Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Renginiai vaikams: spektakliai, koncertai ir pan.
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4
pince
QUOTE(pince @ 2010 11 25, 12:11)
Vaikas pamatė per tv reklamą,kad atvažiuoja Skubi doo,nori eiti,kaip galvojat verta?
Lyg jau buvo kažkada atvykę,gal kas buvot?ar patiko vaikams?
*

kartoju klausimą:ar buvot kas skubi doo?ar verta eit?
Perfect
QUOTE(pince @ 2010 12 03, 19:41)
*

Nebuvom. Nežinom biggrin.gif
Danielle
QUOTE(pince @ 2010 12 03, 19:41)
*

Sveiki.
Vakar buvom. Dukrai patiko,o tai svarbiausia smile.gif Man,deja,ne.
Perfect
QUOTE(Danielle @ 2010 12 06, 19:25)
Sveiki.
Vakar buvom. Dukrai patiko,o tai svarbiausia smile.gif Man,deja,ne.
*

Tai taip, svarbiausia, kad vaikiukams patinka, tėvai gali tyliai ,,atkentėti" biggrin.gif

Kartais renginiuose būna ir atvirkščiai. blush2.gif Pamenu, buvom Kongresų rūmuose koncerte ,,Pasaulio lopšinės". Dukrytė dar mažesnė buvo, tai klausėsi ,,tik viena ausimi", o šiaip šėliojo rolleyes.gif Man gi tas koncertas buvo wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Ir nieko čia nepadarysi.
xde

user posted image

ŽanetaKava
Ar einat su 1,5 metuku klecku i spektaklius?Kur nueiti Kaune galma butu ?Pasidalinkit mamos kur einate???/
sticho
QUOTE(ŽanetaKava @ 2010 12 08, 23:52)
Ar einat su 1,5 metuku klecku i spektaklius?Kur nueiti Kaune galma butu ?Pasidalinkit mamos kur einate???/

Va va.. si informacija ir man butu idomi bigsmile.gif nezinau ar Kaune tiesiog nieko nevyksta ar tiesiog as nemoku ieskoti blush2.gif
medute_bitute
QUOTE(ŽanetaKava @ 2010 12 08, 23:52)
*

Kaune galima į lėlių teatrą eiti, tik reikia pažiūrėti, kad spektaklis būtų skirtas mažesniems. aš pirmą kartą saviškę vedžiausi panašaus amžiaus, tai jai visai patiko. ir muzikiniame patikti turėtų, ypač jei namuose klausotės klasikinės muzikos. o šiaip patarimas iš patirties - vaikui bus didesnis įspūdis jei komentuosite kas vyksta, nes mums atrodo, jog viskas aišku, o mažiukai kartais dar ne viską supranta.
TomaKa
Gal kas buvot Kaune leliu teatre?:
-SNIEGO PASAKA
-ZAISLIUKO ISTORIJA

reik atsiliepimu ar verta eiti su maziukais? ar patiko? kuris idomu geresnis visai mazuliukams?
P-e-r-l-i-u-k-e
QUOTE(TomaKa @ 2010 12 17, 13:16)
Gal kas buvot Kaune leliu teatre?:
-SNIEGO PASAKA
-ZAISLIUKO ISTORIJA

reik atsiliepimu ar verta eiti su maziukais? ar patiko? kuris idomu geresnis visai mazuliukams?
*

I SNIEGO PASAKA tai tikrai nesiulau nueiti... nes pati buvau praita savaite tai siaip metais nusivyliau spektakliu verysad.gif nzn ka jie tuo spektakliu nori parodyti bet man pasirode ziaurus... g.gif

Gal zinote kur galima butu rasti kokios informacijos kur vaikuciai koncertuoja, soka? 4u.gif
aquilatel
Mes kita savaite eisim i Kauno muzikini teatra ziureti "Grybu karas ir taika". Skaiciau kazkur forume, kad maziems vaikams tinka ir patinka.

