Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ką pirkti besilaikant dietos?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Dieta
Pages: 1, 2
Oraia
Labas,

Kadangi tema ką valgom pietums ar kavinėje, tai noriu pasakyti, kad man geriausia išeitis kavinėje valgyti silkę su bulvėmis. Grietinės atnešamos kartu net neliečiu, bulvę valgau kas antrą kąsnį, plius pomidorai, agurkai. Gaunasi kalorijų nedaug, o skanu ir sveika. Šiaip, kai su vyru ir draugais kai einam į kavinę negaliu nieko nevalgyti, nors ir nebūnu alkana, bet va šitas man padeda neprivalgyti per daug kalorijų. Jei neužsisakau nieko, iš vyro po kąsnį kokios picos nuvaginėju, tai manau, dar daugiau kalorijų prisirenku.
ONE
Nežinau, ar tai nekaloringa, bet vakar į darbą tempiausi virtą kukurūzo burbuolę. Su druskyte, tuputį sviesto. Mmm... essen.gif
O paprastai įsdedu vaisių (bananas/nektarinas/obuolys), grūdėtos varškės, jogurto.
Tiesa, labiausiai alkio kirminą užmuša sultinys - įsimetu pusę sultinio kubelio į puodelį, užpilu verdančiu vandeniu ir ramybė. Kątik paskaičiavau, kad išeina apie 12 kcal porcijai. bigsmile.gif
Kai užsimanau ko nors saldaus, kramtau vaisnę kramtoškę - hubabuba ar pan., arba geriu kinrožių arbatą happy.gif
laurriukas
QUOTE(ONE @ 2007 09 21, 07:55)
Nežinau, ar tai nekaloringa, bet vakar į darbą tempiausi virtą kukurūzo burbuolę. Su druskyte, tuputį sviesto. Mmm...  essen.gif 
*

Tikrai nieko baisaus smile.gif Skaičiavau. Nedidelė burbuolė su trupučiu sviesto gavosi 125 kcal, o pakankamai sotu.
Atradau keletą mažai kaloringų produkų. Gal ir jūs galėtumėt pasidalinti kokius mažo kaloringumo produktus ir kur perkate.
PVZ: Coca Cola light - buteliukas 1 kcal (kai norisi saldžiai)
Grietinė 10% riebumo - 110 kcal (Super Neto parduotuvėje, maišiukuose po 400g, beje vienintelis priedas - želatina, o ir skonis geras)
Pomidorų sultys pikantiškos "Tymbark" - 13 kcal
Jogurtas Alma Light - 39 kcal
chocolove
aš ką tik pasitaisiau salotų iš kopūsto ir kons. žirnelių, užpyliau 3 v. š. marinato, skanu tongue.gif smile.gif
Papildyta:
kopūstą geriau tarkuoti tarka. šios salotos tikrai nekaloringos, suvalgyti galima daugiau, todėl sotu gan ax.gif
carvalho
QUOTE(laurriukas @ 2007 09 21, 10:56)
Atradau keletą mažai kaloringų produkų. Gal ir jūs galėtumėt pasidalinti  kokius mažo kaloringumo produktus ir kur perkate. 
PVZ: Coca Cola light - buteliukas 1 kcal (kai norisi saldžiai)
Grietinė 10% riebumo - 110 kcal (Super Neto parduotuvėje, maišiukuose po 400g, beje vienintelis priedas - želatina, o ir skonis geras)
Pomidorų sultys pikantiškos "Tymbark" - 13 kcal
Jogurtas Alma Light - 39 kcal
*

Už šitą labai labai dėkoju - išbandyta thumbup.gif
Schroedingers Cat
man labai patinka VALIo firmos pieno produktai. jau minėtas Alma jogurtas ar varškytės desertas - labai lengva, skanu. dar vaikiški pudingiukai, būna mėlynuose ir oranžiniuose indukuose, vietoj saldumyno - bet kadangi be cukraus, tai lb mažai kalorijų.
Bransha
apie laukneseli darban...
vaj, dabar atsalus orams ir darbe jau norisi silto maisto, visos varskytes, jogurtai, obuoliukai jau nebedziugina doh.gif tai atradau labai skanu dalyka:
kuskus kruopas su greitai paruosiamu kisieliumi thumbup.gif
Pakiukas greitai paruosiamo kisieliaus (98kcal) ir pora valgomu saukstu kruopu (136kcal ) uzpilam 200ml karsto vandens, ir kelias minutes pabrinkinam uzdengus. ir tiek, Skanaus 4u.gif
Viso 234kcal. Labai sotu ir skanu.. thumbup.gif
O kai nesinori saldaus, ta pati galima padaryti su greitai paruosiamomis sriubomis thumbup.gif
Tepaluota
QUOTE(Frinja @ 2007 10 01, 11:28)
man labai patinka VALIo firmos pieno produktai.
*

