Mamytės, neradau atsiliepimų apie šį darželį...
Gal Jūsų atžalos jį lanko? Nuo kokio amžiaus mažiukus priima?
Mamytės, neradau atsiliepimų apie šį darželį...
Gal Jūsų atžalos jį lanko? Nuo kokio amžiaus mažiukus priima?
priima nuo 1 metuku kiek zinau.mes uzsirasem jau i eile.nuo rugsejo 1 dienos.ir siaip darzelis geras!!
Lankom si darzeli jau du metus.
man labai nepatiko maziuku prieziura - jei tiksliai prisimenu, tia aukletojom tai buvo pirmieji metinukai ( aukletoja vaikus lydi nuo metuku iki paruosiamosios klases), todel truko patirties, kas atsiliepdavo prieziurai.
Dabar kai vaikai jau didesni, tai geresnis bendravimas. O pagal vaiku elgesi matau, kad maniskiams labai patinka sunaus priesmokyklines grupes aukletoja ( ta grupe siais metais dirba kaip budinti, tai vakarais ir maze tenais buna) - labai graziai moka sutarti su vaikais, prie ju prieiti, greitai perpranta vaika. QUOTE(jurguze.g @ 2007 01 29, 19:51) Na, Liepute, ar skambinai darzelio direktorei? Kaip vyko pokalbis? Reikia vaika uzrasyti i kazkuri Grigiskiu darzeli, tai baisiai viskas idomu... As vasara uzrasiau maziu i darzeli nuo Balandzio pirmos. Pareiskima prieme pavaduotoja. Kai sutikau direktore, tai ji uzgiedojo grupes formuojamos nuo rugsejo 1d. mes jum vietos nelaikysim iki pavasario ir aplamai eileje laukia 160 vaiku. O as klausiu ka man daryti? O jai neidomu. Mum jau greitai metukai sukaks. Nezinau ka reiks daryti? Siaip ten yra lopselinuku grupes iki 3metuku. O veliau darzelinuku. Dukra kai pervede i darzelinuku grupe tai jai buvo sokas. Nes ju grupe isskirste po kelias grupes ir tik dviese is vienos grupes pakliuvo i nauja aplinka. Ispradziu nenorejo eiti i darzeli, bet veliau apsiprato. Aukletojos fainos, gerai su vaikais uzsiima. Ten yra sildomos grindys. QUOTE(ros @ 2007 02 19, 13:46) As vasara uzrasiau maziu i darzeli nuo Balandzio pirmos. Pareiskima prieme pavaduotoja. Kai sutikau direktore, tai ji uzgiedojo grupes formuojamos nuo rugsejo 1d. mes jum vietos nelaikysim iki pavasario ir aplamai eileje laukia 160 vaiku. O as klausiu ka man daryti? O jai neidomu. Mum jau greitai metukai sukaks. Nezinau ka reiks daryti? Siaip ten yra lopselinuku grupes iki 3metuku. O veliau darzelinuku. Dukra kai pervede i darzelinuku grupe tai jai buvo sokas. Nes ju grupe isskirste po kelias grupes ir tik dviese is vienos grupes pakliuvo i nauja aplinka. Ispradziu nenorejo eiti i darzeli, bet veliau apsiprato. Aukletojos fainos, gerai su vaikais uzsiima. Ten yra sildomos grindys. Ros, mums taip pat buvo atsakyta. Noriu mažiukę vesti nuo balandžio mėn., liepia laukt rugsėjo pirmos
O aš savo vaiką užrašiau į šį darželį vasaros pradžioj 2006 metų eisum 1 gegužes 2007 metų bet noriu atydėti eile dar vaiką nevesiu, turbut eis tik nuo 1 rugsėjo
[COLOR=deeppink] as pati lankiau si darzeli
QUOTE(ingere @ 2007 02 24, 15:45) Ros, mums taip pat buvo atsakyta. Noriu mažiukę vesti nuo balandžio mėn., liepia laukt rugsėjo pirmos Jau senokai si zinute buvo paskelbta, bet noriu pasakyti, kad teises aktai cia tikrai ne prie ko. Situacija yra tokia kokia yra: vaiku eiles milziniskos, darzelio sienos ne gumines. Priimti vaika, kai net loveles jam nera, tai pacios mamos turetu suvokti, kad tai neimanoma. Arba laikyti tuscia vieta kelis menesius, kai tuo tarpu kitas vaikas laukia eileje irgi neprotinga. Del situacijos darzeliuose reiketu kaltinti ne darzeliu vadovus ar ju pavaduotojus, o savivaldybe, kuriai tiesiogiai pavaldus visi darzeliai. Tik valdininkeliams nusisvilpt ant musu vaikuciu... O siaip sis darzelis labai geras. Mano dukra ji lanke. Aisku visokiu smulkmenu pasitaiko, bet viskas issprendziama.
kas nuo 2007 rugsejo leis vaikiukus i sio darzelio lopselio grupe?gal yra?smagu butu pabendraut
Sveikutes, labai atsiprasau uz savanaudiskuma, bet ar sio darzelio direktore ima kysi?..Gal kas neset, isduokit paslapti kiek?....Buciau dekinga jei kas skubiai atsakytu, geriau butu i AZ...
