Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštumas po nesivystančio
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jolitag
Sveikos.Man buvo nesivystantis nėštumas.09-04 padarė abraziją.Nesulaukus po mėnesio MMM pasidariau šiandien testą-teigiamas.Kas toliau?Tyrimus po nesivystančio dariausi dėl toksaplazmozės,citomegalo,chlamidijų.Pasirodo,sirgau toksaplazmoze,o dabar jau nebe.Gal yra kam panašiai buvę.Labai noriu vaikelio,bijau vėl prarast.
jausma
o kur reikia daryti tyrimus nuo tasiplazmozės?
o dėl neštumo namanau, kad per anksti pastojai, tik savo ramybės labui pasidaryk kuo anskčiau echoskopija, kad isitikntum, kad viskas gerai.
lawanda
QUOTE(jolitag @ 2006 10 04, 17:52)
Sveikos.Man buvo nesivystantis nėštumas.09-04 padarė abraziją.Nesulaukus po mėnesio MMM pasidariau šiandien testą-teigiamas.Kas toliau?Tyrimus po nesivystančio dariausi dėl toksaplazmozės,citomegalo,chlamidijų.Pasirodo,sirgau toksaplazmoze,o dabar jau nebe.Gal yra kam panašiai buvę.Labai noriu vaikelio,bijau vėl prarast.
*

Panašiai buvo man, po pirmo nesivystančio rado chlamidijų, o po antro persileidimo - citomegalo virusą verysad.gif Bet mes po visų gydymų saugojomės puse metų, nes gyd. sakė jog tiek reikia, kad moters organizmas vėl atsistotų į vėžias. Tau dabar patarčiau kuo skubiau apsilankyt pas ginekolog. pakartot jei dar nepakartojai visus tyrimus ir jei viskas gerai, tiesiog nesinervink ir džiaukis vaikeliu ir nestuke.gif . Žinok teigiamos mintys irgi daro didelę įtaką jums abiems. Svarbiausia pasirink gerą gyd. ir stiprink organizmą, o kaip - patars tavo gyd. Sėkmės tau ir saugok save 4u.gif
Echo bakterijų neparodys o ir vaikiuko tokiam ankstyvam laike nematys, tik puslelę smile.gif

QUOTE(iiinga @ 2006 10 05, 13:17)
o kur reikia daryti tyrimus nuo tasiplazmozės?
o dėl neštumo namanau, kad per anksti pastojai, tik savo ramybės labui pasidaryk kuo anskčiau echoskopija, kad isitikntum, kad viskas gerai.
*

Bet kokiam ginekologiniam kabinete ar tiesiog poliklinikoj paprašyk savo ginekologės siuntimo tyrimams
jolitag
QUOTE(lawanda @ 2006 10 05, 15:13)
Panašiai buvo man, po pirmo nesivystančio rado chlamidijų, o po antro persileidimo - citomegalo virusą  verysad.gif  Bet mes po visų gydymų saugojomės puse metų, nes gyd. sakė jog tiek reikia, kad moters organizmas vėl atsistotų į vėžias. Tau dabar patarčiau kuo skubiau apsilankyt pas ginekolog. pakartot jei dar nepakartojai visus tyrimus ir jei viskas gerai, tiesiog nesinervink ir džiaukis vaikeliu ir  nestuke.gif . Žinok teigiamos mintys irgi daro didelę įtaką jums abiems. Svarbiausia pasirink gerą gyd. ir stiprink organizmą, o kaip - patars tavo gyd.  Sėkmės tau ir saugok save  4u.gif
Echo bakterijų neparodys o ir vaikiuko tokiam ankstyvam laike nematys, tik puslelę  smile.gif
Bet kokiam ginekologiniam kabinete ar tiesiog poliklinikoj paprašyk savo ginekologės siuntimo tyrimams
*

