Schroedingers Cat
2007 08 20, 20:42
QUOTE(gustaute @ 2007 05 22, 12:50) Man tai niekaip nepavyko pačiai išmokti šokinėti. Neįveikiau savo baimės. Gal su treneriu ir pavyktų, bet dabar jau ir su juo bijau  Taip, kad jei nesi extrymų mėgėja, gal geriau iš karto su treneriu bandyti. aš irgi pati bandžiau mokintis, bet baisu... ypač pasiskaičisu straipsnių, kaip kiti netaisyklingai šokdami visam gyvenimui invalidais tampa... gal tada geriau ne. Beje, gal kas žinot, kur Vilniuj galima pažaisti vandensvydį. Mano draugas lb norėtų ir neseniai į Vilnių atsikrasutė, tai nežino.. O aš pati kadangi nesidomiu, tai irgi nežinau.
uogytee
2007 12 30, 13:52
Sveiki, kas lanko baseina parasykite kaip ten baseinas LVJC ir kaip Lazdynuose, kur geriau? Gal kas mokosi plaukti? viskas idomu, nes noriu lankyti baseina, bet neissirenku kur?Kaip kainos?
Juliukas78
2008 01 02, 16:00
Sveikutes, merginos. radau neseniai straipsni laikrastyje " Vilniui gresia epidemija". Rasoma, kad Vilniaus baseinuose pradejo plisti Roto virusiukas ( vandens terpe) ir jokios medziagos jo nepaima. Tai tas bjaurusis virusas kur lbai vemiama ir viduriuojama. Kiek tame tiesios - sunku pasakyti.Nebuvo iskirtas ne vienas baseinu kaip pavojingiausias, visuose rasoma plinta ir visasi neseniai. Tad gal vertetu kol kas pasisaugoti? Kaip galvojate??? Ar tai blefas? Bet straipsnis buvo normaliame Lietuvos dienrasciu, ne "geltonojoje" spaudoje.....
Spyrga, ar vaikstai dar i LVJC?  As tai jau kuris laikas plaukioju didziajam, lyg visad ir buciau mokejus plaukt
QUOTE(slyva @ 2008 01 18, 20:30) Spyrga, ar vaikstai dar i LVJC?  As tai jau kuris laikas plaukioju didziajam, lyg visad ir buciau mokejus plaukt  kaip tau gerai...  as rudeni spejau nueiti tik i 2 uzsiemimus didziajame. tada apturejau trauma, ilgai buvau su gipsu, paskui koki menesi uzsiemiau reabilitacijom  tik gruodzio viduryje pradejau normaliau valdyti plastaka  zodziu, biski buvo nuplauke man visi mano uzsiemimai. sportuoti jau pradejau, bet va dar i baseina neprisiruosiu. bet mastau, kad jau reiktu o dabar daug zmoniu? maciau, lyg padaugejo uzsiemimu, nes anksciau buvo tik 2 ir 4dieniais ir is pat ankstaus ryto
Oho, tai kas nutiko?  Nepasiseke.... O zmoniu nezinau ar padaugejo, nors pas mus grupej tai vis nauju prisijungia  Smagu lankyt  O tu greiciau taisykis ir eik plaukioti
QUOTE(slyva @ 2008 01 18, 20:55) Oho, tai kas nutiko?  Nepasiseke.... O zmoniu nezinau ar padaugejo, nors pas mus grupej tai vis nauju prisijungia  Smagu lankyt  O tu greiciau taisykis ir eik plaukioti  ai, reikejo ekstremaliu pojuciu, tai vienam is pramogu parku sugebejau ranka apsilauzyti  turejau ekstremaliu pojuciu koki trejeta menesiu  dabar jau nieko  siaip tai jau gal ir galeciau ateiti i baseina  vis pamastau. o kuriuo laiku lankai pati? sutelpate takelyje?  siaip tai smagu, kad ismokai  man geriausiai varle plaukesi - tiesiog apsigimusi varle  plaukimo krauliu igudzius dar tikejausi patobilinti, bet nespejau
QUOTE(Spyrga @ 2008 01 18, 22:04) ai, reikejo ekstremaliu pojuciu, tai vienam is pramogu parku sugebejau ranka apsilauzyti  turejau ekstremaliu pojuciu koki trejeta menesiu  dabar jau nieko  siaip tai jau gal ir galeciau ateiti i baseina  vis pamastau. o kuriuo laiku lankai pati? sutelpate takelyje?  siaip tai smagu, kad ismokai  man geriausiai varle plaukesi - tiesiog apsigimusi varle  plaukimo krauliu igudzius dar tikejausi patobilinti, bet nespejau  As ryte lankau nuo puse 8h. Kai pereidinejom i didyji pakeite laika, nes tuo kur anksciau jis toliau nauja grupe moko mazajam. Grupej zmoniu ivairiai buna, kaip kada kas ateina  Dabar su naujokais tai turbut kokie 8 bunam. Vietos uztenka, tik jau baseino galuose kartais kamsciai susidaro Mokomes dabar delfinu plaukiot ir siaip visokiu uzduociu duoda  pradzioj ir man varle budavo faina plaukiot kol krauliu neismokau. Labai pavargdavau ir siaip nepatikdavo, bet viena diena lyg bac ir moku, lengva ir faina  Tai dabar jau varle sunkiau pasidare. O tu kiek laiko lankei? Nuo rugsejo iki vasaros ar trumpiau?
