Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Krūties vėžys
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
natina
QUOTE(Jūržolė @ 2011 05 31, 13:39)
Priklauso kur tiria, VUOI laboratorijoj, mažiausiai savaitę, nors jeigu daktaras parašo, kad skubu, galima ir greičiau
*

Punkcija po savaites Centro poliklinikoj. Cista 2.4cm, tai jauciu vis tiek teks operuot? g.gif
Jūržolė
QUOTE(natina @ 2011 05 31, 13:38)
Punkcija po savaites Centro poliklinikoj. Cista 2.4cm, tai jauciu vis tiek teks operuot? g.gif
*

Daktaras nuspręs ar reikia operuoti ar ne. Operacija nėra sudėtinga, viskas bus gerai mirksiukas.gif
O ir šiaip manau, kad ne laikas šioje temoje lankytis, reikėtų kokioj tai apie cistas.
natina
QUOTE(Jūržolė @ 2011 05 31, 16:11)
Daktaras nuspręs ar reikia operuoti ar ne. Operacija nėra sudėtinga, viskas bus gerai mirksiukas.gif
O ir šiaip manau, kad ne laikas šioje temoje lankytis, reikėtų kokioj tai apie cistas.
*

Tame ir esme, kad tik cia issamia info radau mirksiukas.gif Bet kadangi tikiuos, kad viskas bus gerai, tai pasistengsiu nebegrizti ax.gif unsure.gif
DJ_
siandien suzinojau, kad mamai kruties vezys.. negaliu sustoti verkti... sedziu prie kompo, skaitineju apie liga ir vis labiau verkiu..
natina
QUOTE(DJ_ @ 2011 06 03, 23:43)
siandien suzinojau, kad mamai kruties vezys.. negaliu sustoti verkti... sedziu prie kompo, skaitineju apie liga ir vis labiau verkiu..
*

Kokia liudna zinia... Bet labai tikiuos, kad laiku nustatyta liga ir pasveiks mama 4u.gif Stiprybes Jums abiem 4u.gif
Jūržolė
QUOTE(DJ_ @ 2011 06 03, 22:43)
*

Labai nesmagu sužinoti tokią diagnozę, tačiau mano patarimas iš patirties - mažiau skaityti internetą, o visko klausti gydytojo. Kiekviena diagnozė dar turi visokių kodų ir t.t., t.y. labai indivdualu, o internete tik ir atrodo, kad nori prigązdinti. Jeigu neseniai sužinojote apie ligą, vadinasi dar neturite atsakymo iš labaratorijos, kuris būna maždaug po dviejų savaičių. Tik turint šį atsakymą, bus skirtas gydymas, kuris yra taip pat individualus, gali būti, kad nei chemijos nereikės, o jeigu reikės - tai dar ne taip ir blogai, viskas yra ištveriama. Man buvo ir chemija ir švitino ir dabar dar vaistus geriu, ir visai nieko, sunku yra psichologiškai, bet reikia save suimti į rankas. Galų gale yra siūloma krūties vėžį nevadinti vėžiu, o lėtine liga. Ir kojau tikrai iš aplinkinių nereikia - tai gailesčio! Todėl į mamą žiūrėkite lygiai taip lyg ji sirgtų pvz. gastritu, perdėtas artimųjų dėmesys erzina, reikia tiesiog būti šalia. Viskas bus gerai, mama pasveiks, tik reikės ilgiau pasigydyti. mirksiukas.gif
sarpejaa
sveiki ir musu seima susidure su sia liga,per operacija kauno klinikose metastazes persimete i plaucius.dekinga chemo daktarei kuri paskyre 'tinkama'chemija.viena mamyte klause apie biologine terapija,tai va vilniuj daktarai (dabar ten gydosi mano mama) jau susiprotejo kad biologines terapijos negalima skirti su hormonais,nes jie panaikina terapijos poveiki.visom serganciom siulyciau nepasitiketi vienu daktaru.visosms sergancioms ir ju artimiesiems stibrybes,uzsispyrimo ir sveikatos.si liga yra iveikiama,pavyzdys man mama,jai niekas nezadejo pasveikimo,nes 4 stadija,o siandien ji ir dirba po truputi ir sveiksta,nors ir labai mazais zinksniais,bet viskas i gera...
malysh30
laba merginos, mano mamai 3 stadija , dabar pradejo spinduline- visai paluzo,pasikart zada, kaip jai padeti?
rasų lanka
QUOTE(malysh30 @ 2011 06 27, 23:45)
laba merginos, mano mamai 3 stadija , dabar pradejo spinduline- visai paluzo,pasikart zada, kaip jai padeti?
*

