Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: eMule
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ambro
Parsisiunciat eMule programele. Spaudziat ant "eMule0.44b_Installer.exe".

• Pasirenkat lietuviu kalba ir spaudziat "ok".

user posted image

• Spaudziat "toliau"

user posted image

• Spaust "as sutinku"

user posted image

• "toliau >", jei nereikia "pagalbos failu" - nuimkit varnele (ten dar galima pasirinkti kuria kalba: vokieciu ar anglu)

user posted image

• Pasirenkat kur instaliuoti savo diske. Paprastai instaliuojama C diske=> program files => eMule.
    Spaudziat "idiegti"

user posted image

• Idiegiama...

user posted image

Programa suinstaliuota!
Ambro
Susirandat "program files" folderi "eMule". Tada spaudziat ant sio mulo smile.gif user posted image (emule.exe).
  • "next"

user posted image

• pasirenkat savo vartotoja varda - nicka. Jei norite, kad eMule krautusi kartu su Windows'ais - dekit varnele. Jei norit, kad uzsikrovus siai programai iskart jungtusi prie interneto - dekite varnele.
    user posted image

• "next"
    user posted image

• "next"
    user posted image

• "next"
    user posted image

• "next"
    user posted image

• "finish"
    user posted image

• Pasirenkat savo Windows'uas, jungimasi prie interneto rusi. SPaudziat "pritaikyti"
    user posted image

Konfiguruoti reikes tik pirma karta paleidziant programa.
griegzde
o ka galima daryt su šia programa?
Nesijuokit jei gu ka, tokiuose dalykuoseia as visai zalia wink.gif
SuperBaba
viksreli, aciu labai clap.gif viska padariau, tik naudotis nemoku biggrin.gif

iingri, kad parsisiust filmus wink.gif
VeroniQ
o ka ten nemoket.??? Ypac lkai viskas lietuviskai. Paieska yra paieska, irasai pavadinima, jei randa, paspaudi du kart ir lauki ilgai kol parsius.
Siuntimuose gi rodo kaip ten sekas.
Daugiau infos yra eMUle help'as
~♥KaipTaiKaip♥~
Nu as jau irasiau ir paspaudziau kad siustu, bet man vis rodo kad laukiama ir progrese ta raudona linija yra, bet nezinau ka ten kas reiskia. O gal cia taip ilgai reik laukt kol prades siust?
Gudri lape
Vaidulka, pries tai reikia prisijungti prie serverio-paspaudi kur yra nuoroda Serveris-atsistoji ant kokio nors ir klikin-desiniam apatiniam sone-parodys ar prisijungei ar ne, o jeigu yra raudona linija -reiskiasi reikia laukti-kolkas nieks neturi to ko tu ieskai....-arba bandyti jungtis prie kito serverio...
~♥KaipTaiKaip♥~
Nu jau siuncia, bet kai kurie eilese stovi biggrin.gif
O kur rast tu serveriu prie kuriu butu galima jungtis, pavyzdziui kaip sitas puslapis
http://www.sharereactor.ru/
griegzde
as kaskaip nerandu, kaip atsisiust ta "eMule'.
Man neduoda siust
~♥KaipTaiKaip♥~
QUOTE (iingri @ 2004 09 19, 20:09)
as kaskaip nerandu, kaip atsisiust ta "eMule'.
  Man neduoda siust
Ambro
QUOTE (iingri @ 2004 09 19, 15:28)
o ka galima daryt su šia programa?

Ji yra is p2p programu tipu. T.y. dalinimasis dykai programomis, filmais, zaidimais, mp3 ir pan thumbup.gif

Atidarai programa:
user posted image

Spaudi user posted image ir kai pasidaro jis toksai: user posted image, vadinasi, jau prisijunge. Kitas budas jungtis - spausti tiesiogiai ant serverio (serverio sarase) dukart kairiu pelytes klavisu. Tada keliauji per si klavisa user posted image i paieska. Irasai ka nori susirasti. Gali ir nusistatyti smulkiau, t.y. tipa, dydi, pletini. Ir spaudi klaviaturos klavisa "enter" arba pacioj programoj startas.

