Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Grigiškės: Lokiuko giraitė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
eglekaz
Mes lankysim Kiskuciu grupe! ax.gif (2007 metu)
picea
QUOTE(eglekaz @ 2009 08 20, 15:14)
Mes lankysim Kiskuciu grupe!  ax.gif (2007 metu)
*

Ten didelis darželis, matyt kelios grupės vieno amžiaus smile.gif
eglekaz
Jei neklystu, tai sarasuose yra net trys 2007 metu vaikuciu grupes! rolleyes.gif
fikute
Mano dukra Sniege lanko drugeliu grupe. o uzsiraseme kai jai buvo 2 menesiai ir jokiu problemu su eilemis.
zulyte_ggn
QUOTE(picea @ 2009 08 20, 13:14)
Gal kas lankys drugelių grupę? 4u.gif  Čia turėtų būt 2007 metų.
*

Sveikutė 4u.gif

mes lankom nuo šiandien drugelių grupę.
Mano dukrelės vardas Neda.
picea
QUOTE(fikute @ 2009 09 16, 14:17)
Mano dukra Sniege lanko drugeliu grupe. o uzsiraseme kai jai buvo 2 menesiai ir jokiu problemu su eilemis.
*

Mes ko gero jau matėmės susirinkime biggrin.gif

QUOTE(zulyte_ggn @ 2009 09 21, 15:02)
Sveikutė  4u.gif

mes lankom nuo šiandien drugelių grupę.
Mano dukrelės vardas Neda.
*

Sveika, kaip pradžia? bigsmile.gif
Maniškis - Kostas. Tiesa, dabar sergam.
fikute
Smagu:) pamazu susipazinsim.o gal net sekmadieny per "tapetu klijavimo" akcija.
picea
QUOTE(fikute @ 2009 09 25, 08:42)
Smagu:) pamazu susipazinsim.o gal net sekmadieny per "tapetu klijavimo" akcija.
*

Deja, per "tapetų akciją" - mano gimtadienis doh.gif biggrin.gif Šventinis savaitgalis ax.gif
Šeimynėlė
[o mes dar neaisku ar pakliuvom, mat musu data nedekinga sausio pirmoji, tad i 2007 metu grupe nepakliunam, bet pasikalbejau su direktore tai gal priims, nes pagal ju vidaus taisykles pakliutumem net kita rudeni, t.y 9 men reiktu ieskoti kam palikt leliu.
tikimes pakliuyt, nes sake ateit neuzilgo 4u.gif
Elentari
QUOTE(Šeimynėlė @ 2009 10 12, 11:36)
[o mes dar neaisku ar pakliuvom, mat musu data nedekinga sausio pirmoji, tad i 2007 metu grupe nepakliunam, bet pasikalbejau su direktore tai gal priims, nes pagal ju vidaus taisykles pakliutumem net kita rudeni, t.y 9 men reiktu ieskoti kam palikt leliu.
tikimes pakliuyt, nes sake ateit neuzilgo 4u.gif
*

Parašykit būtinai, kaip sekėsi. Nes mūsų tai kovo, tai irgi sudėtinga bus iki rugsėjo.
Dar apskritai neužsirašėm Grigiškėse, nes kitoj vietoj gyvenom, o dabar grįžom čia, tai apskritai, ar pateksim... g.gif Gal jau bus atkritę tie, kurie buvo užsirašę, bet nelankys, nes gavo kitur? g.gif Ar Grigiškėse nebūna tokių, kad į kelis darželius mamos užrašo?
Kas rytą vaiką iš Grigiškių į Antakalnį į darželį vežiot, 5-5.30 kelti vaiką ir man pačiai, ką aš žinau... per savaitę kojas patiesiu...
fikute
mamos, darzliuose atsiranda vietu ir pati direktore skambina uzsirasiusiems (kurie netilpo y grupes) ir siulo lankyti darzely.
eikit pas direktore!
krize, bedarbyste, tevai atsiima vaikus.

sekmes
SD
QUOTE(fikute @ 2009 10 12, 13:29)
krize, bedarbyste, tevai atsiima vaikus

Tikrai taip. Aš išbraukiau sūnų iš sąrašų pavasarį, kai MB darbo nebeturėjo unsure.gif Žinau, kad greit priėmė kitą vaiką į jo vietą. Kai su direktore kalbėjau, sakė, ne aš vienintelė tokia, todėl kam tikrai reikia, bandykit laikas nuo laiko klaust, ar neatsirado vietų.

