Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar duodate užsigerti?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3
cikita
Sveikutes,mamytes,man lb idomu ar valgio metu duodate savo mazyliams uzsigerti?As visada duodu savo maziukei,bet nz ar tai gerai.Juk suaugusiems yra patartina ,kad neuzsigerinetu. g.gif
madlena
jo man tas irgi idomu,as ir kaip valgau visada uzsigerineju,ypac kaip kepsniai buna.....na o savo mazyliai,valgant neduodu,bet po valgioduodu atsigerti,bet su saiku tiek kad "nuplautu"visa maista i skrandi.....bet per pati maitinima nemanau kad gerai.....nors nezinau 4u.gif
laauraa
Aš dukrytei pusvalandį prieš valgį duodu atsigerti. Valgio metu net nebandėme. O kai kelis kartus bandžiau po valgio, tai irgi neėmė. Ji geria taip pat praėjus pusvalandžiui po valgio.
Melisiukas
Visados duodu, kai nori. O daug ji valgio metu ir negeria.
Panamira
mes uzsigeriame arbatytes ish karto po valgio, tiesa, geriame nedaug, bet, manau, tai butina, nes juk kiekviena pavalges norime atsigerti, o vaikai juo labiau 4u.gif
modestasta
Dukrytei gerti duodu kiek nori ir kada nori , nes labai vandenuka megsta wub.gif kaip ir as . As irgi geriu kada noriu ir kiek noriu biggrin.gif
sashulka
atsigerti duodu kai pavalgo. valgio metu nebandem bet ji ir nepraso, o po valgio butinai geriam arbatele.
linulka
maniskis tai valgio metu kelis kartus uzsigeria,bet ne po daug, nezinau ar gerai,bet jam taip geriau valgosi. o geriam vandenuka.
Kam
seip dazniausiai duodu kai pavalgom Nors siandien daviau valgio metu ir gan normaliai Seniau maniau kad jei nukreipsiu demesi nuo maisto prie gerimo nebenores vel koses nes ir taip mazai valganti yra tai va bandau kuo greiciau prigrust o tik poto duot uzsigert biggrin.gif Gal nuo siandien dazniau bandysiu duot ir valgio metu
Motek
valgio metu uzsigerti neduodu, bet tarp maitinimu duodu atsigerti virinto vandenuko arba hipp arbateles
septyniuke
jei neklystu valgio metu metu nei vaikams nei suaugusiams nerekomenduojama g.gif . mano sūnelis dar kieto maisto nevalgo.
septintaske
Mniskis butinai praso atsigerti valgydamas kosytes, is pradziu gerdavo tik vandenuka, dabar po biski jau ipranta ir sultytes gerti, bet visai be gerimo neiseina... schmoll.gif
*Lina*
mano pati paprašo kai nori atsigerti valgydama smile.gif
Kajune
As valgio metu duodu uzsigert po kelis gurksnelius sulciu, nes matau pagal vaika, jei sprangesne kose, suvalges puse, mosikuoja galva schmoll.gif , kad nenori jau, kai duodu pagert valgo toliau, na ir kai baigia valgyt geria tiek kiek dar telpa biggrin.gif
Kerroly
Po darzovienes duodu atsigerti vandenuko ar sulciu pora gurksniu, o po grudines kose neduodu, nes darau su pienu, tai manau skysciu uztenka.
Wildberry
Duodu atsigerti kelis gurksniukus,taip geriau valgo biggrin.gif
wilike
Mano kai valgo košytes, pats prašo atsigerti.Mums dar tik 6 mėn. Sako GiGi.Atsigeria ir toliau valgo.
Nemarioji
As duodu atsigerti virinto vandenuko po grudiniu kosiu.o kai valgo mesiskas koses stengiuosi neduoti atsigerti,po kokios valandos duodu vandens.Skaiciau,kad valgant mesa geriau neduoti atsigerti vandens na nesvarbu ko,nes tada blogai isisavinama gelezis.tai stengiuosi neduoti,bet jei vaikas reikalauja-negi neduosi?
inga-uk
is kur jus istrauket kad negerai valgant atsigerti duoti? as duodu, aisku ji geria tik po kelis lasiukus valgio metu ir tai ne visada o pavalgius praejus pusvalandziui ar valandai duodu savo pienuko, nes siaip ji negeria nieko kito, iskyrus valgio metu kartais smile.gif, o kartais praso tuoj po valgio, bet duodu kol kas tik savo pienuko biggrin.gif
aga&nik
QUOTE(Jurate26 @ 2006 12 30, 16:34)
As duodu atsigerti virinto vandenuko po grudiniu kosiu.o kai valgo mesiskas koses stengiuosi neduoti atsigerti,po kokios valandos duodu vandens.Skaiciau,kad valgant mesa geriau neduoti atsigerti vandens na nesvarbu ko,nes tada blogai isisavinama gelezis.tai stengiuosi neduoti,bet jei vaikas reikalauja-negi neduosi?
*

