Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kodėl vyrai būna nepasiruošę vesti?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
pam param
mes su draugu draugaujam jau pora metu, metus kartu gyvenam, sutariam gerai, bet jis vis dar nepasiruoses. bandau suprast, bet moteriska logika tokiu dalyku niekaip neikerta. unsure.gif
Medinis
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 09 25, 01:18)
mes su draugu draugaujam jau pora metu, metus kartu gyvenam, sutariam gerai, bet jis vis dar nepasiruoses. bandau suprast, bet moteriska logika tokiu dalyku niekaip neikerta. unsure.gif
*

Kiek jums metų?
*Elmyra*
Tavo draugui tiesiog labai patogu, jis yra parūpintas, tai yra apskalbtas, pavalgydintas ir tavo dėmesio sulaukia daugiau, nei per pasimatymus, nes daugiau laiko praleidžiat drauge...O ko jam keisti šią padėtį?
Pas mus tokia pat situacija, jam 27 man 22, jau metai kaip kartu gyvenam, ir 5 kaip darugaujam, bet jam taip pat dar anksti, tačiau anksčiau spaudžiau, o dabar nustojau, nes nematau reikalo, amn irgi gerai pasidarė, nors jei pasiūlytų tuoktis, apsidžiaugčiau, norėčiau būti jo teisėta žmona, bet yra kaip yra...
Iš tikro niekas nepasikeistų, man nereikai nei tos baltos suknelės nei didelio pokylio...
Teko su juo apie tai kalbėti, jis juokais atsakė, kad bijo jog aš pasikeisiu į blogąją pusę, kaip kad buvo keliems jo pažįstamiems unsure.gif

Na tiek to, kai pats labai norės, aš pasispardysiu, ilgai ilgai galvosiu tongue.gif , aišku proto ribose hihihi.gif
pam param
QUOTE(Medinis @ 2006 09 25, 08:28)
Kiek jums metų?
*

sitas klausimas beveik duoda atsakyma smile.gif man 20, jam 19. tik kad mes gyvenimo vetyti ir metyti, tai subrende ne pagal metus. bet man tada iskyla klausimas: na gerai, esi dar labai jaunas, bet jei jauti, kad jausmas tikras, neabejoji partneriu, tai ko delsti?
Papildyta:
QUOTE(Galvojanti @ 2006 09 25, 13:35)
Tavo draugui tiesiog labai patogu, jis yra parūpintas, tai yra apskalbtas, pavalgydintas ir tavo dėmesio sulaukia daugiau, nei per pasimatymus, nes daugiau laiko praleidžiat drauge...O ko jam keisti šią padėtį?
Pas mus tokia pat situacija, jam 27 man 22, jau metai kaip kartu gyvenam, ir 5 kaip darugaujam, bet jam taip pat dar anksti, tačiau anksčiau spaudžiau, o dabar nustojau, nes nematau reikalo, amn irgi gerai pasidarė, nors jei pasiūlytų tuoktis, apsidžiaugčiau, norėčiau būti jo teisėta žmona, bet yra kaip yra...
Iš tikro niekas nepasikeistų, man nereikai nei tos baltos suknelės nei didelio pokylio...
Teko su juo apie tai kalbėti, jis juokais atsakė, kad bijo jog aš pasikeisiu į blogąją pusę, kaip kad buvo keliems jo pažįstamiems  unsure.gif

Na tiek to, kai pats labai norės, aš pasispardysiu, ilgai ilgai galvosiu  tongue.gif , aišku proto ribose  hihihi.gif
*

nei baltos sukneles, nei pokylio nebutu biggrin.gif
esme cia kiek kita. man painus tas santykis. jis dar labiau susipainiojo, kai del finansiniu aplinkybiu siuo metu gyvenam atskirai. jei vis dar gyventume kartu, tai gal ir nebutu situ noru, nes gyventi kartu buvo labai gera smile.gif ir nieko netruko. tiesiog noretusi iprasminti ta musu santyki. juk jautiesi atsakingas uz zmogu. tai is esmes esi seima ir nesi tuo pat metu.
kupranugaris
Man dar geriau! biggrin.gif
Bendraujame daugiau nei 5 metai, esam gyvene kartu 1m, siuo metu skiria atstumas, bet Lietuvos ribose.
man 32, jam 31 ir vis dar nepasiruoses tuoktis!!!!
neva baiminasi nesugebesiantis islaikyti seimos, nors abu turim darbus ir tikrai gaunam nemazas algas.
jau kartais pati nebesuprantu ar noreciau teketi jei pasiulytu, nes ir jausmai vesta dideliu greiciu, o kurstymo nera.
tai kada ateina vyrams supratimas, kad esi pasiruoses kurti seima? bigsmile.gif
katuksss
Jei jum tik 19-20 metu, manau tikrai dar anksti galvoti apie santuoka, reikia dukti ir dziaugtis laisvu gyvenimu... g.gif tokio amziaus ir as dar buvau nepasiruosus blush2.gif o vyram tas pasiruosiimas ateina juk daug daug veliau... rolleyes.gif
tete
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 09 25, 02:18)
*

