Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikas naktį nusispardo. Ką darote?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
s.saulute
As taip pat aprengiu siltesne pizamyte ilgom rankovem, uzdedu kojinytes ir nesuku sau galvos, nes maniske visada beveik nusispardo.Kadangi ji naktimis dar karta ar du atsikelia tai tuomet ir uzkloju, tik tiek smile.gif
voveriukas36
QUOTE(Germante @ 2005 09 30, 23:36)
Gal kas irgi su sia problema susiduret?

Kad išspręsti šitą problemą reikia baigti du aukštuosius.
Atsakymas: jei lovytej guli pririsk antklodę uz kampų prie lovytės sienelių ir nenusispardys
Paradoksualė
man taspats doh.gif nusispardo dar neuzmigus blink.gif uzmiega apkloju,po keliu minuciu girdi kaip jau spardosi sad.gif as negaliu ramiaimiegoti,kadangi zinau kad manoji guli ir sala....po kelis kartus keliuosi nakti ir uzkloju..atsikeliu kaip nemiegojus,nes tie sokinejimai nakti tokie automatiski isderina visai mane verysad.gif o jei kietai imigusi bunu,tai ryte manoji kaip ledukas buna verysad.gif vasara dar gerai,nesalta,o ka reiks daryt kai prasides saltis iki sildymo sezono?
Degutė
Mano mažių jei nori pažadinti, tai užklok. Tai nakčiai rengiu ilgom rankovytėm ir kelnėm su pėdutėm arba kojinėm, jei vėsiau, tai storesnius šliaužtus, ir nekloju visai. Man netrukdo, kad jis miega be užkloto.
Didžkio taip pat nesikėliau ir neklojinėjau. Tai jis jau kokių 2 metukų būdamas pats su savim kaldrą tampydavosi. O miegodamas maldavosi po visą lovą smile.gif
Germante
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 10 03, 19:53)
Atsakymas: jei lovytej guli pririsk antklodę uz kampų prie lovytės sienelių ir nenusispardys
*

Pirma: kisi savo snapa, ten, kur nieko nezinai ir nesigaudai. As kazkodel abejoju, kad tamsta labai prisidejai prie savo vaiku auginimo, kai jie buvo mano dukters amziaus.

Antra: su raisciais nei raisioti ko nors, kas skirta kudikiui, nei duoti jam ju zaisti nerekomenduotina, nes tai gali sukelti pavoju vaiko gyvybei. Jeigu tau reikia konkrecio pavyzdzio, galiu pasakyti, kad buvo atvejis, kai kudikis pasismauge su virvele nuo zaliuziu.

Na tai kaip ten su tais tavo dviem aukstaisiais, a? mirksiukas.gif
Germante
QUOTE(Afroditte @ 2005 10 04, 11:07)
man taspats doh.gif nusispardo dar neuzmigus blink.gif uzmiega apkloju,po keliu minuciu girdi kaip jau spardosi sad.gif as negaliu ramiaimiegoti,kadangi zinau kad manoji guli ir sala....po kelis kartus keliuosi nakti ir uzkloju..atsikeliu kaip nemiegojus,nes tie sokinejimai nakti tokie automatiski isderina visai mane verysad.gif o jei kietai imigusi bunu,tai ryte manoji kaip ledukas buna verysad.gif vasara dar gerai,nesalta,o ka reiks daryt kai prasides saltis iki sildymo sezono?
*

Ta va, ir man panasiai. Pvz. praeita nakti, taip jau beveik imigus buvau ir girdziu, maze jau spardosi biggrin.gif , reikejo keltis ir uzklostyti. Tik as to sildymo sezono nebijau, nes pas mus namie silta. O siaip tai as irgi tiesiog jau automatiskai nakti prabundu ir keliuosi vien del to, kad maze uzklostyti.
Čili
QUOTE(Germante @ 2005 10 04, 15:30)
Antra: su raisciais nei raisioti ko nors, kas skirta kudikiui, nei duoti jam ju zaisti nerekomenduotina, nes tai gali sukelti pavoju vaiko gyvybei. Jeigu tau reikia konkrecio pavyzdzio, galiu pasakyti, kad buvo atvejis, kai kudikis pasismauge su virvele nuo zaliuziu.

