Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žėručio pradinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
*~sniege~*
Gal galite kas nors pasidalinti nuomonėmis apie šią mokyklą?
gustaine
Užrašiau savo sūnų į šią mokyklą, šiais metais bus pirmokas. Nieko per daug apie šią mokyklą nežinau, tiesiog ji yra arčiausiai mūsų namų smile.gif Mokykla įkurta darželio patalpose, siauri koridoriukai, maža valgyklėlė, nėra didelių vaikėzų, tai gal ir neblogai ir streso mažiau tiems grybukams mirksiukas.gif
Ma_ja
Mūsų sūnus baigė šią mokyklą. Kaip ir visose pradinėse, daug kas priklauso nuo mokytojos. Mes savąja buvom patenkinti. Ir šiaip, paruošimo lygis yra tikrai geras.
gustaine
QUOTE(Ma_ja @ 2007 01 03, 16:59)
Mūsų sūnus baigė šią mokyklą. Kaip ir visose pradinėse, daug kas priklauso nuo mokytojos. Mes savąja buvom patenkinti. Ir šiaip, paruošimo lygis yra tikrai geras.
*

Labutis, gal galėtum parašyti savo sūnaus mokytojos pavardę, ar šiaip apie kitas mokytojas gal ką nors daugiau žinai?
mule
Mano sūnus mokosi antroje klasėje šioje mokykloje. Mokytoja reikli, man patinka, o ir sūnus patenkintas.
Monaving
Mano sunus mokesi sioje mokykloje, pati mokykla gera, tik yra silpnu mokytoju, pries vaika atiduodant ten, reikia pasidometi kas mokys, mums teko mokytoja Dina (atrodo toks vardas), siaubingai prastai paruose, 5toje klaseje samdziau mokytojus, kad istaisytu spragas.
Aisku, maniskis ne vunderkindas, bet ir ne visiskas nemoksa.
Ingadi
QUOTE(gustaine @ 2007 01 03, 13:23)
Užrašiau savo sūnų į šią mokyklą, šiais metais bus pirmokas. Nieko per daug apie šią mokyklą nežinau, tiesiog ji yra arčiausiai mūsų namų smile.gif Mokykla įkurta darželio patalpose, siauri koridoriukai, maža valgyklėlė, nėra didelių vaikėzų, tai gal ir neblogai ir streso mažiau tiems grybukams mirksiukas.gif
*

Labas. Aš irgi užrašiau savo sūnus (2) į šią mokyklą. Mes irgi šiais metais busime pirmokai.
Gal pasirinkai kokią mokytoją? Ar nenurodei?.

Tiesa, gal kas nors žinote, ar šioje mokykloje vaikai mokosi tik vienoje pamainoje, ar ten yra 2 pamainos?
marinulia
QUOTE(Ingadi @ 2007 03 02, 12:59)
Labas. Aš irgi užrašiau savo sūnus (2) į šią mokyklą. Mes irgi šiais metais busime pirmokai.
Gal pasirinkai kokią mokytoją? Ar nenurodei?.

Tiesa, gal kas nors žinote, ar šioje mokykloje vaikai mokosi tik vienoje pamainoje, ar ten yra 2 pamainos?
*

Anksciau buvo 2 pamainos,bet dabar lig vyriausybe panaikino! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Apie mokykla nieko gero ir nieko blogo pasakyti negaliu.Dukra baige cia visas 4 klases ax.gif
vija
Gal yra mamų, kurių pirmokėliai nuo šio rudens draugaus su Šarūne Galinyte?
gustaine
Senokai buvau čia užsukusi blush2.gif atsiprašau Ingadi, kad neatsakiau.
Mano sūnaus mokytoja bus Aldona Jakučionienė thumbup.gif Girdėjau, kad c klasėj yra dvynių, tai gal taviškiai?
Alisa
Sveikos smile.gif

