Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maitinimo (žaidimų) kedutės - bendra tema
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
TomaKa
Mes naudojam Chico Poly 2 in 1 ir be jokiu dirzu, nors musu mergina pasiutus lotuliukas.gif Bet ten staliukas gerai privaziuoja labai arti, tarp kojyciu yra tas buomelis ir nereik segiot, labai patogu thumbup.gif
pumyte83
QUOTE(TomaKa @ 2011 01 14, 23:23)
Mes naudojam Chico Poly 2 in 1 ir be jokiu dirzu, nors musu mergina pasiutus lotuliukas.gif  Bet ten staliukas gerai privaziuoja labai arti, tarp kojyciu yra tas buomelis ir nereik segiot, labai patogu thumbup.gif
*

Mes taip pat turim Chicco Poly 2 in 1 wub.gif (dar pries renkantis,ziurinejausi ir Baby Comfort).zinoma kaina nemaza,bet naudojam jau metus ir kaip nauja... wub.gif
as irgi nesegu,nes sunkoka islipti,bet imanoma,bet aisku nepalieku be prieziuros,tad ramu.
man tik vienintelis minusiukas-kadangi pas mus virtuvele labai maza,ir reikia daznai prieiti prie spinteliu,tas kad yra tik 2 ratukai,ir man nepatogu ja stumdyti,tad manau jeigu manoji butu dar ir su 4ratukais,butu pasaka,bet gyventi galima. mirksiukas.gif
marina86
QUOTE(pumyte83 @ 2011 01 14, 22:50)
Mes taip pat turim Chicco Poly 2 in 1  wub.gif (dar pries renkantis,ziurinejausi ir Baby Comfort).zinoma kaina nemaza,bet naudojam jau metus ir kaip nauja... wub.gif
as irgi nesegu,nes sunkoka islipti,bet imanoma,bet aisku nepalieku be prieziuros,tad ramu.
man tik vienintelis minusiukas-kadangi pas mus virtuvele labai maza,ir reikia daznai prieiti prie spinteliu,tas kad yra tik 2 ratukai,ir man nepatogu ja stumdyti,tad manau jeigu manoji butu dar ir su 4ratukais,butu pasaka,bet gyventi galima. mirksiukas.gif
*

Kedutes negali buti daugiau nei su 2 ratukais, nes tai jau neatitinka saugumo standartu mirksiukas.gif
meile_G
QUOTE(goodly @ 2010 12 04, 20:14)
Sveiki 4u.gif  gal kas turit, ar pažįstami turi, ar šiaip esate girdėję apie IKEA Antilop kėdutę. Iš pirmo žvilgsnio paprasta, bet paprastume-genialumas biggrin.gif  kaip rašo Švediška kokybė, pragalvota, kad pakišus po kranu nusiplauna lengvai, vasara vaikas neprakaituoja ir t.t. Bet norėčiau ir kritikos  bigsmile.gif
čia:
http://www.ikea.com/pl/pl/search/?query=antilop
(kėdutė, stalelis, nugarėlei pagalvėlė speciali, atskirai perkasi).
*

Sita kedute yra labai gera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir dar uz tokia kaina! (70 lt viskas) Labai lengva priziureti, labai paprasta nusluostyti, plauti. O kaip medine reiktu plauti? Arba imantresne su daug visko? O plauti staliuka tai kas karta reikia. Sia galima visa iskart istatyti i vonia. Ji labai lengva ir lengvai ismontuojama. Galima paprastai persinesti i kita vieta. Labai lengvas, minimalus dizainas. Butinai reikia pirkti kartu su staliuku, nes be jo paauges vaikas gali remtis i pagrindini virtuves stala ir versti kedute. Ji neapvirs, bet geriau nereikia. Saugos dirzelis prisisega vienu prisegimu, dirzeli reikia sureguliuoti, kad gerai apspaustu pilveli, tad is isorines kedutes puses patartina uzristi mazgelius, tai butu lyg dviguba apsauga. Is minusu butu tik vienas - galvos lygyje ant atlosiuko reikia deti minksta pagalvele ar ranksluostuka.
Maran
Sveikos,

norejau pasiteirauti apie Stokke maitinimo kedutes gal esate isbandziusios ar girdejusios atsiliepimu apie jas smile.gif
Audraaa
Mes negalime atsidziaugti savaja Bebe Confort Omega biggrin.gif Superine kedute visomis prasmemis thumbup.gif
Ieskojom antros, kuria galetume naudoti pas senelius, tai ir net nedvejodami ciupom tokia pat.
Jolantele-
As mastau apie Peg Perego TATAMIA, gal kas turite atsiliepimu? 4u.gif
aqua111
mamytes patarkit kur isigyti Chico Poly 2 in 1 kedutes uzvalkaliuku - maniskiai abu per klyniuko dirzo skylute suplyso...
looo
mes turime tatamia.
man didziausias privalumas kad ji sukinejasi vietoje, vazyneja, nes kedute mes stumdom po 100 kart dienoje, nes ir valgom, ir zaidziam, ir bevalgydami atsukam ir nusisukam nuo tv....zodziu tas labai patiko.