Reikia pakalbėti su gydytoju. Jai reikia raminamų, pirmiausia kad nusiramintų ,kad kitaip pradėtų į ligą žiūrėti. Moterys su diagnoze perlipa neįmanomus kalnus ir nepasiduoda. Gyvena ir su IV st. , o čia trečia. Reikia gal psichologo ar vienuolio ar dar kokio profesionalo žmogaus, kad pasikalbėtų... Jei spindulinė, tai kaip suprantu jau ir operaciją apturėjo mamytė. Tai jau daug praėjo. Stiprybės jums ir kantrybės.
Sunku, nepažįstant žmogaus, ką ir patarti. Vienam užtenka griežtesnio žodžio, kad atsipeikėtų, kitam reikia stiprių antidepresantų, trečiam saviįtaigos ir meditacijos ir t.t.t. Gal galima mamytei pasakyti, kad , pasikorimas - tikrai ne išeitis. Tada pasveikti jokių šansų tikrai nelieka... O dabar yra puiki galimybė. Pasakyti, kad toks galvojimas labai egoistiškas, nes juk yra artimieji, kurie ją myli - vien dėl jų reiktų pakovoti.
malysh30
QUOTE(rasų lanka @ 2011 06 27, 19:55)
Reikia  pakalbėti su gydytoju. Jai reikia raminamų, pirmiausia kad nusiramintų ,kad kitaip pradėtų į ligą žiūrėti. Moterys su diagnoze perlipa neįmanomus kalnus ir nepasiduoda. Gyvena ir su IV st. , o čia trečia. Reikia gal psichologo ar vienuolio ar dar kokio profesionalo žmogaus, kad pasikalbėtų... Jei spindulinė, tai kaip suprantu jau ir operaciją apturėjo mamytė. Tai jau daug praėjo. Stiprybės jums ir kantrybės.
Sunku, nepažįstant žmogaus, ką ir patarti. Vienam užtenka griežtesnio žodžio, kad atsipeikėtų, kitam reikia stiprių antidepresantų, trečiam saviįtaigos ir meditacijos ir t.t.t. Gal galima mamytei pasakyti, kad , pasikorimas - tikrai ne išeitis. Tada pasveikti jokių šansų tikrai nelieka... O dabar yra puiki galimybė. Pasakyti, kad toks galvojimas labai egoistiškas, nes juk yra artimieji, kurie ją myli - vien dėl jų reiktų pakovoti.
*

as bandau ja raminti,anukas bando-jai tiesiog po spindulines pradzios tokios sakes-o tik 5 kursai praejo, ji negali jau nieko praryti-taip skauda gerkle.Ji tik ir laukia kad mes grisim(gyvenam ne LT)ji mus pamatys(nesimate 4 metus) ir viskas.Atrodo jauciu ta pati skausma, naktimis nebemiegu,o padeti negaliu.......
rasų lanka
QUOTE(malysh30 @ 2011 06 28, 00:20)
as bandau ja raminti,anukas bando-jai tiesiog po spindulines pradzios tokios sakes-o tik 5 kursai praejo, ji negali jau nieko praryti-taip skauda gerkle.Ji tik ir laukia kad mes grisim(gyvenam ne LT)ji mus pamatys(nesimate 4 metus) ir viskas.Atrodo jauciu ta pati skausma, naktimis nebemiegu,o padeti negaliu.......
*

Nuo išopėjimo burnai tinka:
Daktarin gelis, Kamistad skaliklis, Karbosan gelis, Gelclair (koncentruotas burnos gelis, uždeda plėvelę ir sumažina skausmą valgant), medetkų tepalas, Hexoral skalavimo skystis. Iš liaudiškų priemonių - skalavimas ramunėlių, šalavijų ar medetkų stipriu nuoviru. Linų sėmenų kisielius.

