dalinai problema slypi vyro nepasitenkinime, jog "negauna".....taciau... bet gal gali daugiau papasakoti, kaip pas jus namuose? kaip jusu santykiai pastaruoju metu? ar jis demesingas vaikui, tau? beto, is to ka parasei galiu nuspeti, kad tarp jusu jau senokai itampa slypi, gal todel ir vaikiukas toks neramus
Nu ir neatsargus vyras. asilas
Nuraminimui galiu pasakyti tik tiek, kad tokiu vyru nemazai. Jie tiesig iesko to, ko seimoje jiems truksta. Bet protingi bent jau sugeba tai daryti taip, kad zmona nsuuostu Kita vertus, jei jau prisipazysta potencialiai meiluzei, kad vedes, galima daryti prielaida, kad seimos palikti neketina. pabandyk pasikalbeti, ka jis apie tai galvoja.
tikrai asilo galva
kazkaip jam visalaik iseina, kad as uzklumpu pusiaukelej.As vis naiviai patikiu, kad jis tik nori sukelt mano pavyda, ar pan.Bet kiek tai gali testis? O toks pasiteisinimas tinka turbut tik sau paciai.....
pas mus panasiai buvo kuomet kompas su netu atsirado,tai kol maniskis nuo jo "vemt" nepradejo kaip galiu suprasti,tai tarp jusu tvyrantis nepasitenkinimas bei itampa kyla is to, kad jus nerandate laiko pasedeti kartu ir pasiklabeti bei issikalbeti, pasakant kas blogai, kam ko truxta ir pan. vyrui truxta demesio, tad jis lenda i kompa, ir is kitos puses, jam truksta ir sexo, bet matyt jis jam yra zymiai zymiai svarbesnis negu tau, ta prasme jog tu gali pakenteti, o jis taip iseina,kad ne. PAIKALBEKIT, KOL DAR NEVELU IR TIESIOG GALIMA DAUG SKAUDZIU AKIMIRKU ISVENGTI. GAL GALI PAPRASYTI KAD KOKI VAKARA VAIKUS PASAUGOTU DRAUGE,MAMA AR KAS KITAS. KAD JUS TURETUMETE LAIKO ISSIAISKINTI KAS YRA NE TAIP, IR KODEL JIS IESKO KITOS?????
ka tu turejai omeny sakydama as vis uzklumpu pusiaukeleje?
as tikrai nemanau, kad jis taokiu budu nori sukelti pavyda, as manau, kad jis tau konkreciai sako, kad ruosiasi sita jusu problema isspresti kitaip. Tai todel ir siulau pakalbeti su juo ir pabandyti nupasakoti jo ateiti, jei jis taip pasielgs. Paklausk jo ar jis bent jau isivaizduoja, kaip pats jausis po to ir kaip toliau gyvens, ir galbut visgi noretu dar pabandyti gyventi seimoje?
pusiaukelej turejau omeny, kad raso, kalbasi, bet atseit i sona taip ir "nenuejo".o tas rasymas ir ieskojimas man jau gerklej stovi..aisku ne daznai, bet praeina keli men ir vel kas islenda. nezinau, jis nori kalbet, bet as grieztai iskomandiravau ji i kita kambari. Negaliu miegot su tuo nieksu, nezinau ar galesiu atleist.pats visada sakydavo kitom porom taip nereik santykiu sprest, o ka daro.as neturiu arti nei draugiu, nei mamos,vienintele paguoda- kompas..
Vaidabago, tikrai zinau ka jautei pamaciusi tuos jo laiskus... Smugis tiesiai i sirdi ir giliai...