kad supines-nelabai sakyciau ta funkcija, silpnoka.

dar labai patinka buomelis, galima vaiko neprisegynet, visai smile.gif
tik tiesa sakant nzn kaip pasiteisins vieta uzpakaliukui, ar tilps ateity, nes tarp pagalio (to tarp kojo kuris) ir atlosho tikrai nedaug vietos. na seip labai panasiai ir FP kedutese.

aisku kilnot visa kedute, nepakilnosi, bet nustumt gali betkur. dizainas daili, neryski, nesudaro didelio gargaro vaizdo del savo spalvines gamos.

lengva prieziura...gerai valosi,,aisku jeigu vaikas labai neramus yra daug plysiu-vietu kur galima prispjaudyt ir neisvalysi smile.gif
mums metai- naudojam nuo 4men. bukle -galeciau pardavynet, ir meluoti kad naudota menesi 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
broma
Mes turime ir labai puikiai naudojamės Jane Activa maitinimo ir žaidimų kėdute.
Jolantele-
QUOTE(looo @ 2011 01 27, 21:58)
mes turime tatamia.
man didziausias privalumas kad ji sukinejasi vietoje, vazyneja, nes kedute mes stumdom po 100 kart dienoje, nes ir valgom, ir zaidziam, ir bevalgydami atsukam ir nusisukam nuo tv....zodziu tas labai patiko.

kad supines-nelabai sakyciau ta funkcija, silpnoka.

dar labai patinka buomelis, galima vaiko neprisegynet, visai smile.gif
tik tiesa sakant nzn kaip pasiteisins vieta uzpakaliukui, ar tilps ateity, nes tarp pagalio (to tarp kojo kuris) ir atlosho tikrai nedaug vietos. na seip labai panasiai ir FP kedutese.

aisku kilnot visa kedute, nepakilnosi, bet nustumt gali betkur. dizainas daili, neryski, nesudaro didelio gargaro vaizdo del savo spalvines gamos.

lengva prieziura...gerai valosi,,aisku jeigu vaikas labai neramus yra daug plysiu-vietu kur galima prispjaudyt ir neisvalysi smile.gif
mums metai- naudojam nuo 4men. bukle -galeciau pardavynet, ir meluoti kad naudota menesi 4u.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Aciu uz informacija 4u.gif labai naudinga. O gal galite pasakyti, kokie esminiai skirtumai nuo kitu keduciu su "4 kojom", t.y. dviem ratukais. Ar Tatamia patogesne naudoti?
looo
QUOTE(Jolantele- @ 2011 01 29, 18:59)
Aciu uz informacija  4u.gif  labai naudinga. O gal galite pasakyti, kokie esminiai skirtumai nuo kitu keduciu su "4 kojom", t.y. dviem ratukais. Ar Tatamia patogesne naudoti?
*

1.esminis kad tai ji turi 8 ratukus, ar daugiau,neprisimenu, ir vietoje ja galima pasukti 360 laipsniu.-tas yra laaaaabai patogu. (sita funkcija galiu palyginti,nes pas senelius turime chicco happy snack, su 4m kojom, ir tik 2m ratukais)

2. kad turi buomeli kaip vezimas "maxi cosi mura" tad isvis jokiu dirzu kaipir nereikia, kol nemoka stotis (na musu dar nemoka), tad tikrai palieku be prieziuros kedute, einu i virtuve gamint ir pan.

kas ten dar....hmmm
tiesa jeigu namie yra bordiuru, slenksciu laiptu ir pan, nerekomenduoju, nes jos pernesht nelabai pavyktu, (bent jau mamai), ja tik stumduyt labai patogu, labai graziai vaziuoja, bo jokiu sunkumu. na nzn mes patenkinti, jeigu galite sau leisti, tai manau vienas is variantu.
Jolantele-
QUOTE(looo @ 2011 01 30, 11:38)
1.esminis kad tai ji turi 8 ratukus, ar daugiau,neprisimenu, ir vietoje ja galima pasukti 360 laipsniu.-tas yra laaaaabai patogu. (sita funkcija galiu palyginti,nes pas senelius turime chicco happy snack, su 4m kojom, ir tik 2m ratukais)

