viena jei vaikas nusispardo galima i miegmaisiuka nakciai det, antra reiktu mazesnes lovytes, kad nebutu daug laisvos vietos
MIELOS MAMYTES,TRUPUTI PAAUGS PATS NORES UZSIKLOTI TRAUKS I SAVE KALDRYTE,O KOL TO NEPADARO GALIMA NUPIRKTI AR PASIUTI TIESIOG MINKSTUS SLIAUZTUS AR KOKIA PIZAMA SILTA MINKSTA KOINYTES IR BUS GERAI NEMANAU KAD REIKIA CIA SUKTI GALVA DEL TO JUK YRA DIDESNIU PROBLEMU VAIKO AUGIME MIELOSIOS!!!!
O GALIAUSIAI GALIMA TRUPUTI DIDESNIAM SUGALVOTI KAZKOKIA PASAKA,MES TAIPAT DAROM DABAR KAD MIEGOTU BE MUSU,JA RADAU SUPERMAMOJ ESU LABAI PATENKINTA QUOTE(neducio mamyte @ 2010 01 08, 09:18) MIELOS MAMYTES,TRUPUTI PAAUGS PATS NORES UZSIKLOTI TRAUKS I SAVE KALDRYTE,O KOL TO NEPADARO GALIMA NUPIRKTI AR PASIUTI TIESIOG MINKSTUS SLIAUZTUS AR KOKIA PIZAMA SILTA MINKSTA KOINYTES IR BUS GERAI NEMANAU KAD REIKIA CIA SUKTI GALVA DEL TO JUK YRA DIDESNIU PROBLEMU VAIKO AUGIME MIELOSIOS!!!! O GALIAUSIAI GALIMA TRUPUTI DIDESNIAM SUGALVOTI KAZKOKIA PASAKA,MES TAIPAT DAROM DABAR KAD MIEGOTU BE MUSU,JA RADAU SUPERMAMOJ ESU LABAI PATENKINTA Visiškai pritariu
Visada dėjau šiltesnę pižamytę. Dabar jau pati moka užsikloti arba kartais paprašo, kad užkločiau.
ideti vaika i miegmaisi ir nenusispardys
Maniškis visada nusispardydavo ir kai kūdikis būdavo ir dabar
Mūsiškiai taip pat gana dažnai nusispardo. Telieka atsikelti ir užkloti.
Maniškiui jau keturi metai, bet dažniausia miega neužsiklojęs.
Paprasčiausiai uždedu šiltesnę pižamytę ir kojinytes - kol kas nesušalo, o man keltis užkloti nereikia
tiesa sakant nieko nedarau... kambaryje pakankamai šilta... miega su pižamom... nesušąla
Kambaryje nesalta, miega su sliaustukais tai nieko nedarau...
As tai girdziu kaip vaikas pradeda muistytis atsiklojes, atsikeliu ir uzkloju - viskas
Keliuosi gal 5 kartus per naktį, kad užkločiau
aprengiu pizamyte jei vesiau, jei silta tik su maikute ir triusikeliais, nusispardo gana daznai, bet specialiai nesikeliu
Nervinausi nervinausi, pykau verkiau nemiegojau kilnojau nešiojau dėliojau kaišiojau.... Dabar jau DZIN. Neserga - ir sakau kad užtenka. Labai mat mėgsta mano jaunikaitis naktį atsisėsti ir griūt į kitą šoną - t.p. galva kojų vietoj atsiduria. Tai čia ir jokie raišiojimai nepadėtų - nes labai gražiai išsineria iš užkamšytos antklodėlės, ji beveik nepaliesta lieka Pirkom miegmaišį, tai dvi naktis pavaikščiojau kas valandą prie rėkiančio nervuoto (atsisėst ir griūt negalinčio) savo miegulio - ir užteko man to daikto. Guli saugiai supakuotas (gal kas norit pirkt). Lauksiu, gal kada nors išmoks užsiklot Gi kada nors išmoksta, ane?