pasakysiu kaip buvo man.su savo ex draugavom 2 metus ir tik tada abu nusprendem kad jau butu laikas apie seima pagalvot g.gif taigi nuskambejo mendelsono marsas ir netrukus paaiskejo kad vedziau ne ta zmogu su kuriuo draugavau ir tikrai per mazai ja pazinojau taigi po pusantru metu su dideleis piktumais issiskyrem smile.gif ir dabar galiu pasakyti tiksliai jai dar kadanors tektu vesti
man reiketu tikrai nemazai laiko kad apsispresciau tureciau su isrinktaja pagyventi nemaziau penkis metus kad buciau visiskai tikras ir netycia po sydu nerasciau pasislepusios dar vienos raganos lotuliukas.gif
pam param
QUOTE(katuksss @ 2006 09 25, 16:51)
Jei jum tik 19-20 metu, manau tikrai dar anksti galvoti apie santuoka, reikia dukti ir dziaugtis laisvu gyvenimu... g.gif  tokio amziaus ir as dar buvau nepasiruosus  blush2.gif  o vyram tas pasiruosiimas ateina juk daug daug veliau... rolleyes.gif
*

na as rasiau, kad mes ne pagal amziu subrende. nelabai suprantu, ka reiskia tas jusu issidukti ir kodel tureciau tai daryti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tete @ 2006 09 25, 20:14)
pasakysiu kaip buvo man.su savo ex draugavom 2 metus ir tik tada abu nusprendem kad jau butu laikas apie seima pagalvot  g.gif  taigi nuskambejo mendelsono marsas ir netrukus paaiskejo kad vedziau ne ta  zmogu su kuriuo draugavau ir tikrai per mazai ja pazinojau taigi po pusantru metu su dideleis piktumais issiskyrem  smile.gif  ir dabar galiu pasakyti tiksliai jai dar kadanors tektu vesti
man reiketu tikrai nemazai laiko kad apsispresciau tureciau su isrinktaja pagyventi nemaziau  penkis metus kad buciau visiskai tikras ir netycia po sydu nerasciau pasislepusios dar vienos raganos  lotuliukas.gif
*

liudna patirtis verysad.gif bet mes jau metus kartu gyvenom ir tikrai kartais net labai sunkiom salygom, ir depresiju, ir visokiu kitokiu bedu daug buvo, tai tikrai zmogu pamatai. ir kaip kritinese situacijose elgiasi, ir kaip kasdien. zinoma, zmones keiciasi, tai negali zinot, kas bus po keliu metu.
Invazija
Apie bet kokio amziaus vyra tinka vienas senas aforizmas: vyras - isdidus paukstis, kol i sikna nespiri, neskrenda user posted image
gali buti nepribrende, perbrende, gamofobai (del isisaknijusio mito del laisves prardimo ir raganu egzistavimo), iskrypeliai, islepeliai, nudegeliai etc...
katuksss
QUOTE(Invazija @ 2006 09 25, 22:45)
Apie bet kokio amziaus vyra tinka vienas senas aforizmas: vyras - isdidus paukstis, kol i sikna nespiri, neskrenda user posted image
gali buti nepribrende, perbrende, gamofobai (del isisaknijusio mito del laisves prardimo ir raganu egzistavimo), iskrypeliai, islepeliai, nudegeliai etc...
*

labai saunus ir teisingas aforizmas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Medinis
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 09 25, 01:18)
*

QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 09 25, 16:07)
sitas klausimas beveik duoda atsakyma smile.gif man 20, jam 19. tik kad mes gyvenimo vetyti ir metyti, tai subrende ne pagal metus. bet man tada iskyla klausimas: na gerai, esi dar labai jaunas, bet jei jauti, kad jausmas tikras, neabejoji partneriu, tai ko delsti?
Papildyta:
jis dar labiau susipainiojo, kai del finansiniu aplinkybiu siuo metu gyvenam atskirai.