Paieskos rezultatuose ismeta visa eile surastu failu. Norint pasirinkti, kuri siust, reikia ant norimo failo spragtelt pelyte du kartus. Tada spaudi ant user posted image ir ziuri kaip siuncia.

Siuntimuose user posted image yra keliu spalvu progresai: zalias (jau atsiustas), raudonas (tokio failo ar jo dalies kol kas niekas neturi) ir melynas (turi). Kuo tamsesne melyna spalva, tuo daugiau nariu turi ta faila ar jo dali.
SuperBaba
O kodel as niekaip negaliu prisijungti nei prie vieno serverio unsure.gif
Ambro
QUOTE (sauluciukas @ 2004 09 19, 16:29)
Daugiau infos yra eMUle help'as

thumbup.gif puslapis clap.gif clap.gif clap.gif
Ambro
QUOTE (SuperBaba @ 2004 09 19, 21:24)
O kodel as niekaip negaliu prisijungti nei prie vieno serverio unsure.gif

Viena is priezasciu gali buti ugniasienes draudimas. Kokia naudoji? As ZoneAlarm. Kai instaliavau sia programa, manes paklause ar leisti jungtis prie ineto. Daviau leidima ir viskas chiki clap.gif

Del visa ko siulau pasinaudoti sauluciuko siulomu linku. Ten tikrai nemazai informacijos.
griegzde
QUOTE (Vaidullka @ 2004 09 19, 19:42)
http://puzzle.dl.sourceforge.net/sourcefor...b_Installer.exe[/URL]
spausk cia ir turetu siusti  biggrin.gif

sad.gif na nieko nesuprantu, spaudžiu cia kur parodet ir man ismeta kad tokio puslapio nera. O taip norečiau ižbandyti šia programa.
SuperBaba
QUOTE (viksrelis @ 2004 09 19, 21:53)
Viena is priezasciu gali buti ugniasienes draudimas. Kokia naudoji? As ZoneAlarm. Kai instaliavau sia programa, manes paklause ar leisti jungtis prie ineto. Daviau leidima ir viskas chiki clap.gif

Del visa ko siulau pasinaudoti sauluciuko siulomu linku. Ten tikrai nemazai informacijos.

o kaip galiu paziuret kokia naudoju rolleyes.gif
Čiauškutė
As girdejau , kad eMule nesaugu ar tiesa ?Bet pati nenaudoju - sako gerai pumpuoja.Turejau Kazza tai daug blogybiu pagaudavo , o siaip Flashget visai patenkina.
Ambro
QUOTE (Arvira @ 2004 09 19, 23:40)
As girdejau , kad eMule nesaugu ar tiesa ?Bet pati nenaudoju - sako gerai pumpuoja.Turejau Kazza tai daug blogybiu pagaudavo , o siaip Flashget visai patenkina.

Su Flashgetu neparsisiusi legaliai tokiu programu kaip su eMule ir dar su cracku 2in1 biggrin.gif

Siaip tai ir as Flashgeta naudoju vietoj paprasto Mozillos downloaderio.
Čiauškutė
Aisku , bet del saugumo nieko nezinai.Gal mane klaidina pazistamas kompiuteristas , nes as ir norejau eMule instaliuot mane atkalbejo.
jolitav
Viksreli, o kodel kai instaliavau naujaja versija, senoji v 030.a lieka atskirai ir filmai is senosios automatiskai nepersimeta i naujaja. Nezinau, ar supratai, ka norejau pasakyti, bet dabar yra du asilai pas mane. g.gif
Ambro
QUOTE (jolitav @ 2004 09 21, 16:49)
Viksreli, o kodel kai instaliavau  naujaja versija, senoji v 030.a lieka atskirai ir filmai is senosios automatiskai nepersimeta i naujaja. Nezinau, ar supratai, ka norejau pasakyti, bet dabar yra du asilai pas mane. g.gif

as instaliuoju naujaja versija ant virsaus senosios wink.gif

Gali ir rankiniu budu perkelti tuos siunciamus failus.

