Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žėručio pradinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4
Individualistė
Ponia incognito, juratiene ir angel..kažkas.

Piktos ir nepagarbios žinutės greičiausiai rašomos to paties žmogaus, nes tai NAUJOKĖ, parašiusi po 1-2 žinutes ir tik šioje temoje.
Kadangi žinau, kad išgirtoji administracija skaito šį forumą, kyla įtarimas, kad būtent tai jūs ir esate. Be to įžvelgiu komentaruose pažįstamų bruožų žmogaus, su kuriuo jau teko pabendrauti. Nesislėpkit po naujokų nikais ir nedarykit gėdos sau ir savo mokyklai wink.gif

Negaliu pasirašyt "su pagarba", nes jos nebeliko 4u.gif
DiJuKe*
Darosi neskanu verysad.gif
angelkit
QUOTE(Individualistė @ 2010 08 24, 15:18)
Ponia incognito, juratiene ir angel..kažkas.

Piktos ir nepagarbios žinutės greičiausiai rašomos to paties žmogaus, nes tai NAUJOKĖ, parašiusi po 1-2 žinutes ir tik šioje temoje.
Kadangi žinau, kad išgirtoji administracija skaito šį forumą, kyla įtarimas, kad būtent tai jūs ir esate. Be to įžvelgiu komentaruose pažįstamų bruožų žmogaus, su kuriuo jau teko pabendrauti. Nesislėpkit po naujokų nikais ir nedarykit gėdos sau ir savo mokyklai wink.gif

Negaliu pasirašyt "su pagarba", nes jos nebeliko  4u.gif
*

Paskaičius komentarus pačios rankos privedė prie registracijos ! Kažkaip keistai, kad beveik visose žinutėse asocijuojasi Vijos bei Individualistes nikai. Istrynus ju postus ką gauname ? biggrin.gif
Taigi, turime dvi nusivyluses namų šeimininkes. Viena butu senoji, o kita naujoji. Keiciat pamainas ? biggrin.gif
vija
QUOTE(angelkit @ 2010 08 24, 15:47)
Istrynus ju postus ką gauname ? biggrin.gif

Gauname idealią tobulą mokyklą. Tokių turbūt daugau Vilniuje ir nėra...

Gal paprašykite moderotorių, kad ištrintų mūsų žinutes, tad ir jums nereiks čia vargti, registruotis ir mokyklos reitingus kelti laugh.gif

angelkit
QUOTE(vija @ 2010 08 24, 16:12)
Gauname idealią tobulą mokyklą.  Tokių turbūt daugau Vilniuje ir nėra...

Gal paprašykite moderotorių, kad ištrintų mūsų žinutes, tad ir jums nereiks čia vargti, registruotis ir mokyklos reitingus kelti laugh.gif
*

Ne mokyklos reitingus keliu, o tiesiog šlykstu skaityti dviejų nusivylusių namų šeimininkių. Su šia mokykla bendrauju 6 metus bei leidziu trečią vaiką.
Taigi, nepatiktu žėrutyje mokytis, tikrai keliautumėt kažkur kitur, o kodel taip veržiatės čia pakliūt ir išsilaikyt ?

Ir dar, paskaičius jūsu PONIA VIJA postus radau, kad esate pakeitę daug mokyklų, kame problemos ? Gal tiesiog problemos kyla del JUSU, o ne mokyklos ?
vija
QUOTE(angelkit @ 2010 08 24, 16:24)
Ir dar, paskaičius jūsu PONIA VIJA postus radau, kad esate pakeitę daug mokyklų, kame problemos ? Gal tiesiog problemos kyla del JUSU, o ne mokyklos ?
*

Klausykit, nupezusi namų šeimininke, gal galit pacituoti tuos mano postus?
Kenguryte
Angelkit, Čia kalba ne tik Vija ar Individualistė 4u.gif O čia verta pasiskaityti ne vien dėl mokyklos, direktorės ar mokytojų, bet dar pamatai ir kokie tėvai savo vaikus veda į daržiuką ax.gif
vija
QUOTE(angelkit @ 2010 08 24, 16:24)
Taigi, nepatiktu žėrutyje mokytis, tikrai keliautumėt kažkur kitur, o kodel taip veržiatės čia pakliūt ir išsilaikyt ?

