Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kodėl norite vaikelio?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4
'RK'
As visada ziuredama i leliukus, zinojau, kad noriu, tik tam reikejo sutikt ta zmogu, su kuriuo nori tu vaiku. Dabar abu norim, norejom nuo pradziu, tik neskubejom, o dabar tik laukiam kada lauksimes smile.gif .
Mano drauge turi mergyte, tai vis saktdavo ne noriu, o reikia, tipo tuoj 30m.
Myli ja, bet vis zyzia kiek dasidejo problemu, nei kur isvaryt normaliai. Nesuprantu as jos g.gif .
Man kaip norejos turet mylima vyra gyvenime, taip pat norisi ir to mazuliuko...
giedrute25
As ir labai noriu vaikelio nesvarbu kas butu mergyte ar berniukas,manau kad jau tam esu pasirengusi ir isitvirtinus gyvenime,noriu vaikelio panasaus i vyra bigsmile.gif
*linuska*
mes labai laukiame savo mazyles,nors ir pries pastojant turejome tik basa buta,bet dabar jau viska susitvarkeme,jei nebuciau pastojusi tai jauciu dar ilgai butume buto nesusitvarke smile.gif Ir dabar beliko tik sulaukti tos dienos kaip jau galesim rupintis savo dukryte wub.gif
lina27
Vakelio kodel norime?
Vaikelis tai juk dalelyte musu paciu...Tai juk tokia palaima, isnesioti,pajausti ta meile savyje...bendrauti su dar tik uzsimezgusia gyvybe ...laukti ir galvoti kas bus mergyte ar berniukas,pirkti rubelius ir zaisliukus skirtus tik siam angelui kuris yra tavyje.....pamatyti jo plakancia sirdele ....ir zinoti kad jis yra tik jusu ir kad jis jus vadins paciais graziausiais zodziais pasaulyje...mamyte,teveli....Dieve mes taip norime to vaikelio ir yra daugybe tam paaiskinimu...Bet visu pirma tai yra ,kad mes norime tos dalelytes musu meiles, kuri gimtu,augtu,brestu ir butu panasi i mus..... wub.gif wub.gif kad ziurint i ta stebukla galeciau sypsotis ir galvoti kokie mes buvome laimingi.....
D.I.V.A
Manau,kad si tema be reikalo uzvesta.. tongue.gif Nemanau,kad atsiras labai jau daug merginu,kurios nebenori vaikelio.. Reikia dziaugtis jei tavyje uzsimezge gyvybe.. Zinoma, buna situaciju,kad nelaiku ir neplanuotai,bet betkuriuo atveju tai turetu buti DZIAUGSMAS 4u.gif
virvė
Priežasties negalėčiau pasakyti, nes tikriausiai tas noras toks natūralus ir prigimtinis, kad jį nesugalvojau, o tiesiog visu kūnu pajutau. Pirmiausia susiradau tinkamą "tėtį", įsimylėjau, ir dabar jau nėr kur dėtis, kai ima virpėt širdis, pamačius kienonors kūdikį ar nėštukę. Jau taip norisi turėt bendrą savo ir mylimojo atžalėlę, kurią mylėčiau, kuria rūpinčiausi, džiaugčiausi... wub.gif
zvaigzdute_as
g.gif Kai buvau maža buvau lyg berniokas, nors mama nuolat bande sudominti mergaitiškais dalykais, bet aš to niekaip nepriimdavau - tevai tyliai bet giliai nerimavo kad gal nebus many to motiniško instinkto. BET kai sutikau savo žmogu, savo antraja pusele ir ši begaline musu meile, visa tai kaip raktas atrakino many visus motiniškus instinktus - norim mažiuko, kad galetumet jam duot visa savo meile... ir kai jis/ji užaugs irgi padarys žmones aplink save (savo antraja pusele, vaikučius) laimingus myledamas juos. wub.gif
Rasutėlė
Na manau , kad visos mes vaikelio norim beveik dėl tų pačių norų ax.gif , tikrai nemanau , kad vaikelio norėjime yra kas nors savanaudiško , nes vaikus gimdai ne sau , o kad kažką paliktum po saves ir kad jis gyventų smile.gif
Manina
Kodel mes norime vaikelio?
