Mes naudojam Chico Poly 2 in 1 ir be jokiu dirzu, nors musu mergina pasiutus
QUOTE(TomaKa @ 2011 01 14, 23:23) Mes naudojam Chico Poly 2 in 1 ir be jokiu dirzu, nors musu mergina pasiutus Mes taip pat turim Chicco Poly 2 in 1 as irgi nesegu,nes sunkoka islipti,bet imanoma,bet aisku nepalieku be prieziuros,tad ramu. man tik vienintelis minusiukas-kadangi pas mus virtuvele labai maza,ir reikia daznai prieiti prie spinteliu,tas kad yra tik 2 ratukai,ir man nepatogu ja stumdyti,tad manau jeigu manoji butu dar ir su 4ratukais,butu pasaka,bet gyventi galima. QUOTE(pumyte83 @ 2011 01 14, 22:50) Mes taip pat turim Chicco Poly 2 in 1 as irgi nesegu,nes sunkoka islipti,bet imanoma,bet aisku nepalieku be prieziuros,tad ramu. man tik vienintelis minusiukas-kadangi pas mus virtuvele labai maza,ir reikia daznai prieiti prie spinteliu,tas kad yra tik 2 ratukai,ir man nepatogu ja stumdyti,tad manau jeigu manoji butu dar ir su 4ratukais,butu pasaka,bet gyventi galima. Kedutes negali buti daugiau nei su 2 ratukais, nes tai jau neatitinka saugumo standartu QUOTE(goodly @ 2010 12 04, 20:14) Sveiki čia: http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=antilop (kėdutė, stalelis, nugarėlei pagalvėlė speciali, atskirai perkasi). Sita kedute yra labai gera Ir dar uz tokia kaina! (70 lt viskas) Labai lengva priziureti, labai paprasta nusluostyti, plauti. O kaip medine reiktu plauti? Arba imantresne su daug visko? O plauti staliuka tai kas karta reikia. Sia galima visa iskart istatyti i vonia. Ji labai lengva ir lengvai ismontuojama. Galima paprastai persinesti i kita vieta. Labai lengvas, minimalus dizainas. Butinai reikia pirkti kartu su staliuku, nes be jo paauges vaikas gali remtis i pagrindini virtuves stala ir versti kedute. Ji neapvirs, bet geriau nereikia. Saugos dirzelis prisisega vienu prisegimu, dirzeli reikia sureguliuoti, kad gerai apspaustu pilveli, tad is isorines kedutes puses patartina uzristi mazgelius, tai butu lyg dviguba apsauga. Is minusu butu tik vienas - galvos lygyje ant atlosiuko reikia deti minksta pagalvele ar ranksluostuka.
Sveikos,
norejau pasiteirauti apie Stokke maitinimo kedutes gal esate isbandziusios ar girdejusios atsiliepimu apie jas
Mes negalime atsidziaugti savaja Bebe Confort Omega
Ieskojom antros, kuria galetume naudoti pas senelius, tai ir net nedvejodami ciupom tokia pat.
As mastau apie Peg Perego TATAMIA, gal kas turite atsiliepimu?
mamytes patarkit kur isigyti Chico Poly 2 in 1 kedutes uzvalkaliuku - maniskiai abu per klyniuko dirzo skylute suplyso...
mes turime tatamia.
man didziausias privalumas kad ji sukinejasi vietoje, vazyneja, nes kedute mes stumdom po 100 kart dienoje, nes ir valgom, ir zaidziam, ir bevalgydami atsukam ir nusisukam nuo tv....zodziu tas labai patiko. kad supines-nelabai sakyciau ta funkcija, silpnoka. dar labai patinka buomelis, galima vaiko neprisegynet, visai tik tiesa sakant nzn kaip pasiteisins vieta uzpakaliukui, ar tilps ateity, nes tarp pagalio (to tarp kojo kuris) ir atlosho tikrai nedaug vietos. na seip labai panasiai ir FP kedutese. aisku kilnot visa kedute, nepakilnosi, bet nustumt gali betkur. dizainas daili, neryski, nesudaro didelio gargaro vaizdo del savo spalvines gamos. lengva prieziura...gerai valosi,,aisku jeigu vaikas labai neramus yra daug plysiu-vietu kur galima prispjaudyt ir neisvalysi mums metai- naudojam nuo 4men. bukle -galeciau pardavynet, ir meluoti kad naudota menesi
Mes turime ir labai puikiai naudojamės Jane Activa maitinimo ir žaidimų kėdute.
