Andrėja gražus vardas, nors serialų nežiūriu, ir man jis visiškai neasocijuojasi su tuo. tiesiog gražus vardas.
Daznas serialinis vardas
visai gražus normalus vardas, tik biški nelietuviškas. o serialuosse daug vardų yra ir mums įprastų, pvz. Laura, Marija ir kt.
man grazus ir Andreja ir Andre
man visai nieko
Man labai gražus vardas
Prie ko cia serialai?
visai grazus vardelis
QUOTE(AG@TA @ 2006 12 08, 23:59) o man tai tas vardas kaip is kokio serjalo.... prisiziurejot cia serjalu iskarto matosi pagal komentarus kad serjalus dievinate deja serialu nežiūriu, per daug kategoriška.kiekvieno skonis skirtingas- prie visų nepritapsi ir visiems vistiek nepatiksi... juokinga tu man
Man toks puse velnio
Toks visai nieko bet as ir grazesniu zinau
Labai grazus vardas, galvoju apie toki, jei geguze gimtu mergaite, be to musu tete Andrius, tai kaip ir jo garbei
Normalus, nei gražus, nei negražus. Bet aš tokio neduočiau.
man labai grazus, ir as labai norejau duot savo mergytei, bet tiesiog del gimdymo, jei labiau tiko vardas Vilte
Man tai grazus vardas.Isivaizduoju miela,grazia mergaite
QUOTE(AG@TA @ 2006 12 08, 23:59) o man tai tas vardas kaip is kokio serjalo.... prisiziurejot cia serjalu iskarto matosi pagal komentarus kad serjalus dievinate Jau esu minejusi,kad serialu neziuriu ir vardas rinktas tikrai ne pagal tai QUOTE(Liutaure @ 2007 01 04, 12:37) Labai grazus vardas, galvoju apie toki, jei geguze gimtu mergaite, be to musu tete Andrius, tai kaip ir jo garbei
Man tai
Normalus vardas
O paskaicius kitose temose teveliu parinktus vardu variantus - tai net ir grazus
LAAAABAAAI GRAZUS
man grazus.
Apie tai kazkada jau buvo kalbeta,mano drauges mergaite Andreja yra-tai kiek pamenu zydiskas vardas,jei neklystu
man patinka.
Geras pasirinkimas
Man patinka sis vardas. Pazistu mergaite Andreja. Pasitikinti savimi, labai talentinga, ismintinga. Daugiau tokio vardo turinciu nzn. Tai jis man ir atspindi isminti ir talentinguma.
Labai grazus vardukas
Labai
nu jau laaabai labai
o man nelabai šitas vardas.. nežinau kaip čia išsireikšt, bet jis man toks dirbtinis
LAAAAABAI GRAŽUS VARDAS
Labai mielas vardas
Labai gražus
Man sis vardas labai grazus.rinkdama savo mazylei varduka buvau pagalvojusi apie si varda...bet deja burtu keliu issirinkau kita...kornelija.
man gražus
Nuostabus vardas
Mes mergytei rinkomės iš 2 vardų: Martyna ir Andrėja. Labiau tiko Martyna... Jeigu dar turėsiu vaikų ir bus mergaitė- tik Andrėja
Labai labai
Ir siaip grazus, ir pazistu viena mergaiciuke simpatiska tuo vardeliu, todel man grazu
labai grazos vardas, dabar laukiu vaikucio
reikia deti visada sutrumpinta varda jei andreja tadar reikia andre deti taip mano brolis padare, nes vis tiek vardas bus trumpinamas
Neblogas, bet būna ir gražesnių.
man grazus
Nelabai...
Jei tik jums patinka, as uz
|