O apie medines galit ką nors gero pasakyt, kas turit? Ar geriau medinis transformeris, ar medine sulankstoma, ar medine be staliuko, kuri auga su vaiku?
QUOTE(EvitaMaria @ 2010 04 07, 18:07) Sveikos, dairausi kėdutės valgymui, tai dvejoju dėl kelių variantų: - imti medinę (man medis mieliausia širdžiai), kuri vėliau transformuojasi į staliuką ir kėdutę. BET skaitau, kad, sako, vaikas iš jos gali iškristi, sėdi nestabiliai (maniškis dar ir šiaip pats nesėdi), be to jos ko kero nekompaktiškos... - imti plastmasinę transformuojamą į staliuką ir kėdutę, kur jau sėdynė reguliuojasi, BET ji vėlgi matyt bus nesusilankstantis griozdas nedideliuose namuose... - imti tiesiog plastmasinę, su nuimamu staliuku ir reguliuojamu atlošu bei aukščiu.. Ką sako jūsų patirtis dėl tokių dvejonių? Turėjom medines, kai auginau pirmuosius vaikus, nelabai buvo iš ko rinktis, kaip dabar mažajai turim Chicco poly 2 in 1 , priekaištų neturiu, ta vadinama "cerata" labai džiaugiuosi ![]() kadangi šiuo metu pratinu būti be pamperso, tai labai patogu ta cerata, jei sušlampa vienintelė nemaloni staigmena buvo šiandien, kai radau tą ceratą dviejose vietose įplyšusią QUOTE(EvitaMaria @ 2010 04 11, 16:31) O apie medines galit ką nors gero pasakyt, kas turit? Ar geriau medinis transformeris, ar medine sulankstoma, ar medine be staliuko, kuri auga su vaiku? Mes turim medinę, kuri transformuojasi į kėdutę ir staliuką. Pati tikrai tokios nebūčiau pirkusi, bet gavom dovanų ir nenorėjom įžeisti dovanotojų
sveikutės,
jau čia kažkuri klausė apie medines kėdutes... aš tai išvis ,,neraukiu" tų visokiausių išlankstymo būdų... tik žinau, kad nenoriu su ratukais, jei tokių aplamai būna... patarkit ką iš medinukių rinktis, kad kaina būtų iki 200 lt... gal galit paaiškinti, kokie ,,patogumai" reikalingi valgymo kėdutėse be to, kad saugei sėdint valgydinti ar valgytų pats? kaip ten kas su tais staliukais? o gal yra plasmasinukių kurių kaina apie 200 lt? nes čia kiek žiūrinėjau jūsų išgirtas, tai kažkaip labai jau tos kainytės kandžiojasi... norėtume naujos ne dėvėtos... na, suprantama, kad už mažesnę kainą, bus mažiau ir privalumų... bet bent jau patarkit į ką svarbiausia atsižvelgti? kokia ta medžiagytė geriausia, kad geriau skalbtųsi? jei galima, rašykit į až... tai greičiau rasiu jūsų info ir dar jei galit įmeskit kokių nuorodėlių pagal mano ,,reikalavimus"\ dėkoju iš anksto QUOTE(sidrulka @ 2010 04 13, 01:31) norėtume naujos ne dėvėtos... na, suprantama, kad už mažesnę kainą, bus mažiau ir privalumų... bet bent jau patarkit į ką svarbiausia atsižvelgti? kokia ta medžiagytė geriausia, kad geriau skalbtųsi? Geriau geresne deveta nei prastesne nauja.
Keliu tema i virsu
Na, tai ar yra jau isbandziusiu PegPerego Tatamia maitinimo kedute-supynes? QUOTE(geguzevasaris @ 2010 04 11, 18:56) matau pakojis baltas, lengvai valosdi? nera sunku priziuret? vis dar renkuosi kedute, mat turim bumbo tai kenciam su ja ,bet labai jau reikia, apsisprendziau chicco polly imt, nes apie fisher price matau mazai atsiliepimu,o polly visi labai giria jauciu pirksim nauja, nes devetu kainos kosmines
As svajoju vaikui apie sitoki 'reikala'. Tik luktersiu kol ugteles dar truputuka ir jau man galvoje pirmu numeriu sis pirkinys...
