Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Andrėja
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
Dumza
ne 4u.gif
Emmaa
Labai grazus vardas smile.gif
jolocka
QUOTE(@egle@ @ 2010 02 19, 12:30)
Man labai gražus vardas, bet Italijoje tai vyro vardas Andrea  4u.gif Bent jau italas išgirdęs pagalvotų apie berniuką, o ne mergaitę. Bet čia Lietuva, čia lietūs lyja - kaip norim, taip ir vadinam savo vaikus  4u.gif
*

Labai idomu del sito vardo Italijoje: Andrea- gali buti ir mergaite ir berniukas, Andre- berniukas smile.gif. O siaip pasaulyje Andrea mergaitiskas vardas ir jis man pats graziausias, savo dukryte taip pavadinau wub.gif Nors teko daug komentaru isgirsti, nes lietuviai to ko negirdejo ar nezino- nepripazista doh.gif
Atogrąža
QUOTE(jolocka @ 2010 02 28, 21:06)
...jis man pats graziausias, savo dukryte taip pavadinau  wub.gif  Nors teko daug komentaru isgirsti, nes lietuviai to ko negirdejo ar nezino- nepripazista  doh.gif
*

Jūs nieko nepainiojat? Kaip galima būti negirdėjus tokio vardo? Jau net šiai temai ketvirti metai... unsure.gif O Andrėjų buvo ir prieš 10 ir prieš 30 metų smile.gif
419
thumbup.gif
Judituxe
musu dukra turejo gauti toki varda... tetis Andrius tai visi labai norejo kad dukra butu Andreja. bet kadangi man atsibodo tie visi sito vardo kisimai, dukrai uzdejau Adrijanos varda biggrin.gif Siaip grazus vardukas 4u.gif
Ūla
Andrė - gražiau.
Emerencija
labai gražu wub.gif
Meškinija
Labai gražus vardukas 4u.gif
Polijana
Grazus vardelis thumbup.gif
arabica
o as turejau drauge tokiu vardu smile.gif grazus vardas
Spindi*
Andreja g.gif neblogai manyciau thumbup.gif
Giedrolina
bigsmile.gif Labai gražus wub.gif Tik reikės pasidomėti jo reikšme g.gif
linuse
QUOTE(Ūla @ 2010 03 02, 12:28)
Andrė - gražiau.
*

drinks_cheers.gif wub.gif
inga77
labai grazus ir ne daznas 4u.gif
.Serena.
kazkada ir man sis vardas labai patiko, bet dabar kazkaip nebe, nes atrodo toks biski surusintas vardas
Upė
Man Andrėja neypač, rusiško vyriško vardo Andrej moteriškas perdarinys. smile.gif
IceDragon
QUOTE(Upė @ 2010 04 08, 12:31)
Man Andrėja neypač, rusiško vyriško vardo Andrej moteriškas perdarinys. smile.gif
*

Nezinau kuo cia rusai deti..Bet yra sitaip

Andrėja, Andriejus (02.04, 05.16, 11.10, 11.30), Andrejus – graikų: „vyriška, -as; drąsi, -us“
Vardo variantai: Andreta ax.gif
Arvena
QUOTE(IceDragon @ 2010 04 15, 17:42)
Nezinau kuo cia rusai deti..Bet yra sitaip

Andrėja, Andriejus (02.04, 05.16, 11.10, 11.30), Andrejus – graikų: „vyriška, -as; drąsi, -us“
Vardo variantai: Andreta ax.gif
*

ne apie kilmę, o apie asociacija kalba eina 4u.gif
man irgi pilna ne rusiškos kilmės vardų, kurie man yra rusiški ir viskas: Aleksandras, Aleksas ir t.t.t Nu taip man yra 4u.gif
Latte`
man labiau patinka tiesiog Andrė. Bet ir Andrėja grazus:}
Jolete
Labai gražus vardukas wub.gif
Nelsona
Andrėja gražus vardas, bet bent jau Vilniuj jų vis daugiau, tuoj bus nuvalkiotas unsure.gif
Dziurgita:)
Siaip sakyciau grazus vardas, bet ne lietuviskai skamba...
Garnier
Grazus thumbup.gif
saamaantaa
O man vardas labai grazus wub.gif Mes savo dukryte pavadinom Andreja,nes jis susidejo is musu abieju vardu,ir pridejom galune ja ir gavosi toks mielas vardukas wub.gif
DirOl*
Gražus ir mielas vardas thumbup.gif Tiesiog super smile.gif
egzigo
man gal visai nieko rolleyes.gif
sapniukass
grazus vardukas wub.gif
K_margo
Grazus vardas wub.gif
Zadam savo dukryte pavadinti Andreja thumbup.gif
Chanelle
Visai graziai skamba smile.gif
Gija*
mano vyras Andrius vardu, dar juokavau, gal bus Andreja, bet vyras pareiske, kad jam negrazu, nu vat man rgi kazko 'nelimpa' g.gif
Ūla
Man gražiau Andrė.
ameba1
QUOTE(Gija* @ 2011 04 01, 12:29)
mano vyras Andrius vardu, dar juokavau, gal bus Andreja, bet vyras pareiske, kad jam negrazu, nu vat man rgi kazko 'nelimpa'  g.gif
*

Mano broliui būtent taip ir atsitiko, jo vardas Andrėjus ir dukrą pavadino Andrėja. Vardas gražus. Jau įpratom
oreganas
labai grazus smile.gif
sweet lemon
mmm... super vardukas. Man labai grazusbuciau norejus savo dukrai duot toki varda wub.gif wub.gif
inetukea
visai grazus vardas..drauge savo dukryte pavadino Andreja rolleyes.gif
EmaMeow
Gražus smile.gif
nerod
man labai gražus šis vardas
kristinkaa
mano kita dukryte (jei turesiu), tai bus Andreja thumbup.gif
Žemyna999
grazus vardas Andreja thumbup.gif smile.gif bet dar graziau man skamba Adrija arba Adriana ax.gif
mambu
QUOTE(Žemyna999 @ 2011 09 01, 17:16)
grazus vardas Andreja  thumbup.gif  smile.gif  bet dar graziau man skamba Adrija arba Adriana  ax.gif
*

Adriana buvo itrauktas i sarasa kai rinkom varda dukrytei 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.