Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Andrėja
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3, 4
grange
Andrėja gražus vardas, nors serialų nežiūriu, ir man jis visiškai neasocijuojasi su tuo. tiesiog gražus vardas. rolleyes.gif
Hebe
thumbup.gif grazus wub.gif
JM
Daznas serialinis vardas
*GAILĖ*
visai gražus normalus vardas, tik biški nelietuviškas. o serialuosse daug vardų yra ir mums įprastų, pvz. Laura, Marija ir kt.
neringyte
man grazus ir Andreja ir Andre 4u.gif
Dajevu
man visai nieko ax.gif
Kaliteja
Man labai gražus vardas thumbup.gif wub.gif
Kutuliukas
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 12 09, 23:12)
Daznas serialinis vardas
*

Daug serialų žiūri, kad žinai? biggrin.gif

Aš asmeniškai nežiūriu nė vieno, bet vardas labai gražus. Gražiai ryškaus charakterio mergaitei smile.gif

ore|gano
Prie ko cia serialai? blink.gif Toks vaizdas, kad tik serialu deka atsirado sie vardai unsure.gif Tik nereikia cia varyt tos serialu propagandos irnesakyk.gif ! Andreja - grazus, mielas, normalus vardas thumbup.gif
Emerencija
visai grazus vardelis thumbup.gif toks dar "nenuvalkiotas" ax.gif
viktorija@
QUOTE(AG@TA @ 2006 12 08, 23:59)
o man tai tas vardas kaip is kokio serjalo.... prisiziurejot cia serjalu  biggrin.gif  andreja, penelopa, ir tt. lotuliukas.gif
iskarto matosi pagal komentarus kad serjalus dievinate  biggrin.gif
*

deja serialu nežiūriu, per daug kategoriška.kiekvieno skonis skirtingas- prie visų nepritapsi ir visiems vistiek nepatiksi... juokinga tu man lotuliukas.gif .įdomu tavo vaikų kokie vardai g.gif
Vilsen
Man toks puse velnio rolleyes.gif
Zaneciukas
Toks visai nieko bet as ir grazesniu zinau blush2.gif
Liutaure
Labai grazus vardas, galvoju apie toki, jei geguze gimtu mergaite, be to musu tete Andrius, tai kaip ir jo garbei thumbup.gif , na nezinau, jokio serialo nesu macius kur butu Andreja, kas kita Esmeralda, Rosalinda ar Rosarija doh.gif
Kribuk
Normalus, nei gražus, nei negražus. Bet aš tokio neduočiau.
kristulka
man labai grazus, ir as labai norejau duot savo mergytei, bet tiesiog del gimdymo, jei labiau tiko vardas Vilte rolleyes.gif
Sidabrinė
Man tai grazus vardas.Isivaizduoju miela,grazia mergaite thumbup.gif
Europiete
QUOTE(mambu @ 2006 09 20, 23:46)
Kaip jum vardas Andrėja,ar gražus?
*

Visai neblogas vardukas rolleyes.gif sakyciau gan tarptautinis, nes radau aprasyma apie varda ANDREJA - Gender: Feminine; Usage: Slovene, Czech, Croatian; Slovene feminine form of ANDREJ mirksiukas.gif
mambu
QUOTE(AG@TA @ 2006 12 08, 23:59)
o man tai tas vardas kaip is kokio serjalo.... prisiziurejot cia serjalu  biggrin.gif  andreja, penelopa, ir tt. lotuliukas.gif
iskarto matosi pagal komentarus kad serjalus dievinate  biggrin.gif
*

Jau esu minejusi,kad serialu neziuriu ir vardas rinktas tikrai ne pagal tai 4u.gif

