Drauge siandien "paguode", kad tokiam jaunam amziui negerai uzkimimas, atseit ateity atsilieps
Paguoskit, mamytes, papasakokit, ka zinot apie leliuku uzkimimus.
Pirmakart susirgo mano vaikutis, jauciuosi tokia bejege... Uzkimo, net nepaverkia, slapiai kosti. Buvom pas daktare, sake, paraudusi gerklyte, israse homeopatinius lasiukus Umckalor, o del uzkimimo nesake nieko.
Drauge siandien "paguode", kad tokiam jaunam amziui negerai uzkimimas, atseit ateity atsilieps Paguoskit, mamytes, papasakokit, ka zinot apie leliuku uzkimimus.
Hm....... neteko susidurti ...
Kai mažyliukas užkimo, jam turbūt labai skauda, kai skauda vaikas verkia. Būtinai duok šiuos vaistus, o dėl užkimimo gali pasiskambinti savo gydytojai ir pasiklausti. Ji vistik geriau žino situaciją, todėl ir geriau padės.
Nei tu pergyvenk nei - niekas neatsilieps:)))
Tikriausiai neuzaugo nė vienas vaikas nesirgęs. Tai ka tau israse yra homeopatinis antibiotikas - na gydytojai geriau zinot. Mano abu vaikai gerkliniai - biški kas paraudusios gerklės, kosulys. Pabandyk ant kaklo uzdeti liesos varskes kompresa arba citrinos sulciu kiek praskiestu su vandeniu - turetu po keliu kartu nuimti. Siaip nuo gerkles yra geri homeopatiniai vaistai-tonzilotrenas arba anginoheelas. Reiktu duot po puse tabletytes. Gerkit siltos ciobreliu arbatos, bet tik dėk šaukštą žolės puodeliui. Nusiramink - sergantiems vaikams geriausia-rami ir savim pasitikinti mama.
Shvilpt ant tokiu draugiu... kam cia gasdinti bereikalingai
mums dabar lygiai tas pats, tai gydytoja israse Utckaloror ir Ambroxol, va, dabar antra diena kaip intensyviai gydomes. as dar tepu eucobaliu krutinyte ir padukus, taip pat dedu silta druska ant paduku ir duodu daug gerti siltos arbatos
Užuojauta, man vaiko liga- didžiausiatragedija. O kai pasveiksta atrodo kad nieko baisaus ir nebuvo.
Ką daryti, jei užkimo 5 mėn. vaikas. Daugiau jokių ligos požymių - nei slogos, nei temperatūros, nei kosulio. Bet va jau trečia diena, kaip užkimęs, net verkti mažiui neišeina. Kaip gydyti? Kažką girdėjau apie spiritinius kompresus. O kaip juos dėti?
Nuo uzkimimo mes gydemes Resorban tepaliuku. Ir issigydem per pora dienu
geriau ne spirito kompresiukas o siltos druskos. Druska pakaitink ant keptuves tada susuk i kokia medziagele (tik ziurek kad nebutu parkarstas) ir uzdek ant kakliuko. Del vaistuku konsultuokis tik su pediatr, nes tavo ligoniukas dar labai mazas.
sveiki, mano vaikas ismoko cypti tiesiogine ta zodzio prasme ir jam tai kazkodel labai patiko, gal skleidziamas garsas buvo idomus, aisku, po keliu dienu uzkimo ir nebegalejo sukauti, tik keistai krenkste.... pasitarusi su gydytoja, as jam einant jau naktiniam miegui daviau po 5 lasus saltalankio aliejaus - po poros dienu mazylis vel krykscia... ir siaip, paskaiciau, kad tas saltalankiu aliejus nuo daugeliu ligu yra tinkamas ir tai ne vaistai....
Tai gal tikrai. Ir maniškis paskutiniu laiku labai cypavo, kaip peliukas. Gal ir jis nuo to užkimo, o aš čia kaltinau darganotus orus.
