Labas,
Kadangi tema ką valgom pietums ar kavinėje, tai noriu pasakyti, kad man geriausia išeitis kavinėje valgyti silkę su bulvėmis. Grietinės atnešamos kartu net neliečiu, bulvę valgau kas antrą kąsnį, plius pomidorai, agurkai. Gaunasi kalorijų nedaug, o skanu ir sveika. Šiaip, kai su vyru ir draugais kai einam į kavinę negaliu nieko nevalgyti, nors ir nebūnu alkana, bet va šitas man padeda neprivalgyti per daug kalorijų. Jei neužsisakau nieko, iš vyro po kąsnį kokios picos nuvaginėju, tai manau, dar daugiau kalorijų prisirenku.
Nežinau, ar tai nekaloringa, bet vakar į darbą tempiausi virtą kukurūzo burbuolę. Su druskyte, tuputį sviesto. Mmm... O paprastai įsdedu vaisių (bananas/nektarinas/obuolys), grūdėtos varškės, jogurto. Tiesa, labiausiai alkio kirminą užmuša sultinys - įsimetu pusę sultinio kubelio į puodelį, užpilu verdančiu vandeniu ir ramybė. Kątik paskaičiavau, kad išeina apie 12 kcal porcijai. Kai užsimanau ko nors saldaus, kramtau vaisnę kramtoškę - hubabuba ar pan., arba geriu kinrožių arbatą
laurriukas
2007 09 21, 09:56
QUOTE(ONE @ 2007 09 21, 07:55) Nežinau, ar tai nekaloringa, bet vakar į darbą tempiausi virtą kukurūzo burbuolę. Su druskyte, tuputį sviesto. Mmm... Tikrai nieko baisaus  Skaičiavau. Nedidelė burbuolė su trupučiu sviesto gavosi 125 kcal, o pakankamai sotu. Atradau keletą mažai kaloringų produkų. Gal ir jūs galėtumėt pasidalinti kokius mažo kaloringumo produktus ir kur perkate. PVZ: Coca Cola light - buteliukas 1 kcal (kai norisi saldžiai) Grietinė 10% riebumo - 110 kcal (Super Neto parduotuvėje, maišiukuose po 400g, beje vienintelis priedas - želatina, o ir skonis geras) Pomidorų sultys pikantiškos "Tymbark" - 13 kcal Jogurtas Alma Light - 39 kcal
chocolove
2007 09 22, 15:13
aš ką tik pasitaisiau salotų iš kopūsto ir kons. žirnelių, užpyliau 3 v. š. marinato, skanu Papildyta:kopūstą geriau tarkuoti tarka. šios salotos tikrai nekaloringos, suvalgyti galima daugiau, todėl sotu gan
carvalho
2007 09 24, 13:17
QUOTE(laurriukas @ 2007 09 21, 10:56) Atradau keletą mažai kaloringų produkų. Gal ir jūs galėtumėt pasidalinti kokius mažo kaloringumo produktus ir kur perkate. PVZ: Coca Cola light - buteliukas 1 kcal (kai norisi saldžiai) Grietinė 10% riebumo - 110 kcal (Super Neto parduotuvėje, maišiukuose po 400g, beje vienintelis priedas - želatina, o ir skonis geras) Pomidorų sultys pikantiškos "Tymbark" - 13 kcalJogurtas Alma Light - 39 kcal Už šitą labai labai dėkoju - išbandyta
Schroedingers Cat
2007 10 01, 10:28
man labai patinka VALIo firmos pieno produktai. jau minėtas Alma jogurtas ar varškytės desertas - labai lengva, skanu. dar vaikiški pudingiukai, būna mėlynuose ir oranžiniuose indukuose, vietoj saldumyno - bet kadangi be cukraus, tai lb mažai kalorijų.
Bransha
2007 10 06, 09:48
apie laukneseli darban... vaj, dabar atsalus orams ir darbe jau norisi silto maisto, visos varskytes, jogurtai, obuoliukai jau nebedziugina  tai atradau labai skanu dalyka: kuskus kruopas su greitai paruosiamu kisieliumi Pakiukas greitai paruosiamo kisieliaus (98kcal) ir pora valgomu saukstu kruopu (136kcal ) uzpilam 200ml karsto vandens, ir kelias minutes pabrinkinam uzdengus. ir tiek, Skanaus Viso 234kcal. Labai sotu ir skanu.. O kai nesinori saldaus, ta pati galima padaryti su greitai paruosiamomis sriubomis
Tepaluota
2007 11 21, 21:48
QUOTE(Frinja @ 2007 10 01, 11:28) man labai patinka VALIo firmos pieno produktai. Vakar nusipirkau rauginto pieno gėrimo su mėlynėmis. Skanumėlis  70 kal. šimte gramų, kaip ir daugumoje panašių produktų, bet skonis nepalyginamas
Saksona
2007 11 30, 15:05
Man pietums labai patinka Heinz konservuotos keptos pupelės pomidorų padaže. Skardinėje apie 300kcal (100gr-74kcal). O maisto gaunasi nemažai  Ilgam užtenka.
