Mamytes,
GAl kas nors vedate savo vaikučius į darželį "Dainelė" Domeikavoje? Labai domintų bet kokia informacija apie šį darželį: auklėtojas, maitinimą, užsiėmimus, t.t.
Mamytes,
GAl kas nors vedate savo vaikučius į darželį "Dainelė" Domeikavoje? Labai domintų bet kokia informacija apie šį darželį: auklėtojas, maitinimą, užsiėmimus, t.t.
Na nejaugi niekas nevedate savo vaikų į šį darželį?!
Norėjau pradėti vesti savo mažių į šį darželį, bet kartą važiavom pro šalį, tai jis man ne kokį įspūdį paliko, taip kad važinėsim į Šilainių "Ginatrėlį".
Šiaip labai ir aš info norėčiau apie "Dainelę"
mane irgi domina viskas apie si darzeli. atsikraustem neseniai tai norim jau is anksto i eile
Kaip lanke mano dicke si darzeli as buvau labai patenkinta,maitinimas geras ir aukletojos su vaikais labai uzsiima,bet va kaip dabar bus su mazuoju tai nezinau,nes eile nemaza,o ir ponia vedeja apie vienisu mamu pirmenybe itin pabrezia
Eilutė labai nemaža
Eilutė tai tikrai didelė, aš užrašiau savo vaiką 1 mėnesio, tai į darželį eisim geriausiu atveju po 2 metų
Papildyta: QUOTE(katinas2 @ 2008 01 20, 00:56) Kaip lanke mano dicke si darzeli as buvau labai patenkinta,maitinimas geras ir aukletojos su vaikais labai uzsiima,bet va kaip dabar bus su mazuoju tai nezinau,nes eile nemaza,o ir ponia vedeja apie vienisu mamu pirmenybe itin pabrezia Žinok aš tik meldžiu dievą, kad tokių vienišų mamyčių norinčių patekti į šį darželį būtų kuo mažiau
Pabendrauju su panasaus amziaus vaikuciu mamytem,vienai kaip eile jau rudeni ir atejus bus,bet is jos pasakojimo supratau,kad vedeja jai vietos dar negarantuoja ,atseit daug mamyciu vienisu....o ir pasakymas,kad mamytes auklem pasiruosusios tukstancius moket.. ka galetu reiksti
Sveitkutes as ir galiu si ta psakyti apie si darzeli: eiles ten tikrai dideles .Sunu buvau uzrasius nuo 6 men tai eile priejo tik treju metu sulaukus.Dabar ruosiuos ir dukrele ten pat leisti tik nezinau kaip vel su tom eilem bus.Kai sunu leidau tai sake pirmenybe tiem kas antra vaika leidzia,studijuojanciom ir vienisom mamytem.Taigi maniske bus jau antra (brolis jau lanko si darzeli,nors metus laiko teko i silainius vezioti,kol eile priejo).
Siaip darzeliu skustis tikrai negaliu.Sunus irgi labai patenkintas ir nebuvo tokios dienos kad nenoretu eiti i darzeli. QUOTE(Vitusia @ 2008 03 04, 20:56) Sveitkutes as ir galiu si ta psakyti apie si darzeli: eiles ten tikrai dideles .Sunu buvau uzrasius nuo 6 men tai eile priejo tik treju metu sulaukus.Dabar ruosiuos ir dukrele ten pat leisti tik nezinau kaip vel su tom eilem bus.Kai sunu leidau tai sake pirmenybe tiem kas antra vaika leidzia,studijuojanciom ir vienisom mamytem.Taigi maniske bus jau antra (brolis jau lanko si darzeli,nors metus laiko teko i silainius vezioti,kol eile priejo). Siaip darzeliu skustis tikrai negaliu.Sunus irgi labai patenkintas ir nebuvo tokios dienos kad nenoretu eiti i darzeli. matomai mano pirmagimiui irgi buvo ten gerai...eidavo iš vakaro ankščiau miegoti su mintimi, kad greičiau išauštų rytojus, greičiau į darželį...
Mano mazoji lanko lopsiuku grupe "Pumpureliai". Esu labai patenkinta aukletoju darbu, ypac aukletoja Dalyte Sidlauskiene.