Ir mano pirmokė šiemet žygiuos į šią mokyklą smile.gif
Tik neatsimenu vardo , į 1 "D", labai maloni mokytoja,
bent jau taip atrodo. Elena berods vardas.
Gal susirasime kolegų? smile.gif
Bet šiaip man visai patiko tą mokyklą, rinkomes pagal gyvenamąją vietą,
bet paliko gerą įspudį smile.gif
Ingadi
QUOTE(gustaine @ 2007 06 08, 20:18)
Senokai buvau čia užsukusi blush2.gif atsiprašau Ingadi, kad neatsakiau.
Mano sūnaus mokytoja bus Aldona Jakučionienė  thumbup.gif Girdėjau, kad c klasėj yra dvynių, tai gal taviškiai?
*

Tikrai taip. biggrin.gif
Bet maniškiai - berniukai.
O klasėje turėsime dar vieną dvinukų porelę, bet ten berniukas ir mergaitė.
Tai kad šeimyninė klasė gausis lotuliukas.gif
Man tai pirmas įspudis visai neblogas liko. Vaikai irgi pasakė, kad mokytoja jiems patiko. O kaip jums?
gustaine
QUOTE(Ingadi @ 2007 06 15, 09:02)
Tikrai taip. biggrin.gif
Bet maniškiai  - berniukai.
O klasėje turėsime dar vieną dvinukų porelę, bet ten berniukas ir mergaitė.
Tai kad šeimyninė klasė gausis  lotuliukas.gif
Man tai pirmas įspudis visai neblogas liko. Vaikai irgi pasakė, kad mokytoja jiems patiko. O kaip jums?
*

Maniškiui labai patiko, norėjo jau iškarto pradėti lankyti mokyklą thumbup.gif kaip bus rudenį pažiūrėsim, tikiuosi, kad tas noras mokytis neišblės smile.gif Smagu bus susitikti ir susipažinti 4u.gif
Ingadi
QUOTE(gustaine @ 2007 06 15, 19:14)
Maniškiui labai patiko, norėjo jau iškarto pradėti lankyti mokyklą  thumbup.gif kaip bus rudenį pažiūrėsim, tikiuosi, kad tas noras mokytis neišblės  smile.gif Smagu bus susitikti ir susipažinti  4u.gif
*

Na tai kaip?
Noras dar neišblėso?
Juk neužilgo rugsėjo 1 smile.gif
Maniškiai tai labai laukia tos dienos. Labai nori eiti į mokykla. Idomu, ar ilgai šis noras išliks g.gif . Ar nepradės, po kokio mėnesio, kelti skandalą rytais, kad į mokyklą visiškai nenori eiti biggrin.gif
viliux
Mokytoją Šarūnę mačiau- labai įspūdinga moteris smile.gif Man patiko jos bendravimas, tačiau mes mokomės kitoje klasėje. Mokytoja irgi šauni, reikli, griežta, tikiuosi, kad ir gera 4u.gif
vija
QUOTE(viliux @ 2007 08 28, 23:04)
Mokytoją Šarūnę mačiau- labai įspūdinga moteris  smile.gif  Man patiko jos bendravimas, tačiau mes mokomės kitoje klasėje. Mokytoja irgi šauni, reikli, griežta, tikiuosi, kad ir gera  4u.gif
*

Maniškė papuolė pas Šarūnę. Aš pati jos dar nemačiau. Girdėjau, kad labai energinga aktyvistė. Vieno, ko aš prisibijau, kad neišeitų per tuos 4 metus vaikučio auginti.
gustaine
QUOTE(Ingadi @ 2007 08 24, 10:28)
Na tai kaip?
Noras dar neišblėso?
Juk neužilgo rugsėjo 1  smile.gif
Maniškiai tai labai laukia tos dienos. Labai nori eiti į mokykla. Idomu, ar ilgai šis noras išliks  g.gif . Ar nepradės, po kokio mėnesio, kelti skandalą rytais, kad į mokyklą visiškai nenori eiti  biggrin.gif
*