O siaip pora kartu esame buvo Vilniuje Raganiukes teatre, tai ten kol kas visi spektakliukai patiko, kuriuos matem: Skraidantys meskinai, Karlsonas.
TomaKa
Kazkada seniau tai atsimenu buvo teatras vaikuciams kazkur Dainavos rajone Kaune, gal darzely kazkokiam isikures, tai ten idomiu spektakliuku maziukams budavo, bet dabar turbut jau jo nebera...
Gal kas zino?
Cooper
man irgi norisi pramogos su dukryte, kaip as sakau pasikulturint 4u.gif
giedre.vilnius
Buvo maniske (2.5 metu) Leles teatre, Grybu kare. Labai patiko - ir spektaklis, ir pati pramoga. Vyras sake, kad labai graziai pastatytas spektaklis, graziai vaikiskas, daug veiksmo ir pan.
Atlantida
QUOTE(TomaKa @ 2011 01 06, 13:13)
Kazkada seniau tai atsimenu buvo teatras vaikuciams kazkur Dainavos rajone Kaune, gal darzely kazkokiam isikures, tai ten idomiu spektakliuku maziukams budavo, bet dabar turbut jau jo nebera...
Gal kas zino?
*

www.vilkolakis.lt

Rodos ten vyksta dar kazkas.
aistuliaa
O niekas Raganiukės teatre nežiūrėjo „Mažylio ir Karlsono“? smile.gif
aquilatel
Mes ziurejom "Mazyli ir Karlsona". Musu dukryte is pradziu issigando Karlsono, nes toks didele dede buvo, o siaip patiko.
Dukrytei labiausiai isimine "Skraidantys meskinai" is Raganiukes repertuaro, bet greiciausiai todel, kad tai jos pirmas spektaklis buvo.
aistuliaa
QUOTE(aquilatel @ 2011 01 27, 09:28)
Mes ziurejom "Mazyli ir Karlsona". Musu dukryte is pradziu issigando Karlsono, nes toks didele dede buvo, o siaip patiko.
Dukrytei labiausiai isimine "Skraidantys meskinai" is Raganiukes repertuaro, bet greiciausiai todel, kad tai jos pirmas spektaklis buvo.
*

O mums „Skraidantys meškinai“ nelabai patiko kaip tik smile.gif
in vino
Na mes irgi ieškome kur galima būtų pasikultūrinti su vaikiuku - kol kas esame patenkinti Vilniaus lėlės teatru. Sūneliui patiko visi matyti spektakliai; Grybų karas ir man pačiai paliko labai gerą įspūdi. Tikrai visiem mažyliam rekomenduoju apsilankyti teatre smile.gif Bandysim dar į Raganiukės teatrą, žiūrėsim, gal ir ten bus smagu smile.gif
bim-bam
mano berniukui metukai ir 9 menesiai, pries pora menesiu stebejom du spektakliukus apie pusvalandzio trukmes, tai viskas thumbup.gif ana menesi buvom valandos trukmes spektakly 'Bebenciukas ir laume', tai mazdaug 40 minuciu sedejo ramiau, gale jau pradejo muistytis, bet is esmes patiko thumbup.gif
Atlantida
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 26, 22:27)
O niekas Raganiukės teatre nežiūrėjo „Mažylio ir Karlsono“?  smile.gif
*

Mes ziurejom ir nepatiko. Aktorius vaidina karlsona, o Mazyli isrenka is vaiku. O visi kiti sedi ir ziuri i ta nesamone... doh.gif
Feeling
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 27, 11:14)
O mums „Skraidantys meškinai“ nelabai patiko kaip tik smile.gif
*