Man atrodo, kad mes su vyru taip smarkiai mylime vienas kita, tiek jau susikaupe tos meiles, kad tiesiog pasidare butina ja pasidalinti su treciu 4u.gif
Norisi tikros, tvirtos seimos, norisi mokinti maza zmogeliuka geru dalyku, norisi pasakoti jam pasakas ir labai-labai myleti))))
datu
Nes labai vienas kitą mylim wub.gif jau, kai tik pradėjom draugaut, MB vis užsimindavo, kad galiu per daug nesisaugot, nes su manim jis tikrai norėtų vaikučio. Bet tada sąlygos vakiukio atėjimui buvo nekokios schmoll.gif , o dabar, kai tik įsigijom savo butą tai jau laukiam nesulaukiam, kada pas mane pilvelyje kas nors apsigyvens smile.gif
wow
zinau kad noriu, o kodel negaliu pasakyt, nes nezinau smile.gif bet zinau kad labai noriu wub.gif
meskiuke_mini
Vaikelio norisi todel kad matyt kaip jis auga, kai jis laimingas ir juo rupintis. Kaip jis krykstauja =]
Delfinna
noriu... jau tris menesius tiesiog kliedziu.. mirstu, kai pamatau gatvej, parduotuvej vaikutu. taip noriu pakalbint, paglostyt, priglaust. bet belieka tik nusisypsot, ir kaip dziaugiuos, kai vaikiukas tau nusisypso atgal...
noriu, nes kazko tikrai truksta... kazkaip jau atsibuvom dviese, reikia trecio, kaip kazkas sake, kuris ropotu teveliu lovoje ir guguotu...
sirdutej turiu tiek daug meiles, kad reikia man ja su kazkuo pasidalinti dar... ne tik su busimu vyru...
motinystes instinkata tikriausiai turiu nuo tada, kai pradejau kalbeti biggrin.gif biggrin.gif visais noredavau rupintis...
noriu rupintis ir dabar is meiles ir su meile... noriu savo vaikutyje matyti mylimojo akis.. 4u.gif
Papildyta:
vajei, kiek klaidu padariau blush2.gif blush2.gif tikriausiai is to susijaudinimo biggrin.gif
coliukee
norim, nes galvojam kad jau laikas ji tureti 4u.gif
Ridisiukas
Ir mes norim ax.gif Ech, o priezasciu yra daug g.gif : noriu pajusti ta stebukla savyje, l. smalsu kaip ten viskas buna, noriu pamatyti ji savo isciose, noriu kad turetume ta stebuklinga jungti tarp manes ir vyro, na priezasciu yra daug smile.gif thumbup.gif Tiesiog tureti maza reksniuka yra jega thumbup.gif
Skorpione
Kad laikas vaikelį tureti, pati širdelė kužda wub.gif
O kai jis atsiranda, tai supranti, kad visas gyvenimas skirtas jam , ir gyveni dėl jo ax.gif Nes jis tai viskas - ką turi gyvenime brangiausia wub.gif
Klepesova
Net nežinau kodėl- ir negalvoju. kol neturėjom vaikelio tai kažkaip ir negalvojau, kad noriu jų kažkaip nereikėjo ir tiek. Ir visiškai nenorėjau. O dabar kai pasižiūriu į savo princesę, tai... O kai kurią čia dieną pagalvojau, kad gal jau vėl laukiuosi, tai širdis vos iš krūtinės neiššoko, akims pasidarė karšta, norėjosi, kuo greičiau įsitikinti, kad aš teisi arba ne...