2. kad turi buomeli kaip vezimas "maxi cosi mura" tad isvis jokiu dirzu kaipir nereikia, kol nemoka stotis (na musu dar nemoka), tad tikrai palieku be prieziuros kedute, einu i virtuve gamint ir pan.

kas ten dar....hmmm
tiesa jeigu namie yra bordiuru, slenksciu laiptu ir pan, nerekomenduoju, nes jos pernesht nelabai pavyktu, (bent jau mamai), ja tik stumduyt labai patogu, labai graziai vaziuoja, bo jokiu sunkumu. na nzn mes patenkinti, jeigu galite sau leisti, tai manau vienas is variantu.
*

Aciu, buvome nusprende pirkti Tatamia, o dabar tik tuo isitikinome biggrin.gif Aciu! 4u.gif
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

secret_lover_
http://www.tavovaikams.lt/item.php?link=KL...368&lang=lt

Va šita man labai patinka ax.gif Panašią sesei mano pirko mama, ir laikė ilgai, ir valgyti gerai ir žaisti.. Pirksiu ir aš tokią, kai lauksim stebuklėlio wub.gif nestuke.gif
egllute
Sveikutes,

nusipirkau naudota Chicco Polly maitinimo kedute ir nezinau kokioje temperaturoje ir kokiu rezimu galima skalbti uzvalkaliuka skalbimo masinoje, butu labai gerai jei pagelbetumet 4u.gif biggrin.gif
Varene
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 02 02, 15:12)
Sveikutes,

nusipirkau naudota Chicco Polly maitinimo kedute ir nezinau kokioje temperaturoje ir kokiu rezimu galima skalbti uzvalkaliuka skalbimo masinoje, butu labai gerai jei pagelbetumet  4u.gif  biggrin.gif
*

"Ceratos" negalima skalbti skalbimo mašinoje, tik valyti rankiniu būdu 4u.gif
pilkoji28
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 02 02, 15:12)
Sveikutes,

nusipirkau naudota Chicco Polly maitinimo kedute ir nezinau kokioje temperaturoje ir kokiu rezimu galima skalbti uzvalkaliuka skalbimo masinoje, butu labai gerai jei pagelbetumet  4u.gif  biggrin.gif
*

drėgnas skudurėlis puikiai tinka mirksiukas.gif skalbyklė tikrai ne.
Voveriukshte
Gal galit patarti, kurios maitinimo kedutes medziaga nebutu cerata? Nesinori, kad mazyle joje prakaituotu smile.gif
eglaite2
QUOTE(TomaKa @ 2011 01 14, 23:23)
Mes naudojam Chico Poly 2 in 1 ir be jokiu dirzu, nors musu mergina pasiutus lotuliukas.gif  Bet ten staliukas gerai privaziuoja labai arti, tarp kojyciu yra tas buomelis ir nereik segiot, labai patogu thumbup.gif
*

Na, mano mazoji tokioje pat keduteje ir pristumus buomeli vistiek sugeba issisukti ir atsistoti, tai siulyciau nerizikuoti, maza kas schmoll.gif .

QUOTE(pumyte83 @ 2011 01 14, 23:50)
Mes taip pat turim Chicco Poly 2 in 1  wub.gif (dar pries renkantis,ziurinejausi ir Baby Comfort).zinoma kaina nemaza,bet naudojam jau metus ir kaip nauja... wub.gif
*

drinks_cheers.gif Musu kedute taip pat Chicco Poly 2 in 1 ir esu ja labai patenkinta, bet ziauriai pasigendu 4 ratuku doh.gif (pirmajam vaikui turejom Peg Perego kedute su 4 ratukais, tai buvo nepalyginamai patogiau - viena ranka galedavau ja patraukti kur reikia wub.gif ). Ir nemanau, kad kedute 4 ratukais yra nesaugi ax.gif .
marina86
QUOTE(secret_lover_ @ 2011 02 02, 12:04)
http://www.tavovaikams.lt/item.php?link=KL...368&lang=lt

Va šita man labai patinka  ax.gif  Panašią sesei mano pirko mama, ir laikė ilgai, ir valgyti gerai ir žaisti.. Pirksiu ir aš tokią, kai lauksim stebuklėlio  wub.gif  nestuke.gif
*

turiu panasia, naudojam daugiau nei menesi, vaikui joje sedeti patinka ir tikrai nera taip sunku ikisti vaika i medine kedute kaip kai kurios cia rase biggrin.gif Lengvai isodinu.
Patarimas norincioms pirkti medines kedutes - imkit ta didesne, ilgiau uzteks. Ir ziurekit kad atlosas butu 3 padeciu, patogiau netvirtai sedinciam vaikuciui smile.gif
0kristut0
sveikos, gal kas turite atsiliepimu apie cosatto maitinimo kedute stai tokia..?

