Ačiū
Sveiki
Ačiū QUOTE(septyniuke @ 2006 10 05, 18:22) Sveiki Ačiū Kol neturejau drekintuvo tai stovedavo bliudai su vandeniu, vaiko lovyte apdedavau slapiais skudurais, naktimis atsibusdavau nuo issausejusios gerkles ir vaiksciodavau kaip lunatike su purkstuvu po kambari ir gaudydavau kiekviena gaivu oro gurksni. Iki siol isivaizdavau, kad viso to pakanka dregmei palaikyti. Bet isigijau drekintuva (isireikalavau is vyro, nes nervai nebeatlaike ir jam kesti mano blaskymasi) ir kartu higrometra (matuoja dregme) tai net nustebau pamaciusi kiek vandens reikia isgarint norint palaikyti normalia dregme (apie 60 proc.) Na ir prirasiau. Gal nenusibos skaityti.
Jei negalit sau leisti pirkti astuko minėtą drėkintuvą, visai puikiai tarnauja ir pakabinami ant radiatorių moliniai indai. Keistai skamba, kad reikia 60% drėgnumą palaikyt, tiek to, jei tiek reikia, bet mūsų visa šeima peršalimo ligomis nustojome sirgti vien pasikabinus molinukus.
QUOTE(Žuvė @ 2006 10 06, 15:55) Jei negalit sau leisti pirkti astuko minėtą drėkintuvą, visai puikiai tarnauja ir pakabinami ant radiatorių moliniai indai. Keistai skamba, kad reikia 60% drėgnumą palaikyt, tiek to, jei tiek reikia, bet mūsų visa šeima peršalimo ligomis nustojome sirgti vien pasikabinus molinukus. tiesiog paprastus molinius indus kabinat? QUOTE(septyniuke @ 2006 10 06, 18:55) va toks, tik jis čia žemyn galva pastatytas. QUOTE(astukas @ 2006 10 05, 19:57) Kol neturejau drekintuvo tai stovedavo bliudai su vandeniu, vaiko lovyte apdedavau slapiais skudurais, naktimis atsibusdavau nuo issausejusios gerkles ir vaiksciodavau kaip lunatike su purkstuvu po kambari ir gaudydavau kiekviena gaivu oro gurksni. Iki siol isivaizdavau, kad viso to pakanka dregmei palaikyti. Bet isigijau drekintuva (isireikalavau is vyro, nes nervai nebeatlaike ir jam kesti mano blaskymasi) ir kartu higrometra (matuoja dregme) tai net nustebau pamaciusi kiek vandens reikia isgarint norint palaikyti normalia dregme (apie 60 proc.) Na ir prirasiau. Gal nenusibos skaityti. O kiek mazdaug sitas malonumas kainuoja? QUOTE(katuksss @ 2006 10 06, 20:09) Visi renkames pagal save. Jei jums nera kvepavimo problemu tai zinoma uztenka moliniu indu. Mano seimoje visiems "dzin" ta oro dregme. o as kankinuosi net masinoje ijungus siluma. Ivertinkit savo ir savo seimos poreikius ir bus lengva pasirinkt. O alergologe neleido det slapiu ranksluosciu, nes sake, kad garuodamas vanduo garina ir chemikalus su kuriais buvo skalbti ranksluosciai. Reikia det ka nors atskira, neskalbiama, tik drekinama. O drekintuva pirkom Boneco firmos uz 900 lt. Siaip kainuoja nuo 300 lt. Ziurint ko nori. Musu yra salto oro drekinimo ir valantis ora, taip pat galima det aromatus. Pvz. eukalipto ar arbatmedzio jei uzpuole kvepavimo ligos. As patenkinta, rinkites pagal save. Siaip ieskojom informacijos internete ir