Pati bandysiu pavasarį sūnų "grąžint", tikiuosi, bus vietų ax.gif Taip gaila vaiko, kai minimum kartą į savaitę klausia, kada eis į darželį unsure.gif
Otuxe
QUOTE(Elentari @ 2009 10 12, 13:25)
Parašykit būtinai, kaip sekėsi. Nes mūsų tai kovo, tai irgi sudėtinga bus iki rugsėjo.
Dar apskritai neužsirašėm Grigiškėse, nes kitoj vietoj gyvenom, o dabar grįžom čia, tai apskritai, ar pateksim...  g.gif Gal jau bus atkritę tie, kurie buvo užsirašę, bet nelankys, nes gavo kitur?  g.gif Ar Grigiškėse nebūna tokių, kad į kelis darželius mamos užrašo?
Kas rytą vaiką iš Grigiškių į Antakalnį į darželį vežiot, 5-5.30 kelti vaiką ir man pačiai, ką aš žinau... per savaitę kojas patiesiu...
*

o as is juodsiliu su autobusu vezioju dvi mazyles i Grigiskiu darzeli jau metai,isgyvenau doh.gif doh.gif beje i darzeli imanoma pakliut ne tik nuo rugsejo thumbup.gif to ir linkiu....
Elentari
QUOTE(Otuxe @ 2009 11 23, 22:31)
o as is juodsiliu su autobusu vezioju dvi mazyles i Grigiskiu darzeli jau metai,isgyvenau doh.gif  doh.gif beje i darzeli imanoma pakliut ne tik nuo rugsejo thumbup.gif to ir linkiu....
*

Dėkui 4u.gif
Tai kada keliatės? Kaip toli jūsų Juodšiliai yra?
O paskui tikriausiai į darbą važiuojat? unsure.gif
Šeimynėlė
visai uzsimirsau, tad tik dabar atsakau, pakliuvom mes i darzeli, lankom kiskuciu grupe, smagu ten vaikam, net 5 vaikai lanko is musu namo, tai juokiames bus sava chebryte. jau ir kaledas darzelyje atsventem, visai smagiai, galvojom, kad bus asaru pakalnes, bet labai klydom.
tik vat nelabai nori rytais likti, laimei seimininkute prisipratino, tai ne toks vaikui sokas kai lieka be mamos blush2.gif
tikimes kad pripras ir liks su dziaugsmu 4u.gif
neringute22
sveikos.vaika uzrasiau i si darzeli birzeli, kadangi pasake, kad gales pradet lankyti nuo 2m. laukiau ziemos. kada reikia kreiptis jei noriu, kad vaikas pradetu lankyti nuo siu metu vasario men (kaip tik 2m. turesime)?ar ne per velu, kada apskritai formuojamos grupes?o gal galima i si darzeli patekti "kada nori" ax.gif aciu jei kas atsakysit
Loreta_1973
Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko Peledziuku grupe? Mes su Mazuoju tik pratinames ax.gif Butu idomu suzinoti nuomoniu apie aukletojas Zenia ir Nijole rolleyes.gif ax.gif Buciau dekinga uz info ir pasidalinima patirtimi ir ispudziais 4u.gif 4u.gif
***SAGITARIUS***
QUOTE(Loreta_1973 @ 2010 03 07, 16:03)
Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko Peledziuku grupe? Mes su Mazuoju tik pratinames ax.gif  Butu idomu suzinoti nuomoniu apie aukletojas Zenia ir Nijole  rolleyes.gif  ax.gif Buciau dekinga uz info ir pasidalinima patirtimi ir ispudziais  4u.gif  4u.gif
*