QUOTE(slyva @ 2008 01 18, 21:36) As ryte lankau nuo puse 8h. O tu kiek laiko lankei? Nuo rugsejo iki vasaros ar trumpiau? treciadieniais ir penktadieniais? as, kai jau nuspresiu eiti, eisiu antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 6.45, nes 7.30 man netinka, nes nuo 8 val darbas o as mazaji baseina pradejau lankyti pernai balandi. tada kazkur geguzes viduryje persikeliau i didiji ir lankiau menesi, iki kol jis uzsidare vasarai. o rudeni norejau pratesti tobilinimasi, bet spejau nueiti tik 2 kartus. o visa kita istorija jau pasakojau
QUOTE(Spyrga @ 2008 01 18, 22:44) treciadieniais ir penktadieniais? as, kai jau nuspresiu eiti, eisiu antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 6.45, nes 7.30 man netinka, nes nuo 8 val darbas o as mazaji baseina pradejau lankyti pernai balandi. tada kazkur geguzes viduryje persikeliau i didiji ir lankiau menesi, iki kol jis uzsidare vasarai. o rudeni norejau pratesti tobilinimasi, bet spejau nueiti tik 2 kartus. o visa kita istorija jau pasakojau  Nu ir man tas laikas tinkamesnis, siuo metu tom dienom i darba 9h tik atvarau  veliau gal keisiu grupe, o gal ir ne Pries pradedant lankyt cia prisiskaiciau ir pamenu kazkas rase, kad vos ne po poros savaiciu ejo i didyji baseina, tai as taip laukiau laukiau, o mes tik po 2 menesiu i ji perejom  Bet ir po tu 2 menesiu dideliam buvo labai baisu  tas gylis kai kojom nepasieki dugno baisiai gasdino, o jau kai perplaukem iki galo, tai vos ne kaip koki nerealu zygdarbi atlike jautemes  o tu nebijojai to gylio?
QUOTE(slyva @ 2008 01 18, 21:59) Pries pradedant lankyt cia prisiskaiciau ir pamenu kazkas rase, kad vos ne po poros savaiciu ejo i didyji baseina, tai as taip laukiau laukiau, o mes tik po 2 menesiu i ji perejom  Bet ir po tu 2 menesiu dideliam buvo labai baisu  tas gylis kai kojom nepasieki dugno baisiai gasdino, o jau kai perplaukem iki galo, tai vos ne kaip koki nerealu zygdarbi atlike jautemes  o tu nebijojai to gylio? as perejau po kokio 1.5 menesio. ir tai skaiciausi is tu, kuriems gerai sekesi  su gyliu didziajame man nebuvo jokiu problemu ir jokiu baimiu - as is karto be jokiu pluduru plaukiau nuo pradzios iki galo  bet va dar 2 merginos, kurios tuo paciu metu su manim perejo i didiji, turejo su gyliu problemu - is pradziu plaukdavo su pludurais ir tik iki vidurio bet vat as gylio nebijau tik baseine. jei man baseine viskas puikiai iseina, tai kiek bandziau vasara ezere, buvo ne kas  uzeidavo kazkoks panikos priepuolis, sirdis pradedavo greitai dauzytis, is karto pagreitedavo judesiai, pradedavau makaluotis  zodziu, ne kas  bet cia jau man su galvyte ne kas  jau cia psichologines problemos
Man irgi labai idomu kaip man vasara seksis ezere plaukiot  bet itariu, kad taip kaip baseine vis tiek nebus. Visu pirma tai dugno baime, nes vanduo murzinas, tamsus, nei dugno matosi, nei aisku kas ten tam dugne guli  Brr.. Na nebent su lastais, tai zymiai paprasciau tada plaukiot O beje, mes kai atejom i dydiji, tai is pradziu treneris ir neleido mums toliau plaukti tik iki vidurio  Paskui jau gal po kokiu 4-6 pamoku sako, kas galit - plaukit per visa.