Pats darzelis tikrai tvarkingas, smelio dezes apsaugotos nuo sunu ir kaciu. O del eiliu - nieko nepadarysi - darzelis tik vienas, vaikuciu daug. Mes irgi vos patekom. Suprantu kai kuriu teise tureti pirmenybe (vienisos mamytes ir pan.), bet kai ta pirmenybe lemia tavo vaikucio nepatekima, tada skaudu. Pasijauti kartais nenormali vien del to, kad gyveni su vyru ir vaikas turi pilna seima. Beje, kazkuri minejo Sargenus. Ten zinokit dar ilgesne eile
Mano maziukas siandien pirma dienele i si darzeli nuejo.Lankysim Pumpureliu grupe.Is pirmo zvilgsnio sunku ka nors pasakyt,bet aukletojos tai labai malonios pasirode.
Tikiuosi nebus kosminė eilė
vis gi kosmine eile, turbut nei neprieisim
kosmine kosmine.....vasara bus 2 metai kaip eileje stovim, bet kad rudeni eisim i darzeli tai dar nesisviecia, kaip tik snd buvau pasiziureti kaip ten tos eiles..... praita rudeni prieme tik 25 vaikus is kuriu 22 buvo su pirmenybe ir tik 3 is eiles, tai musu eile pajudejo tik per 3 vaikus...puikus vaizdelis ane???? minejo direktore kad si rudeni zada priimt 38 vaikucius, bet vel neaisku kiek bus pirmenybiniu....o mes esam 47....tai be sansu si rudeni, o i darba eiti reikia....nzn ka cia reikes daryti.....reikia turbut pazymas kokias susiveikti, gal stoti reikia i universiteta koki dienini kursa, kad be eiles priimtu ar ka ????
Aš irgi buvau praradusi viltį ten pakliūti, bet pasiskambinau ir pasirodo, kad mūsų eilė priėjo ir jau nuo rudens žygiuosim į šitą daržiuką, nes dabar vis dar į Šilainius vežiojam. Užsirašę prieš du metus buvom.
Tik kad dabar neaišku kaip auklėtojos ten, kaip maistas, ar būna spektakliukai ir papildomi kažkokie užsiėmimai?
kylam i virsu, nes labai aktualu pasidare....
Spektakliukai buna i menesi karta tai visada, atvaziuoja koks teatriukas, ar siaip kokia grupe. Mano suneliui tai labai patinka
Labas mamytes
Nelabai tikisi, kad 5000 sumokėjo, gal 500?
Mes kantriai sulaukėme savo eilės be vokelio, bet.... Gal yra mamyčių žinančių daugiau apie Žiburio grupę, domina atsiliepimai apie auklėtojas. Būčiau be galo dėkinga.
Kadangi darželyje mes naujokai, o anksčiau lankytame to tikrai nebuvo, bet ar auklėtojos privalo apislankyti vaiko namuose? Auklėtoja labai siūlosi į svečius, gal čia darželio tvarka tokia. Man tiesiog pasirodė keista
Nezinau, mes jau antrus metus lankosm si darzeli ir nei pernao lopselio aukletojos, nei siemet Spalviuku grupes, i svecius nesisiule.
QUOTE(Fen-berry @ 2009 10 10, 20:28) Kadangi darželyje mes naujokai, o anksčiau lankytame to tikrai nebuvo, bet ar auklėtojos privalo apislankyti vaiko namuose? Auklėtoja labai siūlosi į svečius, gal čia darželio tvarka tokia. Man tiesiog pasirodė keista Ne siaip sau siulosi i svecius, o paziureti kaip gyvenate, kokia jusu finansine padetis. Po to prasideda visokios uzuominos apie parama, pakisas ir t.t. Ko aukletojai eiti i svecius? Suprasciau jei is kokios tarnybos prasytusi. Giminaiciai pasakojo, kad ju vaiko mokytoja ejo per namus "pasiziureti" kaip kas gyvena su tam tikru tikslu.
Dėl vokelio
O dėl smalsios auklėtojos...Žinau, kad ten viena yra... Jos grupė religinės pakraipos...Tai labai aktyviai domisi namine aplinka...Bet jei nenorite viešinti asmeninio gyvenimo ir kviestis į namus, taip ir pasakykit.
mano mergaite priesmokyklineje grupeje nei labai gerai nei blogai viena aukletoja Gitana tai tikrai saunuole
Nera jokiu lengvatu ir vienisoms mamoms, mes eileje 142, o i darzeli rudeni, padetis beviltiska
labas mamytes
man irgi rupi atsiliepimai, bet temele nera aktyvi
Jauciu kas lanko, tai ir lanko, o kam aktualu del patekimo mazai ka cia gali bepasakyti
idomu, kada cia vaikucius priima
Kitu metu gruodi planuojam persikelt gyvent i naujus namucius uz Domeikavos. Tes keist ir darzeli...Iki Kreves pr. neprivazinesi..Svarstau, as geriau: ar Domeikavos ar Sargenu darzeliai. Mano dickei bus tuoj 3 m., o kai kelsimes gyvent bus 4m...Gal pusmeti ir uzbaigsim senajam darzely, o nuo 4.5 m. eitume kur arciau namu. Juolab, kad ir sesei bus 3m. Tad turim 1.5 m laiko laukimui.
