Vilienė
2010 12 31, 16:04
QUOTE(zojux @ 2010 12 31, 16:23) Na mano durytes kainavo daugiau nei jusu surasyti skaiciai  , bet irgi nera pacios prasciausios arba standartines charakteristikos. Siulyciau, jei dar ne pervelu, pasidometi ne ASSA, o Abloy spynomis, jos kiek as savo laiku aiskinausi atitinkamo lygio yra rimtesnes, saugesnes, ir patikimesnes. Nes jei jusu durys tures 3 fiksavimo taskus tai gales buti ideta tik 1 spyna, todel ja geriau deti geresne. O koki slenksti suplanavot? P.S. Na as nelabai gerai, deja mokiausi LT kalbos mokykloje (buvo vienas is nemegstamesniu dalyku) ir kiek atsimenu vos istempiau 7-ui (nors norejau sakyti "ant 7-to"  ) Beja geru Naujuju visiems "durininkams"  Kaip minėjau, kaina 3000 man lyg "aukso viduriukas"  Vokiškos nuo 4500 iki 8500eur  Bet manau 3000 yra reali kaina, nebent prisifarširuot vidinių pritempėjų, pirštų/rainelės skaitytuvų  O šiaip logika tokia: imam standartines už 1200-1500 ir pridedam platesnius varčios rėmus ir truputi extra PIR užpildo. Staktą taip pat teks platinti pagal varčią. Todėl 1500Lt pabrangimas daugiau nei pakankamas tokiems tikslams pasiekti Spynos labai nesureikšminu - durys ne vienintelis ir tikrai ne lengviausias būdas patekti į namą. Manau ar Assa ar Abloy yra pakankama, žymiai geriau nei kokia Ižeskij mechaničeskij zavod Apie slenkstį gamintojui užsiminiau - jie siūlo kietmedį, bet pats linkčiau prie kaustyto nerūdijančio plieno. Durys bus dažytos (zero natūralaus medžio interjere) tai bijau kad slenkstis nusilups bemindžiojant. Kaustytą jie daro tik parduotuvėms / biurams - sako kietmedžio namui turi užtekti. Na bus matyt ką jie pasiūlys. P.S. Forumas - durų, ne esė, apybraižų ar kitokių paistalynių  Man su statybiniu išsilavinimu jūsų LT kalbos žinios atrodo puikios Linksmų, sėkmingų ir sveikų Naujųjų 2011m!
Ihmantas
2010 12 31, 16:09
QUOTE(Vilienė @ 2010 12 31, 17:04) Kaip minėjau, kaina 3000 man lyg "aukso viduriukas"  Vokiškos nuo 4500 iki 8500eur  Bet manau 3000 yra reali kaina, nebent prisifarširuot vidinių pritempėjų, pirštų/rainelės skaitytuvų  O šiaip logika tokia: imam standartines už 1200-1500 ir pridedam platesnius varčios rėmus ir truputi extra PIR užpildo. Staktą taip pat teks platinti pagal varčią. Todėl 1500Lt pabrangimas daugiau nei pakankamas tokiems tikslams pasiekti Spynos labai nesureikšminu - durys ne vienintelis ir tikrai ne lengviausias būdas patekti į namą. Manau ar Assa ar Abloy yra pakankama, žymiai geriau nei kokia Ižeskij mechaničeskij zavod Apie slenkstį gamintojui užsiminiau - jie siūlo kietmedį, bet pats linkčiau prie kaustyto nerūdijančio plieno. Durys bus dažytos (zero natūralaus medžio interjere) tai bijau kad slenkstis nusilups bemindžiojant. Kaustytą jie daro tik parduotuvėms / biurams - sako kietmedžio namui turi užtekti. Na bus matyt ką jie pasiūlys. P.S. Forumas - durų, ne esė, apybraižų ar kitokių paistalynių  Man su statybiniu išsilavinimu jūsų LT kalbos žinios atrodo puikios Linksmų, sėkmingų ir sveikų Naujųjų 2011m!  nesenai sugedo musu assa spyna nuejus pas pazystama raktininka isaiskino visa politika,galit det Ižeskij mechaničeskij zavod bus tas pats
QUOTE(zojux @ 2010 12 31, 16:23) Siulyciau, jei dar ne pervelu, pasidometi ne ASSA, o Abloy spynomis, jos kiek as savo laiku aiskinausi atitinkamo lygio yra rimtesnes, saugesnes, ir patikimesnes. Nes jei jusu durys tures 3 fiksavimo taskus tai gales buti ideta tik 1 spyna, todel ja geriau deti geresne. O koki slenksti suplanavot? Spynos galit visai nedet, pakaks kalvisko sklascio ar kaip senovej sluota uzremt (zenklas kad nieko nera namuose).  Vagys dabar per duris nebevaiksto, nebutas gi, namas. Ten kur pirkau as, gamybos vadovas net pasakojo, kad idejus ju gamintas duris su netokio garsaus gamintojo (REIMPEX serdeles) spynomis, po kiek laiko apsilanke vagys. Prie duru net prieje nebuvo, iejo per langa - lengvai ir greitai. O kas liecia ASSA ir kitas "shustresnes" spynas tai tie kurie vogt eina turi ir tu spynu sablonus. 3 duriai elektriniu graztu ir eini atsiputes. Anekdotas ten nesaugumas. Del paties saves geresnes jausenos nebent.