Taip maniskis sugriove praitas Kaledas, jauciausi, kad ne sventes, o pragaras atejo i mano namus... Ir stai musu santykiai nebuvo siltuciai, smurtas, nepasitikejismas, skauduliai visokie, bet gyvenam kol kas drauge. Nebeieskojau kitos korteles jo pinigineje, atrodo nenorejau nieko matyti ar zinoti, nes ana jis sunaikino mano akyse... Taciau vis suzinodavau jo el.pasto slaptazodi ir ziurejau su kuo susirasineja, buvo oi kokiu laiskeliu, juos persisiunciau pas save, del visa ko... Praita karta sake to visai nebuvo, tu to neirodisi ir visuomet taip kai pats neteisus... Pati sugalvojau jam parasyti, susikuriau aisku nauja pasto dezute... Ir ilgai laukti atsakymo nereikejo, iskarto parase savo slapta telefono numeriuka, ir tikejosi malonaus bendravimo su manimi... Kortele nusipirkau ir as, galvoju zaisiu pagal jo taisykles. Parasiau, taip kelias dienas, siule susitikti, aistringai pasimyleti, maloniai pabendrauti ir t.t.... Jau nebuvo tokio didelio soko, tik klausimas iki kiek jis nueina... Buvo klaida, kai atsiliepiau i jo skambuti, tikejausi nepazins mano balso... Galvojau nueisiu i koki pasimatyma Aiskinomes paskui visa vakara... Jis ir vel sake, man reikia tik bendrtavimo, tai zaidimas, as tik rasau, nedarau.... Aiusku as tuo netikiu. Net siule skirtis, o paskui as to nenoriu, tuo irodisiu tau, kad tu man reikalinga ir pan... Nusibos skaityti, bet bent issiliejau... Savo patirti aprasiau... Galima pagauti... Tik reikia tokio pat sugebejimo meluoti, kaip vyras... Stiprybes!
Situacija pazistama, kaip net nezinau, kas
Zodis zodin visa mano "maloni" patirtis. Netgi telefono nesimasis i tulika
Nieku gyvu nepatikeciau,kad visi sie uzsiemimai-tik nekalti zaidimeliai. Jei iesko,vadinasi turi tiksla. Tik vyrai tokie padarai,kad nieku gyvu tokiu dalyku neprisipazins.
Matyt as per daug "gordaja" taciau NIEKADA nesizeminciau, taciau kad ir kaip butu skaudu, atsilyginciau vyrui tuo paciu. Mano pasiulymas toks: jei pati maitini, nusitrauk piena i buteliuka, kai vyras pareis, apsirenk pacius graziausius, net seksualiausius savo drabuzius, issikvepink, pasidaryk nerealu makiaza, ir tiesiog pareiks kad vaziuoji i miesta,susitikti su draugemis. Paziuresi jo reakcija, be to gali netycia palikti ijungta kompa su tavo emailu kuriame yra zinute atseit nuo kito vyro. o kai pareisi namo , gali nusipirkti geliu puokste. Idomu kaip tada tavo vyrelis sureaguotu, tegu negalvoja kad zmona, sedi namie, augina vaikus, "neduoda" tai ji nebeidomi. Jei jis TIKRAI tave myli, tai daugiau tokiu bajeriu nebekres, nes supras kaiip tai skaudu.
O siaip jei jam truksta tik sexo, tai brangioji, reikia pripazinti, kad vyrams jo rekia daugiau, taigi gali ji pamaloninti ir kt. budais. Zodziu bandyk ji pamokyti tuo paciu.