issirinkom. QUOTE(astukas @ 2006 10 06, 20:37) Visi renkames pagal save. Jei jums nera kvepavimo problemu tai zinoma uztenka moliniu indu. Mano seimoje visiems "dzin" ta oro dregme. o as kankinuosi net masinoje ijungus siluma. o jei sužinotum, kad tie išleisti 900Lt yra be reikalo ar negaila būtų? Pvz man užteko išsiaiskint, kad kvėpavimo problemos ( ir man vienai, neskaitant čiaudziančių pastoviai kitų šeimos narių) kildavo tik suvalgius kažką iš pieno produktų? Gal jau 4 metai bus kaip šildymo sezono metu naudojami moliniai drėkintuvai ir jokių nusiskundimų dėl kvėpavimo nėra, o ir nebesloguoja tiek metų nei vyras, nei dukra. Aišku, net ir mašinoj kvėpuot jau galiu, vien atsisakius pieno produktų. QUOTE(Žuvė @ 2006 10 06, 20:48) o jei sužinotum, kad tie išleisti 900Lt yra be reikalo ar negaila būtų? Pvz man užteko išsiaiskint, kad kvėpavimo problemos ( ir man vienai, neskaitant čiaudziančių pastoviai kitų šeimos narių) kildavo tik suvalgius kažką iš pieno produktų? Gal jau 4 metai bus kaip šildymo sezono metu naudojami moliniai drėkintuvai ir jokių nusiskundimų dėl kvėpavimo nėra, o ir nebesloguoja tiek metų nei vyras, nei dukra. Aišku, net ir mašinoj kvėpuot jau galiu, vien atsisakius pieno produktų. Tai gali buti tiesa, bet pas mane yra buve kelios operacijos burnos ertmeje, tai sausejimas ir ypatingas jautrumas net kvapams yra del to. Taigi ypatinga dregme yra begalinis isigelbejimas. Jei buciau jautri pieno produktams, drekintuvas tikriausiai nepakeistu situacijos, o dabar keicia. Tikrai nesigaileciau, nes normali dregme bet kuriuo atveju yra i sveikata. Normali dregme yra 50 proc., o vaikams iki 60 proc. Tai skaiciau medicinineje literaturoje. Ir ant higrometro taip pazymeta. QUOTE(Žuvė @ 2006 10 06, 18:00) va toks, tik jis čia žemyn galva pastatytas. Ir aš kažkada buvau susigundžius nusipirkti porą tokių molinių drėkintuvų iš senukų. Bet deja vanduo juose nė kiek nenusenka net praėjus porai dienų nuo pripylimo, o tai reiškia, kad jie (deja) oro drėgnesniu tikrai nepadaro Gundausi ir aš įsigyti kokį brangesnį drėkintuvą, bet ką daryti kai yra 3 (ir vienas iš jų labai didelis) kambariai? Pirkti 2-3 drėkintuvus po 900 lt? QUOTE(ifigenija @ 2006 10 06, 23:53) Ir aš kažkada buvau susigundžius nusipirkti porą tokių molinių drėkintuvų iš senukų. Bet deja vanduo juose nė kiek nenusenka net praėjus porai dienų nuo pripylimo, o tai reiškia, kad jie (deja) oro drėgnesniu tikrai nepadaro Tiesa, jei palaikomas 60% drėgnumas kambariuose, ar neatsiranda pelėsis ir žiemą neapšala langai iš kambario pusės?
Jei reiketu drekinti kelis kambarius tai tiesiog paskirstyciau po kelias valandas kiekvienam. Dienos metu drekinti ta, kuriame daugiausia visi buna. Pries nakti galima kelias valandas padrekinti vaiku miegamaji. O nakciai pasijungti savo miegamajame (yra tylus naktinis rezimas). Na mazdaug taip.