Vilienė
2010 12 31, 19:23
QUOTE(Dario @ 2010 12 31, 19:00) Spynos galit visai nedet, pakaks kalvisko sklascio ar kaip senovej sluota uzremt (zenklas kad nieko nera namuose).  Vagys dabar per duris nebevaiksto, nebutas gi, namas. Nuo vagies - nei spynos nei tvoros  lietuvių liaudies išmintis
vilmatuke
2010 12 31, 21:09
QUOTE(zojux @ 2010 12 31, 00:21) Nebejuokinkite. Turejau su jais kontaktus rinkdamasis langus tai net i 2 mano atrankos etapa neperejo su savo konsultacijomis ir matyt gaminiu savybemis bei kainos santykiu. O mes priešingai, gailimės, kad nepirkom iš jų langus, vietoj jų pasirinkdami "megrame". Tai bent duris dabar iš jų įsigijom. Gerų Naujųjų metų
Laba diena, gal galetumet patarti kur uzsisakyti plastikines lauko duris namui? kitokiu nesiulykit  Kadangi cia viesai reklamuoti nelabai galima, tad info prasau i AZ. Is anskto atsiliepusiems visiems dekui!
Andriukas
2011 01 28, 23:47
Sveiki, perskaiciau visa foruma, jo... aliuminines per brangu; medines kraiposi; plastikines nuolat reguliuojamos, blogai uzsidaro; metalines "verkia", o ziema susala, apledija ir neatsidaro... Labiau linkstu i klijuotos medienos su aliuminiu profiliu, gal kas galit patart kur tokias Vilniuje gamina ir/arba parduoda? Jei viesai nerasot, busiu dekingas jeigu parasysit i AZ
Mindaugas77
2011 01 31, 00:05
Viliene, kaip reikalai su tom šiltom durim, nes man jau irgi bręsta? Nes mazdaug panasų variantą Alsekoj buvau radęs, 5600 lt uz 210x90, 76cm su poliuretanu, tada (rudeni) net pagalvojau, kad pas juos dievaži krizės gal net nebūta.
Andriukas
2011 01 31, 17:52
Sveiki, šiandien apibėgau žinomus durininkus Vilniuje, tai va, firmelė prieš "Akropolį" visai nieko doro nesiūlo, nebent vokiškas, bet kaina..., šiaurės miestelyje na kažkas įdomiau. Iš viso matyto linkstu į "Totum" pusę, vis dėlto, mano matymu, kainos ir kokybės santykis. Forume daug rašyta jog jos braižosi, bandžiau nagu braukti, lyg viskas tvarkoje, įbrėžimo neliko, sako dabar į dažą daugiau kietiklio deda. Tiesa, "Banginyje" ir Ukmergės "Senukuose" pardavėjai apie ta patį taip skirtingai kalba...
Įdomu būtų pamatyti klijuotos medienos duris armuotas aliuminio profiliu, gal žinot kas tokia gamina?
Vilienė
2011 01 31, 20:16
QUOTE(Mindaugas77 @ 2011 01 31, 01:05) Viliene, kaip reikalai su tom šiltom durim, nes man jau irgi bręsta? Nes mazdaug panasų variantą Alsekoj buvau radęs, 5600 lt uz 210x90, 76cm su poliuretanu, tada (rudeni) net pagalvojau, kad pas juos dievaži krizės gal net nebūta.
