Mes lankysim Kiskuciu grupe!
Jei neklystu, tai sarasuose yra net trys 2007 metu vaikuciu grupes!
Mano dukra Sniege lanko drugeliu grupe. o uzsiraseme kai jai buvo 2 menesiai ir jokiu problemu su eilemis.
QUOTE(fikute @ 2009 09 16, 14:17) Mano dukra Sniege lanko drugeliu grupe. o uzsiraseme kai jai buvo 2 menesiai ir jokiu problemu su eilemis. Mes ko gero jau matėmės susirinkime QUOTE(zulyte_ggn @ 2009 09 21, 15:02) Sveika, kaip pradžia? Maniškis - Kostas. Tiesa, dabar sergam.
Smagu:) pamazu susipazinsim.o gal net sekmadieny per "tapetu klijavimo" akcija.
[o mes dar neaisku ar pakliuvom, mat musu data nedekinga sausio pirmoji, tad i 2007 metu grupe nepakliunam, bet pasikalbejau su direktore tai gal priims, nes pagal ju vidaus taisykles pakliutumem net kita rudeni, t.y 9 men reiktu ieskoti kam palikt leliu.
tikimes pakliuyt, nes sake ateit neuzilgo QUOTE(Šeimynėlė @ 2009 10 12, 11:36) [o mes dar neaisku ar pakliuvom, mat musu data nedekinga sausio pirmoji, tad i 2007 metu grupe nepakliunam, bet pasikalbejau su direktore tai gal priims, nes pagal ju vidaus taisykles pakliutumem net kita rudeni, t.y 9 men reiktu ieskoti kam palikt leliu. tikimes pakliuyt, nes sake ateit neuzilgo Parašykit būtinai, kaip sekėsi. Nes mūsų tai kovo, tai irgi sudėtinga bus iki rugsėjo. Dar apskritai neužsirašėm Grigiškėse, nes kitoj vietoj gyvenom, o dabar grįžom čia, tai apskritai, ar pateksim... Kas rytą vaiką iš Grigiškių į Antakalnį į darželį vežiot, 5-5.30 kelti vaiką ir man pačiai, ką aš žinau... per savaitę kojas patiesiu...
mamos, darzliuose atsiranda vietu ir pati direktore skambina uzsirasiusiems (kurie netilpo y grupes) ir siulo lankyti darzely.
eikit pas direktore! krize, bedarbyste, tevai atsiima vaikus. sekmes QUOTE(fikute @ 2009 10 12, 13:29) krize, bedarbyste, tevai atsiima vaikus Tikrai taip. Aš išbraukiau sūnų iš sąrašų pavasarį, kai MB darbo nebeturėjo Pati bandysiu pavasarį sūnų "grąžint", tikiuosi, bus vietų QUOTE(Elentari @ 2009 10 12, 13:25) Parašykit būtinai, kaip sekėsi. Nes mūsų tai kovo, tai irgi sudėtinga bus iki rugsėjo. Dar apskritai neužsirašėm Grigiškėse, nes kitoj vietoj gyvenom, o dabar grįžom čia, tai apskritai, ar pateksim... Kas rytą vaiką iš Grigiškių į Antakalnį į darželį vežiot, 5-5.30 kelti vaiką ir man pačiai, ką aš žinau... per savaitę kojas patiesiu... o as is juodsiliu su autobusu vezioju dvi mazyles i Grigiskiu darzeli jau metai,isgyvenau
visai uzsimirsau, tad tik dabar atsakau, pakliuvom mes i darzeli, lankom kiskuciu grupe, smagu ten vaikam, net 5 vaikai lanko is musu namo, tai juokiames bus sava chebryte. jau ir kaledas darzelyje atsventem, visai smagiai, galvojom, kad bus asaru pakalnes, bet labai klydom.