Tyrimus visus ką tik dariausi,prieš dvi savaites.Man nesivystė vaikas,nes rado toksaplazmozę,bet dabar rodo tyrimas,kad jau nebėra,jau įgytas imunitetas.Citomegalo nėra,chlamidijų nėra
cuname
na va siand ir as suzinojau bloga zinia,vaikelis nesivysto bet buvo uzsimezges.pirmad.darys isvalima verysad.gif manau tikrai bus baisu pastoti antra karta. cray.gif
jolitag
QUOTE(cuname @ 2006 10 21, 16:34)
na va siand ir as suzinojau bloga zinia,vaikelis nesivysto bet buvo uzsimezges.pirmad.darys isvalima verysad.gif manau tikrai bus baisu pastoti antra karta. cray.gif
*

o kiek tau savaičiū?Laikykis.
Linokas
Man irgi buvo rasta toksoplazmoze, tai sake, kad ja sergama tik viena karta, ji yra pavojinga tk tada, kai uzsikreciama nestumo metu, o jei ja jau turi, tai pats organizmas kovoja, jau turi imuniteta toksoplazmozei (tas pats ir su citomegalo virusu). O del pastojimo laiko, tai vieni sako galima is karto, kiti po puses metu... Na as pastojau po puses metu, nes daremes aibe tyrimu, kurie uztrukdavo gan ilgai (genetinis tyrimas truko 2,5 men)
Papildyta:
QUOTE(cuname @ 2006 10 21, 16:34)
*

Nebijok ir laikykis, si zinia yra labai skaudi bet kuriai, norinciai susilaukti vaikelio. Mums pavyko is trecio karto, matyt taip pati gamta norejo, o uz dvieju menesiuku pamatysiu, ka turesiu wub.gif
cuname
buvo 12savaiciu nestumas verysad.gif
SILVIA
as pastojau maždaug metams praėjus po nesivystančio nėštumo. abrazija man darė du kartus, nes po pirmosios vis nesustojau kraujuoti, todėl antrąjį išvalyma darė po menesio. paskui 6 menesius saugojomes....tai vat- pastojau nesisaugant trečaijį menesiuką.
nerimauju, kaip bus šį sykį, nes pirmajį kartą, nerado jokios infekcijos,mano atvejį priskyrė prie "ATSITIKTINIŲ ATVEJŲ"
tik mano menstruacijos visuomet buvo nereguliarios-kiaušidės policistinės...ir gimda dvirage...
Ilga laika savęs klausinėjau: kas?kodėl? kaip? ir daugybę klausimų, kol ryžausi vėl bandyti.

negaliu pasakyti, kad šį karta nerimo neturiu, nes visokių minčių i galvą braunasi, bet viliuosi pačio geriausio.

linkiu ir JUMS VISOMS tik sėkmingo pastojimo ir lengvo kūdikėlio išnešiojimo. 4u.gif
cuname
na va vakar atliko man ta procedura blink.gif o tyrimu del visokiu infekciju nedaro,sako nereikia nebent nepavyktu nestumas antra ar trecia karta,tik tada ieskotu kur beda ir kas negerai.Tai net nezinau,tikrai bijosiu pastoti vel ,ir prarasti vel mazyli. Ir cia ne LT daktarai taip sako,o Danijoje.Ar buvo kam kad pastotumet vel, neatlikus jokiu tyrimu g.gif net nezinau ka ir daryti unsure.gif
Natuke
Aš taip pat bijojau, kad kitą kartą po persileidimo negalėsiu išnešioti kūdikio. Baisiai dėl visko pergyvenau, daėjo iki akadėminių universitete, užleidžiau darbą (galiausiai manę atleido... ) Bet poilsėjau pusė metų, ir pastojau iš naujo. Už devynių mėnesių gimė mergytė, o dabar jau turim ir trečią mažiuką. 4u.gif Tai gi nenusimink... Toks jau gyvenimas, jame visko būna rolleyes.gif
cuname
Sakyk NATUKE,o tu dareisi tyrimus po nesivystancio del visu virusu ir infekciju kaip cia kad visi raso???? ax.gif
Natuke
ne, nieko nedariau - man konsultacijoj pasiūlė eiti tyrtis privačiai ir sakė kainuos virš 200lt. Mums tuo metų tai dideli pinigai buvo... O užsienyje kiek žinau į tokius dalykus paprasčiau žiuri - turi tokia nuostotą, kad jeigu persileido, reiškia taip turėjo būti - greičiausiai su vaisiu kaškas buvo negerai.