5600 yra labai daug palyginus su mano durim. Negaliu taip kategoriškai teigti nematęs Alsekos durų, bet pats sukuosi stipriai pigiau  Durys gamybos stadijoje, tikiuosi poros savaičių bėgyje galėsiu sudėti foto bei brėžinius. Poliuretano visi 100mm, nesismulkinau su mažiau  labai tikiuosi bus ne tik šiltos (tuo neabejoju) bet ir gražios: stiklo paketas 3stiklų, LED pašvietimas, raižyta plokštė... Pakentėkit kol bus pagaminta - pasigirsiu nepasididžiuosiu.
Noriukas5
2011 01 31, 20:19
Visi laukem jusu duru rezultato, jeigu viskas liuks ir kaina kaulu nelauzo tai manau teks linija atidaryti
verslas
2011 01 31, 20:23
QUOTE(Andriukas @ 2011 01 31, 18:52) Sveiki, šiandien apibėgau žinomus durininkus Vilniuje, tai va, firmelė prieš "Akropolį" visai nieko doro nesiūlo, nebent vokiškas, bet kaina..., šiaurės miestelyje na kažkas įdomiau. Iš viso matyto linkstu į "Totum" pusę, vis dėlto, mano matymu, kainos ir kokybės santykis. Forume daug rašyta jog jos braižosi, bandžiau nagu braukti, lyg viskas tvarkoje, įbrėžimo neliko, sako dabar į dažą daugiau kietiklio deda. Tiesa, "Banginyje" ir Ukmergės "Senukuose" pardavėjai apie ta patį taip skirtingai kalba... Įdomu būtų pamatyti klijuotos medienos duris armuotas aliuminio profiliu, gal žinot kas tokia gamina? Apie Totum ir as masciau bet atmeciau(pas kelis draugus apsibraize)kai pasakiau pardavejui Kauno senukuose tai man tik numurke kad visos braukosi  kaina palei 3stukas!Ziurejau Skydo siltas duris(apie jas atsiliepimai geresni)ju kaina apie 3.5lt(Draugas atsnekineja sako teke kelis skydus remontuot tai viduriai surudyja)Pas jy klijuoto medzio taso durys pasikraipe(sake reik pareguliuot)Va tu zmogeli ir zinok kokias deti kad butu ir geros ir kaina butu padori
Vilienė
2011 01 31, 20:58
QUOTE(Noriukas5 @ 2011 01 31, 21:19) Visi laukem jusu duru rezultato, jeigu viskas liuks ir kaina kaulu nelauzo tai manau teks linija atidaryti  Manau gamintojas taip ir padarys. Bent man jau 3vnt gamina. O jei galės kainas laikyti apie 3t už R konkurentus lenkiančia 3-4 kartus - manau tautiečiai atsirinks kas prie ko ir mielai pirks. Dizainą pasikopinau nuo vokiškų už 5600eur  neblogas kainų skirtumas?
Andriukas
2011 01 31, 21:42
QUOTE(verslas @ 2011 01 31, 21:23) Apie Totum ir as masciau bet atmeciau(pas kelis draugus apsibraize)kai pasakiau pardavejui Kauno senukuose tai man tik numurke kad visos braukosi  kaina palei 3stukas!Ziurejau Skydo siltas duris(apie jas atsiliepimai geresni)ju kaina apie 3.5lt(Draugas atsnekineja sako teke kelis skydus remontuot tai viduriai surudyja)Pas jy klijuoto medzio taso durys pasikraipe(sake reik pareguliuot)Va tu zmogeli ir zinok kokias deti kad butu ir geros ir kaina butu padori  Totum is DAF faneros, be stiklo 2500 (su pastatymu) su stiklu +400, skydas vadybininkas matyt kokias 2 savaites dirbantis, nesudomino visai, Hormann - 3799, estiškos apie 1700, megrame- nesupratau uz ka 4000 (alia pusinis 2004 m gaminys) Fauga- su stiklu, bet be įstatymo 2100 (nors PVC durų priešui nelinkėčiau, nei šilumos, nei stabilumo (ateitis sandarumas bus blogas) Čia šiandien dienos kainos. (2011 01 31) Dabar kas liečia visu varžų, galvokite