Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur yra laisvų vietų lopšelyje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Etnamliv
Sveika, braskute_v
perskaiciau temoje, kad radai kur vesti vaikuti.
Atsitiko ekstra situacija, kad neturiu kam palikti vaikucio saugoti, o pati dirbu. Todel ieskau skubiai apie dainavos studentu gatve kuo arciau darzelio.
Gal gali pasakyti i koki darzeli ruosiates eiti?

Gal kas nors zinote koki darzeli arciau dainavos rajono, kur galeciau savo klecke leisti i darzeli? Amzius 1 metai 8 menesiai, bet be pampersu vaikstom, valgom pacios.
panteraa

lopselyje-darzelyje'zilvitis' hipodromo gatyeje atsidare nauja lopselio grupe nuo sausio2dienos.kiek teko girdeti visus sekmingai prieme bejokiu laukneseliu.ten pasitalpino mano giminaitis irju draugu vaikutis.vaikams 1.5m.sake viskas super.
pegasa
Siandien želmenėlį buvau aklėtoja sakė,kad eiliu nėra.Nori ,kad be pampersu ir nors kiek ,kad valgytų pats .
Papildyta:
ten yra grupe nuo metuku ,tikrai zinau ,nes drauge vede
Dasha
braskute koki lopseli radai? man irgi aktualu..
astra02
QUOTE(Dasha @ 2007 01 12, 18:46)
*

kreipkis i "Žara",ten nauja lopselio grupe atsidarius.
braskute_v
QUOTE(Dasha @ 2007 01 12, 18:46)
*

QUOTE(astra02 @ 2007 01 12, 21:13)
kreipkis i "Žara",ten nauja lopselio grupe atsidarius.
*

Labutis 4u.gif
Žaroje ir lankome 4u.gif Esu tikrai labai patenkinta mirksiukas.gif
rasiukass
Sveikos mamytės 4u.gif
Kaune gyvenu neseniai, turiu mažą sūnelį ir pradėjau rūpintis kur reiks palikti vaikelį, kai mamytei reiks gryžti į darbą.
Padėkite, gal kas žino ar yra lopšeliai kurie priima vaikiukus nuo 1metukų ar 1,5 metų?
Labai laukiu žinių
astra02
Yra.Zaros darzelyje,ten dvi lopselio grupes. rolleyes.gif
Tarškutė
Nežinau tiksliai, kaip darželis vadinasi, bet Šilainiuose kažkuris tikrai tokio amžiaus vaikiukus priima smile.gif
knielita
Tikrai yra ax.gif Tik reiketu paciai pasiskambinti i darzelius ir pasiklausti ar priima ar ne, kokios salygos, aukletojos. Tik patariu nedelsti, nes eiles i sias grupes taip pat yra kaip ir visuose darzeliuose smile.gif
jurgita%
Tikrai yra,mano sunus darzeli pradejo lankyti nuo 1metu ir 3men.
rasiukass
QUOTE(jurgita% @ 2007 04 04, 19:40)
Tikrai yra,mano sunus darzeli pradejo lankyti nuo 1metu ir 3men.
*

Gal žinai arčiau Dainavos rajono koks darželis yra?
Labai visoms ačiū
cudo
Laba. Labei reike vietos i lopseli,gal kur yra ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(cudo @ 2007 04 11, 17:34)
*

Ir prasau neistrinkit skelbima,o jai galit sutvarkikit klaidas blush2.gif
mikke
As irgi ieskau Dainavoje tokio lopsiuko 4u.gif
braskute_v
QUOTE(cudo @ 2007 04 11, 18:48)
Papildyta:

Ir prasau neistrinkit skelbima,o jai galit sutvarkikit klaidas  blush2.gif
*

Gal pamėginkit nuvažiuoti iki lopšelio "žara", esantį eiguliuose 4u.gif
marmeladas
yra partizanu gale uz dvarcioniu keramikos.nuo birzelio sudaro grupe nuo 1 metu.darzelis vadinasi sadute
vaidutedd
yra darzeli Ziedelis Jankaus 42,tai zalekalnis mazas puikus tik 6gr darziukas as juo labai patenkinta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mykolė
Aš kai ieškojau Simukui-skambinau per visus lopšelius, visur arba atsakė, arba liepė rašyti prašymą ir palaukti. Sulaukėm mėnesio bėgyje.Turbūt telefinu pirmiausia reikėtų su vedėjomis susisiekti, nes išblūsi bevažinėdama.
pamaiva-22
taip pat silinukas,pasiles gatveje ir bitute(nerekomenduoju) taikos pr.
karra
o shalia centro? zaliakalnyje yra kas nors?
kristina111
Silainiuose yra Zingsnelis. As is centro sunu ten vezioju. Esu labai patenkinta tuo darzeliu. Jokiu ten "patepimu" nereikejo. Ir vietu buvo. Net i savaitine grupe. Fainos aukletojos. Ir visi tokie nedidukai iki 2,5 m grupeje.
cudo
QUOTE(mykolė @ 2007 04 13, 07:58)
Aš kai ieškojau Simukui-skambinau per visus lopšelius, visur arba atsakė, arba liepė rašyti prašymą ir palaukti. Sulaukėm mėnesio bėgyje.Turbūt telefinu pirmiausia reikėtų su vedėjomis susisiekti, nes išblūsi bevažinėdama.
*

doh.gif nera vietos
donateja
dabar isejo toks nutarimas tipo nuo metu priimti vaikucius bet man tai butu gaila leisti toki pipli bigsmile.gif
cudo
QUOTE(cudo @ 2007 04 11, 17:48)
Papildyta:

Ir prasau neistrinkit skelbima,o jai galit sutvarkikit klaidas  blush2.gif
*

g.gif bigsmile.gif
Dasha
QUOTE(cudo @ 2007 04 16, 08:02)
doh.gif nera vietos
*

kur nera vietos? nereikia cia nesamoniu pasakot, idek siek tiek pastangu ir atsiras ta vieta, bene tu tikies, kad darzelio vedejos skambines tau siulydamos vietas? as pati ieskau pupai darzelio - visur yra vietu. tereik nuvaziuot, pasneket ir uzsirasyt.
cudo
QUOTE(Dasha @ 2007 04 19, 14:30)
kur nera vietos? nereikia cia nesamoniu pasakot, idek siek tiek pastangu ir atsiras ta vieta, bene tu tikies, kad darzelio vedejos skambines tau siulydamos vietas? as pati ieskau pupai darzelio - visur yra vietu. tereik nuvaziuot, pasneket ir uzsirasyt.
*

Man nereike uzrasu,jou turiu nuo liepos vieta,nuo man reike ko grecijou bigsmile.gif
Ir nereike komentaru.
Spragtukas
QUOTE(cudo @ 2007 04 20, 07:27)
Man nereike uzrasu,jou turiu nuo liepos vieta,nuo man reike ko grecijou  bigsmile.gif
Ir nereike komentaru.
*

doh.gif
Opusas
QUOTE(cudo @ 2007 04 20, 07:27)
Man nereike uzrasu,jou turiu nuo liepos vieta,nuo man reike ko grecijou  bigsmile.gif
Ir nereike komentaru.
*

tai kam dar tema uzvedei? g.gif
bordo68
QUOTE(Opusas @ 2007 04 30, 15:24)
tai kam dar tema uzvedei?  g.gif
*

pagal data tema buvo uzvesta Balande. mirksiukas.gif Dabar jou jai nereike.
zuika/puika
Sveikutės mamytės,

Gal žinote, kokiam lopšelyje Kaune nuo rudens dar būtų laisva vietelė 1 metukų kleckiukui 4u.gif .Nuo rudens (spalio mėn.) turiu grįžti į darbą.Iš anksto dėkoju už pagalbą.
weni
QUOTE(zuika/puika @ 2007 07 06, 16:05)
Sveikutės mamytės,

Gal žinote, kokiam lopšelyje Kaune nuo rudens dar būtų laisva vietelė 1 metukų kleckiukui 4u.gif .Nuo rudens (spalio mėn.) turiu grįžti į darbą.Iš anksto dėkoju už pagalbą.
*

uz pinigus kiekvienam lopselyje aciras vieta deja Kaune tokios taisykles
mykolė
Gal mes laimingieji-bet nė viename iš mano vaikų lopšelių (eina į skirtingus) nereikėjo spec sąlygų į juos patekti.
raim
sveika

nuo metuku mazai kas priima. "Pagrandukas" priima tikrai, bet nezinau kaip ten vietu...
zuika/puika
Dekui, mamytes, uz konsultacijas. 4u.gif.
Papildyta:
QUOTE(weni @ 2007 07 07, 21:53)
*

nu manau, kad taip gali buti, bet juk nenueisi ir nepasakysi:"kiek man cia dabar moketi, kad vaika priimtumet i lopseli".Vis tiek pazystamu tureti reikia. g.gif
Pastaba
QUOTE(weni @ 2007 07 07, 21:53)
*