gerbiu jūsų nuomonę. Man asmeniškai - tai vienas iš gražiausių "Raganiukės" spektaklių (mačiau visus). Labai šiltas, labai paprastas, labai betarpiškas.
Šiaip "Raganiukei" tikrai neduočiau pirmos vietos iš visų lankytų/lankomų teatrų (toli gražu), bet be galo patinka jų aplinka (visos "dekoracijos" laukimo salėje, pasitikimas, atmosfera) - tai paperka.
aistuliaa
Šiandiena bandysim eiti į „Kiką“ Raganiukeje, bet lyg premjera, tai dar mačiusių nebus smile.gif
vildži
Mums labai patiko "Baltos pasakos" "lėlės" teatre. Labai gražu, švelnu ir skoninga.Mažojoj salėj.Mistika.Apie žiemą ir eglutę.Šiek tiek liūdnoka, bet labai gražu.Tik labai retai būna šis spektakliukas.Tikrai rekomenduoju.
O"Raganiukėj" yra keletas blogų dalykų:
1.kai žiema, foje būni kaip lauke, o eilė begalinė, įsivaizduokit, kai tenka laukt su vaikais, po to - vėluoja spektaklis;
2. parinktos vietos buvo tokios siauros, taip susispaudę sėdėjom, kad baisu;
3. o šiaip švaros trūksta...
Bet, nežiūrint į tai, kartais ten nueinam...
Nes ta aplinka vaikui tikrai kuria pasakišką nuotaiką thumbup.gif
Ir daug daug balionėlių pačiai Raganiukei-Niukei ir Lapei(graži pasakėlė apie Lapės ir Vilko draugystę).Taigi, išvadas darykit pačios.... g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
ir dar labai rekomenduoju "Keistuoliuose" "Mano senelis buvo vyšnia". Nerealus spektakliukas 4u.gif Visiems visiems kas turi ar turėjo senelius (o taip ,manau, atsitinka visiems) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aistuliaa
QUOTE(vildži @ 2011 03 12, 23:37)
Mums labai patiko "Baltos pasakos" "lėlės" teatre. Labai gražu, švelnu ir skoninga.Mažojoj salėj.Mistika.Apie žiemą ir eglutę.Šiek tiek liūdnoka, bet labai gražu.Tik labai retai būna šis spektakliukas.Tikrai rekomenduoju.
O"Raganiukėj" yra keletas blogų dalykų:
1.kai žiema, foje būni kaip lauke, o eilė begalinė, įsivaizduokit, kai tenka laukt su vaikais, po to -  vėluoja spektaklis;
2. parinktos vietos buvo tokios siauros, taip susispaudę sėdėjom, kad baisu;
3. o šiaip švaros trūksta...

Va va, tas šaltis ten žudantis doh.gif
Šiek tiek galėtų ir pamąstyti, kaip bebūtų, teatras vaikų ir tikrai laukiant spektaklio dauguma mažiukų skundžiasi, kad šalta, rengtis reikia ne kaip į teatrą, o kaip po lauką vaikščiot pusę dienos laugh.gif

Ir dėl vietų didžiojoje salėje sutinku, tos kėdutės tokios mažos, grynai vaikiškos, tai daugumai suaugusių tikrai ankštoka ant jų...
vildži
vis tik kainos tai didžiulės, o kokybė....
vildži
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 12, 23:45)
Va va, tas šaltis ten žudantis  doh.gif
Šiek tiek galėtų ir pamąstyti, kaip bebūtų, teatras vaikų ir tikrai laukiant spektaklio dauguma mažiukų skundžiasi, kad šalta, rengtis reikia ne kaip į teatrą, o kaip po lauką vaikščiot pusę dienos laugh.gif

Ir dėl vietų didžiojoje salėje sutinku, tos kėdutės tokios mažos, grynai vaikiškos, tai daugumai suaugusių tikrai ankštoka ant jų...
*

be to, pačios kėdutės labai skiriasi- pirmose trijose eilėse labai mažos, o toliau didesnės.Bent jau įspėtų, kai perki bilietą doh.gif
*MES*
Vakar su mažuoju lankėmės Menų Spaustuvės spektaklyje "Senelės pasaka".
Sužavėjo.
Rekomenduoju 4u.gif
aistuliaa
QUOTE(*MES* @ 2011 03 13, 22:40)
Vakar su mažuoju lankėmės Menų Spaustuvės spektaklyje "Senelės pasaka".
Sužavėjo.
Rekomenduoju  4u.gif
*

Kokio amžiaus mažasis? smile.gif
denyxe
Sveikos mielosios 4u.gif

naujoke as cia.. nusprendziau ir as, kad reikia mums su mazaja kazkur nueiti.. maniskei 2 metukai ir menuo.. nzn, ar einat su tokiais mazais kazkur?