man is karto didziajame leido plaukti per visa ir be jokiu pluduru  nes pademonstravau, kad nebijau ir galiu perplaukti visa  bet kitos, kurios perejo kartu su manim is mazojo, dar kuri plaukiojo su pludurais o ezere as bandziau visaip  ir akinius buvau pasiemusi, bandziau taisyklingai, su panerimais. bet po vandeniu ziureti - ne toks jau ten grozis  drumzles, zoles ir bala zino kas  bandziau ir netaisyklingai, nepanerdama, iskelusi galva (kaip kad sakau - kaip Lochneso pabaisa  ). bet irgi nieko gero, sirdis is baimes pradedavo baisiai musti  treneris sake, kad reikia dar ilgiau paplaukioti baseine, daugiau praktikos zodziu, galiu sakyti, kad ismokau plaukti, bet moku plaukti tik baseine
QUOTE(Spyrga @ 2008 01 20, 14:45) zodziu, galiu sakyti, kad ismokau plaukti, bet moku plaukti tik baseine  Panasiai ir as galvoju  Nors saves ezere dar neteko isbandyti, bet tikiuosi, kad vis tiek drasiau jausiuos  Nes budavo, kad ant kranto tik pastipcioju ir tuo baigiasi mano pasimaudymas
QUOTE(slyva @ 2008 01 20, 13:56) Panasiai ir as galvoju  Nors saves ezere dar neteko isbandyti, bet tikiuosi, kad vis tiek drasiau jausiuos  Nes budavo, kad ant kranto tik pastipcioju ir tuo baigiasi mano pasimaudymas  man tai netinka tokie ezerai, kur yra propersa tarp zoliu ir reikia plaukti i gyli  reikia kur galima butu turkstis palei kranta siaip tai sako, kad galbut reiktu bandyti plaukti ne nuo kranto i viduri ezero, o sakykim is valties plaukti i kranta. gal tada butu ne taip baisu, nes matytum kranta ir zinotum, kad gali ji pasiekti
Labas, Spyrga, ar jau pradejai lankytis baseine?  Man tai paskutiniu metu vis reciau iseina, gal tik karta per savaite tenueisiu geriausiu atveju  Labai gaila, bet per darbus nebera kaip... Tuo labiau, kad jau pradejom ir sokinet, ne tik ant koju, bet ir ant galvos  Beje, yra vakarines grupes pas moteri, gal zinai ka apie ja, gal kokiu atsiliepimu? Nes galvoju, gal karta per savaite eiti vakare pas ja, o karta ryte pas Autuka... Niekaip nesugalvoju, ka daryt, kad ir darbas nenukentetu ir baseinas
QUOTE(slyva @ 2008 02 18, 15:41) 1. Labas, Spyrga, ar jau pradejai lankytis baseine? 2. Beje, yra vakarines grupes pas moteri, gal zinai ka apie ja, gal kokiu atsiliepimu? 3. Nes galvoju, gal karta per savaite eiti vakare pas ja, o karta ryte pas Autuka... 1. nea, nepradejau  nors ir labai noreciau ir galvojau, gal nuo kovo reiketu jau eiti, bet greiciausiai nelabai iseis, nes irgi jau visur nespeju. o nusivaryti irgi nesinori 2. pati nebuvau. bet girdejau ivairiu atsiliepimu. vieni giria, kiti peikia  siaip tai apie Autuka bendrai paemus geresni atsiliepimai nei apie ja 3. o manai taip butu galima?  siaip tai nezinau sito. bet galima butu bandyti tartis. is tikro dar klausimas, ar geriau eiti pas viena ir ta pati treneri, ar geriau pas skirtingus. juk kiekvienas turi savo mokymo metodika, kuri kai kuriais atvejais gali siek tiek kirstis su kito trenerio metodika
Autukas tikrai geresnis, klausiau jo kodel vakarais nebuna uzsiemimu tai sake, jog vakarais dirba su jaunimu, t.y. vaikais o geresnis kaip pedagogas as irgi noriu pas ji, pasimokyti visokiu triuku vandenyje  nes tik brasu moku bet rytais labai nepatogus laikas