Uzsirasiau i si darzeli gal pries metus. parasiau prasyma priimt vaika nuo rugsejo 1 d. (2007 m.) dar paklausiau ar tikrai priims, ar nera eiliu. Man atsake, kad dar yra pakankamai laisvu vietu ir kad butinai priims. Nusiraminau. Siemet nusprendziau dar i darzeli neleist ir nuejau perspet, kad neateisim ir uzsirasyt pavasariui. O man pareiske, kad musu ir taip sarasuose nera, nes mes bendram sarase 22 ar 29. Ir kad priims tik nuo kito rugsejo, nes i pavasario grupe irgi jau nepatenkam:oh .
Mamytes, papasakokit kaip jus patekot i si darzeli? QUOTE(denlen26 @ 2007 08 24, 11:47) Uzsirasiau i si darzeli gal pries metus. parasiau prasyma priimt vaika nuo rugsejo 1 d. (2007 m.) dar paklausiau ar tikrai priims, ar nera eiliu. Man atsake, kad dar yra pakankamai laisvu vietu ir kad butinai priims. Nusiraminau. Siemet nusprendziau dar i darzeli neleist ir nuejau perspet, kad neateisim ir uzsirasyt pavasariui. O man pareiske, kad musu ir taip sarasuose nera, nes mes bendram sarase 22 ar 29. Ir kad priims tik nuo kito rugsejo, nes i pavasario grupe irgi jau nepatenkam:oh . Mamytes, papasakokit kaip jus patekot i si darzeli? o mes uzsirasem 2006 08 men ir papuolem, nuo sio rugsejo, o del kysio tai negirdejau, bet manau visur ji megsta QUOTE(denlen26 @ 2007 08 24, 11:47) Uzsirasiau i si darzeli gal pries metus. parasiau prasyma priimt vaika nuo rugsejo 1 d. (2007 m.) dar paklausiau ar tikrai priims, ar nera eiliu. Man atsake, kad dar yra pakankamai laisvu vietu ir kad butinai priims. Nusiraminau. Siemet nusprendziau dar i darzeli neleist ir nuejau perspet, kad neateisim ir uzsirasyt pavasariui. O man pareiske, kad musu ir taip sarasuose nera, nes mes bendram sarase 22 ar 29. Ir kad priims tik nuo kito rugsejo, nes i pavasario grupe irgi jau nepatenkam:oh . Mamytes, papasakokit kaip jus patekot i si darzeli? Cia Jus su maziuku berniuku buvot siandien?.... QUOTE(denlen26 @ 2007 08 24, 12:47) Uzsirasiau i si darzeli gal pries metus. parasiau prasyma priimt vaika nuo rugsejo 1 d. (2007 m.) dar paklausiau ar tikrai priims, ar nera eiliu. Man atsake, kad dar yra pakankamai laisvu vietu ir kad butinai priims. Nusiraminau. Siemet nusprendziau dar i darzeli neleist ir nuejau perspet, kad neateisim ir uzsirasyt pavasariui. O man pareiske, kad musu ir taip sarasuose nera, nes mes bendram sarase 22 ar 29. Ir kad priims tik nuo kito rugsejo, nes i pavasario grupe irgi jau nepatenkam:oh . Mamytes, papasakokit kaip jus patekot i si darzeli? Nesijaudink cia visiems taip
Sveikos, mamos,
Noreciau suzinoti, kaip darzelio viduje, ar sutvarkyta ir nesalta, kur vaikai miega, ar turi atskiras lovytes, ar jos tvarkingos, kaip maitinimas? gal yra kokiu bureliu? kiek grupese vaiku, ar rupestingos auklytes. QUOTE(rutakris @ 2007 10 31, 12:31) Noreciau suzinoti, kaip darzelio viduje, ar sutvarkyta ir nesalta, kur vaikai miega, ar turi atskiras lovytes, ar jos tvarkingos, kaip maitinimas? gal yra kokiu bureliu? kiek grupese vaiku, ar rupestingos auklytes. Didžiausias šio darželio privalumas tas, kad kiekviena grupė turi atskirą miegamąjį, kuriuose vaikai miega atskirose tvarkingose lovelėse. Pačių mažiausių grupėje yra nupirktos medinės lovytės tokios pačios, kokiose savo vaikučius migdom namuose, tad vaikutis tikrai neiškris ir nesusižeis. Grupėse yra šildomos grindys, todėl vaikai tikrai šiltai "gyvena" Vaikai maitinami 3 kartus per dieną, 10val. gauna pieno. Patiekalai pakankamai skirtingi ir skaniai paruošti, vaikai gauna ir sūrelių, ir vaisių. Būreliai, kiek žinau yra 2, tai yra anglų kalbos bei karatė. Na, o pats darželio vidus