Čia yra onkologinių ligų forumas. Rasi visas temutes. Skaityti daug, bet daug ir informacijos. Chemijos , šalutiniai poveikiai panašūs prie visų onkoligų. Gal rasi ką naudinga.

Onkologinės ligos

Taip pat gali ten paklausti ir patarimų, nes visi su patirtimis - besigydantys ir slaugantys.
gabunia
sveikos,merginos.man labai liūdna ,nes turiu bėdą dėl krūties.pas gydytojus eiti labai bijau.vien nuo minties darosi silpna.aš jau tik ir išsivaizduoju,kaip mam pasakys baisią diagnozę.o aš dar jauna,dukrytei 11metų.vyrui irgi bijau pasakyt savo nuogastavimus,nenoriu jo nervinti.aš vis bandau save guost,kad gal nieko baisaus man nėra,bet turiu guzelį pažastyje,jis žirnio dydžio,kartais maudžia krūtį , pažastį ir spenelį.prisiskaičiau tiek visko,tai ir naktimis prabundu drebėdama
natina
QUOTE(gabunia @ 2011 06 30, 14:21)
sveikos,merginos.man labai liūdna ,nes turiu bėdą dėl krūties.pas gydytojus eiti labai bijau.vien nuo minties darosi silpna.aš jau tik ir išsivaizduoju,kaip mam pasakys baisią diagnozę.o aš dar jauna,dukrytei 11metų.vyrui irgi bijau pasakyt savo nuogastavimus,nenoriu jo nervinti.aš vis bandau save guost,kad gal nieko baisaus man nėra,bet turiu guzelį pažastyje,jis žirnio dydžio,kartais maudžia krūtį , pažastį ir spenelį.prisiskaičiau tiek visko,tai ir naktimis prabundu drebėdama
*

neisizeiskit, bet elgiates kaip maza mergaite. Gal pazasty tik padidejes limfmazgis. Nebutina gi sakyt seimai registruojantis pas gydytoja- tegu patikrina ir bus rami galva.
Na, jei jums nesvarbi seima, galima save kankinti... bet...tiesiog siandien pasukit i poliklinikos registratura.
rasų lanka
Tiesiog gal kam pravers tokia informacija.

"Svarbu žinoti-

Jūsų automobilyje paliktas į plastikinį butelį įpiltas vanduo yra
labai žalingas!

Nustatyta, kad šiltas plastikas gamina labai stiprų dioksiną, kuris
stipriai įtakoja krūties vėžio atsiradimą.

Šilumos poveikis sukelia cheminių medžiagų, įeinančių į plastikinio
butelio sudėtį, reakciją ir išsklaido dioksiną vandenyje, kurį mes
geriame.

Dioksinas - tai toks toksinas, kuris gerai įsitvirtina audiniuose,
ypač krūtyse, ir sukelia vėžį.

Vietoj plastikinio butelio naudokite plieninę gertuvę arba stiklinį butelį
Nenaudokite plastikinių indų maisto atsargų kaupimui šaldiklyje.
Nenaudokite plastikinių indų maisto šildymui mikrobangų krosnelėse.
Vietoj jų naudokite stiklinius arba keramikinius indus. Jei jūsų
pirkta maistas jau įdėtas į šildymui mikrobangų krosnelėse pritaikytą
plastikinę dėžutę, tai nenaudokite jos. Išimkite maistą iš plastikinės
pakuotės ir šildykite stikliniame arba keramikiniame inde.

Plastikinė plėvelė (PVC) taip pat yra labai toksiška. Jei šildote
maistą, apsuktą plastiline plėvele - tai tarsi atominė bomba jūsų
kūnui.

Maisto apdengimui geriau naudokite popierines servetėles.

Perduokite šitą pranešimą visoms pažįstamoms moterims ir jums brangiems
žmonėms.