O del pelesiu problemos kol kas nera. Juk reikalinga ne tik siluma ir dregme, bet ir ventiliacija. Nelaikykit aklinai uzdarytu langu. Siaip jau vasaros metu dregme kambaryje buna net virs 60 proc., o dabar kai saules maziau ir dar palyja tai net virs 70 proc. Taigi vasara sienos nesupelyja. Svarbiausia yra ventiliacija. O jei yra plastikiniai langai tai laikant aklinai uzdarytus ir be drekintuvo sienos supelyja. Taigi, ne drekintuve problema.
http://www.elektromarkt.lt/Catalog/cat.asp...C1440%7C1440080
Gal kas bande tokius saliginai pigesnius? Ar padeda? QUOTE(mei-li @ 2006 10 07, 13:58) http://www.elektromarkt.lt/Catalog/cat.asp...C1440%7C1440080 Gal kas bande tokius saliginai pigesnius? Ar padeda? Nebandziau, bet manau, kad tinka ir tokie. Tik dar pasidomeciau apie garsa. Brangus yra brangus del to, kad valo ora, jonizuoja, naikina bakterijas, tyliai dirba. Tik ziurekit, kad butu salto oro garai, nes karsto oro garai gali prisaukti pelesi ir dar skleidzia kazkokias tai sporas, kurios dar labiau kenkia kvepavimo takams. Zodziu, nenusipirkit virdulio. Girdejau, kad kai kurie paprastesni palieka aplink save dregmes ant grindu. Pasiskaitykit apie pati drekinimo principa, gal bus naudinga http://www.salna.lt/?lt=1139995636#12 Dar informacijos. http://www.ligajos-technika.lt/page/product.98J Jei daikta perkate daugeliui metu ir naudojimui kasdien, keleta litu (jei galit) pridekit, kad paskui nesigailetumet. Suzinokit kuo daugiau. QUOTE(astukas @ 2006 10 06, 21:37) Visi renkames pagal save. Jei jums nera kvepavimo problemu tai zinoma uztenka moliniu indu. Mano seimoje visiems "dzin" ta oro dregme. o as kankinuosi net masinoje ijungus siluma. Ivertinkit savo ir savo seimos poreikius ir bus lengva pasirinkt. O alergologe neleido det slapiu ranksluosciu, nes sake, kad garuodamas vanduo garina ir chemikalus su kuriais buvo skalbti ranksluosciai. Reikia det ka nors atskira, neskalbiama, tik drekinama. O drekintuva pirkom Boneco firmos uz 900 lt. Siaip kainuoja nuo 300 lt. Ziurint ko nori. Musu yra salto oro drekinimo ir valantis ora, taip pat galima det aromatus. Pvz. eukalipto ar arbatmedzio jei uzpuole kvepavimo ligos. As patenkinta, rinkites pagal save. Siaip ieskojom informacijos internete ir issirinkom. Labutis Gal žinai ar galima įsigyti išsimokėtinai? Ačiū
iš patirties žinau, kad geras dalykas oro drėkintuvai, bet pvz pas mus yra viena problema, visi baldai pasidengia pilku dulkių sluoksniuo, valau net po kelis kartus per diena, bet telikai net neatsivalo normaliai kol žiemos metu būdavo įjungtas drekintuvas.
gal kam teko susidurti su tokia problema ir kaip išsisprendėt? QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 09, 11:29) iš patirties žinau, kad geras dalykas oro drėkintuvai, bet pvz pas mus yra viena problema, visi baldai pasidengia pilku dulkių sluoksniuo, valau net po kelis kartus per diena, bet telikai net neatsivalo normaliai kol žiemos metu būdavo įjungtas drekintuvas. gal kam teko susidurti su tokia problema ir kaip išsisprendėt? Tai gal drekintuvas nusodina dulkes, kad jos