Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar naudojate merliuką mažylio migdymui?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mamakarolina
naudojom ir dukrytei ir dabar mazyliui reikia merliuko, kad uzsidengt veiduka, kai miegelio nori 4u.gif
grazina37
QUOTE(Emanuel @ 2010 08 04, 22:52)
Pastebiu, kad mano maziuke irgi uzmigdama turi i kazka nosyte patrinti  lotuliukas.gif , bet specialiai nieko neduodu, nes maciau pas vienus pazystamus, kaip mergyte su nutriususiu merlios gabaliuku miegojo...manoji slepias i zaisliuka minksta arba i tai kuo uzsikloja, arba nusisuka i vezimelio sona ... 4u.gif
*

na kad merliukas nutriuses tik mamyte kalta,juk gali ir nauja grazu duoti blush2.gif
mimi1
naudojau, bet kaip merliuka valymui, nes mazoji atpylinejo
Jugita29
Merliukas - musu draugas smile.gif
Arnetė
Mes naudojom smile.gif .
Nitkute
Nenaudojom mikdymui,kaldrytes kampuciai-geriausi miego draugai smile.gif
elelele
Naudojam smile.gif Paremi marliuku soskiuką, dar kampelį ant nosies užmeti ir akelės pačios užsimerkia biggrin.gif
Sima_kaj
Mes pirmaja mergaite bandem migdyti su merliuku, bet jinai atsisake, vietoj to reikedavo duot savo pirsta laikyt, kol mazoji uzmigdavo. Budavo sedi prie loveles kaip koks kalinys ir akys is skausmo blink.gif kaip pas vilka, nes mazoji pries megeli zaisdama, savo mazais nagiukais, panagiu odeles tau gremzia. doh.gif Su antru nerizikuojam- idavem merliuka ir jam labai patiko. Su juo ir miegam, tik imigus pries nakti patraukiu, nu cia mano paranoja del netiketo kudikiu mirties sindromo.
Gyvse
QUOTE(elelele @ 2010 08 23, 06:09)
Naudojam smile.gif  Paremi marliuku soskiuką, dar kampelį ant nosies užmeti ir akelės pačios užsimerkia biggrin.gif
*

Va va, mums tas pats lotuliukas.gif
oksan
QUOTE(Gyvse @ 2010 09 07, 13:45)
Va va, mums tas pats lotuliukas.gif
*

Ir mums tas pats 4u.gif dabar jau su minkštu pledu užmiegam thumbup.gif
No5
Sveikutes. mirksiukas.gif Ir mes naudojam merliuka. Pats geriausias musu draugas. Tiesiog randa merliuka ant zemes ir krenta stacias ant jo. smile.gif O uzmiega tai ciupinedams merliuko kamputi, butinai tik kamputi. Net buna suka suka merliuka, kol randa kamputi. Kartais ciupineja kampucio siuliuka. Juokingai atrodo blush2.gif
mylimukeA
Mes irgi naudojom, nes kitaip mažius neužmiega, dažniausiai ir burnytę ar kitą veidelio dalį užsidengia ax.gif O vat neseniai įsigijom "migiuką" - švelnią medžiagytę atstojančią merliuką, su žaisliuku, tai irgi labai gerai, o ir atrodo labai gražiai ax.gif
Tekantisaule
Mes naudojam. ax.gif Mano vyresneliai negalejo atsiskirti nuo merliuko, o dabar mazylis taip pat, miega tik su merliuku. smile.gif
Lizebra
Mes naudojom merliuka, bet sunelis kazkaip juo nesusizavejo, tai labiau atlikdavo valymo atpylus funkcija. Taciau turim istikima drauga minkstuti maza pleduka, be jo niekur. Ir taip jau metai smile.gif Gal del to, kad as juo dar ligoninej ji klojau, paskui namie, o gal nuo 7 men, jis be jo neuzmiega. Butinai reikia i ji isikuiski, visaip kaip apsikabinti ir tada visa naktele su juo miegoti lotuliukas.gif Netgi eidamas pro lovyte, pagriebia kampa, prisideda prie nosytes pakvepuoja pakvepuoja ir toliau keliauja biggrin.gif
dainele232146
Pradzioje budavo merliukas, o po to pats geriausias migdukas kaldros uzvalkalo kampas, be jo niekaip, pats pries uzmigdamas susirasdavo abu viena i viena rankyte - kita i kita...cia jau kai buvo didesnis. smile.gif
alexxxx
vat kiek nuomonių skirtingų.smagu.

vat kaip mano pirmas kleckas merliukinis buvo,tai antras-neiperkur-nepripažįstašito daikto blush2.gif
Fifux'e
QUOTE(alexxxx @ 2006 10 04, 21:05)
mūsų mamos auginant mus naudodavo marliukus-kad greičiau užmigtume,būtume ramesni.ar ir jūs auginant savo atžalas naudojate šį"stebuklą"
*

mes pradzioj nenaudojom,manem kad nereiks,bet kai karta pamatem kad su paprastu skudureliu dukra susiglaudusi ramiau uzmiega,tai is karto nupirkom ir marles thumbup.gif
Linulee
nenaudojam, ir nei soses,nei marliuku nemegsta..
-Alice-
merliuką naudoju, veikia kaip geri migdomieji thumbup.gif
migdau, migdau ir...tik pridedu merliuką prie veido, mažius iškart nulūžta thumbup.gif
SigaSigute
Nenaudojom merliuko 4u.gif
Cansado
Nenaudoju.. schmoll.gif
stirna_Liu
Mamos, gal zinote kas siuva Kaune merliukus? turejau kontakta, bet ji pameciau ir niekaip nerandu cia...tokie apsiuti spalvotais zigzagais.
NamDa
Geriau jau ilgiau paglostysiu vaiką, priglausiu, nei pripratinsiu šilumą gauti iš medžiagos skiautės... schmoll.gif
Elena_sako

