Sveiki,
gal turite informacijos- kur ir už kiek galima įsigyti staliuka ir kėdutę 1-3m amžiaus vaikučiui?
norėtųsi optimalaus kainos ir kokybės santykio
Sveiki,
gal turite informacijos- kur ir už kiek galima įsigyti staliuka ir kėdutę 1-3m amžiaus vaikučiui? norėtųsi optimalaus kainos ir kokybės santykio
Mes senokai Senukuose nusipirkom, visai paprastą rinkinį - stalą su kėdute. Jis iš plastmasės, bet labai tuo džiaugiamės, nes Viltė tą kėdutę nusitempia kur jai reikia, nereikia man iš paskos lakstyti
o mes labai fainus nusipirkom medinius baldukus, skrajoj, staliukas ir dvi kedutes 180 litu
Radau internete Britton maitinimo kėdutes , bet daugiau apie jas nieko nežianu. Gal kas pirko iš mamyčių ir gali pasidalint patirtim, kaip jų kokybė.
Britton maitinimo kėdutė
Negi niekas dar nepirko
Ir aš mačiau tas kedutes bet niekur kitur jokios informacijos apie jas neradau.
Iš aprašymo atrodo turi visus tokius pat privalumus, kaip ir kitų firmų kėdutes bet kainos kažkodėl skiriasi labai. QUOTE(Fanta @ 2006 10 04, 12:30) Mes senokai Senukuose nusipirkom, visai paprastą rinkinį - stalą su kėdute. Jis iš plastmasės, bet labai tuo džiaugiamės, nes Viltė tą kėdutę nusitempia kur jai reikia, nereikia man iš paskos lakstyti Mes irgi toki pirkom, tik didesniam. O ar tokiam mazuciui tiktu-nezinau.
o mum senelis padare
Mačiau tą kėdutę gyvai, taigi pasakysiu, visai nebloga. Jeigu nebučiau radus pigiau, bučiau pirkus šitą
Jonelio kieme mačiau, tik brangiau nei internete.
mes nusipirkom Britton firmos kedute, jonelio kiemely kaune.320 kainavo.tikrai stabili,funkcionali kedute
mes irgi senukuose plastmasinius pirkom. o dar turim transformuojama medine maitinimo kedute - mazuoji net kartais pasimeta kur nori sedeti
mes pirkome YSKE akropoliio
kam Vilniuj reikia plastikinio staliuko su kedutem, pranesu,kad siuo metu yra ivairiu spalvu Riki2 siaures miestelyje
Cia gal truputi ne i tema, bet.. Skaitineju pasisakymus, kad visi iesko nedideliu atskiru keduciu, ir nesuprantu, kam ju reikia, kodel netinka turetos maitinimo kedutes?.. Dabar dairausi i maitinimo kedutes ir galvojau pirkt kazka panasaus i peg perego ar delti kedutes, kuriu aukstis reguliuojasi, turi nuimama padekliuka... kazkaip isivaizdavau, kad tokia kedute veliau butu galima panaudoti darbeliams ir nereiktu vaikui naujos darbo vietos iki kokiu treju metuku.. Tai dabar prasau paprotint mane: gal neverta pirkt prabangesnes maitinimo kedutes, o geriau turet kokia paprastesne ir veliau nusipirkt dar kazka?
