Gal galite kas nors pasidalinti nuomonėmis apie šią mokyklą?
Užrašiau savo sūnų į šią mokyklą, šiais metais bus pirmokas. Nieko per daug apie šią mokyklą nežinau, tiesiog ji yra arčiausiai mūsų namų
Mūsų sūnus baigė šią mokyklą. Kaip ir visose pradinėse, daug kas priklauso nuo mokytojos. Mes savąja buvom patenkinti. Ir šiaip, paruošimo lygis yra tikrai geras.
QUOTE(Ma_ja @ 2007 01 03, 16:59) Mūsų sūnus baigė šią mokyklą. Kaip ir visose pradinėse, daug kas priklauso nuo mokytojos. Mes savąja buvom patenkinti. Ir šiaip, paruošimo lygis yra tikrai geras. Labutis, gal galėtum parašyti savo sūnaus mokytojos pavardę, ar šiaip apie kitas mokytojas gal ką nors daugiau žinai?
Mano sūnus mokosi antroje klasėje šioje mokykloje. Mokytoja reikli, man patinka, o ir sūnus patenkintas.
Mano sunus mokesi sioje mokykloje, pati mokykla gera, tik yra silpnu mokytoju, pries vaika atiduodant ten, reikia pasidometi kas mokys, mums teko mokytoja Dina (atrodo toks vardas), siaubingai prastai paruose, 5toje klaseje samdziau mokytojus, kad istaisytu spragas.
Aisku, maniskis ne vunderkindas, bet ir ne visiskas nemoksa. QUOTE(gustaine @ 2007 01 03, 13:23) Užrašiau savo sūnų į šią mokyklą, šiais metais bus pirmokas. Nieko per daug apie šią mokyklą nežinau, tiesiog ji yra arčiausiai mūsų namų Labas. Aš irgi užrašiau savo sūnus (2) į šią mokyklą. Mes irgi šiais metais busime pirmokai. Gal pasirinkai kokią mokytoją? Ar nenurodei?. Tiesa, gal kas nors žinote, ar šioje mokykloje vaikai mokosi tik vienoje pamainoje, ar ten yra 2 pamainos? QUOTE(Ingadi @ 2007 03 02, 12:59) Labas. Aš irgi užrašiau savo sūnus (2) į šią mokyklą. Mes irgi šiais metais busime pirmokai. Gal pasirinkai kokią mokytoją? Ar nenurodei?. Tiesa, gal kas nors žinote, ar šioje mokykloje vaikai mokosi tik vienoje pamainoje, ar ten yra 2 pamainos? Anksciau buvo 2 pamainos,bet dabar lig vyriausybe panaikino! Apie mokykla nieko gero ir nieko blogo pasakyti negaliu.Dukra baige cia visas 4 klases
Gal yra mamų, kurių pirmokėliai nuo šio rudens draugaus su Šarūne Galinyte?
Senokai buvau čia užsukusi
Mano sūnaus mokytoja bus Aldona Jakučionienė
Sveikos
Ir mano pirmokė šiemet žygiuos į šią mokyklą Tik neatsimenu vardo , į 1 "D", labai maloni mokytoja, bent jau taip atrodo. Elena berods vardas. Gal susirasime kolegų? Bet šiaip man visai patiko tą mokyklą, rinkomes pagal gyvenamąją vietą, bet paliko gerą įspudį QUOTE(gustaine @ 2007 06 08, 20:18) Senokai buvau čia užsukusi Mano sūnaus mokytoja bus Aldona Jakučionienė Tikrai taip. Bet maniškiai - berniukai. O klasėje turėsime dar vieną dvinukų porelę, bet ten berniukas ir mergaitė. Tai kad šeimyninė klasė gausis Man tai pirmas įspudis visai neblogas liko. Vaikai irgi pasakė, kad mokytoja jiems patiko. O kaip jums? QUOTE(Ingadi @ 2007 06 15, 09:02) Tikrai taip. Bet maniškiai - berniukai. O klasėje turėsime dar vieną dvinukų porelę, bet ten berniukas ir mergaitė. Tai kad šeimyninė klasė gausis Man tai pirmas įspudis visai neblogas liko. Vaikai irgi pasakė, kad mokytoja jiems patiko. O kaip jums? Maniškiui labai patiko, norėjo jau iškarto pradėti lankyti mokyklą QUOTE(gustaine @ 2007 06 15, 19:14) Maniškiui labai patiko, norėjo jau iškarto pradėti lankyti mokyklą Na tai kaip? Noras dar neišblėso? Juk neužilgo rugsėjo 1 Maniškiai tai labai laukia tos dienos. Labai nori eiti į mokykla. Idomu, ar ilgai šis noras išliks