netvyrotu ore Papildyta: QUOTE(braskute_v @ 2006 10 09, 10:32) Nesu tikra, bet atsidaryk tuos puslapius, kuriuos surasem ir ten galima uzduot paklausima el.pastu. Manau, kad siais laikais viskas imanoma. Ar tiesiog pasiskambink. Visai verta issimoketinai. QUOTE(astukas @ 2006 10 09, 12:33) Tai gal drekintuvas nusodina dulkes, kad jos netvyrotu ore kad nusodina tai žinau, bet ne neištisai, nesuprantu gal čia jonizatorius taip veikia QUOTE(astukas @ 2006 10 10, 11:08) Ar pas jus tik drekintuvas ar drekintuvas-valytuvas ? Pas mus valytuvas, tai dulkiu pagausejimo nepastebejau. Jis kaip tik sutraukia dulkes ir isvalo ora. tik garina vandenį šaltuoju budu. o tai jei pas jus valytuvas, tai kur lieka surinktos dulkės? ir dar kas mane nervija, kad nuo š... vandens labai kalkėja ir bent jau tą kurį turiu sunkoka valyti QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 10, 13:38) tik garina vandenį šaltuoju budu. o tai jei pas jus valytuvas, tai kur lieka surinktos dulkės? ir dar kas mane nervija, kad nuo š... vandens labai kalkėja ir bent jau tą kurį turiu sunkoka valyti Viskas lieka ant disku esanciu viduje. Valau kas 2-3 sav. Valyti nesunku, nes diskai matyt is tokios plastmases, kad kalkes ir nesvarumai neprikimba taip, kad reiketu grandyti. Tiesiog perplaunu po tekanciu vandeniu su kempinele. Bandziau deti i indaplove tai neisplove. Gal reikes dar pabandyt
Primityviai, bet išsprendžiau
(turiu Bionaire firmos drėkintuvą už 350 Lt, bet dulksta spintoje, nes veikdamas triukšmauja.) O dabar sugalvojau paprasčiau: ant kiekvieno radiatoriaus po tefloninę kepimo skardą (žemą), į ją įmerkiu frotinio audinio gabalą (buvusios vaikų palutės), ir uždengiu tuo audiniu visą radiatorių. Vanduo "slenka" žemyn audiniu, audinys yra visuomet drėgnas, garuoja, namuose oras puikus (lengva kvėpuoti, neskylinėja oda). Tiesa audinį įmerkiu ne visą: viršų sukarpau ir įmerkiu tik kelias juostas, nes jei įmerki visą kraštą tai vanduo laša ant grindų. Paprastas sprendimas, nelabai gražus (tiesiog ateinant svečiams savo įrengimus nuimu), bet gana neblogas. Per naktį vienas radijatorius išgarina apie litrą vandens. QUOTE(Raganėlė @ 2006 10 09, 11:29) iš patirties žinau, kad geras dalykas oro drėkintuvai, bet pvz pas mus yra viena problema, visi baldai pasidengia pilku dulkių sluoksniuo, valau net po kelis kartus per diena, bet telikai net neatsivalo normaliai kol žiemos metu būdavo įjungtas drekintuvas. gal kam teko susidurti su tokia problema ir kaip išsisprendėt? Kiek domejausi ir jei gerai atsimenu, taip yra nuo kalketo vandens, reiktu pilti svaru pirkta vandeni, bet juk nepripirkaliosi. Ir dar berods tai budinga salto oro drekintuvams. Papildyta: QUOTE(astukas @ 2006 10 07, 16:15) Tik ziurekit, kad butu salto oro garai, nes karsto oro garai gali prisaukti pelesi ir dar skleidzia kazkokias tai sporas, kurios dar labiau kenkia kvepavimo takams. Zodziu, nenusipirkit virdulio. Girdejau, kad kai kurie paprastesni palieka aplink save dregmes ant grindu. Pasiskaitykit apie pati drekinimo principa, gal bus naudinga