Labai prašau, patarkit, kokiais žaisliukais sudominat savo kūdikius ?
Turiu mergytę, jai 4 mėn., bet niekaip nesugalvoju su kuo jai žaist, nes pliušiniai žaisliukai jos nedomina, ant lavinamojo kilimuko kur reikia gulėt ant pilvuko neguli...
Labai prašau, patarkit, kokiais žaisliukais sudominat savo kūdikius ?
Mano pupai irgi keturi mėnesiukai
Mano mergyte ir 4men,bet nenori zaisti visai tik buk prie jos ir bendrauk
Labai skirtingai su maziukais , vieni megsta cezejima , kiti melodijas cia jau reikia eksperimentuoti . Yra tokie saugus veidrodeliai , maniskei atsimenu labai patikdavo save matyt . Tik rinkti reiktu lengvus zaisliukus kad vaikas galetu ir patampyti ir i rankyte paimti .
QUOTE(zombiuke @ 2006 10 02, 19:40) Turiu mergytę, jai 4 mėn., bet niekaip nesugalvoju su kuo jai žaist, nes pliušiniai žaisliukai jos nedomina, ant lavinamojo kilimuko kur reikia gulėt ant pilvuko neguli... Labai prašau, patarkit, kokiais žaisliukais sudominat savo kūdikius ? O kodel manai, kad ant lavinamojo kilimuko vaikas turi butinai žaisti ant pilvuko?
Geriausias žaislas - tai aš. Jau kartais taip pabosta
dar patinka ant pilvelio gulėt ir į margas medžiagas žiūrėti. Bet irgi neilgai
O nuo 3 menesiu kuo vaikeli butu galima sudomint?
Mano vaikas jau 3 menesiu pradejo pats imti zaisliukus-barskucius. O dabar, kai arciau 4 menesiu, tai jam viskas idomu, pvz, siandien daviau blizganti papieriuka nuo saldainio, tai taip idemiai ziurejo ir labai ilgai laike rankoje ir is vienos i kita pereminejo
QUOTE(aistuzka @ 2006 10 20, 15:34) mum irgi 3 menesiai, beje musu berniukai ta pacia diena gime, kaip idomu O tu nenori ateit i bendraamziu skyreli pas 2006 m. liepinukes paplepeti? Beje Alisa2 irgi prie liepinukiu galetum prisijungt, pas mus smagu, mes meet'us rengiam, susitinkam, paplepam... QUOTE(zombiuke @ 2006 10 02, 18:40) Turiu mergytę, jai 4 mėn., bet niekaip nesugalvoju su kuo jai žaist, nes pliušiniai žaisliukai jos nedomina, ant lavinamojo kilimuko kur reikia gulėt ant pilvuko neguli... Labai prašau, patarkit, kokiais žaisliukais sudominat savo kūdikius ? Maciau berods naujausiame Mamos zurnalo numeryje didelis straipsnis apie barskucius ir zaisliukus kudikiams. Neskaiciau viso straipsnio nes neaktualu, bet gal ten butu kokiu ideju mamoms
As tai kiek atsimenu, mano vaikutis nuo pat pirmu gyvenimo dienu gavo daug mazu minkstu zaisliuku, kuriu viduje itaisytos muzikines programeles. Jam reikia spaudineti mygtukus(raidijuke) arba tiesiog spustelti pati zaisliuka(mobilus tel.) Pradedant grojancia karusele virs lovytes daugiausiai dovanotu ir paciu pirktu zaisliuku - turi ivairius garsiukus ir melodijas, vieni tarksa, kiti barska, snara ir pan. Veliau, kai maziuks pradejo sliauzioti, ropoti, tada nupirkau toki Brio medi, kuriame maziukas pauksciukas, paspaustas suciulba, geliu lapeliai siugzda, o medzio pagrindas ileistas i toki linguojanti pusrutuli-zeme ir kai tas visas zaisliukas linguoja, skamba toks klingu klingu....
Manau,kad kiekvienas vaikas yra kitoks.Vieniems patinka cezantys daiktai,kitiems barskantys.Pamenu mano vaikas 4 mėn. jau malėsi su vaikstyne po kambarius
ir brangiausias zaislas buvo tėčio telefonas
Mums kaip tik 4mėn. Labai mėgstam ryškių spalvų žaisliukus, kurie čeža, barška, cypsi.
