Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sriubytė ir mažylis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Ineta
Mergaites, pasakykit nuo kada pradejo jusu mazyliai valgyti netrintas sriubytes ( darzoves gabaliukais )?
Daiva41
Jau mano berniukas vien sriubom galėtų gyvas būti biggrin.gif
Ir labiausiai mėgsta vištienos su ryžiais.
Kitų taip pat neatsisako, nes ką verdam sau, tą ir jam duodam.
PŪKITAS
Kapoja visas is eiles biggrin.gif tik saltibarsciu ne doh.gif biggrin.gif
vitavip184
musu mazyle labiausiai ka valgo tai sriubyte,burokeliu ir rugstyniu mieliausios.tai dazniausiai verdu sias.beje rugstyniu sriuba virdama , suplaku kiausini,ir pabaigoje verdant sriubai maisant supilu,labai skaniai uzsibalina sriubyte,tai musiske tik sriubyte pietums ir valgo,o taip su maistu tai problema...nelabai megsta kai ja maitini,ji pati rankomis kemsa,o jei jau nebenori tai pradeda mama maitinti ar teveli lotuliukas.gif arba meta lauk ...na zodziu kantrybes reikia kol vaikas valgo lotuliukas.gif
mama-zmona 2in1
mano vaikas sriubas tai dievina geriau jau sriubos suvalgys nei vien sausus valgius kis thumbup.gif
nerilyte
Mano mažylė valgo tik pieniškas ryžių ir makaronų sriubas verysad.gif . Pavydžiu toms mamytėms, kurių vaikučiais mėgsta sriubytes. 4u.gif
SuperMeska
Maniske pagrinde sriubas ir tevalgo, daugiau nieko gali nebuti. Kasdien verdu.
*TyTe*
valgo labai, ypac saltibarscius smile.gif
aurum14
esu maloniai nustebinta - pasirodo, daug metinuku megsta sriubytes. mes papildom sia statistika rolleyes.gif
mano mergyte sriubytes kartais suvalgo tiek pat kiek mamyte.... blink.gif tongue.gif
lil'diamond
Mano mazgis sriubas labai mėgsta thumbup.gif
burbuliuxbum
Dukrytė valgo visas sriubas išskyrus pieniškas, nuo jų tai net purtosi schmoll.gif O mėgstamiausia tai tikriausiai šviežių kopūstų, tikriausiai kiekvieną dieną galėtų ją valgyti thumbup.gif
Kyvis
maniske irgi sriubyciu megeja. Tik saltibarsciai jai netinka, sauksteli kita paragauja, ir viskas. Nesupranta matyt, kaip sia gali buti sriuba, ir salta biggrin.gif
ssanta
Maniskiui labiausiai patinka burokeliu sriuba su mesyte, bet kitokias irgi mielu noru valgo smile.gif
zalizaislai
Labai megsta sriubytes. Sunku isrinkti megstamiausia, turbut burokeliu ax.gif
nakvisa
mes irgi megstam,ypac galkutes jose.... biggrin.gif o vakare daznai su mociute pieniskas valgo.... smile.gif
*Susana*
Mėgstamiausia sriubytė - burokėlių 4u.gif
SigaSigute
Labiausiai patinka burokelius sriuba, o siaip tai jei sriubytej yra morku, vadinasi ja galima valgyti biggrin.gif
Wild Pearl
QUOTE(SigaSigute @ 2010 09 22, 12:35)
Labiausiai patinka burokelius sriuba, o siaip tai jei sriubytej yra morku, vadinasi ja galima valgyti  biggrin.gif
*

Ta pati populiarioji burokėliu sriuba wub.gif biggrin.gif Dar neatsisako vaikiukai makaronų ir ryžių sriubos smile.gif

Ende
Visokias valgo, bet geriausia burokėlių biggrin.gif
kerola
valgo ivairias sriubas smile.gif nuo mazens pratinau prie sriubos, manau kad kiekviena diena karstos sriubos tai geris 4u.gif
žirnelis
QUOTE(Ende @ 2010 09 22, 17:48)
Visokias valgo, bet geriausia burokėlių  biggrin.gif
*

maniske irgi visas valgo,burokeliai megstamiausia.daznai net vienus tarkuotus burokelius kemša. thumbup.gif
Ende
QUOTE(žirnelis @ 2010 09 23, 11:54)
.daznai net vienus tarkuotus burokelius kemša. thumbup.gif
*

