Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Grikių lukštų pagalvės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4
ajas
Norim įsigyti naujas pagalves, tik neapsisprendžiam kokias g.gif
Labai išgirtos grikių lukštų pagalvės, bet parduotuvėj pačiupinėjus, pasirodė kietokos blink.gif Gal kas turi/turėjo ir galėtu parašyti savo įspūdžius?
Vennera
Kiek esu girdejus, grikiu lukstai padeda numalsinti skausma. Tik reikia pasildyti rolleyes.gif
O kietu tai tikrai nesu maciusi.
Kaja888
Mes jau gal pora metų ant tokių miegam, pripratom, kitokių ir nenorim.Iš pradžių atrodė kietokos, bet dabar atrodo, kad tokios ir turi būti pagalvės.Jeigu tenka kur svečiuose miegoti ant kitokių, tai atrodo, kad per minkštos, per šiltos biggrin.gif wink.gif
Ramsius
As tokia jau beveik metai laiko turiu. thumbup.gif thumbup.gif Ant kitokios nebegaliu miegot. Vasara sode nakvodavom, tai kai pira nakti miegojau ant kitokios, neissimiegojau. Po to [radejau veztis su savim , kur tik zinau, kad teks nakvot. laugh.gif
Tikrai patariu, labai faina pagalve. Tik is pradziu atrodo tikrai kieta, bet kai atsiguli, apsipranti.
vasarėja
o mano mergaite labai prakaituodavo, nes plauku labai daug ant galvos biggrin.gif , tai vasara slapia po dienos miego atsikeldavo, tai nupirkau jai grikiu lukstu pagalve- nebeprakaituoja, ir labai myli sita pagalve.. biggrin.gif
ajas
o įdomu, kokios geriau: grikių lukštų ar ėriuko vilnos (Merkio ar Bauer tipo) g.gif
Ir vienos, ir kitos reklamoj labai giriamos
spaNguolė
o sakykit, kokios kainos tu grikiu lukstu pagalviu, ir kur reiktu ieskoti? as tai irgi visai noreciau tokios, bet speju kad vyrui mano ideja visai nepatiks unsure.gif
miskouoga
Man padovanojo per gimtadieni grikiu lukstu pagalve. Nepripratau as prie jos, atrodo, kad ant akmens guli huh.gif
Rigedora
nu man tik pačiupinėti ją užteko blink.gif čeža gi ji, kaip miegoti???
Ramsius
Na, kai miegi, tai lyg neceza g.gif biggrin.gif Bet as taip pripratau prie tu grikiu, kad nekeisciau dabar i kita kokia. O kadangi labai megstu grikiu patiekalus, tai man pats tas - ir kvapas yra silpnas toks. Juokauju, kad grikiu koses po pagalve pasidedu nakciai biggrin.gif biggrin.gif
O kainavo MAXIMOJ apie 30-40 litu, tiksliai nebeprisimenu. Ju visokio dydzio yra.
Kaja888
QUOTE (miskouoga @ 2004 09 24, 11:57)
Nepripratau as prie jos, atrodo, kad ant akmens guli huh.gif

Nevisi gali ant vienodų miegoti biggrin.gif Visokių yra, visokių reikia.Mūsų močiutės pripratusios ant dviejų, trijų didelių, storų pagalvių miegoti, pusiau sėdom biggrin.gif Čia pripratimo dalykas wink.gif
remka
..........as tai uz lateksines pagalves,labai fainos! thumbup.gif
ajas
QUOTE (remka @ 2004 09 27, 15:57)
..........as tai uz lateksines pagalves,labai fainos! thumbup.gif