ziurineju internete, bet siauliuose nematau jokiu spektakliuku maziesiems.. gal paprotinsit kur ieskot? ax.gif smile.gif
vildži
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 13, 23:23)
*

tinka įvairaus amžiaus, aš irgi jame buvau, labai patiko.Tiktų ir 2, ir trijų metukų, o apskritai tai kartais priklauso nuo vaiko, o ne nuo jo amžiaus...
akb
Mes nuo pusantru metuku pradejom lankytis spelktakliuose, dabar jau du su puse ir kai kuriuos jau mate po 4 kartus, nes labai mazai nauju spektakliuku. Labiausiai patinka keistuoliai, tai ten dazniausiai ir einam, o labiausiai nepatinka raganiukes teatras.
Istikruju tai nuo vaiko labai priklauso, vieniems patinka, kitiems ne. Musiskis galetu eit kiekviea sekmadieni, jei kas vestu biggrin.gif Einam 1-2 kartus per menesi. Turim tokio pat amziaus drauga, tai kiek kartu bande eit, tiek tekdavo iseit net neipusejus.
Dar gal operos ir baleto teatre man pasirode, kad nelabai jam patiko, matyt, tokiam dar per mazas, buvom pries menesi, tai nusprendziau, kad meginsim nueit rudeni.
vildži
QUOTE(akb @ 2011 03 14, 14:53)
Mes nuo pusantru metuku pradejom lankytis spelktakliuose, dabar jau du su puse ir kai kuriuos jau mate po 4 kartus, nes labai mazai nauju spektakliuku. Labiausiai patinka keistuoliai, tai ten dazniausiai ir einam, o labiausiai nepatinka raganiukes teatras.
Istikruju tai nuo vaiko labai priklauso, vieniems patinka, kitiems ne. Musiskis galetu eit kiekviea sekmadieni, jei kas vestu  biggrin.gif Einam 1-2 kartus per menesi. Turim tokio pat amziaus drauga, tai kiek kartu bande eit, tiek tekdavo iseit net neipusejus.
Dar gal operos ir baleto teatre man pasirode, kad nelabai jam patiko, matyt, tokiam dar per mazas, buvom pries menesi, tai nusprendziau, kad meginsim nueit rudeni.
*

į operos ir baleto teatrą ir aš, manau, kad geriau šiek tiek didesniems. Visi vaikams skirti spektakliukai verti dėmesio ax.gif
*MES*
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 13, 23:23)
*

Mūsiškis beveik trijų. Manau šitas spektakliukas tinka 1,5-5 metų mažyliams.
aistuliaa
QUOTE(*MES* @ 2011 03 15, 13:08)
Mūsiškis beveik trijų. Manau šitas spektakliukas tinka 1,5-5 metų mažyliams.
*

Oo, sakyčiau didelis skirtumas 1,5 ir 5 smile.gif
Čia mano sesei būtų spektaklis, ji 3 metų, turėsiu omeny kada nuvest..
Katulis1028
Mes su 2.3 metų panelyte buvom Kauno muzikiniam "Grybų karą" žiūrėjom. Jai labai patiko. Tik pabaigoje jau salėje didesnis bruzdėjimas buvo, manau, kad vaikai truputį nuvargo. O mums dar kaip tik tuo metu pietų miegas. Bet eiti tikrai verta, jau planuojam į "Mažoji fleita eiti".
aquilatel
Mes irgi buvom "Grybu kare". Dukrytei visai patiko.
Dar neteko butu Kauno leliu teatre, tai si savaitgali ir ten zadam apsilankyti.
aistuliaa
Kokie būtų atsiliepimai apie Keistuolių „Mamulė Mū“? smile.gif
Ir jei kas matė, kokiam amžiui skirta ax.gif
vildži
mums labai patiko.Buvome 5erių metukų.Be to, turim visas knygutes.Žinokit, į visokius spektaklius vaikučiai eina įvairaus amžiaus: nuo kūdikystės (su viena dukra buvau ir 7mėnesių), ir iki....paauglystės(lydintys broliai ir sesės)...Smagus.Rekomenduoju.
aistuliaa
QUOTE(vildži @ 2011 03 25, 22:13)
mums labai patiko.Buvome 5erių metukų.Be to, turim visas knygutes.Žinokit, į visokius spektaklius vaikučiai eina įvairaus amžiaus: nuo kūdikystės (su viena dukra buvau ir 7mėnesių), ir iki....paauglystės(lydintys broliai ir sesės)...Smagus.Rekomenduoju.
*