Pirmiausia jūs gal apsispręskite ar gyvenate kartu ar negyvenate. Įdomu kaip jūs tą subrendimą įsivaizduojate? Kad vaikinas jau atsedėjęs, o jūsų 4 abortai suteikia teisę spręsti apie gyvenimą? Šiaip subrendimu galima laikyti pasiruošimą atsakyti už savo veiksmus šeimoje. Jei jūsų draugas sako, kad nepasiruošęs - jis nesubrendęs. Ir nieko čia tokio.
Jūsų nore kuo greičiau apsivesti matau vien tik baimę, kad jūsų draugas jus paliks. Ir greičiausiai tai atsitiks realybėje, nes tokiame amžiuje tikrai reta draugystė virsta į santuoką.
Ką jums daryti? Padarykite kvailystę - pastokite. Tuomet jūs išsiskirsite po 3 metų, sugadinsite gyvenimą trim žmonėm.
O šiaip tokioms subrendusiom aš patariu eiti su lėlėm pažaisti, o ne ženytis.
QUOTE(Invazija @ 2006 09 25, 22:45)
*

Jūs ištekėjusi? Ar vis dar ieškote neišdidaus? Sunku turėtų būti gyventi su tokiu požiūriu.
Invazija
QUOTE(Medinis @ 2006 09 26, 11:26)
Jūs ištekėjusi? Ar vis dar ieškote neišdidaus? Sunku turėtų būti gyventi su tokiu požiūriu.
*

Istekejusi. Susiradau isdidu. Nugalejau cool.gif Poziuris 'pritiunintas' prie patirties 4u.gif
kaisa
QUOTE(Medinis @ 2006 09 26, 11:26)
Įdomu kaip jūs tą subrendimą įsivaizduojate? Kad vaikinas jau atsedėjęs, o jūsų 4 abortai suteikia teisę spręsti apie gyvenimą?

fear.gif ką čia prirašei dabar doh.gif O kas suteikia teisę spręsti apie gyvenimą g.gif kiekvienas turim tokią teisę ax.gif
mano nuomone tokiam amžiuj nei vienas vyras nebūna pasiruošęs vesti ( na nebent reikalas yr) ir nieko čia keisto ax.gif
Medinis
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 26, 11:44)
fear.gif ką čia prirašei dabar doh.gif O kas suteikia teisę spręsti apie gyvenimą g.gif kiekvienas turim tokią teisę  ax.gif

Tai vat aš ir paklausiau autorės, kaip ji nusprendė, kad jau yra "subrendusi" šeimos kūrimui ir atsakomybei už ją.
Papildyta:
QUOTE(Invazija @ 2006 09 26, 11:39)
Istekejusi. Susiradau isdidu. Nugalejau cool.gif  Poziuris 'pritiunintas' prie patirties 4u.gif
*

Taigi jūs susiradote 20-metį, pribrendųsį, neperbrendųsį, negamofobą, neiškrypėlį, neišlepėlį, nenudegėlį, spyrėte jam i šikną ir jis jus vedė? A rimtai? smile.gif Su tokia laime ir laisvėje...
Invazija
QUOTE(Medinis @ 2006 09 26, 12:08)
Taigi jūs susiradote 20-metį, pribrendųsį, neperbrendųsį, negamofobą, neiškrypėlį, neišlepėlį, nenudegėlį, spyrėte jam i šikną ir jis jus vedė? A rimtai? smile.gif Su tokia laime ir laisvėje...
*

Ne visai... Tokiu nebuna....(tada ir spardytis nereiktu) blush2.gif Kaip ir tobulu moteru (isskyrus Mere Popins, of course). Susiradau nudegeli gamofoba. Laisve ir laime relatyvu. Mes abu jas ikeiteme tongue.gif
laureta
Labai idomus samprotavimai. Tik nesuprantu kam aukotis? Ir juolab vyra spausti kad jis Jus vestu? Tikrai nereiketu zemintis. Vyrai kurie bijo santuokos, su jais nereiketu prasideti. Jie juk susiras tokias pacias moteris kurioms irgi nereikia. O tau siulyciau pasidairyti i tokius, kurie nori tureti santuoka. Primenu, kad susituoke labai jauni gyvena santuokoje laimingai. Todel amzius cia yra ne prie ko. Svarbiausia kokios smegenys funkcionuoja vieno ir kito galvose.
emsi
O man tai buvo taip, laukiau kol ištekėsiu visokias užuomenas vyrui daviau netiesiogines aisku, nu ir pagaliau buvo vestuves, dabar jau dveji metai kaip susituokę, ir dabar galvoju kokio velnio mes tuokėmės, nu aiišku yra vaikas tai dėl jo biggrin.gif ,nu , bet nieks nepasikeitė(nu gal dabar rečiau mylimės cry.gif , bet čia neaišku dar?) mylim vienas kitą taip pat, o prie viso šito būtų ir krūva litų ant vestuvių išleistų g.gif Yra kaip yra laimingi buvom nesituokę laimingi ir susituokę thumbup.gif Nu čia visai nieko nepasakiau biggrin.gif
kaisa
QUOTE(emsi @ 2006 09 28, 12:37)
Nu čia visai nieko nepasakiau biggrin.gif
*

pasakei, daug bigsmile.gif tipo nesituokit - liks pinigų bigsmile.gif
Invazija
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 28, 14:00)
pasakei, daug  bigsmile.gif tipo nesituokit - liks pinigų bigsmile.gif
*