Zenia labai gera aukletoja smile.gif Mes buvom pas ja, nors mazai lankem, bet susidare neblogas ispudis. Be to, girdejau ir is kitu neblogu atsiliepimu
Loreta_1973
QUOTE(***SAGITARIUS*** @ 2010 03 08, 08:18)
Zenia labai gera aukletoja smile.gif Mes buvom pas ja, nors mazai lankem, bet susidare neblogas ispudis. Be to, girdejau ir is kitu neblogu atsiliepimu
*

Dekui labai 4u.gif Man paciai - bent is pirmo zvilgsnio - irgi pasirode, kad Zenia moka prieiti ir ,,susidraugauti'' su vaiku. Bus matyt toliau ax.gif Idomu, kokia ta aukletoja Nijole g.gif
Banga07
Sveiki,
gal kas is mamu zino ar yra vietu grupese nuo 3 metuku? yra variantas kraustytis i grigiskes taciau neaisku kaip su darzeliu bus. Jei kas turite kokiso info,labai laukiu.
O gal pades dovanele direktorei? blush2.gif
picea
QUOTE(Banga07 @ 2010 03 19, 11:29)
Sveiki,
gal kas is mamu zino ar yra vietu grupese nuo 3 metuku? yra variantas kraustytis i grigiskes taciau neaisku kaip su darzeliu bus. Jei kas turite kokiso info,labai laukiu.
O gal pades dovanele direktorei? blush2.gif
*

Mūsų grupė skaitosi lopšelinukų, nors maniškiui irgi virš trijų. Nuo rugsėjo metų eigoj atsirado ne vienas naujokas, nes vietų buvo. Manau jums reikia tiesiog nuvažiuot ir pakalbėt su direktore, jei vietų yra ir pas darželinukus - turėtų priimt be problemų 4u.gif
mamamia*
Siandien uzejau i darzeli, norejau dukra irasyti, bet buvo uzdaryta g.gif Ejau apie 10 val. Kazkaip neseniai girdejau, kad nori uzdaryti darzeli, tai gal jau uzdare?? g.gif
eglekaz
QUOTE(kaatyteaa @ 2010 04 08, 13:47)
Siandien uzejau i darzeli, norejau dukra irasyti, bet buvo uzdaryta g.gif Ejau apie 10 val. Kazkaip neseniai girdejau, kad nori uzdaryti darzeli, tai gal jau uzdare?? g.gif
*

Reikejo eiti is kiemo puses, ten yra kitas iejimas. Saugumo sumetimais, pagrindinius iejimus dienos metu uzrakina, o atrakina tik apie 16 val.
Sekmes! :-)
mamamia*
QUOTE(eglekaz @ 2010 04 08, 18:57)
Reikejo eiti is kiemo puses, ten yra kitas iejimas. Saugumo sumetimais, pagrindinius iejimus dienos metu uzrakina, o atrakina tik apie 16 val.
Sekmes! :-)
*

Aciu 4u.gif Net nezinojau, kad galima is kiemo puses blush2.gif
Asterija

Mamos, gal zinot, ar dabar priima vaikus nuo vieneriu metu? g.gif
Loreta_1973
QUOTE(Asterija @ 2010 04 23, 10:53)
Mamos, gal zinot, ar dabar priima vaikus nuo vieneriu metu?  g.gif
*

Niu kad ne ax.gif 4u.gif Formaliai tik nuo 2m. mirksiukas.gif 4u.gif Bet, zinoma, geriausia skambinti direktorei ir jos pacios klausti ax.gif 4u.gif
Elentari
QUOTE(Loreta_1973 @ 2010 04 28, 13:49)
Niu kad ne  ax.gif  4u.gif Formaliai tik nuo 2m.  mirksiukas.gif  4u.gif Bet, zinoma, geriausia skambinti direktorei ir jos pacios klausti  ax.gif  4u.gif
*

Formaliai, tai čia kur parašyta? Ir man įdomu, nes sesuo kaip ir nori nuo metų leisti...