Dar neišblėso bigsmile.gif
Idomu kelintą valandą šventės pradžia g.gif reikės nueiti iki mokyklos.
O kad bus rytinių skandalų, tai aš neabejoju irnesakyk.gif
vija
QUOTE(gustaine @ 2007 08 29, 08:55)
Idomu kelintą valandą šventės pradžia  g.gif reikės nueiti iki mokyklos.
*

Šeštadienį 11:00
gustaine
QUOTE(vija @ 2007 08 29, 08:57)
*

Tai dėkui, nereiks eiti biggrin.gif
Kažin pradinėse mokyklose yra tokia tradicija, kai pirmokėlius už rankyčių į klases veda dvyliktokai g.gif , tai čia gal ves ketvirtokai smile.gif , o gal visai niekas neves g.gif
Ingadi
QUOTE(vija @ 2007 08 29, 07:57)
*

Ir dar idomu, ar viskas bus lauke, ar salėje? Bet tikriausiai tiek vaikų kartu su tėvais į salę nesutilps g.gif , juk vientik pirmokų - virš šimto.
O čia bendras laikas visiems? ar skirtingų klasių mokimiams daro atskirai?
Papildyta:
Tiesa, dar noriu paklausti.
O kaip jums su pratybų sąsiuviniais???
Aš niekur nerandu lietuvių kalbos ir muszikos. blink.gif
Lazdynuose sakė, kad jų dar net neatspausdino. blink.gif Tai kaip čia dabar???
gustaine
QUOTE(Ingadi @ 2007 08 29, 11:00)
Tiesa, dar noriu paklausti.
Aš niekur nerandu lietuvių kalbos ir muszikos.  blink.gif
Lazdynuose sakė, kad jų dar net neatspausdino.  blink.gif  Tai kaip čia dabar???
*

Aš nupirkau tik gamtos, nes kitų tuo metu dar nebuvo. Gal vis tik prispausdins blink.gif aš visų kitų pratybų varysiu ieškoti ryt ir penktadienį, nes turėsiu kas pažiūri mano mažąją blush2.gif daugiau tai lyg ir viską turim išskyrus akvarelę ir nežinau pirkti kuprinę ar ne g.gif turim tokią vaikišką, tai vis svarstau.
Pažiūrėsim kaip ten bus, kad tik nelytų.
vija
QUOTE(Ingadi @ 2007 08 29, 11:00)
Aš niekur nerandu lietuvių kalbos ir muszikos.  blink.gif
Lazdynuose sakė, kad jų dar net neatspausdino.  blink.gif  Tai kaip čia dabar???
*

Šaltinėlio ir Muzikos pratybas pirmaklasiams šįmet Šviesa išleido naujus leidimus. Prieš kelias savaites mačiau senais leidimais dar prekiavo CUP'o knygynas, bet nepirkau, nes nežinojau, iš kurių dirbs mūsų mokytoja. Dabar, mačiau, jau ir senų nebėr.
Šiaip, sakė, jie niekuo nesiskirs nuo seno ledimo.

Aš tai niekur nerandu aplankalų pratyboms...
Ingadi
QUOTE(vija @ 2007 08 29, 14:16)
Šaltinėlio ir Muzikos pratybas pirmaklasiams šįmet Šviesa išleido naujus leidimus. Prieš kelias savaites mačiau senais leidimais dar prekiavo CUP'o knygynas, bet nepirkau, nes nežinojau, iš kurių dirbs mūsų mokytoja. Dabar, mačiau, jau ir senų nebėr.
Šiaip, sakė, jie niekuo nesiskirs nuo seno ledimo.

