Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sriubytė ir mažylis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
SUPER HERA
mama mane nuolat atakuoja-virki sriubas kasdiena,jos-gyvybes eleksyras,butinos begalo,nes vaikai be ju serga.o nuo sriubu-zandai raudoni,sotus pilvukai.bet as apie tas geras sriubas nieko nezinau,o kiek verdu-zandai nei raudoni nei ka.o po porcijos sriubos atsisako antro,tada po valandos isalksta,o as vel kotletus puolu sildyt ir taip gaunasi trigubas darbas o nauda kokia ar yra.
matuko mamyte
g.gif na as sriubas pati megstu ir verdu.pieniskas,darzovienes,su mesos kukuliais,vistiena,lasisa.kai verdu sotesnes su mesa ar zuvim antro nebeduodu.as manau,kad sriubos sveika! nors pati turiu drauga,kuris gyvenime nevalges sriubos ir dabar jos nevalgo.jokiu sveikatos problemu neturi. 000054.gif
raimondami
Aš taipogi manau kad sriubos - sveika. Tačiau mano panikė nelabai mėgsta g.gif Pieniška dar valgo o kitų jau nelabai, gal kai praaugs labiau pamėgs. O šiaip patariu jei tik valgo būtinai duok! thumbup.gif thumbup.gif
ugniuke
Na as irgi manau, kas sriubos sveika, mano visa seima labai jas megsta thumbup.gif verdu kokis 3 kart per savaite, bet isverdu kokiom dviem dienom essen.gif
Vilusa
Aš sriubų nemėgstu - išskyrus šaltibarščius ax.gif Verdu labai retai, na nebent kai gyvenimas priverčia smarkiai taupyti - tada ir sriuba sueina wacko.gif
Kristyn
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2005 12 18, 14:18)
mama mane nuolat atakuoja-virki sriubas kasdiena,jos-gyvybes eleksyras,butinos begalo,nes vaikai be ju serga.o nuo sriubu-zandai raudoni,sotus pilvukai.bet as apie tas geras sriubas nieko nezinau,o kiek verdu-zandai nei raudoni nei ka.o po porcijos sriubos atsisako antro,tada po valandos isalksta,o as vel kotletus puolu sildyt ir taip gaunasi trigubas darbas o nauda kokia ar yra.
*

Zinoma,kad sriubyte vaikuciam butina! Tai skranduko dziaugsmas thumbup.gif
Gulia
Taip verdu-zirniu,pupeliu,barscius.Vaikam ir mums patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

ArTutė
Butinai verdu! Mano mama kasdien verda sriubas. Tai esu labai prie ju pripratus. Ir manau, kad jos sveika ax.gif
Verdu pieniskas makaronu, ryziu sriubas. dar verdu kopustu, pupeliu, zirniu, perliniu kruopu sriubas rolleyes.gif
rimocik
QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2005 12 18, 15:18)
*

Sriubytės tai labai sveika ir virškinimui ir šiaip, o ypač su vištiena. Tai sako gyvybės aleksyras. biggrin.gif