user posted image
okse0711
mes turėjom Bebi comfor "Omega" kedutę,labai patiko,kai vaikutis paaugo galejo pats i ją ilipti,nes ji pasidaro žemesnė,likdavo tik prisegti,o taip pat galima skalbti skalbiklėje užvalkalą,jokių problemų neturėjau.
marina86
QUOTE(0kristut0 @ 2011 03 06, 14:14)
sveikos, gal kas turite atsiliepimu apie cosatto maitinimo kedute stai tokia..?

user posted image
*

Idomus dizainas, man tokio tipo daug grazesnes nei paprastos plastikines, bet ir kaina triguba...
sofokle
QUOTE(Voveriukshte @ 2011 02 05, 17:11)
Gal galit patarti, kurios maitinimo kedutes medziaga nebutu cerata? Nesinori, kad mazyle joje prakaituotu smile.gif
*

Beveik visos (o gal ir visos) ispaniskos Jane kedutes turi medvilnini/poliesterini uzvalkala. Ir valosi puikiai ir neprakaituoja
0kristut0
QUOTE(marina861 @ 2011 03 07, 20:38)
Idomus dizainas, man tokio tipo daug grazesnes nei paprastos plastikines, bet ir kaina triguba...
*

sitos kaina dar padori.. panasi bet kitos firmos 1600 kazkur kainuoja o sita 450 lt . gaila vistik vietos tokiai neatsiranda pas mane .. ech..
~Beauty~
Mamytės, kokią geriau maitinimo kėdutę žiūrinėtis iš šių: Chicco Polly 2in1 ar Bebe Confort Omega?
O gal dar kokią patartumėt įtraukti į sąrašiuką? blush2.gif
(pirktume nenaują, mokėtume max iki 200 Lt)
Solen
gal kas turite tokia Mamtu kedute g.gif ar bent gyvai mate...ar verta ji demesio g.gif
user posted image
Vienintelevitali
QUOTE(marina861 @ 2011 03 07, 20:38)
*

O kur tokia būtų galima nusipirkti? Kiek permečiau google skelbimus, tai visi jau pasenę g.gif
zapukė
Turim Chicco Polly. Tikrai gera, kokybiška ir patogi, bet kaina doh.gif Tiek kiek mes ją naudojom tai net trečdalis kainos būtų brangu. Na, bet tikiuosi dar ir kitam vaikui pravers...
Solen
QUOTE(sofokle @ 2011 03 25, 19:30)
Beveik visos (o gal ir visos) ispaniskos Jane kedutes turi medvilnini/poliesterini uzvalkala. Ir valosi puikiai ir neprakaituoja
*

po dideliu ieskojimu uzsisakiau Jane emotion plius kedute smile.gif tikiuosi patiks ir tarnaus ji mums ilgai smile.gif
Mutee
Sveikos mamos. Po ilgų svarstymų vakar parsisiunčiau Chicco Polly 2 in 1. Esu be galo patenkinta. Kol kas matau tik pliusus. Kaina, taip, nemaža, tačiau atitinka kokybę. Staliukas reguliuojamas, labai lengvai prisitraukia viena ranka. Vaikui kol kas labai smagu. Net keista ramiai nusisukus indus plautis ir nesijaudint, kad vaikas tik nepersisvertų, neiškristų ir t.t.
Ilgai galvojau kokią spalvą rinktis. Mūsų butas šviesus, nesinorėjo ryškios kėdutės. Namai pilni vaiko žaislų, tad spalvų užtenka. Tuo labiau, kad vaikui tos spalvos mažai matosi ir rūpi. Tai nussipirkom Savannah (šviesi, su drambliukais). Liux! thumbup.gif
Sėkmės renkantis!
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

looo
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 03 30, 08:47)
Mamytės, kokią geriau maitinimo kėdutę žiūrinėtis iš šių: Chicco Polly 2in1 ar Bebe Confort Omega?
O gal dar kokią patartumėt įtraukti į sąrašiuką? blush2.gif
(pirktume nenaują, mokėtume max iki 200 Lt)
*

i savo sarasa otraukite dar pegperego (mamas&papas) firmos kedutes,
Bei Fisher price (bent jau uz omega ji geresne tuo, kad staliukas prisispaudzia. + komplekta buna grazus zaisliukas dedamas ant staliuko.
Katren
Turim Chicco Polly 2in1 - man tai ji super kedute! thumbup.gif Pirkom kai buvo 20 proc.nuolaida, tai ir kaina iskart mazesne gavos ax.gif Tvirta, patogi, labai daug joje vaikiukas sedi, nes valgom tik kedutej - man patinka,kad yra dirzeliai - vaikas vien ju deka joje sedi, be to - saugu. Deja, neturiu su kuo palyginti, bet jei reiktu, tikrai vel tokia pat pirkciau biggrin.gif
Gal kiek per didele norint transportuoti (pvz. pas senelius, atostogoms), tai ieskosim siam reikalui mobilesnes maitinimo kedutes. 4u.gif