*

Bet kad mokytojos nurodytame sąraše yra tik 3 dalys.
O senasis leidymas turėjo net 4 dalis.
vija
QUOTE(Ingadi @ 2007 08 30, 09:22)
Bet kad mokytojos nurodytame sąraše yra tik 3 dalys.
O senasis leidymas turėjo net 4 dalis.
*

Bet turinys išliko toks pat. Dabar vadovėlį irgi padalino į 3 dalis (buvo 1) ir atitinkamai 3 pratybos.
gustaine
QUOTE(vija @ 2007 08 29, 15:16)
*

Aš vakar pirkau aplankalus pratyboms Savanorių Rimi 4u.gif
Ingadi
Labas rytas.
Na tai kaip Jums rugsėjo 1 šventė? smile.gif
O šis pirmadienis? smile.gif
Man jau čiu pačiai daug didesnis stresas negu vaikams. Prabudau 5 val ryto ir niekaip negalėjau užmigti (vis galvojau, kaip čia ko nors nepamiršti) blink.gif . Gal čia aip tik pradžioj bus. Tikuosi viskas bus gerai.
vija
Na, pirmokų mamos, kaip sekasi jūsų mažiams praėjus mėnesiui?
Aš kol kas nieko gero apie šią mokyklą pasakyt negaliu... schmoll.gif
Ingadi
QUOTE(vija @ 2007 10 02, 20:39)
Na, pirmokų mamos, kaip sekasi jūsų mažiams praėjus mėnesiui?
Aš kol kas nieko gero apie šią mokyklą pasakyt negaliu...  schmoll.gif
*

O kodėl susidarė tokia neigiama nuomonė???
Ar mokytoja nelabai patinka, ar šeip mokyklos "režimas"?
vija
QUOTE(Ingadi @ 2007 10 03, 18:25)
O kodėl susidarė tokia neigiama nuomonė???
Ar mokytoja nelabai patinka, ar šeip mokyklos "režimas"?
*

Betvarkė mokykloj. Totali. "Ne mano kiaulės, ne mano pupos'. '"Atidirbau, kas man priklauso ir taškas". Na ir kas, jei koks pasiklydęs pirmokėlis ko nors klausia, gi lengviausia pasakyt 'nežinau'. Mūsų mokytoja visą savaitę sirgo, tai tada buvo totali anarchija. Ateina pirmokas pirmąsyk į būrelį (beje trečią pirmadienį iš eilės, nes pirmus du kartus būrelio vadovė sirgo ir niekas nesivargino pranešti), tai maždaug 'neturi priemonių? gali drožt namo'. Paskambinu į raštinę pasiteirauti apie kitą būrelį, mat gandų lygy lyg ir girdėjau, kad toks veikia mokykloj, nors informacijos nėr jokios niekur, tai atsakymas: "kažkoks būrelis yra, bet kas, kaip, kur - nežinau, paskambinkit rytoj". Čia 'informatyvioji' mokyklos raštinė ir jau spalio mėn.
Pilnai suprantu, kad tokių problemų po pusmečio nebeiškils, nes vaikai apsitrins, išdrąsės ir puikiai patys orientuosis. Tad dabar džiaugiuosi bent tuo, kad mano vaikui į prailgintą nereikia eiti biggrin.gif
Ingadi
Šeip tai aie burelius informaciją galite rasti bendrame koridoriuje pirmame aukšte. Ir pirmą karta geriau būtų nueiti kartu su vaiku.
Man tai daugiau neaišku, kodėl prailginta grupė vienose mokyklose yra mokama, o kitose ne???? Nuo ko tai priklauso? Sumelė, sakyčiau, tikrai ne maža.
vija
QUOTE(Ingadi @ 2007 10 04, 08:11)
Šeip tai aie burelius informaciją galite rasti bendrame koridoriuje pirmame aukšte. Ir pirmą karta geriau būtų nueiti kartu su vaiku.
Man tai daugiau neaišku, kodėl prailginta grupė vienose mokyklose yra mokama, o kitose ne???? Nuo ko tai priklauso? Sumelė, sakyčiau, tikrai ne maža.
*

