ingutera
2006 09 18, 13:30
Mes vis pajuokaudavom, kad būtų šaunu praleisti naktį prie vandenyno...tačiau dirbdavom kasdien iki vėlumos arba tiesiog praleisdavom vakarą prie židinio, su draugais. Bet JIS buvo didesnis romantikas, nei aš galėjau įsivaizduoti. Ir taip, vieną eilinį vakarą, jis atskubėjo paimti manęs iš darbo. Vis paskubindavo, come on, bebe...pralėkėm namus, pralėkėm miestelį, nežmonišku griečiu lėkėm kažkur į naktį...tik pamačius pažįstamas vietas, supratau, kad JIS padovanojo man dar vieną puikią akimirką, dar vieną tikrą svajonę- pamatyti beprotiškai mylimą jūrą, miegoti po atviru dangum. JIS pasirūpino viskuo: šiltais bliuzonais, pripučiamu čiužiniu, žvakėm, pūkine antklode (vis gi buvo rugpjūčio galas), prancūzišku vynu ir net mažais sumuštinukais...naktis buvo tamsi tamsi, tik mūsų žvakelė švietė..girdėjau begalinį jūros šurmulį, bangų dūžius į krantą, vėjo šokį, ramų JO kvėpavimą šalia manęs, jaučiau šiltą glėbį, švelnų bučinį prieš užmiegant...prabudau dar saulei tekant, žiūrėjau kaip jis miega prisiglaudęs prie manęs ir skaičiavau, kiek mums dar liko valandų ir dienų kartu...visai mažai...jis prabudo, pabučiavo mane be žodžių, viską suprasdamas. susikibom už rankų ir nuėjom kvapnios pusrytinės kavos į mažą restoranėlį ant jūros kranto...neturėjom laiko, kad švaistyti jį veltui. tiesiog buvom kartu.
Grazu  Jura tikrai dovanoja pacias graziausias akimirkas
Niviuke
2006 10 31, 21:01
QUOTE(ingutera @ 2006 09 18, 14:30) Mes vis pajuokaudavom, kad būtų šaunu praleisti naktį prie vandenyno...tačiau dirbdavom kasdien iki vėlumos arba tiesiog praleisdavom vakarą prie židinio, su draugais. Bet JIS buvo didesnis romantikas, nei aš galėjau įsivaizduoti. Ir taip, vieną eilinį vakarą, jis atskubėjo paimti manęs iš darbo. Vis paskubindavo, come on, bebe...pralėkėm namus, pralėkėm miestelį, nežmonišku griečiu lėkėm kažkur į naktį...tik pamačius pažįstamas vietas, supratau, kad JIS padovanojo man dar vieną puikią akimirką, dar vieną tikrą svajonę- pamatyti beprotiškai mylimą jūrą, miegoti po atviru dangum. JIS pasirūpino viskuo: šiltais bliuzonais, pripučiamu čiužiniu, žvakėm, pūkine antklode (vis gi buvo rugpjūčio galas), prancūzišku vynu ir net mažais sumuštinukais...naktis buvo tamsi tamsi, tik mūsų žvakelė švietė..girdėjau begalinį jūros šurmulį, bangų dūžius į krantą, vėjo šokį, ramų JO kvėpavimą šalia manęs, jaučiau šiltą glėbį, švelnų bučinį prieš užmiegant...prabudau dar saulei tekant, žiūrėjau kaip jis miega prisiglaudęs prie manęs ir skaičiavau, kiek mums dar liko valandų ir dienų kartu...visai mažai...jis prabudo, pabučiavo mane be žodžių, viską suprasdamas. susikibom už rankų ir nuėjom kvapnios pusrytinės kavos į mažą restoranėlį ant jūros kranto...neturėjom laiko, kad švaistyti jį veltui. tiesiog buvom kartu.  Kazkas nerealiai nuostabaus...