http://www.salna.lt/?lt=1139995636#12 Man kaip tik atrodo priimtiniau karstu garu, kazkaip naturaliau, kaip arbatinukas uzvirina vandeni ir isgarina, o tie saltu garu ultragarsiniai kazkoki garsa skleidzia, gal ir negirdima bet sako gali butu skaudamos galvos priezastis. QUOTE(Žuvė @ 2006 10 06, 19:00) va toks, tik jis čia žemyn galva pastatytas. o sakykit mamytės, kaip jis tvirtinasi? gal kas matėt tokių Klaipėdoj pirkti? ačiū kas atsakysit QUOTE(Dukra @ 2006 11 24, 15:26) Kiek domejausi ir jei gerai atsimenu, taip yra nuo kalketo vandens, reiktu pilti svaru pirkta vandeni, bet juk nepripirkaliosi. Ir dar berods tai budinga salto oro drekintuvams. Papildyta: Man kaip tik atrodo priimtiniau karstu garu, kazkaip naturaliau, kaip arbatinukas uzvirina vandeni ir isgarina, o tie saltu garu ultragarsiniai kazkoki garsa skleidzia, gal ir negirdima bet sako gali butu skaudamos galvos priezastis. pirkom mes pradžioj ir iš parduotuvės vandenį, gal mažiau, bet vis tiek kalkėdavo butas. o dabar nusipirkau karšto oro, QUOTE(Raganėlė @ 2006 11 24, 15:40) o dabar nusipirkau karšto oro, O koki turit karstu garu? Mes turim Delonhi, tai is pradziu tyliai dirbo, o kuo toliau tuo garsiau As ir galvoju su arbatinuku garinciau,ieskojau parduotuvese, bet dabar nera tokiu kurie neissijungtu
Turiu Boneco ir esu nerealiai patenkinta
QUOTE(astukas @ 2006 11 24, 16:33) Turiu Boneco ir esu nerealiai patenkinta O ar tai drėkintuvas su ultragarsu, ar tik šalto garo?Nes kažkur skaičiau,kad tie ultragarsiniai "pagamina" tas baltas apnašas,o kaip paprasti šaltuoju būdu drėkinanatys,nežinau.Ar šitame Boneco filtrų nereikia keisti,jie daugkartiniai ir užtenka nuplauti?Nes kur keičiami,tai tie filtrai nemažai kainuoja. QUOTE(sauliukas @ 2006 11 29, 16:46) O ar tai drėkintuvas su ultragarsu, ar tik šalto garo?Nes kažkur skaičiau,kad tie ultragarsiniai "pagamina" tas baltas apnašas,o kaip paprasti šaltuoju būdu drėkinanatys,nežinau.Ar šitame Boneco filtrų nereikia keisti,jie daugkartiniai ir užtenka nuplauti?Nes kur keičiami,tai tie filtrai nemažai kainuoja. Oro drėkintuvai-valytuvai (oro plovimo sistema) Šio tipo įrenginiai plauna ir drėkina orą be filtrų pagalbos. Specialūs drėkinimo diskai plauna ir drėkina orą be filtrų. Jie pastoviai sukasi per vandenį. Šis metodas pašalina daug nešvarumų (dulkes, žiedadulkes, kvapus) iš oro kaip gamtoje, kur orą išplauna lietus. Oro drėkintuvas-valytuvas veikia reguliuoja drėkinimą išgarinimo principu ir nereikalauja papildomų kontrolės sistemų užtikrinti optimalią oro drėgmę. Jame įmontuota speciali antibakterinė sistema. Stai toks Boneco 2055. Apnasu nebuna. Diskus plaunu kas 2-3 sav.
Ačiū labai už informaciją,pažiūrėjau ir paskaičiau internete apie šį drėkintuvą-valytuvą,tai jis man labai patinka.Tik kaina ne...Bet kai pasiskaičiau ,kad tie pigieji dažniau minusų daugiau turi negu pliusų ir pas dažną dulka nenaudojami,tai matyt reiks pradėt vyrą nuteikinėt atsisveikinti su gerokai didesne suma pinigėlių nei buvo žadėta...Nes įkvėpti to gaivaus oro labai jau norisi ir dulkių tuo pačiu gal mažiau bus.