nu maniškei nemanau kad pavyktų pasismaugti su 5 cm raišteliais ant kaldrytės kampų g.gif
Goldy
Mano mažylė,net nenori kaldrytės,ją tik suervindavo,kai užklodavau ir ji nubusdavo.Tik dabar,retkarčiais pati paprašo,kad užkločiau.O su "Teletabine"pižama thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nežinau,kaip jūsų vaikučiams,bet maniškei jokių problemų dėl kaldrytės kai miega su šia pižama tongue.gif
Germante
Vis delto, manau kad miegmaisis geriausia isetis. Vakar kalbejau su viena drauge (ji gyvena Vokietijoje)ji sake, kad ten labai daug kas juos naudoja. Ji savo dvieju metuku dukrytei irgi. Paprasiau kad ir man nupirktu. Bet keista, kad Danijoje negaliu ju niekur rasti... g.gif
Germante
QUOTE(Čili @ 2005 10 04, 16:55)
nu maniškei nemanau kad pavyktų pasismaugti su 5 cm raišteliais ant kaldrytės kampų g.gif
*

Cili, nezinau, gal ir nera blogai del tu raisteliu. Jei jie tik 5 cm, tai gal nieko... As isvaziuodama is ligonines su dukra, gavau lankstinuka, kuriame buvo surasyti visi galimi pavojai kudikiui. Tai ten ir perskaiciau apie tai.

Na, bet gal ir nieko labai blogo cia nera. Va, pvz. Voveriuko bobute tai kitaip galvoja biggrin.gif
migliux
Aš nekreipiu dėmesio. Jei verkia, tada užkloju. Dabar jau patys užsikloja
MANO_manyte
manoji irgi nusispardo, bet ji nenori su jokiom pižamom ar giedrutėm miegoti , tai kai užmiega aprengiu doh.gif bet kojinytes tai per miegus kartą sugebėjo nusimauti.... Bet padėtis po truputį gerėja, nes būna , kad naktį man sako: Nu mamyte, man šalta, užklok doh.gif
p.s nepulkit voveriuko, juk jo pasiūlytas būdas yra toks pats kaip ir dar kelių prieš tai siūliusių mamyčių 4u.gif
Jurgytė
Aš saviškę rengiu taip, kad kojytės būtų uždengtos: turiu tokį didelį šliaužtą ir labai juo džiaugiuos. Kad ir nusispardo, nesušąla labai. O jei naktį mįginu užkloti, tai kojas į viršų sukelia ir vėl visa išlipa ant antklodės. Ir taip piktai! biggrin.gif
Jei rengiu pižamą - maunu ir kojinytes. Tiesa nelabai jų nori, bet susitariam...kartais... Sako, kad kai vaikas sušąla, jis prabunda. O maniškė ledinėm kojom parpia sau laiminga g.gif
merepopins
Kažkada pati šį klausimą supermamoj buvau iškėlusi ir gavau atsakymą, kuriuo iki šiol džiaugiausi. Mano bemiegės, o mažiaus šaltos naktys pasibaigė, kai jį pradėjau migdyti specialiame miegmaišyje. Žiemai turim storą, vasarai -- ploną medvilninį. Tai iki šiol mielai pastarajame miega -- jis nemažas, judesių nevaržo, o dar su tokiais mielais meškinais thumbup.gif Maniškis su juo net įsigudrina po kambarį pakeliauti. biggrin.gif Man atrodo, kad tokį ir pasisiūti įmanoma -- apačia kaip maišas, viršuje išėmimai galvytei ir rankoms, per pilvą užtrauktukas. Na, jei maniškis tokiame nemiegotų, tai žiemai tikriausiai ieškočiau specialios šiltos pižamos su pėdutėmis g.gif
Song
QUOTE(merepopins @ 2005 10 05, 15:10)
Kažkada pati šį klausimą supermamoj buvau iškėlusi ir gavau atsakymą, kuriuo iki šiol džiaugiausi. Mano bemiegės, o mažiaus šaltos naktys pasibaigė, kai jį pradėjau migdyti specialiame miegmaišyje.
*

O kur pirkai? ax.gif
Mazajai gal pries pusmeti pirkau Bhs parduotuveje, baigia isaugti. Dabar dairiausi kito, nebera blink.gif
Siuti, deja, nemoku biggrin.gif