QUOTE(Spyrga @ 2008 02 18, 21:10) 1. nea, nepradejau  nors ir labai noreciau ir galvojau, gal nuo kovo reiketu jau eiti, bet greiciausiai nelabai iseis, nes irgi jau visur nespeju. o nusivaryti irgi nesinori 2. pati nebuvau. bet girdejau ivairiu atsiliepimu. vieni giria, kiti peikia  siaip tai apie Autuka bendrai paemus geresni atsiliepimai nei apie ja 3. o manai taip butu galima?  siaip tai nezinau sito. bet galima butu bandyti tartis. is tikro dar klausimas, ar geriau eiti pas viena ir ta pati treneri, ar geriau pas skirtingus. juk kiekvienas turi savo mokymo metodika, kuri kai kuriais atvejais gali siek tiek kirstis su kito trenerio metodika  teisingai tu cia sakai del tos mokymo metodikos  turbut viena karta uztektu pabandyti nueiti pas kita treneri, kad nebenoreciau kaitalioti treneriu  o del lankymo, tai as manau labai parasta butu taip lankyt - nusiperku 4 kartams pas autuka rytais, 4 kartams pas ta moteri vakarais ir einu  Tik tiek kad 2 abonementai, nu ir siaip va dabar pradedu galvot, kad kvailoka pas 2 trenerius vaiksciot  Tikiuosi, kad pavyks bent karta per savaite palankyt iki vasaros sezono, taip sakant pilna programa praeiti  O po nauju metu labai padaugejo zmoniu grupese, jei neklystu, tai jau pas mus i grupe 3 nauji atejo, kai visi susirenkam, tai take kamstis buna  Bet vis tiek faina
Pandute83
2008 04 04, 11:50
Sveikos, merginos! Noriu pradeti lankyti baseina, bet turiu prisipazinti, esu visiskai "zalia", visai nesusigaudau ir nezinau, kaip ten kas su tais baseinais Planuoju lankyti baseina Impuls Pliuse, esanciame Zirmunuose, nes netoli gyvenu. Pirmas klausimas: gal kas lanko si baseina ir turi ka papasakoti?  Patinka/nepatinka? Antras klausimas: kaip vyksta tas baseino lankymas - ar ateini ir pats ten pluduriuoji, kaip tau iseina  , ar ten treneris yra, kuris sako, ka daryt reikia? Kaip supratau is Impulso internetinio puslapio, nera ten jokiu treneriu (ir labai gerai!  ), bet noretusi suzinoti tiksliai, kaip ten is tikruju. Trecias klausimas: *tik nesijuokit*  ka reikia tureti su savim ir kaip ten viskas vyksta? Nu, ateini, nueini i persirengimo kabina (?), daiktus pasidedi i spintele (?), vien su maudimuku ir ranksluosciu (ar reikia su savimi nestis ranksluosti, ar ji reikia palikti kazkur prie daiktu?) eini i baseina, paplaukioji, islipi, eini i dusa (o is kur duso zele/sampuna gauti, jeigu visi daiktai spinteleje?!  Ar is pradziu iki spinteles nueini daiktu pasiimti?). Beje, duso kabinos uzsidaro ar, kaip mokykloje, keli dusai ir visos merginos kartu maudosi? Ka reikia tureti su savimi - nu, maudimuka, ranksluosti, muila koki - cia aisku, bet ar reikia turite gumines slepetes kokias? Ar siais laikais merginos baseine nesioja gumines kepures ar tas plaukiojimo kepuraites reikia pamirsti kaip baisu sapna mokyklos laiku?
Pora kartų buvau ten paplaukioti. Kas labiausiai nepatiko, tai labai daug chlorkalkių.  Ilgiau pabuvus vandeny net akis pradėdavo graužti. Gumines šlepetės reiktų turėti, jei nenori pasigauti kokio grybelio.  Baseine yra pakabos, ant kurių galėsi pakabinti rankšluostį ir maišelį su prausymuosi priemonėm. Bet paprastai visi nusiprausia prieš eidami į baseiną dušuose, kurie yra rūbinėj ir muilus palieka spintelėj, o nešasi tik rankšluostį. Išlipus iš baseino, ar išėjus iš pirties apsiprausia po dušu nenauduodami jokių muilų.(Prie kiekvienos pirties yra dušai, tad grįžti i rūbinę nereikia). Grįžę į rūbinę pasiima iš spintelės šampūnus,dušo želę ir nusiprausia. Dėl guminių kepuraičių, tai nepastebėjau, kad kas nors būtų su jomis. Trenerių ten nėra, kiekvienas pludūriuoja pats sau.