Bet is kitos puses, vestuves - pats geriausias pinigu isleidimo pateisinimas wink.gif Ar tai butu svente ar kelione. Del to apsimoka teketi net keleta kartu biggrin.gif
kaisa
QUOTE(Invazija @ 2006 09 28, 14:29)
Bet is kitos puses, vestuves - pats geriausias pinigu isleidimo pateisinimas wink.gif Ar tai butu svente ar kelione. Del to apsimoka teketi net keleta kartu biggrin.gif
*

nu užeikit čia ir pamatysit kad ženytis iš vis blogybė rolleyes.gif
naitas
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 09 25, 02:18)
*

Jums 20 ir 19. Tokiam amžiuj, sakyčiau, vedybos labai neįdomus dalykas, bent man taip atrodė...Studijos, kelionės, darbo paieška, ir ... nuotykiai tongue.gif

Mes ženijomės 25 ir 27. Vyras pasiūlė blush2.gif .Bet kartu nebuvom gyvenę ax.gif

o nuo ko vyro pasiruošimas vesti priklauso? Nu, kad ne "iš reikalo" vestuvės būtų. O galas žino... blink.gif

Sakyčiau, panelė ar moteris turi kažkokio šarmo turėt...Kad vyrukas galvą pamestų lotuliukas.gif
Invazija
QUOTE(naitas @ 2006 09 29, 22:13)
[Sakyčiau, panelė ar moteris turi kažkokio šarmo turėt...Kad vyrukas galvą pamestų lotuliukas.gif [/color]
*

O buna moteru be sarmo? ohmy.gif vadinas, esama blogu lakmusu... wink.gif
naitas
QUOTE(Invazija @ 2006 09 29, 23:41)
*

a galai žino dėl tų moterų šarmo g.gif aš gi motera, man vyrai rūpi ax.gif
Medinis
QUOTE(Invazija @ 2006 09 29, 22:41)
*

Kaži kokios ten reakcijos vyksta, kad iš šarmo su laiku rūgštis pasidaro... tongue.gif
Invazija
QUOTE(Medinis @ 2006 09 30, 20:29)
Kaži kokios ten reakcijos vyksta, kad iš šarmo su laiku rūgštis pasidaro... tongue.gif
*

Kokios kokios... Sudedamosios dalys keiciasi... Ne be diedisko valentingumo. As rugsteju, mano diedas riebeja, bo mieliuper daug i subtsancija deda, o reakcija.... kc, alus - katalizatorius: mano rugstejime ir diedo riebejime. ( user posted image )
Tikriausiai sestadieni ner prie kompo ko ilgai sedet, raisos mintys eina (atrodo, medini pradziuginsiu savo vienatve drinks_cheers.gif vsmyslie, patvirtinsiu jo teiginius apie vienisa durna boba savatgaly prie kompo... user posted image )
pam param
cia taip juokingai isejo biggrin.gif klausimas ir nepasitenkinimas tai pms'inis buvo blush2.gif ir va kaip tik po keliu dienu buvau pavadinta busima zmona.
node
nagi nagi su smulkmenom prašom ax.gif
kas, kur, kaip ir kada 4u.gif
chiukcia
Paskaiciau cia ir va pati sau pagalvojau- na o kas cia labai pasikeicia gyvenime po to mendelsono marso? Ogi nieko
smile.gif
Aisku, kiekvienai is musu yra savi prioritetai. Taciau man didelio skirtumo nera, tik va problemeles prasideda del bendro biudzeto, pinigu taupymo bendram reikalui ir pan. Praktiska siela neleidzia savu pinigeliu deti i kazka neapsidraudus tongue.gif
Vat ir noreciau paklausti, kaip poreles gyvenancios kartu sprendzia siuos klausimus?
Invazija
QUOTE(chiukcia @ 2006 10 06, 16:31)
Vat ir noreciau paklausti, kaip poreles gyvenancios kartu sprendzia siuos klausimus?
*

Lietuvos teise visiskai gina ir sugyventinius.
chiukcia
QUOTE(Invazija @ 2006 10 06, 19:29)
Lietuvos teise visiskai gina ir sugyventinius.
*

labai idomu - ar reiketu kokia notariskai patvirtinta sutartele sudaryti ar kaip ten ax.gif ?
Invazija
QUOTE(chiukcia @ 2006 10 06, 23:10)
labai idomu - ar reiketu kokia notariskai patvirtinta sutartele sudaryti ar kaip ten ax.gif ?
*