Tikrai ne kiekvienam. Jei vietos nera, nieks tau uz jokius pinigus neigrus dar vienos lovytes i miegamaji ir nesukals spinteles.
zuika/puika
QUOTE(Lija @ 2007 07 09, 13:21)
Tikrai ne kiekvienam. Jei vietos nera, nieks tau uz jokius pinigus neigrus dar vienos lovytes i miegamaji ir nesukals spinteles.
*

nu mes ir lovyte ir spintele tai nupirkti patys galim, svarbu, kad pastatyti butu kur. tongue.gif
Pastaba
Tai va, kad gali nebut kur statyt. Taip sakau, nes dirbu darzely ir matau, kad jei grupe pilna, tai nieks neilis ten, nei per svietimo skyriu, nei kitaip.
Ambro
QUOTE(raim @ 2007 07 09, 10:39)
sveika

nuo metuku mazai kas priima. "Pagrandukas" priima tikrai, bet nezinau kaip ten vietu...
*

Priima ten, svarbu, kad vaikutis jau vaikščiotų. Abu ten vedu vaikučius. Tik nueinu priregistruot, o jau už sav jau ir vieta yra tongue.gif Tik palauk rudens, kai bus formuojamos naujos grupės, mat kitą mėn mes persikeliam į naują darželį, kol mūsiškis atostogauja wink.gif
zuika/puika
QUOTE(Ambrozija @ 2007 07 16, 17:14)
Priima ten, svarbu, kad vaikutis jau vaikščiotų. Abu ten vedu vaikučius. Tik nueinu priregistruot, o jau už sav jau ir vieta yra tongue.gif Tik palauk rudens, kai bus formuojamos naujos grupės, mat kitą mėn mes persikeliam į naują darželį, kol mūsiškis atostogauja wink.gif
*

dekui uz informacija. 4u.gif
Bekasė
QUOTE(Ambrozija @ 2007 07 16, 17:14)
*

man idomu kuo pagristas sitas reikalavimas
Voverė
QUOTE(Silvute @ 2007 07 17, 09:29)
*

g.gif ............. o tai kas nešios vaiką g.gif
Bekasė
QUOTE(Voverė @ 2007 07 17, 20:08)
g.gif  ............. o tai kas nešios vaiką  g.gif
*

as neklausiu kas nesios, as klausiu kuo pagristas toks reikalavimas, nes kiek skaiciau prabegomis teises aktus, tai yra tik amziaus cenzas.
O toliau - yra vaikstukai, vaikas gal jau pats ropoja
Voverė
QUOTE(Silvute @ 2007 07 18, 11:17)
as neklausiu kas nesios, as klausiu kuo pagristas toks reikalavimas, nes kiek skaiciau prabegomis teises aktus, tai yra tik amziaus cenzas.
O toliau - yra vaikstukai, vaikas gal jau pats ropoja
*

Sveiku protu galvojant, vaikas atėjęs į lopšelį turi mokėti vaikščioti ir valgyti. Vaikštukai lotuliukas.gif ............ bandau įsivaizduoti 15 vaikų su vaikštukais vienoje neperdidžiausioje patalpoje ............. o į lauką kaip g.gif lotuliukas.gif ......... visas traukinys lotuliukas.gif ......... per sniegus, per lapus lotuliukas.gif O valgyti irgi turi bent jau kažkeik mokėti, nes jei visi susirinks nemokantys, tai nuo kurio pradėti maitinti g.gif ........ eni meni diki daki lotuliukas.gif ........... vargšas tas paskutinis verysad.gif O rankos tai tik keturios .......... be to auklėtojos pietauja tuo pačiu metu ..... o gal jos bus paskutinės, kurios pavalgys biggrin.gif O kur laikas .......... maži vaikai neskuba valgyti ... jie nesugeba pavalgyti, kaip šešiamečiai per 10 minučių .. jų pietūs trunka apytiksliai pusvalandį ....... tai va ir skaičiuojam ....... kol pamaitins auklėtoja paskutinį, jau ir vakarienė pirmajam ateis bigsmile.gif Tai va nereikia čia net įstatymų ir teisės aktų ..... sveiku protu galvokim mirksiukas.gif
Dar pasakysiu ....... ne į temą, bet ............ vaikštynė sveikam vaikui yra blogis jo sveikatai ......... tai tik patogumas mamai smile.gif
Bekasė
QUOTE(Voverė @ 2007 07 18, 20:00)
Sveiku protu galvojant, vaikas  atėjęs į lopšelį turi mokėti vaikščioti ir valgyti.  Vaikštukai  lotuliukas.gif  ............ bandau įsivaizduoti 15 vaikų su vaikštukais vienoje neperdidžiausioje patalpoje  ............. o į lauką kaip  g.gif  lotuliukas.gif  ......... visas traukinys  :
*