Pandute83
2008 04 29, 17:55
Ida66, aciu tau uz atsakyma!  Viskas taip ir buvo, kaip rasei. Tikrai nieko baisaus, be reikalo as ten taip parinausi. O vakar jau kaip pradejau ruostis/puostis, kad neduok Dieve, kokio plaukelio nereikalingo niekur nebutu, issitryniau visokiais losjonais, kad bent truputi rudesne buciau, oda lygesne atrodytu... Net vyras pradejo p*zdavotis, tipo, galvoji, tarp supermaniekeniu is reklamu plaukiosi? Nuejau i Impuls+, o ten vien tiek seni diedai ir bobules basejne sedi!  Nu as ir ryto buvau, kaip tik tokiu laiku, kai kam i darba - jau isvare i darba, kam ne i darba - dar miega  Tai pasijutau tarp tu seniu pati graziausia  ir labai smagiai praleidau laika! Labai patiko
Ateina moterytės ir su kepuraitėm  Vyrukai kai kurie su akinukais plaukioja.. O šiaip dauguma tai pūduriuoja kaip moka.. Į baseiną einant svarbiausia nepamiršt šlepečių ir ranksluosčio. Kai eini į pirtį, šlepetes palieki prie durų.. kas čia dar.. jei esi ilgaplaukė, tai gumytę ar segtuką plaukam nepamiršk paimt.. O šiaip geriau kartą nueit ir pamatyt nei šimtą kart išgirst Papildyta:P.S. baseinas patinka, ypač tos bangos. Ir dar todėl patinka, kad vanduo nesmirda chlorke.
Pliushke
2009 09 04, 22:10
Si tema pamirsta, bet rudenejant bus vis labiau aktualesne  . Noreciau pasiklausti koks baseinas Vilniuje normaliausiais ne vonios tipo su normaliu gyliu, plaukiojimui bei patrauklia kaina?/ Man nereikai tu bureliu kur moko plaukiot, nes jau seniai moku. Tiesiog del sveikatos plaukioti labai rekomenduoja gydytojai ir darbo kruvis priveercia. P.S. Siulau padaryti Vilniaus baseinu top'a
SviesatamsojE
2009 11 28, 00:12
Na va ir ruosiuosi zigiuoti i baseina, del nugarytes... Tai arciausiai namu fabijoniskiu Impulsas... dabar akcija kaip tik yra... Bet atsiliepimu apie higiena girdejau nekokiu... tai butu gerai, kad kas gal papasakotu kur kokius baiseinus lanke, kuriam maziau chlorkakliu buvo...  Daugiau higienos? ir t.t.
Saldainė
2009 12 03, 01:13
QUOTE(Pliushke @ 2009 09 04, 22:10) P.S. Siulau padaryti Vilniaus baseinu top'a  Kiek esu isbandziusi vilniuje baseinu, tai ne is toli, mano nuomone, neprilygsta forumo. Ten ir chlorkes maziau ir valo daznai.. o ir dydis man labai tinkamas  as uz si, Nr 1
Zuzi_šoka
2010 02 24, 15:00
Ketinu lankyti LVJC baseina Vilniuje, nes nugaros skausmai pribaigineja mane  Nesu gyvenime buvus baseine.. idomu, gal patiks?
loreta__
2010 02 27, 23:48
jei kas noretu pasportuoti namuose turiu topshop prekiu uz daug mazesne kaina , pristatymas kaune ir vilniuje nemokamas, jei kanors sudomino skambinkite tel: 867775491 ,860641045 skype: loretaaa_
ab rocket 180lt ab tronic x2 160lt celluless 90lt vibro tone 90lt masazinis lankas hoop 70lt leg magic 170lt cardio twister 320lt sauna belt 65lt vibro shaper 110lt galit paziureti kaip atrodo topshop niekuom nesiskiria
virgulyte
2010 05 26, 10:27
Labas, ar kas lankot LVJC baseina? kaip ispudziai?