P.S. Medinukas jis ![]()
Su pirmu turėjau Nakko transformerį, mažajai nupirkau Chicco 2 in 1, taip kad galiu palyginti:
apie Nakko gero galiu pasakyti tik tiek, kad platus staliukas, na gal dar į kelionė buvo patogu pasiimti - nusiimi viršutinę dalį (kėdutę), išsuki varžtus ir sukiši į Maximos maišą Didžiausi trūkumai mano akim - neturi to buomelio tarp kojyčių - tad mano vikruolis pro apačią vis išlisdavo, baisu buvo žiūrėt Tikėjausi, kad bent jau paaugus bus patogus tas staliukas su kėdutę - vėl gi nusivyliau, daiktas griozdiškas, sedėt prie jo vaikui nepatogu. Mes jo ir nenaudojom, o nusipirkom medinį komplektą stalo su kedem Dabar turim Chicco 2 in 1 - naudojom dar neilgai, kokį mėnesį, bet skirtumas nepalyginamas
lab diena,
gal patartumet ar pakomentuotumet kazka apie toki mano pasirinkima: http://parduotuve.tindirindi.lt/maitinimui...edute-dodo.html ar verta demesio si kedute..
Gal zinote kokiu universaliu maitinimo keduciu, kur tiktu ilgeliau laikuciui, kad is pradziu butu galima joje laikyti kudikeli, veliau ji kaip nors transformuotusi ir butu galima didesniam vaikuciui ir t.t. nes nelabai norisi vis kitokia pirkti kai vaikutis paauga
QUOTE(Sange @ 2010 06 10, 15:00) Gal zinote kokiu universaliu maitinimo keduciu, kur tiktu ilgeliau laikuciui, kad is pradziu butu galima joje laikyti kudikeli, veliau ji kaip nors transformuotusi ir butu galima didesniam vaikuciui ir t.t. nes nelabai norisi vis kitokia pirkti kai vaikutis paauga Tai Chicco Poly Magic arba Peg Perego Tatamia, tik kad jos brangios QUOTE(TomaKa @ 2010 06 10, 23:33) Apžiūrinėdama tavo šias, kur nurodei dar radau tokią i'coo kažkokia naujiena. gražus atrodo ir įdomus, bet aišku ir kaina aukštoka...
sveikutės,
na, matau ši temelė po paskutinio mano posto nelabai ir pasistūmėjus... o mes jua įsigijom peg perego prima papa diner kėdutę... smagi, patogi, nors dar kol panelytė tvirtai nsėdi ir valgo tik vieną košę, tai retai ir sodinam... bet žodžiu tokia gal iš šono pasirodys kiek keista problemėlė. kol kėdutė buvo dėžėje, ant jos atlošo įsispaudė instrukcijos užrašai (čia ne gamintojų kaltė, čia mes po apžiūrėjimo kėdutės, ją vėl sudėjom į dėžę ir ant viršaus uždėjom instrukciją) , kurie niekaip nenusivalo- nei spiritu, nei frosch dėmių išėmėju... gal galit ką patarti... nes pačiai nesmagu - nauja, graži būtų, nu tos ,,raidės" gadina visą vaizdą... jei turit patarimukų, rašykit į až...
Maniskiui buvau nupirkus medine maitinimo kedute, labai patiko.Kol mazas buvo, tai naudojau kaip aukstesne kedute, o kai paaugo, tai naudojam kaip kedute su staliuku
Mes isigijome Peg perego prima pappa diner maitinimo kedute. Rinkausi del reikalingu funkiju, ji visas ir atitiko. Ar gerai tarnaus, dar nezinau, dar nesodinau ten mazylio
Sakykit ar yra tokiu maitnimo keduciu kurios butu kompaktiskos, nes kur parduotuvese ziurinejam ten visos tokios griozdiskos, nesinori apkrauti namu
Labai faina kedute Chicco magic. Cia patobulinta chicco polly versija. Tikrai nerealus variantas. Galima naudoti nuo gimimo. Labai patogu, kol gaminat valgyti vaikiukas gali stebeti jus. ir siaip labai patogu zaisliuku visokiu galima prikabinti.