Mokytoją Šarūnę mačiau- labai įspūdinga moteris
QUOTE(viliux @ 2007 08 28, 23:04) Mokytoją Šarūnę mačiau- labai įspūdinga moteris Maniškė papuolė pas Šarūnę. Aš pati jos dar nemačiau. Girdėjau, kad labai energinga aktyvistė. Vieno, ko aš prisibijau, kad neišeitų per tuos 4 metus vaikučio auginti. QUOTE(Ingadi @ 2007 08 24, 10:28) Na tai kaip? Noras dar neišblėso? Juk neužilgo rugsėjo 1 Maniškiai tai labai laukia tos dienos. Labai nori eiti į mokykla. Idomu, ar ilgai šis noras išliks Dar neišblėso Idomu kelintą valandą šventės pradžia O kad bus rytinių skandalų, tai aš neabejoju QUOTE(vija @ 2007 08 29, 07:57) Ir dar idomu, ar viskas bus lauke, ar salėje? Bet tikriausiai tiek vaikų kartu su tėvais į salę nesutilps O čia bendras laikas visiems? ar skirtingų klasių mokimiams daro atskirai? Papildyta: Tiesa, dar noriu paklausti. O kaip jums su pratybų sąsiuviniais??? Aš niekur nerandu lietuvių kalbos ir muszikos. Lazdynuose sakė, kad jų dar net neatspausdino. QUOTE(Ingadi @ 2007 08 29, 11:00) Tiesa, dar noriu paklausti. O kaip jums su pratybų sąsiuviniais??? Aš niekur nerandu lietuvių kalbos ir muszikos. Lazdynuose sakė, kad jų dar net neatspausdino. Aš nupirkau tik gamtos, nes kitų tuo metu dar nebuvo. Gal vis tik prispausdins Pažiūrėsim kaip ten bus, kad tik nelytų. QUOTE(Ingadi @ 2007 08 29, 11:00) O kaip jums su pratybų sąsiuviniais??? Aš niekur nerandu lietuvių kalbos ir muszikos. Lazdynuose sakė, kad jų dar net neatspausdino. Šaltinėlio ir Muzikos pratybas pirmaklasiams šįmet Šviesa išleido naujus leidimus. Prieš kelias savaites mačiau senais leidimais dar prekiavo CUP'o knygynas, bet nepirkau, nes nežinojau, iš kurių dirbs mūsų mokytoja. Dabar, mačiau, jau ir senų nebėr. Šiaip, sakė, jie niekuo nesiskirs nuo seno ledimo. Aš tai niekur nerandu aplankalų pratyboms... QUOTE(vija @ 2007 08 29, 14:16) Šaltinėlio ir Muzikos pratybas pirmaklasiams šįmet Šviesa išleido naujus leidimus. Prieš kelias savaites mačiau senais leidimais dar prekiavo CUP'o knygynas, bet nepirkau, nes nežinojau, iš kurių dirbs mūsų mokytoja. Dabar, mačiau, jau ir senų nebėr. Šiaip, sakė, jie niekuo nesiskirs nuo seno ledimo. Aš tai niekur nerandu aplankalų pratyboms... Bet kad mokytojos nurodytame sąraše yra tik 3 dalys. O senasis leidymas turėjo net 4 dalis.
Labas rytas.
Na tai kaip Jums rugsėjo 1 šventė? O šis pirmadienis? Man jau čiu pačiai daug didesnis stresas negu vaikams. Prabudau 5 val ryto ir niekaip negalėjau užmigti (vis galvojau, kaip čia ko nors nepamiršti)
Na, pirmokų mamos, kaip sekasi jūsų mažiams praėjus mėnesiui?