Visiems vandens sporto mylėtojams ir prijaunčiantiems noriu pasakyti, kad kitą savaitę Vilniaus Lazdynų baseine galima įsigyti metinį abonimentą tik už 250 Lt (abonimentas nevardinis, todėl juo gali naudotis visi šeimos nariai ir draugai). Su šiuo abonimentu galėsite eiti į baseiną ir pirtį nors ir kas dien  .
INGRIDIK81
2010 06 13, 19:50
gal kas patars kur galima i vandens aerobika vaikscioti?
Mergaitės tik šią savaitę Lazdynauose vyksa atidarymo akcija: 250 L abonimentas visiems metams. Nevardins: galės naudotis visa šeima ir artimieji, draugai  . Čia Vilnius.
QUOTE(vaival @ 2010 06 16, 05:40) Mergaitės tik šią savaitę Lazdynauose vyksa atidarymo akcija: 250 L abonimentas visiems metams. Nevardins: galės naudotis visa šeima ir artimieji, draugai  . Čia Vilnius. O įdomu iki kada pardavinės  visai neblogai būtų įsigyt, tik gaila iki lazdynų toli važinėt.
berta75
2010 06 17, 17:41
QUOTE(F=ma @ 2010 06 17, 00:05) O įdomu iki kada pardavinės  visai neblogai būtų įsigyt, tik gaila iki lazdynų toli važinėt. iki 20 dienos
virgulyte
2010 06 17, 19:49
O kazin galima eiti bet kuriuo dienos metu ar tik tam tikru laiku? O kodel ju puslapyje sitos informacijos nera? QUOTE(vaival @ 2010 06 16, 07:40) Mergaitės tik šią savaitę Lazdynauose vyksa atidarymo akcija: 250 L abonimentas visiems metams. Nevardins: galės naudotis visa šeima ir artimieji, draugai  . Čia Vilnius.
berta75
2010 06 17, 20:49
QUOTE(virgulyte @ 2010 06 17, 20:49) O kazin galima eiti bet kuriuo dienos metu ar tik tam tikru laiku? O kodel ju puslapyje sitos informacijos nera? Galima eiti bet kuriuo metu  tik tą pačią dieną negali eiti su tuo pačiu abonimentu 2 žmonės.Pvz ,jeigu buvo žmona,tai vyras galės eiti tik kitą dieną.(nežinau ar aiškiai parašiau)
virgulyte
2010 06 18, 05:43
QUOTE(berta75 @ 2010 06 17, 22:49) Galima eiti bet kuriuo metu  tik tą pačią dieną negali eiti su tuo pačiu abonimentu 2 žmonės.Pvz ,jeigu buvo žmona,tai vyras galės eiti tik kitą dieną.(nežinau ar aiškiai parašiau) LAbai aiskiai parasei, dekui  Eisiu snd medziot to abonimento
berta75
2010 06 18, 08:06
QUOTE(virgulyte @ 2010 06 18, 06:43) LAbai aiskiai parasei, dekui  Eisiu snd medziot to abonimento  Nėra už ką  o aš jau lekiu plaukioti
milda.25
2012 01 17, 16:13
pradejau lankyti baseina. gal yra ir daugiau lankanciu?man idomu kiek nuplaukiat? nes as per visas 2 val nuplaukiu 500-600m. manau kad mazoka.bet tik pradzia. del to idomu kaip kitom sekasi plaukyti
Darling
2012 01 17, 18:03
QUOTE(milda.25 @ 2012 01 17, 16:13) pradejau lankyti baseina. gal yra ir daugiau lankanciu?man idomu kiek nuplaukiat? nes as per visas 2 val nuplaukiu 500-600m. manau kad mazoka.bet tik pradzia. del to idomu kaip kitom sekasi plaukyti  IO kurį baseiną pradėjai lankyt? Aš nesenai buvau, tai intensyviai plaukiant per valandą nuplaukiau apie kilą, bet jau taip labai nesiilsint
QUOTE(Darling @ 2012 01 17, 19:03) IO kurį baseiną pradėjai lankyt? Aš nesenai buvau, tai intensyviai plaukiant per valandą nuplaukiau apie kilą, bet jau taip labai nesiilsint  Apie 600 m per 40 min. ramiai
overlook
2012 03 30, 14:24
Per 50min 750m, ramiai , per daug neskubant, bet vistiek pavargus po visko dar kiek laiko jaučiuos
|
|