user posted image
zappy
Pasidalinkite,kokią sriubytę mėgsta jūsų atžalėlė? thumbup.gif
Nireglina
Maniškis, kaip ir mamytė, sriubinis. Valgo visokias, gal tik burokėlių mažiau mėgsta.
Baltike
Maniškių mėgstamiausia sriuba - vištienos su ryžiais. Į sultinį, kuriame viriau vištą įdedu ryžių, burokine tarka sutarkuotas morkas, galima vieną kitą bulvytę. Prieš pabaigą pagardinu smulkiai pjaustytais krapais. Kvapi, skani ir dar net metukų neturintiems kūdikiams tinkama.
Lady-G*
sveikos mamytes, kaip tik galvojau ryt isvirti savo mazajam sriubyte, tik nesugalvoju kokia... galvoju rugstyniu gal... kaip tik dar kieme auga. Bet va, pamaciau dar viena puiku pasiulyma - vistienos su ryziais ir morkom, na pabandysim... nes iki siol darydavau i vistos sultinu idedavau morku, bulviu, kalafijoru kartais ir viska isvirus su paktuvu isplakdavau, gaunasu trinta darzuviu sruibyte, maniskis labai valgo, bet reik ir normaliai padaryt tongue.gif su ryziais ar makaronais mirksiukas.gif maniskis dar labai kerta su makaroniukais- zvaigzdutemis mirksiukas.gif
ramunių mergaitė
Maniškis skaniausiai kerta šaltibarščius arba burokėlių sriuba, bet dar patinka sultinukas su makaronais essen.gif .Pastebėjau, kuo paprastesnė sriuba, tuo jam skaniau smile.gif
edux
maniskis noriai valgo visokias sriubytes essen.gif -saltibarscius,kopustu,burokeliu,netgi agurkiene su perlinemis kruopomis clap_1.gif kol kas neatsisake nei vienos is padarytu ir paragautu sriubyciu smile.gif
giedruthele
o mano lelius mielai valgo žirnių sriubytę ir burokėlių, kas matau daugeliui lažiukų patinka 4u.gif
vyšniux
Manoji dievina darzoviene is;bulvytes,morkytes,kopusto ir siek tiek mesytes. thumbup.gif
Gulia
Valgom darzoviu,kopustu,zirniu sriubos.Barsciai,agirkiene,saltibarsciai irgi labai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nireglina
QUOTE(EDITUSKA @ 2006 10 07, 19:39)
maniskis noriai valgo visokias sriubytes  essen.gif -saltibarscius,kopustu,burokeliu,netgi agurkiene su perlinemis kruopomis  clap_1.gif kol kas neatsisake nei vienos is padarytu ir paragautu sriubyciu  smile.gif
*

Maniškis vienintelės sriubos nevalgo- agurkienės. schmoll.gif
agnixa
Mano dukryte megsta pamidoru sriubyte,siaip yra nevalgi,bet sita megsta labiau nei kitas.
Uliuliuska
Visas sriubas valgom su diiiiideliu noru:darzoviu, su makaronais, vistienos, su miesos kukuliaias ir t.t.
Nireglina
QUOTE(agnixa @ 2006 10 13, 22:36)
Mano dukryte megsta pamidoru sriubyte,siaip yra nevalgi,bet sita megsta labiau nei kitas.
*

Kaip ją verdi?
Jurgux
Skaniausia sriubyte yra pieniska su makaronais bigsmile.gif
Erika_v
kaip išvirti skanią makaronų sriubytę?
MaTo
Mano vaikas tai visas sriubas labai gerai valgo, o megstamiausia kaip ir tetes- burokeliu, o jei dar su desryte tai visai gerai
persikiuks
O kaip verdat agurkinę sriubytę? Esu gan prasta virėja blush2.gif
Nireglina
QUOTE(persikiuks @ 2006 10 18, 18:32)
O kaip verdat agurkinę sriubytę? Esu gan prasta virėja blush2.gif
*