Šiaip kai man tai nutiko, paaiškėjo, kad beveik visoms mano draugėms tai buvo, tiesiog niekas apie tokius dalykus viešai nepasakoja schmoll.gif - per skaudi tema unsure.gif

Mano draugė išgyveno du nesivystančius neštumus, išsityrė bet nieko nerado, trečią kartą pastojo sekmingai, dabar augina dvi mergytes.
cuname
na turbut cia kitaip ziurima nei LT i tokius atvejus.Man sake kad su vaisiu kazkas ne taip buvo ir organizmas atmete.na istiesu geriau dabar negu velesnioje nestumo eigoje taip butu atsitike,arba butu gimes su negalia.Bandysim dar syki ir tikesimes kad viskas bus gerai 4u.gif
mst
QUOTE(cuname @ 2006 10 21, 19:25)
buvo 12savaiciu nestumas verysad.gif
*

Uzuojauta, cuname 4u.gif
Zinok praeis kiek laiko, palengves (bent man taip buvo). Nors gydytojai sake neskubeti (tipo pirmas nesivystantis, naturali gamtos atranka ir t.t.), bet as del saves pacios po abrazijos pasidariau tyrimus, bet viskas buvo thumbup.gif . Dabar laukiuosi 5-6 sav., labai neramu, kad nepasikartotu atvejis unsure.gif , bet tikiuosi ir bandau save drasinti, kad si karta viskas bus gerai mirksiukas.gif
O pastojau 4 men po nesisaugojimo mirksiukas.gif
emi
QUOTE(cuname @ 2006 10 24, 22:12)
Sakyk NATUKE,o tu dareisi tyrimus po nesivystancio del visu virusu ir infekciju kaip cia kad visi raso???? ax.gif
*

labukas, praeitais metais irgi turejau nesivystanti 7 savaiciu, padare valyma verysad.gif o dabar paaiskejo kad vel pastojau jau mazdaug 7-8 savaites. Labai bijojau, net pas ta daktara nuejau kuris tada mane operavo, kad patikrintu kaip ten yra. tai kolkas viskas kaip ir gerai bet rizikos yra iki 12 savaiciu perspejo. Jokiu tirimu kaip man ir nedare tada. Tik kad krauja vis tikrino, ar viskas gerai. O dabr laukiu ir gyvenu su viltim kad viskas bus gerai ir nereikes dar karta isgyventi to kosmaro verysad.gif
bambinoo
QUOTE(cuname @ 2006 10 24, 21:05)
Ar buvo kam kad pastotumet vel, neatlikus jokiu tyrimu g.gif net nezinau ka ir daryti unsure.gif
*