Tiesa, TindiRindi turi ziedus ant lovytes virbu su segtukais antklodei. Girdejau atsiliepimu, kad nelabai suveikia, buvau jau uzsikabinusi uz sitos idejos smile.gif
svetima
QUOTE(voveriukas36 @ 2005 10 03, 17:53)
*

biggrin.gif
Nu vat-aš nors ir baigus tuos du aukštuosius, bet turbūt ne tos krypties doh.gif

O jei į temą, tai bent kol kas, kol mano vaikas visai mažas, tai užkišu viršutinius kaldrytės kraštukus po čiūžinuku-ir tada dažniausiai nenusispardo..O jei nusispardo, tai nekloju, nes vieną naktį taip pabandžiau, tai pradėjo pykt ir pabudo visai nelaiku, teko maitint, o jau buvom atpratę nuo naktinių valgymų..Žodžiu uždedu nakčiai storesnį šliaužtą, be to kambary nešalta-apie 21 laipsnis..

Su vyresnėle panašiai būdavo, kartais naktį keldavausi užklot, nors aišku ir nusiklojus pagulėdavo, o kai pradėjo didesnėj lovoj miegot, tai kartais ir ant žemės rasdavau doh.gif
Na, nuo keturių metų klostyt tikrai nebereikia-net atvirkščiai-kartais įeinu nuklot prieš eidama miegot, nes būna ir galvą pakišus po kaldra ir visa sukaitus doh.gif
Miuzetė
Kam tinka būdas rišti kaldrytės kampus, iš tikro džiaugiasi ir vaikas miega šiltai.Bet, manoji kol užmiega apkeliauja lovą tris kartus, ir kartais randu gulinčią skersai, kitam lovos gale ar dar kaip nors. Paguldau normaliai, po pusvalandžio vėl kitame gale. Tai net nebandžiau rišti, jei užkišu kampus po čiužiniu, per tris sekundes išropoja ir atsiduria ant kaldros. Todėl kai atšala, eina miegoti kaip kosmonautas su kombinzonu ir visai gerai biggrin.gif .
Miuzetė
Kas liečia brošiūras, tai iš tikro kartais kai paskaitai, jėgos apleidžia. Na pavyzdžiui teko matyti leidinuką " Ko reikia naujagimiui"(ar tai naujagimio kraitelis), gerai dar neparašė, kad naujagimiui reiktų Ferrario, o šiaip daug visokių "gerų dalykų" jam iš karto kaip ir reiktų. Kas liečia raištelius, tai aišku nereiktų guldyti vaiko su čiulptuku ant virvutės, nors kai kurios mamos taip daro, kad čiulptukas nepasimestų, nei vieno pasismaugusio matyti neteko, bet tai jau rizika. O pririšta kaldra raišteliais ar kilpomis geriau nei sloga ar dar blogesnės komplikacijos.
Rassa
mano mazius nuo tada, kai pradejo dygti dantukai, t.y. nuo 10men., pradejo maltis po lovyte - jei paguldydavau viename gale ant sono tai daznaiusiai po uzmigimo rasdavau visai kitoje puseje ir kniubscia tongue.gif . per nakti jis prabunda keleta kartu ir pakeliauja po lova kaskart - tai koks gali buti uzklojimas. tarp kitko, miega jis atskirame kambaryje nuo 7 men biggrin.gif uzklojimo prblema issprendziau paprasciausiai (panasiai kaip ir daugelis cia pasisakiusiu mamu) - rengdavau pagal kambario temperatura pizama (overroll, ar kaip ten rasosi angl.), t.y. su ilgomis rankovemis ir pedutemis. vasara plonas trikotazas, vesiau - body's po apacia, dar atvesus - 'puko' (kur treningai dazniausiai siuvami - virsus lygus trikotazas, apacia velta medvilne), dar saltesniam sezonui turiu dabar populiarios medziagos storus pukuotus naktinukus (taip as ta rubeli vadinu). priklausomai nuo temp. svyravimu galima apmauti kojinytes po apacia ar virsun (jei vaikas neturi mados is neturejimo ka veikti nusimovineti kojiniu), juk svarbiausia vaikui nesusalti kojyciu - tada ir miegas geresnis thumbup.gif
tik pagalvok, jei sumastys vaikas nakti pasivartalioti miego busenoje ir kojytes susipins miegmaisyje - prabudimas garantuotas. as turiu miegmaisi su rankovytemis, bet naudojau ji tik iki tol, kol jis pats gerai vartytis pradejo tongue.gif
o ciulptuko problemele dar ir dabar egzistuoja pas mus - turi vieninteli kuri pripazista nuo 4 men. ir kito neikisi cry.gif (laimingos mamos, kurios turi po kelis ir nakti pasiulo vis kita, jei vieno neranda). jei lovyteje prie saves randa, tai susigrabalioja ir toliau miega (jo reikia tik uzsimigdymui), o jei isskrides per virbus buna, tai mama 'saukiasi' doh.gif
o sisip su miegeliu jokiu problemu neturime thumbup.gif
Čili
QUOTE(Germante @ 2005 10 05, 20:57)
Buciau labai dekinga, jei parasytum, kur tuos miegmaisius pirkai. Mano mama zada pas mane i svecius atvaziuoti neuzilgo, tai paprasyciau kad nupirktu.
*