Jei lopšelis, tai pagal įstatymus, kiek esu girdėjusi, tai privalo priimti kad ir pusmetinuką... Bet užtiktinta nesu.
Loreta_1973
QUOTE(Elentari @ 2010 04 29, 01:08)
Formaliai, tai čia kur parašyta? Ir man įdomu, nes sesuo kaip ir nori nuo metų leisti...

Jei lopšelis, tai pagal įstatymus, kiek esu girdėjusi, tai privalo priimti kad ir pusmetinuką... Bet užtiktinta nesu.
*

Cia man taip direktore aiskino, kad dabar grupes formuojamos tik nuo 2m. Anksciau, tai taip: sake, buvo ir visai maziuku - lopselinuku grupes. Gal cia, kaip ir viskas ir visur Lietuvoje pastaruoju metu, viskas susiveda i finansavima g.gif unsure.gif Bet, regis, deretu pasiknisti atidziau isatymuose g.gif ax.gif 4u.gif
Lavrynka
Laba diena
Norėčiau pasidomėti mamyčių kurios planuoja 2011 metais lesit vaikus į darželį ar vasara kas nors leis?
Nes kaip supratau nelabai nori priimti , kaip ir visur sako nuo rugsėjo ateikit...
Amanika
QUOTE(Lavrynka @ 2010 08 29, 01:52)
Laba diena
Norėčiau pasidomėti mamyčių kurios planuoja 2011 metais lesit vaikus į darželį ar vasara kas nors leis?
Nes kaip supratau nelabai nori priimti , kaip ir visur sako nuo rugsėjo ateikit...
*

Grupės yra formuojamos rugsėjo mėn. Darželyje, kaip ir mokykloje, metai prasideda rugsėjo mėn. Todėl ir sako ateiti rudenį, bet jei kas nors išsibraukia iš sąrašų ir atsiranda vieta, galima pakliūti ir kitu laiku.
Lavrynka
QUOTE(Amanika @ 2010 09 02, 14:29)
Grupės yra formuojamos rugsėjo mėn. Darželyje, kaip ir mokykloje, metai prasideda rugsėjo mėn. Todėl ir sako ateiti rudenį, bet jei kas nors išsibraukia iš sąrašų ir atsiranda vieta, galima pakliūti ir kitu laiku.
*

Nu taip gal ir logišką , kad rudenį , bet į darbą tai išeit reikia man pvz gegužę, kas tokių atveju daryt?
Šeimynėlė
tokiu atveju reikia nueit pas direktore ir pasisneket, mums panasi situacija buvo smile.gif
Lavrynka
QUOTE(Šeimynėlė @ 2010 09 14, 15:35)
tokiu atveju reikia nueit pas direktore ir pasisneket, mums panasi situacija buvo smile.gif
*

Ir kaip ji baigėsi rolleyes.gif biggrin.gif apie ką šnekėt biggrin.gif Jei ką tai aš kišiu nemoku , principo reikalas niekam ir niekada blush2.gif
rusneliukas
Kaip keistai, visom skirtingai kalba. As norejau leisti nuo rugsejo pirmos, o liepe pradet lankyti rugpjuti, nes tipo daug vaiku ateina ir visiem vienu metu sunku pratintis .
Dukrta siais metais birzeli pradejo lankyti, ir net nebuvo kalbu, kad reik nuo rugsejo.
Siaip darzelis tai thumbup.gif , tik labai ligos puola doh.gif
Lavrynka
Sveikos mamytės, būtų malonu susipažinti su pelėdžiukų grupės vaikų tėveliais ax.gif Auklėtoja Eugenija; Mano dukra nuo pirmadienio pradės lankyti ; Tikiuosi viskas bus ok;