Eik i "program files" => senaji "eMule" => susirandi "temp" folderi ir ir ten perkeli viska i naujaja versija analogiskai "temp" folderi wink.gif
jolitav
Viksreli, o kaip reikia instaliuoti ant senos versijos?
Ambro
QUOTE (jolitav @ 2004 09 21, 22:35)
Viksreli, o kaip reikia instaliuoti ant senos versijos?

Parsisiunti nauja versija, sena butinai isjunk ir instaliuoji. Kai reikia nurodyti, kur instaliuoti - nurodyk program files => eMule folderi (ta senaji)
jolitav
Aciu VIKSRELI!!! thumbup.gif
Tiki nesuprantu, koki ten laika rodo toje naujoje versijoje. g.gif Senoje, tai rodydavo per kiek laiko atsisius, o cia g.gif g.gif
Meila
Labai faina programikė thumbup.gif
Gal galit padėti, ar galima, kad jungtųsi prie Tako ftp ir siųstų iš ten, kai tik bus galimas įėjimas? g.gif
miau
O man raso, kad jus neprisijunge prie serverio (kai bandau ieskoti ko nors). Tai kaip prisijungti, nieko nesigauna mad.gif
Ambro
Spausk sia ikonele user posted image ir tau prisijungs prie artimiausio serverio.

Arba gali pati prijungti. Tereikia paspausti dukart ant pasirinkto serverio (serveriu sarase).
miau
Aciu, viksreli, pabandysiu wink.gif
Ambro
QUOTE (miau @ 2004 10 07, 13:47)
Aciu, viksreli, pabandysiu wink.gif

Ir kaip sekasi?
miau
QUOTE (viksrelis @ 2004 10 07, 16:11)
Ir kaip sekasi?

Ai, s... :
eD2K Tinklas
Būsena: Jungiamasi

Kad Tinklas
Būsena: Jungiamasi

Web serveris
Būsena: Įjungta
0 aktyvios sesijos
URL: http://10.10.12.89:4711/

Ar ilgai teks laukt? g.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
O as jau parsisiunciau viena filma, sakau paziuresiu, bet spyga taukuota nepasileidzia man jisai mad.gif Raso kad yra winamp media file, bet per winampa nepaleidzia, per windws media player'i nepaleidzia - raso blogas formatas, per dvd paleidimo programa irgi nepaleidzia. Per ka dar gali paleisti ji???? parsisiunciau tuos codekus kur Viksrelis rase kitoj temoj, irasiau as juo, bet nezianu ka daryt su jais toliau. Gal jie padetu paleist filma, bet jeigu ne? Ka tada daryt?
Meila
o jis visas parsiustas, nes ir man vieno nepaleido nepilnai parsiusto.
o gal pamegink parsisiusti bsplayer programa, yra ir lietuviska versija... wink.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Siaip tai visas lygtais. O is kur parisisiust ta Bsplayer?
miau
QUOTE (Vaidullka @ 2004 10 12, 10:43)
Siaip tai visas lygtais. O is kur parisisiust ta Bsplayer?