Lietuvoj dar nedaug kur yra pirkt schmoll.gif doh.gif nebent padėvėtuose. Mes gavom iš Vokietijos tokį pat thumbup.gif tik gaila-išaugom doh.gif šiaip pasisiūti galima lengvai smile.gif tai maišas medžiaginis, tik per petukus knopkytės, o šonuose - raišteliais susiriša smile.gif labai patogu, visą žiemą naudojom ir nepavyko iš jo išlyst bei sušalti smile.gif
Germante
QUOTE(Čili @ 2005 10 06, 17:58)
Lietuvoj dar nedaug kur yra pirkt schmoll.gif doh.gif nebent padėvėtuose. Mes gavom iš Vokietijos tokį pat thumbup.gif tik gaila-išaugom doh.gif šiaip pasisiūti galima lengvai smile.gif tai maišas medžiaginis, tik per petukus knopkytės, o šonuose - raišteliais susiriša smile.gif labai patogu, visą žiemą naudojom ir nepavyko iš jo išlyst bei sušalti smile.gif
*

Pasirodo ne taip jau lengva ju rasti ne tik Danijoje. Teks vis delto tos drauges is Vokietujos prasyti.

Apie pasisiuvima irgi galvojau, bet nezinau kokia medziaga butu tam tinkama.
Degutė
Miegmaišių esu mačiusi Flagman parduotuvėje, Akropolyje. Jų buvo ne tik įvairių dydžių, bet ir spalvos - melsvos ir rausvos. Bet čia buvo pernai. Kaip yra šiemet, tai nežinau.
Čili
QUOTE(Germante @ 2005 10 07, 19:03)
Apie pasisiuvima irgi galvojau, bet nezinau kokia medziaga butu tam tinkama.
*

mūsiškis siūtas iš minkštutės medvilnės smile.gif
Germante
QUOTE(Čili @ 2005 10 07, 21:14)
mūsiškis siūtas iš minkštutės medvilnės smile.gif
*

Ar ne per salta ziema nakti su medvilniniu? O gal ten dar viduje kas nors yra? Aisku, galima prisildyti kambari, bet vis tiek, atrodo, salta butu.
Laisvė
Maniškei jau šešeri, tad nusispardymo problema jau kaip ir praeity. Ką dariau, kai toji problema buvo aktuali?
Nakčiai rengdavau storesnius šliaužtukus, ir gana ilgai, gal iki kokių dvejų - trejų metų. Taip neatvėsdavo pėdutės, jei kambaryje vėsu.
Turėjau aprašytąjį miegmaišį. Ir ne vieną - buvo ir mažesnis, ir didesnis. Be to, vėliau dar turėjau pašiltintą, tad miegodavo ir be apklotėlio.
Įtaisiau didesnį apklotą, kurį per sunku nusispardyti.
Pagaliau pastebėjau, kad mano mergučė nusispardo tada, kai jai per šilta.
Niekada apklotėlio, kaip voveriaus bobutė, neraišiojau. Ir daug ko nedariau, kaip a.a. jo bobutė. Patirties semiuosi iš savo bobutės, tačiau su medpadžiais nevaikštau ir skalbinių prie upės į medinę lentą jau nebrūžinu...
Germante
Siandien dukra "iskeldinom" i jos kambari. Dabar kol kas miega sau ramiausiai. O as miego noriu, bet miegoti neinu, nes dukros lovos miegamajame nera. Kaip vis delto pripratusi prie to esu. Radiatoriu jos kambaryje truputi atsukom, kad silciau nakti butu, kad ir nusispardys ta antklode. Dar uzdejau kojines. Na, gal nieko. Vis tiek nakti pakaitom su vyru eisim tikrinti...
Taurė
QUOTE(Germante @ 2005 09 30, 17:16)
Tai matyt ir man teks savaja taip klostyti. O paskui ir i kita kambar vaikscioti ir tikrinti.
*

