tai va ir pamanem - gal leisti jam kur paselti ir kazkaip protingiau save realizuoti
smalsu del tos tele bim-bam studijos - kaip ten? gal kas vedat savo vaikucius ir galetumet ka papasakot?
zodziu turiu toki 3metu vaikiu namie.. klaikiai judrus ir visiskai nenusedintis vietoje, jam tik paduok ir sugalvok kokios naujos veiklos, nes kitaip tiesiog duksta
tai va ir pamanem - gal leisti jam kur paselti ir kazkaip protingiau save realizuoti smalsu del tos tele bim-bam studijos - kaip ten? gal kas vedat savo vaikucius ir galetumet ka papasakot?
Tikrai žinau, kad užsiėmimai vyksta Daukanto mokykloj, Naugarduko gatvėj - mačiau tėvai vedžioja. Gal ir dar kur nors vyksta
Praeita ketvirtadieni buvo sezono atidarymas, pradejau savo dukra vesti. Kol kas nieko nei gero nei blogo pasakyt apie mokyklele negaliu, nes buvom dar tik karta
tiesa dar kazka skaitaliojau apie dailes ir muzikos uzsiemimus mokytoju namuose
beje nuo siu metu atsirado naujos grupes vaikams-vienoje dirbama su maziais kurie turi hiperaktyvumo problemele ar siaip su per daug judriais ir maziau linkusiais susikaupti vaikais dirbama pagal kazkokias specialias programas. taip pat yra atskira grupe dirbanti pagal Valdorfo sistema (kazkas apie darba tik su naturaliomis medziagomis..) kai konkreciau ka suzinosiu dar parasysiu
Lankem mes tele bim bam, kai mums buvo 3 metai, bet tik menesiuka, nes paziurejau, kad mano judriam suneliui nerupi pamokeles, o jis vis tiek visa laika daro tai, ka pats nori, o ne tai, ka sako mokytojai. Tai pamate, kad jokios realios naudos is tos mokykleles nera ir be to kainuoja tikrai daug, nusprendem nebelankyti.
Dabar sunelis lanko "Zingeiduko" mokyklele mokytoju namuose. Pamokeles vyksta zymiai ilgiau, mokytojai tikrai geri.
Savo abu vaikus vedžiojau į Tele Bim-Bam, labai labai patenkinta, savo laiku teko dar kelias mokyklėles palnkyti, su Bim Bam nepalyginsi, mano vaikai buvo drovūs mažai bendraujantys-stebėtojai, o taip abu prasilaužė, pasidarė tikri dalyviai, labai puiki mokyklėlė
O as noreciau atsiliepimu mamyciu, kuriu vaikuciai lanke telebimbam
Noreciau dukra vesti i ta priesmokykline grupe, tikslaiu ji alpsta, kaip nori ten eiti. Bet girdejau viena pazistamos atsiliepima, tai gerokai kritikavo... Gal galit, mamytes, parasyti, kuriu vaikuciai lanke Telebimbam, kaip ten kas vyko ir pan. Nu ir auga jų kainos Šiaip kažkokių ypatingų pretenzijų neturiu, mokytojos man patiko, bet ir nieko tokio stulbinančio ten nepamatėm ir neišmokom. Aišku, gal jums svarbu, kad vaikutį parodytų per TV Telebimbam, kur vaikų klausinėja visokių dalykų? - tuomet porą kartų per metus pamatysit. Dar pas juos būna vasaros stovykla, nžn nebuvom, nes kaina tokia, kad jei važiuot visa šeima, (akivaizdu, vienas vaikas nevažiuos), tai už tą kainą mes galim sugalvoti egzotiškesnių atostogų
Na va. mes dar negimusiam mūsų vaikeliui bandėm prirašyti šią mokyklėlę, nes laidos patinka. Galvojom, kad kainos nebus tokios kosminės. Per mėnesį mokėti tokius pinigus, o kur dra darželis ir kitos pramogos, tai tėvai vien ant vaikų turi uždirbti. geriau jau ieškosim kitur.