Idomus atsiliepimai butu... QUOTE(faustluk @ 2010 11 03, 09:41) Kitu metu gruodi planuojam persikelt gyvent i naujus namucius uz Domeikavos. Tes keist ir darzeli...Iki Kreves pr. neprivazinesi..Svarstau, as geriau: ar Domeikavos ar Sargenu darzeliai. Mano dickei bus tuoj 3 m., o kai kelsimes gyvent bus 4m...Gal pusmeti ir uzbaigsim senajam darzely, o nuo 4.5 m. eitume kur arciau namu. Juolab, kad ir sesei bus 3m. Tad turim 1.5 m laiko laukimui. Idomus atsiliepimai butu... į Domeikavos darželį pirmiausiai reikia patekti QUOTE(faustluk @ 2010 11 03, 09:41) Kitu metu gruodi planuojam persikelt gyvent i naujus namucius uz Domeikavos. Tes keist ir darzeli...Iki Kreves pr. neprivazinesi..Svarstau, as geriau: ar Domeikavos ar Sargenu darzeliai. Mano dickei bus tuoj 3 m., o kai kelsimes gyvent bus 4m...Gal pusmeti ir uzbaigsim senajam darzely, o nuo 4.5 m. eitume kur arciau namu. Juolab, kad ir sesei bus 3m. Tad turim 1.5 m laiko laukimui. Idomus atsiliepimai butu... mes labai patenkinti Domeikavos darzeliu
as savaji uzrasiau i darzeli kai buvo vos 2 men, tiksliai nepamenu kelinti buvom, bet dabar ir nesidomenjau, manau ateis laikas ir pavasari jau rimtai tuo pradesiu dometis.. as nesuprantu tik vieno kaip gali buti tokios eiles, kaip nera vaikui vietos!!
Sveikos gal lankanciuju mamytes papasakoks daugiau apie darzelio aukletojas supratau, kad Dalyte labai gera ir vaiku mylima
o kaip kitos
Visos ten aukletojos geros. Dabar vasara tai keiciasi ir keiciasi. Tai visos puikiai uzsiima su vaikais.
Nuo rugsejo 1 darzelis dalinsis grupes. Dalyte siaip bent jau iki vasaros dirbo Plastakeliu g. dirbo su 3-4-meciais.
Dalyte dirba su 4-meciais bet sake kad jos grupe ne pilna tai ten ikels kazkiek 3-meciu
mano mazei 3 tai galvoju ar geriau su 4-meciais ar su 3-meciasi
o sakykit kaip ten eile didele i ten papulti ?
QUOTE(julcikas @ 2011 08 29, 14:23) mazdaug 2-3 metai. Tik nezinau kaip eile skaiciuojasi. Grupes juk skirtingo amziaus.. Siaip eile skirtingo ilgumo turetu but, pagal amziu skirstant. Sia savaite suzinosim i kuria grupe mes pateksim. Ar eisim i ta pacia kur ejom ar iskels i kita. Siaip kadangi aukletojos ten visos geros tai didelio skirtumo kaip ir nera. QUOTE(Sazi @ 2011 08 29, 17:11) mazdaug 2-3 metai. Tik nezinau kaip eile skaiciuojasi. Grupes juk skirtingo amziaus.. Siaip eile skirtingo ilgumo turetu but, pagal amziu skirstant. Sia savaite suzinosim i kuria grupe mes pateksim. Ar eisim i ta pacia kur ejom ar iskels i kita. Siaip kadangi aukletojos ten visos geros tai didelio skirtumo kaip ir nera. na viskas aisku sunus lanko Lapiu darzeli, dukryte uzrasyta i eile jau nuo 2menesiuku, ir siemet dar nepapuolam
mes irgi turetume lankyti si darzeli, bet mums uz poros savaiteliu 2 metukai.. bet siais metais nepapuolem...buvau birzeli nuvaziavus... tai buvo 40, nors sake, kad daug teveliu atsisako...
Na maniske snd pirma diena keliavo i darzeli tai labai patiko, visai namo nenorejo, rytoj sake bus iki vakaro
O mes i plastakeliu grupe patekom
|