visu pirma, tai lopselio grupeje yra leistina max 12 vaiku
cia pirma
o antra, parodyk prasau, kur tu matei metinikus isvestus ziema i lauka ( cia jei vadovautis tuo, kad visi vaikai yra vienodo amziaus ir sugebejimu)... jeigu jie jau ir vaiksto, tai tikrai jie nedaro taip, kad galetu ziemiskai aprengti buti savarankiskais lauke.
Ir galu gale, neteko nei vienos grupes matyti, kur visi vaikai butu vienodo amziaus - daznausiai yra pagal gimimo metus grupuojama.

Ir nori tikek, nori netikek, bet jeigu vaikas eina i lopseli, tai jisai nemoka nei valgyti, nei rengtis, nei i tualeta nueiti.
Visu tuo tenka aukletojoms pasirupinti - ir maitina aukletoja su seimininka mazesniuosius apie save susisodinusios visus paeiliui, o vyresnieji bando patys valgyti.
zuika/puika
mamytes nesipykit, juk ne tam tema uzvedziau 4u.gif
zivilelea
Sveikos mergaites, as taip pat po metuku, tai yra 2008 m. vasario pabaigoje eisiu i darbeli. Planuoju savo pupa leisti i lopsiuka. Siandien paskambinau i l/d "pagranguka" ir suzinojau, kad priima nuo metuku, todel rytoj vaziuoju rasyti prasyma. Supratau, kad laisvu vietu pipirams yra ir priima laisvai. Kai suzinosiu smulkiau- parasysiu mirksiukas.gif
Jazzi
QUOTE(Silvute @ 2007 07 18, 21:10)
visu pirma, tai lopselio grupeje yra leistina max 12 vaiku
cia pirma
o antra, parodyk prasau, kur tu matei metinikus isvestus ziema i lauka
Visu tuo tenka aukletojoms pasirupinti - ir maitina aukletoja su seimininka mazesniuosius apie save susisodinusios visus paeiliui, o vyresnieji bando patys valgyti.
*

Man su vienu stogas vaziuoja, o cia 12 blink.gif
O tai ka maziukams gryno oro neduoda blink.gif
Seiminkai nepriklauso vaikais rupintis. Nebent is gerumo, padeda aukletojai su vaikais uzsiimt. bet ne visos tokios seiminkos.
Birbiziukas
QUOTE(Silvute @ 2007 07 17, 09:29)
*

lotuliukas.gif manyčiau mąstyt su galva reikia doh.gif

šiaip lopšeliuose priima tik nuo maždaug 1,5 m. g.gif nebent yra kaip ir paminėtasisi "Pagrandukas" kur nuo 1m. priima
liepa27

Seiminkai nepriklauso vaikais rupintis. Nebent is gerumo, padeda aukletojai su vaikais uzsiimt. bet ne visos tokios seiminkos.
*

[/quote]
smile.gif deja klystate dabar seimininkes vadinasi aukletojos padejejom ir be puodu sveitimo, bei grupes tvarkymo turi padeti aukletojai uzsiimti su vaikais.tai puikiai zinau , nes teko sio darbelio paciai padirbet.
Almuka
isikimsiu ir as biggrin.gif
pagranduka mes bandem lankyti pernai- vaiksciot tik tik buvo pradejes, gere is buteliuko, valge tik rankom ir kakojo i kelnes- budavo pamaitintas, panesiotas, pries miegeli pasuptas, pampersai pakeisti ir i lauka isvestas. ir ne tik jis- o visi. ir priekaistu beja nei vieno.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.