Klumpele, mieloji, siaip patarciau nenaudoti zodzio NIEKADA.... Antra, elgiantis tavo pasiulytu budu, gali baigtis karu. Kuri laimes tas, kuriam labiau patiks vaikscioti "na lievo" O vyra tai gali paskatinti tik didesniems zygdarbiams, nes jis tures puiku "pasiteisinima", kad tu pradejai pirma. O visuomene, kaip zinia, moterims yra daug nepakantesne
Labai sunku patarti,kaip elgtis butu teisingiausia.Juk zmones skirtingi. Pvz. klumpeles pasiulytas variantas su mano ex butu absoliuciai nepraejes,nes ir nedariusi visu tokiu fintu likau apkaltinta visomis imanomonis ir neimanomomis nuodememis
O NIEKADA ir as kazkada sakiau.Ir "gordaja" buvau. Ir jei butu man kas seniau pasakes,kad kazkada teks pakesti tokius vyro zaidimus,niekada nebuciau patikejusi ir pasakiusi,kad po pirmo cirko,aukstai galva iskelusi sukrausiu jam smutkes. Deja...gyvenimas diktuoja savas taisykles. Ir galva kartais tenka truputi nuleisti.Taigi smutkes buvo sukrautos dauuug veliau.Tiksliau jis pats jas susikrove. Kodel sekiau?Norejau tiesioginiu irodymu,kuriuos galeciau pakisti jam po nosimi,nes jis atkakliai neige meiluzes egzistavima.O faktai bylojo ka kita. Norejau pati galutinai isitikinti jo neistikimybe,nes net sau tai pripazinti buvo labai sunku. Galbut tai savotiskas dvasinis mazochizmas,bet kai seimoje viskas verciasi aukstyn kojomis griebiesi neitikinamiausiu priemoniu.Kai po nosimi dedasi visokie keisti dalykai,o tave kankina nezinomybe,padarai taip,kaip,atrodo,NIEKADA nedarytum...toks gyvenimas.
Cia tai faktas, kad kuo vyras daugiau prisish...es tuo daugiau purvo vercia ant savo zmonos, kad galetu save pateisinti. Todel Indreja ir Moteris teisios, siulydamos nesielgti netinkamai ir neiduoti jiems i rankas koziriu, kad tipo cia zmona kalta. Tokiu atveju "gordaja" turetu reiksti nesizeminanti iki jo lygio, t.y. neinanti "na levo", o akivaizdziai parodanti jo nukrypimus.
Zinau seima, kur vyras su meiluze vaziuodamas i kalnus ant koju visa savo gimine sukele telefonu, kur dingo jo zmona, kokia ji kur..a, kad namie nesedi, kai jis skambina. O ta vargse su savo 2 mazameciais tuo tarpu ramiai pas drauge, irgi su vaikais, arbatele gere. Kai tik grizo namo visa vyro seimynele ja uzsipuole, visaip isvadino. Po to net ir po skyrybu ji liko kur...a, nors kaltas buvo jos vyras. Todel mano taktika siuo atveju butu tokia. Stengciausi kiek imanoma islaikyti padorios geros zmonos ivaizdi, kad niekas negaletu prie nieko prisikabinti, o vyro zygdarbius skelbciau garsiai ir vos ne visam pasauliui. Kodel pavyzdziui tureciau as viena pati skaityti susekus jo e-mail'us ar zinutes telefone? Kodel ju nepaskaicius pvz su jo tevais ar seimos draugais, kuriu nuomone svarbi? Isivaizduokit visu israiskas, kai pvz. jo tevu namuose per koki ramu pasisedejima perskaitytumete jo meiluzes ar jo zinutes. Tada niekam nekiltu abejoniu, kas kaltas. O po to jau galima daryti ka nori, eiti na levo, skirtis ar dar ka nors iskresti - kaltas bus vyras. Cia tik mano nuomone ir isbandyta pirmoje santuokoje, kai uosviai bande mane juodinti, o as vis ju sunelio darbelius po nosim pakisdavau. Visi musu draugai zinojo jo zygdarbius. Sakysit negrazu savo apatinius viesai skalbti, taciau yra toks geras rusu posakis (is kart atsiprasau uz keiksmazodzius): "Zenshchine inogda nechego drugovo neastajotsia kak byt stervoj". Todel po skyrybu niekas manes nejuodino ir visiems buvo aiski musu skyrybu priezastis.