As manau tikrai neverta pirkti labai brangia maitinimo kedute.Mes turejom paprasta ir buvom labai patenkinti.Kai dukryte buvo beveik 2 nupirkom staliuka su kedutem....iki siol negali atsidziaugti.Ji ir piesia ir valgo ir ko tik neprigalvoja....taip,kad pagalvok
O mes tai turime ir tuo labai dziaugiames... sau sedi viena prie to stalo kai karaliene
Mes taip pat pirkom labai geras daiktam naudojam iki siol
Sveikutės labai noriu išgirsti nuomonių
Mano sunyčiui jau 1 ir 9 menesiukai, nepirkome mes jam maitinimo kėdutės, o gailiuosi Tai mastau ar ne per vėlu nupirkti tokią kėdutę kuri daugiau mum funkcionuotu piešimui, nes dievina piešti ir žinoma tuo pačiu bandyčiau pratinti žmoniškai valgyti, nes dabar lakstau su šaukštu po namus
mes pirko yiske kaune labai faina komplektika. medinis zalias staliukas ir kedute, o kojytes ju padarytos spalvotas kaip perstukai, ant galo kaip trintukas pavaizduota
QUOTE(Pacific @ 2008 02 10, 15:19) mes pirko yiske kaune labai faina komplektika. medinis zalias staliukas ir kedute, o kojytes ju padarytos spalvotas kaip perstukai, ant galo kaip trintukas pavaizduota gal galima butu foto
na mes pvz turime labai paprasta staliuka/valgymo kedute, medine, pati paprasciausia, is pradziu ten sededavo valgydavo iki kokiu 1,5m poto kedute nuemem gavosi staliukas su kedute ten piesia ir valgo kartais....
Papildyta: QUOTE(wikonda @ 2008 02 09, 03:00) Sveikutės labai noriu išgirsti nuomonių Mano sunyčiui jau 1 ir 9 menesiukai, nepirkome mes jam maitinimo kėdutės, o gailiuosi Tai mastau ar ne per vėlu nupirkti tokią kėdutę kuri daugiau mum funkcionuotu piešimui, nes dievina piešti ir žinoma tuo pačiu bandyčiau pratinti žmoniškai valgyti, nes dabar lakstau su šaukštu po namus oho labai faina ta kedute, nemaciau niekur tokios manau verta nusipirkti...musu mazylis turi irgi simta kartu paprastesne jam jau 3m ir sedi ten kuo puikiausiai piesia lipdo ziadzia ir valgo kartais.....
turim maitinimo kėdutė OMEGA
mes taip pat turime kedute,kartais dar pasodinu kai valgom
Ar tokia kedute imanoma nusipirkti Lietuvoje? Kiek ji kainuoja?
QUOTE(kopos1 @ 2008 03 06, 17:57) Imanoma, jeigu pinigu negaila
Kiek zinau ji Vokietijoj tik 120 euru kainuoja. Tai ne 800 LT bet kaip ja butu is ten galima parsisiusti neisivaiduojam. Taip cia stokke firma.
QUOTE(kopos1 @ 2008 03 06, 19:22) Kiek zinau ji Vokietijoj tik 120 euru kainuoja. Tai ne 800 LT bet kaip ja butu is ten galima parsisiusti neisivaiduojam. Taip cia stokke firma. Papildyta: QUOTE(Jelenka @ 2008 03 07, 11:06) Galima sutikti, bet NEDAZNAI. Kadangi kedute skirta vaikui iki paauglistes, ji retai parduodama. O ir kaina paprastai netokia jau ir zema, priskaiiavus siuntimo islaidas gaunasi beveik kaip Vilniuje pirkti
niu nežinau, prieš pora dienų babycenter mums sakė, kad jos kaina su viskuo apie 900
Aš galečiau pasiūlyti visiškai nauja baltos spalvos medinę maitinimo kėdutę -staliuka.
Jei sudomintų ką , parašykite man žinutę. QUOTE(monagg @ 2008 02 29, 11:09) na mes pvz turime labai paprasta staliuka/valgymo kedute, medine, pati paprasciausia, is pradziu ten sededavo valgydavo iki kokiu 1,5m poto kedute nuemem gavosi staliukas su kedute ten piesia ir valgo kartais.... Papildyta: oho labai faina ta kedute, nemaciau niekur tokios manau verta nusipirkti...musu mazylis turi irgi simta kartu paprastesne jam jau 3m ir sedi ten kuo puikiausiai piesia lipdo ziadzia ir valgo kartais..... O kazin ar paaugusiam vaikuciui (mazdaug nuo 2 m) tas baslys tarp koju netrukdys??