Is cia wink.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Aciu Miau biggrin.gif wink.gif
Perliukas
O kaip atnaujinti serveriu sarasa ir kur gauti veikianciu . Anksciau daugiau ju turejau , o dabar vis bando jungtis ir vis nesekmingai , raso : Connection refused. Your IP is currently blacklisted.
Meila
Pagiriamasis žodis eMul'iui. Ten viskas lietuviškai aiškiai papasakota, gali nurodyti iš kur duodi savo failų, bet dėl to kad nedaug duodi ir stovi paskutinis eilėje, bet mano vyrui nepatiko ir išmetė lauk. mad.gif Tai brolis instaliavo Warez, kažką reikėjo parsisiųsti, tai parsiuntė greitai, bet kai aš atidariau, ogi ten jau rašo, kad iš mano kompo siunčia jau beveik visus filmus, kažkokius failus, na prieina visur, tai net neaišku kaip ten uždrausti, na nebenta aš nieko nesuprantu unsure.gif
Perliukas
O mano eMuliukas smile.gif pasitaise , jau ir serveriu turiu prisijunge ir siuncia clap_1.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
http://www.linkomanija.net/
Emules nuorodos, daug visokiu dalykiuku biggrin.gif
Gal kas zinot dar panasiu puslapiu? As dar viena zinau http://www.sharereactor.ru/ ir viskas, o jie labai patogus kai ka nors reikia susirasti biggrin.gif Pasidalinkit jei kas dar zinot biggrin.gif
Ievariste
emule- p2p programa. tai reiskia kad siunciates failus is tokiu pat zmoniu kurie irgi ja pasileide ("ja" salyginai, nes yra ne tik emule, bet ir kitu klientu veikianciu siame tinkle). kitaip sakant siunciates is zmoniu ir dalinates su zmonemis
prie ftp/http sia programa neprisijungsit
del prisijungimo problemu- gali buti be galo daug niuansu. daug neaiskinant techiniu detaliu, tegaliu pasakyti jog gali padeti naudojamo porto pakeitimas i pvz 80, taciau atskirais atvejais gali jusu interneto tiekejas uzblokuoti taip, jog neprisijungsit niekaip... deja...
del emule nustatymu- daug padeti negaliu, nes naudojuosi visai kita operacine bei klientu (linux+mldonkey, kuris gali jungtis iskart prie 5 serveriu, o ir siuntimas eina geriau)
beje turiu pastebeti, kad ipatingai nepergyventumet del serveriu prie kuriu prisijungiat. zinoma geriau prisijungti prie populiaresniu serveriu (kur daugiau vartotoju), taciau jei ir ne, tai nieko tokio, nes jus gaunate apie dalinamus failus ir is kitu serveriu
svetaines, kuriose nuorodos emulei:
www.shareconnector.com
www.e2k.ru
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (viksrelis @ 2004 09 19, 12:56)
Parsisiunciat eMule programele. Spaudziat ant "eMule0.44b_Installer.exe".

negaliu net pirmo žingsnio padaryti, rašo:

Could not read file
Paranormali
mad.gif Mna ta pati irgi raso mad.gif
Ambro
QUOTE (Kopa @ 2004 11 05, 21:10)
negaliu net pirmo žingsnio padaryti, rašo:

Could not read file
~♥KaipTaiKaip♥~
Parsisiunciau filma su emule ir man jis eina be garso, vaizdas yra, o garso jokio. Viena jau istryniau galvodama kad filmas negeras,bet visi tai negali but blogi. Tas filmas is pradziu buvo be vaizdo - tik garsas, o dabar vaizdas yra, o garso ne. Ka man daryt?
Paranormali
mad.gif O as nerandu jokio serverio, raso jog visi mire mad.gif sad.gif Kodel g.gif
Ar vel kazko nesuprantu doh.gif
milabra
Nieko man nesiinstaliuoja ta programa, sako kad incomplete arba corupted mad.gif Ir taip jau antrą kartą.... Jau nenoriu aš tų emulių, nes matau kad galybė problemų su juo sad.gif Arba esu visiška analfabetė blink.gif
Perliukas
Dailin, o tau serveriu saraso neismeta ? Man rodo 69 serverius ir automatiskai prisijungia prie kurio nors g.gif , as visai nieko nesirenku tik spaudziu prisijungti ir pirmyn thumbup.gif
Meila
Dar galima atsinaujinti serverių sąrašą. Aukščiau čia pasiskaitinėkit, rašė iš kur. O be to man automatiškai atnaujina, kai prisijungiu thumbup.gif
Jau naudojuosi nauju eMule Plus 1.1 thumbup.gif
Radau per google, tik nežinau dabar tikslaus adreso. unsure.gif
Vaidulka gal tau trūksta codekų ar kaip ten jie vadinasi. Pasiskaityk temoje: Nerodo filmų. smile.gif
Paranormali
sad.gif Sarasa ismeta, bet serveriai mano Emuleje visi mire mad.gif KODEL doh.gif
Ambro
Gali nejungti eMule, jei interneto tiekejas yra uzdraudesp2p programu naudojima rolleyes.gif Pvz, dabar initas duoda geru greiciu pigesni plana, bet p2p programos neveikia sad.gif Todel likom prie sh...ino greicio, kad tik gautumem kokia nors svieziena, kaip filmai, programos ir pan wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.