Elniukas
visą gyvenimą žinojau, kad man šeima svarbiau už karjerą. kad vaikelis būtinas šeimoje. bet deja, ne visoms lemta iškart užsimanius tapti nestuke.gif o kai nepastoji ne vienus metus, tas noras yra daugiau nei begalinis, tiesiog dedi visas jėgas ir eini dėl to stebukliuko.
gyvenimo be vaikų neįsivaizduoju, yai yra pats geriausias dalykas gyvenime wub.gif
Dore
Aš visada jų norėjau, man jie daug džiaugsmo ir laimės atneša. Neįsivaizduoju savęs be vaikų schmoll.gif Turime jau du ir galvojame apie trečią mirksiukas.gif
Edeja
Kazkaip sunku vienareiksmiskai pasakyti, kodel noriu vaikelio. Tai yra gamta, kada protu nesuvokiama, o taip norisi. As iki 24 metu nenorejau ir vien tik nuo minties apie vaika, man darydavosi pikta. Paskui, matyt, suaugau kaip moteris ir dabar labai noriu. Bet noriu ne protu, tas noras visa mane apemes... Net sunku paaiskinti. Jau pora kartu jauciau didelius sukretimus, kai suzinojau, kad mano drauges laukiasi. Taip sunku buvo... Taip sirdele spaude. Pirmas vyras visuomet sakydavo, as dar per jaunas vaikams. Issiskyrem... Dabartinis draugas lyg ir noretu, bet taip ir nesuprantu - jis nori ar nenori. Nors vaikus tai labai myli, matosi is jo zvilgsnio. As toki silpnuma jauciu kaip paimu kudikeli ant ranku, tokia begaline meile... Toks noras priglausti savo mazuliuka prie krutines ir apglebti, apsaugoti nuo viso pasaulio... Net ir dabar jauciu ta nora ir poreiki priglausti vaikiuka prie krutine, kad ir ne savo....
daizza
o as is vis kvaila...

gyvenu su vaikinu jau treti metai, jis turi jau suneli keturiu ir vaiku jis nelabai nori . o man 23 ir pradejo motinystes instinktai guguoti... labai noriu kudikio... seimos... panasu, kad mano vaikinas dar nera tam pasiruoses, o as vistiek noriu... ir esu pasiryzus net vienisa mama buti...susikurti seima is dvieju - mamos ir vaikucio....

Dile
Grazu stebeti mazylio augima, jo pasiekimus ir isdaigas mirksiukas.gif
Ridisiukas
QUOTE(Klepesova @ 2007 07 20, 17:51)
Net nežinau kodėl- ir negalvoju. kol neturėjom vaikelio tai kažkaip ir negalvojau, kad noriu jų kažkaip nereikėjo ir tiek. Ir visiškai nenorėjau. O dabar kai pasižiūriu į savo princesę, tai... O kai kurią čia dieną pagalvojau, kad gal jau vėl laukiuosi, tai širdis vos iš krūtinės neiššoko, akims pasidarė karšta, norėjosi, kuo greičiau įsitikinti, kad aš teisi arba ne...