Mano taktika irgi buvo panasi. Su meiluzes SMS'u turiniu buvo supazindinta ex motina,ji gavo ir savo akimis isitikinti,kad ex negrizta naktimis namo.O geriausiais bajeris buvo,kai jis,nezinodamas,kad jo motina pas mane,puole "rautis" po naktiniu gastroliu.Tada motina isgirdo tai,ko turbut gyvenime nesitikejo is savo sunelio,juk jos akivaizdoj ex juodindavo tik mane,o pats islikdavo nekaltas avinelis,tipo man paranoja,as nebezinau ko noriu ir ko raunuosi...etc. Apie jo nukripymus zinojo ir seimos draugai. Parodziau SMS'us,karta su drauge netgi vaziavome nakti i mano ex darba tikrai isitikinti,kad jo nera, nes man visa laika buvo meluojama,kad tai sugedo telefonas,tai jis negirdejo mobilaus (as naktimis skambindavau ir jo ieskodavau,o jis aiskindavo,kad laabai daug dirba). Ka norejau tuo pasakyti. Nesvarbu,kad akivaizdziai buvo irodyta jo kalte. Anyta dar vistiek sugebejo mane apjuodint ir dar didesniu fintu pridirbti,kuriu etikos sumetimais neviesinsiu.O draugai,net ir zinodami,kaip viskas buvo istikruju,liko akli ir kurti. Ir toliau bendrauja su juo ir jo meiluze kaip niekur nieko.Taigi visi,zinodami tikraja tiesa,apsimeta,kad jos nezino. Taip patogiau.
Tada belieka tik dziaugtis, kad tie zmones bera tik ex: ex vyras, ex uosviene, arba ex draugai. Nors siaip nematau nieko blogo, kad draugai tebebendrauja su ex. Musu draugai irgi tebebendravo su mano buvusiuoju, jo naujaja ir manimi. O uosviene tai aisku, akd bando kazkaip islyginti kalte
Perskaiciau viska....Tiesiog nezinau, nuo ko pradeti rasyti, ir as isvis verta issilieti. To "shudo", kuris tvyro seimyniniuose santykiuose, cia rastu vistiek neperrasysi...O jei ir bandyciau, tai romanas gautusi.
Buvo visko. Pirmi bajeriai prasidejo, kai laukiausi. (beje, dukryei dabar jau 4.5)Ne, ne pirmi: tie, apie kuriuos suzinojau, susivokiau, pati atsekiau. Nes moteru buvo ir anksciau, tik ne tokio lygio viskas buvo. Taigi, laukiausi, o jis su ja 'ramuni suko', kaip sakoma. As ja pazinojau, ji mane irgi - buvom kartu dirbe Svedijoj...Kazka itariau, bet vis save raminau, kad taip nera, kad man tik rodosi...Buvau 8 menesy Et...Ir vel buvo kalbos, aiskinimai....Vel patikejau. Bet pasitikejima praradau amziams. Po 100 kartu per diena kyla itarimai, nes yra visokiu zinuciu, skambuciu ir pan. O darbas jo labai parankus - neribotas.....Visada gali pasiteisinti, kad darbe.... Na, ir visu situ dalyku neskaitant, ir siaip atmosfera ir santykiai nekokie. Amziais piktas, namie nieko nedaro, vis del visko as kalta, pinigu ner, nors sukuosi kaip ismanau, diena darbe prie kompo, vakare namai ir vaikai, vaikams sumigus vel prie kompo chalturinu....Langus dedames jau visa vasara, niekaip nesutvarko to reikalo, o pati negaliu, nes jei ko griebsiuos pati- uzsirauks kokiems metams laiko. Uzteko , kad pries pora metu paprasiau tevo plysius uzglaistyt - pute pro juos...Nekalbejo isvis kokia savaite.. Paklausit, kodel nespjaunu i viska ir nesiskiriu? Jis ir pats sako, kad kita jau seniai (kai paaiskejo santykiai su meiluze) butu sukrovus lagamina. Nezinau kodel... Ir dabar jau savaite laiko gyvenam kaip suo su kate. Po to, kai neapsikentus issiliejau...Savo seses akivaizdoje. Oi, kaip uzpyko, baudzia tylejimu ir ignoravimu... Labai daug prirasiau....