na man labai paciai patinka telebimbam dainos,bet savo vaiko ten tikrai nevesciau,vien paziurejus kaip jie tne koncertuoja...arba vien neringa dainuoja...nematau jokion augimo aukstyn
o kada vyksta tie užsiėmimai Telebimbam mokyklėlėj? Kiek kartų per savaitę? Kažkada girdėjau, kad ten ne visus norinčius priima?
pamokeles vyksta du kart i sav, i sav 4 pamokeles
QUOTE(Mazule @ 2006 09 29, 16:39) Na nemanau, kad TURĖTŲ būt pigiau - ką besakytume, ten jau patirtis ir vardas - todėl ir kaina aš ir smalsumo dėlei įlindau į jų puslapį, tai kainelė tikrai išsiskirianti. O vardas, hm, p. Neringa, kaip parašyta tinklapy, yra koordinatorė, o ne pati mokančioji. Na nežinau, tikrai daug
sveikos mamytes, mano dukrytei 5.5metu megsta dainuoti ir sokti,gal galit patart kur ja galeciau nuvest,nes telebimbam per daug brangu mums.
QUOTE(Chloe @ 2007 08 27, 16:00) taip, bandysim lankyt, ziuresim ar vaikui patiks, nes jis toks nenuorama yamaha jam smagu buvo,kad padukt galima buvo bus daile, muzika, joga ir teatras pirmadieniais ir ketvirtadieniais vyks pamokeles
Kristupuk, o pamokėlės prasideda 17.30 - kaip ir pernai?
taip, tas pats laikas, nepakeite
is tiesu, galetu nors pusvalandi veliau padaryt, net ir vakar teveliai uzsimine, bet jie sako,kad ir taip baigaisi apie 19 val, ja vaikai ziovauja, miega tai del sios priezasties ir nenori nukelt i velesni laika QUOTE(Jusma @ 2006 11 16, 17:18) Na va. mes dar negimusiam mūsų vaikeliui bandėm prirašyti šią mokyklėlę, nes laidos patinka. Galvojom, kad kainos nebus tokios kosminės. Per mėnesį mokėti tokius pinigus, o kur dra darželis ir kitos pramogos, tai tėvai vien ant vaikų turi uždirbti. geriau jau ieškosim kitur. įvardinkite prašau ar galima ten vienkartiniam pabandymui nusipirkti užsiėmimą ar tik mėnesiniai abonentai? kaip suprantu, nieko ten ypatingo ir jokio susižavėjimo?bet hmmm, šiaip įdomu pauostyti kuom ten kvepia QUOTE(ilmantina @ 2007 12 07, 00:06) įvardinkite prašau ar galima ten vienkartiniam pabandymui nusipirkti užsiėmimą ar tik mėnesiniai abonentai? kaip suprantu, nieko ten ypatingo ir jokio susižavėjimo?bet hmmm, šiaip įdomu pauostyti kuom ten kvepia aaa, soriukas matau jų puslapį Papildyta: Papildyta: Plečiasi,Neringa... o ką ji duoda mokslieviukams už tokią kainelę? QUOTE(ilmantina @ 2007 12 06, 22:06) įvardinkite prašau ar galima ten vienkartiniam pabandymui nusipirkti užsiėmimą ar tik mėnesiniai abonentai? kaip suprantu, nieko ten ypatingo ir jokio susižavėjimo?bet hmmm, šiaip įdomu pauostyti kuom ten kvepia Labai įdomu, bet visus pasisakymus su kainom ištrynė QUOTE(Kerė @ 2007 12 07, 10:15) Ar tai interesų konfliktas? Be to, apie Neringa galiu atsiliepti ne iš gerosios pusės: prieš metus, diskutuojamas mūsų kolektyvas buvo pakviestas(nupirktas) kalėdoms (tiksliau kalbant tėvelių dorbovietė vaikučiams nutarė tokią šventę surengti) Ta pati Neringa-visiškai kitokia negu mes ją matom poer TV: o gi labai arogantiška, nemaloni, nedraugiška.... žodžiu,pro sukąstus dantis atidirbo valandą, ir ..... nulėkė freičiau į užkulisius, o iš ten tiesiog neįmanoma buvo pastebėti perkreiptos jos fizionomijos mol daugiau man nemoka
Ta prasme, kad apie kainas buvo rašyta anksčiau - prieš metus, pusmetį ir visų tų pasisakymų nebeliko