Gal kas turite kompaktisku kelioniniu maitinimo keduciu ir apie jas galetumete parasyti savo nuomone? rolleyes.gif
nraminta
gal kas turi Fisher price kedute, ar verta ja pirkti, ar geriau graco firmos. g.gif
*Svajone*
turim chicco polly kėdutę,esame ja labai patenkinti thumbup.gif
aaja
Noreciau pasidziaugt savo kedute Peg Perego Tata Mia. Nereali, net vyras kuris zirze del brangaus pirkinio dabar patenkintas. Labai pravercia supyniu funkcija, taip pat kai 2 sunis turiu nelabai noriu vaiko su automobiline kedute ar su gultuku statyti ant grindu- o cia jis pasikelia gulimoj pozicijoj i stalo auksti- ir vaikui viskas matosi. Dar jos privalumas yra kad puikiai prisistumia prie stalo, ko negaliu pasakyti apie kitas turetas maitinimo kedutes. Minusas yra ti kaina smile.gif, bet pasinaudojus zadu parduot, tai ne taip jau ir brangu...

user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=pcf2XkbeGDA
akviliute
Ir mes turime Chicco polly kedute, esame labai ja patenkinti - tai vienas is tu daiktu, kuris yra ypac naudingas ir pateisino visus lukescius. thumbup.gif
merryy
mes turime medine kedute:) pacia paprasciausia, bet mano manymu pacia geriausiai, ji mums puikiai tinka ir patinka 4u.gif
Edita888
QUOTE(nraminta @ 2011 04 22, 19:16)
gal kas turi Fisher price kedute, ar verta ja pirkti, ar geriau graco firmos. g.gif
*

Mes turim Fisher Price maitinimo kedute - kedute tikrai labai gera thumbup.gif , ir musu pirmagimei labai pasitarnavo, pravercia ir dabar kartais kai uzsimano joje pasedeti(nors jau jai beveik 3 metai). Kedute tikrai labai tvirta(kiek domejomes tai daugiau keduciu kad 20kg svori atlaikytu, neradom), lengvai labai reguliuojama, kas dar labai svarbu-uzvalkaliukas ne is PVC(tokia siurksti orui nepralaidi klijuote) kaip Graco ir kitu keduciu -o is zymiai svelnesnes, orui pralaidzios medziagos, nors taip pat lengvai valoma.
Tikrai patariu, nors tokio modeliuko kaip mes dar turim ir saugom kitam maziukui jau nebeparduoda, bet maciau dar naujesni, grazesni modeliuka:
user posted image
vilmajun
ar reikalingas maitinimo kedutei reguliuojamas sedynes aukstis? galvoju pirkti chicco happy snack, bet jos sedyne nesireguliuoja g.gif
*Svajone*
QUOTE(vilmajun @ 2011 06 02, 09:47)
ar reikalingas maitinimo kedutei reguliuojamas sedynes aukstis? galvoju pirkti chicco happy snack, bet jos sedyne nesireguliuoja  g.gif
*

man labai patogu,kai reguliuojasi aukštis,galiu prisitaikyti kaip man patogiau maitinti,bent jau pas mane visada nuleista padėtis,nes man taip daug patogiau,o kadangi pas mus chiicoo poly kedutė,tai ji tinka ir paaugusiam vaikui,kai galima pagal stalo aukštį nuleisti/pakeltiį tą poziciją,kad vaikas galėtų prie bendro jau šeimos stalo sėdėti 4u.gif
rimančius
Su pirmu vaiku pradžioj naudojau automobilinę, vėlai meinukę kurią iki šiol sėkmingai naudojam thumbup.gif
egllute
Gal kuri jau isbande Milli maitinimo kedute? g.gif
Siandien Vaiku mieste pamaciau ir nemaciau jokio skirtumo tarp jos ir Chicco Polly, nu tik spalvytes kitokios bigsmile.gif Labai idomu kuo ji prastesne uz minetaja, kainyte siek tiek mazesne (kaina apie 350Lt) ax.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.