Is jusu rastu aisku, kad neverta tiketi
Laukti akivaizdziu faktu ir spirti lauk...
na baisu kai taip vyksta seimoje. labiausiai gaila vaiku, na suauge tai jau kaip be butu isyvensim, bet vaikams tokie dalykai tikrai ne i gera. kai finansiskai atsigauni, gal del vaiku butu verta skirtis? o gal dar laukia ir taves kokia tai laime?
ir tik vieno nesuprantu, nekaltinu tu meiluziu, neteisinu ir vyru, bet ko jos tikisi? kad jas ves? yra du variantai: ves ir taip pat paliks del kitos arba neves ir visa gyvenima busi nei pakartas nei priristas? nemanu kad moterys nenori tikros seimos. taigi ka besakytu tos meiluzes, manau vis tiek jos tikisi buti zmonomis, tureti normalia seima, deja... reikia rasti ir tinkama vyra, o tokiu budu nemanau kad kas iseitu, jie visi sako kad ju zmonos raganos, ojos elgtusi kitaip,,, bet eilini karta tai tik zodziai
Ko jos tikisi? Bent jau mano atveju tikejosi vedybu...Nes kai suzinojo, kad laukiames antro - baisiai pyko, verke ir pan. Reiskia, tikejosi, kad skirsis su manim, o kai jau antras vaikas, tai gal ir nebesiskirs...
Beje, dabar ji pati jau istekejusi....bet maniskio nepaleidzia...
VAIDABAGO, mieloji,atsisėsk ramiai ir pagalvok: reikia tau JO ar ne?myli jį ar ne,nori tu būt su juo ar ne .Jeigu tavo atsakymas - taip,tai pirmyn.Apgalvok kiekvieną žingsnį,kovok dėl JO.I6eitis tik viena - arba TU arba TAVE.Tikrai galima ką nors sugalvot.Tikrink jo paštą,telefoną,atsakyk toms k... juo vardu:kad aš pagalvojau,gal neverta susirašinėt,negaliu,myliu žmoną,išvykstu itr t.t jam nieko nesakyk,gali susikurt naują pašto dežutę,parašyt jam,kad draugė davė jo pašto adresą,ar panaš.Rašyk ką nori,bet taip,kad jam iš galvos visos iškrįstu,kad galvotų tik apie susitikimą su tavim(pvz.įdėk kokią nuotrauką gražios panelės,internete jų daug,tik realesnę),kai reikalai priartės prie susitikimo,užsakyk kokį kambarį valandai,pasiruošk,gali kokią šukuoseną toj vietelėj padaryt,nusipirk apatinius seksualius,vyno - ir pirmyn
Praėjau ir aš šitą pragarą prieš 4 metus.
O prasidėjo jis tada, kai pradėjau su savo dabar jau vyru kartu gyvent. Jis, pasirodo, per visokius chatus prisirankiodavo mergaičių ir su jomis susitikinėdavo kavos gerti (oficiali versija; neoficialios, deja, taip ir nesužinojau ). Mano brangiausiasis buvo net visų merginų sąrašą pasidaręs: vardas, telefonas, amžius, akių spalva, plaukų spalva ir koks nors komentaras, pvz. jėga arba nuostabi Buvau ir aš tame sąraše, tik šalia mano vardo nebuvo komentarų Suradusi šitą sąrašą, norėjau išeit. Jis aiškino, kad mums ėmus kartu gyvent patyrė šoką, kad tapo nebelaisvas Pamaniau, kad tai svaičiojimai, netinkantys suaugusiam vyrui. Kažkaip civilizuotai nutariau viską padaryt, pasakiau, kad aš geriau būsiu viena, nei gyvensiu su ožiu, kuriam visos ožkos gražios. Sulaikė, neišėjau. Kol kas jis prie to negrįžo. Kažin kiek tai truks O Vaidai galiu pasakyt tik tiek: jei žmogus suklysta vieną kartą, reikia juo patikėti. Bet jei tą pačią klaidą kartoja vėl ir vėl, tada tikrai reikia susimąstyt...