Tai palengvintu skyrimosi atveju. Nes kitaip reikia daug irodineti, kad bendra uki vedet ir kiek prie jo prisidejot (cekiai, saskaitos...). Atrodo (gal kas pasikeite...) 4u.gif
pam param
QUOTE(chiukcia @ 2006 10 06, 15:31)
Aisku, kiekvienai is musu yra savi prioritetai. Taciau man didelio skirtumo nera, tik va problemeles prasideda del bendro biudzeto, pinigu taupymo bendram reikalui ir pan. Praktiska siela neleidzia savu pinigeliu deti i kazka neapsidraudus  tongue.gif
*

man tai tokie klausimai net neiskilo smile.gif cia jau, kaip sakei, kiekvienai is musu savi prioritetai biggrin.gif draugas musu bendro gyvenimo pradzioj dar bande skirstyt cia mano, o cia tavo, bet greit taip labai naturaliai susitarem, kad kas mano, tas ir jo, o kas jo, tai ir mano(gal kad abu prie materialiu dalyku neprisise per daug). ir man tai labai gerai smile.gif man rodos, kad tas skirstymas i tavo ir mano, tarp zmoniu siena pastato.
Papildyta:
QUOTE(G A M M A @ 2006 10 04, 19:53)
nagi nagi su smulkmenom prašom  ax.gif
kas, kur, kaip ir kada  4u.gif
*

tai kad nemegstu apie tokius asmeniskus dalykus pasakot blush2.gif
chiukcia
man rodos, kad tas skirstymas i tavo ir mano, tarp zmoniu siena pastato.

Tai va, kad mes abu dideli individualistai- abu dirbam, abu uzdirbam ir nors gyvenam kartu jau antri metai (kartu -4metai), kazkaip labai sudetinga susitarti del visu tu finansiniu dalyku.. blush2.gif
Uz maista, gyvenimo islaidas ir visus kitus niuansus susitarem moketi per puse
ax.gif Taip ir darom, bet kuo toliau gyvenam, tuo labiau poreikiai dideja, kazkaip sudetinga atskirti ir padalinti- kas mano, o kas jo smile.gif
Del paciu vestuviu, tai irgi kurijozas- laiko nerandam lotuliukas.gif
Bet velgi, pasnekam- o kas pasikeis po to? Juk su savo asmeniniais pinigeliais nenoresime issiskirti vistiek...
Jis nenores prasyti is manes benzinui (jei pinigai bus pas mane), o as nenoresiu prasyti kosmetikai ar apatiniui trikotazui is jo tongue.gif Bet kuriuo atveju, jei pinigai yra bendri, tai kiekviena pirkini reikia aptarti, kad nebutu skriaudos ir t.t. Bet man tai galva neisnesa, kodel tureciau tartis del batu kainos sumos su savo vyru, jei jiems as tikrai uzsidirbu, ir kosmetikos ar dar kazko kito- t. y. neplanuoto dalyko... brrr kai pagalvoju apie tai...
Nezinau, gal abu kazkokie egoistai esam... arba kaip kad sakei- jau prisirisom prie materialiu dalyku...
Pasidalinkit patirtimi- KAIP JUS TVARKOTE TUOS FINANSINIUS DALYKUS SEIMOJE mirksiukas.gif
Invazija
QUOTE(chiukcia @ 2006 10 07, 21:44)
Jis nenores prasyti is manes benzinui (jei pinigai bus pas mane), o as nenoresiu prasyti kosmetikai ar apatiniui trikotazui is jo  tongue.gif Bet kuriuo atveju, jei pinigai yra bendri, tai kiekviena pirkini reikia aptarti, kad nebutu skriaudos ir t.t. Bet man tai galva neisnesa, kodel tureciau tartis del batu kainos sumos su savo vyru, jei jiems as tikrai uzsidirbu, ir kosmetikos ar dar kazko kito- t. y. neplanuoto dalyko... brrr kai pagalvoju apie tai...
Pasidalinkit patirtimi- KAIP JUS TVARKOTE TUOS FINANSINIUS DALYKUS SEIMOJE  mirksiukas.gif
*