Nesiveržiau čia pakliūti, tiesiog priklausė pagal gyvenamąją vietą. Neturėjau nei geros, nei blogos nuomonės apie tą mokyklą iki tol. Ir neturiu mados keisti vaikų mokyklų kasmet. Taip, esu dabar nusivylusi čia KAI KUOM. Ir nuo kada čia uždrausta išsakyti savo nuomonę?
incognito
QUOTE(Egle75 @ 2010 08 24, 14:37)
Darosi neskanu  verysad.gif
*

Egle, pamatysit, viskas bus gerai, nepergyvenkit. Paprastai juk forumuose norima išsilieti, kai kažkas nepatinka...o kai gerai, dažniausia žmonės ir nerašo smile.gif Buvo įdomu, kas kalbama apie mano sūnaus lankomą mokyklą, pasiskaičiau, ir norėjosi atsvarą suteikti, nes mokykla tikai verta atsvaros blogai nuomonei. Esame tikrai patenkinti savo pasirinkimu, ir esu beveik tikra, kad būsite patenkinti ir Jūs 4u.gif O pykstančių žmonių, kurie visuomet randa prie ko prisikabinti, yra ir bus smile.gif

Su visa pagarba mokyklai, o ypač mokytojai Aldonai Jakučionienei,
Mama (ne administracija) smile.gif
DiJuKe*
QUOTE(incognito @ 2010 08 25, 14:47)
Egle, pamatysit, viskas bus gerai, nepergyvenkit. Paprastai juk forumuose norima išsilieti, kai kažkas nepatinka...o kai gerai, dažniausia žmonės ir nerašo smile.gif Buvo įdomu, kas kalbama apie mano sūnaus lankomą mokyklą, pasiskaičiau, ir norėjosi atsvarą suteikti, nes mokykla tikai verta atsvaros blogai nuomonei. Esame tikrai  patenkinti savo pasirinkimu, ir esu beveik tikra, kad būsite patenkinti ir Jūs  4u.gif  O pykstančių žmonių, kurie visuomet randa prie ko prisikabinti, yra ir bus  smile.gif

Su visa pagarba mokyklai, o ypač mokytojai Aldonai Jakučionienei,
Mama (ne administracija)  smile.gif
*

Neskanu butent nuo pykcio, kai pereinama i asmeniskumus ir asmeninius izeidinejimus, darosi tikrai neskanu.
Tikiuosi, kad viskas bus gerai, dukra labai laukia rugsejo 1.
vija
Paprastai juk forumuose norima išsilieti, kai kažkas nepatinka...

O pykstančių žmonių, kurie visuomet randa prie ko prisikabinti, yra ir bus

Aš manau, savo teigiamus atsiliepimus galima išreikšti ir nesipiktinant ne tokiais teigiamais atsiliepimais, pasaulis nėra vienspalvis. Jūs patenkinta savo mokytoja ir klase, aš taip pat patenkinta mokytoja, bet klase - ne, ir man visgi yra nenormalu, kad mokytoja klasėje sėdi su prištinėm. Tai yra du svarbiausi dalykai, o su direktore beveik nebuvau susidūrus, išskyrus vienintelį kartą, kai atnešiau pareiškimą, tai ji iškart pareiškė, kad atiduočiau 2%. Kai pasakiau, kad juos esu JAU paskyrusi, tai nutaisė baisiai nepatenkintą miną. O bet man tai kas... biggrin.gif

Dabar, kad nuraminti šiek tiek aistras, noriu paklausti kitokio klausimo: kur planuoja leisti savo vaikus po Žėručio? Rinksitės Lazdynuose ar vežiosit kur toliau, bet 'geriau'? smile.gif
incognito
QUOTE(vija @ 2010 08 25, 14:45)
Aš manau, savo teigiamus atsiliepimus galima išreikšti ir nesipiktinant ne tokiais teigiamais atsiliepimais, pasaulis nėra vienspalvis. Jūs patenkinta savo mokytoja ir klase, aš taip pat patenkinta mokytoja, bet klase - ne, ir man visgi yra nenormalu, kad mokytoja klasėje sėdi su prištinėm. Tai yra du svarbiausi dalykai, o su direktore beveik nebuvau susidūrus, išskyrus vienintelį kartą, kai atnešiau pareiškimą, tai ji iškart pareiškė, kad atiduočiau 2%. Kai pasakiau, kad juos esu JAU paskyrusi, tai nutaisė baisiai nepatenkintą miną. O bet man tai kas... biggrin.gif