Gaila kad anksciau nemaciau sios kedutes, nusipirkau chicco polly. ![]() ![]()
o gal kas bandet inglesina zuma? kokie atsiliepimai?
QUOTE(Delekto @ 2010 06 16, 09:21) Labai faina kedute Chicco magic. Cia patobulinta chicco polly versija. Tikrai nerealus variantas. Galima naudoti nuo gimimo. Labai patogu, kol gaminat valgyti vaikiukas gali stebeti jus. ir siaip labai patogu zaisliuku visokiu galima prikabinti. Gaila kad anksciau nemaciau sios kedutes, nusipirkau chicco polly. o kokios ju kainos? QUOTE(lauroone @ 2010 05 04, 11:41) Mes irgi nusipirkom sia kedute :], kolkas dar esam siek tiek per mazi kad isbandyt maitinimo funkcijas, bet isbandem supynes, - sakyciau tai nevisai supynes,labiau "pasilingavimas", vaikeliui nuramint. funkciju aisku turi, del to ir susigundem, na ir aisku dizainas krito i aki:] kedutes medziaga, irgi ne visai iprastine maitinimo kedutems- dirbtine oda. na ir aisku funkciju-padeciu keitimas -visokiausiu mygtuku pagalba, visai gali buti kad del to , mes busime pirmi ir paskutiniai sio daikto seimininkai. bijau as kazkaip tu rankenu na istikruju pirkom, nes gavom laaaabai gera kaina, kaip uz tokia kede. uz iprastine kaina, tikrai pagalvociau. Nors prisipazinsiu, nelabai nagrinejau kitu firmu kedutes.
Mes turim Fisher Price Ocean Wonders
sveiki, gal galetumet patarti...jau panelei reikia maitinimo kedutes, bet niekaip neisrenku as jos...zinau kad noreciau, jog reguliuotusi aukstis ir butu ratukai (gali butu tik prieki)na ir toliau visi kiti privalumai,gal galetumete patarti?
QUOTE(deimucha @ 2010 07 07, 10:38) sveiki, gal galetumet patarti...jau panelei reikia maitinimo kedutes, bet niekaip neisrenku as jos...zinau kad noreciau, jog reguliuotusi aukstis ir butu ratukai (gali butu tik prieki)na ir toliau visi kiti privalumai,gal galetumete patarti? as tai ieskojau ieskojau, ir nusipirkau chicco polly 2 in 1 ... dar nebandem jos, bet is visu esanciu parduotuvese ir turguje ji man labiausiai tiko...kaina ir kokybe.. QUOTE(deimucha @ 2010 07 07, 09:38) sveiki, gal galetumet patarti...jau panelei reikia maitinimo kedutes, bet niekaip neisrenku as jos...zinau kad noreciau, jog reguliuotusi aukstis ir butu ratukai (gali butu tik prieki)na ir toliau visi kiti privalumai,gal galetumete patarti? Visos rimtesnės plastikinės kėdutės turi du ratukus (gale, nes kitaip neleidžia saugumo reikalavimai), reguliuojamas aukščio ir atlošo pozicijas. Rinkdamasi aš kreipiau dėmesį į tai, kiek atsilošia atlošas, nes jei daug atsilošia, galima pusiau gulom sodinti ir 4 mėnesių kūdikį Medinės kėdutės man atrodo tinkamos vaikams nuo metukų, mažesniems man jos atrodo nesaugios... Va bežiūrinėdama radau akcija kėdutėms, gal kam pravers: https://www.babymarket.lt/lt/prekes/maitini...?id_21%5B%5D=20
Mes rinkomės tarp CHICCO POLY 2 IN 1 ir CHICCO POLY MAGIC, bet pasirinkom pirmą variantą. Apžiūrėjus gyvai MAGIC mažesnė pasirodė, žaislų lankas labai jau nesimpatiškas bent jau man, o pardavėjas sakė, kad stambesniem leliukam trumpai tinka ir geriau 2in1. 2 in 1 tokia tvirtesnė pasirodė ir sėdimoji dalis platesnė.