Mano dukra pati nueina į mokyklą, pati grįžta namo, pati savarankiškai lanko būrelius (aišku, kontroliuojama telefonu, nes dar nepažįsta laikrodžio), net porą kartų savaitėj savarankiškai važiuoja autobusu į būrelį Žvėryne. Į mokyklą aš pati užsuku reguliariai kartą savaitėj vakare grįždama iš su mažąja dukra iš darželio pažiūrėti skelbimų lentos. Vat būtent, kad teoriškai informacija apie būrelius kabo, bet vyksta velniava: tai mokytojos nėr, tai pasirodo būrelis vyresniems (negi sunku tai parašyt?).
Kiek prisiklausiau apie prailgintą, tai labai džiaugiuosi, kad maniškė to ermydelio nelanko smile.gif

Nežinau, man atrodo trūksta tai įstaigai griežtos tvirtos vadovo rankos, organizacijos, kažkokia palaida bala ir tiek. Labai abejoju, ar aš padovanosiu šįmet jiems savo 2%.
lyra
Sveikutės, gal galit ką nors pasakyti apie dabartines 4 -okų mokytojas ? Kitais metais sūnus eis į šią mokyklą, bet nežinom, kurią geriau pasirinkti mokytoją...kol dar galim... blush2.gif ax.gif
Valdia
verysad.gif Mamos pasidalinkit nuomonemis apie Zerucio mokykla, apie sios mokyklos 4 klases mokytojas. Esu naujoke Lazdynuose. Nezinau i kuria mokykla pas kuria mokytoja uzrasyti savo dukra.
Valdia
Kaip gaila, kad sios mokyklos mamytes/teveliai/mokiniai biggrin.gif labai neaktyvus. Kitose mokyklose jau seniai vyksta diskusijos busimu pirmoku mokytoju paieska. Laukiu naujienu
Valdia
Ketvirtoku mamytes! Kur jus? Padekit busimu pirmoku mamytems . Parasykit ka nors apie savo mokytojas.
vija
Gal kas esat leidę vaikus į vasaros stovyklą mokykloje, kuri vyksta birželio pradžioje? Kokie atsiliepimai?
pink_Ghost
aš šiaip į google įrašiau žėručio mokyklos pavadinimą, nes nesenai ją baigiu biggrin.gif norėjau pasidomėti ja ir radau šitą temą biggrin.gif tai vat, jeigu reikia geros mokytojos tai yra tokia Regina Rinkevičiūtė, labai gera mokytoj a wub.gif
vedmocka
Sveiki bendraminiciai,

Gyvename mes Lazdynuose (atsikrausteliai), todel neturiu ne zalio supratimo apie mokyklas esancias aplinkui.
Mano suneliui kitais metais (2009 rudeni) teks zygiuoti i 1 klase, todel pradejau dometis, kokios stiprios mokyklos yra aplinkui.
Kiek skaiciau, Zerucio mokykla yra pakankamai populiari.
Gal galite pasiulyti rimtu, geru mokytoju pavardziu? Nes maniskis toks nenuorama, jam reikia autoritetingos mokytojos, kuri sugebetu ji sudominti.
Ir kada pradeda formuoti naujas klases? Ta prasme, nenoreciau paveluoti registruoti vaika i mokykla.
vija
QUOTE(vedmocka @ 2008 07 29, 13:13)
Sveiki bendraminiciai,

Gyvename mes Lazdynuose (atsikrausteliai), todel neturiu ne zalio supratimo apie mokyklas esancias aplinkui.
Mano suneliui kitais metais (2009 rudeni) teks zygiuoti i 1 klase, todel pradejau dometis, kokios stiprios mokyklos yra aplinkui.
Kiek skaiciau, Zerucio mokykla yra pakankamai populiari.
Gal galite pasiulyti rimtu, geru mokytoju pavardziu? Nes maniskis toks nenuorama, jam reikia autoritetingos mokytojos, kuri sugebetu ji sudominti.
Ir kada pradeda formuoti naujas klases? Ta prasme, nenoreciau paveluoti registruoti vaika i mokykla.
*

