Labai išgirtos grikių lukštų pagalvės, bet parduotuvėj pačiupinėjus, pasirodė kietokos
Norim įsigyti naujas pagalves, tik neapsisprendžiam kokias
Labai išgirtos grikių lukštų pagalvės, bet parduotuvėj pačiupinėjus, pasirodė kietokos
Kiek esu girdejus, grikiu lukstai padeda numalsinti skausma. Tik reikia pasildyti
O kietu tai tikrai nesu maciusi.
Mes jau gal pora metų ant tokių miegam, pripratom, kitokių ir nenorim.Iš pradžių atrodė kietokos, bet dabar atrodo, kad tokios ir turi būti pagalvės.Jeigu tenka kur svečiuose miegoti ant kitokių, tai atrodo, kad per minkštos, per šiltos
As tokia jau beveik metai laiko turiu.
Tikrai patariu, labai faina pagalve. Tik is pradziu atrodo tikrai kieta, bet kai atsiguli, apsipranti.
o mano mergaite labai prakaituodavo, nes plauku labai daug ant galvos
o įdomu, kokios geriau: grikių lukštų ar ėriuko vilnos (Merkio ar Bauer tipo)
Ir vienos, ir kitos reklamoj labai giriamos
o sakykit, kokios kainos tu grikiu lukstu pagalviu, ir kur reiktu ieskoti? as tai irgi visai noreciau tokios, bet speju kad vyrui mano ideja visai nepatiks
Man padovanojo per gimtadieni grikiu lukstu pagalve. Nepripratau as prie jos, atrodo, kad ant akmens guli
nu man tik pačiupinėti ją užteko
Na, kai miegi, tai lyg neceza
O kainavo MAXIMOJ apie 30-40 litu, tiksliai nebeprisimenu. Ju visokio dydzio yra.
Nevisi gali ant vienodų miegoti
..........as tai uz lateksines pagalves,labai fainos!
Gal galetum, Remka, pakomentuoti placiau. kuo jos tau patinka ?
As jau turbut kokius 7 metus miegu ant grikiu lukshtu pagalves. Super
pirma nakti nepatiko kai pabandziau, bet antra jau labai fainai. Ceza tik kol nauja, po to susiguli.
Apie lateksines pagalves CIA
.........As dar lateksiniu pagalviu neturiu,va turesiu menesio begy,neissirenkam is triju vietu,(skiriasi kaina)
Na man tai grikiu lukstu pagalves buvo tikras atradimas
Dar mano atradimas: galva deti ne tiesiai ant pagalves, bet ant koldros kampo. Ta prasme sluoksniuojam - pagalve, kartais plastaka, koldros kampas, galva
Jei ne paslaptis, kokios tos vietos, t.y. kur pigiausia ir kokia kaina
...........Pigiausiai "JYSK"-ten ta argonomine pagalve kainuoja 79lt.,paprasta 129lt.,"LONO"-141lt,ergonomine irgi brangesne,(nepamenu tiksliai)"Padvaiskas&Ko"-159lt.,-ergonomine,149lt.-paprasta.....
........Tai vat ir issirink ,kad nori,"Jysk'e" pigiau nei kitur,bet neaisku del kokybes?????
Mes irgi jau kokie 4 metai miegam ant grikiniu- taip pripratau, kad nejauciu nei ceza, nei kieta. Tik mano vyras jei is vakaro padaro grama, tai issitraukia paprasta pagalve, nes jam nuo grikines pachmielingam galva skauda
Nesupratau tik, kodėl JYSKe ergonominė pigiau nei paprasta (kaip suprantu, juk ergonominė geriau?)
.....tai vat ir as nezinau kodel?
man papasakojo, kad labai gerai, tai nusipirkau visa maisha grikiu lukshtu. padariau sau ir diedui po pagalve, toki "paseduka" meditacijom ir dar seserim po pagalve. labai liux. diedas knarkt nustojo kai ant shitos miega. o pagalve tik ish pradziu atrodo kieta, o kai miegi tai ishsiformuoja pagal kakla - labai gerai pailsi.
del kailiniu - mums anyta padovanojo kailine dvigule kaldra, o pagalves laimejau parodoj (eastkon atrodo), bet neprilipo. kazkaip man prakaituoja ant to kailio, o kaldra labai nelanksti - i tokia nesusisuksi. bet kai anytos dovana, tai laikau. mazh ateis paziuret, tai sakysiu kad ant po jos dovanota miegu, vis itikt reikia
O kur jei ne paslaptis tu grikiu lukstu gauti??
pirkau varenoj. pas viena pazystama. tas ish fabriko gavo. ytariu galima i fabrika nuvaziavus nusipirkt. man daug pigiau gavosi, nei pirkt atskirai pagalves.
mes neseniai isigijom grikiu lukshtu pagalves, atsidziaugti negalima.. ji nejuda, nesubliukshta, nesislankioja, igauna reikalinga forma ir jos nekeichia.. jau nekalbant apie tai, kad nuo tos dienos, kai ja turiu, ash nebejauchiu jokiu sprando skausmu - jis elementariai pailsi.. ant kitokios gal ir nebenorechiau miegoti..
Praeita savaite isigijau ir as grikiu lukstu pagalve, pirma nakti niekaip miegojau, bet paskui vis geriau ir geriau.
Kiek jau laiko miegate su tom pagalvem? Ar nesusitrina? Man idomu kiek jos ilgaamzes?
Tai kaip, Remka, ar jau miegi ant lateksinės pagalvės? Įdomu kurią pirkai ir ar patenkinta
Man tai idomios tos pagalves (grikiu lukstu)...