Užkaisk vandenį. Gali įdėti sultinio kubelį. Pakepink burokine tarka sutarkuotą morką ir svogūną. Sudėk į puodą. Įdėk išmirkytas perlines kruopas, kubeliais pjaustytas bulves. Baigiant virti sudėk pjaustytus raugintus agurkus. Aš agurkienę verdu tirštą. Labai skanu. Gaila, kad vaikas jos nemėgsta.
persikiuks
Labai aciu už receptą!!! 4u.gif
Simple girl
Mano dukrytė labiausiai mėgsta burokėlių su frikadelėm, vištienos su daržovėm ir žirnių su daug bulvių biggrin.gif
sandralita
skaniausia-kopustu troske su desrelem ir burokeliu su frikadelem,dar saltibarsciai..zirniu sriuba..
nePadori
Musu megstamiausia burokeliu ir raugintu kopustu thumbup.gif
Coja
maniškės mėgstamiausia su makaroniukais, tiek vištienos sultinio, tiek pieniška, o va agurkinės nevalgė, nors man ji pati skaniausiai verysad.gif ir burokėlių nevalgo doh.gif
Just me...
Maniškės tai pati skaniausia sriuba- šaltibarščiai.Galėtų kad ir kas dien valgyti.O šiaip valgom visokias sriubytes.Mano dukrytė siaubingai nevalgi, bet sriubytės niekada neatsisako smile.gif
ArnasGustas
Mes valgome visas sriubas, skaniausia - vištienos su ryžiais.
vitaskin
Mano pupai kiti ingridientai nesvarbus-svarbiausia, kad butu kopustu thumbup.gif
jurgaval
mums irgi nesvarbu kokia, svarbu kad sriubyte.siaip labai megsta zirniu biggrin.gif
Terija:)
O mūsiške nekramto ir jei koks gabaliukas ,tai perkošia per dantis ir išspjauna:)))))va problema su sriubom ,tai tenka viską trint....Skanios visos kurias mes valgom;))))
Ingulik
Labas,
mums greit bus 8 men. Diena pietuma valgom darzoviu tyre su mesyte, bet pagalvojau, kad gal galima ir sriubyte virti g.gif
Gal kas nors jau duoda savo mazyliams. Nuo kada? Kaip gaminate?
Ingulik
Siandien pirma karta isviraiu sriubyte thumbup.gif
Receptas paprastas: mesos gabaleliai, bulve ir makaronai su morka. Pavirinti ilgiau negu paprastai, sumalti blenderiu ir su zolele asiulyti vaikui biggrin.gif

Mums tai patiko ax.gif
zaiza66
as irgi duodu sriubytes ir tokios kurios valgom patys... ir svieziu kopsuteliu, makaronu su darzovem, bandziau pupeliu , atrodod pilvelio nepute.tik jau nededu jokiu prieskoniu tik druskytes:) valgom skaniai...dar i sriubyte kad mazei butu sociau dedu kokius mesos gabaliukus ar kukuliukus:) ir sotu ir sveika.......nors sriuba maziams nera pirmo utinumo produktas mirksiukas.gif
Kajune
As verdu vaikui sriubyte kas antra diena, labai megsta, verdu visokiausias isskyrus grybu. Pati megstamiausia ryziu su bulvem, morkom, truputi svoguno ir maltos mesytes trupinukai (pati susimalu versienos kumpio). As dedu visada nedideli gabaleli sultinio kubelio, jei nera mesos sriuboj. O siaip idedu druskytes ir turiu uzsisaldzius svieziu krapu. Kiekviena sriuba pagardinu grietine.
Ingulik
Tai ir norejau suzinoti kokius prieskonius dedate ir ar dedate gretine biggrin.gif

Mes siandien burokeliu ragausim lotuliukas.gif
Spindulėlis
pasiskaičiau ir sugalvojau, kad ir aš savo mažiukui ryt sriubytės pabandysiu išvirt essen.gif
Siracusa
bulves + morkos + makaronai + vistiena.
dar + zirneliai dazniausiai, labai megsta issirankiot ir atskirai suvalgyt hah.gif
-niekas-
raugintų kopūstų ir barščiai thumbup.gif
EDCKA
Mes irgi jau ragavom sriubytes su mesyte ir darzovemis thumbup.gif
Ledas
as manau, kad iki metu nebutina virti sriubas savo vaikam. Ja galima pasiulyti tik tuomet, jei gerai valgo koses, ar mazai skysciu geria. ir sriuba negali pakeisti antro patiekalo. Bet cia mano nuomone.
As tai sriubos duodu tik tada, kai ji jau buna pavalgiusi savo maisteli ir matau, kad dar nori, tai tada siek tiek duodu sriubos.
Sigita23
As dukrytei duodu paragauti sriubytes, kuria valgom patys.
Kajune
Kokia isverdu tokia valgo, labai megsta sriubas ir nera tokios, kuri jam butu neskani.
artka
Ar metinukui tinka zirniu sriuba? Kol kas valgom tik sultini su darzovem ir mesyte.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.