Dabar, kad nuraminti šiek tiek aistras, noriu paklausti kitokio klausimo: kur planuoja leisti savo vaikus po Žėručio? Rinksitės Lazdynuose ar vežiosit kur toliau, bet 'geriau'? smile.gif
*

Jokių aistrų iš mano pusės, išsakiau savo nuomonę ir tiek smile.gif
O po Žėručio galvojame į Ažuolyną, vėliau į Minties gimnaziją. Buvo minčių ir ieškoti "geriau", tačiau vos ne visa klasė galvoja tęsti Ąžuolyne, o klasė tikrai faina ir stipri, taigi tikimės visi patekti į vieną. Ir vaikui patogiau arčiau namų. O mokytojų visose mokyklose visokių yra, bet to, daug kas priklauso ir nuo paties vaiko. Pati esu baigusi 40 vidurinę (dabar Minties gimnazija). Tais laikais paruošimas buvo tikrai stiprus, ir mokykla tarp geresnių.
nesutinku
Paprastai juk forumuose norima išsilieti, kai kažkas nepatinka...o kai gerai, dažniausia žmonės ir nerašo
*

o ypač mokytojai Aldonai Jakučionienei,
Mama (ne administracija)  smile.gif
*

Neteisybė. Kol vaikas mokinasi, tėvai dažniausiai tyli, kad jam nepakenkti. Juk mokytoja irgi kartais gali užeiti ir paskaityti čia esančią informaciją.

Nežinau, kodėl jus taip giriat šią mokytoją?
Man ji nepatinka. Kodėl? Bent jau kol kas nesakysiu, kad vaikas ramiai galėtų pabaigti mokyklą.
incognito
QUOTE(nesutinku @ 2010 08 25, 16:11)
Neteisybė. Kol vaikas mokinasi, tėvai dažniausiai tyli, kad jam nepakenkti. Juk mokytoja irgi kartais gali užeiti ir paskaityti čia esančią informaciją.

Nežinau, kodėl jus taip giriat šią mokytoją?
Man ji nepatinka. Kodėl? Bent jau kol kas nesakysiu, kad vaikas ramiai galėtų pabaigti mokyklą.
*

Nemanau, kad mokytoja ar kas nors kitas gali atsirinkti, kurio vaiko mamytė čia rašo... Giriu, nes mokytoja labai patinka tiek sūnui, tiek man... ir kitų klasės tėvų, su kuriais pasikalbam, tokia nuomonė smile.gif
JurgitaP
Sveiki,

mano patirtis su direktore irgi nekokia, dokumentus atneseme labai anksti, mokykla priklauso pagal gyvenama vieta, o mokytojos kuria norejome pasirinkti negavome. Beje ir tas pasidalinimas kokia mokytoja kokia klase tures nera saziningas ir is anksto suplanuotas. Visu giriama mokytoja kaip visada gavo isrinktuju klase, kur visi teveliai su dzipais atvaziuoja, beje ir vaiku toje klaseje maksimumas. O nuejus pasikalbeti pas direktore kaip visada atsakymas vienas ir dantu uzkalbinejimas.

Kad truksta organizacines tvarkos jau dabar matosi. Iki mokslo metu pradzios 5 dienos, o kaelinta valanda vyks svente informacijos tinklapi iki siol nera. Beje ir del klases remonto, per susirinkima paprase pagalbos, sutikome padeti, tuo viskas ir baigesi. Toks vaizdas kad tik mums reikia, o jiems nerupi.

Taigi labai neskanu, o pas direktore pakalbejus pasidare isvis slykstu!
vija
QUOTE(JurgitaP @ 2010 08 27, 10:22)
mano patirtis su direktore irgi nekokia, dokumentus atneseme labai anksti, mokykla priklauso pagal gyvenama vieta, o mokytojos kuria norejome pasirinkti negavome. Beje ir tas pasidalinimas kokia mokytoja kokia klase tures nera saziningas ir is anksto suplanuotas. Visu giriama mokytoja kaip visada gavo isrinktuju klase, kur visi teveliai su dzipais atvaziuoja, beje ir vaiku toje klaseje maksimumas. O nuejus pasikalbeti pas direktore kaip visada atsakymas vienas ir dantu uzkalbinejimas.