o gal yra mamyčių kurie leis savo vaikučius 2008 metais nuo 3 metuku, malonu būtų pabendraut
SVEIKOS. MANO DU MAŽYLIAI EINA I TA DARŽELI IR AŠ LABAI PATENKINTA
QUOTE(BoženaT @ 2007 11 21, 16:48) Na o mes gave patarima, kad su vedejom turi kalbeti tevelis... gavom vieta,bet dar zodine (99%) siame darzely. Tai jei nuomone nepasikeis, kas supratau, siai vedejai budinga, tai budamos 2m 4men keliausim nuo rugsejo. Bet turbut i ta pacia grupe nepakliusim? Nelabai dar zinau, kokios amziaus grupes buna darzeliuose.. QUOTE(jurguze.g @ 2008 05 31, 22:34) Na o mes gave patarima, kad su vedejom turi kalbeti tevelis... gavom vieta,bet dar zodine (99%) siame darzely. Tai jei nuomone nepasikeis, kas supratau, siai vedejai budinga, tai budamos 2m 4men keliausim nuo rugsejo. Bet turbut i ta pacia grupe nepakliusim? Nelabai dar zinau, kokios amziaus grupes buna darzeliuose.. Niu net nežinayu, nes mums bus 2 metukai 10 mėnesiu.
Laba diena, niu va nuejom pasitikslinti šiandien ar tikrai viskas gerai ir galim lankyti darželi tai va viskas egrai, einam nuo rugsėjo 1, i Buruželiu grupe, gal galit kas papasakoti apie ta grupe?apie auklytes?
QUOTE(BoženaT @ 2008 06 19, 14:13) Laba diena, niu va nuejom pasitikslinti šiandien ar tikrai viskas gerai ir galim lankyti darželi tai va viskas egrai, einam nuo rugsėjo 1, i Buruželiu grupe, gal galit kas papasakoti apie ta grupe?apie auklytes? Sveika, Mano maziukas sioje grupeje jau nuo kovo menesio. Aukletojos abi labai saunios (gaila tik dabar atostogauja
Tai ačiu jums labai. Kaip supratau i šitą grupę kartu su jumis vaiksčiuosim
niu kaip faina, radau nors viena mamyte su kuria draugausim
Gal nesimatem, bet gali buti kad greit matysimes. Baigiam Vilniaus g. isikurt
Na tai matysime darželije, eisim 29 rugpjučio apsižiureti, o kiek Boružele grupei vaikučiu?
Na prisimindama vaiku vardus suskaiciavau 14.
Sveikos
Sveika, mes eisim i Peliukųgrupę
Kaip tai kartu su Boruzelem pereisit i Peliuku grupe? Tipo nebebus boruzeliu?
Kur tais metais buvo Boruželes' vaikučiai paaugo ir pereina i antra aukšta keičia pavadinima i Peliukai. bus Boruželes tik kitiem vaikučiam, aš taip supratau tie kurie mažesni.
QUOTE(Basic @ 2008 08 29, 15:07) Sveika, mes eisim i Peliukų grupę O kai smagu, jau tryse iš SM esam
Na kaip smagu, tai mūsų vaikučiai kartu lanko? taip išeina?
Siandien buvom siame darzelyje.. Vyresnele prades lankyti nuo rudens ir mazaja uzrasiau nuo kitu metu rudens.. Ziuresim kaip bus. Girdejau daug geru atsiliepimu.
Merginos ar lengvai priima,ar dideles eiles?
n ašiuo metų kažkaip nelabai aišku,
Gal kas turite direktores tel nr?
(5) 2432603
Jau yra pakabinti naujai priimamu maziuku sarasai!
Taip, maziukai 2007 metais gime! bet yra ir vyresniuju vaiku grupiu sarasai!
Kažin, dar nevėlu užsirašyt 2008 m. gimusiam?
Uzsirasyti niekada ne velu! Ir kuo anksciau tai padarysite, tuo daugiau sansu papulti.... Mums irgi buvo labai neramu, nes vaikuciu sarase buvo labai daug, daugiau nei darzelis priima... Bet aciu Dievui patekom!
Gal kas lankys drugelių grupę?
|