Mes pirkom is pnv babilono...Mediniai baldukai,tai yra staliukas ir dvi kedutes.uz viska mokejom 180 lt.Super dalykelis
Mes turim paprastą maitinimo kėdute (kur statosi prie stalo). Valgant ji gera, bet dabar ruošiuosi nupirkti vaikišką staliuką su kėdutėmis, kad galėtų ir papiešti ir su draugais pažaist.
Mes gavom panaudotą mano brolio vaikų. Labai super- ten maitinimo kėdutė- kuri vėliau pasidaro į staliuką ir kėdutę. Atidavė brolis...Tik nesuprantu kodėl taip anksti- mat jų mažiausiąjam neseniai 3 metukai suėjo
QUOTE(wikonda @ 2008 02 09, 05:00) Sveikutės labai noriu išgirsti nuomonių Mano sunyčiui jau 1 ir 9 menesiukai, nepirkome mes jam maitinimo kėdutės, o gailiuosi Tai mastau ar ne per vėlu nupirkti tokią kėdutę kuri daugiau mum funkcionuotu piešimui, nes dievina piešti ir žinoma tuo pačiu bandyčiau pratinti žmoniškai valgyti, nes dabar lakstau su šaukštu po namus šita kėdutė ir mane buvo sudominus, bet nusipirkau tokio tipo tik medine ir nesigailiu QUOTE(wikonda @ 2008 02 09, 04:00) Sveikutės labai noriu išgirsti nuomonių Mano sunyčiui jau 1 ir 9 menesiukai, nepirkome mes jam maitinimo kėdutės, o gailiuosi Tai mastau ar ne per vėlu nupirkti tokią kėdutę kuri daugiau mum funkcionuotu piešimui, nes dievina piešti ir žinoma tuo pačiu bandyčiau pratinti žmoniškai valgyti, nes dabar lakstau su šaukštu po namus o kur tokia kedute galima gaut?labai faina
Kol mažoji dar rimtai nesimaitino, dičkis sėdėjo prie savo "Lūgnės" staliuko, ir valgė, ir piešė ir t.t Paskui teko sostu dalintis su sese, tai jam nupirkom plastmasinius baldelius Žirmūnų Hiper Rimi, staliukas gal 25Lt kainavo, nebeprisimenu gerai, o kėdutės berods po 15. Nupirkom dvi, kad galėtų kokį draugą prie stalo pasisodint, vėliau gal sesę priims
O tokį kaip Wikondos įdėta nuotrauką (fainuoliškas baldelis QUOTE(Raganiute @ 2006 10 02, 18:09) Sveiki, gal turite informacijos- kur ir už kiek galima įsigyti staliuka ir kėdutę 1-3m amžiaus vaikučiui? norėtųsi optimalaus kainos ir kokybės santykio mes labai patenkinti plasmasiniu staliuku ir kedute, piesimui labai gerai, na ir pasedeti toje keduteje labai patogu. mano mergina prie to staliuko sedasi ir su mozaika zaisti ir didelias purzles delioti. O ju pirkti yra Rimi, Senukuose...ir tikrai labai nebrangiai, regis uz kedute 14,90lt, o uz staliuka 34,5Lt mokejom, na vienu zodziu, uz viska mazdaug apie 50Lt. Tol kol mums jo reiks, tai tikrai labai geras variantas, na o paskui atiduosim kaimynu vaikiukui ar siaip kam, jei nesuluz, nor tikrai labai tvirta plasmase. Mano drauge pamaciusi, pas mus, taip pat nupirko ir savo leliui. Papildyta: QUOTE(laurinija @ 2008 03 28, 18:50) maitinimo kedute ir mums kaip isganymas, tik piesimui turit paprasta plasmasini staliuka ir kedute, nes kedutej ji piesti nenori, jos funkcija valgyti, nes atsisedus saukia: "dok man vagys"
Dar vienas klausimelis. Kiek kainuoja Mutsy easygrow kedutes ir kur parduoda Lieuvoje?
