ne
Labai grazus vardas
QUOTE(@egle@ @ 2010 02 19, 12:30) Man labai gražus vardas, bet Italijoje tai vyro vardas Andrea Labai idomu del sito vardo Italijoje: Andrea- gali buti ir mergaite ir berniukas, Andre- berniukas QUOTE(jolocka @ 2010 02 28, 21:06) ...jis man pats graziausias, savo dukryte taip pavadinau Jūs nieko nepainiojat? Kaip galima būti negirdėjus tokio vardo? Jau net šiai temai ketvirti metai...
musu dukra turejo gauti toki varda... tetis Andrius tai visi labai norejo kad dukra butu Andreja. bet kadangi man atsibodo tie visi sito vardo kisimai, dukrai uzdejau Adrijanos varda
Andrė - gražiau.
labai gražu
Labai gražus vardukas
Grazus vardelis
o as turejau drauge tokiu vardu
Andreja
labai grazus ir ne daznas
kazkada ir man sis vardas labai patiko, bet dabar kazkaip nebe, nes atrodo toks biski surusintas vardas
Man Andrėja neypač, rusiško vyriško vardo Andrej moteriškas perdarinys.
QUOTE(IceDragon @ 2010 04 15, 17:42) Nezinau kuo cia rusai deti..Bet yra sitaip Andrėja, Andriejus (02.04, 05.16, 11.10, 11.30), Andrejus graikų: vyriška, -as; drąsi, -us Vardo variantai: Andreta ne apie kilmę, o apie asociacija kalba eina man irgi pilna ne rusiškos kilmės vardų, kurie man yra rusiški ir viskas: Aleksandras, Aleksas ir t.t.t Nu taip man yra
man labiau patinka tiesiog Andrė. Bet ir Andrėja grazus:}
Labai gražus vardukas
Andrėja gražus vardas, bet bent jau Vilniuj jų vis daugiau, tuoj bus nuvalkiotas
Siaip sakyciau grazus vardas, bet ne lietuviskai skamba...
Grazus
O man vardas labai grazus
Gražus ir mielas vardas
man gal visai nieko
grazus vardukas
Grazus vardas
Zadam savo dukryte pavadinti Andreja
Visai graziai skamba
mano vyras Andrius vardu, dar juokavau, gal bus Andreja, bet vyras pareiske, kad jam negrazu, nu vat man rgi kazko 'nelimpa'
Man gražiau Andrė.
labai grazus
mmm... super vardukas. Man labai grazusbuciau norejus savo dukrai duot toki varda
visai grazus vardas..drauge savo dukryte pavadino Andreja
Gražus
man labai gražus šis vardas
mano kita dukryte (jei turesiu), tai bus Andreja
grazus vardas Andreja
|