Na tau belieka tikėtis, kad čia užklys kokia mama, kurios vaikas kitąmet 2009 m baigs Žėruty ketvirtą klasę ir pasidalins nuomone apie mokytojas. Bet šiaip ši tema nėra aktyvi, taip kad gali nieks ir neužklysti... Jei sūnus lanko darželį, pakalbėk su grupės vaikų tėvais, vistiek dauguma vaikų lankys mokyklas Lazdynuose.
O šiaip galiu pasakyt, kad tas Žėrutis nėr kažkokia stebuklinga mokykla ir betvarkės ten yra pakankamai daug, nežinau, kuom čia ji geresenė už kitas, nebent tik tuom, kad atskira pradinė ir aplink visi mažiukai. Šiaip Lazdynuose gali rinktis net iš 4 mokyklų.
Dėl registracijos, gali registruotis jau nuo šį rudenį, nueisi, parašysi pareiškimą, pristatysi sveikatos pažymą ir būsit vieni pirmųjų iįtraukti į sąrašus. Jei turėsit kokios informacijos apie mokytojas, galėsi pasirinkti ir mokytoją.
vedmocka
Dekui uz informacija. Teks ieskoti sprendimo paciai! wink.gif
ivakara
Sitoj mokykloj mano dukra pas R.Rinkeviciutre mokesi, paruose labai gerai, su mokslais ten viskas tvarkoj, bet uzklasines veiklos jokios, matomai mokytoja visa issisunkia per pamokas ir namu ruosos darbu tikrinima, nes tikrai viskas istikrinta budavo.Super.
lilu_233
Sveikutės mamytės smile.gif aš čia naujokė...rašau pirmą kartą... dukrytė pirmadienį eina i pirmą klasę..gal yra čia pirmokėlių Žėručio mokyklos mamyčių..?
mule
Labas, mano dukra ir pirmokė 4u.gif
lilu_233
QUOTE(mule @ 2008 09 10, 19:50)
Labas, mano dukra ir pirmokė  4u.gif
*

Ir vardas irgi Laura kaip ir mano...? reiskia ne is tos pacios klases... smile.gif
mule
Mano dukters klasėje dvi Lauros wink.gif wink.gif wink.gif
lilu_233
O kaip del maisto...?nesiskundzia?man pasakojo kad salti makaronai buna...
Ingadi
Nežinau kaip ten dėl šaltų makaronų (neiskundė niekad), bet šiaip patenkinti mano vaikai. O sriubos tai net po 2 porcijas suvalgo (na aišku jeigu tiek yra) biggrin.gif
Bet šiaip tai pareje iš mokyklos namo vistiek prie šaldytuvo traukia (sako kad valgyt nori) g.gif
mule
Mano mažoji ir niekuo nesiskundžia, didysis tik pabamba, kad šaltas maistas, kad neskanu, kad tavo, mama, tai šimtą kartų būna skaniau padaryta. thumbup.gif
Skambanti tyla
Sveiki, o kaip su rinkliavom šiuo metu mokykloj, kai mokėsi mano dukra buvo beprotiškos rinkliavos, viena mama dėl to net ketino atsiimti iš mokyklos savo vaiką. Galvoju ar leisti sūnų čia ar ieškoti kitur.
Ačiū.
Saloniki
Mano dukra šiemet baigė šią mokyklą ir mano, kad tai pati geriausia mokykla, o pati geriausia mokykloje - jos mokytoja Rima Rūkienė smile.gif . Ką gi, jei mano vaikas būtų pirmokas, aš, be jokios abejonės, vėl rinkčiausi mokytoją Rimą.
Užteko ir užklasinės veiklos, ir būrelių, ir ekskursijų, ir papildomo darbo, kai prireikdavo. Ir dėl maisto nesiskųsdavo biggrin.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.