Aš kubeliais išvirtus supjaustau ir pačiai su šakute duodu valgyt juos thumbup.gif
aciai
kažkaip pripratinom nuo pat mažens vaiką prie sriubų, tai valgo bet kokią, kad tik sriuba būtųsmile.gif
dolly*
Mes irgi uz burokeliu ar saltibarsciu sriubytes thumbup.gif jos mums pacios paciausios drinks_cheers.gif
mamamia*
Sen dukryte pirma karta ragavo pupeliu sriuba smile.gif Suvalge, kad nieko neliko, si patiko labiau nei kad dariau darzoviu sriuba smile.gif
vikute334
Mes patys sriubas valgom tai ir vaikas valgo,nuo puses metu pradejom duot ir megsta,kokia beisvirtum,svarbu sriuba,o skaniausia makaronu pieniska
Asstule
Valgo visas sriubytes, bet megstamiausia - saltibarsciai 4u.gif
mamamia*
QUOTE(Asstule @ 2010 10 15, 02:54)
Valgo visas sriubytes, bet megstamiausia - saltibarsciai  4u.gif
*

O galima butu duoti vaikui kuriam metai ir menuo saltibarsciu, tik kad i ja dedu svogunus laiskinius (nezinau ar toki zodi pavartojau ax.gif ) KAzi ar neper anksti butu?
cirva
As asmeniskai be sriubos negaliu,tai pripratinau vaikus prie sriubu.Mano mazilys dabar labai megsta pupeliu,lesiu,zirniu sriubas i savaite viena karta verdu tikrai,paskutiniu metu tai:mesos gabaliukas jei ner tai ner,bulves,morkos,cukinija galima ipjaustyti,o ant galo pora saukstu zirniu dribsniu smile.gif ir greita ir skanu su grietine biggrin.gif
viavia
Valgo ivairias sriubytes,visokias megsta smile.gif
elenuxus
Musiske irgi visokias valgo, ypac burokeliu megsta smile.gif
Katleja*
Visokia valgo ax.gif
Šaranga
Visokias tik raugintu kopusu dar nedaviau.
vitalyte25
visas valgo..o ypac saltibarcius ir burokeliu sriuba megsta.. thumbup.gif
jankabara
Valgo įvairias sriubas ir noriai. Pastebėjau, kad labai patinka burokėlių sriuba ir skaniau iš tėčio lėkštės biggrin.gif
mandelina
Kaip verdat mažyliams sriubas?Pvz., pasakokit,kaip verdat burokėlių sriubas?Kokius prieskonius dedat?Kaip skaniai paruošti galkutes?
Mirmukė
Labai gerai valgo bulvienę pagal Beatą (porai, bulvės, krapai ir sutrinta).
Cooper
labiausiai burokeliu patinka 4u.gif
Tacita
labai labai megsta,netgi reikalauja.Visokias megsta,ypac burokeliu 4u.gif .Maniskei dveji.Aisku virdama sriuba galvoju apie vaika,kad prieskoniu nepadaygint ir aisku ten visokiu raugintu kopustu sriubu neduodu
zuika26
visai buvau pamirsus apie burokelius doh.gif mes kaip ju mazai valgom tai ir nezinau tu sriubu blush2.gif ,reikes isvirt burokeliu sriubytes,o seip megsta labai zirniu ir pupeliu sriubytes
bitė Majaa
Mamytes, nuo kokio amziaus duodat dziovintu zirniu? Siandien taip uzsimaniau jau seniai pamirstos zirniu sriubos doh.gif tik galvoju, ar mergaitei bus gerai, cia gal is tu sunkiau virskinamu produktu?
zZzaliazZzole
barsciu sriuba,ir apskritai viskas su burokeliais sulenda smile.gif
kristeen
Ragaujam visas sriubytes,bet labiausiai ainama tai barsciu su mesytes kukuliukais ir darzovine thumbup.gif
Erikauzas
Mylimiausia sriubyte burokeliu,ir labai megsta viska kas is burokeliu 4u.gif
Amiletta
Labai mėgsta sriubas, todėl dažnai jas verdu. Mėgstamiausios išskirti negalėčiau, nebent šaltibarščius. biggrin.gif Juos galėtų valgyt kelis kartu per dieną.
mamakarolina
IR PAS MUS BARSCIAI MEGSTAMIAUSIA SRIUBYTE thumbup.gif
inaaa*
Sriubytes valgo tik ne pieniskas
nercepas
Mes labai megstame trintas - brokoliu, moliugu sriubas ir barsciu taip pat biggrin.gif
baronkyte
adelyte labiausiai megsta paprasciausia bulijoniuka su makaroniukais ir morkytem. nemegsta trintu, o gaila
Pinkee
musu sriuba Nr.1 yra burokeliu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.