Na ir mus likimas nuskriaude pries puse metu - po triju metu bandymo pastoti turejau nesivystanti nestuma, kuris visiskai nutruko apie 7 savaite. Man nedare abrazijos, pati gimda issivale, nors istikruju buvo kraupu viska paciai matyti, bet toks buvo mano pasirinkimas...
Ir mano atvejis buvo ivardintas - kaip naturali gamtos atranka. Menesi pries ta nestuma buvau pasidarius visus tyrimus - viskas buvo gerai. Tai as ju ir nekartojau po persileidimo.
Saugojomes tris menesius - paskui pradejom vel planuot-pavyko vel pastoti rugseji. Labai dziaugemes, bet ir beprotiskai bijojau, kad nepasikartotu tas pat. Ir dabar dar bijau. Sunkiausia buvo islaukti iki to septintos savaites, dabar jau kazkaip persilauziau, jau po truputi ramiau jauciuosi, bet ta baime manau nedings per visa nestuma.
cuname
Dekui visoms uz uzuojauta.Siand.jauciuos lyg geriau,stengiuosi apie tai negalvoti.Gyvenimas nesustoja,reikia judet i prieki 4u.gif Tikiuosi kita karta bus geriau. Eisiu pasiskiepyt nuo raudoniukes,nes istyre krauja ir pasake,kad neturiu to skiepo.Ar jus ka girdeje kad reikia turet sita vakcina???? blush2.gif
EGLaite
merginos, laikykites 4u.gif su jusu leliukais tikrai bus viskas gerai ax.gif as pati turejau nesivystanti nestuma, vaikelis zuvo 13 savo, o pastebejo, kad jau sirdele neplaka 17 sav, jausmas buvo baisus, kelio per asaras nemaciau kol grizau namo verysad.gif Bet dabar as esu labai labai laiminga mamyte ir turiu 8 men dukryte, antra karta pastojau po metu, saugojomes puse metu, o kita puse vis bandeme ir bandeme kol pagaliau atejo angeliukas pas mus ax.gif noriu pasakyti, kad jei jau taip atsitiko, reikia tiketi, kad vistiek sulauksim tu issvajotu vaikiuku mirksiukas.gif o baime visa nestuma ir mane kankino, i kiekviena apziura eidavau su drebancia sirdimi, kad tik pasakyti viskas gerai, turbut praejo ta baime tik tada kai paemiau pirma karta savo grazuole ant ranku wub.gif
linkiu sekmes ir stiprybes jums, mergytes 4u.gif
laurada
Sveikutes, as turejau du nesivystancius is eiles verysad.gif 6 ir 10 sav, gulejau ir ligonineje ir namuose bijojau ka daryti, ka nors pakelti,norejosi kad tik butu viskas gerai, bet turbut taip likimas nusprende duoti toki isbandyma, o dabar dave kitoki isbandyma, susilaukiau sunaus, o po 3 men vel pastojau ir greitai turesiu dar viena angelelei smile.gif
Po pirmo nesivystancio, pastojau po 3 men, tai gal buvo per mazai laiko praeje, todel ir antras nestumas buvo nesivystantis, o paskui palaukem kazkur 1.5 metu ir viskas buvo gerai, nors labai bijojau, kad ir vel butu nesivystantis blink.gif
Tad nepraraskit vilties ir viskas bus gerai thumbup.gif
Valduse
Laurada sveikinu!!! tik tokios istorijos suteikia vilciu toliau gyventi del vienintelio ir labai laukiamo stebukliuko 2.gif
ciuciukas
Sveikos merginos, pagaliau nusprendziau ir as prie jusu prisijungti....Jau pusmeti skaitau foruma ir ieskau tokios istorijos, kuri galetu suteikti vilties...Aciu laurada, uz tavo istorija, ji tikrai neleidzia nuleisti ranku smile.gif Mano istorija tokia: 2006 08 pirmas nesivystantis nestumas, 6-7sav, po to abrazija, tyrimai del galimos infekcijos, atsakymai neigiami. Saugojomes 6 men (pagal visas rekomendacijas), pastojau po pirmo bandymo, dziaugsmo buvo daug, viskas vel planuota 2007m. lapkricio men, ir....prasidejo tepliojimas, geriau Duphastona, gulejau lovoj ir nejudejau (per 2 sav. 3 kartus dare echoskopija, maciau leliuko sirdeles plakima), bet ir vel mano mazius nustojo vystytis, dabar 9sav. verysad.gif Sikart pasirinkau medikamentini valyma ir vel laukiu, svajoju ir bijau..Ka toliau daryt, planuot kokius tyrimus, reikia ar ne, nes treciakart nebenoriu patirt tu jausmu...
Laurada, jei dar uzsuksi i si puslapi, parasyk, ar dareisi kokius nors tyrimus, gal lankeisi kokio gydytojo konsultacijoje, kuris turi patirties...Nenoriu nuleisti ranku..
viola28
Galiu ir aš papasakoti savo istoriją. Pirmas nėštumas buvo sėkmingas, jokių nesklandumų nebuvo, gimė sveika mergytė. Po dviejų metų bandėme antrą kartą. Vaisiukas nustojo vystytis septynių savaičių, tai buvo pastebėta, kai buvo maždaug dešimt savaičių, kai prasidėjo kraujavimas. Padarė abraziją. Tyriausi dėl chlamidijų, atsakymas neigiamas. Dar po dviejų metų vėl bandėme. Šįkart buvo bevaisis nėštumas, kai vystosi gemalinė pūslelė, o vaisiuko nėra. schmoll.gif Po šio liūdno įvykio dariausi tyrimą Kauno klinikose dėl antifosfolipidinio sindromo ir įgimtų trombofilijų. Atsakymai buvo neigiami, taigi gydytojai sakė, kad viskas man gerai, tik reikia kantrybės. Praėjo pusantrų metų ir dabar jau devynių savaičių nestuke.gif Nors nerimo kirminėlis truputį graužia, bet tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif
Labiausiai sesutės ar broliuko norėtų mano dukrytė, vis klausia, na kada, mama, ir aš jau būsiu ne viena lotuliukas.gif
Svarbiausia ramiai laukti ir tikėti wub.gif
Levander
man irgi buvo nesivystantis... išvalymą padarė 9 savaitėlių verysad.gif pasidariau visus tyrimus, kokie tik buvo, bet niekas nieko blogo nerodė... tai net nežinom, kodėl taip atsitiko... matyt taip buvo lemta... puse metų sakė saugotis nėštumo... saugojomės... oi, kaip lėtai tas laikas bėgo doh.gif pastoti pavyko tik dar po pusės metų... tai man tie metai buvo ilgas ilgas laukimas, nes labai jau troškom turėti vaikutį wub.gif pirmą kartą buvau pastojusi rugpjūčio 8d., o antrą kartą- rugpjūčio 2 d. biggrin.gif
faustluk
Labas patyrusios ir jau isgyvenusios...