Gal kuri turite ir naudojate tokia, kaip ji? Ar praktiskas ir saugus daikciukas?
http://www.parduotuvevaikams.lt/supynes/10...pynes-arti.html
QUOTE(Varėnė @ 2010 07 08, 11:20) Visos rimtesnės plastikinės kėdutės turi du ratukus (gale, nes kitaip neleidžia saugumo reikalavimai)... Su pirmaja dukryte turejau Peg Perego Prima Papa Diner kedute, o dabar isigijau Chicco Polly 2in1. Didesnius skirtumus pastebejau du: 1) Peg Perego keduteje nenusiima buomelis tarp kojyciu, kas nera labai patogu, galvojant apie didesni vaika, kuris pats turetu ilipti i kedute. 2) Peg Perego buvo visi 4 ratukai, kas man asmeniskai buvo daug patogiau nei Chicco Polly su 2 ratukais, nes viena ranka galejai kedute su sedinciu vaiku pasitraukti kur patogu, o dabar Chicco kiekvienakart reikia abiem rankom kelti prieki, kad kedute pavaziuotiu ant galiniu ratuku QUOTE(eglaite2 @ 2010 09 05, 17:49) Su pirmaja dukryte turejau Peg Perego Prima Papa Diner kedute, o dabar isigijau Chicco Polly 2in1. Didesnius skirtumus pastebejau du: 1) Peg Perego keduteje nenusiima buomelis tarp kojyciu, kas nera labai patogu, galvojant apie didesni vaika, kuris pats turetu ilipti i kedute. 2) Peg Perego buvo visi 4 ratukai, kas man asmeniskai buvo daug patogiau nei Chicco Polly su 2 ratukais, nes viena ranka galejai kedute su sedinciu vaiku pasitraukti kur patogu, o dabar Chicco kiekvienakart reikia abiem rankom kelti prieki, kad kedute pavaziuotiu ant galiniu ratuku Turėjote seną modelį, iš tų laikų, kai dar buvo galima gaminti kėdutes su 4 ratukais. Dabar ir Prima Pappa ir visų kitų firmų kėdutės su dviem, ir ratukai dažniausiai eina gale.
mergaites ka galit apie transformerius pasakyti?
Mes labai dziaugiames chicco poly magic
gal kas turit Delti Nam kedute tokia -
http://www.mazylioratai.lt/goods;330;;cat,;id,726;sim,7?ar ar jos geros, saugios ir pan.....?lab.svarbi jusu nuomone
Mes kedute pirkome www.vaikutis.lt Manchester su supimo funkcija,auksciai reguliuojasi,atlosas taipat,mazam vaikuciui papildoma atramele,na buvome tikrai patenkinti,perleidome draugams,dabar jie ir ja dziaugiasi.
Mes pirkom Vaikutyje vokiska Nako berods pavadinimas. Kaina perpuse mazesne nei peg perego ar chicco. O funkcijos tos pacios. ir ratukai ir auksciai reguliuojasi.
visiskai neprireike papildomu saugos dirziuku. Paprastai nusiima uzvalkalas ir puikiai issiskalbia. VIenas minusas - nebuvo lentyneles ar krepselio zaisliukams susidet.. atkreipkit mamytes i tai demesi, atrodo smulkmena, bet geriau kai yra..
O gal kas naudojate medines kartu su vaikučiu augančias kėdutes? Ne tas, kur persidaro į staliuką su kėdute, o tokias kaip pvz. http://parduotuve.tindirindi.lt/maitinimui...e-woodline.html Kokie atsiliepimai?