mas irgi taip darom drinks_cheers.gif
Nemarioji
QUOTE(inga-uk @ 2006 12 30, 19:06)
is kur jus istrauket kad negerai valgant atsigerti duoti? as duodu, aisku ji geria tik po kelis lasiukus valgio metu ir tai ne visada o pavalgius praejus pusvalandziui ar valandai duodu savo pienuko, nes siaip ji negeria nieko kito, iskyrus valgio metu kartais smile.gif, o kartais praso tuoj po valgio, bet duodu kol kas tik savo pienuko biggrin.gif
*

As skaiciau,kad valgant mesa geriau neduoti uzsigerti,nes tada geriau isisavinama gelezis ...
isola
mano mažoji tai nieko negeria, tik pienuką g.gif , o vyresnėlis tai labai mėgsta vandenuką kurį geria ir valgio metu ir po jo
šypsenytė
duodu atsigerti vandenuko po valgio, bet kartais būna, kad užsimano kokio gurkšnelio ir valgio metu.
opium
maniškė prieš valgį būtinai turi atsigerti MP, o kartais ir valgio metu. Jei vaikui taip norisi, negi neduosi gert g.gif
sagaa
Aš duodu smile.gif
meskaite
Visada duodu,nes po to dar gardziau valgo
januska
4u.gif Negerai yra po mesiskos kosytes duoti PIENUKO atsigerti, bet ne vandens... g.gif PIENUKAS neleidzia pilnai isisavinti gelezies. verysad.gif ir gerti ji galima tik praejus 3valandoms po mesiskos kosytes valgymo. verysad.gif Sita dalyka pakomentavo forumo pediatre.Nors as saviskiui anksciau duodavau pavalgius atsigertiMP blush-anim-cl.gif , o dabar, kai diena nebemaitinu(jau senokai),tai stengiuos duoti vandenuko gert, nes vaikas praso...Su hemoglobinu ,aciu dievui ,problemu neturim clap.gif
Papildyta:
Oi, nu neparasiau to, apie ka tema blush2.gif duodu ir atsigerti ir valgant, ir pavalgius, nes kaip viena mamyte parase, po to gardziau valgo tongue.gif
vipe
As košes stengiuosi daryti skystesnes, o jei gaunasi labai tirštos, paprasčiausiai įpilu virinto vandenuko mirksiukas.gif Todėl atsigerti duodu tik po valgio smile.gif
hondera
Duodu,nes matau jog nori bigsmile.gif
deivydukomama
as taippat duodu savo maziui atcigerti tik po valgio kartais ir valgio metu kai nori bigsmile.gif
jolka31
duodu atsigerti kada dukryte nori, ar prieš valgį, valgio metu ar po jo. ji atsigeria tiek kiek jai reikia, nėra iš tų leliukų kurie geria kiek mato blink.gif
nakčiai ir atsibudus ryte duodu mišinuką o dienos metu arbatytės ar sulčių. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(cikita @ 2006 09 23, 19:18)
Sveikutes,mamytes,man lb idomu ar valgio metu duodate savo mazyliams uzsigerti?As visada duodu savo maziukei,bet nz ar tai gerai.Juk suaugusiems yra patartina ,kad neuzsigerinetu. g.gif
*