Nors is tikruju manau kad jos geros
Mano vyras buvo nusipirkes brangia lateksine pagalve, bet kai pabande grikine - lateksines daugiau nebenaudojo
Yra teke miegot ir ant eriuku vilnos (merinosu) pagalves, tokios ilgos, siauros ir labai issiputusios, tai laaaaaabai nepatogu.
turiu tokia pagalve jau 3 metus
Viena karta sveciuose teko miegot ant grikiu ciuzinio. Net nezinau... man nelabai
QUOTE(Supergirl @ 2004 11 04, 17:41) Viena karta sveciuose teko miegot ant grikiu ciuzinio. Net nezinau... man nelabai Va va, as kaip tik ieskau kokios info apie grikiu lukstu ciuzinukus, norim mergaitei i lova grikinio ciuzinuko, bet tai mastom, kazin kaip jie, ar neissiguli ir t.t. ir dar, kur juos gamina, gal kas zinote adresiuka tinklapio ar pan. Aciu
neishsiguli. mano sesula sunu ant tokio migdo
QUOTE(sirduze @ 2005 05 16, 14:14) Va va, as kaip tik ieskau kokios info apie grikiu lukstu ciuzinukus, norim mergaitei i lova grikinio ciuzinuko, bet tai mastom, kazin kaip jie, ar neissiguli ir t.t. ir dar, kur juos gamina, gal kas zinote adresiuka tinklapio ar pan. Aciu Mudu su vyru jau 7 metus miegam ant grikiniu pagalviu. Jooo, istikruju ispradziu sapnuojasi grikiu kose, o kadangi as ja megstu, tai rytais pabusdavau alkana, kaip zveris! Nusipirkau jas tuomet, kai nuo siuvimo taip eme sprandas ir visa nugara skaudeti, kad nezinojau kur ir detis. Nelabai kas ir padejo. Va tik sita pagalve mano issigelbejimas buvo. Beje, o del ciuzinuku tai nezinau ar labai patogu. As kazkaip pagalvojau, o kas jeigu vaikas apsiusios ta ciuzini? Kaip tuomet isvalyti? Juos plauti? Sunkiai dziusta. Gali supelyti. Nusemti susiusiotus lukstus? Kokiu budu? Vargu ar imanoma. Kokosini tai isrengei, po kranu pakisai, stipria vandens srove praplovei, o jis paskui issivarva ir sausas. O kaip su lukstais?... Nezinau, nezinau... Adomas buvo suvemes savo pagalvele, tai bandziau nusemti, kazka plauti... Ai paskui spjoviau ir ismeciau. Bet gi turejau puse pagalves nupylusi, tai naujai uzpildziau.
teks man sesulos paklaust ka ji daro. juk kazka turetu but sugalvojus, vaikas tai jau seniai miega. paklausiu ir duosiu jums reporta
Mes su vyru jau antri metai ant grikių miegam
Del pagalviu (grikių lukštų) ir čiužinukų adresas: http://www.ekogrikiai.lt
Šiuo metu svetainė laikinai randasi: http://www.ekogrikiai.lt/site/
Grikių pagalvę pirkau vaikui ,nes labai prakaitavo , o ją pasiūlė nupirkti gydytoja.
Ir iki šiol esu labai patenkintan,nes vaikas labai prie jos priprato,tiesa aš iš vienos dvi padariau,nes buvo per didelė. Jau naudojam tris metus ir tikrai jokių problemų,karts nuo karto išpilu tuos grikių lukštus pravedinti,palaikau saulitėja ir vėl supilu.Pagalvėlės būna kaip naujos.Šios pagalvės tinka alergiškiems žmonėms,nes nesukelia alergijos.
Turiu ir aš net dvi. Labai pailsi nugara per naktį, pečių neskauda, anksčiau po dienos prie kompiuterio žiauriai skaudėdavo. Bet teko priprasti savaitėlę dvi. O po to kaip ir kitos dalyvės sako, nepatinka minkštos. Maniškis tai nepriprato, va todėl ir turiu dvi
Jų tik nereikia purenti, nes reikes savo mėgstama forma vėl per nauja pasidaryti. Atrodo kaip čia iš ryto pagalvės nepapurensi Važiuoju dabar porai metų i Anglija, mąstau kaip tą sunkią pagalvę ten nusigabenti.
As irgi jau 3 metus naudoju grikine pagalve
Silpnas grikių kvapas man jautėsi. Juokingiausiai kai pats pavalgai grikių ir eini miegoti ant grikių. Atrodo košė lovoje... Bet man patinka ir kvapas ir komfortas.
Niu ką, pasidalinsiu ir aš savo patirtim
Iš pradžių aš miegodavau ant paprastos pūkinės (ar kokios kitokios), nedidelės pagalvės. O mano vyras jau 4 metai miega ant grikių lūkštų. Tai aš niekaip negalėjau suprasti, kaip galima ant tokio kietumo miegoti Visiems rekomenduoju
Cia tiek isgyret ta pagalve, tai ir as nusipirkau. Siaip visai nieko, nepasirode per kieta, tiktais kol judi, tol girgzda
Aš irgi jau 6 metai miegu ant šios pagalvės
O vasara,kai karsta tai ant grikiu pagalves miegot vienas malonumas:)
Man irgi is pradziu buvo sunku priprast, o kai pripatau , tai viskas gerai:)
O jos ne kietokos, tos pagalves? As Senukuose uzvakar paciupinejau, man kazkaip labai kietos jos pasirode...
Mano teta turi grikių lukštų pagalves bei anklodę(pirko grynai dėl sveikatos) tai nėra labai laiminga jas turėdama, nes tie lukštai sukrenta į vieną pusę, o kita pusė tuščia
|