Gal galetum, Remka, pakomentuoti placiau. kuo jos tau patinka ?
bea
As jau turbut kokius 7 metus miegu ant grikiu lukshtu pagalves. Super wink.gif ant kitu neishsimiegu smile.gif
pirma nakti nepatiko kai pabandziau, bet antra jau labai fainai. Ceza tik kol nauja, po to susiguli.
remka
Apie lateksines pagalves CIA
.........As dar lateksiniu pagalviu neturiu,va turesiu menesio begy,neissirenkam is triju vietu,(skiriasi kaina) thumbup.gif ir teko parduotuvese pagulineti ant tu pagalviu,nei per kieta,nei per minksta,nu pats tas thumbup.gif ir dar yra komfortabilesnė yra ergonominė pagalvė ,kad neskaudetu nugaros,na ten tu svybiu yra daug!Pazystama miega jau 6 metai ant tokios pagalves,tai thumbup.gif giria kas kart!
Vysnele
Na man tai grikiu lukstu pagalves buvo tikras atradimas clap.gif pries kokius trejeta meteliu. As ir anksciau buvau megeja pagalve sumaigyt i toki a la akmenelis, nes pukuose ir kitokiuose minkstumynuose miegant rytais labai jau kakla mausdavo. O grikiu pagalvele man pats tas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pradzioj gal kiek keistoka buvo, bet dabar labai liudna kai kartais ne savo valia ant kitokiu snaust reikia.

Dar mano atradimas: galva deti ne tiesiai ant pagalves, bet ant koldros kampo. Ta prasme sluoksniuojam - pagalve, kartais plastaka, koldros kampas, galva rolleyes.gif Tada nekyla jokiu problemu del per didelio kietumo... ot tep wink.gif
ajas
QUOTE (remka @ 2004 09 28, 19:05)
neissirenkam is triju vietu,(skiriasi kaina) thumbup.gif

Jei ne paslaptis, kokios tos vietos, t.y. kur pigiausia ir kokia kaina unsure.gif
remka
...........Pigiausiai "JYSK"-ten ta argonomine pagalve kainuoja 79lt.,paprasta 129lt.,"LONO"-141lt,ergonomine irgi brangesne,(nepamenu tiksliai)"Padvaiskas&Ko"-159lt.,-ergonomine,149lt.-paprasta.....
........Tai vat ir issirink ,kad nori,"Jysk'e" pigiau nei kitur,bet neaisku del kokybes????? g.gif
Nike
Mes irgi jau kokie 4 metai miegam ant grikiniu- taip pripratau, kad nejauciu nei ceza, nei kieta. Tik mano vyras jei is vakaro padaro grama, tai issitraukia paprasta pagalve, nes jam nuo grikines pachmielingam galva skauda biggrin.gif
ajas
QUOTE (remka @ 2004 09 29, 09:43)
...........Pigiausiai "JYSK"-ten ta argonomine pagalve kainuoja 79lt.,paprasta 129lt.,"LONO"-141lt,ergonomine irgi brangesne,(nepamenu tiksliai)"Padvaiskas&Ko"-159lt.,-ergonomine,149lt.-paprasta.....
........Tai vat ir issirink ,kad nori,"Jysk'e" pigiau nei kitur,bet neaisku del kokybes????? g.gif

Nesupratau tik, kodėl JYSKe ergonominė pigiau nei paprasta (kaip suprantu, juk ergonominė geriau?) g.gif
remka
.....tai vat ir as nezinau kodel? blink.gif sad.gif .........Tai tiesiog ir nezinau kur cia tas pagalves pirkti?
madrid
man papasakojo, kad labai gerai, tai nusipirkau visa maisha grikiu lukshtu. padariau sau ir diedui po pagalve, toki "paseduka" meditacijom ir dar seserim po pagalve. labai liux. diedas knarkt nustojo kai ant shitos miega. o pagalve tik ish pradziu atrodo kieta, o kai miegi tai ishsiformuoja pagal kakla - labai gerai pailsi. thumbup.gif rekomenduoju tik shitokia.
del kailiniu - mums anyta padovanojo kailine dvigule kaldra, o pagalves laimejau parodoj (eastkon atrodo), bet neprilipo. kazkaip man prakaituoja ant to kailio, o kaldra labai nelanksti - i tokia nesusisuksi. bet kai anytos dovana, tai laikau. mazh ateis paziuret, tai sakysiu kad ant po jos dovanota miegu, vis itikt reikia wink.gif
Valentinka
QUOTE (madrid @ 2004 09 29, 22:44)
man papasakojo, kad labai gerai, tai nusipirkau visa maisha grikiu lukshtu. padariau sau ir diedui po pagalve, toki "paseduka" meditacijom ir dar seserim po pagalve. labai liux. diedas knarkt nustojo kai ant shitos miega. o pagalve tik ish pradziu atrodo kieta, o kai miegi tai ishsiformuoja pagal kakla - labai gerai pailsi. thumbup.gif rekomenduoju tik shitokia.
del kailiniu - mums anyta padovanojo kailine dvigule kaldra, o pagalves laimejau parodoj (eastkon atrodo), bet neprilipo. kazkaip man prakaituoja ant to kailio, o kaldra labai nelanksti - i tokia nesusisuksi. bet kai anytos dovana, tai laikau. mazh ateis paziuret, tai sakysiu kad ant po jos dovanota miegu, vis itikt reikia wink.gif