Jau laikas būtų išmokti atleist. Nesakau, kad tai normalu, bet nebe jaunamartė esi - darykite išvadas. Nereik būt naiviems ir tikėti amžina ištikimybe. Teisingai čia buvo pasakyta, kad daugelis vyrų taip elgiasi. Nemažiau ir moterų taip gyvena - šokinėja nuo vieno prie kito. O jei yra sexo trūkumas ir JISAI DAR TAVĘS NORI - darykite išvadas. Vaiko buvimas pats savaime negali būti priežastis sexo nebuvimui, ieškokite galimybių, o jei labai norėt - galima "suorganizuot". Taip kad, mano galva, čia ne tik vyro kaltė....
1. Tą pačią minutę užmuščiau. Nors ir sėsčiau į kalėjimą, bet nesigailėčiau iki gyvenimo galo. Skaityti svetimus laiškus - žemiau pult neįmanoma, čia jau menkystės ženklas. 2. Kodėl k.... ? Ar jos ne moterys, ar jos ne žmonės, ar jos neturi teisės norėti? Neturi teisės ieškoti? Yra labai geras posakis: "kol nedulkinai - nesakyk k..." O jei "dulkinai" - tai normalus vyras niekuomet nepavadins taip moters, nes ji atsiduodama (jei ne už pinigus) bent kažkokią dalį savęs padovanojo... Ir nebūtinai LPL
Mano graugei irgi ta pati situacija nors ji jam ir "duoda" ne "davime" esmė yra toks vyrų tipas - pisuokliai (jiems svarbiausia pasitratint ir patenkint savo gyvulišką įgeidį) Mano ne toks
esi garantuota? gal kai tu raitai čia raideles, jisai kokią nors merginą pavertęs techniškai ir taktiškai daro
As sakau NIEKADA nes panasia taktika jau esu isbandziusi. Kai pamaciau savo brangiausiaji sokiuose bebuciuojanti kita, man norejosi ji uzmusti, taciau as neiko nedariau, o kita karta suorganizavau toki pat show jam , tik si karta ziurovas buvo, jis. Aisku vos nekilo mustynes ir kaltinimai, taciau kai as dura ijungusi pasakiau: "brangusis as maniau kad tai normalu, juk tu pats penktadienio vakara, ministerkoj buciavai pupyte." jis neteko amo, o po to sliauziojo atsiprasinedamas. Dabar tokiu fintu nepasitaiko (tikiuosi), nes pamates savo akimis kaip tai skaudu kai tavo zmogus taip elgiasi. Aisku jei vyras vistiek neigs savo kalte ir kaltins tik motery, tai ka su tokiu ir beveikti?
Voveriuk, tu taip kalbi, nes esi saliskas, nes matyt panasiai gyveni.
Nereikia sakyti kad visi vyrai tokie. Vienas dalykas yra susikloscius tam tikroms aplinkybems nuklysti i sona ir del to gailetis, o visai kas kita yra samoningai to ieskoti, ir dar tokiu mastu! Tokia pacia situacija kadaise pergyvenau namuose, tik ne su vyru, o su tevu. Maciau visokius jo laiskus (beje siusdavo kartais is mano emailo!!!), girdejau pokalbius... Karta net netycia man paskambino, matyt telefonas pats nusispaude kiseneje, ir as girdejau pokalbi...Mane tas ziauriai sukrete, nors jau nebuvau maza, tris dienas negalejau nei valgyt nei apie kazka kita galvoti... Ir nuoskauda vis dar yra. O mamai iki siol pasakyti neisdrisau, ir su tevu bendrauju normaliai, as manau kad tiesiog ne mano reikalas. Bet sitas reikalas labai skaudina. Isivaizduoju, kad kai taip zaidzia vyras, dar skaudziau. Zinoma, visada reikia paziureti ir i save, gal tikrai tapai nebe drauge ir nebe mylima, gal pati esi furija namie, gal tarp jusu nebeliko rysio... Bet jei matai kad tai daroma tik del zaidimo... Vyras, kurio gyvenimo pagrinda ir vertybes sudaro jo pimpalas, man atrodo neissivystes menkysta, ir tiek.