Mes kol ukio nebuvo, nieko ir nedaliojom. Ir dziaukites ir nesiparinkit. Taciau ateina laikas, kai kazkaip taupai, moki kreditus, augini vaikus. Tada ateina toks dalykas kaip 'pinigine nasta' ir 'cash flow planvimas'. Esi priverstas, jei nori turet, sakykim, sodyba ne gaivaliskai pripirktu batu spinta 4u.gif
pam param
QUOTE(chiukcia @ 2006 10 07, 20:44)
Tai va, kad mes abu dideli individualistai- abu dirbam, abu uzdirbam ir nors gyvenam kartu jau antri metai (kartu -4metai), kazkaip labai sudetinga susitarti del visu tu finansiniu dalyku.. blush2.gif
ax.gif Taip ir darom, bet kuo toliau gyvenam, tuo labiau poreikiai dideja, kazkaip sudetinga atskirti ir padalinti- kas mano, o kas jo smile.gif
Del paciu vestuviu, tai irgi kurijozas- laiko nerandam  lotuliukas.gif
Bet velgi, pasnekam- o kas pasikeis po to? Juk su savo asmeniniais pinigeliais nenoresime issiskirti vistiek...
Jis nenores prasyti is manes benzinui (jei pinigai bus pas mane), o as nenoresiu prasyti kosmetikai ar apatiniui trikotazui is jo  tongue.gif Bet kuriuo atveju, jei pinigai yra bendri, tai kiekviena pirkini reikia aptarti, kad nebutu skriaudos ir t.t. Bet man tai galva neisnesa, kodel tureciau tartis del batu kainos sumos su savo vyru, jei jiems as tikrai uzsidirbu, ir kosmetikos ar dar kazko kito- t. y. neplanuoto dalyko... brrr kai pagalvoju apie tai...
Nezinau, gal abu kazkokie egoistai esam... arba kaip kad sakei- jau prisirisom prie materialiu dalyku...
Pasidalinkit patirtimi- KAIP JUS TVARKOTE TUOS FINANSINIUS DALYKUS SEIMOJE  mirksiukas.gif
*

na mes vienu metu, kai buvom nusprende pataupyt, tai sutarem, kad gyvenam is jo algos, o mano taupom. tai pagal poreikius kiekvienas pasiimdavom pinigu smulkiems pirkiniams, sumoket uz buta, maista, etc. nesitardami. tardavomes tik del dideliu pirkiniu, kuriems pinigu dazniausiai jau prireikdavo is taupomu pinigu.
Vėtružė
issiskyrem  smile.gif  ir dabar galiu pasakyti tiksliai jai dar kadanors tektu vesti
man reiketu tikrai nemazai laiko kad apsispresciau tureciau su isrinktaja pagyventi nemaziau  penkis metus kad buciau visiskai tikras ir netycia po sydu nerasciau pasislepusios dar vienos raganos  lotuliukas.gif
*

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

QUOTE(Medinis @ 2006 09 30, 19:29)
*

Elementari chemija....... Užbyra gyvenimo druska ant to moteriško šarmo ir pradeda rugštis skirtis....... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
chiukcia
QUOTE(Vėtružė @ 2006 10 09, 14:37)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif
Elementari chemija....... Užbyra gyvenimo druska ant to moteriško šarmo ir pradeda rugštis skirtis....... laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif
*

O cia prie ko???
O siaip tai jau kazkur tai girdejau- kartojiesi g.gif ?
skruzdelyte
Mes moterys subręstam anksčiau už vyrus biggrin.gif , o tai daug ką pasako. Taip kad kai jau jie suauga pagaliau clap.gif ,tai tada ir pasiperša yess.gif . Tik reikia apsišarvuoti kantrybe ir laukti ...
Vėtružė
QUOTE(chiukcia @ 2006 10 09, 20:27)
O cia prie ko???

O siaip tai jau kazkur tai girdejau- kartojiesi  g.gif ?
*

Prie baldų komplekto..........

Kartojimas žinojimo motina........ laugh.gif laugh.gif
chiukcia
QUOTE(Vėtružė @ 2006 10 12, 08:44)
Prie baldų komplekto..........
Kartojimas žinojimo motina........ laugh.gif  laugh.gif

*

O blyn, aciu uz baldu komplekta lotuliukas.gif
O del tos motinos, kuri kartojasi ir zinojimo, tai galiu pasakyti, kad greiciau atbukti bekartodamas gali, o ne suzinoti mirksiukas.gif
Cia siaip sau prisitaikiau ax.gif
emsi
Nu tai labai norėčiau sužinoti kodėl, bet čia kaip matau tik moteriškės bando nuspėti g.gif Jei nepasiruošč tai ir neverskit ateis laikas ir pasiruoš, o kitiems ir neateina doh.gif
chiukcia
QUOTE(emsi @ 2006 10 19, 13:29)
Nu tai labai norėčiau sužinoti kodėl, bet čia kaip matau tik moteriškės bando nuspėti g.gif Jei nepasiruošč tai ir neverskit ateis laikas ir pasiruoš, o kitiems ir neateina doh.gif
*