QUOTE(Liutaure @ 2007 01 04, 12:37)
Labai grazus vardas, galvoju apie toki, jei geguze gimtu mergaite, be to musu tete Andrius, tai kaip ir jo garbei  thumbup.gif , na nezinau, jokio serialo nesu macius kur butu Andreja, kas kita Esmeralda, Rosalinda ar Rosarija doh.gif
*

drinks_cheers.gif
GAGA
Man tai schmoll.gif ,gražesnis kokia Andrė,nors jei tėveliams gražu ir tas vardas patinka,o jei dar ir mergytei tinka tai labai thumbup.gif
kamileh
QUOTE(kristulka @ 2007 01 07, 14:29)
man labai grazus, ir as labai norejau duot savo mergytei, bet tiesiog del gimdymo, jei labiau tiko vardas Vilte  rolleyes.gif
*

Vat Viltė žymiai man gražesnis už Andrėją thumbup.gif
Andrėja tai nee...
RitaRazi
Normalus vardas ax.gif Nerezia ausies ir skambus..
O paskaicius kitose temose teveliu parinktus vardu variantus - tai net ir grazus thumbup.gif ir prasme turi normalia lotuliukas.gif
Anchela
LAAAABAAAI GRAZUS bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
leliuga
man grazus. smile.gif Cia kaip is serialo"KOBRA 11"
Polijana
Apie tai kazkada jau buvo kalbeta,mano drauges mergaite Andreja yra-tai kiek pamenu zydiskas vardas,jei neklystu
viktorija@
QUOTE(Polijana @ 2007 02 02, 12:07)
Apie tai kazkada jau buvo kalbeta,mano drauges mergaite Andreja yra-tai kiek pamenu zydiskas vardas,jei neklystu
*

tarptautinis vardas.
eegle
man patinka. thumbup.gif
hindy
Geras pasirinkimas 4u.gif kazin ar man vienos minteles nebusi pakisus ax.gif
rimuze
thumbup.gif thumbup.gif Grazus thumbup.gif
JuicyCherry
Man patinka sis vardas. Pazistu mergaite Andreja. Pasitikinti savimi, labai talentinga, ismintinga. Daugiau tokio vardo turinciu nzn. Tai jis man ir atspindi isminti ir talentinguma.
vyšniux
Labai grazus vardukas wub.gif
Emperatriz
thumbup.gif gražus thumbup.gif
ayra
Labai thumbup.gif thumbup.gif
Damapupika
nu jau laaabai labai wub.gif
Spindulėlis
o man nelabai šitas vardas.. nežinau kaip čia išsireikšt, bet jis man toks dirbtinis lotuliukas.gif
Jolitukas*
LAAAAABAI GRAŽUS VARDAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
omo
QUOTE(mambu @ 2006 09 21, 02:46)

Kaip jum vardas Andrėja,ar gražus?
*

Man sis vardas labai grazus, nes savo mergaitei butent ji ir isrinkau biggrin.gif
lauruskal
Labai mielas vardas thumbup.gif O dar graziau man Andra arba Andrė thumbup.gif
groovy
Labai gražus wub.gif
juskauskiene

Man sis vardas labai grazus.rinkdama savo mazylei varduka buvau pagalvojusi apie si varda...bet deja burtu keliu issirinkau kita...kornelija.
mambu
QUOTE(Anchela @ 2007 01 31, 12:02)
LAAAABAAAI GRAZUS bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Racegirl
man gražus 4u.gif
SIVERIJA
Nuostabus vardas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mes mergytei rinkomės iš 2 vardų: Martyna ir Andrėja. Labiau tiko Martyna... Jeigu dar turėsiu vaikų ir bus mergaitė- tik Andrėja ax.gif
Girasol
Labai labai wub.gif
Ir siaip grazus, ir pazistu viena mergaiciuke simpatiska tuo vardeliu, todel man grazu ax.gif
nekeista
labai grazos vardas, dabar laukiu vaikucio nestuke.gif ir jei bus dukryte, galbut taip ir pavadinsiu thumbup.gif wub.gif
erdni20
reikia deti visada sutrumpinta varda jei andreja tadar reikia andre deti taip mano brolis padare, nes vis tiek vardas bus trumpinamas
Gytarė
Neblogas, bet būna ir gražesnių. ax.gif
Ugne_Stonyte
man grazus 4u.gif
daivazek
Nelabai... ax.gif
Emerencija
Jei tik jums patinka, as uz wub.gif thumbup.gif Grazus vardas wub.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.