na juk kai patys pavalgom tai dažniausiai atsigeriam tai ir mažiukai nori, aš dukrytei duodu, kai tik ji nori, netikiu kad gurkšnelis arbatos kam nors pakenktu mirksiukas.gif thumbup.gif
strazdanėlė...
Mes visada užsigeriam. Tiek valgant mėsinę tyrelę, tiek vaisinę. Ir valgant, ir po valgio. Bet po mišinuko niekada smile.gif
*LADA*
Maniškė iš tų mažai geriančių arba visai negeriančių.Ryte vakare mišinukas ir retkarčiais geria maitinant košytes.Dabar iš puoduko, o anksčiau šaukšteliu duodavau kol man nusibosdavo kaišioti ax.gif
virugie
Valgant ne visada ir pats nori užsigert. Po ranka turiu visada pasiruošus arbatytės ar sulčių ir pagal nuotaiką kartais nori gert valgant ,kartais pavalgęs atsigeria, kartais tik po kiek laiko.
Rasmuze
mano mazoji jau taip yra pripratus kad valgymo metu jai reikia atsigerti.ir jei ji negauna arbateles valgymo metu, tai sekancio sauksto kaip ir neikisiu.
melija 5
Mano mažylė visada atsigeria prieš valgant, kitaip ji nevalgo ir kelia triukšmą , kad duočiau atsigerti. O be to jei ji geria prieš valgį, tada neatpylinėja. Geria virintą vandenuką 4u.gif
minrimi
N ežinau sveika ar ne, bet užsigerti duodu.Geria vandenuką, kartais sultis blush2.gif
efi
Mano sunelis valgydamas labai megsta uzsigerti vandenuka, kas keli kasniai ptas praso duoti atsigerti. Tai ir duodame- negi neduosi, jei praso. As pati h2O labai megstu ir geriu kai tik noriu.
Rasmuze
BUTINAI MAMYTES DUOKIT MAZIUKAMS ATSIGERTI,NES KITAIP PASKIAU IR BUNA PROBLEMU SU PILVUKAIS
aisste
QUOTE(efi @ 2007 03 08, 22:35)
Mano sunelis valgydamas labai megsta uzsigerti vandenuka, kas keli kasniai ptas praso duoti atsigerti. Tai ir duodame- negi neduosi, jei praso. As pati h2O labai megstu ir geriu kai tik noriu.
*

o kaip jis geria? is buteliuko su soske ar is puodelio?
nes mano ponia tai nelabai nori gerti. Nu nebent labai saldzia hipp arbatele ir tik is puodelio. doh.gif
Alisa2
As savo ziogui duodu atsigerti, ypac kai valgo pietus (darzoves su mesa) duodu ne vandenuko, o sulciu, arba kompoto, ka nors, kad butu vit. C, nes taip geriau pasisavina gelezis is mesytes. O kai valgo koses, tai irgi pasiulau atsigerti.
eiwile
Savo dukrytei duodu uzsigerti hipp arbateles kartais sulciu
edicike
Duodu atsigerti tik tada kai suvalgo visa koses porcija,o ne kas kelis kasnius ir tai tik po gero pusvalandzio rolleyes.gif
pukute m
Maniskis tai atsisako gert arbatas,nebent is saukstelio(bet kiek ten is to saukstelio atsigers).Bandysim pirkt puodeli(neissiliejanti),gal patiks! g.gif
Nireglina
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 08, 23:23)
BUTINAI MAMYTES DUOKIT MAZIUKAMS ATSIGERTI,NES KITAIP PASKIAU IR BUNA PROBLEMU SU PILVUKAIS

Iš kur tokia informacija? Saviškiui neduodu užsigerti- nesveika be to jis ir nereikalauja. Jokių pilvuko bėdų neturi. Nenoriu, kad būtų tokios problemos kaip su pirmuoju sūnumi. Įpratinome jį valgant gerti sultis, tai iki šiol (jam 3.10 m.) geria vien sultis, vandens nepripažįsta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jolka31 @ 2007 02 26, 14:39)
na juk kai patys pavalgom tai dažniausiai atsigeriam t

Tai nesveikas suaugusiųjų įprotis. Pvz, aš pavalgiusi niekada negeriu. Nebent praėjus bent pusvalandžiui.
Haske
as visada duodu po valgymo kad atsigertu,arba sultyciu arba pieniuko
raimundux
Kadangi po kosytes visada valgo MP, tai papildomai gerti neduodu, tik veliau kokiu sultyciu ar vandenuko ax.gif
luckylein
QUOTE(pukute m @ 2008 01 02, 14:18)
Maniskis tai atsisako gert arbatas,nebent is saukstelio(bet kiek ten is to saukstelio atsigers).Bandysim pirkt puodeli(neissiliejanti),gal patiks! g.gif
*

mano sunus taip pat negeria arbatos,tikriausiai nemegsta.Tai duodu paprasciausiai virinto vandens
Gintarex
Mano dukryte isvis nepripazista arbatu,vandenuko tai truputi isgeria,bet ir tai tik is saukstelio.Po valgio duodu atsigerti MP. Jau bandom gerti is neissiliejamo puodelio,bet dar gerai neiseina biggrin.gif ,nes bonkutes taip ir nepripazino mano princese biggrin.gif
beni
As tai duodu atsigert valgio metu, sunus pats pradeda zyst, neima maisto, tai tada ir duodu, o kartais nieko nenori gerti valgydamas, tai tada ir nesiulau, bet kai nori tai duodu. O geriam tai tik arbata paprasta juoda laaabai silpna, daugiau nieko nenori mano leliunas biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.