Pagarbiai,
Violeta Butkienė
vyriausioji valstybinė auditorė (finansiniam (teisėtumo) auditui)
5-asis audito departamentas"
ingriga
Labas visoms,
Skaitau siandien temas ir galvoju kiek jus turite stiprybes. O as galvoju kaip islaukti ultragarsinio tyrimo kuris bus tik po menesio. Mamagramos tyrimas rado zidinuka cray.gif Suprantu, kad jau nieko nepakeisiu, bet viduje viskas kunkuliuoja, asaros kaupiasi. Kaltinu save, kad apsileidau ir kelius metus nenuejau pasitikrinti. Kolkas nenoriu pasakoti sesei, kam pries laika ja narvuoti vis dar tikiuosi, kad nieko rimto. Esu pasimetus kaip toliau elgtis. Gal kuri galite parekomenduoti gera gyd. Vilniaus onkologiniame, galite i AZ, nes Sabonis nepatiko. Nieko net neklause. Buvo 100% isitikines, kad viskas tvarkoje, pasake turi mastopatija ir turesi nieko baisaus doh.gif
Faikute
QUOTE(skarpionuke @ 2011 07 03, 17:58)
Labas visoms,
Skaitau siandien temas ir galvoju kiek jus turite stiprybes. O as galvoju kaip islaukti ultragarsinio tyrimo kuris bus tik po menesio. Mamagramos tyrimas rado zidinuka  cray.gif Suprantu, kad jau nieko nepakeisiu, bet viduje viskas kunkuliuoja, asaros kaupiasi. Kaltinu save, kad apsileidau ir kelius metus nenuejau pasitikrinti. Kolkas nenoriu pasakoti sesei, kam pries laika ja narvuoti vis dar tikiuosi, kad nieko rimto. Esu pasimetus kaip toliau elgtis. Gal kuri galite parekomenduoti gera gyd. Vilniaus onkologiniame, galite i AZ, nes Sabonis nepatiko. Nieko net neklause. Buvo 100% isitikines, kad viskas tvarkoje, pasake turi mastopatija ir turesi nieko baisaus  doh.gif
*

Siaip geri gydytojai: Bruzas, Mudenas ir dar Ostapenko. Apie juos geru atsiliepimu radau pincetas.lt. Stiprybes jums. Tikiuosi viskas bus gerai, nes dar diagnozes kaip supratau nepatvirtino, tik reikia kuo skubiau kreiptis i gydytojus. O siuo metu onkologiniam lankotes? ar cia kazkur kitur ta tyrima darys?
ingriga
QUOTE(Faikute @ 2011 07 04, 15:01)
Siaip geri gydytojai: Bruzas, Mudenas ir dar Ostapenko. Apie juos geru atsiliepimu radau pincetas.lt. Stiprybes jums. Tikiuosi viskas bus gerai, nes dar diagnozes kaip supratau nepatvirtino, tik reikia kuo skubiau kreiptis i gydytojus. O siuo metu onkologiniam lankotes? ar cia kazkur kitur ta tyrima darys?
*

Onkologiniame buvo atlikta mamagrafija, rado zidinuka, ultragarsui uzregistravo tik rugpjucio 3d. Labai sunku laukti visa menesi verdikto doh.gif
natina
QUOTE(skarpionuke @ 2011 07 04, 15:32)
Onkologiniame buvo atlikta mamagrafija, rado zidinuka, ultragarsui uzregistravo tik rugpjucio 3d. Labai sunku laukti visa menesi verdikto  doh.gif
*

tai gal privaciai reiktu nueiti? ax.gif nes menesi laukt doh.gif
ingriga
Gal galit patarti kur Vilniuje privaciai kreiptis del Ultragarso ir kokios kainos. Nes per men. manau gali nervai neatlaikyti doh.gif
ingriga
Uzsirasiau rytoj pas Tutku ultragasa, nereikes nervuotis ir prisigalvoti visko. Bus arba taip arba taip g.gif
Faikute
QUOTE(skarpionuke @ 2011 07 04, 16:16)
Uzsirasiau rytoj pas Tutku ultragasa, nereikes nervuotis ir prisigalvoti visko. Bus arba taip arba taip  g.gif
*