Mes irgi pareiškimą atnešėme pakankamai anksti. Kai paminėjot tos visų išgirtosios mokytojos pavardę, iškart gavom atsakymą, kad pas ją jau ilgas sąrašas ir patekti bus sunku. Aišku ir nepatekom, nors ta, kurią gavom, irgi negaliu skųstis, ir dukrai patinka. O kokiu principu pas "visų pageidaujamą" mokytoją atrenka išrinktuosius, tikra neaišku, bet viena aišku, kad ne pagal gyvenamąją vietą ir ne pagal pareiškimo padavimo pirmumą.
JurgitaP
QUOTE(vija @ 2010 08 27, 10:43)
Mes irgi pareiškimą atnešėme pakankamai anksti. Kai paminėjot tos visų išgirtosios mokytojos pavardę, iškart gavom atsakymą, kad pas ją jau ilgas sąrašas ir patekti bus sunku. Aišku ir nepatekom, nors ta, kurią gavom, irgi negaliu skųstis, ir dukrai patinka. O kokiu principu pas "visų pageidaujamą" mokytoją atrenka išrinktuosius, tikra neaišku, bet viena aišku, kad ne pagal gyvenamąją vietą ir ne pagal pareiškimo padavimo pirmumą.
*

Siuo klausimu musu nuomones sutampa g.gif
Saloniki
Kadangi man mokykla nepriklausė pagal gyvenamąją vietą (kas buvo priminta kažkada ketvirtoje klasėje ax.gif ), tai mokytojos nesirinkome, bet kas yra "visų norima mokytoja", buvo galima pamatyti jau pradžioj, net "traukiant" klasių raides biggrin.gif . Na, ir kas? Patekom pas gerą mokytoją, turėjom (tebeturim, tik jau Ąžuolyne) puikią klasę, kuri dabar mokosi geriau nei ta kita. Tai, žinoma, nieko neįrodo - tik tai, kad mokytojas, net jeigu jis "visų norimas" ir "prestižinis", nėra visagalis ir stebuklų nedaro.
simasim

Šventės pradžia 11.00 val.
1 ir 4 klasių mokiniai renkasi 10.40 val. mokyklos kieme.
2 ir 3 klasių mokiniai renkasi 11.00 val. mokyklos vidiniame kiemelyje.
Tinklapy tereikia paspausti nuoroda naujienos smile.gif
nesutinku
QUOTE(simasim @ 2010 08 27, 14:10)
Šventės pradžia 11.00 val.
1 ir 4 klasių mokiniai renkasi 10.40 val. mokyklos kieme.
2 ir 3 klasių mokiniai renkasi 11.00 val. mokyklos vidiniame kiemelyje.
Tinklapy tereikia paspausti nuoroda naujienos  smile.gif
*

Operatyviai suveikta lotuliukas.gif
virgile
aciu uz info smile.gif
DiJuKe*
Su nekantrumu ir baime laukiu mokslo metu, o po siu metu bus matyti smile.gif Tuomet darysime savo isvadas ir turesime savo nuomone. Beje mokykla galima visada pakeisti, kaip ir darzeli.
Ingadi
Labai gaila, kad maitinimas mokykloje pasidarė labai brangus verysad.gif
Kompleksiniai pietūs be sriubos (antras patiekalas, sultys ir obuolys (ar koks kitoks vaisius) kainuoja 6 Lt). Jeigu nori sriubos - papildomai reikia sumokėti dar 1,20 Lt.
Aišku, galima nepirkti kompleksinių pietų. Galima imti atskirai antrą patiekalą, atskirai sriubą ir kokį kompotą, bet kaina išeina panaši. Gal 50 - 80 ct. mažesnė. Vis vien, pilnaverčiai pietūs mokykloje kainuos apie 6,50 Lt. unsure.gif
DaliaMa
Laba diena,
Gal kas parasys nauju konstruktyviu pastebejimu (pvz., dabartiniu pirmoku mamytes) apie mokykla. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
vilmapotas
Sveikos mamytes,uzrasiau savo dukra i sia mokykla.Siais metais eis i pirma klase,gal kas galit ka nors pasakyti apie 4 klasiu mokytojas,nezinom kuria pasirinkti.Dar noreciau suzinoti del prailgintos grupes,koks yra mokestis? Va kazkaip nepaklausiau .Parasykite kas nors smile.gif
vija
QUOTE(vilmapotas @ 2011 03 15, 14:32)
Sveikos mamytes,uzrasiau savo dukra i sia mokykla.Siais metais eis i pirma klase,gal kas galit ka nors pasakyti apie 4 klasiu mokytojas,nezinom kuria pasirinkti.Dar noreciau suzinoti del prailgintos grupes,koks yra mokestis? Va kazkaip nepaklausiau .Parasykite kas nors  smile.gif
*