Kas turite chicco polly 2in 1 safari modeliuka? kaip jums valosi balti tie sonai ir atramos rankytems irgi baltos? nusipirkome, o dabar galvoju, kokios jos atrodys po morkinu rankyciu ?
gal kas zinote ar maitinimo kedutej graco contempo venus atlosas ne siratinis? aciu
O gal kasnors gali kanors pasakyti apie tokia http://www.prekesvaikams.com/index.php/nau...edute-ruda.html ?
QUOTE(zarinacka @ 2010 10 05, 00:06) Kas turite chicco polly 2in 1 safari modeliuka? kaip jums valosi balti tie sonai ir atramos rankytems irgi baltos? nusipirkome, o dabar galvoju, kokios jos atrodys po morkinu rankyciu ? Mes turim tokia kedute, ir labai daziaugiames ir siaip labai patogi kedute, ir gulima padetis mums ne karta praverte, nors daug kas stebejosi kam maitinimo kedutej gulima padetis, bet buna vaikutis bevalgant uzmiega, galima atlost kol imigs ir tada perkelt i lovyte
Labas vakaras!!!
Mamos! Gal kas paaiskins ir patars kuom skirias CONECO GALILEO nuo CICCO POLI? Kiek skaiciau,mazai kuom. Gal kas turejo,geriau zinos?! Aciu!!! QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 11, 19:56) Mes turim medinę, kuri transformuojasi į kėdutę ir staliuką. Pati tikrai tokios nebūčiau pirkusi, bet gavom dovanų ir nenorėjom įžeisti dovanotojų Mes irgi turėjome tokias, tai tikrai minusai tokie: -sunku įsodinti, jei malasi; -būdavo joje tiek, kiek valgydavo prie mano akių, nes baisu, kad išgrius/išlips; -kėdutės atlošas prairo, tai siuvome, bet atrodė labai gražiai -jau vėliau, kai prasidėjo "meniniai" darbai su dažais, staliukas nusidažė ir niekaip nepavyko tų dažų normaliai nuvalyti. Pliusai: -pigi kėdė, kurios negaila išmesti užauginus vaiką (mes taip ir padarėme); -medinė, todėl man tokia šilta/miela. Išvada: tikrai daugiau tokios nepirksiu. Skaičiau skaičiau atsiliepimus ir iškilo klausimas, o tai Chicco Polly 2 in 1 visiems ta cerata plyšta/skyla? Gal čia kėdutės silpnoji vieta? Įdomu kaip Bebe Comfort Omega ir Peg Perego Prima papa? Jei kas turite, gal galėtumėte pasidalinti patirtimi? Būčiau dėkinga QUOTE(piene782 @ 2010 10 11, 13:36) mes sita kedute isigijom, atlosas siratinis, bet ne toks kaip tu pigiu keduciu, vaikas neprakaituoja:) esam labai patenkinti sia kedute, labai labai patogi Papildyta: QUOTE(Varėnė @ 2010 07 08, 12:20) Visos rimtesnės plastikinės kėdutės turi du ratukus (gale, nes kitaip neleidžia saugumo reikalavimai), reguliuojamas aukščio ir atlošo pozicijas. Rinkdamasi aš kreipiau dėmesį į tai, kiek atsilošia atlošas, nes jei daug atsilošia, galima pusiau gulom sodinti ir 4 mėnesių kūdikį Medinės kėdutės man atrodo tinkamos vaikams nuo metukų, mažesniems man jos atrodo nesaugios... Va bežiūrinėdama radau akcija kėdutėms, gal kam pravers: https://www.babymarket.lt/lt/prekes/maitini...?id_21%5B%5D=20 Labai gera Graco Contempo, platisedyne, labai labai patogi:) tik brangoka
o mes turim bloom fresco classic - funkcionali ir super grazi
http://www.bloombaby.com/collection/main.php?sID=19
O kodel niekas cia neraso atsiliepimus apie "transformerius"? Labai fainai jie dabar atrodo! tai ne tos medines,kaip anksciau budavo!
|