tik vat nelabai nori rytais likti, laimei seimininkute prisipratino, tai ne toks vaikui sokas kai lieka be mamos tikimes kad pripras ir liks su dziaugsmu
sveikos.vaika uzrasiau i si darzeli birzeli, kadangi pasake, kad gales pradet lankyti nuo 2m. laukiau ziemos. kada reikia kreiptis jei noriu, kad vaikas pradetu lankyti nuo siu metu vasario men (kaip tik 2m. turesime)?ar ne per velu, kada apskritai formuojamos grupes?o gal galima i si darzeli patekti "kada nori"
Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko Peledziuku grupe? Mes su Mazuoju tik pratinames
QUOTE(Loreta_1973 @ 2010 03 07, 16:03) Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko Peledziuku grupe? Mes su Mazuoju tik pratinames Zenia labai gera aukletoja QUOTE(***SAGITARIUS*** @ 2010 03 08, 08:18) Zenia labai gera aukletoja Dekui labai
Sveiki,
gal kas is mamu zino ar yra vietu grupese nuo 3 metuku? yra variantas kraustytis i grigiskes taciau neaisku kaip su darzeliu bus. Jei kas turite kokiso info,labai laukiu. O gal pades dovanele direktorei? QUOTE(Banga07 @ 2010 03 19, 11:29) Sveiki, gal kas is mamu zino ar yra vietu grupese nuo 3 metuku? yra variantas kraustytis i grigiskes taciau neaisku kaip su darzeliu bus. Jei kas turite kokiso info,labai laukiu. O gal pades dovanele direktorei? Mūsų grupė skaitosi lopšelinukų, nors maniškiui irgi virš trijų. Nuo rugsėjo metų eigoj atsirado ne vienas naujokas, nes vietų buvo. Manau jums reikia tiesiog nuvažiuot ir pakalbėt su direktore, jei vietų yra ir pas darželinukus - turėtų priimt be problemų
Siandien uzejau i darzeli, norejau dukra irasyti, bet buvo uzdaryta
QUOTE(kaatyteaa @ 2010 04 08, 13:47) Siandien uzejau i darzeli, norejau dukra irasyti, bet buvo uzdaryta Reikejo eiti is kiemo puses, ten yra kitas iejimas. Saugumo sumetimais, pagrindinius iejimus dienos metu uzrakina, o atrakina tik apie 16 val. Sekmes! :-) Mamos, gal zinot, ar dabar priima vaikus nuo vieneriu metu? QUOTE(Loreta_1973 @ 2010 04 28, 13:49) Formaliai, tai čia kur parašyta? Ir man įdomu, nes sesuo kaip ir nori nuo metų leisti... Jei lopšelis, tai pagal įstatymus, kiek esu girdėjusi, tai privalo priimti kad ir pusmetinuką... Bet užtiktinta nesu. QUOTE(Elentari @ 2010 04 29, 01:08) Formaliai, tai čia kur parašyta? Ir man įdomu, nes sesuo kaip ir nori nuo metų leisti... Jei lopšelis, tai pagal įstatymus, kiek esu girdėjusi, tai privalo priimti kad ir pusmetinuką... Bet užtiktinta nesu. Cia man taip direktore aiskino, kad dabar grupes formuojamos tik nuo 2m. Anksciau, tai taip: sake, buvo ir visai maziuku - lopselinuku grupes. Gal cia, kaip ir viskas ir visur Lietuvoje pastaruoju metu, viskas susiveda i finansavima
Laba diena
Norėčiau pasidomėti mamyčių kurios planuoja 2011 metais lesit vaikus į darželį ar vasara kas nors leis? Nes kaip supratau nelabai nori priimti , kaip ir visur sako nuo rugsėjo ateikit... QUOTE(Lavrynka @ 2010 08 29, 01:52) Laba diena Norėčiau pasidomėti mamyčių kurios planuoja 2011 metais lesit vaikus į darželį ar vasara kas nors leis? Nes kaip supratau nelabai nori priimti , kaip ir visur sako nuo rugsėjo ateikit... Grupės yra formuojamos rugsėjo mėn. Darželyje, kaip ir mokykloje, metai prasideda rugsėjo mėn. Todėl ir sako ateiti rudenį, bet jei kas nors išsibraukia iš sąrašų ir atsiranda vieta, galima pakliūti ir kitu laiku. QUOTE(Amanika @ 2010 09 02, 14:29) Grupės yra formuojamos rugsėjo mėn. Darželyje, kaip ir mokykloje, metai prasideda rugsėjo mėn. Todėl ir sako ateiti rudenį, bet jei kas nors išsibraukia iš sąrašų ir atsiranda vieta, galima pakliūti ir kitu laiku. Nu taip gal ir logišką , kad rudenį , bet į darbą tai išeit reikia man pvz gegužę, kas tokių atveju daryt?
tokiu atveju reikia nueit pas direktore ir pasisneket, mums panasi situacija buvo
Kaip keistai, visom skirtingai kalba. As norejau leisti nuo rugsejo pirmos, o liepe pradet lankyti rugpjuti, nes tipo daug vaiku ateina ir visiem vienu metu sunku pratintis .