Apie Šarūnę Galinytę - nieko blogo: jauna, graži, energinga, visad puikios nuotaikos, pasitempusi, pati moko muzikos ir šokio, vaikams patinka, mergaitėms yra į ką lygiuotis smile.gif

Šiaip dabar jų yra 5. Manyčiau, rudenį tiek pirmokų nebus, tai nežinau, kurios iš jų gaus pirmas klases.
incognito
Aldona Jakučionienė super mokytoja. Svarbiausia, labai gilinasi į vaikų nuotaiką, būseną, mąstymą. Kaip sako mano sūnus, turi labai gerą humoro jausmą. Vaikai ją myli. Ir pedagogė puiki, išradinga. Esame labai ja patenkinti.
Ingakalnis
Sveikos,
ramu kaip čia, mes savo vaiką planuojame leisti į pirmą klasę šiemet į šią pradinę mokyklą.
Visų pirma todėl, kad šalia namų, antra... girdėjome neblogus atsiliepimus...
Norėtųsi daugiau informacijos apie auklėtojas :
Žutautienę, Sakalausienę, Jakučionienę, Galinytę ir Smalenskienę - gal kurios vaikai ėjo pas šias auklėtojas ir galėtumėte parašyti kaip jos, juk viskas visų pirma nuo mokytojos priklauso... ypač pradinėse klasėse.
Lady River
Savo būsimą pirmokę tai pat užrašiau į šią mokyklą, jau ir į klases suskirstė. Nors nesirinkom specialiai , nes nežinojom kurią mokytoją rinktis, bet gavom patyrusią, iš pažiūros malonią pedagogę. Žiūrėsim kaip seksis, rytoj pirmoji pamokėlė - susipažinimas, tikiuosi, patiks mano mergaitei. Beje, kaip direktorė minėjo per susirinkimą, dar yra keletas laisvų vietų, tai lazdynietės, jei dar neapsisprendėte, tikrai nepervėlu į šia mokyklą.
Ingutella
Laba diena visiems,
Mes taip pat ruošiamės eiti į 1 klasę į Žėručio pradinę mokyklą.
Pasiskaičius visų komentarų darosi baugu smile.gif
Mes labai tikimės, kad mums mokykloje seksis gerai, pasiseks patekti pas gerą mokytoją. Bet kokiu atveju žiūrėsiu mokslų eigoje.
ex..Rytoj susirinkimas.
Ingakalnis
Sveikos,
palikau savo būsimą pirmoką klasėje, eis pas Jakučionienę. Neramu dūšioj, bet mokytoja su patirtimi, tikiuosi kad vaikas apsipras greitai.
Visai smagu būtų rasti kaimynų, kad vaikai vasaros metu galėtų susidraugauti, ar yra berniukų einančių pas šią mokytoją ir netoli Ąžuolyno mokyklos gyventų?
Rituxx
Gal galite parašyti kokios mokytojos turės pirmokėlius kitąmet?Didelis dėkui,ir gal patarsite kurios jų geros kaip pedagogės 4u.gif
Ingakalnis
QUOTE(Rituxx @ 2011 06 15, 09:53)
Gal galite parašyti kokios mokytojos turės pirmokėlius kitąmet?Didelis dėkui,ir gal patarsite kurios jų geros kaip pedagogės  4u.gif
*

turite mintyje ne si bet kita rudeni? jei taip, paziurekite kurios dabar 3kl auklytes, jos kita met isleis 4-tokus tuo paciu ims pirmokus.

kuri gera nzn mes siemet eisime i mokykla, tikiu, pas geriausia mokytoja smile.gif
Rituxx
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 06 17, 12:44)
turite mintyje ne si bet kita rudeni? jei taip, paziurekite kurios dabar 3kl auklytes, jos kita met isleis 4-tokus tuo paciu ims  pirmokus.