Prie ko cia - 'ateina' ar 'neateina' laikas vesti. Vyrams reikia iteigti, kad tu esi pati paciausia brunette.gif , otai ir toliau manys, kad tai- jo mama, kurios blynai skaniausi, sriuba tirsciausia, mesyte minksciausia ir sultingiausia schmoll.gif
Lexy
QUOTE(chiukcia @ 2006 10 07, 22:44)
Del paciu vestuviu, tai irgi kurijozas- laiko nerandam  lotuliukas.gif
*

nezinau g.gif kazkaip cia turbut nuo zmoniu priklauso. jus abu turbut tokie esat, kad arba pasitiket iki galo vienas kitu negalit, ar kazkokios a lia priklausomybes bijot g.gif
mum pradejus kartu gyvent viskas susikloste kazkaip savaime ir naturaliai. niekad nieko nedalinam i tavo ir mano ir pinigeliai visi yra bendri. as turbut nemokeciau gyvent su atskirais biudzetais g.gif cia dabar kaip- apsiperki maisto, buities kazkokiu prekiu, paemi cekius ir po to dalini per puse islaidas unsure.gif
pas mus visi pinigai yra bendri, visada ju kazkiek yra namuose ir kam reikia, tas ir paima smile.gif nieko nereikia nei atsiklausti nei ka cool.gif aisku abu zinom kiek yra ir kiek kuris paima.
o del pirkiniu derinimo, tai tikrai nederinsi gi tokiu pirkiniu kaip drabuzis ar batai schmoll.gif jis paima, ir sako- pirksiu tepalu ar ka panasaus, ar paimu ir sakau- siandien po darbo prasinesiu per parduotuves, gal ka sau grazaus nusipirksiu.
ir as tikrai nekontroliuoju kokius tepalus ir uz kiek jis perka, o jis kazkaip nekontroliuoja, uz kiek as bliuzkute pirkau, vistiek zino, kad pakankamai smegenu turiu ir nemokesiu uz ja 2000 mirksiukas.gif
neisivaizduoju, kodel reikia kito PRASYTI pinigu, jei tie pinigai yra bendri rolleyes.gif
o del dideliu pirkiuniu, tai bet kokiu atveju derini, nepirksi gi vienas sofos ar saldytuvo tongue.gif
visiskai nematoau sioj stirity problemu, bet man atrodo cia labiausiai nuo abieju poziurio priklauso 4u.gif
chiukcia
QUOTE(Lexy @ 2006 10 20, 11:47)
nezinau g.gif kazkaip cia turbut nuo zmoniu priklauso. jus abu turbut tokie esat, kad arba pasitiket iki galo vienas kitu negalit, ar kazkokios a lia priklausomybes bijot g.gif
mum pradejus kartu gyvent viskas susikloste kazkaip savaime ir naturaliai. niekad nieko nedalinam i tavo ir mano ir pinigeliai visi yra bendri. as turbut nemokeciau gyvent su atskirais biudzetais g.gif  cia dabar kaip- apsiperki maisto, buities kazkokiu prekiu, paemi cekius ir po to dalini per puse islaidas unsure.gif
pas mus visi pinigai yra bendri, visada ju kazkiek yra namuose ir kam reikia, tas ir paima smile.gif  nieko nereikia nei atsiklausti nei ka cool.gif aisku abu zinom kiek yra ir kiek kuris paima.
o del pirkiniu derinimo, tai tikrai nederinsi gi tokiu pirkiniu kaip drabuzis ar batai schmoll.gif jis paima, ir sako- pirksiu tepalu ar ka panasaus, ar paimu ir sakau- siandien po darbo prasinesiu per parduotuves, gal ka sau grazaus nusipirksiu.
ir as tikrai nekontroliuoju kokius tepalus ir uz kiek jis perka, o jis kazkaip nekontroliuoja, uz kiek as bliuzkute pirkau, vistiek zino, kad pakankamai smegenu turiu ir nemokesiu uz ja 2000 mirksiukas.gif
neisivaizduoju, kodel reikia kito PRASYTI pinigu, jei tie pinigai yra bendri rolleyes.gif
o del dideliu pirkiuniu, tai bet kokiu atveju derini, nepirksi gi vienas sofos ar saldytuvo tongue.gif
visiskai nematoau sioj stirity problemu, bet man atrodo cia labiausiai nuo abieju poziurio priklauso 4u.gif
*