Neeeee nu gi sakau mano netoks
Pazystamas jausmas tik skirtumas kad turejau iseiti as nes butas yra JO.Kai pasakiau kad noriu kad jis iseitu visu pirma paklause KODEL(irodymu neturejau tik mob.tel.isklotine kur supratau kodel taip daznai kartojasi vienas tel.) jis pasake kad man paranoja ir nieko nera.Tuo momentu norejosi trenkt durim ir iseit.Bet nugalejo sveikas protas.Kodel turiu as ieskotis nuomai buto,jausti diskomforta ,kraustymosi nepatogumus (nekalbu apie pokalbi su vaiku ir pinigus).Ir pasakiau sau kad niekur as neisiu ir per daug ideta pastangu ir pinigu i si buta.Ta pacia vasara pasiemiau vaika(tada buvo tik vienas)ir isvariau su draugem i Palanga.BE JO.Atvare po triju dienu didziulem akim:tipo kaip as taip.O TAIP.Kol kas gyvenam tik kaip ilgai niekas negali pasakyt... Paskaicius istorijas supranti kad tai atsitinka ne tau vienai...ir niekas negali pasakyt:mano tai taip nepasielgs...Patikekit buvau isitikinus ir as pries 8 metus.
visi jie ne tokie,bet kai ilindi i ineta,tai vien sexpasiulimai
hm...nezinau del tu sex pasiulymu
Sex pasiulymai tiesiog liejasi, taigi neapsigauk. Gal tiesiog ne ten buvai. Ir matau, kad kiekvienas vedes vyras gali nukrypti i sona.
pradek labiau myleti save, pamegink isprovokuoti keleta vyro pavydo priepoliu, matysi kaip jo mintys apie meiluzes ir virtualias moteris nueina i antra plana
kai kuriem vyram labai patinka kai del moters reikia kovoti, todel kai pasonej turi zmona pradeda ieskoti nuotykiu pasonej.suteikim vyram jiems taip trokstamo adrenalino, mylekim save labai labai
Nežinau ar verta taip kamuotis. Aš jau praėjau šį etapaą, mane vis vien paliko. Bandžiau ir gražiuoju šnekėti, ir seksu užsiiminėti tris kartus per diena... Nepadėjo. Jei norės, tai išeis.
QUOTE(VAVERYTE @ 2005 01 11, 13:38) Nežinau ar verta taip kamuotis. Aš jau praėjau šį etapaą, mane vis vien paliko. Bandžiau ir gražiuoju šnekėti, ir seksu užsiiminėti tris kartus per diena... Nepadėjo. Jei norės, tai išeis. Labai pritariu. Taigi kai nores ir iseis, ne mums suprast, ko jiems kartais truksta, jei patys nesisako. Neprievartaukim saves - jei nepatinki kokia esi - nesulaikysi, gal ne tas yra skirtasis???
Įdomu, ar atsirastų moteris, pragyvenusi su vyru 10 metų ir tvirtai įsitikinusi, kad jos vyras niekada nebandė ieškoti ko nors arba bent apie tai negalvojo????
Norėčiau, kad ji atsilieptų. Aš tam vyrui paminklą pastatyčiau...didelį
O kitos pasiguostymėm, kad dar ne viskas prarasta
Nu as galeciau garantuoti, bet dar tik 9m. ne 10m. Bet jau vyras pats karta sake, kad as noriu kad jis ka susirastu, kad bent truputi supavydeciau. Niekad netikrinu nei kur buna, nei kada, is anksto turi pasayti kada gris. Visi draugai zvengia, kad jie turetu tokia laisve, tai tada.... O maniskis baisiausiai pyksta. Vieninteli ka gali tureti "seksa internetu", bet ir tai principingai nematau. Jis zino, kad neistikimas gali buti tik jei nori skirtis ir kad man uzteks itarimu, o ne irodymu, tai laikosi. Tik dazniau pasportuoja, kad energija sumazetu. Nors pats siunta, bet laikosi.
