Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: pa_radizes stebuklas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
pa_radize
ech,tas malonusis gimdymas...tikriausiai pagalvosit-o kas ten gali but malonaus? g.gif ogi gali,pasirodo.
pagal gydytojos prognozes turejau gimdyt balandzio 18d.kai padare echoskopa,nusprende,kad 16d.o as vis laukiau ir laukiau.jau pavargau nesiot savo pilveli,nors ir kaip ji mylejau.jau atsibodo frazes "o,kokia tu stora" (jie matyt,isivaizdavo,kad nesciosios tampa kaip manekenes),"kada gimdysi"ir pan.o stora is tiesu buvau-per nestuma priaugau apie 20kg ir is 48kilogramus sveriancios coliukes virtau 73kg sveriancia begemote.nors dauguma sake,kad isgrazejau.kur neisgrazesi,kai istisai miegi laugh.gif
taigi,pagal prognozes paskutine mano savaite su pilvu.ir lyg tycia visa pirmadienio nakti pykaus su viduriais.nulekiau pas gydytoja,israse vaistuku,laseline...tiek baisu buvo,kad maziukui kas neatsitiktu...dar sesute paklause bestatydama laseline,kada gimdysiu.sakau "uz keliu dienu".
aciu dievui,viduriai susitvarke ir as vis laukiau ir laukiau.kalbinau savo mazule (nezinojau,kas gims,bet buvau isitikinus,kad ten JI) list lauk,pasirodyt taip baisiai nekantriai jos laukianciam teveliui,pradziugint senelius.o ji,pasirodo,isitaise ten labai gerai.
atejo penktadienis,16d.as vis dar su pilvu.kadangi susikloscius aplinkybems tuo metu su teveliu gyvenom atskirai ir jis penktadieni turejo dirbt,leidau vakara prie tv.kai sugalvojau,kad pavargau,atsigulus pajutau kazka keisto.pasirode...o gal ne?griebiu lapeli,laikrodi ir tusinuka.ale ka jus sau manot-prasidejo!tai as sau ramiai nuejau gult.kadangi saremiai vis stiprejo ir negalejau miegot,parasiau teveliui musu,kad matyt sianakt taps realiu teciu.apie trecia nakties atvaziavo pas mane.daugiau niekas nieko nezinojo.pragulejom per nakti kartu.as jau lipau sienom,o jis mane ramino.laukiau,kol saremiai taps daznesni,kad jau skambint gydytojui(buvau susitarus).penkta atsikele i darba ruostis mama.pamate sviesa ir uzejo i kambari.pasakiau,kad gimdysiu.pabludus liepe skambitn daktarui,o sis pasake atvaziuot apie astunta.na ka,siaip ne taip drebanciais dantim atsigeriau kelis gurksnius arbatos (ir kaip puodelio nesukramciau?),i kisene isimeciau obuoli ir isvaziavom.kelias duobetas,pilva ojojoj kaip nemaloniai raizo.
daktaro dar nera.na ka,pasakiau,kad gimdysiu.sesytes tuoj mane ruost.o as su baime laukiu tos bjauriosios klizmos.velniop tuos velnio pramanus.kadangi dar buvo nenubege vandenys,tai pirma sugalvojo nuleist juos,o tada keliaut daryt klizmos.ir varau as sau i pirma auksta su paklode tarp koju (vandenys tai bega mad.gif ).dar gal puse valandos prasedziu "tulike" (bent man taip tada atrode).nebesuprantu,is salcio ar nervu visa drebu.
ooo,ir daktariukas atsirado.jaunas tox,visas i komika nesantis,pastoviai su sypsena.o gal siek tiek gejus?aj,nesvarbu,kad tik greiciau gimdyt.paguldo gimdykloj ant lovos."kai pajusi nora tustintis,pasakyk-keliausim paskutiniam etapui".aha,o as noriu epiduro arba cezario!kol sulaksciau klizmutei ir t.t.,laikas epidurui praejo-kaklelis labai jau atsidares.samone temsta,temsta.mano brangusis stovi salia,o as jam i delna suvarau nagucius.vsio,apsi...dar jie tikejos,kad pati paeisiu.vezkit tik ant to stalo!nuveza,paguldo.prasideda sokis su kardais.pavyzdingai mazai rekiu.o velnias,kieno cia balsas?mamos dar betruko.liepiu vaziuot namo.nereikia,kad dar ir jin mane rekiancia matytu.steniu steniu.uuups,nusikeikiau unsure.gif tiek to,man galima.laikas taip slenka...kad tik greiciau.girdziu,sako,kad dabar stumciau tik viena karta ir paskui kenteciau.aha,butumet mano vietoj,kazi kaip butu dry.gif girdziu "galvyte". o velnias,vadinas tuoj.jo jo.pasirodo mano 2.gif visai cia nenori.na nieko,tex mamai pasirodyt.dar keli riksmai,pastenejimai...ant krutines mano...mergyte.ikisa galva mama (ji dar cia?!).Pasakau"susipazink-kamile"o ji tokia maza ir rauksleta.bet tokia grazi.pastebejau,kaip tevelis,siaip didelis ir rimtas,slapcia nubraukia asara.virkstele kirpt pabijojo.tiek to-uztat su manim sudalyvavo.
pagaliau mes visi trys kartu.buvau tiek nuvargus,kad net pamirsau paklaust,ar sveika.nieko,paklausiau,kai mane siuvo-buvau taip plysus,kad oho.
mazule gavo 9-10 balu pagal apgar.ir,kaip gydytojas pasake,gime ziuredama i dangu...ir tebeziuri dabar.gal del to jos akys tokios melynos melynos...mano angelo heart.gif
SiDo
Nuostabi istorija thumbup.gif Sauniai laikeisi per gimdyma biggrin.gif

mad.gif Ach tos mamos nono.gif

Laimingai augint tau Kamiliuka smile.gif
mamius
niu istorija labai faina... Skaiciau skaiciau ir nepastebejau, kaip pati beveik steneti pradejau su tavim thumbup.gif

Aukit grazios mergaiciukes!!!
Ašne
aha ir as jau stenet pradejau laugh.gif
o paskui susigraudenau smile.gif
aukit sveikos wub.gif
Lexana
Sauniai papasakota istorija. smile.gif Pasijauciau taip, tarsi pati ka tik buciau dar gimdykloje su savo Andryte... smile.gif
Aushrinė
Smagumėlis !!! clap.gif clap.gif clap.gif
Na ir paprieštaraukit , kad gimdymas ne malonumas...
Akyra
QUOTE (pa_radize @ 2004 09 21, 15:17)
pastebejau,kaip tevelis,siaip didelis ir rimtas,slapcia nubraukia asara.virkstele kirpt pabijojo.tiek to-uztat su manim sudalyvavo.

Ir as beskaitydama apsiasarojau sad.gif

Aukit dideles ir sveikos tongue.gif tongue.gif tongue.gif
pa_radize
labai aciu visoms uz linkejimus.tikiuos,ir kitos gali ar gales pasidalint maloniais prisiminimais apie gimdyma,nes nera jis jau tox baisus thumbup.gif
Leita
kaip graziai daktaras pasake wub.gif biggrin.gif
VyŠnĖ
niu kai fainiai, tik Kamilei daug daug sveikateles, ir dangus jai buna po kojom wub.gif wub.gif
Elenele Raganele
4u.gif grazi istorija
*Jalta*
Super istorija. smile.gif
GudriLapė
nuostabi istorija 4u.gif
zylutes
gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.