kuri gera nzn mes siemet eisime i mokykla, tikiu, pas geriausia mokytoja smile.gif
*

dėkui 4u.gif tokia problema yra su mokyklom doh.gif kaip išsirinkti tinkamą siaubingai sunku.Geriausia yra rinktis per kažką per pažystamus, draugus tad gal patikimiau būtų. O kas iš to kad tas pavardes sužinosiu vis vieną nežinau nei kas per mokytojai.Gal atsiras čia mamyčių kurios suteiks kokios informacijos iš savo patyrties.
Ingakalnis
mano sūnus eis šiemet nors už jūsiškį yra mėnesiuku jaunesnis, leisime 6m. psichologas palaimino tai drąsiai eisime.

jeigu sužinosiu ką dėl būsimų mokytojų, parašysiu.
lyra
Mano sūnus dabar baigė 3 klasę. Mokytoja D. Matkevičienė. Sakyčiau rūpestinga, kūrybinga ir gana reikli mokytoja. Gana daug dėmesio skiria matematikai ir lietuvių kalbai, su vaikais stato nerealius spektaklius, ruošia gražius koncertus ir tėveliams. Tačiau, būdama reikli ir sau, ir vaikams, yra reikli ir tėveliams. Kas pusmetį kviečiasi tėvelius individualiems pokalbiams (aišku, būna ir tėvų susirinkimai) ir nupasakoja vaiko pasiekimus gana konkrečiai. Tuo pačiu patardama kur vaikui reikia pasitempti ir ką tėveliai galėtų padėti pasimokyti. Visada galima paskambinti ir sužinoti kaip sekasi vaikui, niekada neatsisako padėti. Jei galėčiau ir antrą vaikį pas ją leisčiau. mirksiukas.gif
Ingakalnis
labai graziai aprasete mokytoja, as tiesa sakant panasaus tikiuos is savo sunaus busimos mokytojos blush-anim-cl.gif
Rituxx
QUOTE(lyra @ 2011 06 18, 23:07)
Mano sūnus dabar baigė 3 klasę. Mokytoja D. Matkevičienė. Sakyčiau rūpestinga, kūrybinga ir gana reikli mokytoja. Gana daug dėmesio skiria matematikai ir lietuvių kalbai, su vaikais stato nerealius spektaklius, ruošia gražius koncertus ir tėveliams. Tačiau, būdama reikli ir sau, ir vaikams, yra reikli ir tėveliams. Kas pusmetį kviečiasi tėvelius individualiems pokalbiams (aišku, būna ir tėvų susirinkimai) ir nupasakoja vaiko pasiekimus gana konkrečiai. Tuo pačiu patardama kur vaikui reikia pasitempti ir ką tėveliai galėtų padėti pasimokyti. Visada galima paskambinti ir sužinoti kaip sekasi vaikui, niekada neatsisako padėti.  Jei galėčiau ir antrą vaikį pas ją leisčiau.  mirksiukas.gif
*

taip supratau kad kitąmet mes galėsime patekti pas ją smile.gif ačiū už nuomuonę. 4u.gif

ingakalnis,mes net negalvojome kad nuo 6 metų vesti,jis dar toks išsiblaškęs jam būtų sunku dabar mokykloje.Nors pati į mokyklą pradėjau eiti nuo 5,5m.tai galiu pasakyti gal kiek ankstoka buvo,nors iš kitos pusės visai smagu buvo baigti mokyklą kai tau 17 metų biggrin.gif
Ingakalnis
mes ejom pas psichologa, sake subrendes kaip kokiu 7.5 nors jam tik po keliu men 6 sueis smile.gif nors mano giminej visi isejom i mokykla vos 6 ir visiem tfu tfu tfu gerai ejosi, sunu pagal tradicija irgi isleisime, tikiuos gerai bus.
Rituxx
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 06 20, 17:21)
mes ejom pas psichologa,  sake  subrendes kaip kokiu 7.5 nors jam tik po keliu men 6 sueis smile.gif  nors mano giminej visi isejom i mokykla vos 6 ir visiem tfu tfu tfu gerai ejosi, sunu pagal tradicija irgi isleisime, tikiuos gerai bus.
*