Mano atvejis:
pasidariau testa siandien ryte: II-bruksneliai thumbup.gif Apsiblioviau is dziaugsmo ir nulekiau is karto pas savo ginekologe. Ji pasiziurejo per echoskopa ir sako: arba cista arba nesivystantis nestumas. Mano reakcija: bet dar labai anksti, ka nors matyti!! Tad lauksim kitos savaites ir vizito pas ja.

Merginos su patirtimi!! Jei kazkokia cista, tai man kazkur kazkada skaudetu. NIEKO! Na, pirma mm diena buna skausminga. Bet kam ne? Koks dar nesivystantis???? Logiskai mastau: paskutines mm buvo balandzio 3 d. Susirgti turejau si sekmadieni. MM veluoja 5 dienos. O siaip kaip laikrodis su 1 dienos paklaida. Visi nestumo pozymiai yra! Na, dar nepykina tik. Tad tam leliukui 2-3 savaites!!! Dar juk nieko neturetu matytis!! Pati maciau juoda nago dydzio puslyte su tamsiu viduriu kaireje puseje. Kokia dar cista? Koks nesivystymas, jei jis dar tik pradeda kabintis? Manau, reik palaukti, ar ne?
O kuriozas dar ir tas, kad po 10 menesiu bandymo pastoti, pasidareme vyr. tyrimus. Maniskio spremiukai tinginiai, beveik nejuda. Tyrimus daremes po mano paskutiniu mm. Geguzes 3d. gavom termina pas urologa, bet neisim, nes.. as kaip ir jau laukiuosi.
Kokia jusu patirtis? Man sirdyje jokio absoliuciai jokio nerimo nera!
Dar vienas pvz is mano drauges: velavo mm. Pasitikrino echoskopu- sako..nieko nesimato. Na, gimda pasiruosus prisitvirtinimui, atvira.. Bet testas teigiams. Po savaites neueina pasitikrinti: 6-7 savaites kaip laukiasi! Tai gal ir man taip...
laurada
Sveikute, ekoskopu sirdele matosi tik apie 5-6 savaite, tai dar reikia palaukti g.gif
Man ir tik atejau, paziurejo ekoskopu ir sako sirdeles nesimato, greiciausiai nesivystantis, o buvo apie 5 sav. tai taip sunervavo is kart tokios emocijos, tai gryzusi tiek isiverkiau atsimenu, bet turiu dideli grazu sunu thumbup.gif
Jei ja nepasitiki nueik pas kita gydytoja ir pasiziurek, bus ramiau mirksiukas.gif
Kia buvo man nesivystantis, tai ir neleidau isvalymo daryti, o apejau tris gydytojus ir visi jie patvirtino, kad nesivystantsis, tada jau ir susitaikiau su ta mintim, kad tikrai nesivystantis verysad.gif