bembyze
2006 11 22, 01:35
QUOTE(ingutera @ 2006 09 18, 15:30) Mes vis pajuokaudavom, kad būtų šaunu praleisti naktį prie vandenyno...tačiau dirbdavom kasdien iki vėlumos arba tiesiog praleisdavom vakarą prie židinio, su draugais. Bet JIS buvo didesnis romantikas, nei aš galėjau įsivaizduoti. Ir taip, vieną eilinį vakarą, jis atskubėjo paimti manęs iš darbo. Vis paskubindavo, come on, bebe...pralėkėm namus, pralėkėm miestelį, nežmonišku griečiu lėkėm kažkur į naktį...tik pamačius pažįstamas vietas, supratau, kad JIS padovanojo man dar vieną puikią akimirką, dar vieną tikrą svajonę- pamatyti beprotiškai mylimą jūrą, miegoti po atviru dangum. JIS pasirūpino viskuo: šiltais bliuzonais, pripučiamu čiužiniu, žvakėm, pūkine antklode (vis gi buvo rugpjūčio galas), prancūzišku vynu ir net mažais sumuštinukais...naktis buvo tamsi tamsi, tik mūsų žvakelė švietė..girdėjau begalinį jūros šurmulį, bangų dūžius į krantą, vėjo šokį, ramų JO kvėpavimą šalia manęs, jaučiau šiltą glėbį, švelnų bučinį prieš užmiegant...prabudau dar saulei tekant, žiūrėjau kaip jis miega prisiglaudęs prie manęs ir skaičiavau, kiek mums dar liko valandų ir dienų kartu...visai mažai...jis prabudo, pabučiavo mane be žodžių, viską suprasdamas. susikibom už rankų ir nuėjom kvapnios pusrytinės kavos į mažą restoranėlį ant jūros kranto...neturėjom laiko, kad švaistyti jį veltui. tiesiog buvom kartu.  wow  super
Damapupika
2006 11 22, 13:53
pavydziu
Selenita
2006 11 30, 00:51
Be galo siltas ir jaukus prisiminimas
elickaa
2007 05 04, 08:41
ale dar tokiu ir vyru bua...na super
dzestina
2007 05 13, 18:41
neisdildomi ispudziai,kaip faina
NU LABAI FAINA
Man ašaros akyse, kaip gražu ir romantiška....Be galo miela istorija....Ah, ta jura....
Saldainė
2007 07 31, 18:12
Labai grazu Kai pagalvoji, iki nerealios akimirkos tiek nedaug tereikia. Reikia truputi pajudinti pirstelius, kad kitas zmogus butu pats laimingiausias ta nakti
ingutera
2009 03 17, 17:59
QUOTE(juso @ 2007 07 26, 11:03) Man ašaros akyse, kaip gražu ir romantiška....Be galo miela istorija....Ah, ta jura....  gera ir siandien prisiminti
eliukastukas
2009 03 21, 18:28
tikrai labai romantiskas vyrukas
mazekris
2009 04 21, 13:35
Tikrai romantiska nakti turejot
Angeliuxxx
2009 04 26, 17:11
Begalo grazu...
*visterija*
2009 05 13, 16:10
šaunūs prisiminimai
labai silta istorija  va cia tai tikra romantika
skridaile
2009 06 16, 20:54
na jau romantiku romantika
kiprute
2009 06 17, 16:45
auksinis_drugelis
2009 07 02, 18:19
tikrai nuostabi istorija mum su brangiuoju pasiseke, kad gyvenam Klaipedoje. I savaite bent viena karta nuvaziuojam kartu pasedet apsikabine, atsigert arbatos ir paziuret saulelydzio
erikiuxxx
2009 07 05, 01:22
QUOTE(ingutera @ 2009 03 17, 18:59) gera ir siandien prisiminti  turbut be galo siltas ir jaukus prisiminimas,ypac kai sulauket dukrytes ligiai po 9 men.
epopėja
2009 07 22, 13:24
labai miela istorija
Elijana
2009 07 28, 14:51
gražu
U.g.n.e
2009 08 08, 16:01
Oi, kaip romantiska turejo buti nakti prie vandenyno
- AUSRITTA-
2009 08 25, 21:53
|