O kur jei ne paslaptis tu grikiu lukstu gauti?? g.gif
madrid
pirkau varenoj. pas viena pazystama. tas ish fabriko gavo. ytariu galima i fabrika nuvaziavus nusipirkt. man daug pigiau gavosi, nei pirkt atskirai pagalves.
sayonara
mes neseniai isigijom grikiu lukshtu pagalves, atsidziaugti negalima.. ji nejuda, nesubliukshta, nesislankioja, igauna reikalinga forma ir jos nekeichia.. jau nekalbant apie tai, kad nuo tos dienos, kai ja turiu, ash nebejauchiu jokiu sprando skausmu - jis elementariai pailsi.. ant kitokios gal ir nebenorechiau miegoti.. thumbup.gif
Valentinka
Praeita savaite isigijau ir as grikiu lukstu pagalve, pirma nakti niekaip miegojau, bet paskui vis geriau ir geriau. thumbup.gif Noreciau merginos jusu paklausti- kiek tas pagalves nadojamos? ar reikia po kiek laiko keisti tuos lukstus, ar jie nesusitrina su laiku ir netenka ju ismesti? Kiek laiko jau miegate su ta pacia? smile.gif
Valentinka
Kiek jau laiko miegate su tom pagalvem? Ar nesusitrina? Man idomu kiek jos ilgaamzes? g.gif
ajas
QUOTE (remka @ 2004 09 28, 19:05)
As dar lateksiniu  pagalviu neturiu,va turesiu menesio begy,neissirenkam is triju vietu,(skiriasi kaina) thumbup.gif

Tai kaip, Remka, ar jau miegi ant lateksinės pagalvės? Įdomu kurią pirkai ir ar patenkinta g.gif Planuoju pirkti dovanų wink.gif
Siemicka
Man tai idomios tos pagalves (grikiu lukstu)... dry.gif Visi jas taip giria, giria.. Kazin kokia ta ju paslaptis..

Nors is tikruju manau kad jos geros thumbup.gif
Momo
Mano vyras buvo nusipirkes brangia lateksine pagalve, bet kai pabande grikine - lateksines daugiau nebenaudojo smile.gif Taip ir miegam jau 4 ar 5 metus abu ant grikiniu thumbup.gif Vasara, kai teko ligoninej pagulet, ant vietines pagalves miegot buvo tikras kosmaras, nepatogu ir pabusdavau slapia galva. Teko vyrui grikinuke atgabent smile.gif Butent kai karsta, grikine pagalve yra thumbup.gif , nes visada vesi, galva miegant vedinasi is visu pusiu biggrin.gif
Yra teke miegot ir ant eriuku vilnos (merinosu) pagalves, tokios ilgos, siauros ir labai issiputusios, tai laaaaaabai nepatogu.
emiru
turiu tokia pagalve jau 3 metus thumbup.gif labai patenkinta, svarbiausia, kad sprando visiskai neskauda, kas budavo kiekviena ryta miegant ant kitu pagalviu. mano vyrui tai ji per kieta, bet as pripratau, ir man thumbup.gif wink.gif
Jicky
Viena karta sveciuose teko miegot ant grikiu ciuzinio. Net nezinau... man nelabai rolleyes.gif patiko. Ne del patogumo, o del kvapo... visa nakti sapnavau, kad grikiu kose valgau laugh.gif laugh.gif
sirduze
QUOTE(Supergirl @ 2004 11 04, 17:41)
Viena karta sveciuose teko miegot ant grikiu ciuzinio. Net nezinau... man nelabai  rolleyes.gif patiko. Ne del patogumo, o del kvapo... visa nakti sapnavau, kad grikiu kose valgau  laugh.gif  laugh.gif
*