manau viskas bus gerai,jei ir psichologas taip nutarė smile.gif
Lietuvaaa
O man taip gaila 6 metuku leisti i mokykla, ne uz ka neatiduociau ax.gif Ir siuo metu pastebejau tokia tendencija tarp teveliu, kad daguma is savo varganos patirties, po tu visu tarybiniu darzeliu ir mokyklu nuo 5-6 metu, vis gi savo vaikams prailgina si ir taip trumpa, laimingiausia kiek vieno zmogaus laikotarpi - nerupestinga vaikyste wub.gif .. Juk ateini mokykla ir skaityk ji pasibaige, uzsivede nebesustojantis gyvenimo varyklis.. univeras, darbas ir taip toliau.. Manau geriau vaikui bent nuo 7m eiti..
Dar trupuciuka pabus laisvu pauksciu, daugiau pazais, bus labiau paauges, sustiprejes, labiau pasitikintis savimi ir pan.. Aisku butinai reikia lankyti mokykleles, sporto burelius,paruosiamaja grupe ar pan., taip poto lengviau adaptuojasi tikroj mokykloj.. 4u.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2011 06 17, 21:46)
mano sūnus eis šiemet nors už jūsiškį yra mėnesiuku jaunesnis, leisime 6m. psichologas palaimino tai drąsiai eisime.

jeigu  sužinosiu ką dėl būsimų mokytojų, parašysiu.
*

Ingakalnis
vaikas vaikui nelygus, mano bernas visus siuos metus zyze kaip nori i mokykla, po darzelio mieliau skaiciuoja ir uzduoteles sprendzia ar skaito kazka nei su masinom varineja, tai negi dar vienus metus laikytumete ji?

mes viska gerai apgalvojome, su profesionalais konsultavomes, sunus yra visiskai pasiruoses ir jei paklaustumei jo ko labiau nori kokiu beno teno zaislu ar etc ar knygos atsakymas butu knygos, nes ir dabar guli ir skaito savo zurnala, pats, ir taip nuo 5 metu wink.gif

tai nemanau kad esu is tu kurie atima vaikyste, vaikai patys puikiai sugeba pasakyti nori i mokykla ar ne, ir sunus pirmas pradejo sia kalba kad jau dabar tikrai eis, kaip ir as savo laiku ir tikrai esu be proto tevam dekinga kad mano uzsispyrima eiti i mokykla ne maslino, o palaike.
Lietuvaaa
Kad vaikas gabus, tai smagu 4u.gif Manau jam puikiai seksis mokytis, nesvarbu ar nuo 6, ar nuo 7 metu..
Rasiau ne visai apie tai..
Aisku vienos tiesos nebuna, kiek viena mama pati puikiai zino kas geriau jos vaikui.. Cia buvo tik mano nuomane.. 4u.gif
Na man taip atrodo, jei salies istatymai leidzia vaikui pabuti vaiku iki 7 metuku, tai visai smagu, jei teveliai jam suteiks sita galimybe.
O galimybiu lavintis ir idomiai leisti laisvalaiki vaikui tikrai siuo metu daug. 4u.gif
Ingakalnis
Lietuvaaa, galbut, bet musu giminej matyt iki siol laikomasi tradiciju, ir vaika isleisti 6 metu i mokykla man atrode savaime suprantama, dar kai vezimuke supavau tai isivaizdavau, aisku metus laiko padukti su draugais kodel ne. bet mokykla man niekada nebuvo katorga ar remai, pamenu save, nors mokykla baigiau pries beveik 8metus, kai po pamoku su draugem barbem zaidem, pamokas mokykloj paruosdavom ir tos vaikystes abstu buvo, dabar taip pat manau vaikas spes ir i krepsinio treniruotes, ir i baseina ir jei tik nores i saviginos burelius nuvesiu.
bei mokintis ir zaisti su draugais, as esu pries draugus is gatves, man svarbu vaiko draugu tevai, auklejimas, nes esu n pvz maciusi kai su blogos seimos vaiku susideda berniukai ir pradeda garmeti zemyn, sito neleisiu, o visa kita - jo valioj, iki 12m sakoma, vaikui laisvalaiki tevai padeda planuoti, po to - pats deliosis.

Ir sutinku kad tiek mes, tevai kitokie, tiek vaikai skirtingi.
Ingakalnis
Sveikutes, rami ši tema labai.

kaip sekasi pirmokėliams? kokie tėvelių įspūdžiai?

mes esame patenkinti kol kas abiem mokytojom, mūsų klasę 1c auklėja-moko Jakučionienė ir Smalenskienė.

sūnus noriai eina į mokyklą, nors yra mažiausias, atrodo sekas neblogai, žodžiu kol kas tik gerai apie mokyklą.

laukiu žiemos ir įdomu bus ar tikrai taip šalta klasėse, galbūt tada vertėtų patiem tėvam susimesti ir " paremti klasę" langais, vis tik 4m na mažas laiko tarpas.

