Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Microsoft Access
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Mamos kompiuteris
jpg
Dirbantiems ar besimokantiems su MS ACCESS. Pasidalinkime informacija, problemomis, su kuriomis teko ar tenka susidurti, paieškokime kartu sprendimo būdų ar bent jau suteikime vieni kitiems minimalią pagalbą.
Dvynukai
QUOTE(jpg @ 2006 09 29, 15:31)
Dirbantiems ar besimokantiems su MS ACCESS. Pasidalinkime informacija, problemomis, su kuriomis teko ar tenka susidurti, paieškokime kartu sprendimo būdų ar bent jau suteikime vieni kitiems minimalią pagalbą.
*

Sveiki, pradedu skaityti ir pakartotinai dometis (paskutini karta skaiciau pries du metus), po dvieju triju sacaiciu tureciau laikyti ECDL ACCESS testa.
jpg
QUOTE(Dvynukai @ 2006 10 30, 09:48)
Sveiki, pradedu skaityti ir pakartotinai dometis (paskutini karta skaiciau pries du metus), po dvieju triju sacaiciu tureciau laikyti ECDL ACCESS testa.
*

Aš vis dar bandau prisiversti prisiminti, ka mokiausi, tačiau nerandu po ranka reikiamos informacijos ir vėl tinginiauju blush2.gif .
Dvynukai, gal turi kokios literatūros elektroniniame pavidale?
Dvynukai
taip turiu parasyk adresa i AZ atsiusiu, bet as truputi prapleciau savo testo pradzia, pirma skaitau ESDL I informacines technologijos, po ECDL II Windows aplinka o po to ACCESS, tai jei mano nuotaika bus gera tai laikysiu visus tris is karto, priedo labai noriu paziureti kaip atrodo tas ECDL testas, nes visiskai terminais nesidomejau ir kad uztektu isreiksti savo jausmus ir mintis zodziais du metus kol nestumas ir dabar leliukui metai, tai dabar skaitau ir sisteminu savo mintis. Gerai iki lauksiu i AZ, nes cia paziuriu labai retai....
Dvynukai
Sveiki JPG, jums issiunciau. Sekmes. Su pagarba 5 vaikuciu Mama
jpg
QUOTE(Dvynukai @ 2006 11 06, 10:53)
Sveiki JPG, jums issiunciau. Sekmes. Su pagarba 5 vaikuciu Mama
*

Didžiuojies? Aš irgi didžiuočiausi bent jau 3 turėdama 4u.gif thumbup.gif
Labai Ačiū!!!
Dvynukai
Taip tikrai didziuojuosi 4u.gif ax.gif 4u.gif , dabar jau lauksiu anuku, tai buvo paskutinis vaikutis Sau ir Pasauliui, ACCESS issiunciau "dainiuke", mokykites, as kita savaite laikau testa... tongue.gif
jpg
QUOTE(Dvynukai @ 2006 11 07, 17:47)
Taip tikrai didziuojuosi  4u.gif  ax.gif  4u.gif ,  dabar jau lauksiu anuku, tai buvo paskutinis vaikutis Sau ir Pasauliui, ACCESS issiunciau  "dainiuke", mokykites, as kita savaite laikau testa... tongue.gif
*

Sekmės!!!
Jau pradėjau studijuoti atsiųstąją medžiaga wink.gif
Kvaki
Sveikos,
tai kaip sekasi darbai su access?
Galvoju pradėt ką nors daryt, kad įgudžių įgyt. Tai klausimų tikrai bus.
Kažkada žaidžiau su foxpro, tai gal panašu bus.
Dvynukai
Mielosios, labai sunku mokytis access, kai neturi tikslo, juolab, kai turi kitu darbu ir 5 vaikai namuose, as asmeniskai vis laikas nuo laiko padedu access atlikti kokia uzduoti tai kokiam studentui, tai buvusiam darbui, tai draugems. Dabar supratau, kad daug zmoniu nera mokanciu access, o mano situacija super super liudna per asaras ir ikluviau i pasityciojimo ir naglumo virsune, viena diena sulaukiu www.bka.lt baltijos kompiuteriu akademijos vardo neminesiu, bet pagyvenusi moteris atsakinga uz destytoju paieska skambucio kad reikalingi destytojai ir jiems truksta kaip tik access, na susieti lenteles yra viena, o mokyti ir destyti kita, access destymo praktika turejau savo darbe, bet is visu ECDL, pacia maziausia. Tai as kaip tokia sazininga pradejau kartoti skaityti braizyti delioti lenteles, pasikartojau ECDL I ir II temas, pasiruosiau testui is siu triju, ir ka jus sulaukiu elektronines zinutes, kad aciu jau nebereikia. O per mano pasiruosimo laikotarpi nuo spalio 27 d. paskambino drauge Egle "jau turinti pravarde galvu lauzytoja", as jai pasakiau, kad mokausi sisteminu zinias eisiu destyti ir.... ka jus per visokias istorijas, na ji skabino man paklause tos pagyvenusios moters e - pasto ir ji nuejo i ta tarytum mano vieta. Moralas tiks toks moterys niekada nepasakokit draugem is tos pacios profesijos, o jos tyliai paklausys ir nueis i jusu vieta. Kas liudniausia, kad bka paruostuose sasiuviniuose radau savo ruostos medziagos zodis i zodi, net darbo pvz mano vaiko vardas Gantas, as atsispausdinau visus ju sasiuvinius sugaisau galybe laiko sunaudojau popieriaus tonerio ir rasalo. Na uzsiregistravau kitur laikyti testus ir be jokiu problemu gavau ivairiausiu pasiulymu destyti bei ruosti mokomaja medziaga. dabar reikia palaukti kol mano VAKARUTEI bus metukai. Visoms sekmes, rasykit kiek turesiu laiko tiek padesiu. Dekoju. Su pagarba Violeta
Kvaki
blink.gif nu nieko sau.