Nusipirkau FELIX "Padažą su aliejumi". 100g - 26kcal. 300g daržovių pakako 2 šaukštų padažo, o tai yra 35g - 10kcal  Visas dubuo salotų (morkos ir pekino kopūstas) - vos 60kcal  man vienai tokio kiekio užtenka dviems kartams (aišku, prie mėsos ir bulvyčių  )
jogurtas, pirkau norfoje tik 42 ckal. sufasuotas 125 gr indeliuose.gamina-PATURAGES, pavadinimas PRINTILIGNE  yra ivairiu skoniu, visai neblogas, tirstas
Gaila, kad tik Norfoj tas jogurtas  man tolokai kai mirtinai norisi ko nors saldaus, valgykit žele (100g- 60kcal). Pagaminta namuose ji skani išlieka mažiausiai savaitę, taip kad galit pasigaminti kelis dubenėlius, susipilstyti į plastmasinius uždengiamus indukus ir neštis į darbą saldėsį dar neblogas saldumynas yra guminiai meškučiai - vienas meškutis - 10kcal
QUOTE(SilRa @ 2008 01 20, 11:35) Gaila, kad tik Norfoj tas jogurtas oska as oska  ne norfoje-IKI perku
QUOTE(Šelma @ 2008 01 20, 15:49) oska as oska  ne norfoje-IKI perku  jau geriau bet aš su tavim šiandien nekalbu
anitsuja
2010 02 18, 16:47
Pasukos-geriausias daiktas Papildyta:
sveikatele
2010 03 07, 14:09
QUOTE(anitsuja @ 2010 02 18, 17:47) Pasukos-geriausias daiktas Papildyta: Pritariu, pasukos superinis dalykas
Vitule83
2010 09 28, 17:55
Jo paneles, pasukos labai geras dalykas, jos tik 0,3 proc. riebumo ir ivairiu skoniu yra as irgi jas naudoju, o vietoj grietines jogurta maisau  tikrai neblogai gaunasi...
caramelcandy
2011 04 27, 22:10
Pasukos, daržovės, vaisiai, liesas jogurtas, liesa varškė, trapučiai, negazuotas mineralinis, visi marinuoti dalykėliai, vištienos krūtinėlė, įvairiausios kruopos, retkarčiais neriebi žuvis...
Sagabona
2011 04 28, 09:48
QUOTE(caramelcandy @ 2011 04 27, 23:10) Pasukos, daržovės, vaisiai, liesas jogurtas, liesa varškė, trapučiai, negazuotas mineralinis, visi marinuoti dalykėliai, vištienos krūtinėlė, įvairiausios kruopos, retkarčiais neriebi žuvis... Išbraukčiau marinuotus dalykėlius. Jie turi mažą maistinę vertę - tuščios kalorijos. Geriau vartoti šaldytus, džiovintus produktus (ne sezono metu). Riebi žuvis yra vertingesnė ir jos reikia ne retkarčiais. Geriau pirkti brangesnę, bet šviežią, geros kokybės žuvį. Jos reikėtų valgyti 2-3 kartus per savaitę. Dar reikėtų išsirinkti mėgstamų sūrių: baltus nebrandintus vartoti sumuštiniams, salotoms, o riebiais gerai sunokusiais sūriais retkarčiais pabarstyti, paskaninti apkepus, troškinius, makaronus, rizotus.
wwwmonika
2011 04 28, 17:56
geriausiai prisipirkti neriebiu produktu, kad butu po ranka ko dietisko namie, kai tingisi eit i parduotuve ar pan. t.y. nusipirkt saldytu produktu: vistienos krutineliu, saldytu darzoviu, mesos liesios gabaliuku iskart porcijom susipjaustyt ir uzsisaldyt po gabaliuka atskirtus. man labai patinka saldytos darzoves, issitrauki pasitroskini ant vandenuko ir lb skanu, galima mesos gabaliuka kartu su darzovytem pasitroskint.
Sveikos sugalvojau užvesti tokią temelę iš smalsumo, norėdama sužinoti kaip maždaug atrodo besidietinančių ir metančių svorį moteriškių pirkinių sąrašas savaitei ar kelioms dienoms. Kokie produktai yra jūsų favoritai ir be jų niekada neišeinate iš parduotuvės?
|
|