As irgi buciau patarus tik TUTKU Onkovitoj. Geras sprendimas, taip greit viska issiaiskinsi. O jei reikia operuotis, tada jis nukreipia i onokologijos instituta.
natina
QUOTE(skarpionuke @ 2011 07 04, 16:16)
Uzsirasiau rytoj pas Tutku ultragasa, nereikes nervuotis ir prisigalvoti visko. Bus arba taip arba taip  g.gif
*

saunuole, sekmes 4u.gif
ingriga
Aciu merginos uz palaikyma 4u.gif
mairux
Mūsų šeimoj serga ir mano mama, ir anyta. Mama tai dar "laimingai" susirgo, 1 stadija. Gavo tik chemiją. O anytai prasčiau. Trečia stadija. Gavo raudoną chemiją, dabar atsigulė į ligoninę spinduliavimui. Dar turėtų vykti gydytojų konsiliumas ir po spinduliavimo gal gaus labai brangią chemiją, kur reikia lašinti 5 valandas. Taip ji pasakojo. Mano mama labai daug apie vėžį žino ir mes niekaip nesuprantam, ar uošvienei vėžys labai pažengęs, ar čia tas labai piktas vėžys, nes prieš du metus, kai darėsi mamografą, pas ją nieko nerado, ar čia tiesiog toks gydymas, ar čia gal gaus herceptiną, tik jai atrodo, kad chemiją? Ligų išrašų nesinori prašyti, kad duotų paskaityti, pati domisi, internete skaito.
ingriga
Grizau is Vilniaus ir tokia laiminga, kad nereikia stoti i jusu gretas clap.gif Tutkus labai fainas ir malonus, rado tik nemazai cisteliu, bet nieko blogo. Sake pagerti nakvisu ir agurkles.
Visoms linkiu begalines stiprybes ir sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
natina
QUOTE(skarpionuke @ 2011 07 05, 12:18)
Grizau is Vilniaus ir tokia laiminga, kad nereikia stoti i jusu gretas  clap.gif Tutkus labai fainas ir malonus, rado tik nemazai cisteliu, bet nieko blogo. Sake pagerti nakvisu ir agurkles.
Visoms linkiu begalines stiprybes ir sveikatos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

ir nervai nuraminti mirksiukas.gif thumbup.gif
Faikute
QUOTE(skarpionuke @ 2011 07 05, 12:18)
Grizau is Vilniaus ir tokia laiminga, kad nereikia stoti i jusu gretas  clap.gif Tutkus labai fainas ir malonus, rado tik nemazai cisteliu, bet nieko blogo. Sake pagerti nakvisu ir agurkles.
*

Dziugu girdeti smile.gif
" voresta "
Sveikos moteriškutės. 4u.gif
įdedu labai svarbią informaciją http://www.unimed.lt/straipsniai/ivadas/
perskaitykit ,išnaršykit visas šio puslapio temas ,įsigilinkit, ir jums, jei suvoksit, nebereikės bijoti dėl vėžio grėsmės, o toms, o toms kurios jį jau turi,jis pasitrauks, susireguliavus metabolizmą. ir jums ,kaip ir man ,(irgi sirgusiai vėžiu) nebereikės daktarų nei jų chemijų,tablečių.
būtinai perskaitykit http://www.unimed.lt/straipsniai/metabolizmo-disbalansai/
Anaerobiniam disbalansui nevaldomai didėjant išsivysto vėžys.
Tai tikrai nėra vėjai ar pasakos

http://www.unimed.lt/straipsniai/testas/
atlikit šį testą.