*

Tai palauk kaip ten ax.gif tai tu nestuke.gif vel??? Tikekimes kad taip thumbup.gif
Tomutė
sako kai zkogus mirsta gimineje tai dazniausiai gimsta naujas vaikelis.kaip tariamas pakeitimas. is pradziu tuo netikejau.bet pries 2 metus mire mano mama ir as kazkaip noriu leliaus.galbut kazkiek uzpildytu jis tustuma man ir kitiems.kai mire mano dedes teta tai jie susilauke mergytes.tai ji is pradziu labai buvo panasi i teta biggrin.gif ir tikrai po laidotuviu ji gime ir kazkaip dede su zmona legviau pergyveno tetos mirti. g.gif
emb
Noriu, nes pajutau, kad jau esu visiskai subrendusi buti mama. Man 25 m., su vyru kartu jau 9 metai. Bet aisku, kai nori, tai ir negauni... belieka tiketis, kad stebukliukas jau ne uz kalnu smile.gif
Mazius_
norėjau vaikiuko nuo 19-20metų, deja susilaukiau tik 24m. o kodėl norėjau? gal todėl, kad meilės buvo tiek daug,kad norėjau ją atiduoti savo kūnui ir kraujui, sutikau tokį žmogų, kuris taip pat norėjo savo meilę padalinti mažąjam kūriniui. ir tiesa - tos meilės dar per kraštus liejasi - todėl jau dirva ruošiama antram, kažkaip širdis trokšta ir trečio, o dėl ketvirto - su vyru derėsiuos smile.gif))))
Amalkera
As labai myliu savo vyra (tikiuos, kad ir jis taip pat mane labai myli wub.gif ), tai ir leliuko noriu nuo jo. Dazniausiai pirmagimiai buna panasus i tecius tongue.gif , tai ir noriu dar viena zmogeliuka i savo sirdute priimt heart.gif
Lady_W
QUOTE(_plunksnele_ @ 2006 09 09, 19:43)
Na ir kaip galima tu maziuku nemyleti?!  wub.gif  As jau du metus beprotiskai myliu dar kazkur ant debeselio gulinti angeleli... Jau isivaizduoju kaip juo rupinsiuos, skaitau daug knygu, domiuosi...galvoju jau koius zaidimus zaistumem, kur vaziuotumem ir eitumem, i kokia mokykla geriau butu leisti, galvoju net apie vaiko studijas!!! Noriu viena diena isgirsti... MAMYTE, AS TAVE LABAI MYLIU!  Stai del kokiu zodziu verta tapti mama, del to nebijau skausmo ir sunkumu!  schmoll.gif
Papildyta:
...taip susigraudinau...  cray.gif
*

As taip pat susigraudinau perskaiciusi... console.gif O tavo zodziai, kad nori isgirsti zodzius Mamyte, as tave myliu - taip griebe uz sirdies!!!! tikrai nuostabus turi buti jausmas, kai tau tai pasako!!!! wub.gif 4u.gif
Lukaa*
QUOTE(pandora2006 @ 2007 07 31, 11:42)
sako kai zkogus mirsta gimineje tai dazniausiai gimsta naujas vaikelis.kaip tariamas pakeitimas. is pradziu tuo netikejau.bet pries 2 metus mire mano mama ir as kazkaip noriu leliaus.galbut kazkiek uzpildytu jis tustuma man ir kitiems.kai mire mano dedes teta tai jie susilauke mergytes.tai ji is pradziu labai buvo panasi i teta biggrin.gif ir tikrai po laidotuviu ji gime ir kazkaip dede su zmona legviau pergyveno tetos mirti. g.gif
*

As ir girdejautoki posaki,ir pirma karta jis man isipilde kai susilaukiau sunelio,o po keliu menesiu mire mano senelis verysad.gif Pies kelis metus ,vienas po kito mire mano abu senelei ir dede,deja i gimine per tuos kelerius metus ne vienas naujagimis neatejo schmoll.gif ,ir nezinai zmogus kuo tada tiketi doh.gif
rubija
Noriu ,nes jau laikas...nes mes abu norime bigsmile.gif nes mes i vaikus galveje koki syki uzsiziopsoja dar ipulsim kurnors doh.gif O MB is vis sake jai iki kitos vasaros nepastosim tai parsinesiu is gatves blink.gif Nugi sakau uzdarys tave i policija uz vaiku pasisavinima lotuliukas.gif Nu tai stengemes wub.gif kad atsirastu...Eidamas miegoti kartais jis sako "Pareik namo,mes taves jau laukiam" wub.gif