logiškai, durys dažnai varstomos, dažniau nei langai, su lyg kiekvienu atidarymu (90 laipsniu) kokiam laikui (o jai rankose krepšiai iš "maksimos", laikas ilgesnis) 2 kv.m. atvira anga. Logiška, kad šalčio neleisti į namus, geriau kažkas tarpinio, tipo tambūras (pvz metaliniu durų šarmojimą praktikoje daug kas sprendžia antromis medinėmis durimis) . Šilumos varža svarbesnė tarp varčios ir staktos, jei stakta tuščiavidurė metaline, o varčia šiltinta, be abejo temperatūrų skirtumas bus didelis, dėl to ir rasos, įsitikinęs, kad prie kokių -20 iš namų teks pro langą išeiti, nes tas kas aprasojo užšals į ledą. Tad, mano manymu durys turėtų būtį sandarios, neišsikraipyti, neišbrinkti ir su vienoda staktos ir varčios šilumos varža. Išties durų pasiūlymas ne koks, dauguma siūlo putplasčio ir dviejų kartono gabaliuku "super konstrukcija"... Papildyta:QUOTE(Vilienė @ 2011 01 31, 21:16) 5600 yra labai daug palyginus su mano durim. Negaliu taip kategoriškai teigti nematęs Alsekos durų, bet pats sukuosi stipriai pigiau  Durys gamybos stadijoje, tikiuosi poros savaičių bėgyje galėsiu sudėti foto bei brėžinius. Poliuretano visi 100mm, nesismulkinau su mažiau  labai tikiuosi bus ne tik šiltos (tuo neabejoju) bet ir gražios: stiklo paketas 3stiklų, LED pašvietimas, raižyta plokštė... Pakentėkit kol bus pagaminta - pasigirsiu nepasididžiuosiu. Na ir as laukiu Jusu duru, o kas daugiau lieka
Mindaugas77
2011 02 03, 14:23
Idomumo delei imetu Alsekos pasiulyma 2080 x 970 uz su PVM 5697.12 Lt ir tai jau su 20% nuolaida  : 1. Profilių sistema: Lauko durys (vaizdas iš lauko, atsidaro į lauką), slenkstis ąžuolinis 41mm 2. Mediena: stakta pušinis tašas su dyginiu jungimu 68mm, varčia Vario Pur dengta pušies faneruote 3. Apdaila: Lakas "Teknos Aquatop"
4. Stiklinimas: vienos kameros stiklo paketas 4-16Ar-4sel 5. Užraktai: G-U rankena rakinama Spyna Secury Europa R4 45/92 8/16, įfrezuojami vyriai Easy 3D matinis chromas, durų rankenos sidabr.matinės F1. 6. Dvi sandarinimo tarpinės. ideciau paveiksliuka, bet nelabai gaunasi cia ko.
verslas
2011 02 03, 14:41
QUOTE(Mindaugas77 @ 2011 02 03, 15:23) Idomumo delei imetu Alsekos pasiulyma 2080 x 970 uz su PVM 5697.12 Lt ir tai jau su 20% nuolaida  : 1. Profilių sistema: Lauko durys (vaizdas iš lauko, atsidaro į lauką), slenkstis ąžuolinis 41mm 2. Mediena: stakta pušinis tašas su dyginiu jungimu 68mm, varčia Vario Pur dengta pušies faneruote 3. Apdaila: Lakas "Teknos Aquatop"
4. Stiklinimas: vienos kameros stiklo paketas 4-16Ar-4sel 5. Užraktai: G-U rankena rakinama Spyna Secury Europa R4 45/92 8/16, įfrezuojami vyriai Easy 3D matinis chromas, durų rankenos sidabr.matinės F1. 6. Dvi sandarinimo tarpinės. ideciau paveiksliuka, bet nelabai gaunasi cia ko. Tikra nesamone uz tokia kaina(dar 68 taso)  Reikejo sakyti kitur uz jusu kaina 3durys iseis
Mindaugas77
2011 02 03, 14:54
Ir dar vienas buvo pasiulymas is Dorvilos uz 3830 LT SU PVM ir 17% nuolaida ir montazu: matmenys 1000x2100 mm šoninės dalys nėra stiklas tonuotas rudai, stiklo paketas paviršius filingai iš vienos pusės- lauko dažyta RAL spalva- balta vyriai vyriai reguliuojami GU- Vokietija, 4 vnt +apsauga spyna ASSA565/ cilindras 601 raktas/suktukas, Rankena CR slenkstis standartinis- kietmedžio- ąžuolas http://www.dorvila.lt/lt/lauko-durys-nerudyjantis-plienastokios pacios kur pavyzdys lenteleje kur pacioj apacioj