Jei namuose labai šalta(žiemą kartais namo prižiūrėtojas užgeria ir pamiršta pakūrenti blink.gif ) , dedu pižamą tokios veltos, storos medžiagos. Ji su pėdom iš karto. Tada jau kaldrytė tikrai nereikalinga schmoll.gif Daugiau jokių išeičių neįsivaizduoju g.gif Šiaip aš nestradalinu dėl tų atsiklojimų. Visą vasarą pramiegojo mergina prie oro kondicionieriaus be jokių kojinių, žinoma visada nusiklojus ir nė vieno snarglio neturėjo ax.gif Tegu grūdinasi laugh.gif
Germante
Na, manoji jau irgi galima sakyt be antklodes miega. Jau savo kambaryje, tai kada beateiciau patikrint, visada antklode nuspirta. Pradesiu rengti silciau ir kloti ploniau, kol ta miegmaisi gausiu.
Taurė
QUOTE(Germante @ 2005 10 10, 09:46)
Na, manoji jau irgi galima sakyt be antklodes miega. Jau savo kambaryje, tai kada beateiciau patikrint, visada antklode nuspirta. Pradesiu rengti silciau ir kloti ploniau, kol ta miegmaisi gausiu.
*

Abejoju, kad taviškė miegos miegmaišyje, vaikštantys vaikai prieštarauja dažniausiai doh.gif
Aš kaip sakiau, nupirkau saviškei labai šiltą pižamą, bet tik extra atvejams kuriuos pirmai minėjau. Ta pižama pasiūta iš tokios medžiagos kaip ir anksčiau miegmaišį turėjom smile.gif
Germante
QUOTE(TauRe @ 2005 10 10, 17:22)
Abejoju, kad taviškė miegos miegmaišyje, vaikštantys vaikai prieštarauja dažniausiai  doh.gif 
  Aš kaip sakiau, nupirkau saviškei labai šiltą pižamą, bet tik extra atvejams kuriuos pirmai minėjau. Ta pižama pasiūta iš tokios medžiagos kaip ir anksčiau miegmaišį turėjom  smile.gif
*

Gal ir nemiegos? blink.gif Tada nezinau ka reikes daryt...

O tu kai ta silta pizama velki, ar uzkloji kokia plonesne antklode ar is viso jokios nekloji?
SuperBaba
Maniskis pastoviai atsiklojes miega nakti, jei bandau uzkloti-atsidaro jo kakarine , bando vel nusispardyti. Miega jis su plona pizamyte, kelnytemis ir maikute. Nakti paciupineju -buna vesokas, bet daugiau nebekloju, bijau riksmo biggrin.gif