veiklos ir būrelių pakankamai.

xinax
Gal kas galėtų pagelbėt ir pasidalint nuomonėmis apie dabartinių ketvirtokų mokytojas?
smile.gif
DiJuKe*
Apskritai viskas priklauso nuo mokytojos, mano dukra mokosi 2 klaseje siuo metu, esu patenkinta mokytoja, tikrai labai gera, bet bendrai mokykla esu nusivylusi. Maistas brangus, ivede uniformas pries pat mokslo metu gala (kaip ir neprivaloma, bet....), langai nepakeisti (nors saziningai po tuos 2 proc tevai perveda). Nezinau, gal tiesiog daugiau tikejausi.
Lady River
Uniformos kaip ir neprivalomos, bet gi neišskirsi vaiko, kai dauguma bus uniformuoti. Be to kaina ph34r.gif lyg prestižinėje privačioje mokykloje. Kai tuo tarpu britų mokiniai uniformas nusiperka už mažiau negu 10svarų 4u.gif
Prailginta grupė kaip ir neprivaloma, bet kas nenori palikti vaiko visą pusdienį vieno namuose, turės susitaikyti su didesne negu 200 Lt/mėn. suma.
Žodžiu baisiai prabangi mokykla pasidarė tas Žėrutis.
Skambanti tyla
QUOTE(Lady River @ 2012 03 20, 19:10)
Uniformos kaip ir neprivalomos, bet gi neišskirsi vaiko, kai dauguma bus uniformuoti. Be to kaina ph34r.gif lyg prestižinėje privačioje mokykloje. Kai tuo tarpu britų mokiniai uniformas nusiperka už mažiau negu 10svarų 4u.gif
Prailginta grupė kaip ir neprivaloma, bet kas nenori palikti vaiko visą pusdienį vieno namuose, turės susitaikyti su didesne negu 200 Lt/mėn. suma.
Žodžiu baisiai prabangi mokykla pasidarė tas Žėrutis.
*

O kitose mokyklose prailgintos grupės pigiau?

Dėl uniformų - tai pasiuvimas švarko ir kelnių individualiai dar brangiau, gerokai.
Aišku kažkaip nelabai smagu, kad dabar reik užsakyti ir bus pasiūtos kitiems metams. Na bet reik tai reik. Aišku su britais nėra ko lygint mirksiukas.gif pas mus daug kas brangiau. Kalbėjau su pažįstamom siuvėjom-individualiai pasiūti siuvykloje-brangiau nei siūloma šiuo metu kaina.
Tai tiek tos prabangos.
Mano sūnus nepasilieka prailgintoj tai kažkokių nereikalingų rinkliavų nėra schmoll.gif
Ir mokytoja mūsų wub.gif
Ir kiek skambinau į raštinę visada gaunu aiškų atsakymą į klausimą greitai, operatyviai.
Logopedė šauni.
Esam labai patenkinti šia mokykla wub.gif
Lady River
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 20, 21:00)
O kitose mokyklose prailgintos grupės pigiau?

wub.gif
*

Mažesnių savivaldybių miestuose ar miesteliuose vaikai moka simbolinį mokestį, dažnai prailginta grupė būna visai nemokama (pvz.: Saločių vid. m-kla, Pasvalio sav.) Aišku Vilnius yra sostinė, bet 200LT su viršum jau atrodo daugokai, ypač kai nėra kitos išeities, pirmoko dar nesinori leisti vykti namo visuomeniniu transportu, nes mums namai 5km nuo m-klos... Norint pritraukti daugiau vaikų į mokyklą, vadovybė galėtų pagalvoti apie šią sritį, pasiūlyti vaikams galbūt atskirą atvirą klasę, kur galėtų palaukti būrelio, nesitrindami koridoriuje. Gal kaip tik prailgintos grupės brangumas yra kriterijus, dėl ko tėvai gali pasirinkti kitą mokyklą, o jų Lazdynuose netrūksta. Matosi, kad ši sritis palikta savieigai, maždaug , nusiperka mokytojos verslo liudijimus ir uždarbiauja be jokios konkurencijos bigsmile.gif .

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 20, 21:00)
Ir mokytoja mūsų  wub.gif
Ir kiek skambinau į raštinę visada gaunu aiškų atsakymą į klausimą greitai, operatyviai.
wub.gif
*

Pritariu, ir mūsų mokytoja pagirtina ir raštinė 10 balų dirba.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.