Ihmantas
2011 02 03, 15:20
Mindaugas 77 Durys
Andriukas
2011 02 03, 17:52
QUOTE(Mindaugas77 @ 2011 02 03, 15:54) Ir dar vienas buvo pasiulymas is Dorvilos uz 3830 LT SU PVM ir 17% nuolaida ir montazu: matmenys 1000x2100 mm šoninės dalys nėra stiklas tonuotas rudai, stiklo paketas paviršius filingai iš vienos pusės- lauko dažyta RAL spalva- balta vyriai vyriai reguliuojami GU- Vokietija, 4 vnt +apsauga spyna ASSA565/ cilindras 601 raktas/suktukas, Rankena CR slenkstis standartinis- kietmedžio- ąžuolas http://www.dorvila.lt/lt/lauko-durys-nerudyjantis-plienastokios pacios kur pavyzdys lenteleje kur pacioj apacioj Brangu
Nebrangu, o kosmosas. Uz berods 76mm duris pries 1.5m mokejau kelis kart maziau. Be nuolaidos 1600 tokio dizaino koki pabraiziau. Na su nuolaida dar pigiau gavosi, bet to nevertinkim. Taigi deryboms vietos daugiau nei sociai.
QUOTE(Mindaugas77 @ 2011 02 03, 14:23) Idomumo delei imetu Alsekos pasiulyma 2080 x 970 uz su PVM 5697.12 Lt ir tai jau su 20% nuolaida  : 1. Profilių sistema: Lauko durys (vaizdas iš lauko, atsidaro į lauką), slenkstis ąžuolinis 41mm 2. Mediena: stakta pušinis tašas su dyginiu jungimu 68mm, varčia Vario Pur dengta pušies faneruote 3. Apdaila: Lakas "Teknos Aquatop"
4. Stiklinimas: vienos kameros stiklo paketas 4-16Ar-4sel 5. Užraktai: G-U rankena rakinama Spyna Secury Europa R4 45/92 8/16, įfrezuojami vyriai Easy 3D matinis chromas, durų rankenos sidabr.matinės F1. 6. Dvi sandarinimo tarpinės. ideciau paveiksliuka, bet nelabai gaunasi cia ko. Na tie kosmonautai matyt cia pelningumo rodiklius pakelti ant jusu norejo so tokio neuaskto lygio durytemis ir uz tokia solidzia kainele Neveltui jie per borta skrido dar pirmame mano langu atrankos etape. Del duru net nesikreipiau. Papildyta:QUOTE(Andriukas @ 2011 02 03, 17:52) Brangu  Na ten mazai techniniu svarbiu chgarakteristiku kad taip teigti, bet gal. Ir butinai dar ta nusnerksta butine Assa565 spyna ikise. Abloy daug rimtesnes ir saugesnes kiek buvau issinagrinejes, o assa serpatrebas. Papildyta:QUOTE(Dario @ 2011 02 03, 21:00) Nebrangu, o kosmosas. Uz berods 76mm duris pries 1.5m mokejau kelis kart maziau. Be nuolaidos 1600 tokio dizaino koki pabraiziau. Na su nuolaida dar pigiau gavosi, bet to nevertinkim. Taigi deryboms vietos daugiau nei sociai. Na medinio taso 78mm su atitinkama kokybe ir isbaigtumu manau uz 1600 yra daugiau nei SUPER kaina. Aisku durys nelygu durims. Tai tokio dydzio langas tikriausiai panasiai kainuoja (dabar tingiu beziureti)  , o cia durys....
Del spynu labai nepergyvenkit, kolkas dar niekas nesukure tokios spynos kurios neatrakintu vagys. Cia saves apgaudinejimas. Siandien kaip tik ta tema kalbejau su pazystamu kriminalistu. vagys jau tokias technologijas valdo, kad iseje dar ir uzrakina kaip buvo palikta. Siulyciau geriau siltu duru, be salcio tilteliu ieskot, o spynos pakaks paprastos ploksciu seifiniu raktu, nuo vaiku apsigint, nors ir pastarieji i ja zapadlo degtuku prikaiso.
