QUOTE(andrius_p @ 2009 04 29, 22:06)
o Vilniuj?
as tai tik rezeta zinau, bet ar jie uzsiims su pavieniais atvejais?
QUOTE(angi @ 2009 04 29, 10:30) jei ne paslaptis, kur ispjove jums baldus? as ziurejau senukuose, bet noriu buko, plius dar ruzavo/avietinio laminato (spintos, komodos durelems kelioms) paivairinimui, bet senukai neturi tokios spalvos Pjovemės "Medžio centre". Ten yra firma UAB "MGP" . Bet žodžiu, jei važiuotum iš Verkių g. pusės to įvažiavimo, tai tik įvažiuoji ir tiesiai jų ofisas. Kažkokia iškaba pilnas pavadinimas išsišifruoja, bet visai neatsimenu QUOTE(angi @ 2009 04 29, 21:08) vilniui irgi yra termopalo ofisas prie orouosto, bet jie plokstes parduoda po puse arba po visa, supjauna kaip tik pageidausit ir laminuoja ir net dazytas daro, pagamina kaune ir atveza bet uztrunka neilgai , dabar kaip krize max 10 dienu mes vaiku kambariui visus baldus patys pasigaminom, t.y. su vyru suprojektavom ir jis viska pagamino, pas mus aplamai visi kietieji baldai bute savos kurybos ir gamybos
tai galetumet ir pasirodyti,juk saunuoliai esate,kad patys sukates
Kazkas klause del lenkisku baldu, mes nupirkom savo vaikui leniskus ir visai nesigailiu, tikrai.Planuose buvo daryti pagal uzsakyma, kiek pasiklausinejau vienam kambariui be 4000 niekas nedaro.Nuspendziau pirktis lenkiskus uz juos be lovos sumokejau 700 lt.kokybe kaip ir lenku, nera labai prasta, bet palyginus kaip daro firmos , garaziniai pagal uzsakyma, galiu pasakyti, kad po keliu metu, nereikia ir metu jusu vaiku baldeliai, nesvarbu kiek mokejot, tikrai pasidauzys, jei plokste dazyta, pasibraizys(turiu nemazai pavydziu , kas daresi).As manau vaikams svarbiausiai kad butu gera lova, geras apsvietimas.Dukrytes kambaryje, pirkom is jysk parduotuves, kadangi jos kambarje norejom tik spintos ir daug lentynu, lovos dar neprkom,tad pagal uzsakyma daryti baldus ir moketi 3000, pagailo pinigu, geriau dekoracijom skirsiu ir gerai lovai,kadangi kaip eis i mokykla baldeliu tikrai keisim, tad 5 m.manau tokie irgi geri.Jei kazka domina galesiu imesti fotkiu.Zinoma netaikau niekam tokio poziurio, tik pasakau savo nuomone.
Mums gamina baldelius: sekcija su drabužine, stalas, komoda, lova - kaina 3600 Lt. lovos kaina be čiužinio
tie vaiku kambario baldai kainavo apie 3500lt..
Kadangi MB pats gamina baldus,tai mums kainuoja tik plokste ir furnitura.Bet ir pati savikaina,neskaiciuojant darbo ,gaunasi nemaza
QUOTE(enenes @ 2007 12 30, 23:42) As nesutinku kad lietuvoje gainti baldai yra blogi, mes vaiko kambary gaminomes pas privatu baldininka ir geros medienos ar ko tenais savo dvynukams plauoju baldus pirkti interjero namuose vaikams. ten apsvaigimas, kaip grazu ir kokybiska!!!!!! pasiziurekit pacios: www.vaikubaldai.lt
Ir vieno komplekto kaina 26 000 Lt
QUOTE(Rasma @ 2009 06 13, 20:53) Ir vieno komplekto kaina 26 000 Lt Aš irgi kažkada jais domėjaus, tai su tokiom kainom gali tik prajuokint, įdomu kaip jiems dabar sekas per krizę?
Mes jau pasigaminome vaikų baldus Puikio balduose ir esame iš esmės patenkinti. Kainavo be čiužinių 6900 Lt., bet baldų išties daug (dviaukštė lova, dvi rūbų spintos, rašomasis stalas, lentynos su spintelėm apačioj, ilga sekcija knygoms su spintelėms apačioj.