Vakar nusipirkau rauginto pieno gėrimo su mėlynėmis. Skanumėlis thumbup.gif 70 kal. šimte gramų, kaip ir daugumoje panašių produktų, bet skonis nepalyginamas smile.gif
Saksona
Man pietums labai patinka Heinz konservuotos keptos pupelės pomidorų padaže. Skardinėje apie 300kcal (100gr-74kcal). O maisto gaunasi nemažai smile.gif Ilgam užtenka.
SilRa
Nusipirkau FELIX "Padažą su aliejumi". 100g - 26kcal. 300g daržovių pakako 2 šaukštų padažo, o tai yra 35g - 10kcal thumbup.gif Visas dubuo salotų (morkos ir pekino kopūstas) - vos 60kcal thumbup.gif man vienai tokio kiekio užtenka dviems kartams (aišku, prie mėsos ir bulvyčių mirksiukas.gif )
Šelma
jogurtas, pirkau norfoje tik 42 ckal. sufasuotas 125 gr indeliuose.gamina-PATURAGES, pavadinimas PRINTILIGNE smile.gif yra ivairiu skoniu, visai neblogas, tirstas rolleyes.gif
SilRa
Gaila, kad tik Norfoj tas jogurtas verysad.gif man tolokai unsure.gif

kai mirtinai norisi ko nors saldaus, valgykit žele (100g- 60kcal). Pagaminta namuose ji skani išlieka mažiausiai savaitę, taip kad galit pasigaminti kelis dubenėlius, susipilstyti į plastmasinius uždengiamus indukus ir neštis į darbą saldėsį bigsmile.gif

dar neblogas saldumynas yra guminiai meškučiai - vienas meškutis - 10kcal thumbup.gif
Šelma
QUOTE(SilRa @ 2008 01 20, 11:35)
Gaila, kad tik Norfoj tas jogurtas

oska as oska doh.gif ne norfoje-IKI perku mirksiukas.gif
SilRa
QUOTE(Šelma @ 2008 01 20, 15:49)
oska as oska  doh.gif  ne norfoje-IKI perku  mirksiukas.gif
*

jau geriau bigsmile.gif
bet aš su tavim šiandien nekalbu bebe.gif
anitsuja
Pasukos-geriausias daiktas thumbup.gif
Papildyta:
thumbup.gif
sveikatele
QUOTE(anitsuja @ 2010 02 18, 17:47)
Pasukos-geriausias daiktas thumbup.gif
Papildyta:
thumbup.gif
*

Pritariu, pasukos superinis dalykas thumbup.gif mirksiukas.gif
Vitule83
Jo paneles, pasukos labai geras dalykas, jos tik 0,3 proc. riebumo ir ivairiu skoniu yra as irgi jas naudoju, o vietoj grietines jogurta maisau smile.gif tikrai neblogai gaunasi...
caramelcandy
Pasukos,
daržovės,
vaisiai,
liesas jogurtas,
liesa varškė,
trapučiai,
negazuotas mineralinis,
visi marinuoti dalykėliai,
vištienos krūtinėlė,
įvairiausios kruopos,
retkarčiais neriebi žuvis...
Sagabona
QUOTE(caramelcandy @ 2011 04 27, 23:10)
Pasukos,
daržovės,
vaisiai,
liesas jogurtas,
liesa varškė,
trapučiai,
negazuotas mineralinis,
visi marinuoti dalykėliai,
vištienos krūtinėlė,
įvairiausios kruopos,
retkarčiais neriebi žuvis...
*

Išbraukčiau marinuotus dalykėlius. Jie turi mažą maistinę vertę - tuščios kalorijos. Geriau vartoti šaldytus, džiovintus produktus (ne sezono metu).
Riebi žuvis yra vertingesnė ir jos reikia ne retkarčiais. Geriau pirkti brangesnę, bet šviežią, geros kokybės žuvį. Jos reikėtų valgyti 2-3 kartus per savaitę. Dar reikėtų išsirinkti mėgstamų sūrių: baltus nebrandintus vartoti sumuštiniams, salotoms, o riebiais gerai sunokusiais sūriais retkarčiais pabarstyti, paskaninti apkepus, troškinius, makaronus, rizotus.
wwwmonika
geriausiai prisipirkti neriebiu produktu, kad butu po ranka ko dietisko namie, kai tingisi eit i parduotuve ar pan. t.y. nusipirkt saldytu produktu: vistienos krutineliu, saldytu darzoviu, mesos liesios gabaliuku iskart porcijom susipjaustyt ir uzsisaldyt po gabaliuka atskirtus. man labai patinka saldytos darzoves, issitrauki pasitroskini ant vandenuko ir lb skanu, galima mesos gabaliuka kartu su darzovytem pasitroskint.
Ivy*
Sveikos 4u.gif
sugalvojau užvesti tokią temelę iš smalsumo, norėdama sužinoti kaip maždaug atrodo besidietinančių ir metančių svorį moteriškių pirkinių sąrašas savaitei ar kelioms dienoms. Kokie produktai yra jūsų favoritai ir be jų niekada neišeinate iš parduotuvės? smile.gif
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.