naudojom ir dukrytei ir dabar mazyliui reikia merliuko, kad uzsidengt veiduka, kai miegelio nori
QUOTE(Emanuel @ 2010 08 04, 22:52) Pastebiu, kad mano maziuke irgi uzmigdama turi i kazka nosyte patrinti na kad merliukas nutriuses tik mamyte kalta,juk gali ir nauja grazu duoti
naudojau, bet kaip merliuka valymui, nes mazoji atpylinejo
Merliukas - musu draugas
Mes naudojom
Nenaudojom mikdymui,kaldrytes kampuciai-geriausi miego draugai
Naudojam
Mes pirmaja mergaite bandem migdyti su merliuku, bet jinai atsisake, vietoj to reikedavo duot savo pirsta laikyt, kol mazoji uzmigdavo. Budavo sedi prie loveles kaip koks kalinys ir akys is skausmo
Sveikutes.
Mes irgi naudojom, nes kitaip mažius neužmiega, dažniausiai ir burnytę ar kitą veidelio dalį užsidengia
Mes naudojam.
Mes naudojom merliuka, bet sunelis kazkaip juo nesusizavejo, tai labiau atlikdavo valymo atpylus funkcija. Taciau turim istikima drauga minkstuti maza pleduka, be jo niekur. Ir taip jau metai
Pradzioje budavo merliukas, o po to pats geriausias migdukas kaldros uzvalkalo kampas, be jo niekaip, pats pries uzmigdamas susirasdavo abu viena i viena rankyte - kita i kita...cia jau kai buvo didesnis.
vat kiek nuomonių skirtingų.smagu.
vat kaip mano pirmas kleckas merliukinis buvo,tai antras-neiperkur-nepripažįstašito daikto QUOTE(alexxxx @ 2006 10 04, 21:05) mūsų mamos auginant mus naudodavo marliukus-kad greičiau užmigtume,būtume ramesni.ar ir jūs auginant savo atžalas naudojate šį"stebuklą" mes pradzioj nenaudojom,manem kad nereiks,bet kai karta pamatem kad su paprastu skudureliu dukra susiglaudusi ramiau uzmiega,tai is karto nupirkom ir marles
nenaudojam, ir nei soses,nei marliuku nemegsta..
merliuką naudoju, veikia kaip geri migdomieji
migdau, migdau ir...tik pridedu merliuką prie veido, mažius iškart nulūžta
Nenaudojom merliuko
Nenaudoju..
Mamos, gal zinote kas siuva Kaune merliukus? turejau kontakta, bet ji pameciau ir niekaip nerandu cia...tokie apsiuti spalvotais zigzagais.
Geriau jau ilgiau paglostysiu vaiką, priglausiu, nei pripratinsiu šilumą gauti iš medžiagos skiautės...
Ar jau dabar ir merliukus daro pagal spec. užsakymus? Taigi tai paprastas merlės gabalėlis, prie kurio vaikas tiesiog pripranta. QUOTE(Elena_sako @ 2010 12 05, 21:42) Ar jau dabar ir merliukus daro pagal spec. užsakymus? Taigi tai paprastas merlės gabalėlis, prie kurio vaikas tiesiog pripranta. Gali būti paprastas gabalėlis, kuris paskui virsta skuduru (mazgote). Esu maciusi ne pas viena mama arba gali buti graziai apsiutas ir atrodantis tvarkingai be jokiu nuirimu, atbrizgimu ir pan.
Jei tai svarbus atributas galima ir pačiai apsisiūti, apmegzti nėriniais arba parsisiusti iš katalogo su reklamom.
Galima nunešti bet kuriai siuvėjai kuri taiso rūbus.
Abu vaikus augindama niekada net nepagalvojau apie merliuką, kaip migdymo priemonę
su pirmuoju naudojau ir gan ilgai..o su mazium naudojau tik kaip valymo priemone
nenaudoju merliuku. sunus kartais kaldryte ant veido uzsidengia
QUOTE(stirna_Liu @ 2010 12 06, 09:39) Gali būti paprastas gabalėlis, kuris paskui virsta skuduru (mazgote). Esu maciusi ne pas viena mama arba gali buti graziai apsiutas ir atrodantis tvarkingai be jokiu nuirimu, atbrizgimu ir pan. Man tai buvo paciai kaifas tuos merliukus pasiruosti Jeigu atsakant i sia tema, tai nenaudojau as jokiu merliuku migdymui, ju mums laabai daug reikejo kaip apsivalymo priemones
Turėjau paruošus, bet vaikas "neprisirišo". Dabar net ir konkretaus vieno žaislo neturi su kuriuo eitų miegot. Matyt ir taip saugi jaučias, nes dar mūsų kambary miega.
Aš naudodavau. Ir dar ji rankutėj laikydavo savo talismaną, mažiuką kiškutį.
as tai naudoju,bet kaip priemone soskei paremti,nes nesilaiko jai,vis iskrenta ir iskrenta
naudojam,be merliko niekaip neuzmigtu mano mazute
stebuklas ne daiktas tas merliukas
Manasis nenori merliukų, o trinasi į pagalvės kraštą
Reikes ir mums isbandyti sita stebukla pries nakties miegeli
Migdymui nenaudojam, bet gal dar ir per maži mes dar
nuo pat pirmo menesio iki dabar (1.8m) naudojam. jam tai yra kaip raminimo priemone. tik su merliuku uzmiega
tikrai ne, geriausia priemone uzmigti yra katiniukas zaisliukas ir mama su tete salia
Niekada nenaudojom jokio merliuko. Net zaisliuko jokio nereikia. Guldziau visus is eiles zaislus, bet nei prie vieno neprisiriso
pirmajam miegui tai buvo nepakeičiamas dalykas
dabar jį atstoja anklodėlės kampas
Ir merliuka, ir migduka naudojam.
naudojam iki siol,tik jau seniai seniai ji naudoja ji ne sau,o savo avytei,kuri su ja miega....
Naudojom ir mes, buvo nepakeičiamas daiktas
QUOTE(giedriux0 @ 2011 05 02, 19:46) Naudojom ir mes, buvo nepakeičiamas daiktas o mano mažeiį merliuką patinka įsikibti, tada jai rankytės užimtos ir nelenda prie akių, netrukdo miegot. Bet nėra taip, kad negalėtų be merliuko, su juo tiesiog ramiau miega.
Kol kas naudojam, nes su juo labai patogu čiulptuką "atrempti" tada jis nekrenta taip dažnai..
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|