QUOTE(sauliukas @ 2006 12 01, 02:27) Ačiū labai už informaciją,pažiūrėjau ir paskaičiau internete apie šį drėkintuvą-valytuvą,tai jis man labai patinka.Tik kaina ne...Bet kai pasiskaičiau ,kad tie pigieji dažniau minusų daugiau turi negu pliusų ir pas dažną dulka nenaudojami,tai matyt reiks pradėt vyrą nuteikinėt atsisveikinti su gerokai didesne suma pinigėlių nei buvo žadėta...Nes įkvėpti to gaivaus oro labai jau norisi ir dulkių tuo pačiu gal mažiau bus. Tam, kas tarnaus ilga laika, nereikia nusipigint. Be to, gal galima nusipirkt issimoketinai
Taip,sutinku,kad iš tos pigumos kartais ne kas gaunasi.Bet ir su brangiais daiktais jau esam nusvilę nagus .Tik kai paskaičiau čia,kad šis drėkintuvas išbandytas ir nenuvylė,tai drąsiau,nes vien iš aprašymų sprendžiant,tai iš vis nė vieno blogo nėra.Taip ir galvojam pirkti išsimokėtinai, tik dar reikia paieškoti kur Klaipėdoj yra,reiks į Šalną nuvažiuoti.
mes nusipirom Bionaire oro drėkintuvą.
Turiu tik kelias dienas, bet kol kas esu patenkinta. Gal taip pat kas tokį turite pasidalinkite ar esate patenkinti pirkiniu... QUOTE(Atenila @ 2006 12 02, 08:46) mes nusipirom Bionaire oro drėkintuvą. Turiu tik kelias dienas, bet kol kas esu patenkinta. Gal taip pat kas tokį turite pasidalinkite ar esate patenkinti pirkiniu... Turiu už 350 Lt. Drėkina iki15 kv.m. kambarį gerai, bet truputį triukšmauja, tai kažkaip nebenaudoju -- drėkinu orą drėgnais skudurais (rašiau anksčiau).
ČIA TU TEISI, BIŠKI TRIUKŠMAUJA, BET KAD VISAI NETRIUKŠMAUTŲ TOKIO PIRKTI KAŽKAIP NALABAI RADOM.
NEBENT GAL LABAI JAU TYLIAI DIRBA SU ŠALTU GARU? BET KAI EINU MIEGOTI IŠJUNGIU. NES ŠIAIP PALYGINTI LABAI GREIT ATLIEKA SAVO DARBĄ.. QUOTE(astukas @ 2006 11 29, 16:25) Oro drėkintuvai-valytuvai (oro plovimo sistema) Šio tipo įrenginiai plauna ir drėkina orą be filtrų pagalbos. Specialūs drėkinimo diskai plauna ir drėkina orą be filtrų. Jie pastoviai sukasi per vandenį. Šis metodas pašalina daug nešvarumų (dulkes, žiedadulkes, kvapus) iš oro kaip gamtoje, kur orą išplauna lietus. Oro drėkintuvas-valytuvas veikia reguliuoja drėkinimą išgarinimo principu ir nereikalauja papildomų kontrolės sistemų užtikrinti optimalią oro drėgmę. Jame įmontuota speciali antibakterinė sistema. Stai toks Boneco 2055. Apnasu nebuna. Diskus plaunu kas 2-3 sav. Nors užsimušk,niekur nerandam tokio daikto.Šalnoj Klaipėdoj nėra,ten valytuvai keli gigantiški mėtėsi ir keli šiaip drėkintuvai,užsakyti neina,kitose parduotuvėse iš vis nieko panašaus,tai iš kur gauti??? QUOTE(sauliukas @ 2006 12 09, 13:25) Nors užsimušk,niekur nerandam tokio daikto.Šalnoj Klaipėdoj nėra,ten valytuvai keli gigantiški mėtėsi ir keli šiaip drėkintuvai,užsakyti neina,kitose parduotuvėse iš vis nieko panašaus,tai iš kur gauti??? Nezinau kaip pagelbet http://pinigai.homeip.net/content/search?S...amp;x=7&y=7
As ant visu radiatoriu esu pasistaciusi indelius su vandieniu ir ten dar ilasinau keleta lasu aliejuko, ir dar kartais vakarais deginu zveke tokiam spec indelyje, o virsuje garuoja vanduo su aliejuku, tai irgi oras gaivesnis ir toks aromatas namuose
QUOTE(Atenila @ 2006 12 02, 07:46) mes nusipirom Bionaire oro drėkintuvą. Turiu tik kelias dienas, bet kol kas esu patenkinta. Gal taip pat kas tokį turite pasidalinkite ar esate patenkinti pirkiniu... turiu Bionaire drekintuva ( iki 60 kv.m. jei neapsirinku) antra ziema,siaip esu tikrai patenkinta,tiks siemet kazkaip beveik neneudoju,nes,kadangi silta lauke,tai ir kambariai stipriai nesildomi,nejauciu,kad oras butu issausejes
Turbūt reiktų dėti prie skelbimų, bet kaži ar kas ten pamatys...