Neisivaizduoju kas butu jei as ji i miegmaisi sukisciau blink.gif itariu nemiegotu visa nakti ir bandytu istrukt biggrin.gif jis malasi po visa lova smile.gif
Ara
O mums nėra problemų su miegmaišiu: jau daugiau nei pusę metų jį naudojam ir viskas puiku thumbup.gif
Auxelis
Miegmaišis super daiktas thumbup.gif. Nuo pat mažens mano Gustas su juo miega. Iš vieno išauga, į kitą lenda. Po vasaros pertraukos truptį bijojau, kad nenorės miegmaišyje miegoti, bet nieko. Vakare kai tik pasakom, kad eisim liūlia liūlia, pats lenda į komodos stalčių ir ištraukia miegmaišį thumbup.gif. Tikrai būtų sunku be jo, nes jis tiek vartosi, ratais lovytėje sukiojasi tongue.gif.
Rasukas
Na su mano mazaja ta pati problemele,praeita ziema,aprengdavau silta stora pizama,dar ir pedkelnem ir kojinytem,o ant virsaus ir chalatuka ilga,nes namuose pas mus nesildoma,todel nera minusines ,bet labai dregna,naudojam sildytuva,bent jau kol sugulam i lovas,bet paskui tenka isjungti,nes nesveika,o beto brangu,sia ziemele teks naudoti ta pati scenariju,nes maniske nesiduoda uzklojama anei kiek.tik pajutus antklode iskart su tokiu piktumu nusispardo... verysad.gif ...va tau ir sauleta Ispanija...vasara tai liuks,o ziema ,tai norisi begti namo,kur nors parejus namo silumele jauciasi thumbup.gif
Askita
QUOTE(Germante @ 2005 10 01, 01:36)
Nors mano dukrytei dar nera metuku, bet nutariau rasyt cia, nes manau kad mano problema aktualesne mamoms auginancioms vaikucius nuo metu.
Taigi, mano maze nakti miegodama nusisipardo antklode ir kai as nakti pabundu, beveik visada randu ja jau be antklodes miegancia. Rankytes ir pedutes buna vesios  sad.gif . Einant miegoti jai visada velku apatinuka trumpom rankovytem ir pizamyte ilgom. Po antklode tai man atrodo cia pats tas, bet be antklodes taip miegoti, man atrodo turetu burti salta. Silciau rengti irgi nenoriu, nes tada bus per karsta po antklode. Girdejau buna specialiu miegmaisiu. Isnarsiau visas prekiu kudikiams ir vaikams parduotuves, bet  niekur ju nerandu  verysad.gif
Maze miega savo lovyteje, kuri yra musu miegamajame. Neuzilgo planuojame jos lovyte perkelti i jos kambari, bet nenoriu to daryti, kol neissprendeme tos problemos. Dabar tai paprasciausiai pabudusi istiesiu ranka ir ja vel apklostau, bet cia juk ne iseitis, nezinia kiek laiko ji pramiega nusispardziusi ta antklode, kol as pabundu.
Gal kas irgi su sia problema susiduret?
*

Tikiu,kad visi susidureme biggrin.gif .As pvz prie anklodes uzvalkalo prisiuvau juosteles,kurias (ikelusi i lovyte mieganti maziu) pririsu prie lovytes groteliu mirksiukas.gif .Zinoma mazas tada islenda per virsu doh.gif ,bet vis ilgiau buna po antklode tongue.gif
PaMeL
as tai ir paprasciausiai aprengiu maziu silciau ir psio wub.gif nes jis vistiek nusispardo nakti 4u.gif
ugniuke
Maniske irgi nusispardo, paprasciausiai siltesne pizama aprengiu, bet kojytes vistiek kartais nusala, tada pati atsibunda ir praso uzklot ax.gif kiti tevai girdejau kojines deda nakciai g.gif na maniske tai nesiduoda rolleyes.gif
matuko mamyte
mes miegam su siltesne pizama ir be kojiniu.pastovei nusikloja,jei uzkloju tai karas! kai uzmiega nieko,bet po puse valandos vel nusikloja...ir pasaka be galo...tad nebekreipiu i tai demesio.
Ingėnas
QUOTE(ugniuke @ 2006 01 03, 15:42)
Maniske irgi nusispardo, paprasciausiai siltesne pizama aprengiu, bet kojytes vistiek kartais nusala, tada pati atsibunda ir praso uzklot ax.gif  kiti tevai girdejau kojines deda nakciai g.gif  na maniske tai nesiduoda  rolleyes.gif
*

Aš rengiu šiltokai ir užmaunu kojines. Bet dar labai rekomenduoju specialius segtukus antklodei, yra Maximoje, apie 5 Lt du segtukai. Mes nusipirkom ir thumbup.gif
Annia
siltai aprengiu, nes visi kiti budai nepasiteisino schmoll.gif
Annia
QUOTE(Ingėnas @ 2006 01 03, 22:36)
Aš rengiu šiltokai ir užmaunu kojines. Bet dar labai rekomenduoju specialius segtukus antklodei, yra Maximoje, apie 5 Lt du segtukai. Mes nusipirkom ir  thumbup.gif
*

tai ,kad maniskis pyksta, kai as ji uzkloju g.gif O jei dar neitu jam nusispardyt ta visai butu doh.gif
raimondami
Maniškė, jei nori kas pusvalandi kelkis vistiek rasi nusiklojus. O jei prieš miega apkloji tai per jėga nusikloja. nebežinau ka jau su ja daryti g.gif net kojinytes pati nusimauna prieš miega. O barti nesinori doh.gif scare.gif
nuria
QUOTE(Ingėnas @ 2006 01 03, 22:36)
Aš rengiu šiltokai ir užmaunu kojines. Bet dar labai rekomenduoju specialius segtukus antklodei, yra Maximoje, apie 5 Lt du segtukai. Mes nusipirkom ir  thumbup.gif
*