Ciuciuk, nesidarem jokiu tyrimu, bet zadejom, gydytoja siunte i kauno klinikas, genetiniu tyrimu darytis, bet taip ir nebenuvaziavom blush2.gif
astukas111
pries sesis metus ir as isgyvenau tai....o buvo viskas labai keistai.kad pastojau nezinojau viskas laiku buvo.po to pradejau labai prastai jaustis,skaudejo labai stipriai pilvo apacia,sonus.na galvoju koks uzdegimas gimdos prikibo,nuejau pasitikrint,iskart ehoskopu patikrino.kad kazkas negerai supratau jau isgydytojos veido.isgirdau tik klausima ar vaistam nealergiska,gavau doze raminanciu ar nuskausminanciuir kelevom i operacine,be narkozes padare isvalyma,o poto paaiskino kad laukti jau nebuvo kada,dar pora dienu ir buciau galus atidavus pasirodo.patojau po 5metu,o tyrimai nieko blogo neparode.dabar supuoju grazule dukryte
*Tinginiuke*
Sveikos 4u.gif
MAno paskutines mm buvo kovo 30, balandzio 31 junesulaukiau, velavo savaite kai dariausi testa o jis nieko, tik I labai jau ryskia, kadangi skaudejo labai jau kairi sona nulekiau i ligonine sestadieni, kad pazetu kas yra.nusivede mane iskart i echo, ir padare, sako kairiam sone nieko nera, o uztat desiniajam nesprogusi kiausialaste, ir greiciausiai nestumas bus, bet gimdoj darnera.Pagal mano paskaiciavimus jei buc pastojus jis jau butu gimdoj. Arbasako sprogs ir isiderins ciklas. Opo to sako jei nuspresi gimdyt gert folio rugsti nesciosioms.As jau apsidziaugiau ir vyras patenkintas buvo, o kitos dienos vakara pradejau kraujuot....Ir jau savaite, krauvimas buvo trumpas, bet gausus, o db vis dar eina iskyros rausvos,gal kas zinot kodel taip yra?man taip pirma kart, niekad taip nebuvo.
indrutee
po paskutinio nesivystancio jau 5men bet kolkas nieko nors nesisaugom unsure.gif bet ir tycia negaminam blush2.gif tiesiog sakam kada bus tada bus
gudytejol
QUOTE(indrutee @ 2007 05 14, 02:59)
po paskutinio nesivystancio jau 5men bet kolkas nieko nors nesisaugom  unsure.gif  bet ir tycia negaminam  blush2.gif  tiesiog sakam kada bus tada bus
*

as pirma turejau perasileidima,paskui nesivystanty,tai dariau visokius tyrimus,gydyma praejuau,ir kaip gyd,pasake bandyk tai ir pastojau,ir isnesiojau,o dabar laukiuosiu antro vaikelio nestumo pradzia tai labai sunki buvo doh.gif
Vaivulia
O man jau ir su pirmuoju buvo bedu verysad.gif , t.y. penkta savaitele pagulde su gresianciu persileidimu, bet viskas baigesi laimingai smile.gif Turim saunuoli sunu. 4u.gif Tik vat antras zmogeliukas kazko nenorejo augti, nustojo augti trecia savaitele ir 12.05 dare valyma. Tai gydytojas sake, kad jokiu tyrimu del infekciniu ligu ar genetiniu priezasciu nereikia, nes taip atsitiko tik pirma karta. Beje, po valymo liepe saugotis tik tris menesiukus, nes to pilnai pakanka. Tai vai, o dabar jau pradedam planuoti treciaji savo zmogeliuka. thumbup.gif
evax
As su pirmuoju bedu neturejau, bet va praeita vasara teko suzinoti, kas yra nesivystantis nestumas. Kas per jausmas apsakyt sunku, todel sikarta, kai patikrinus echoskopu gydytoja pasake, kad sirdele jau plaka (nestumas apie 6sav.) islekiau is kabineto kaip ant sparnu. Kol kas apie leliuka niekam nesakau, tik keli artimiausi zmones zino, tisiog bijau begales klausimu tuo atveju jei kas nutiktu.
Aushrinelis
Man nustate nesivystanti ir padare abrazija 12 19(buvo 12-ta sav)Gydytoja rekomendavo palaukti 3-6 men.Po 4 men dar karteli pasitikrinau ir gavau leidima planuoti.Pati pirma cikla nors specialiai labai ir nesistengem pavyko pastoti ax.gif Echo sirdeles dar nesimate, todel nekantriai laukiu birzelio 8d kai bus jau 7 sav ir turetu paaisketi kaip gi mums sekasi.
Crazy Daisy
Sveikos merginos 4u.gif Man buvo nesivystantis netyciukas pries trejeta metu verysad.gif Dare abrazija 8 savaitelej. Sveikata - ideali, viskas tvarkoj. sake, kad gamta. Antras netyciukas uzsikabino pries 31 savaite tongue.gif Laukiam maziaus rugpjucio pabaigoj 4u.gif Vat ir saugokis nesisaugojes blush2.gif
noanoa
QUOTE(Natuke @ 2006 10 24, 20:44)
Aš taip pat bijojau, kad kitą kartą po persileidimo negalėsiu išnešioti kūdikio. Baisiai dėl visko pergyvenau, daėjo iki akadėminių universitete, užleidžiau darbą (galiausiai manę atleido... ) Bet poilsėjau pusė metų, ir pastojau iš naujo. Už devynių mėnesių gimė mergytė, o dabar jau turim ir trečią mažiuką. 4u.gif Tai gi nenusimink... Toks jau gyvenimas, jame visko būna rolleyes.gif
*