Ar jau dabar ir merliukus daro pagal spec. užsakymus?
Taigi tai paprastas merlės gabalėlis, prie kurio vaikas tiesiog pripranta.
stirna_Liu
QUOTE(Elena_sako @ 2010 12 05, 21:42)
Ar jau dabar ir merliukus daro pagal spec. užsakymus?
Taigi tai paprastas merlės gabalėlis, prie kurio vaikas tiesiog pripranta.
*

Gali būti paprastas gabalėlis, kuris paskui virsta skuduru (mazgote). Esu maciusi ne pas viena mama arba gali buti graziai apsiutas ir atrodantis tvarkingai be jokiu nuirimu, atbrizgimu ir pan.
Elena_sako
Jei tai svarbus atributas galima ir pačiai apsisiūti, apmegzti nėriniais arba parsisiusti iš katalogo su reklamom.

Galima nunešti bet kuriai siuvėjai kuri taiso rūbus. mirksiukas.gif
jankabara
Abu vaikus augindama niekada net nepagalvojau apie merliuką, kaip migdymo priemonę g.gif Tačiau dabar prisiminiau, kad pirmojo sūnelio auklė, kai veždavo jį laukan, pasiimdavo palutę, kurią aš pasitiesdavau maitindama sūnų, ir sakė, kad tuomet mažasis miegodavo ramiai apsikabinęs palutę, auklės žodžiais tariant 'gerai miegojo nes jautė mamos kvapą' smile.gif
cud@bury
su pirmuoju naudojau ir gan ilgai..o su mazium naudojau tik kaip valymo priemone ax.gif
antanina22
nenaudoju merliuku. sunus kartais kaldryte ant veido uzsidengia
ruta_zalia
QUOTE(stirna_Liu @ 2010 12 06, 09:39)
Gali būti paprastas gabalėlis, kuris paskui virsta skuduru (mazgote). Esu maciusi ne pas viena mama arba gali buti graziai apsiutas ir atrodantis tvarkingai be jokiu nuirimu, atbrizgimu ir pan.
*

Man tai buvo paciai kaifas tuos merliukus pasiruosti bigsmile.gif Juk tikrai nesudetinga graziai apsinerti ar apsisiuti. Toks mazas, nuosirdus indelis laukiant mazojo wub.gif
Jeigu atsakant i sia tema, tai nenaudojau as jokiu merliuku migdymui, ju mums laabai daug reikejo kaip apsivalymo priemones doh.gif
Venus
Turėjau paruošus, bet vaikas "neprisirišo". Dabar net ir konkretaus vieno žaislo neturi su kuriuo eitų miegot. Matyt ir taip saugi jaučias, nes dar mūsų kambary miega.
lavega
Aš naudodavau. Ir dar ji rankutėj laikydavo savo talismaną, mažiuką kiškutį.
rutene32
as tai naudoju,bet kaip priemone soskei paremti,nes nesilaiko jai,vis iskrenta ir iskrenta ax.gif
Rutukas111
naudojam,be merliko niekaip neuzmigtu mano mazute smile.gif
mazytezmona
stebuklas ne daiktas tas merliukas thumbup.gif as ji migdukeliu vadinu tongue.gif negalejau patiket, kad mazius mano uzmigo nesupamas thumbup.gif veiduka tik isikniaubia ir neber mano vaikiukio, spanu karalystej jau laksto lotuliukas.gif
donna bella
Manasis nenori merliukų, o trinasi į pagalvės kraštą smile.gif
LunRi
Reikes ir mums isbandyti sita stebukla pries nakties miegeli smile.gif
Anastasyja
Migdymui nenaudojam, bet gal dar ir per maži mes dar ax.gif
tundriukas
nuo pat pirmo menesio iki dabar (1.8m) naudojam. jam tai yra kaip raminimo priemone. tik su merliuku uzmiega smile.gif
mijaxxx
tikrai ne, geriausia priemone uzmigti yra katiniukas zaisliukas ir mama su tete salia smile.gif
Meskute5
Niekada nenaudojom jokio merliuko. Net zaisliuko jokio nereikia. Guldziau visus is eiles zaislus, bet nei prie vieno neprisiriso 4u.gif
FrigidnaS
pirmajam miegui tai buvo nepakeičiamas dalykas smile.gif
elelele
dabar jį atstoja anklodėlės kampas biggrin.gif
elelel
Ir merliuka, ir migduka naudojam.
nakvisa
naudojam iki siol,tik jau seniai seniai ji naudoja ji ne sau,o savo avytei,kuri su ja miega.... wub.gif biggrin.gif
plium-bum
Naudojom ir mes, buvo nepakeičiamas daiktas thumbup.gif Dabar guli padėtas tarp kitų renkamų relikvijų, reikės įteikti kokia proga, pvz vestuvių hah.gif
zmonaite
QUOTE(giedriux0 @ 2011 05 02, 19:46)
Naudojom ir mes, buvo nepakeičiamas daiktas thumbup.gif  Dabar guli padėtas tarp kitų renkamų relikvijų, reikės įteikti kokia proga, pvz vestuvių  hah.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o mano mažeiį merliuką patinka įsikibti, tada jai rankytės užimtos ir nelenda prie akių, netrukdo miegot. Bet nėra taip, kad negalėtų be merliuko, su juo tiesiog ramiau miega.
laimingiausiamama
Kol kas naudojam, nes su juo labai patogu čiulptuką "atrempti" tada jis nekrenta taip dažnai..
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.