Vilienė
2011 02 05, 12:42
QUOTE(Dario @ 2011 02 04, 22:10) ploksciu seifiniu raktu, nuo vaiku apsigint, nors ir pastarieji i ja zapadlo degtuku prikaiso.
Prisiminus vaikystę ir mokyklos laikus: į pastarąją spyną labiau monetos tikdavo. Degtukai puvo propaguojami į cilindrines serdeles Dažnai pasisekdavo - per nemėgstamas lietuvių k. ar literatūros pamokas įvirsta darbų mokytojas ir išsiveda, reik kažkieno sugadintą spyną pakeist nes mokytoja į kabinetą neįeina...
Andriukas
2011 02 05, 22:12
O gal kas bande Lenkuose duru dairytis? Nes jau kiek zinau i Varsuvos Ikea, visokiu lempu, tinku, glaistu, dazu vaziuoja, sako turistiniai kruizai organizuojami?
Sveiki,
Cia susiduriau su tokia problema, dejau isorines lauko duris (seifo duris)pries 2metus. Tai cia nepraejus nei metam pradejo puslikes kelt, paskui vienas sonas atsoko.. o va po vakaryksciu salciu is vis suaizejo ir gabalai tos virsutines pleveles nukrito, po apacia pasimate kaip ir medzio plokste.
Gal kas zino ar ten ta PVC plevele buna dengiama ir laukine duru puse? Nes kiek internete radau info, kad tokiu duru tik vidine puse taip dengiama o isorine buna is spec. medz plokstes ir spec.inpregnuota, nudazyta.
miskosargas
2011 02 20, 20:23
QUOTE 5600 yra labai daug palyginus su mano durim. Negaliu taip kategoriškai teigti nematęs Alsekos durų, bet pats sukuosi stipriai pigiau Durys gamybos stadijoje, tikiuosi poros savaičių bėgyje galėsiu sudėti foto bei brėžinius. Poliuretano visi 100mm, nesismulkinau su mažiau labai tikiuosi bus ne tik šiltos (tuo neabejoju) bet ir gražios: stiklo paketas 3stiklų, LED pašvietimas, raižyta plokštė... Pakentėkit kol bus pagaminta - pasigirsiu nepasididžiuosiu. Kur tavo durys?
Semi Sweet
2011 02 23, 10:51
Kas galetumete parekomenduoti, kur galima butu isigyti plienines arba aliumines lauko duris namui Kaune? Aciu visiems
Nu tai kas kokias duris geras radot? Gal kas užmatėt tokias kur gaut?
verslas
2011 03 20, 20:56
QUOTE(airise @ 2011 03 18, 22:28) Nu tai kas kokias duris geras radot? Gal kas užmatėt tokias kur gaut?  Labukas Airise  Panasias maciau Forte Kaune(Nulek paziuret)
Kaune man nėr kaip pažiūrėt  Internete nerandu.Nuorodą gal turit?
Vilienė
2011 03 24, 17:20
Kas labai laukia mano "superdurų" gali jas apžiūrėti ir pačiupinėti anksčiau už mane - stovi parodoje "Namų pasaulis", Kaune  Man jas montuos po parodos (išnuomojau už apvalią sumelę  )
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 24, 17:20) Kas labai laukia mano "superdurų" gali jas apžiūrėti ir pačiupinėti anksčiau už mane - stovi parodoje "Namų pasaulis", Kaune  Man jas montuos po parodos (išnuomojau už apvalią sumelę  ) Nematysiu  Čia parodyk
Vilienė
2011 03 24, 20:13
QUOTE(airise @ 2011 03 24, 20:48) Nematysiu  Čia parodyk  Kitą savaitę, kai gražins iš nuomos  , sudėsiu foto į blogą. Nekantriausi gali nulėkt į LA maniežą
miskosargas
2011 03 24, 21:57
Dėk greičiau (laikas užsisakinėt). Ir skerspjūvio shemą nepamiršk įdėti.
Vilienė
2011 03 25, 09:00
QUOTE(miskosargas @ 2011 03 24, 22:57) Dėk greičiau (laikas užsisakinėt). Ir skerspjūvio shemą nepamiršk įdėti. Jei esat Kauno miškosargas - galiu prirašyti prie chebrytės, urmu užsisakinėjančios - gausite gal kokią urminę nuolaidą. Nors šiais globalizacijos laikais geografija nesvarbu...
miskosargas
2011 03 25, 10:22
Aš iš Plungės, bet atstumas iki Kauno tik 1,5 valandos. tik užsakant reikėtu pamatyti gyvai. Žemaičiai tokie žmonės, kad kol nepačiupinės, neparagaus negai priimti sprendimo.