Mokykitės suprasti savo nuosavą organizmą,jo veiklos pagrindą-metabolizmą, ir tada jūms nebereikės dėl nieko bijoti. O neva neturinčios tam laiko ,gali toliau jį leisti gydymo įstaigų koridoriuose. Sėkmės visoms 4u.gif
jurguze
Sveikos, gal žinot ar tiriant echoskopu krūtis, pamato vėžį? Klausiu todėl, kad pas mus giminėj yra moterų sergančių krūties vėžiu ir man neramu pasidarė, nes jau keli mėnesiai iš krūtų bėga baltas skystis, skauda ir tempia krūtis, speneliai kažkokie kitokie pasidarė. Gimdžiau beveik prie 2 metus, po gimdymo gyd. apžiūrėjo krūtis, buvo užčiuopus kažką, bet sakė, kad po gimdymo dar nesusitvarkė pieno liaukos. Pirmad. užsirašiau echo, tai sėdžiu kaip ant adatų dabar. doh.gif
red40
QUOTE(jurguze @ 2011 07 15, 11:56)
Sveikos, gal žinot ar tiriant echoskopu krūtis, pamato vėžį? Klausiu todėl, kad pas mus giminėj yra moterų sergančių krūties vėžiu ir man neramu pasidarė, nes jau keli mėnesiai iš krūtų bėga baltas skystis, skauda ir tempia krūtis, speneliai kažkokie kitokie pasidarė. Gimdžiau beveik prie 2 metus, po gimdymo gyd. apžiūrėjo krūtis, buvo užčiuopus kažką, bet sakė, kad po gimdymo dar nesusitvarkė pieno liaukos. Pirmad. užsirašiau echo, tai sėdžiu kaip ant adatų dabar. doh.gif
*

Jeigu jums iki 35 m. tai reikia tirtis echoskopu, jeigu daugiau metų - tai daryti mamogramą smile.gif
ingriga
QUOTE(jurguze @ 2011 07 15, 10:56)
Sveikos, gal žinot ar tiriant echoskopu krūtis, pamato vėžį?
*

Oi truputi susimaisiau blush2.gif
Jūržolė
QUOTE(skarpionuke @ 2011 07 05, 11:18)
*

Nenoriu nieko nuvilti, bet Tutkumi nepasitikėčiau. Cistelės nėra blogai, tačiau jas reikia prižiūrėti ir rūpintis, nakviša čia nepadės. Nu neturi gero vardo tarp onkologų Tutkus...

QUOTE(jurguze @ 2011 07 15, 09:56)
*

Diagnozuojant vėžį yra daroma biopsija, echoskopija ir mamograma, tačiau galutinis atsakymas paaiškėja tik išoperavus... iki operacijos ir aš dar turėjau vilčių, kad nepiktybinis, deja... Tačiau vėžio neskauda ir jeigu jauti skausmą - geras požymis, apsilankysi pas daktarus ir viskas susitvarkys. O kiek tai nervų kainuoja, tai tikrai žinau ir užjaučiu, bet aukščiau nosį - VISKAS BUS GERAI.
ingriga
QUOTE(Jūržolė @ 2011 07 16, 20:15)
Nenoriu nieko nuvilti, bet Tutkumi nepasitikėčiau. Cistelės nėra blogai, tačiau jas reikia prižiūrėti ir rūpintis, nakviša čia nepadės. Nu neturi gero vardo tarp onkologų Tutkus...
*

O kodel nepasitikite Tutkumi, as kaip tik skaiciau tik gerus atsiliepimus apie ji. Kai pazystamai dirbanciai Onkologiniame pasakiau, kad pas ji buvau sake, kad gerai pasielgiau g.gif Pas Tutku lekiau todel, kad onkologiniame reikejo laukti ultragarso visa men. labai neramu buvo, o 3d. vaziuosiu kaip priklauso pas gyd., ziuresiu ar israsys kokiu vaistu, nes visada siulydavo tik nakvisa.
Jūržolė
QUOTE(skarpionuke @ 2011 07 17, 09:50)
O kodel nepasitikite Tutkumi, as kaip tik skaiciau tik gerus atsiliepimus apie ji. Kai pazystamai dirbanciai Onkologiniame pasakiau, kad pas ji buvau sake, kad gerai pasielgiau  g.gif Pas Tutku lekiau todel, kad onkologiniame reikejo laukti ultragarso visa men. labai neramu buvo, o 3d. vaziuosiu kaip priklauso pas gyd., ziuresiu ar israsys kokiu vaistu, nes visada siulydavo tik nakvisa.
*

