Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: auginu neklauzada
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų psichologui
kukas
Mano sunui 3.5 m. Labai sunku pasidare nesusisnekam, neklauso buna atsikalbineja. Jei as ji nubaudziu bega skustis tetciui. bandome ir graziuoju ir piktuoju. Nezinome kaip reiketu su juo bendrauti. Dabar sugalvojome, kad kiekviena diena piesime i sasiuvini geras ir blogas nuotaikas, jei ta diena jis buvo geras nupiesime gera nuotaika, ojei blogas bloga nuotaika ir jei per savaite surinks daug geru nuotaiku tada gaus tai ko nori. Nezinau ar tai pades, kaip manote ar teisingai elgiuosi, kokiu budu yra dar kaip ji pristapdyti. Be to jis pas mus labai judrus lekia, bega, krenta, visada pilnas energijos niekaip neissiduksta, kaip gyvsidabris, savaitgaliais kraustomes is proto. Kaip taisiklingai nukreipti jo judruma? Be to jam sunku susikaupti? Gal reikia pas psichologa pavedzioti? Su vyru paskaitome apie auklejima bandome taikyti ne visada gaunasi, bet stengiames, leidziame jam pasireiksti, issakyti savo nuomone, kaip dar jam reikia padeti?
Daivulka
Aprašei tipišką mano vaiką, aš irgi nežinau ką daryti. Pagrindiniai žodžiai tapo nu ir kas, nedarysiu nenoriu ir t. t. Na žodžiu visur nihilizmas. Mes taip pat bandom ir geruoju ir piktuoju, aš tai manau, kadangi vienas tai dėl to toks egoistas. Maniškis irgi visus apskundžia tėčiui, o jei tėvas ką ne taip padaro tada močiutei, o aš visada esu apskųstą blink.gif Tai va vakar tai pasakiau savo sūneliui jeigu tu būsi toks negeras mamytė pyks ant tavęs, tada sako atsiprašau. Bet tas atsiprašau pro sukąstus dantis, taigi vėl nekas sad.gif Ir dar pagalvoju ar kartais ne mes patys kalti, gal per daug išlepinom g.gif
Papildyta @ [mergetime]1095742650[/mergetime]
Aprašei tipišką mano vaiką, aš irgi nežinau ką daryti. Pagrindiniai žodžiai tapo nu ir kas, nedarysiu nenoriu ir t. t. Na žodžiu visur nihilizmas. Mes taip pat bandom ir geruoju ir piktuoju, aš tai manau, kadangi vienas tai dėl to toks egoistas. Maniškis irgi visus apskundžia tėčiui, o jei tėvas ką ne taip padaro tada močiutei, o aš visada esu apskųstą blink.gif Tai va vakar tai pasakiau savo sūneliui jeigu tu būsi toks negeras mamytė pyks ant tavęs, tada sako atsiprašau. Bet tas atsiprašau pro sukąstus dantis, taigi vėl nekas sad.gif Ir dar pagalvoju ar kartais ne mes patys kalti, gal per daug išlepinom g.gif
kasiopeja
Mintis piesti nuotaika yra tikrai gera. Mes irgi panasiai kovojom su naktiniu slapinimusi. Galiu duoti vieninteli patarima - pradekit "prizini" laikotarpi skaicuoti nuo kuo mazesnio dienu skaiciaus, pvz. pirmomis savaitemis pas mus buvo nustatyta, kad jei vaikas tris naktis is eiles pies saulute (t.y. atsikels sausas), tada gaus priza. Veliau tas laikotarpis pailgejo iki 4, paskui 5 dienu ir t.t. Bet esme - pradeti nuo 2-3 dienu, kad vaikui butu realu ta laika isbuti paklusniu wink.gif Cia mums gydytoja taip patare wink.gif

O energija galetum iseikvoti ivairiuose sporto bureliuose thumbup.gif Arba su visa seima baseine...
Psichologe
Jeigu vaikas judrus, visada gerai sportinė veikla, kad išsikrautų.
Taip pat gera idėja piešti nuotaikas.
Abejoju, ar reiktų vaiką pas psichologą dėl to vedžioti, geriau nueiti visiems į keletą konsultacijų pasikalbėti dėl drausminimo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.