Dukrta siais metais birzeli pradejo lankyti, ir net nebuvo kalbu, kad reik nuo rugsejo. Siaip darzelis tai
Sveikos mamytės, būtų malonu susipažinti su pelėdžiukų grupės vaikų tėveliais
Dar mane domina kokia jūsų nuomonė apie oro temperatūra kuri turi būti grupėje ir vaikų buvimą lauke , lopšelinių grupių; QUOTE(Lavrynka @ 2011 03 14, 02:46) Sveikos mamytės, būtų malonu susipažinti su pelėdžiukų grupės vaikų tėveliais Dar mane domina kokia jūsų nuomonė apie oro temperatūra kuri turi būti grupėje ir vaikų buvimą lauke , lopšelinių grupių; Suprantu Jusu nerima (kuri isgyvena kiekviena mama ,,isleisdama ir atiduodama" savo Mazaji/a i darželi), bet tikrai viskas bus gerai Grupeje silta - nes ten sildomos grindys kaip maziukams. I lauka vaikus irgi veda protingai - pagal oro salygas. Zodziu, viskas priklauso nuo aukletoju - o jos tikrai geros QUOTE(Loreta_1973 @ 2011 03 14, 09:16) Suprantu Jusu nerima (kuri isgyvena kiekviena mama ,,isleisdama ir atiduodama" savo Mazaji/a i darželi), bet tikrai viskas bus gerai Grupeje silta - nes ten sildomos grindys kaip maziukams. I lauka vaikus irgi veda protingai - pagal oro salygas. Zodziu, viskas priklauso nuo aukletoju - o jos tikrai geros o kuris ten jūsų berniukas QUOTE(Loreta_1973 @ 2011 03 14, 11:30) Emili(ju)s - maniskis ai blondinas Smagu , kad geruose rankose , vien tik gerus atsiliepimus girdžiu apie auklėtoja
Lyg tai lengvai praslydom ir adaptaciją vyksta puikiai, vaikui patinka darželyje , ir mama patenkinta priežiūra , maitinimu itt
Kaip gaila, kad darželis "sausakimšas"...
Gal yra lankanciu kiskuciu grupe? Butu idomu apie auklytes suzinoti daugiau
Sakykit o kiek kainuoja per men sis darzelis?
Sveikinu su Rugsėjo 1;
Ramių, turiningų metų nuostabioms lopšelio auklėtojoms;
Labukas, netikėtai sužinojom, kad patekom į darželį
Gal kas lanko Peliukų grupę? Norėtusi daugiau apie auklėtojas sužinoti, ir susipažinti prieš pradedant lankyti darželį, kad atėjus sūneliui būtų nors vienas pažįstamas veidas QUOTE(Elentari @ 2011 09 20, 21:38) Labukas, netikėtai sužinojom, kad patekom į darželį Gal kas lanko Peliukų grupę? Norėtusi daugiau apie auklėtojas sužinoti, ir susipažinti prieš pradedant lankyti darželį, kad atėjus sūneliui būtų nors vienas pažįstamas veidas tai jus jau pas darželinukus keliausit tiesai ne pas lopšelinukus jo? koks vardas auklėtojos nežinot? Ne Inga ? QUOTE(Lavrynka @ 2011 09 20, 21:25) tai jus jau pas darželinukus keliausit tiesai ne pas lopšelinukus jo? koks vardas auklėtojos nežinot? Ne Inga ? Taip, mes į darželį, vaikui trys su puse Nieko dar nežinau, nes mes pradėsim lankyti nuo spalio, tai ir pati klausiu, noriu sužinoti. Nebuvo direktorės tą dieną, kai sužinojau, kad patekom (kitais kanalais), tai keliausim šią savaitę pasikalbėt, apsidairyt, susipažint šiek tiek, kas ir kaip. QUOTE(Elentari @ 2011 09 21, 01:37) Taip, mes į darželį, vaikui trys su puse Nieko dar nežinau, nes mes pradėsim lankyti nuo spalio, tai ir pati klausiu, noriu sužinoti. Nebuvo direktorės tą dieną, kai sužinojau, kad patekom (kitais kanalais), tai keliausim šią savaitę pasikalbėt, apsidairyt, susipažint šiek tiek, kas ir kaip. http://www.lokiukogiraite.mir.lt/?id=5&lg=lt Auklėtoja Inga labai patiko , vasara buvo pas lopšelinukus , dauguma vaikų gi iš maniškės grupės pas ją nuėjo, Marijos nežinau |