miegmaisiuke miega, tai nebepavyksta nusispardyt
Maniske nemegsta silumos, todel nusispardo ir viskas
tiesiog nenori ir nereikia QUOTE(Kuitulienė @ 2010 01 20, 18:02) Išmoksta, aišku, vieni vėliau, kiti anksčiau. Su nuostaba žiuriu, kaip mano mažasis, jam dabar 20 mėn su trupučiu, jau kuris laikas, gal kokia pora mėnesių, kaip pats gulasi ir traukiasi kaldrytę ant saves, nu taip šauniai įsitaiso QUOTE(varla @ 2010 01 28, 22:37) Išmoksta, aišku, vieni vėliau, kiti anksčiau. Su nuostaba žiuriu, kaip mano mažasis, jam dabar 20 mėn su trupučiu, jau kuris laikas, gal kokia pora mėnesių, kaip pats gulasi ir traukiasi kaldrytę ant saves, nu taip šauniai įsitaiso maniškė irgi, kol nemiega, tai moka užsikloti, bet naktį vis tiek nusispardo
Kol maniškė buvo mažesnė tai buvau pasiuvus tokį tipo miegmaišį, viršui lyg rmarškinukai naktiniai, o apačioj ilgesni ir platesni nei paprastai kad neveržytų judėt miegant, su užtrauktukų per visą šoną, pasiuvau iš švelnaus pleduko, kad nekąstų, iš abiejų pusių flanelė, tai šiltas buvo, ir mylimas.ilgai jame miegojo.o dabar irgi nusispardo, bet pastebiu kad pati ir užsikloja, kai šalta pasidaro.
manasis visa nakti "pravaiksto" po lova
Ir maniškis nusispardo
Maniskis irgi nepakencia buti apklotas, kietai imigusi uzkloju, po kiek laiko jau guli kitam lovos gale be kaldrytes. Nakti jei tik bandau uzklot, iskart pabunda ir zirzia, spardosi kol nusispardo. problemos nedarau - miega su pizama, po ja dar maikute kartais uzvelku, jei salta vilnones kojinytes uzmaunu, nors ir tos kartais ryte jau buna nulakste
Maniškis irgi nemėgsta būti užklotas... radom paprasčiausią išeitį, tiesiog aprengiam šiltesnę pižamą
Pas mus kazkaip pakanka tos silumos, tai pradziai kol ramiai mieg auzkloju plonu dekiuku... o paskui nakti jau buna visaip
naudojom miegmaisiuka
Mes kazkur nuo 5 men (kai jau pradejo aktyviai dirbt kojytem ir jokie pledukai nebepadedavo)
Na o as noriu mamyciu paklausti, kada mazdaug vaikiukas ismoksta apsikloti pats, kad jau galima butu su kaldryte migdyti? gal kas pasidalintumet patirtim?
as siltesne pizama aprengiu savo vaikiuka ,kad nesusaltu ,nes irgi yra megejas nusispardyti
guldau su bodiku maikute ir pedkelnem, ir yjungiu elektrini radiatoriu
oi ziuriu ne pas mane viena tokia problema
vasarai pasibaigus ir as naktim praktiskai nemiegu
Mes jau miegam miegmaišiuke. Ir dydysis taip miegojo ir dabar mažoji
Maniskiai abu miegojo miegmaisiukuose ir tokiu problemu isvengeme
Nuo pat gimimo miega miegmaisiuose
Sunus ir miega miegmaisyje, tik rankytes islenda tai aprengiu didelius slaiuztuikus ir i miegmaisiuka, tai ramybe visa nakti. Dar pats neatsiseda, bet is sedimos padeties stojasi. Tai problemu kol kas nera. O su kaldryte nera sansu net apkloti
Kai buvo mažiukas, iki 2 mėnesių miegodavo vokelyje. Dabar užvelku pižamą ir kaldrą užkamšau už čiužinio. Kaldra didelė, tai nesijaučia jam labai, kad supakuotas miega. spardosi, bet nenusispardo
As risu antklodes kampus, labai patogu - nenusispardo, o ryte kaip jau nubunda labai lengvai islenda is po antklodes per tarpa virsuje
Maniske irgi iki pusantru metuku nusispardydavo,kad ir miegancia uzkloju o ji ta pacia sekunde nuspardo.Dabar jau supranta kad salta,tik atsigula ir sako kok(uzklok)
Ilgos pižaminės kelnės, kojinytės, miegmaišis kartais, apklotas... O kai naktį prašosi į tualetą ir nebelenda į miegmaišį, tada aš pusę nakties vis keliuosi, nes mažė puškuoja: "šalta, užkloti"... Vargas grynas.
Aprengiu silta pizama, nes kiekviena ryta randu nusiklojusia...
miegmaisiukas super daiktas
Velku šiltesnę pižamą, kaip ir daugelis mamų tikriausiai.
Na pasirodo ne mano vienos sūnelis nusispardo kaldrytę naktimis. Ankščiau keldavausi naktį po kelis kartus tikrint ar nenusispardė kaldrytės. Dabar nebesikeliu, nusipirkom miegmaišį
Maniske nenusispardo, gal dar maza
na, mes tiesiog rengiames pizamytem pagal ora, kad nesusaltu , bet ir nesusiltu
as dedu pedutes plonas ir viskas gerai,kad ir nusispardo vis tiek siltas
miegam miegmaišiuke
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|