Norėčiau parduoti savo Bionaire oro drėkintuvą: šalto garo, labai mažai naudotas. Tikslesnius parametrus galėsiu parašyti, jei kas susidomės. Parduodu todėl, kad mums nepatogu naudotis: drėkintuvas tikrai gerai drėkina 16 kv.m. miegamąjį, bet mes ten būnam tik naktį, o naktį jaučiasi triukšmas nuo drėkintuvo motoro, o dieną (kai motoro kaip ir nesigirdi) mes dažniausiai būname didžiąjame 47 kv.m. kambaryje, kur šis drėkintuvas yra per mažai galingas (nesijaučia efekto). Mokėjom 350 Lt, parduočiau už pusę kainos -- 175 Lt. Su dokumentais. Pirkom praeitą 2004 12 14.
Geriausiai ir gražiausiai orą drėkina akvariumas.
Dziaunu ranksluosti slapia ant radiatoriaus, pursiu geliu purkstuku (labai gerai drekina), arba pries gamindama valgyti ilgiau paverdu vandens puoda
Sveiki, nusipirkome neseniai Vitel firmos oro drekintuva is Elektromarkt. Mokejom 200 Lt, veikia praktiskai be jokio garso, elektroninis valdymas, saltas garas, jonizavimo sistema (ji uztikrina, kad nenusestu baltos dulkeles ant baldu pavirsiu). Rekomenduoju-uz nedidele kaina labai geras produktas. Buvom pasiskoline is draugu Bionaire, bet veike daug triuksmingiau.
Mes isigijome drekintuva specialiai for babes su saltu garu.
Sveikos, norejau pasidometi, koks jusu kambariu dregnumas buvo,neneudojant drekintuvo?
mes vakar nusipirkom, bet padal hidrometra pas mus 54% dregnumo, tai galvoju ar tikrai jis mums reikalingas QUOTE(Blue @ 2007 01 24, 11:07) Sveikos, norejau pasidometi, koks jusu kambariu dregnumas buvo,neneudojant drekintuvo? mes vakar nusipirkom, bet padal hidrometra pas mus 54% dregnumo, tai galvoju ar tikrai jis mums reikalingas Pas mus labai kaitina radijatoriai tai dregnumas vos tempia 40%. Norma yra 40-60%. Suaugusiems zmonems rekomenduojama kad butu 50%, o jei yra mazu vaiku tai ir 60%. Todel manau kad tau nereikia drekintuvo.
Gal atsakytumete i toki klausima:O tai eteriniai aliejai pilami tik i karsto garo drekintuvus? Vakar pirkom drekintuva uz 300 lt, dirba negarsiai, miegamajame galima laisvai laikyti. Tik noreciau eteriniu alieju panaudoti, kad ligas isvaikytumeme..
QUOTE(laiminguole @ 2007 01 27, 09:53) Gal atsakytumete i toki klausima:O tai eteriniai aliejai pilami tik i karsto garo drekintuvus? Vakar pirkom drekintuva uz 300 lt, dirba negarsiai, miegamajame galima laisvai laikyti. Tik noreciau eteriniu alieju panaudoti, kad ligas isvaikytumeme.. Pas mane salto garo. Galima det. Bet turi buti spec. vieta. Tiesiai i bendra vandeni nededu. Pas mane bent jau negalima. Siaip instrukcijoje turetu buti parasyta.
Sveikos super mamos,
jau ziuriu si temele apleista, o ji man dabar tokia aktuali. Gal kas pasisakys apie savo oro drekintuvus - valytuvus. Gal kas naujo atsirado ir Jus isigijote? |