Va as dabar irgi turiu tokia problemele bet mano
Sveiki,
Musu irgi kartais pakimsta, na o kai paklausiau daktares tai sake maistely siltesny duot. Na ir ka pakimimu nebera, bet tai aisku labai asmeniska, bet jei neturi temperaturos, tai turbut nieko rimto
Aš vardavau su pirmosios dukros užkimimais- tai vonioj "prisigarindavom ir nešdavom kuo dažniau kvėpuot, kai paaugo- dainuodavom tokioj vonioj
Mano mazoji 1,5 menesiuko. VAkar pastebejau, kad uzkimes balselis ir pasidare labai mieguista. LAukiu daktares, bet taip neramu...GAl cia laringito pradzia? GAl mamytes turi patirties, gal kam taip buvo? Ir kaip galima padeti tokiam maziuikui???
na, turbut gydytoja, tau jau kazka patare. O mano mazylei, kai buvo panasaus amziaus, ta pati beda buvo: prikimo balselis. Tai LOR'as sake: tiesiog sio kudikio jautresnes balso stygos, gydymo jokio, skirtas "visisko poilsio balsui" rezimas, t. y. kad kuo maziau verktu, ka gi, per keleta dienu viskas grizo i vietas.
Musiskis tai kartis nuo verkimo uzkimsta, bet tik tam kartui, t.y. kita dienele jau viskas tvarkoj, bet jei taip tesis toliau, tai balso stygos tikrai neatlaikys
Mano dukrelė ir buvo užkimus, o pasirodo tai buvo nuo pienligės... nors šiaip jos nesimatė, bet ten giliai gerklytėj buvo... išvaliau ir daugiau problemėlių nebuvo
Mes ir turim problemą. Jau ketvirta diena kaip sloguojam, o dar ir balsas užkimo. Temperatūros nėra, bet vis tiek neramu. Žinoma, prieš tą slogą labai jau mėgo pacypaut ir kitus gąsdint rėkaudamas ir cypdamas, bet gal čia sloga kalta? Ar galėjo jis užkimt nuo verkimo, kai valom nosiuką?
Mums orgo buvo pakimęs balas, bet po kelių dienų praėjo, kartu buvo ir slogytė (ji vis dar laikosi), o dėl kažkokių pakimimo pasekmių - gryna nesąmonė
mes po tridienės užkimom ir gerklė paraudus
kas ką patartų? QUOTE(katiliukas @ 2006 05 15, 00:38) Mes irgi ka tik po tridienes, tai gerkle irgi buvo baisiai raudona. Gal del to ir uzkimes balsas.Nors mano mazius kai pries kelis menesius uzkimo,tai jam laringitas prasidejo, bet pas jus greiciausiai del gerklytes
As nuo uzkimimo daviau 1/2 tab. HOMEOVOX'O kas 2 val., tik sutrint reikejo nes mano mazytei tik 4menesiai. Greit padejo
[COLOR=blue]mano 1,4men.sunelis uzkimo,bet nekarsciuoja.Tepu krutine,nugaryte,padukus Rezorban tepaliuku,laikau aprisusi siltai gerklyte.Kokiu dar budu zinot gydyt gerklyte.
Labai gerai padeda inhaliacijos.
O tokia tema jau yra.
Gal dar,mamytes,kokiu nors patarimu turit?Esam uzkimusios,bet temp.neturim,nekostim,nesluojam,tik gerklyte raudona.Gydytoja sake,nieko daryti nereikia,jei temp.neturit ir nekostit.Nu bet kaip nieko nedaryti,jei mazoji uzkimus ir raudona gerkle???
QUOTE(deimi @ 2008 05 30, 14:53) Gal dar,mamytes,kokiu nors patarimu turit?Esam uzkimusios,bet temp.neturim,nekostim,nesluojam,tik gerklyte raudona.Gydytoja sake,nieko daryti nereikia,jei temp.neturit ir nekostit.Nu bet kaip nieko nedaryti,jei mazoji uzkimus ir raudona gerkle??? Tantum verde purškalas į gerklytę mums padeda. Jo ir skonis nėra bjaurus, 3 metų dukra pati prašo, kad įpurkščiau |