QUOTE(looo @ 2011 01 27, 21:58) mes turime tatamia. man didziausias privalumas kad ji sukinejasi vietoje, vazyneja, nes kedute mes stumdom po 100 kart dienoje, nes ir valgom, ir zaidziam, ir bevalgydami atsukam ir nusisukam nuo tv....zodziu tas labai patiko. kad supines-nelabai sakyciau ta funkcija, silpnoka. dar labai patinka buomelis, galima vaiko neprisegynet, visai tik tiesa sakant nzn kaip pasiteisins vieta uzpakaliukui, ar tilps ateity, nes tarp pagalio (to tarp kojo kuris) ir atlosho tikrai nedaug vietos. na seip labai panasiai ir FP kedutese. aisku kilnot visa kedute, nepakilnosi, bet nustumt gali betkur. dizainas daili, neryski, nesudaro didelio gargaro vaizdo del savo spalvines gamos. lengva prieziura...gerai valosi,,aisku jeigu vaikas labai neramus yra daug plysiu-vietu kur galima prispjaudyt ir neisvalysi mums metai- naudojam nuo 4men. bukle -galeciau pardavynet, ir meluoti kad naudota menesi Aciu uz informacija QUOTE(Jolantele- @ 2011 01 29, 18:59) Aciu uz informacija 1.esminis kad tai ji turi 8 ratukus, ar daugiau,neprisimenu, ir vietoje ja galima pasukti 360 laipsniu.-tas yra laaaaabai patogu. (sita funkcija galiu palyginti,nes pas senelius turime chicco happy snack, su 4m kojom, ir tik 2m ratukais) 2. kad turi buomeli kaip vezimas "maxi cosi mura" tad isvis jokiu dirzu kaipir nereikia, kol nemoka stotis (na musu dar nemoka), tad tikrai palieku be prieziuros kedute, einu i virtuve gamint ir pan. kas ten dar....hmmm tiesa jeigu namie yra bordiuru, slenksciu laiptu ir pan, nerekomenduoju, nes jos pernesht nelabai pavyktu, (bent jau mamai), ja tik stumduyt labai patogu, labai graziai vaziuoja, bo jokiu sunkumu. na nzn mes patenkinti, jeigu galite sau leisti, tai manau vienas is variantu. QUOTE(looo @ 2011 01 30, 11:38) 1.esminis kad tai ji turi 8 ratukus, ar daugiau,neprisimenu, ir vietoje ja galima pasukti 360 laipsniu.-tas yra laaaaabai patogu. (sita funkcija galiu palyginti,nes pas senelius turime chicco happy snack, su 4m kojom, ir tik 2m ratukais) 2. kad turi buomeli kaip vezimas "maxi cosi mura" tad isvis jokiu dirzu kaipir nereikia, kol nemoka stotis (na musu dar nemoka), tad tikrai palieku be prieziuros kedute, einu i virtuve gamint ir pan. kas ten dar....hmmm tiesa jeigu namie yra bordiuru, slenksciu laiptu ir pan, nerekomenduoju, nes jos pernesht nelabai pavyktu, (bent jau mamai), ja tik stumduyt labai patogu, labai graziai vaziuoja, bo jokiu sunkumu. na nzn mes patenkinti, jeigu galite sau leisti, tai manau vienas is variantu. Aciu, buvome nusprende pirkti Tatamia, o dabar tik tuo isitikinome
http://www.tavovaikams.lt/item.php?link=KL...368&lang=lt
Va šita man labai patinka
Sveikutes,
nusipirkau naudota Chicco Polly maitinimo kedute ir nezinau kokioje temperaturoje ir kokiu rezimu galima skalbti uzvalkaliuka skalbimo masinoje, butu labai gerai jei pagelbetumet
Gal galit patarti, kurios maitinimo kedutes medziaga nebutu cerata? Nesinori, kad mazyle joje prakaituotu
QUOTE(TomaKa @ 2011 01 14, 23:23) Mes naudojam Chico Poly 2 in 1 ir be jokiu dirzu, nors musu mergina pasiutus Na, mano mazoji tokioje pat keduteje ir pristumus buomeli vistiek sugeba issisukti ir atsistoti, tai siulyciau nerizikuoti, maza kas QUOTE(pumyte83 @ 2011 01 14, 23:50) Mes taip pat turim Chicco Poly 2 in 1 as irgi nesegu,nes sunkoka islipti,bet imanoma,bet aisku nepalieku be prieziuros,tad ramu. man tik vienintelis minusiukas-kadangi pas mus virtuvele labai maza,ir reikia daznai prieiti prie spinteliu,tas kad yra tik 2 ratukai,ir man nepatogu ja stumdyti,tad manau jeigu manoji butu dar ir su 4ratukais,butu pasaka,bet gyventi galima. QUOTE(secret_lover_ @ 2011 02 02, 12:04) http://www.tavovaikams.lt/item.php?link=KL...368&lang=lt Va šita man labai patinka turiu panasia, naudojam daugiau nei menesi, vaikui joje sedeti patinka ir tikrai nera taip sunku ikisti vaika i medine kedute kaip kai kurios cia rase Patarimas norincioms pirkti medines kedutes - imkit ta didesne, ilgiau uzteks. Ir ziurekit kad atlosas butu 3 padeciu, patogiau netvirtai sedinciam vaikuciui
sveikos, gal kas turite atsiliepimu apie cosatto maitinimo kedute stai tokia..?
mes turėjom Bebi comfor "Omega" kedutę,labai patiko,kai vaikutis paaugo galejo pats i ją ilipti,nes ji pasidaro žemesnė,likdavo tik prisegti,o taip pat galima skalbti skalbiklėje užvalkalą,jokių problemų neturėjau.
