Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Orfeja
QUOTE(knielita @ 2009 06 07, 00:05)
Turim miego draugus, be ju neisivaizduojam miegelio  wub.gif  wub.gif Pas mus kaip merliukai, bet svelnuciai su mazgeliais sonuose, kad vaikutis turetu kur paimti, o viduryje galvyte. Turejom net kelis tokius draugus kol atradom tuos vienintelius  wub.gif Dabar kiekviena miegeli juos glaudziam prie skruostuko, spaudziam ir uzmiegam  wub.gif  wub.gif
*

Va apie tokias miego leles ir kalbu smile.gif
mum gydytoja pasiule isigyti. O kur ju butu galima rasti?
pukepuke
Ir mes su miego lelytem miegam. As pirkau UK internetu, ten ju pasirinkimas nemazas.
Orfeja
o gal pamenate internetini puslapiuka? ax.gif
pukepuke
QUOTE(Orfeja @ 2009 06 12, 09:43)
o gal pamenate internetini puslapiuka?  ax.gif
*

www.kiddicare.com
angliskai vadinasi comforters mirksiukas.gif
Orfeja
Aciu 4u.gif
detyte
thumbup.gif oi mums koks šventas daiktas nusiraminimui ax.gif
visiskai_rami
as irgi turiu ta komforteri svelnu su meskiuku ant kampo prisiutu, bet jis neima jo, sakau gal dar per mazas 2.5 men g.gif
Laurisimo
mes turim merliuką, tikrai padeda, jei labai miego nori net nereikia jo, bet šiaip tikrai padeda nusiraminti mažajai thumbup.gif
kincioskis
Aciu mamytei su didesne patirtimi siandien isbandem...STEBUKLAS thumbup.gif
wanila
Užmiega ir be merliuko. Bet jeigu jau padedu šalia skruostuko tai pasiima į rankytę ir apsikabinęs miega wub.gif
Tindirindiriuška
ne nezinojau kad tai gali padeti leliukui nusiraminti, turesiu omenyje jei prireiks butinai isbandysiu 4u.gif
Kristele
merliukas ir tūtukas buvo geriausi miego draugai wub.gif bet dabar sulaukę 1,5 m. atsisveikinom su jais wub.gif
svajotojaa
kazkaip nereikedavo bigsmile.gif
landrea
Mes naudojom mazycius ranksluostukus, tai anksciau patikdavo, kad prie skruostelio priglaudziam ar i rankytes pasiimdavo, o dabar jau nebeima - meskutis atstoja "migduka" ax.gif
Debesiukee
nenaudojom, numeta i sona. beto pasidaro is jo kazkoki sniura bijau kad nepasismaugtu doh.gif
Papildyta:
o tos miego leles visai nieko ax.gif
vygita
mums kazkaip neprireike smile.gif
janneta
nebandem ir mes,neprireikia g.gif
vitionakas
kol buvo leliukas irgi nelabai reikėjo to merliuko, o kuo toliau, tuo labiau pamėgo. dabar labai reikalingas, dieną net nemiegodamas išsitempia iš lovelės ir žaizdamas visur jį tampo doh.gif
DijaDeima
Mano dukrytei jau beveik 3,o ji vis dar miega tik su merliuku wub.gif
dakutis
Mums jo niekada nereikėjo smile.gif
-rasa-
QUOTE(DijaDeima @ 2009 09 09, 00:50)
Mano dukrytei jau beveik 3,o ji vis dar miega tik su merliuku wub.gif
*

tai jau taip, kiekvienam savaip susidėlioja wub.gif
Valedy
Turėjom iki 2m,ir visa laimė ,kad nusikratėm..o tai tąsėsi ištisai doh.gif
nataliuncik
Ir mes naudojam merliuką, diena dar duodu spalvinga mažą rankšluostuką blush2.gif thumbup.gif
orchidejaa
Mum jo nereikėjo rolleyes.gif ,bandžiau kelis kartus duoti bet neėmė tai ir nenaudojam miegelui rolleyes.gif
l-aura
o as pati save pamenu kaip miegojau su marliukais blush2.gif tik taip ir galedavau uzmigti..
martulia
pabandziau duoti, bet kazkaip suneliui buvo tas pats tas mano merliukas smile.gif , tai jo mums nereikejo ir nereikia 4u.gif
tigra_111
QUOTE(Skintė @ 2009 09 09, 23:59)
Turėjom iki 2m,ir visa laimė ,kad nusikratėm..o tai tąsėsi ištisai  doh.gif
*