Mes ir tokio komplektuko ieskom, bet senukuose maciau tik kedutes plastmasines ir medines, staliukai jau ispirkti, bet ieskosim dar.Gera piesti ir zaisti ten
QUOTE(gedra1978 @ 2008 04 07, 17:51) maitinimo kedute ir mums kaip isganymas, tik piesimui turit paprasta plasmasini staliuka ir kedute, nes kedutej ji piesti nenori, jos funkcija valgyti, nes atsisedus saukia: "dok man vagys" Del sios priezasties ir mes isigijome auksta maitinimo kedute. O veliau ziuresim. Jei reikes, pirksime Jusu mineta kedute ir staliuka QUOTE(wikonda @ 2008 02 09, 04:00) Sveikutės labai noriu išgirsti nuomonių Mano sunyčiui jau 1 ir 9 menesiukai, nepirkome mes jam maitinimo kėdutės, o gailiuosi Tai mastau ar ne per vėlu nupirkti tokią kėdutę kuri daugiau mum funkcionuotu piešimui, nes dievina piešti ir žinoma tuo pačiu bandyčiau pratinti žmoniškai valgyti, nes dabar lakstau su šaukštu po namus na net nezinau ar jums ji butu reikalinga QUOTE(Semile @ 2008 06 02, 00:10) na net nezinau ar jums ji butu reikalinga sutinku manau Jums jau pervelu pirkti tokia kedute,reikia jau ieskot medinio staliuko su keute o gerieu su 2 -em kedute, nes jai i sveciua ateina koks vaikiukas,jiems bus linksmiau kartu sedeti,o tas jusu minetas staliukas daugiau tinka vaikams nuo 6 men iki metuku ar 1,5 nemeskit [pinigiukus veltui,tikrai jau jusu vaikelis gan didelis tokiam staliukui,ir ta apsauga tarp koku tik trukdis jam,mano mergaitei 2 metukai ,ir jau puse meyu kaip neneaudojam maitinimo kedutes,uzsisakem medini stala su 2-em kedutem ,nes tinkamo neradom ,norejom kad stalvirsis butu ruzavas, o tokius daro tik pagal uzsakimus
http://www.vaikutis.lt/staliukai.php
tas medinis maitinimo staliukas transformuojasi i kedute ir staliuka vyresniam vaikui. Man tai grazu ir praktiska atrodo, ir nekainuoja ne 200lt. Ju praktiskai kiekvienoje vaiku parduotuveje yra (Riki, Vaikutis ir t.t.)
ieskom maitinimo kedutes, kuri butu gera, praktiska, tvirta, ziurejau chicco tai labai patiko
Ir as ieskau sovo beveik trimeciui kedutes i staliuko, tik neapsisprendziu ar pirkti brangesnius medinius,ar pigesnius plasmasinius,
Mes turim. Kol kas neturiu jokiu nusiskundimu.
QUOTE(Enriko mama @ 2008 06 23, 15:16) Ir as ieskau sovo beveik trimeciui kedutes i staliuko, tik neapsisprendziu ar pirkti brangesnius medinius,ar pigesnius plasmasinius, o man plastmasiniai staliukai ir kedutes visai nekaip atrodo turim plasmasine kedute,ji per lengva,vaikas kai zaidzia ,tai neissiedi ilgai ,nes nepatogu,kedute apvirsta ir kedutes kojos labai braizo grindys. Uzsisakem baldu salone staliuka ir 2 kedutes (kaip vaiku darzeliuose_). niekur neradom graziu,mediniu,kad stalvirsis butu ruzavas,tai teko uzsakyti. kainavo nepigiai,ziuresim kai gausim,galesi parasyti ar vertas buvo toks komplektukas tokiu pinigu |