Kaip gera klausyti tokiu istoriju.Mat man irgi buvo nesivystantis nestumos,po abrazijos praejo beveik metai,vel planuosim vaikeli,bet kaip bijau,kad ir vel neisnesiosiu.bet dziaugiuosi,kad jau turim viena nuostabu berniuka.
-Lilė-
man buvo persileidimas pernai gruodžio mėnesį, o dabar jau esu vėl nėščia septinta savaite nestuke.gif thumbup.gif
gydytojai liepė puse metų neplanuoti vaikučio, tai mes taip ir darėm 4u.gif
mst
QUOTE(Aushrinelis @ 2007 05 27, 12:54)
Echo sirdeles dar nesimate, todel nekantriai laukiu birzelio 8d kai bus jau 7 sav ir turetu paaisketi kaip gi mums sekasi.
*

Oi, isivaizduoju tavo nerima, bet viskas bus ok mirksiukas.gif
As po nesivystancio pastojau po 4 men (+ 3 men saugojomes po abrazijos, mat tiksliai klausiau gydytojo nurodymu), sekmes visoms 4u.gif
jurgitat
Aš vakar tik grįžau iš ligoninės po abrazijos dėl nesivystančio nėštumo. Gydytoja sakė, kad pastoti rekomenduoja tada, kai būsiu tam psichologiškai pasiruošusi. Svarbu tik sulaukti pirmų mėnesinių. Taigi teks kažkiek palaukti, o paskui jau bus matyt kada ta baimė praeis ir norėsis vėl pabandyti.
Man gydytoja pasiūlė pasidaryti tik tyrimą dėl chlamidijų, nes dėl toksoplazmozės ir citomagalo viruso daryti prieš pora savaičių. Kitą savaitę keliausiu pas savo ginekologę.
Neitė
Labutis visoms,

Man š.m. kovo mėn. nustatė nesivystantį nėštumą (buvo jau 8 savaitės). Tačiau ambrazijos nesidariau - nusprendžiau leisti pačiam organizmui susitvarkyti (neužilgo įvyko persileidimas).
Gydytoja apžiūrėjo, padarė tyrimus - priežastis nenustatyta (kaip ir visiškai sveika) - todėl po 2-3 mėn. leido planuoti vaikelį. Štai ir vėl pastojau, jau 4 savaitės kaip laukiuosi, bet prasidėjo tas nelemtas kraujavimas - labai bijau kad bus tas pats...
temptress
man 2005 rugseji dare abrazija del nesivystancio, pastojau 2006 gruodi, gimdyt rugseji. nesidariau ir nedare jokiu tyrimu, o kad vel pastot prireike metu. 10sav su siuo nestumu gulejau ligoninej del kraujavimo, bet viskas baigesi gerai. iki kokios 20sav gyvenau vien baime, kad tik viskas butu gerai ir dabar dar vis bijau, kad tik vaikelis gimtu sveikas. o siaip daktare man nenurode po abrazijos jokiu tyrimu, o apie jokias toksoplazmozes as nieko nezinojau, ir su siuo nestumu ji man nesiulo nieko tirtis ar kazka daryt.. bet reikia tiketis, kad man viskas gerai ir kad vaikuciui irgi
Liora
QUOTE(Neitė @ 2007 06 26, 15:07)
Štai ir vėl pastojau, jau 4 savaitės kaip laukiuosi, bet prasidėjo tas nelemtas kraujavimas - labai bijau kad bus tas pats...
*