Aš kol kas nieko gero apie šią mokyklą pasakyt negaliu... QUOTE(Ingadi @ 2007 10 03, 18:25) Betvarkė mokykloj. Totali. "Ne mano kiaulės, ne mano pupos'. '"Atidirbau, kas man priklauso ir taškas". Na ir kas, jei koks pasiklydęs pirmokėlis ko nors klausia, gi lengviausia pasakyt 'nežinau'. Mūsų mokytoja visą savaitę sirgo, tai tada buvo totali anarchija. Ateina pirmokas pirmąsyk į būrelį (beje trečią pirmadienį iš eilės, nes pirmus du kartus būrelio vadovė sirgo ir niekas nesivargino pranešti), tai maždaug 'neturi priemonių? gali drožt namo'. Paskambinu į raštinę pasiteirauti apie kitą būrelį, mat gandų lygy lyg ir girdėjau, kad toks veikia mokykloj, nors informacijos nėr jokios niekur, tai atsakymas: "kažkoks būrelis yra, bet kas, kaip, kur - nežinau, paskambinkit rytoj". Čia 'informatyvioji' mokyklos raštinė ir jau spalio mėn. Pilnai suprantu, kad tokių problemų po pusmečio nebeiškils, nes vaikai apsitrins, išdrąsės ir puikiai patys orientuosis. Tad dabar džiaugiuosi bent tuo, kad mano vaikui į prailgintą nereikia eiti
Šeip tai aie burelius informaciją galite rasti bendrame koridoriuje pirmame aukšte. Ir pirmą karta geriau būtų nueiti kartu su vaiku.
Man tai daugiau neaišku, kodėl prailginta grupė vienose mokyklose yra mokama, o kitose ne???? Nuo ko tai priklauso? Sumelė, sakyčiau, tikrai ne maža. QUOTE(Ingadi @ 2007 10 04, 08:11) Šeip tai aie burelius informaciją galite rasti bendrame koridoriuje pirmame aukšte. Ir pirmą karta geriau būtų nueiti kartu su vaiku. Man tai daugiau neaišku, kodėl prailginta grupė vienose mokyklose yra mokama, o kitose ne???? Nuo ko tai priklauso? Sumelė, sakyčiau, tikrai ne maža. Mano dukra pati nueina į mokyklą, pati grįžta namo, pati savarankiškai lanko būrelius (aišku, kontroliuojama telefonu, nes dar nepažįsta laikrodžio), net porą kartų savaitėj savarankiškai važiuoja autobusu į būrelį Žvėryne. Į mokyklą aš pati užsuku reguliariai kartą savaitėj vakare grįždama iš su mažąja dukra iš darželio pažiūrėti skelbimų lentos. Vat būtent, kad teoriškai informacija apie būrelius kabo, bet vyksta velniava: tai mokytojos nėr, tai pasirodo būrelis vyresniems (negi sunku tai parašyt?). Kiek prisiklausiau apie prailgintą, tai labai džiaugiuosi, kad maniškė to ermydelio nelanko Nežinau, man atrodo trūksta tai įstaigai griežtos tvirtos vadovo rankos, organizacijos, kažkokia palaida bala ir tiek. Labai abejoju, ar aš padovanosiu šįmet jiems savo 2%.
Sveikutės, gal galit ką nors pasakyti apie dabartines 4 -okų mokytojas ? Kitais metais sūnus eis į šią mokyklą, bet nežinom, kurią geriau pasirinkti mokytoją...kol dar galim...
Kaip gaila, kad sios mokyklos mamytes/teveliai/mokiniai
Ketvirtoku mamytes! Kur jus? Padekit busimu pirmoku mamytems . Parasykit ka nors apie savo mokytojas.