4u.gif Tkiuosi, kad sulauksit kur kas geresnių pasiūlymų, ir ta "draugė" dar pasigailės 4u.gif
jpg
QUOTE(Dvynukai @ 2006 11 10, 10:00)
o mano situacija super super liudna per asaras ir ikluviau i pasityciojimo ir naglumo virsune, viena diena sulaukiu www.bka.lt baltijos kompiuteriu akademijos vardo neminesiu, bet pagyvenusi moteris atsakinga uz destytoju paieska skambucio kad reikalingi destytojai ir jiems truksta kaip tik access, na susieti lenteles yra viena, o mokyti ir destyti kita, access destymo praktika turejau savo darbe, bet is visu ECDL, pacia maziausia. Tai as kaip tokia sazininga pradejau kartoti skaityti braizyti delioti lenteles, pasikartojau ECDL I ir II temas, pasiruosiau testui is siu triju, ir ka jus sulaukiu elektronines zinutes, kad aciu jau nebereikia.  O per mano pasiruosimo laikotarpi nuo spalio 27 d. paskambino drauge Egle "jau turinti pravarde galvu lauzytoja", as jai pasakiau, kad mokausi sisteminu zinias eisiu destyti ir.... ka jus  per visokias istorijas, na ji skabino man paklause tos pagyvenusios moters e - pasto ir ji nuejo i ta tarytum mano vieta. Moralas tiks toks moterys niekada nepasakokit draugem is tos pacios profesijos, o jos tyliai paklausys ir nueis i jusu vieta.  Kas liudniausia, kad bka paruostuose sasiuviniuose radau savo ruostos medziagos zodis i zodi, net darbo pvz mano vaiko vardas Gantas, as atsispausdinau visus ju sasiuvinius sugaisau galybe laiko sunaudojau popieriaus tonerio ir rasalo.  Na uzsiregistravau kitur laikyti testus ir be jokiu problemu gavau ivairiausiu pasiulymu destyti bei ruosti mokomaja medziaga. dabar reikia palaukti kol mano VAKARUTEI bus metukai. Visoms sekmes, rasykit kiek turesiu laiko tiek padesiu.  Dekoju. Su pagarba Violeta
*
Pamenu mokyklos laikais viena mokytoja pasakė: "pasakyk, kas tavo geriausia draugė, aš pasakysiu, kas tavo didžiausia priešė". Pikta buvo dėl šių žodžių, tačiau į galvą jie įlindo ilgam.
Su metais brendau kaip asmenybė ir net nepastebimai pradėjau vadovautis šiuo posakiu. Šiandieną šiek smerkiu save už tą pažiūrį, tačiau matau, kad bent jau nenukenčiu nuo to.
Jei kažko siekiu, tai su niekuom nesidalinu nei ko siekiu, nei kaip, nei kada. Pasigiriu ir papasakoju draugams tik po to, kai jau pati esu patenkinta rezultatu ir tikrai žinau, kad niekas nieko nebepakeis.