O kad galvoja, koks man skirtumas, tegu galvoja, tegu nuotraukas ar filmus ziuri, ar man gaila. QUOTE(mingaude @ 2005 01 19, 22:26) Nu as galeciau garantuoti, bet dar tik 9m. ne 10m. Bet jau vyras pats karta sake, kad as noriu kad jis ka susirastu, kad bent truputi supavydeciau. Niekad netikrinu nei kur buna, nei kada, is anksto turi pasayti kada gris. Visi draugai zvengia, kad jie turetu tokia laisve, tai tada.... O maniskis baisiausiai pyksta. Vieninteli ka gali tureti "seksa internetu", bet ir tai principingai nematau. Jis zino, kad neistikimas gali buti tik jei nori skirtis ir kad man uzteks itarimu, o ne irodymu, tai laikosi. Tik dazniau pasportuoja, kad energija sumazetu. Nors pats siunta, bet laikosi. O kad galvoja, koks man skirtumas, tegu galvoja, tegu nuotraukas ar filmus ziuri, ar man gaila. Aš kol netikrinau - ir man taip atrodė. Gal vertėtų patikrint? O gal Tamstai tiesiog pasisekė? Na dar metai ir matysim...
Gal ir pasiseke, tiksliai nezinau, bet man labai uzstrigo jo zodziai, kai ziurejom kazkoki filma ir kai vyras buvo neistikimas, pasake zmonai, kad negalejau pakesti, kad tu nezinosi, kas man svarbu (kazkas panasaus). Maniskis baisiausiai "susibiesines"( nu yra toks zodis
Tik dar karta pabreziu, tai nereiskia, kad neziurim filmu, nuotrauku ar neflirutojam chatuose. QUOTE(mingaude @ 2005 01 19, 23:07) Gal ir pasiseke, tiksliai nezinau, bet man labai uzstrigo jo zodziai, kai ziurejom kazkoki filma ir kai vyras buvo neistikimas, pasake zmonai, kad negalejau pakesti, kad tu nezinosi, kas man svarbu (kazkas panasaus). Maniskis baisiausiai "susibiesines"( nu yra toks zodis Tik dar karta pabreziu, tai nereiskia, kad neziurim filmu, nuotrauku ar neflirutojam chatuose. Nesupratau - tai jūs labiau draugai nei vienas kitą mylintys sutuoktiniai?
Tiek prirasiau ir dingo. Bandysiu kartoti.
Kai tekejau rinakusi tarp aistros ir supratimo, pasirinkau supratima, tiesuma, gal but lengvesni kelia, bet del to visiskai nesigailiu. Dabar galiu pasakyti, kad esame mylintys sutuoktiniai, o kai tekejau buvom draugai, norejom parodyti, kad galim gyventi kartu, "netycia" prisidirbe vaika, kad turetume vestuviu paaiskinima. Zinau, kad net pati save suprasciau jei per vestuves man butu daugiau metu. As istekejau 19m. vyrui dar buvo 18m. Bet tai nebuvo pinigu, padeties ir pan. isskaiciavimas, galbut mes tikom. Ir dar dabar nei vienas nesam pasake kad norim skirtis, buna susipykstam, bet neperdaug (daugiausia del vaiku auklejimo). Bet tuo paciu ismokom kalbetis, negalvojam kad jei myli tai ir taip supras, netikrinam vienas kito, nesureiksminam buities, tipo visi privalumai. QUOTE(kristina. @ 2005 01 19, 21:56) Įdomu, ar atsirastų moteris, pragyvenusi su vyru 10 metų ir tvirtai įsitikinusi, kad jos vyras niekada nebandė ieškoti ko nors arba bent apie tai negalvojo???? Maniškis nebandė ir net neturėjo drįsti galvoti apie tai. Esu tvirtai įsitikinus Tiesa, mes vedę 10 met ir prieš tai 4 kartu - tai sumoje 14
Ups...
Ar tik nebūsiu prisišnekėjus... Visų pirma pasakysiu saviškiui, kad reikalauju iš jo žiaurios ištikimybės, nes TOKIŲ VYRŲ YRA... Antra - pradėsiu taupyti pinigėlius dideliam paminklui... Trečia - bet aš vistiek NETIKIU |