Gerai pasakei- tai priklauso tik nuo paciu zmoniu cool.gif
Rashkyte
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 10 07, 10:40)
man tai tokie klausimai net neiskilo  smile.gif cia jau, kaip sakei, kiekvienai is musu savi prioritetai  biggrin.gif draugas musu bendro gyvenimo pradzioj dar bande skirstyt cia mano, o cia tavo, bet greit taip labai naturaliai susitarem, kad kas mano, tas ir jo, o kas jo, tai ir mano(gal kad abu prie materialiu dalyku neprisise per daug). ir man tai labai gerai smile.gif man rodos, kad tas skirstymas i tavo ir mano, tarp zmoniu siena pastato.
Papildyta:
tai kad nemegstu apie tokius asmeniskus dalykus pasakot  blush2.gif
*

QUOTE(Camile @ 2006 10 12, 01:57)
Gal kuri žinot kur būtų galima rasti internete užduotėlių pirmokams?
*

mes tai tik pradeje darugaut, asisakem sau, kad kas mano, tai - jo, kas jo, tai - mano.... pasitariam del visu pirkiniu ir gerai... kartais uzsimanai "nerealiu " dalyku, o kai pasikalbi, atvesti ir nebereikia....
Aivute
pasakysiu kaip buvo man.su savo ex draugavom 2 metus ir tik tada abu nusprendem kad jau butu laikas apie seima pagalvot  g.gif  taigi nuskambejo mendelsono marsas ir netrukus paaiskejo kad vedziau ne ta  zmogu su kuriuo draugavau ir tikrai per mazai ja pazinojau taigi po pusantru metu su dideleis piktumais issiskyrem  smile.gif  ir dabar galiu pasakyti tiksliai jai dar kadanors tektu vesti
*

Ne laike čia problema buvo. Truputis tarp kit ko: du metai, psichologų ir mokslo įrodytą, jog yra pats optimaliausias laikas tuoktis. Žinau nemažai šeimų, kurios nei metus nepradraugavusios susituokė ir dabar vienos perlinio kitos, sidabrinio, o trečios ir auksinio jubiliejaus sėkmingau laukia santuokoje, beje net ir jausmai iki šių dienų ryškūs matosi ir išlikę (viena iš tokių šeimų mano tėvai ir drąsiai galiu pasakyti, jog užaugau idelioje šeimoje, net neįsivaizduoju, kaip labiau gali du žmonės mylėti vienas kitą ir rūpintis vienas kitu ir savo vaikais, nei tai darė ir daro mano tėvai). Beje kaip pavyzdį turiu ir pažystu kelias buvusias poras, kurios buvo pradraugavę iki sabntuokos nuo 5 metų iki 10 metų net ir susituokę išsiskyrė. Todėl mano nuomonė yra tokia kad tikrai nepradraugautų metų daugume šeimos tvirtumas.
mucka
QUOTE(chiukcia @ 2006 10 06, 15:31)
siela neleidzia savu pinigeliu deti i kazka neapsidraudus  tongue.gif
*

aš su savo dabartiniu vyru nesusituokę gyvenom 3 metus ax.gif Ir nuo pat pirmos dienos viskas buvo bendra ax.gif net ir butą tuo metu nusipirkom doh.gif
boruzzze
o mes nesubam tuoktis, nors vasara bus kaip 6metai draugaujam, uztat dar neteko kartu gyvent.... uvo uzsimines kad gal kita vasara tuokiames, bet as atsisakiau, dar reiktu kartu pagyvent...
Sachis
QUOTE(mucka @ 2006 12 31, 14:05)
aš su savo dabartiniu vyru nesusituokę gyvenom 3 metus  ax.gif  Ir nuo pat pirmos dienos viskas buvo bendra  ax.gif  net ir butą tuo metu nusipirkom  doh.gif
*

Pas mus irgi nuo pat pradžių buvo bendra. Iki vestuvių gyvenom5 metus. Ir mes tada butą nusipirkom biggrin.gif .Aš nelabai suprantu ką reiškia mano tavo gyvenant po vienu stogu, miegant vienoje lovoje, dalinantis džiaugsmais ir vargais, o vat pinigais tai ne. g.gif .Na bet čia kiekvienoje šeimoje savaip, kaip kam geriau, mums vienaip kitiem kitaip smile.gif
Lordas1
QUOTE(Galvojanti @ 2006 09 25, 14:35)
Teko su juo apie tai kalbėti, jis juokais atsakė, kad bijo jog aš pasikeisiu į blogąją pusę, kaip kad buvo keliems jo pažįstamiems  unsure.gif

Na tiek to, kai pats labai norės, aš pasispardysiu, ilgai ilgai galvosiu  tongue.gif , aišku proto ribose  hihihi.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif , jam taip yra labai patogu rolleyes.gif . O kam vesti, jei ir taip viską turi ax.gif . Manau, padėtų ultimatumas : "Arba..., arba...' g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.