltas šampanas arba sidras... bet čia kai namie po baliaus gero lieka tokių gėrybių  o šiaip tai vakar atsigavau tik tų pačių vaistų išgėrus  degtinės ir Rygos balzamo su arbata Ech, sunki ta pijoko dalia
Susiena
2005 01 18, 14:19
Aš tai turiu savo receptą. Kadangi po audringo baliaus ir pasikartojančių naktinių kelionių "į Rygą" (  ) aš dažniausiai net negaliu žiūrėti į jokius 50 gr ar maistą, tai man labiausiai tinka gazuotas mineralinis vanduo su daug citrinos.  Angliarūgštė "išbudina" skrandį, jis pradeda "veikti", o citrinos rūgštelė atgaivina visą sužalotą organizmą.  Išbandyta mano kailiu!
murzinyte
2005 01 18, 19:51
Nu Superbaba, klok kaip sekėsi atsipeipeliot? Ateiti manau daug kurioms pravers...
Liulia*
2005 01 19, 15:25
O man nebūna pagirių  , bet nėra čia ko džiagtis turbūt labai...  , taip galim ir chroncike patapt  Aš iš po vakar visada puolu tvarkytis, matyt taip bandau kompensuoti blogus darbus...
|
|