Na, vistiek manau, kad skiriasi spektakliai ir jų turinys metinukams ir penkiamečiams pvz. smile.gif
vildži
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 26, 00:58)
Na, vistiek manau, kad skiriasi spektakliai ir jų turinys metinukams ir penkiamečiams pvz. smile.gif
*

žinoma, skiriasi, bet nuo 3,5m. tikrai galite eiti iki kokių 8meyų ax.gif
Perfect
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 23, 10:39)
*

Buvom ir mes. Niu, kažkaip nežinau...Mano vaikai neliko sužavėti... Turim visas ,,Mamulės MŪ" knygeles, galvoju, spektaklį reikia pamatyti. Deja, kai kalbėjom su vaikučiais apie spektaklį jam pasibaigus, nepasakyčiau, kad pasakodami ,,degė". Šiaip linksmas, daug muzikos, judesio. Gal ir patiks, jei vaikučiui bent jau 3 metai. Jaunesnio nesivesčiau (taip kalbu, nes jau buvau. Ir čia mano nuomonė blush2.gif blush2.gif blush2.gif )

Šį savaitgalį buvom ,,Raganiukėj", žiūrėjom ,,Mergaitė ir lokys" (na, kitaip tariant, mano mažyliai sako ,,Mašenka ir lokys laugh.gif). Šitas jiems patiko, tikrai. Beje, jis nuo 3 metų. Pamokantis, linksma muzika.
Nikolle
O tas spektaklis Mergaitė ir lokys tikrai eina dvi valandos??? Taip kaip parašyta repertuare trukmės laikas 120 min.? Noriu nuvest savo 3.8 m vaiką tik vat galvoju ar nebus jam per ilgai.... g.gif
Perfect
QUOTE(Nikolle @ 2011 04 27, 15:41)
O tas spektaklis Mergaitė ir lokys tikrai eina dvi valandos??? Taip kaip parašyta repertuare trukmės laikas 120 min.? Noriu nuvest savo 3.8 m  vaiką  tik vat galvoju ar nebus jam per ilgai.... g.gif
*

Mano dukrytė panašaus amžiaus. Tikrai nenuobodžiavo. mirksiukas.gif
Be to, čia juk su pertrauka. Išeisit pasivaikščiosit.

Na, bent jau mums su vaikučiais neprailgo.
ireneri
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 23, 10:39)
Ir jei kas matė, kokiam amžiui skirta  ax.gif
*

mes buvom: 3 ir 1,5 su abiem, na ziurejo, neverke, bet i veiksma neisitrauke, nenorejo, vietomis bijojo. Bet dabar kada vel eisim i mamule Mu, po to kai knygute pavarteme siuo siuzetu.
Bet cia buvo gal antras musu spektaklis. tikejausi blogiau
kava su bruknem
As kazkaip i tokius ilgus spektaklius nebandziau vesti, o va trumpi, pusvalandzio trukmes leliu teatro spektakliai tai laabai paklausus. Prirtaukia demesi, praso dar ir dar nuvesti:)
idda13
as su savo maziukem 2 ir 4 metuku spalio 2 d. trauksiu i Stebuklinga medi - zongliravimo spektakli visai seimai rolleyes.gif cia - http://www.menuspaustuve.lt/index.php?cont...=353&lng=LT
banginute
o kur lankotes su pusantru metuku vaiku Kaune?
xde
QUOTE(idda13 @ 2011 09 22, 17:05)
as su savo maziukem 2 ir 4 metuku spalio 2 d. trauksiu i Stebuklinga medi - zongliravimo spektakli visai seimai rolleyes.gif cia - http://www.menuspaustuve.lt/index.php?cont...=353&lng=LT

gal kas buvote šiame spektaklyje?Kaip patiko ir svarbiausia ar patiko vaikams?
Lina U.
QUOTE(xde @ 2011 10 14, 14:22)
gal kas buvote šiame spektaklyje?Kaip patiko ir svarbiausia ar patiko vaikams?
*

Mes buvome, vaikams 5 ir 3 metai. Jiems nelabai patiko, kažkaip per mažai veiksmo, pradžioje žiūrėjo, paskui muistytis pradėjo. Kaip ir dauguma vaikų salėje. Bet pats spektaklis labai gražus, tik gal vyresniems. Mums iki šios dar niekas neprilygo "Mano batai buvo du":).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.