QUOTE(Kerė @ 2007 12 07, 22:49) Ta prasme, kad apie kainas buvo rašyta anksčiau - prieš metus, pusmetį ir visų tų pasisakymų nebeliko o kokiu pagrindu jie taip elgiasi? ar gali pakartoti savo nuomonę? man tikrai įdomu? ar esi ten vedusi savo beibiuką? QUOTE(ilmantina @ 2007 12 08, 13:42) o kokiu pagrindu jie taip elgiasi? ar gali pakartoti savo nuomonę? man tikrai įdomu? ar esi ten vedusi savo beibiuką? Nesu vedusi, nes fiziškai tai padaryti neįmanoma dirbant Na, nieko tokio nerašiau - kainas, kada prasideda, kokie užsiėmimai, klausinėjau pas kitas mamytes, kaip sekasi... dar kažką, seniai tas buvo - ir žiūriu nei vieno pasisakymo nebeliko
Sveiki visi,
Mes tai lankėme šią studiją tik 4 mėnesius. Daugiau nervai neišlaikė Viskas, atseit daroma su šypsena, bet rezultatas - nulis. Dukrytė visko daug daugiau darželyje išmoksta. Nežinau, nesuprantu ir nepateisinu tokių nerealių pinigų ėmimo už šią mokyklėlę. Net koktu darosi, prisiminus. Mokytojai džiaugdavosi, kad vaikų ateidavo į užsiemimus mažiau, nes "tada ramiau būna..." Dabar lankome būrelį kitoje vietoje, ir esame nerealiai patenkinti Visus atkalbinėjame nuo šios bimbanijos QUOTE(Šauni mama @ 2007 12 27, 12:42) Sveiki visi, Mes tai lankėme šią studiją tik 4 mėnesius. Daugiau nervai neišlaikė Viskas, atseit daroma su šypsena, bet rezultatas - nulis. Dukrytė visko daug daugiau darželyje išmoksta. Nežinau, nesuprantu ir nepateisinu tokių nerealių pinigų ėmimo už šią mokyklėlę. Net koktu darosi, prisiminus. Mokytojai džiaugdavosi, kad vaikų ateidavo į užsiemimus mažiau, nes "tada ramiau būna..." Dabar lankome būrelį kitoje vietoje, ir esame nerealiai patenkinti Visus atkalbinėjame nuo šios bimbanijos Ar tikrai visai nieko neišmoko per 4 mėn.? QUOTE(Kerė @ 2007 12 07, 20:49) Ta prasme, kad apie kainas buvo rašyta anksčiau - prieš metus, pusmetį ir visų tų pasisakymų nebeliko Yra forumo ir šio skyrelio taisyklės - prašom pasiskaityti, kad žinotumėte, ką galima rašyti žinutėse, o ką tik AŽ Ir nebarkit moderatorių - jie atlieka savo darbą QUOTE(Kerė @ 2007 12 27, 20:29) Ar tikrai visai nieko neišmoko per 4 mėn.? ir tai apie telebimbam... QUOTE(Šauni mama @ 2007 12 27, 14:42) Sveiki visi, Mes tai lankėme šią studiją tik 4 mėnesius. Daugiau nervai neišlaikė Viskas, atseit daroma su šypsena, bet rezultatas - nulis. Dukrytė visko daug daugiau darželyje išmoksta. Nežinau, nesuprantu ir nepateisinu tokių nerealių pinigų ėmimo už šią mokyklėlę. Net koktu darosi, prisiminus. Mokytojai džiaugdavosi, kad vaikų ateidavo į užsiemimus mažiau, nes "tada ramiau būna..." Dabar lankome būrelį kitoje vietoje, ir esame nerealiai patenkinti Visus atkalbinėjame nuo šios bimbanijos prisidedu QUOTE(Šauni mama @ 2007 12 27, 12:42) Mes tai lankėme šią studiją tik 4 mėnesius. Daugiau nervai neišlaikė Viskas, atseit daroma su šypsena, bet rezultatas - nulis. Cia gal ne mokyklele kalta. Kiekvienas zmogus skirtingai priima naujus kolektyvus. Gal jusu mergaites ir "bimbamo" biolaukai nesutapo. As toje mokykleleje maciau viena minusa. Tai vaiku mamos! Nors is kitos puses sakiau ir sakysiu, nera profesionalesniu bureliu kaip Mokytoju namuose. Tik aisku, ten geriau leisti jau "paaugintus" vaikus, bent jau nuo 5m.