hefaiste
kodel? todel kad apie tai pagalvojus mano sirdyje ima kilti keistas karstis, norisi tarsi islieti ji aplinkui, toks neapsakomas geris ir tokia gera savijauta. wub.gif Todel kad mano vyras begalo nori vaikucio, jis sako " a staip noriu pinti jai kasas, as ir pampersus keisiu, tau nereikes nieko daryti tik pagimdyk mums lotuliukas.gif ". Todel kad tai yra tavo kunas tavo kraujas kad tai yra mazas zmogus atejes i tavo gyvenima jo sutvarkyti. 4u.gif Todel kad tureti vaika tai yra tapti mama ir teciu, o tai jau savaime nuostabu. ax.gif Todel kad pasakyti pirmiejo zodziai, va butent pirmieji yra skirti tau. wub.gif "mama" " teti" wub.gif Todel kad tas mazylis ar mazyle yra vertas/a kad jam butu suteikta viskas kas geriausia. Kodel norime vaikelio? todel kad tai yra tiesiog zodziais nenusakomas jausmas ir patyrimas, todel kad sis vaikelis yra laukiamas wub.gif
Zylute1
ir as pagalvojau, kodel? 4u.gif ogi darbo gerai mokamo norime del finansu, del geresnio materialinio gyvenimo smile.gif o leliuko del gerensio dvasinio gyvenimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif as taip manau. vaikai mus tobulina dvasiskai. o tai yra gyvenimo esme. 2.gif bis.gif
olajju
esu ištekėjusi, rugseji 2 metai kai mes susituoke, o pries tai 3 metus draugavom, man 21 metai, vyrui 25, ir man jau taip norisi vaikelio, bet dar liko metai studijuoti, sie paskutinieji metai. sakiau vyrui kad gal jau ir galima butu pradet , bet jis sako kad turiu baigt mokslus, ir man protas sako :baik,dar surask koki padoru darba, tada ir darbo patirtis bus ir dekretines, o jausmai, sirdis jau nori,o kodel? todel kad jau laikas, man jau liudna buti tik dviese, norisi trecio, vaikelio, bus idomiau gyvent, busim tikra seima, nes kolkas nesijaucia jog mmes seima, vis delto tiesa jog vaiaks yra seimos pagrindas, seimos tam ir kuriamos kad duot nauaj gyvybe, noriu but mamyte nestuke.gif
indrutee
QUOTE(olajju @ 2007 09 12, 16:18)
esu ištekėjusi, rugseji 2 metai kai mes susituoke, o pries tai 3 metus draugavom, man 21 metai, vyrui 25, ir man jau taip norisi vaikelio, bet dar liko metai studijuoti, sie paskutinieji metai. sakiau vyrui kad gal jau ir galima butu pradet , bet jis sako kad turiu baigt mokslus, ir man protas sako :baik,dar surask koki padoru darba, tada ir darbo patirtis bus ir dekretines, o jausmai, sirdis jau nori,o kodel? todel kad jau laikas, man jau liudna buti tik dviese, norisi trecio, vaikelio, bus idomiau gyvent, busim tikra seima, nes kolkas nesijaucia jog mmes seima, vis delto tiesa jog vaiaks yra seimos pagrindas, seimos tam ir kuriamos kad duot nauaj gyvybe, noriu but mamyte  nestuke.gif
*

tu moteris todel ir tas noras atsirado thumbup.gif bet juk nebedaug liko laukt iki moslu pabaigos ir galesit ramei planuot wink.gif nors as jei noreciau pulciau ta pacia akimirka planuot nelaukciau nieko blush2.gif
astulkina
Vaikai - tai gyvenimo prasmė. Kaip be ju...
Arven
Vaikai - vienintelis biologinis musu egzistencijos iprasminimas. Tai vienintele duotybe, atsakanti i klausima, kodel mes cia. Vaiku norisi naturaliai, kaip to norejosi musu tevams, seneliams, pirmajai zmogbezdzionei, dinozaurui...