Mes irgi atsikratem merliuko, as daug jame minusu matau, nei pliusu doh.gif Antram leliukui tikrai neduosiu schmoll.gif
loremi
Uzmiegam be merliuko
T.A.K.
dukrai nereikejo o sunui reikia
*Bagirute*
Mes miegam su vaikisku spalvotu rankšluostuku 4u.gif
Pavasarine
Maniskis iekada nepripazino merliuko, bet uztat kaldryte teko ir i darzeli nest smile.gif
mimi1
Kartais jai reikia merliuko, ar siaip skudurelio, o kartais net pyksta kai jis salia. Galiu pasakyti labai ivairiai - priklauso nuo nuotaikos ax.gif
miix
QUOTE(dakutis @ 2009 09 09, 15:36)
Mums jo niekada nereikėjo smile.gif
*

drinks_cheers.gif
Nei sunui reikejo kokiu paluciu miegui, nei dukrytei 4u.gif
Gintarė:)
Pirmam vaikui nenaudojau nes nežinojau- maniau kad tai dar viena atgyvena.Antrasis sėkmingai su merliuku išmiegojo iki 6 mėnesių, o paskui ėmė ir atsisakė staiga.dabar traukia nuo galvos viską- net kaldrą nutraukia iki pilvo ir neaukščiau, tad tenka šilčiau rengti,.
MaiMa
Maniske taip pat tokio dalyko nepripazino - nei grazaus migduko, nei paprasto merliuko smile.gif Geriausias migdomasis - mama salia lotuliukas.gif Gerai, kad dabar jau nebereikia:)
*Lyra*
Mano dukrytei nereikejo merliuko smile.gif
*LADA*
Mano ir vyresnėlė, ir mažylė miegoti eidavo su merliuku blush2.gif Kai liūdna būdavo ar šiaip "ožiukas" visada geriausias draugas - merliukas smile.gif Paskui kažkaip natūraliai jo atsisakėm. Būdavi išskalbi, jis kietesnis ar minkštiklio kvapo turi, tai neimdavo, sakydavo čia ne mano lotuliukas.gif
lunde
AS irgi nenaudojau.Bet jai antroji jaus tam poreiki,kodel gi ne ax.gif
Devilscat
niekados su merliuku neuzmigdavo ir tokio dalyko jos nepripazista, jos uzmiega tik su manimi ar supamos vezime schmoll.gif
DonAlma
Merliukas- geriausias draugas, prisideda prie nosytes ir uzmiega wub.gif
leleka
Labas vakaras
Kartais merliukas reikalingas, kartais ne. Nieko blogo tame nėra 4u.gif
afns78
sveikos,kol priziurejau pati nereikejo,kai pagulde mane operuotis vaikui buvo 5 men.ir priziurejo mano mama kad geriau uzmigtu reikejo merliuko, paslepdavo nosite ir uzmigdavo,beto reikia ir dabar 4,5metu kai susinervuoja ima savo merliuka, bet darziali jo nereikia
CYRENE
Maniškiui močiutė pasiūlė merliuką. Nuo tada jis visada su mumis einant gerti pienuko ar miegučio wub.gif Sūnelis žino kas jo laukia, jei prie nosytės atsirado merliukas bigsmile.gif Tik visada patraukiu merliuką jam užmigus rolleyes.gif
dangausvaivorykste
Niekada nenaudojau merliuko sunaus miegojimui tad ir maniskis net nezino kad kiti vaikiukai miega su merliuku,mano miegodavo su meskiuku ir iki siol ta meskiuka pasiguldo bet tai ir tai nevisada.....
Mon Amour
Maniškė taip buvo "pamilus" merliuką, kad tik būdama ~3metų jo atsisakė. Nors čiulptuko atsisakė, kai buvo ~1,5metų.
O-RE-AR
Niekada nedraugauja su merliuku....
dre
Nenaudojam schmoll.gif
2jolitka
augindama pirmaji sunu,uzmigimui naudojau merliuka,tai anksciau ciulptuko atsisake negu merliuko,atsisakyti merliuko buvo problema,tai augingama antraji merliuko ne neketinau naudoti
glinglingas
nenaudojau nei su pirmu nei su antru. ir su treciu manau nenaudosiu. ciulptukus iki 2metu n audojom ir atsisveikinam graziuoju biggrin.gif
jurguzet
na mes merliuko jokiu budu...uzmiega su soske...o del merliuko prisiziurejau kaip sesuo vargo kol jos vaikas jo atsisake... g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.