Va va, as kaip tik ieskau kokios info apie grikiu lukstu ciuzinukus, norim mergaitei i lova grikinio ciuzinuko, bet tai mastom, kazin kaip jie, ar neissiguli ir t.t. ir dar, kur juos gamina, gal kas zinote adresiuka tinklapio ar pan. Aciu
madrid
neishsiguli. mano sesula sunu ant tokio migdo thumbup.gif bet ji nepirko - pasidare pati. kazkada mes pirkom visa dideli maisha lukshtu ir daremes pagalves. ju like buvo, tai ji kai laukesi pasisiuvo impila ir pripyliau lukshtu - gavosi chiuzinukas. vaikas labai ramiai miega. o kaip pati tokio noreciau.... bet diedas nesutiks. ech....
giedrulka
QUOTE(sirduze @ 2005 05 16, 14:14)
Va va, as kaip tik ieskau kokios info apie grikiu lukstu ciuzinukus, norim mergaitei i lova grikinio ciuzinuko, bet tai mastom, kazin kaip jie, ar neissiguli ir t.t. ir dar, kur juos gamina, gal kas zinote adresiuka tinklapio ar pan. Aciu
*

Mudu su vyru jau 7 metus miegam ant grikiniu pagalviu. Jooo, istikruju ispradziu sapnuojasi grikiu kose, o kadangi as ja megstu, tai rytais pabusdavau alkana, kaip zveris! rolleyes.gif Bet paskui jos ar issivedino, ar tiesiog pripratau, nejauciu jokio kvapo. Siek tiek sumazejo pagalves per tuos 7 metelius, bet kadangi kai pirkom jos mums buvo per dideles, per aukstos, mes beveik puse lukstu nupylem. O dabar karts nuo karto papildom.
Nusipirkau jas tuomet, kai nuo siuvimo taip eme sprandas ir visa nugara skaudeti, kad nezinojau kur ir detis. Nelabai kas ir padejo. Va tik sita pagalve mano issigelbejimas buvo.
Beje, o del ciuzinuku tai nezinau ar labai patogu. As kazkaip pagalvojau, o kas jeigu vaikas apsiusios ta ciuzini? Kaip tuomet isvalyti? Juos plauti? Sunkiai dziusta. Gali supelyti. Nusemti susiusiotus lukstus? Kokiu budu? Vargu ar imanoma. Kokosini tai isrengei, po kranu pakisai, stipria vandens srove praplovei, o jis paskui issivarva ir sausas. O kaip su lukstais?... Nezinau, nezinau... Adomas buvo suvemes savo pagalvele, tai bandziau nusemti, kazka plauti... Ai paskui spjoviau ir ismeciau. Bet gi turejau puse pagalves nupylusi, tai naujai uzpildziau.
madrid
teks man sesulos paklaust ka ji daro. juk kazka turetu but sugalvojus, vaikas tai jau seniai miega. paklausiu ir duosiu jums reporta biggrin.gif
aidosius
Mes su vyru jau antri metai ant grikių miegam thumbup.gif Man nuo siuvimo ant sprando ataugų buvo(jau išsimasažavau-ne grikiai padėjo biggrin.gif ),tai šitos pagalvės-vienintėlis mano išsigelbėjimas thumbup.gif Kai vyras pamiršta iš mašinos atsinešti šitą pagalvę (jis pas mane fūristas) ir miega ant paprastos,tai neišsimiega nei jis,nei aš schmoll.gif Jis baisiai knarkia blink.gif O kai miega ant grikių lukštų pagalvės-visai knarkimo negirdėt thumbup.gif Nenorėtume šių pagalvių keist į kitas. tongue.gif
grik
Del pagalviu (grikių lukštų) ir čiužinukų adresas: http://www.ekogrikiai.lt