Gal kas esat leidę vaikus į vasaros stovyklą mokykloje, kuri vyksta birželio pradžioje? Kokie atsiliepimai?
aš šiaip į google įrašiau žėručio mokyklos pavadinimą, nes nesenai ją baigiu
Sveiki bendraminiciai,
Gyvename mes Lazdynuose (atsikrausteliai), todel neturiu ne zalio supratimo apie mokyklas esancias aplinkui. Mano suneliui kitais metais (2009 rudeni) teks zygiuoti i 1 klase, todel pradejau dometis, kokios stiprios mokyklos yra aplinkui. Kiek skaiciau, Zerucio mokykla yra pakankamai populiari. Gal galite pasiulyti rimtu, geru mokytoju pavardziu? Nes maniskis toks nenuorama, jam reikia autoritetingos mokytojos, kuri sugebetu ji sudominti. Ir kada pradeda formuoti naujas klases? Ta prasme, nenoreciau paveluoti registruoti vaika i mokykla. QUOTE(vedmocka @ 2008 07 29, 13:13) Sveiki bendraminiciai, Gyvename mes Lazdynuose (atsikrausteliai), todel neturiu ne zalio supratimo apie mokyklas esancias aplinkui. Mano suneliui kitais metais (2009 rudeni) teks zygiuoti i 1 klase, todel pradejau dometis, kokios stiprios mokyklos yra aplinkui. Kiek skaiciau, Zerucio mokykla yra pakankamai populiari. Gal galite pasiulyti rimtu, geru mokytoju pavardziu? Nes maniskis toks nenuorama, jam reikia autoritetingos mokytojos, kuri sugebetu ji sudominti. Ir kada pradeda formuoti naujas klases? Ta prasme, nenoreciau paveluoti registruoti vaika i mokykla. Na tau belieka tikėtis, kad čia užklys kokia mama, kurios vaikas kitąmet 2009 m baigs Žėruty ketvirtą klasę ir pasidalins nuomone apie mokytojas. Bet šiaip ši tema nėra aktyvi, taip kad gali nieks ir neužklysti... Jei sūnus lanko darželį, pakalbėk su grupės vaikų tėvais, vistiek dauguma vaikų lankys mokyklas Lazdynuose. O šiaip galiu pasakyt, kad tas Žėrutis nėr kažkokia stebuklinga mokykla ir betvarkės ten yra pakankamai daug, nežinau, kuom čia ji geresenė už kitas, nebent tik tuom, kad atskira pradinė ir aplink visi mažiukai. Šiaip Lazdynuose gali rinktis net iš 4 mokyklų. Dėl registracijos, gali registruotis jau nuo šį rudenį, nueisi, parašysi pareiškimą, pristatysi sveikatos pažymą ir būsit vieni pirmųjų iįtraukti į sąrašus. Jei turėsit kokios informacijos apie mokytojas, galėsi pasirinkti ir mokytoją.
Dekui uz informacija. Teks ieskoti sprendimo paciai!
Sitoj mokykloj mano dukra pas R.Rinkeviciutre mokesi, paruose labai gerai, su mokslais ten viskas tvarkoj, bet uzklasines veiklos jokios, matomai mokytoja visa issisunkia per pamokas ir namu ruosos darbu tikrinima, nes tikrai viskas istikrinta budavo.Super.
Sveikutės mamytės
Labas, mano dukra ir pirmokė
Mano dukters klasėje dvi Lauros
O kaip del maisto...?nesiskundzia?man pasakojo kad salti makaronai buna...
Nežinau kaip ten dėl šaltų makaronų (neiskundė niekad), bet šiaip patenkinti mano vaikai. O sriubos tai net po 2 porcijas suvalgo (na aišku jeigu tiek yra)
Bet šiaip tai pareje iš mokyklos namo vistiek prie šaldytuvo traukia (sako kad valgyt nori)
Mano mažoji ir niekuo nesiskundžia, didysis tik pabamba, kad šaltas maistas, kad neskanu, kad tavo, mama, tai šimtą kartų būna skaniau padaryta.
Sveiki, o kaip su rinkliavom šiuo metu mokykloj, kai mokėsi mano dukra buvo beprotiškos rinkliavos, viena mama dėl to net ketino atsiimti iš mokyklos savo vaiką. Galvoju ar leisti sūnų čia ar ieškoti kitur.
Ačiū.
Mano dukra šiemet baigė šią mokyklą ir mano, kad tai pati geriausia mokykla, o pati geriausia mokykloje - jos mokytoja Rima Rūkienė
Užteko ir užklasinės veiklos, ir būrelių, ir ekskursijų, ir papildomo darbo, kai prireikdavo. Ir dėl maisto nesiskųsdavo |