Mergaites, pasakykit nuo kada pradejo jusu mazyliai valgyti netrintas sriubytes ( darzoves gabaliukais )?
Jau mano berniukas vien sriubom galėtų gyvas būti
Ir labiausiai mėgsta vištienos su ryžiais. Kitų taip pat neatsisako, nes ką verdam sau, tą ir jam duodam.
Kapoja visas is eiles
musu mazyle labiausiai ka valgo tai sriubyte,burokeliu ir rugstyniu mieliausios.tai dazniausiai verdu sias.beje rugstyniu sriuba virdama , suplaku kiausini,ir pabaigoje verdant sriubai maisant supilu,labai skaniai uzsibalina sriubyte,tai musiske tik sriubyte pietums ir valgo,o taip su maistu tai problema...nelabai megsta kai ja maitini,ji pati rankomis kemsa,o jei jau nebenori tai pradeda mama maitinti ar teveli
mano vaikas sriubas tai dievina geriau jau sriubos suvalgys nei vien sausus valgius kis
Mano mažylė valgo tik pieniškas ryžių ir makaronų sriubas
Maniske pagrinde sriubas ir tevalgo, daugiau nieko gali nebuti. Kasdien verdu.
valgo labai, ypac saltibarscius
esu maloniai nustebinta - pasirodo, daug metinuku megsta sriubytes. mes papildom sia statistika
mano mergyte sriubytes kartais suvalgo tiek pat kiek mamyte....
Mano mazgis sriubas labai mėgsta
Dukrytė valgo visas sriubas išskyrus pieniškas, nuo jų tai net purtosi
maniske irgi sriubyciu megeja. Tik saltibarsciai jai netinka, sauksteli kita paragauja, ir viskas. Nesupranta matyt, kaip sia gali buti sriuba, ir salta
Maniskiui labiausiai patinka burokeliu sriuba su mesyte, bet kitokias irgi mielu noru valgo
Labai megsta sriubytes. Sunku isrinkti megstamiausia, turbut burokeliu
mes irgi megstam,ypac galkutes jose....
Mėgstamiausia sriubytė - burokėlių
Labiausiai patinka burokelius sriuba, o siaip tai jei sriubytej yra morku, vadinasi ja galima valgyti
Visokias valgo, bet geriausia burokėlių
valgo ivairias sriubas
kažkaip pripratinom nuo pat mažens vaiką prie sriubų, tai valgo bet kokią, kad tik sriuba būtų
Mes irgi uz burokeliu ar saltibarsciu sriubytes
Sen dukryte pirma karta ragavo pupeliu sriuba
Mes patys sriubas valgom tai ir vaikas valgo,nuo puses metu pradejom duot ir megsta,kokia beisvirtum,svarbu sriuba,o skaniausia makaronu pieniska
Valgo visas sriubytes, bet megstamiausia - saltibarsciai
As asmeniskai be sriubos negaliu,tai pripratinau vaikus prie sriubu.Mano mazilys dabar labai megsta pupeliu,lesiu,zirniu sriubas i savaite viena karta verdu tikrai,paskutiniu metu tai:mesos gabaliukas jei ner tai ner,bulves,morkos,cukinija galima ipjaustyti,o ant galo pora saukstu zirniu dribsniu
Valgo ivairias sriubytes,visokias megsta
Musiske irgi visokias valgo, ypac burokeliu megsta
Visokia valgo
Visokias tik raugintu kopusu dar nedaviau.
visas valgo..o ypac saltibarcius ir burokeliu sriuba megsta..
Valgo įvairias sriubas ir noriai. Pastebėjau, kad labai patinka burokėlių sriuba ir skaniau iš tėčio lėkštės
Kaip verdat mažyliams sriubas?Pvz., pasakokit,kaip verdat burokėlių sriubas?Kokius prieskonius dedat?Kaip skaniai paruošti galkutes?
Labai gerai valgo bulvienę pagal Beatą (porai, bulvės, krapai ir sutrinta).
labiausiai burokeliu patinka
labai labai megsta,netgi reikalauja.Visokias megsta,ypac burokeliu
visai buvau pamirsus apie burokelius
Mamytes, nuo kokio amziaus duodat dziovintu zirniu? Siandien taip uzsimaniau jau seniai pamirstos zirniu sriubos
barsciu sriuba,ir apskritai viskas su burokeliais sulenda
Ragaujam visas sriubytes,bet labiausiai ainama tai barsciu su mesytes kukuliukais ir darzovine
Mylimiausia sriubyte burokeliu,ir labai megsta viska kas is burokeliu
Labai mėgsta sriubas, todėl dažnai jas verdu. Mėgstamiausios išskirti negalėčiau, nebent šaltibarščius.
IR PAS MUS BARSCIAI MEGSTAMIAUSIA SRIUBYTE
Sriubytes valgo tik ne pieniskas
Mes labai megstame trintas - brokoliu, moliugu sriubas ir barsciu taip pat
adelyte labiausiai megsta paprasciausia bulijoniuka su makaroniukais ir morkytem. nemegsta trintu, o gaila
musu sriuba Nr.1 yra burokeliu
|