Šiuo metu svetainė laikinai randasi: http://www.ekogrikiai.lt/site/
Attene
Grikių pagalvę pirkau vaikui ,nes labai prakaitavo , o ją pasiūlė nupirkti gydytoja.
Ir iki šiol esu labai patenkintan,nes vaikas labai prie jos priprato,tiesa aš iš vienos dvi padariau,nes buvo per didelė.
Jau naudojam tris metus ir tikrai jokių problemų,karts nuo karto išpilu tuos grikių lukštus pravedinti,palaikau saulitėja ir vėl supilu.Pagalvėlės būna kaip naujos.Šios pagalvės tinka alergiškiems žmonėms,nes nesukelia alergijos. thumbup.gif
_Vita_
Turiu ir aš net dvi. Labai pailsi nugara per naktį, pečių neskauda, anksčiau po dienos prie kompiuterio žiauriai skaudėdavo. Bet teko priprasti savaitėlę dvi. O po to kaip ir kitos dalyvės sako, nepatinka minkštos. Maniškis tai nepriprato, va todėl ir turiu dvi biggrin.gif
Jų tik nereikia purenti, nes reikes savo mėgstama forma vėl per nauja pasidaryti. Atrodo kaip čia iš ryto pagalvės nepapurensi ax.gif
Važiuoju dabar porai metų i Anglija, mąstau kaip tą sunkią pagalvę ten nusigabenti. doh.gif
rituks
As irgi jau 3 metus naudoju grikine pagalve thumbup.gif , tai taip patogu, kad nekeisciau i kita, ir vaikui nupirkau smile.gif . Man tai ir nesijaucia grikiu kvapas, pradzioje tai jautesi, tikrai geras dalykas, tikrai rekomenduoju, nors gerai issimiegoti galima.
_Vita_
Silpnas grikių kvapas man jautėsi. Juokingiausiai kai pats pavalgai grikių ir eini miegoti ant grikių. Atrodo košė lovoje... Bet man patinka ir kvapas ir komfortas.
agatha
Niu ką, pasidalinsiu ir aš savo patirtim 4u.gif
Iš pradžių aš miegodavau ant paprastos pūkinės (ar kokios kitokios), nedidelės pagalvės. O mano vyras jau 4 metai miega ant grikių lūkštų. Tai aš niekaip negalėjau suprasti, kaip galima ant tokio kietumo miegoti g.gif ? O gimtadieniui ir aš gavau grikių lūkštų pagalvę dovanų ir dabar nė už ką jos į kitą pagalvę nekeisiu!!! tongue.gif Ši pagalvė man labai patiko, pripratau prie jos greitai ax.gif , labai gerai išsimiegu. Jau ir savo mergytei tokią nupirkau. Taigi visa mūsų šeimynėlė miega ant grikių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Visiems rekomenduoju drinks_cheers.gif
Lupos
Cia tiek isgyret ta pagalve, tai ir as nusipirkau. Siaip visai nieko, nepasirode per kieta, tiktais kol judi, tol girgzda
_Vita_
QUOTE(KristiTal @ 2005 06 22, 23:31)
Cia tiek isgyret ta pagalve, tai ir as nusipirkau. Siaip visai nieko, nepasirode per kieta, tiktais kol judi, tol girgzda
*

Tai stenkis nejudėti biggrin.gif Miagoti reikia ant pagalvės unsure.gif
Zaiza
Aš irgi jau 6 metai miegu ant šios pagalvės thumbup.gif tik vat kai laukiausi netiko ji man nežinau kodėl gal šiaip prasčiau miegodavau ar ko ji mane erzindavo nežinia g.gif bet va dabar vėl viskas thumbup.gif
velniukste
O vasara,kai karsta tai ant grikiu pagalves miegot vienas malonumas:)
Man irgi is pradziu buvo sunku priprast, o kai pripatau , tai viskas gerai:)
Laumikė
smile.gif Grikių lukštų pagalves turim jau mėnuo. Liuks smile.gif Išmetėm lauk Eastcono ,,avių vilnos“ pagalves, nes miegas ir poilsis ant ,,košės“ tikrai geresnis thumbup.gif
Frosted
O jos ne kietokos, tos pagalves? As Senukuose uzvakar paciupinejau, man kazkaip labai kietos jos pasirode... blush2.gif
ramirėja
Mano teta turi grikių lukštų pagalves bei anklodę(pirko grynai dėl sveikatos) tai nėra labai laiminga jas turėdama, nes tie lukštai sukrenta į vieną pusę, o kita pusė tuščia schmoll.gif tai turi pastoviai reguliuoti kad būtų visur lygiaiI user posted imageNežinau gal dar būna skiritngų rūšių, bet bent jau tas kurias teta turi ne kas. schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.