QUOTE(miskosargas @ 2011 03 25, 09:22) Aš iš Plungės, bet atstumas iki Kauno tik 1,5 valandos. tik užsakant reikėtu pamatyti gyvai. Žemaičiai tokie žmonės, kad kol nepačiupinės, neparagaus negai priimti sprendimo. Prisideciau ir as prie duru saraso, tik bent vizualiai parodykit to Viliene: gal zinote ar jie bus parodoje Klaipedoje balandzio gale?
Man irgi klausimas ar bus Klaipėdoje, nes reiktų pačiupinėti gyvai ir apsitarti dėl kainų
Vilienė
2011 03 25, 14:16
QUOTE(luksė @ 2011 03 25, 12:42) Prisideciau ir as prie duru saraso, tik bent vizualiai parodykit to Viliene: gal zinote ar jie bus parodoje Klaipedoje balandzio gale? Ne, nežinau. Jei galvojat dėtis prie urmininkų - Giedruolė organizatorė  Pačiupint galite Kauno parodoj, bent nuo Plungės tai arčiau nei mano statybos  Vizualiai - kokį norėsit dizainą, tokį padarys. O va pačiupint kompe nepavyks, gausit nuvykti gyvai.
QUOTE(Vilienė @ 2011 03 25, 13:16) Ne, nežinau. Jei galvojat dėtis prie urmininkų - Giedruolė organizatorė  Pačiupint galite Kauno parodoj, bent nuo Plungės tai arčiau nei mano statybos  Vizualiai - kokį norėsit dizainą, tokį padarys. O va pačiupint kompe nepavyks, gausit nuvykti gyvai. Man ir ciupineti nereikia, svarbu siltos durys butu...O tai kokia firma dare jusu exkliuzyva?
Vilienė
2011 03 26, 17:53
QUOTE(luksė @ 2011 03 26, 18:40) Man ir ciupineti nereikia, svarbu siltos durys butu...O tai kokia firma dare jusu exkliuzyva?
Durufabrikas.ltŠiandien apžiūrėjau parodoje, labai patiko. Būtent to ir tikėjausi. Laukiu kitos savaitės - sudės manasias
Giedruolė
2011 03 26, 20:53
Šnekėjausi su Durim  sakė į Klaipėdą neplanavo. Išreiškiau liaudies pageidavimą bent foto pademonstruoti, tai sakė nufotkins ir į feisbuką sudės... na matysim gal kokią nuorodą atsiųs. Tiesa sakė Restoj dalyvaus, lauke stovės su durim.
Vilienė
2011 03 27, 09:48
QUOTE(airise @ 2011 03 27, 10:31) Kad neskuba - šventa tiesa. Be terminų skunde lyg daugiau nieko ir "neinkriminuojama" - jei kokybė gera aš savo durų vistiek sulauksiu Perskaičius visus skundus tikriausiai vienintelė išeitis emigruoti, nu ner LT gyvenimo visai  vien sukčiai ir apgavikai  Kita medalio pusė visad tik teisi - čia kaip ir trūkumas paties portalo.
miskosargas
2011 03 31, 19:34
Viliene tai kur tos durys?
Vilienė
2011 04 01, 08:20
QUOTE(miskosargas @ 2011 03 31, 20:34) Viliene tai kur tos durys?
Žr. postą Nr.594 - kol kas viskaip kaip pagal tą scenarijų
QUOTE(Vilienė @ 2011 04 01, 09:20) Žr. postą Nr.594 - kol kas viskaip kaip pagal tą scenarijų  Viliene, nenusimink  Gal jau greit sulauksit išvajotų durų. Mes pasirinkom Viljandi duris. Suderėjom šiokią tokią nuolaidėlę, tik teko palaukti norimo modelio. Žadėjo duris pristatyti balandžio pirmą savaitę, bet sulaukėm greičiau - šiandien jau atveža. Kai įstatys ir prabus durys bent iki žiemos, galėsiu pasidalinti įspūdžiais kaip joms sekėsi atlaikyti saulę ir kitas oro sąlygas.
admin*1
2011 04 01, 13:32
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|