Dvynukai, džiaugiuosi, kad nepraradai optimizmo wink.gif
Dvynukai
Mielos Mamos viskas gerai, dar netestavausi, nes nera taip lengva nuvaziuoti iki savo katedros, bet viskas gerai, draugei buvo pasiulyta destyti ji atsisake nes labai mazai norejo moketi uz valanda, bet as laikausi taisykles nieko neklausineti ir nieko nepasakoti. Turiu keleta individualiu mokymu ir kaip visada studentu. Na labai geras posakis universitete sako viskas labai gerai butu jei nebutu studentu, taip kalba destytojai. Taip mokanciu access yra nedaug, tai linkiu ismokti, tada musu bus daugiau, tai paklausi pavadinkime "preke". Galima pagal patenta ir buti korepetitoriu. Visiems smagiu Sv. kaledu laukimo. 000054.gif santa2.gif newyear.gif
jpg
Dvynukai, koks tavo nuomone yra MS Access? Sklandus kaip programa?
Aš kuo labiau gilinuosi, tuo man sunkiau darosi, t.y. programa man duoda vis ne tą atsaką, kurio norėtusi doh.gif
ene
Sveikos,

Kaip suprantu esu ne viena užkibusi ant access'o. Noriu pasiklausti žmonių turinčių daugiau teorinės parties: kodėl ne visose lentelėse uždedamas Primary Key? O darant Queries'ą jis turi įtakos ar ne, nes man meta, kad negali sujunti lentelių dėl Type mistarch in expression. aš nežinau kaip viską suderinti...

Ačiū už bet kokią pagalbą ar idėjas:)
Neeri
PRAŠAU PADĖKITE
Pasidariau duomenų bazę access ir dabar man reikia apie ją darbą rašyti, o tų lentelių pvz, įkelti kaip paveiksliukus į tą word darbą. Ir niekaip neišeina iš access lenteles perkelti į Wordą. Padėkite 4u.gif
jpg
Žinau, kad po laiko, bet ateičiai nuoitraukytes darykite pasinaudodami "Print Screen" klavišu ar kombinacija "Alt+Print Screen" (tik aktyvaus lango fotografavimas).
QUOTE(Neeri @ 2007 04 28, 08:41)
PRAŠAU PADĖKITE
Pasidariau duomenų bazę access ir dabar man reikia apie ją darbą rašyti, o tų lentelių pvz, įkelti kaip paveiksliukus į tą word darbą. Ir niekaip neišeina iš access lenteles perkelti į Wordą. Padėkite  4u.gif
*

jurga_m
Sveiki, gal kas nors man padės -
neįkertu kaip reikia nustatyti kontrolę, užtikrinančią, kad datos skirtųsi viena nuo kitos ne daugiau kaip 4 savaitėms... Niekaip nesugalvoju, kokią Validation Rule reikia rašyti g.gif Gal kas galėtų man padėti drinks_cheers.gif
geewhiz
Sveiki, pasidariau duomenų bazę, suvedžiau informaciją, pasidariau query, kuri ieškotų tam tikrų produktų, vienus įrašius randa, kitų ne, nors jie yra lentelėje. Kodėl taip gali būti? g.gif
geewhiz
Jau su vyru išsiaiškinau, kad randa tik tas prekes, kurios po vieną žodį, vieno iš žodžių neieško.
vandenuke
labukas, neseniai prisijungiau-užsiregistravau...Gero visoms pavasario...
labai norėčiau turėti Leitaitės ir Džeraldo dainą,,Neleisiu tau manęs nelaukt..."
Iš anksto dėkoju...

alina35@gmail.com
Etama
000189.gif
laba vakara, noreciau sulaukt greitos pagalbos,skubiai reikia atlikti darba.
reikia accesso ir tik dabar suzgribau, kad neturiu jo kompiuteryje-kaip isirasyti, is kur?
vk1
Sveikutes.

Gal yra mokanciu dirbti su duomenu bazemis naudojant Microsoft Access programa? Reikia padaryti toki darba, skolinga nelikciau! rolleyes.gif
serpent
Sveikos visos 4u.gif ,
man reikia tokios pat pagalbos kaip ir vk1 blush2.gif reikia sukurti tam tikra duomenu baze ir aisku ja visa po to aprasyti. Sunkiai labai sekasi su dfd ir panasiom diagramom, o nuo ju priklauso ir pacios duomenu bazes teisingumas (rysiai ir visa kita). Todel reiketu rimtos pagalbos, nuo pradziu iki galo. Be abejo ne uz aciu 4u.gif labai labai lauksiu pasiulymu i az arba tel.nr. 868304348
terminatorius
QUOTE(serpent @ 2011 04 25, 12:41)
Sveikos visos  4u.gif ,
man reikia tokios pat pagalbos kaip ir vk1  blush2.gif   reikia sukurti tam tikra  duomenu baze ir aisku ja visa po to aprasyti. Sunkiai labai sekasi su dfd ir panasiom diagramom, o nuo ju priklauso ir pacios duomenu bazes teisingumas (rysiai ir visa kita). Todel reiketu rimtos pagalbos, nuo pradziu iki galo. Be abejo ne uz aciu  4u.gif   labai labai lauksiu pasiulymu i az arba tel.nr. 868304348
*

gal detaliau galima suzinot koks darbelis ? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.