Dar mane domina kokia jūsų nuomonė apie oro temperatūra kuri turi būti grupėje ir vaikų buvimą lauke , lopšelinių grupių;
Loreta_1973
QUOTE(Lavrynka @ 2011 03 14, 02:46)
Sveikos mamytės, būtų malonu susipažinti su pelėdžiukų grupės vaikų tėveliais  ax.gif  Auklėtoja Eugenija; Mano dukra nuo pirmadienio pradės lankyti ; Tikiuosi viskas bus ok;

Dar mane domina kokia jūsų nuomonė apie oro temperatūra kuri turi būti grupėje ir vaikų buvimą lauke , lopšelinių grupių;
*

Suprantu Jusu nerima (kuri isgyvena kiekviena mama ,,isleisdama ir atiduodama" savo Mazaji/a i darželi), bet tikrai viskas bus gerai mirksiukas.gif 4u.gif Aukletojos Peledziukuose geriau nei geresnes - tiesiog puikios: kai reikes apkabins, paguos, kai reikes - sudrausmins wub.gif Zodziu, Jusu dukryte papuola tikrai i geru aukletoju prieglobsti thumbup.gif Supraskit teisingai - cia ne reklama. Kalbu, nes mano Mazasis lanko Peledziukus, ir pradejo pries gerus metus pratintis sioje grupeje - o dabar eiti i darzeli ,,rodiklis" - ,,ar bus aukletoja Ženia" (taip Eugenija vadina vaikai).
Grupeje silta - nes ten sildomos grindys kaip maziukams. I lauka vaikus irgi veda protingai - pagal oro salygas. Zodziu, viskas priklauso nuo aukletoju - o jos tikrai geros 4u.gif
Lavrynka
QUOTE(Loreta_1973 @ 2011 03 14, 09:16)
Suprantu Jusu nerima (kuri isgyvena kiekviena mama ,,isleisdama ir atiduodama" savo Mazaji/a i darželi), bet tikrai viskas bus gerai  mirksiukas.gif  4u.gif Aukletojos Peledziukuose  geriau nei geresnes - tiesiog puikios: kai reikes apkabins, paguos, kai reikes - sudrausmins  wub.gif  Zodziu, Jusu dukryte papuola tikrai i geru aukletoju prieglobsti  thumbup.gif Supraskit teisingai - cia ne reklama. Kalbu, nes mano Mazasis lanko Peledziukus, ir pradejo pries gerus metus pratintis sioje grupeje - o dabar eiti i darzeli ,,rodiklis" - ,,ar bus aukletoja Ženia" (taip Eugenija vadina vaikai).
Grupeje silta - nes ten sildomos grindys kaip maziukams. I lauka vaikus irgi veda protingai - pagal oro salygas. Zodziu, viskas priklauso nuo aukletoju - o jos tikrai geros  4u.gif
*

o kuris ten jūsų berniukas blush2.gif Buvau šiandien , palikau mažylę, tuoj eisiu paimt ax.gif
Loreta_1973
QUOTE(Lavrynka @ 2011 03 14, 13:12)
o kuris ten jūsų berniukas  blush2.gif  Buvau šiandien , palikau mažylę, tuoj eisiu paimt  ax.gif
*

Emili(ju)s - maniskis ax.gif Jus siandien pirma diena nuvedusi jau palikot dukryte pabuti grupeje viena? unsure.gif g.gif Kaip sekesi? g.gif 4u.gif
Lavrynka
QUOTE(Loreta_1973 @ 2011 03 14, 11:30)
Emili(ju)s - maniskis  ax.gif Jus siandien pirma diena nuvedusi jau palikot dukryte pabuti grupeje viena?  unsure.gif  g.gif Kaip sekesi? g.gif  4u.gif
*

ai blondinas biggrin.gif biški garbanius; Palikau , susitarėm biggrin.gif ,sakiau žiūrėsiu pagal situaciją , nebuvau linkusi pasilikt, nes užsitęsia pratinimas , pabuvau valanda gal apžiūrėjom , kas ir kaip ir pasakiau , kad mama jau bėga į darbą, sakė sekėsi puikiai , nepanašu , kad naujokė, atėjau radau laukė žaidžiančius; Bus matyt po kokių 2 savaičių ar ok viskas, kai jau miegoti liks cool.gif