Nors dantukų dar nesimato, bet taip pat dažnai žaidžia ir su kramtukais. O su pliušiniais žaisliukais - šnekasi... net gražu žiūrėt! QUOTE(laurencija000 @ 2006 11 27, 21:21) Mums kaip tik 4mėn. Labai mėgstam ryškių spalvų žaisliukus, kurie čeža, barška, cypsi. Nors dantukų dar nesimato, bet taip pat dažnai žaidžia ir su kramtukais. O su pliušiniais žaisliukais - šnekasi... net gražu žiūrėt! mes irgi zaideme su cazanciais ,bet labai megom ir kramtukus ir barskucius
Labai mego barskucius ir pliusinukus,su pastaraisiais snekedavo,sypsodavosi jiems
maniskei jau greit 4 men. patinka karusele virs lovytes,sypsosi tiems meskiukams. dar kazkiek barskuciai sudomina, bet uz vis geriausia yra tradicinis zaislas ant vezimelio, paguldau ir gal ilgai su juo uzsiemus buna. na, ir dar turim zaislu stova, su muzikele. uzsizaidzia ir su juo.
Mus irgi ta pati problemėlė kamuoja
musiske, tai nuo 3 men. labai su lavinamuoju kilimeliu zaide ir gana ilgai iki kokiu 7,5, kol nepradejo stotis, vis tverdavosi uz tu lanku ir griudavo, tai ir nebedavem. o siaip geras daigtas ir zaisliukus vis kitus galima kabint.
Nuo 3.5 mėnesių pradėjo noriai griebti visokius barškučius. Žinoma pradžioje kaip galima lengvesnius, siunkesnius iš karto paleisdavo
Mano mergytei taip pat 4 menesiukai, tai geriausias zaislas jai - mao rankos!
mes taip pat zaidziame su ivairiais barskuciais,uzleidziu visokias muzikeles,jam labai patinka
Mano dukrytei 4 men. norei ima barskucius, bet vis reikia pakeisti
o mums geriausias zaislas buvo lavinamasis kilimelis su lankais, nuo 2 men ant jo guldydavau, tai is pradziu i zaisliukus ziuredavo , paskui su rankytemis dauzydavo, o dar veliau ir i rankytes imdavo
Maniskei dabar 4 men., jai labiausiai patinka zaidimu stovas
Mano mergytei jau 4,5 men.
o musu mazyle dar ir dabar zaidzia su barskuciais ir jai jie visai patinka, o ypac tie kuriu viduje kazkas yra
turiu galvoje permatomus su viduje esanciais rutuliukais nu aisku jei dar ir ranksluostukai patinka
Maniškiui greitai 4 mėn. Žaislų nemėgsta. Patampo, pabarškina kelias minutes ir viskas. Svarbiausia, kad aš šalia sėdėčiau ir kalbinčiau ar nešiočiau po kambarius.
mums tokiame amziuje buvo nepamainomas fp pioninas
o mums buvo nepamainomas daiktas Tiny love kilimelis su lankais
Sveikos mamytes
as irgi kiek pamenu tai zaisdavo su laminamojo kilimelio lankais, pakabintais zaisliukais.
beje turejom Canpol firmos tikrai super, nors ir pigesnis, maciau mamos devetus uz 35Lt parduoda
tai kad manau dar tokio amziaus tirineja savo pirstukus ir kojytes
labai patinka su mama skaityti zurnala... geriausia jau sena
Zirafa Sofi superinis naturalus zaisliukas tokio amziaus vaikiukams ir kiek vyresniems pakramtymui kai dantukai dygsta
Maniskis 4 menesiu labiausiai mego bendrauti, o is zaisliuku pripazino tik kelis:
Tiny Love ant lovytes tvirtinama lanka su kabanciu kamuoliuku, kuri reikia patempti, tai jis ji bandydavo pagauti pirstuku galais ir girdedavosi varpelio skambejimas; Tiny Love parvibruojanti masinyte, kuri yra labai linksmu spalvu (buvo prie lavinamojo kilimelio); nors tai ne zaislas, bet vis tiek prirasysiu prie ju, nes labai jau smagus daiktas - aerobikos pripuciamas 75 cm kamuolys, labai dziaugdavosi kai padedavau ant pilvelio ir uz kojyciu laikydama pasukinedavau, nors siaip ant pilvelio visiskai nenoredavo buti; Patiko ir Lamaze suniukas, jis labai graziai barska (visai kitaip nei kiti zaisliukai) ir yra ryskiai salotines spalvos. Jei gerai atsimenu tai buvo pirmas patikes zaislas.
Padovanojom draugų vaikui 3 mėn lavinantį žaislą Maksą
tai dabar su juo net miega |