Dukriukui trys su puse metukų, nuo pusės metų valom dantukus, nuo pusantrų, su dantų pasta. Ugdom, kad dantukus valytis būtina kasdien, kaip, kad valgymas, prausimasis ir t.t.
Mazyliui 1,5, dickiui 4 metukai, valosi abu dantukus noriai patys, mazius net po kelis kartus per diena
Jei nebenori dantu valytis, tai pradeda moraliskai spausti pvz. kirminukams dantu sianakt bus puota, o kaip jie dziaugsis, kad Matas dantuku neisivale ir pan. mums labai, tai gerai veikia
Mano kavalieriui 4 m.as jam dar pati valau dantukus
Beveik 4m. jau valosi pats, nori būti savarankiškas ir neleidžia padėti... Deja, valo trumpai, bandom kalbėtis ir derėtis
mano vaikuciai valosi patys, bet jei nepasakysi, tai gal ir pamirs
mes irgi is uzsienio parvezem kiski su smelio laikroduku, tai ten joooo, baisiai ilgai tas smelis bega
jau ir ji pabruzina, ir as apziuriu, isvalau ir dar nebuna isbeges ir dukra vis sako, kad dar reikia valyti, nes laikas tai nesibaige!
mano sunus valosi su malonumujauciu tik,kad ne tiek ilgai kiek reiktu,bet dantukai kolkas balti ir grazus,reiks ir man paieskot kokio spec.laikroduko,butu gerai valytis tiek laiko kiek priklauso
QUOTE(paulapaula @ 2010 01 16, 20:48) mano sunus valosi su malonumujauciu tik,kad ne tiek ilgai kiek reiktu,bet dantukai kolkas balti ir grazus,reiks ir man paieskot kokio spec.laikroduko,butu gerai valytis tiek laiko kiek priklauso Labai patinka valytis dantukus. O mama kontrolini pavalyma padaro, nes vaikinas pats valosi, tai mes apsimainom daintu sepetukais as jam pavalau su jo sepetuku, o jis man, tada nebuna nei pykciu ir net linksma
Buna ir maniskiui 4,5 m,kad pasako,as tingiu valytis dantukus,gal geriau rytoj issivalykim
as leidziu jai patciai ir i diena kelis kartus,jai greitai issivale liepiu eiti darvalytis o jai matau kad dedasi apnasos jau pati gerai nuvalau,jai 5,5metuku
Mano dukrtytes eina kiekviena vakara , kaip taisykle,valyti dantukus. Joms patinka valyti dantukus
Labai noriai valosi ir pas stomatologe noriai eina
Maniskis irgi noriai valosi kiekviena ryta o kartais ir diena.
mes ir noriai kiekviena vakara pries miegeli valomes, o savaitgaliais ir rytais nes kitom dienom tingi ryte pries darzeli
maniske nu greit bus 4 valosi pati,bet paskui as dar davalau.noreciau nuvest profilaktiskai pas stomatologa,bet kazin ar maniske issizios ten nuejus.kiek pati apziuriu nematau nieko blogo.pati dar su sveikais dantimis vaikstau
maniškis irgi vakarais pats valosi
Ir maniskis su malonumu lekia i vonia dantuku sveist
QUOTE(Akropolina @ 2007 09 19, 17:55) Iki 9 metų valyti mamytei, Man sakė, kad iki mokyklos dantukus mama vaikui valyti PRIVALO. O po to užteka sekti, kad būtų valoma. tai juk nebutina sakyt klasiokam,o galu gale gal ir tiems patiems klasiokams tevai dantis valo as manau kad kai dantys prades gest tai bus dar blogiau,nei kad galvot vien apie psichologines problemas..tiesa pasakius nelabai ir tikiu kad jos net gali buti del tokiu dalyku As pati nuo mokyklos laiku vargau su dantimis,dabar pas mane galima sakyti visi plombuoti dantys,jau ir implantas yra Todel manau kad vaiku dantis priziureti yra butina negalvojant apie tai ka gali pagalvoti klasiokai ar draugai,manau sita dalyka galima isspresti jei jau iskyla problema.Maniskiui 11m ir tai dar kartais pati isvalau,nes "chalturos"islenda gelsvom apnasom
nesiūlyčiau prieš miegą dantų išsivalymą pakeisti obuoliu
Papildyta: vaikui valyti dantis reikia tol, kol išmoksta dailiai rašyti, o vėliau reikia prižiūrėti kaip valosi. Vaistinėse yra specialių dažomųjų medžiagų patikrinti apnašui.
dantukus savo merginai kiekviena vakara valau as, bet viena diena i savaite leidziu issivalyt paciai kaip jai patinka
Mano vaikuciams dantuku valymas pats maloniausias uzsiemimas tiek ryte tiek vakare
maniskis vienu metu nenorejo valytis dantu
|