QUOTE(Pinkee @ 2011 03 07, 16:02)
pas mus irgi tas pats
skaniausiai gaunasi virtos su vištos sparneliais:) bandžiau su blauzdelėmis, na ne toks skonis,nors vista juk ta pati:)
mano vyresnioji-metuku ir 10 men. ne itin megsta sriubytes. labaiusia tai bulviu ir morku sriubytes, kopustu sriubos visai negaliu isiulyte, bandziau ir sublendetruoti, akd tik ryti tereiketu-norejau apgauti, akd tik valgytu, taciau nelabai man kas isejo, spjauna lauk it viskas.
dar valgo zirniu sriubyte ir pomidoru sriuba. daugiau jokios kitos sriubytes isiulyte negaliu. bet tikiuosi, akd pmazu pripras prie sriubu. jos juk labai gerai skrandukui ir ne tik..........
Sriubytes valgo noriai,ypac vistienos buljonuka su makaroniukais,ir dar vistytes kad butu,tokia gana tirsta
Sveikos,
Maniske yra nevalgiuke, bet vistienos sriuba kapoja kaip reikiant, kitas irgi valgo bet jau ne su tokiu pasigardziavimu
mums pati skaniausia burokeliu, bet valgom visas
Mes irgi stengiamės, bent kas antrą dieną valgyti sriubytes.
Jei prityngiu išvirti normalią, tai verdu pienišką
Labai megsta
Pats net parso mama noriu sriubytes
Mėgsta visas sriubytes, bet labiausiai burokėlių su bulvytėm ir mėsos kukuliukais
As taip pat verdu sotesnes sriubytes- daug darzoviu mesytes, tada antro aptiekalo nebereikia. Siaip mes nesenai tik pradejom jas valgyt, anksciau man mazasis ju nevalgydavo kazkodel
Maniske visas sriubas megsta, skaniausia tai burokeliu, rugstyniu, net raugintu kopustu ir tai valgo...vienu zodziu stengiames sriubos duoti kasdien
Verdu dažnai, mėgsta ir valgo visas, dažniausiai darau sotesnes, kad nereiktų kelių patiekalų iš karto gamint... skanu ir sveika
mergiukai,
zaliai mamytei parasykite kaip verdate zirniu sriubyte???? zirniai pas muni saldyti
Kas del sriubyciu, tai tikrai valgom, manau, kd gerai, gauna ir skysciu daugiau, nes esam ir negerianciu
labai megsta mazius sriubytes.. ypac perliniu kruopu arba makaroniuku
Visiskai nevalgo sriubos
Labai megsta vistienos su makaroniukais sriubyte
Labiausiai megsta pieniska makaronu sriubyte. Manau sriubos sveika ir reikia jas valgyti.
Manoji ir niekad sriubytes neatsisako
Mes sriuba valgom kasdien pries pietu miegeli, o labiausiai megsta vistienos su makaronais arba ryziais
kaip sriuba sumaitint 18men vaikui? nu niekaip nesiseka, tai per sauksta trenkia, tai per pacia lekste,okai pavyksta i burna idet spjauna,nemegsta sriubu, o ju reik butinai. gal kas turi ideju kaip sumaitint ?
Mes tai valgom ir miegstam, su raugintom kapustom tai labai labai patinka
mano sunelis burokeliu sriuba su pupelem ir kukuliukais dievina.
Mano mazyliams tai labai patiko viena is paskutiniu Beatos laidu rodyta moliugu sriuba
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 10 29, 04:34) kaip sriuba sumaitint 18men vaikui? nu niekaip nesiseka, tai per sauksta trenkia, tai per pacia lekste,okai pavyksta i burna idet spjauna,nemegsta sriubu, o ju reik butinai. gal kas turi ideju kaip sumaitint ? O gal leisti pačiam pabandyti? Aišku, po to bus ką pavalyti, bet gal pavalgys? QUOTE(Laurita_1 @ 2011 11 25, 23:03) Trinta moliūgų sriuba maniškio mėgstamiausia
Maniškė kartais valgo. Mėgstamiausia pupelių ir burokėlių sriuba.
Mano vyrukas tai labai mėgsta sriubas, kasdien valgo. Mėgsta burokėlių, žirnių, kopūstų - sriuboms tikrai jis neišrankus
niam niam niam sriubytes, ypac burokeliu
Maniškė nevalgo sriubyčių, tik pienišką. Visokios išbandytos, nei viena netinka
makaronai, patys megstamiausi
Maniske megsta visas sriubytes makaonu, zirniu, burokeliu, agurkine, kopustu na tik kazkodel moliugo nelabai, vakarienei valgom pieniskas labai noriai
Mano mergina mielai valgo visas mano gaminamas sriubas, favoritai yra pupeliu ir barsciu sriubos
Sriubytė - turbūt vienintelis patiekalas, kurį mūsų mažoji noriai valgo
Dažniausiai verdu vištienos su ryžiais (arba makaronais), žuvienę su perlinėmis kruopomis, burokėlių, rūgštynių arbą trintą daržovių Na, žinoma, visose "karaliauja" ir atitinkamos daržovės: morkytės, bulvytės, žirneliai, moliūgas, kalafiorai ir kt.
Mano dukrytei tai labiausiai patinka burokėlių sriuba
Mano brangenybe valgo visas sriubytes (aisku be kubeliu ir pan),bet megstamiausia kopustu sriubyte
Maniskei turbut skaniausia burokeliu sriubyte, nors noriai valgo ir visas kitas: vistienos su makaronais, ivairias trintas, rugstyniu, darzoviu su kruopom ir t.t
musu tai makaronu megstamiause
Mano vaikai valgo visas sriubas. Dukrytei labiausiai patinka pieniska makaronu. O broliukai kol kas dar neissirinko megstamiausios.
Papildyta: QUOTE(degto molio plyta @ 2011 10 29, 04:34) kaip sriuba sumaitint 18men vaikui? nu niekaip nesiseka, tai per sauksta trenkia, tai per pacia lekste,okai pavyksta i burna idet spjauna,nemegsta sriubu, o ju reik butinai. gal kas turi ideju kaip sumaitint ? mano vyrukai jau nuo 16 men savarankiskai valo viska nuo kosiu iki sriubu. Gal jam leisti paciam pabandyti valgyti. Zinoma, po to virtuve baisi buna. Bet juk tai laikina. Ismoksta.
Labai mėgsta sriubas, ypač barščius ir žinelių sriubą su vištienos kukuliukais
Mano maziukas labai megsta saltibarsciu, makaronu sriubyte, burokeliu
|