Todėl, kad jis yra tik echoskopuotojas ir nėra momologas, todėl galutinių išvadų dėl gydymo jis negalėtų skirti. Man užteko, kad vienas onkologas, kurio žmona susirgo krūties vėžiu, pasakė, kad jeigu ją būtų gydęs Tutkus, ji jau būtų po žeme. Nenoriu gąsdinti, nesu buvus pas šį gydytoją, bet kiek teko susidurti, kai būna cistų, didesnės yra punktuojamos, reikia pakartotinai eiti pasitikrinto po 3 - 6 mėn. Yra skiriami vaistai (nors nėra tiesioginio vaisto, kurį pagėrus dingtų cistos). O kad apsilankysi dar ir pas momologą su echoskopijos rezultatais, tai yra gerai. Visgi reikia turėti momologo išvadą, ne tik echoskopuotojo. Žinoma yra gerai, kad Tutkus nieko blogo neįžvelgė, tai taip ir yra, tačiau jau anksčiau minėjau, kad echoskopija tik vienas iš trijų arba dviejų tyrimų. Galutinį verdiktą skelbs momologas, bet jau gali eiti optimistiškai nusiteikusi, vienas tyrimas geras. O apie Tutkų taip parašiau, nes buvau supratusi, kad tik pas jį buvai ir niekur daugiau neisi.
Vaistų tai yra skiriama homeopatinių - tepalo žirniukų, bet čia individualiai kam kokių reikia, paklausk ar nereikėtų pagerti antioksidantų.
red40
Dariausi 1 echoskopiją ir 2 kartus mamogramą. yra pilna cistelių krūtyse ir skystis išbėgo suspaudus. Tačiau mane gydytojai patikino, kad čia nieko pavojingo visai. Ir jokių vaistų gerti nepaskyrė. O čia, kaip matau, sakote, kad reikia rūpintis ir prižiūrėti tas cistas g.gif Tai ką dabar daryti? Pas ką eiti? doh.gif
Jūržolė
[quote=red40,2011 07 18, 15:13]
Dariausi 1 echoskopiją ir 2 kartus mamogramą. yra pilna cistelių krūtyse ir skystis išbėgo suspaudus. Tačiau mane gydytojai patikino, kad čia nieko pavojingo visai. Ir jokių vaistų gerti nepaskyrė. O čia, kaip matau, sakote, kad reikia rūpintis ir prižiūrėti tas cistas g.gif Tai ką dabar daryti? Pas ką eiti? doh.gif
*