Smagu , kad geruose rankose , vien tik gerus atsiliepimus girdžiu apie auklėtoja wub.gif
Lavrynka
Lyg tai lengvai praslydom ir adaptaciją vyksta puikiai, vaikui patinka darželyje , ir mama patenkinta priežiūra , maitinimu itt thumbup.gif
Elentari
Kaip gaila, kad darželis "sausakimšas"... verysad.gif Tikriausiai nepateksim niekaip, o taip gerai būtų, tiesiog po langais šitas daržiukas...
mamamia*
Gal yra lankanciu kiskuciu grupe? Butu idomu apie auklytes suzinoti daugiau smile.gif
Lavrynka
QUOTE(Elentari @ 2011 05 30, 01:38)
Kaip gaila, kad darželis "sausakimšas"...  verysad.gif Tikriausiai nepateksim niekaip, o taip gerai būtų, tiesiog po langais šitas daržiukas...
*

Visi dabar tokie darželiai dau vaikiukų turim biggrin.gif
Daiva R.
Sakykit o kiek kainuoja per men sis darzelis? ax.gif
Lavrynka
QUOTE(Daiva R. @ 2011 06 23, 08:18)
Sakykit o kiek kainuoja per men sis darzelis?  ax.gif
*

apie 200 lt 4u.gif
Lavrynka
Sveikinu su Rugsėjo 1;
Ramių, turiningų metų nuostabioms lopšelio auklėtojoms; wub.gif Kantrybės joms 4u.gif
Elentari
Labukas, netikėtai sužinojom, kad patekom į darželį thumbup.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Vis dar negaliu patikėti... bigsmile.gif
Gal kas lanko Peliukų grupę? Norėtusi daugiau apie auklėtojas sužinoti, ir susipažinti prieš pradedant lankyti darželį, kad atėjus sūneliui būtų nors vienas pažįstamas veidas 4u.gif
Lavrynka
QUOTE(Elentari @ 2011 09 20, 21:38)
Labukas, netikėtai sužinojom, kad patekom į darželį  thumbup.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Vis dar negaliu patikėti... bigsmile.gif
Gal kas lanko Peliukų grupę? Norėtusi daugiau apie auklėtojas sužinoti, ir susipažinti prieš pradedant lankyti darželį, kad atėjus sūneliui būtų nors vienas pažįstamas veidas 4u.gif
*

tai jus jau pas darželinukus keliausit tiesai ne pas lopšelinukus jo? koks vardas auklėtojos nežinot? Ne Inga ?
Elentari
QUOTE(Lavrynka @ 2011 09 20, 21:25)
tai jus jau pas darželinukus keliausit tiesai ne pas lopšelinukus jo? koks vardas auklėtojos nežinot? Ne Inga ?
*

Taip, mes į darželį, vaikui trys su puse smile.gif

Nieko dar nežinau, nes mes pradėsim lankyti nuo spalio, tai ir pati klausiu, noriu sužinoti. Nebuvo direktorės tą dieną, kai sužinojau, kad patekom (kitais kanalais), tai keliausim šią savaitę pasikalbėt, apsidairyt, susipažint šiek tiek, kas ir kaip.
Lavrynka
QUOTE(Elentari @ 2011 09 21, 01:37)
Taip, mes į darželį, vaikui trys su puse smile.gif

Nieko dar nežinau, nes mes pradėsim lankyti nuo spalio, tai ir pati klausiu, noriu sužinoti. Nebuvo direktorės tą dieną, kai sužinojau, kad patekom (kitais kanalais), tai keliausim šią savaitę pasikalbėt, apsidairyt, susipažint šiek tiek, kas ir kaip.
*

http://www.lokiukogiraite.mir.lt/?id=5&lg=lt

Auklėtoja Inga labai patiko , vasara buvo pas lopšelinukus , dauguma vaikų gi iš maniškės grupės pas ją nuėjo, Marijos nežinau 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.