Musu mazyle lanko paciu maziausiuju grupele ir jai laaabai patinka. Vaikai laaabai visi laukia teatro ir dainavimo pamokeliu, per daile aisq dirba daug ir tevai
Visad maniau,kad si mokyklele viena populiariausiu,bet,kad labai jau mazai atsiliepimu apskritai,teko pastebeti(ne is temos postu,is gyvenimo tai tokie mano lukesciai
Na, bet atsiprasau kainos tai kosmines!!!!! Ka jus norit ta sakykit, yra ne ka prastesniu mokykleliu nei si, o be to ir menesinis mokestis mazesnis! Gerai kala pinigelius is reklamos!!!!
QUOTE(Zifke @ 2009 03 16, 23:03) Na, bet atsiprasau kainos tai kosmines!!!!! Ka jus norit ta sakykit, yra ne ka prastesniu mokykleliu nei si, o be to ir menesinis mokestis mazesnis! Gerai kala pinigelius is reklamos!!!! nu zinokit as pritariu, labai jau brangu... tipo lygis i bim bam leisti, uztat kainos kosmines
Tai vis dar lygis? Aš manau, kad jau senokai nebe.
Lygis yra leisti vaiką į specializuotus teminius būrelius - mokyklėles, o ne į imitaciją, kai viskas krūvoje, o realiai nulis naudos. QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 13, 15:28) Tai vis dar lygis? Aš manau, kad jau senokai nebe. Lygis yra leisti vaiką į specializuotus teminius būrelius - mokyklėles, o ne į imitaciją, kai viskas krūvoje, o realiai nulis naudos. ar tikrai vis dar lygis? ir aš manau,kad jau seniai nebe
Sveikos
o ar girdekot kanors apie planuojama atidaryti telebimbam privatu darzeli? jei turit kokios info idomu butu
Apie telebimbam...cia bus mano nuomone ir tik mano, abai asmenine. bet pritariu toms, kurios rase, kad ten yra kose makalose...ir to, ir to ten yra: truputi padainuojam truputi papiesiam, truputi teatro, truputi muzikos, makalavimasis po tas mokyklos klases...Na ne, tikrai vardas daug daugiau veza nei pats mokykloles "vidus"...ir "dvasia"...Nera ten tos dvasios, kaip kazkas teisingai pasake "gerai uzsukta verslo masina"...
Manau, kad mes nebelankysim, nes ir vaikai kazkok nesiverzia...esam lanke tikrai nemazai muzikos pamoku, del to galime is pasirinkimo drasiai teigti, kad tai nera "kazkas tokio"... Na, nebent, mamytes svajoja, kad ju vaikuti parodys per TV. As irgi visai noreciau, bet kai pamaciau kokio lygio ten murdymasis vyksta, tai nezinau ar tempsim...Man per sunku ir as griztu is ten nusikalus, susimakalavus, nei viena dainele galvoj neskamba...kose...visko daug po truputi... Vienintele faina pamoka teatro. viskas. o kur butu galima nueiti su 1.5m vaikuciu? vilniuje ir uz prieinama kaina? aciu uz atsakymus
sestadieni eisime susipazinti su mokyklele
drauges mergyte lanko,tai sake labai patinka |