Nemaciau tokiu, o kaip jie tiksliai atrodo ir kuriame skyriuje ziureti? blush2.gif

O ar tavo vaikas nesivarto, nes as atrandu saviske atsiklojuse ir miegancia ant kaldros aukstyn kojom... doh.gif
Ingėnas
QUOTE(nuria @ 2006 01 04, 16:39)
Nemaciau tokiu, o kaip jie tiksliai atrodo ir kuriame skyriuje ziureti?  blush2.gif

O ar tavo vaikas nesivarto, nes as atrandu saviske atsiklojuse ir miegancia ant kaldros aukstyn kojom...  doh.gif
*

Tikrai yra Akropolio Maximoje, tame skyriuje, kur visokie vaikiški šampūnai, kempinės ir pan. Balti dideli segtukai, ir prie jų pritaisyta storos gumelės, kurios segasi prie lovelės grotų su lipdukais ax.gif
Kai mažė persikraustė miegoti į savo lovelę, turėjau ir aš tų pačių problemų, visą naktį šokinėdavu, nes pastoviai nusiklodavo. Bet pasiskaičiusi forume, nusipirkau tuos segtukus ir thumbup.gif Prisegus jais antklodę, vaikas gali nusikloti daugiausiai na nebent iki pusės, ar truputį šoniukus. Tačiau norint galima juk segti ir keturis tokius segtukus, bet mes apsieinam ir su dviem ax.gif
Coca - cola
maniskis tai ir miega patoviai nusispardes ir nieko thumbup.gif as nesinervinu, kai prasibundu tai automatiskai jau apkloju, bet is karto nusispardo, nors ir saltos kojytes na ir kas uzsigrudines gal smile.gif
nuria
Siandien pat varau pirktis tu segtuku, nes kad ir kaip prirengiu ir kiek kartu besikelciau, ryte visvien saltute buna. drinks_cheers.gif
Juratikas
Maniškis sūnutis yra visiškai susipykęs su antklode. Segtukai gelbėjo tik iš pradžių. Kai sustiprėjo, be problemų ir tais segtukais prisegtą antklodę nuspirdavo. Galiausiai juos sulaužė. Tada pradėjom šilčiau rengt, dėt vilnones kojines. Na bet koks miegas taip "prikutojus" ax.gif Be to, vis tiek kibo slogos. Bet pagaliau radom sprendimą - guldau į miegmaišį aprengus tik plona pižamėle thumbup.gif Vaikas kuo puikiausiai miega, vartosi ir nenusikloja, jam nei per karšta nei per šalta. O prabudęs įsigudrino atsistoti ir net lovelėj su tuo miegmaišiu pavaikščioti thumbup.gif Rekomenduoju mirksiukas.gif
Matilda1
Va, aš irigi mastau apie miegmaišį. Bet man neaišku - miegmaišis tai be rankovyčių ir viršus vis tiek lieka neapdengtas. Tai reikia storesnį megztuką dar ant pižamos vilkti ar ka.

o jau kai miegmaišyje tai kloti visai nebereikia g.gif
peppi
QUOTE(Dew23 @ 2005 10 01, 09:48)
Miegmaišį aš radau skuduryne.Nusipirkau gerą daiktą už 5 Lt gerai išskalbiau ir thumbup.gif
*

mes irgi toki turime thumbup.gif problemos sitos nepazistu.. 4u.gif
peppi
QUOTE(Matilda1 @ 2006 01 12, 17:38)
Va, aš irigi mastau apie miegmaišį. Bet man neaišku - miegmaišis tai be rankovyčių ir viršus vis tiek lieka neapdengtas. Tai reikia storesnį megztuką dar ant pižamos vilkti ar ka.

o jau kai miegmaišyje tai kloti visai nebereikia g.gif
*

po miegmaisiu reiketu aprengti bent kazkoki bliuzona ilgom rankovem.. ax.gif na o papildomai kloti tuomet galima plonu adijalciku..arbe isvis nekloti..
ikelsiu nuotrauka kaip atrodo miegmaisis 4u.gif
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.