Svarbu reguliariai tikrintis ir jeigu gydytojas specialistas sako, kad nereikia nieko daryti, vadinasi nieko ir nereikia, tiesiog reikia surasti gydytoją, kuriuo pasitiki ir vykdyti jo nurodymus. Aš labai džiaugiuosi, kad aš turiu tokius gydytojus - momologę ir ginekologą, kurie manimi rūpinasi ir man pataria. Ir dar mano kartus patyrimas ir patarimas - mažiau skaitykite internetą, nes tai tik sukelia daugiau klausimų ir abejonių. Tokia karti tiesa, bet tinklapiai apie krūties vėžų nuramina tik tas, kurioms dar nieko piktybiška nerasta, aš juos paskaičiusi buvau beveik puolusi į paniką ir tik mane operavęs daktaras, mane nuramino. Rudenį man sukanka 3 metai po operacijos ir tik dabar aš galiu kalbėti šia tema... Visoms kartoju ir kartosiu, kaip yra svarbu reguliariai tikrintis, mylėkim save.
Lygtalygneta
Demesio,atliko indelis herceptino,viena doze,nebrangiai.Jei kazkas iesko sio vaisto,kreipkites,arba prasau,informuokite ieskancius.Nuosirdziai dekoju.
egvi
Sveikos. Ilgai nesiryzau cia rasyti, bet galu gale susikaupiau, kai viskas tampa suvokiama realybe. Mano mamai buvo diagnozuotas kruties vezys, II stadija, operacijos jau atliktos, vakar buvo pirmoji chemoterapija, paskyre raudona ir 6 kartus. Norejau paklausti serganciuju kruties veziu, kurioms buvo paskirta chemoterapija - ar kas nors palenvina savijauta po proceduros, nekalbant apie vaistus? Aciu
Klepesova
klauykit moterys- gal ne į temą- nežinau- bet turiu nuo paauglystės problemą - votys- anksčiau jos būdavo tik ant kojų- o po cezario- nežinau gal man užleido stafilokoką ar ką jos atsirado ant krūtinės- o po voties lieka kaip guziukėlis surambėjimas- jei tai būtų 1 aš per daug dėmesio nekreipčiau man ištisai kur nors būdavo ant kojų kažkas panašaus- bet ant krūtų nu viena pasibaigia voti- kita atsiranda ir taip ištisai ant vienos jau 2 pasveikusios ant kitos 1 pasveikus kita pūliuoja... o čia dar draugė leptelėjo tipo va tokie neaiškūs spuogai vėžio požymis (o man juos skauda gi) o jin dar tipo jei skauda tai jau visai šakės- nu kiek skaitau visur rašo každ vėžys- iš pradžių neskauda- nu nieko nesuprantu... bet bijau, unsure.gif
Papildyta:
pam,iršau pasakyt kad skauda tik kai pūliuoja- nu tikrai čia ne vėžio požymis... bet kaip nenoriu eit pas savo daktarę- nelabai sutariam su ja
nikofija
QUOTE(Klepesova @ 2011 12 05, 00:44)
klauykit moterys- gal ne į temą- nežinau- bet turiu nuo paauglystės problemą - votys- anksčiau jos būdavo tik ant kojų- o po cezario- nežinau gal man užleido stafilokoką ar ką jos atsirado ant krūtinės- o po voties lieka kaip guziukėlis surambėjimas- jei tai būtų 1 aš per daug dėmesio nekreipčiau man ištisai kur nors būdavo ant kojų kažkas panašaus- bet ant krūtų nu viena pasibaigia voti- kita atsiranda ir taip ištisai ant vienos jau 2 pasveikusios ant kitos 1 pasveikus kita pūliuoja... o čia dar draugė leptelėjo tipo va tokie neaiškūs spuogai vėžio požymis (o man juos skauda gi) o jin dar tipo jei skauda tai jau visai šakės- nu kiek skaitau visur rašo každ vėžys- iš pradžių neskauda- nu nieko nesuprantu... bet bijau, unsure.gif
Papildyta:
pam,iršau pasakyt kad skauda tik kai pūliuoja- nu tikrai čia ne vėžio požymis... bet kaip nenoriu eit pas savo daktarę- nelabai sutariam su ja
*

Votys- organizmo vidinė problema. Nueik pas homeopatą.
Neskaičiau viso jūsų forumo. Man iškilo klausimas, gal kas galite atsakyti ar gali krūties vėžys atsirasti 10 metų mergaitei?
Jūržolė
QUOTE(nikofija @ 2012 01 04, 10:59)
Votys- organizmo vidinė problema. Nueik pas homeopatą.
Neskaičiau viso jūsų forumo. Man iškilo klausimas, gal kas galite atsakyti ar gali krūties vėžys atsirasti 10 metų mergaitei?
*

Neteko girdėti, kad taip anksti galėtų... Bet gydytojo konsultacija nepakenktų, greičiausiai ten kažkas kita, tačiau gal reikalingas gydymas.
rasų lanka
nikofijai 4u.gif Man iškilo klausimas, gal kas galite atsakyti ar gali krūties vėžys atsirasti 10 metų mergaitei?

QUOTE(paulinuke @ 2009 05 26, 22:20)

unsure.gif
nikofija
QUOTE(rasų lanka @ 2012 01 04, 15:02)
nikofijai   4u.gif  Man iškilo klausimas, gal kas galite atsakyti ar gali krūties vėžys atsirasti 10 metų mergaitei?
unsure.gif
*

Ačiū, susiradau straipsnį anglų kalba.
nute2
QUOTE(Klepesova @ 2011 12 04, 23:44)
Papildyta:
*

Pagerkit alaus mielių,tik ne alaus mielių tablečių,bet skystų alaus mielių.Jų galima gauti alaus darykloj.Išgerkit kokį litrą-po šaukštą du kart dienoj.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.