Ar gydytoja neisrase Dufastono? Kai pastojau po nesivystancio, man liepe gerti Dufastona iki 18 savaites. Tai padejo vaisiui issilaikyti gimdoje.
noanoa
Beveik pries metus turejau nesivystanti nestuma,ko pasekoja abrazija(12sav.).Po 10men.vel pradejom planuot,pastojau iskart,kad ir nereguliarus ciklas buvo,bet uzvakar persileidau verysad.gif .Vakar nuvaziavom i ligonine(ne Lietuvoje)-tai nustate,kad nestumas kokiu 5-6sav.buvo.Gydytoja nuramino,kad atsitiktinumas,sutapimas,kad 2kartus nepavyko,sake sulaukt kitu mmm ir vel bandyt pastot.Bet man jau neramu,gal ir man progesterono truksta,nors po abrazijos dariau tyr.-buvo per pati normos viduriuka,bet gal tik tada toks geras tyr.buvo.Juk dabar ir ciklas nereguliarus,ir policistine desine kiauside.Bet giniai Liet.sake,kad viskas gerai,nieko nereikia.Bet as jais nepasitikiu daugiau...
Papildyta:
QUOTE(Liora @ 2007 06 27, 12:15)
Ar gydytoja neisrase Dufastono? Kai pastojau po nesivystancio, man liepe gerti Dufastona iki 18 savaites. Tai padejo vaisiui issilaikyti gimdoje.
*

O Tau po nesivystancio ar pries vel pastojant dare progesterono tyr.?ar siaip skyre duphastona?
Liora
[O Tau po nesivystancio ar pries vel pastojant dare progesterono tyr.?ar siaip skyre duphastona?
*

[/quote]

Man israse Duphastona po to, kai antra karta buvo nustatytas 7 savaiciu nestumas, o korteleje buvo pazymeta, kad pirmasis pasibaige abrazija sad.gif Gydytoja, kuri atliko echoskopija is karto pasake nusipirkti Duphastona ir gerti kasdien, jokiu budu nepraleidziant ne vienos dienos, nes kitaip galiu sukraujuoti. Jokiu tyrimu ji man pries israsant vaistu neskyre.
noanoa
[quote=Liora,2007 06 27, 19:28]
[O Tau po nesivystancio ar pries vel pastojant dare progesterono tyr.?ar siaip skyre duphastona?
*

[/quote]

Man israse Duphastona po to, kai antra karta buvo nustatytas 7 savaiciu nestumas, o korteleje buvo pazymeta, kad pirmasis pasibaige abrazija sad.gif Gydytoja, kuri atliko echoskopija is karto pasake nusipirkti Duphastona ir gerti kasdien, jokiu budu nepraleidziant ne vienos dienos, nes kitaip galiu sukraujuoti. Jokiu tyrimu ji man pries israsant vaistu neskyre.
*

[/quote]
Aciu uz atsakyma.
temptress
man si karta, per antra nestuma kai 10 savaiciu pasirode kraujas, skyre duphastona, isgeriau pusantros pakuotes. sako duphastonas arba issaukia kraujavima arba ji sustabdo, nezinau kaip yra is tiesu
rimimita
man dare abrazija 06.27, nestumas jau buvo virs 8 sav. bet mano spaudimas sokinejo todel ir zuvo leliukas verysad.gif dabar turiu susitvarkyti spaudima ir vel bandyti po triju menesiu, tikiuosi tada bus viskas gerai. tik kazkodel daktaras nesake kad reikia darytis kazkokius tyrimus del virusu mastau.gif eisiu antradieni pas ji vel tai reikes issiklausineti kaip ir ka g.gif
Niktė
Man abrazija dėl nesivystančio nėštumo buvo padaryta 2006 birželį, kai žmogučiui buvo 12 savaičių. 2006 gruodžio 20d vėl pamačiau II, bet po 3 dienų prasidėjo kraujavimas ir ginė pasaskė kad mažiuko nebėra. Jokių tyrimų nedarė. Dabar vėl laukiuosi, bet giliai širdyje yra ta baimė kad tik viskas būtų gerai
liepacka
sveikos,nu kaip faina, kad po nesivystancio isos gan greitai pastojote. aisku, gaila, kad ne visom gerai baigesi. man arbrazija padare koo men. bet gydytoja liepe iki 6 menesiu nebandyti pastoti. tai gi po gero menesio reiks pradeto darbutois. tikiuosi, kad sikart bus viskas gerai. Beje po nesivystancio jokiu psecialiu tyrimu nesidariau
astukas111
o as deja pastojau tik po penkiu metu nors aiskios priezasties ir nerado.viskas normose.vaikeliai patys renkasi kad pas mus atkeliauti ir dazniausia kada visai nesitiki biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Žm@nytė
po pirmos nelaimes - po 4men.
po antros - iškart po 3 ciklų KT vartojimo, t.y. vėl po 4 mėn... blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.