Mamytės, kokią geriau maitinimo kėdutę žiūrinėtis iš šių: Chicco Polly 2in1 ar Bebe Confort Omega?
O gal dar kokią patartumėt įtraukti į sąrašiuką? (pirktume nenaują, mokėtume max iki 200 Lt)
gal kas turite tokia Mamtu kedute
Turim Chicco Polly. Tikrai gera, kokybiška ir patogi, bet kaina
Sveikos mamos. Po ilgų svarstymų vakar parsisiunčiau Chicco Polly 2 in 1. Esu be galo patenkinta. Kol kas matau tik pliusus. Kaina, taip, nemaža, tačiau atitinka kokybę. Staliukas reguliuojamas, labai lengvai prisitraukia viena ranka. Vaikui kol kas labai smagu. Net keista ramiai nusisukus indus plautis ir nesijaudint, kad vaikas tik nepersisvertų, neiškristų ir t.t.
Ilgai galvojau kokią spalvą rinktis. Mūsų butas šviesus, nesinorėjo ryškios kėdutės. Namai pilni vaiko žaislų, tad spalvų užtenka. Tuo labiau, kad vaikui tos spalvos mažai matosi ir rūpi. Tai nussipirkom Savannah (šviesi, su drambliukais). Liux! Sėkmės renkantis!
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 30, 08:47) Mamytės, kokią geriau maitinimo kėdutę žiūrinėtis iš šių: Chicco Polly 2in1 ar Bebe Confort Omega? O gal dar kokią patartumėt įtraukti į sąrašiuką? (pirktume nenaują, mokėtume max iki 200 Lt) i savo sarasa otraukite dar pegperego (mamas&papas) firmos kedutes, Bei Fisher price (bent jau uz omega ji geresne tuo, kad staliukas prisispaudzia. + komplekta buna grazus zaisliukas dedamas ant staliuko.
Turim Chicco Polly 2in1 - man tai ji super kedute!
Gal kiek per didele norint transportuoti (pvz. pas senelius, atostogoms), tai ieskosim siam reikalui mobilesnes maitinimo kedutes. Gal kas turite kompaktisku kelioniniu maitinimo keduciu ir apie jas galetumete parasyti savo nuomone?
gal kas turi Fisher price kedute, ar verta ja pirkti, ar geriau graco firmos.
turim chicco polly kėdutę,esame ja labai patenkinti
Noreciau pasidziaugt savo kedute Peg Perego Tata Mia. Nereali, net vyras kuris zirze del brangaus pirkinio dabar patenkintas. Labai pravercia supyniu funkcija, taip pat kai 2 sunis turiu nelabai noriu vaiko su automobiline kedute ar su gultuku statyti ant grindu- o cia jis pasikelia gulimoj pozicijoj i stalo auksti- ir vaikui viskas matosi. Dar jos privalumas yra kad puikiai prisistumia prie stalo, ko negaliu pasakyti apie kitas turetas maitinimo kedutes. Minusas yra ti kaina
![]() http://www.youtube.com/watch?v=pcf2XkbeGDA
Ir mes turime Chicco polly kedute, esame labai ja patenkinti - tai vienas is tu daiktu, kuris yra ypac naudingas ir pateisino visus lukescius.
mes turime medine kedute:) pacia paprasciausia, bet mano manymu pacia geriausiai, ji mums puikiai tinka ir patinka
QUOTE(nraminta @ 2011 04 22, 19:16) Mes turim Fisher Price maitinimo kedute - kedute tikrai labai gera Tikrai patariu, nors tokio modeliuko kaip mes dar turim ir saugom kitam maziukui jau nebeparduoda, bet maciau dar naujesni, grazesni modeliuka:
ar reikalingas maitinimo kedutei reguliuojamas sedynes aukstis? galvoju pirkti chicco happy snack, bet jos sedyne nesireguliuoja
QUOTE(vilmajun @ 2011 06 02, 09:47) ar reikalingas maitinimo kedutei reguliuojamas sedynes aukstis? galvoju pirkti chicco happy snack, bet jos sedyne nesireguliuoja man labai patogu,kai reguliuojasi aukštis,galiu prisitaikyti kaip man patogiau maitinti,bent jau pas mane visada nuleista padėtis,nes man taip daug patogiau,o kadangi pas mus chiicoo poly kedutė,tai ji tinka ir paaugusiam vaikui,kai galima pagal stalo aukštį nuleisti/pakeltiį tą poziciją,kad vaikas galėtų prie bendro jau šeimos stalo sėdėti
Su pirmu vaiku pradžioj naudojau automobilinę, vėlai meinukę kurią iki šiol sėkmingai naudojam
Gal kuri jau isbande Milli maitinimo kedute?
Siandien Vaiku mieste pamaciau ir nemaciau jokio skirtumo tarp jos ir Chicco Polly, nu tik spalvytes kitokios
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|