Sveikos
Na mums ,pagaminti jaunuoliui kambari,be ciuziniu,roletu,stalo kedes,kilimo,vien tik baldai,kainavo 4700 lt.Manau normali labai kaina isejo(stalas,prie stalo prijungta sekcija mini),spynta didele su daug lentynu,sekcija didele,krtu su komoda,lova,su dideliais stalciais,ir spintele,tokia kur bele kur galima pristatyti,jai reikia)
Paauglio kambario baldai mums kainavo 7000 Lt. Į kainą neįskaičiuoti čiužiniai.
Mums ka tik pagamino ir sumontavo dukrytei nestandartine spinta per visa siena -isejo dvidure spinta, keturiu stalciu plati komoda ir kubai zaislams bei knygoms is sonu; kainavo 2000lt (ne medine, deja
Sveikutės,
pagaliau ir mano svajonės pildosi, jau kuris laikas svajojau apie vaikučių kambarį
tik nesissakytit kietuju baldu ROGITOS BALDUOSE..sumontuos atmestinai,jei jum kas buis negerai, istasys paskutinius nervus..moteris priimanti uzsakymus maloni, bet darbus atlieka jos vyras,kuris taip viska sumontuos kad gali but jog gyvenime nebenoresite gamintis baldu.atstumai nevienodi, padaryta atmestinai,kur gresta apkilineja aplinkui ir tt
QUOTE(Junda @ 2009 09 15, 23:04) Mes jau pasigaminome vaikų baldus Puikio balduose ir esame iš esmės patenkinti. Kainavo be čiužinių 6900 Lt., bet baldų išties daug (dviaukštė lova, dvi rūbų spintos, rašomasis stalas, lentynos su spintelėm apačioj, ilga sekcija knygoms su spintelėms apačioj. Sveiki, mes su jais deriname projekta. Kodel esate tik is esmes patenkinti? Mums derinimas projekto vyksta labai ilgai, nes email ir telefonu reikia bendrauti.... QUOTE(Gritta @ 2010 10 25, 00:16) Sveiki, mes su jais deriname projekta. Kodel esate tik is esmes patenkinti? Mums derinimas projekto vyksta labai ilgai, nes email ir telefonu reikia bendrauti.... Aš Puikio baldais likau nepatenkinta Kas man nepatiko? Rinkomės brangesnę plokštę, tad tikėjausi kokybiškų baldų... O kai atvežė montuot - žiūriu, kad kraštai kur pjauta kai kur aptrupėję, nelygūs... Parodžius - aiškino, kad viskas gerai, štai užtepsim kažkokia mase ir nesimatys... Paprašius, kad normaliai išpjautų - atsakė, kad jei mes iš plokštes pjaunančių neimsim tokių plokščių, mums niekas nepjaus Per 4 metus kai kurių spintelių vyriai išklibo visiškai. Ėmėm gumines rankenėles - tos, kur dažniau naudojamos, visiškai sulūžo per 2 metus. Ir aš tikrai nesikabinėju - esam gaminę daugumą savo baldų, bendravom dar su 3 skirtingom firmom - kitų gamintiems baldams neturime jokių priekaištų
as gaminausi mergaitei vaikiska staliuka per pazystamus pas toki vyruka. va koks staliukas...kainavo man 200lt nes staliukui pasirinkau dvi spalvas.
![]() QUOTE(Mergaiciukas @ 2010 11 18, 22:35) Aš Puikio baldais likau nepatenkinta Kas man nepatiko? Rinkomės brangesnę plokštę, tad tikėjausi kokybiškų baldų... O kai atvežė montuot - žiūriu, kad kraštai kur pjauta kai kur aptrupėję, nelygūs... Parodžius - aiškino, kad viskas gerai, štai užtepsim kažkokia mase ir nesimatys... Paprašius, kad normaliai išpjautų - atsakė, kad jei mes iš plokštes pjaunančių neimsim tokių plokščių, mums niekas nepjaus Per 4 metus kai kurių spintelių vyriai išklibo visiškai. Ėmėm gumines rankenėles - tos, kur dažniau naudojamos, visiškai sulūžo per 2 metus. Ir aš tikrai nesikabinėju - esam gaminę daugumą savo baldų, bendravom dar su 3 skirtingom firmom - kitų gamintiems baldams neturime jokių priekaištų nu seio nzn kokios kainos buvo tada...bet db man uz 2 duru kampine spinta vaiku uzprase 1200lt..manautai tikrai nemazai o kur ieskoti lenkisku baldu? |