DaliaG
O aš tai nuo vaikystės svajojau apie vaikus smile.gif Ir dabar suprantu, kodėl tiek svajojau... 4u.gif
Diax
Galiu vardyti priežastis: su SB esame susituokę, turime savo pastogę, darbus. Be to, ir metai savo duoda - nesame tokie jauni, jog nemąstytume apie šeimos pagausėjimą. Kartu - labai norisi atostogų blush2.gif (keista, bet nėštumas man asocijuojasi būtent su atostogomis lotuliukas.gif ). Vyro noras man beveik šventas - o jis mažiuko jau senai nori wub.gif

Tačiau, kad ir kokios bebūtų priežastys, giliai širdyje jaučiu, jog noriu to mažiuko wub.gif Savo mažiuko... Nors, skirtingai nuo kitų merginų, nejaučiau silpnybės vaikams, nors auklė visada būdavau gera blush2.gif Va, bet nėštumo teikiamus džiaugsmus, visada norėdavau patirti. Atsimenu, jog jau 10-ies būdama užsikišusi pagalvę su drauge vaikščiojau lotuliukas.gif doh.gif Nėštumas mane labai žavi - tai tikras stebuklas, t.y. galimybė užmegzti naują gyvybę ir ją išnešioti wub.gif Be to, taip norisi pradėti lankytis mažylių parduotuvėse, kuriose tiek visokių gražių niekučių yra thumbup.gif Norisi ir lėlytės, tokios mažos, kuria galėtum rūpintis ir stebėti kaip ji auga wub.gif
luckyme
niekada nesusimasciau apie tai g.gif tiesiog norim ir tiek,kad pilnaverte seima butu,kad nauja gyvybe i pasauli paleistume,kad butu dar vienas zmogutis kuri galetume myleti ir dar daug kitu priezsciu wub.gif
vestinukas
Mes noretumem antro, bet pirmas bandymas baigesi persileidimu, o dabar net nezinau kazkaip nedrasu, nors jau biologiskai atsirado noras ir pirmajai reik sese ar brolio ax.gif
Haske
nes nuostabu girdeti si zodi MAMA,vaikas tai nuostabiausias dalykas zemeje
irute1984
Na sunku pasakyti kodel? g.gif tikriausiai del to kad jau subrendau motinystei bei galesiu apsrupinti savo atzalele 2.gif kad jam nieko netruktu smile.gif
Ugniukė
Aš irgi jau noriu antro smile.gif Kažkaip pirmasis dar nėra labai didelis, bet labai noriu turėti dar ir ne vieną smile.gif Nes labai geras jausmas būti MAMA, smagu, kai eis taip reikalinga, mylima... kai pabundi ryte ir pamatai plačią šypseną, kai Tave apsikabina iš visų jėgų ir sako Myliu wub.gif...kas gali būti nuostabiau...
idea fix
Labai ilgai vaikų iš vis nenorėjau. Žaidžiau su draugių vaikučiais, bet apie saviškius negalvodavau. Ir vis stebėjausi, kur gi tas mano motiniškas instinktas. g.gif

Paskui atėjo laikas, kai atsirado mano gyvenime labai tinkamas tam reikalui tėtis blush2.gif Ir motinystės instinktas iškart "prasikalė". ax.gif

Iš pradžių galvojau, kad noriu vaikučio, kadangi visos draugės kaip susitarusios man kas savaitė emailus rašo su antraštėm " Aš pastojau", "mum dvylika savaiciu", "as busiu mamytė" - tai lyg jau buvo suveikęs bandos instinktas "ir aš noriu tokio sijono/kelnių/mobiliako...." Bet kažkaip kuo tokiau tuo labiau suvokiu, kad vaikelio noriu dėl kitų priežasčių.

Labiausiai gal dėl to, kad turiu žmogų, su kuriuo norėčiau būti ir vaikutis būtų mudviejų "projektas" - kažkas labai bendro, savo ir nepakartojamo, panašus į mus ir sakančio "tete" ir "mama".... Kas turėtų tėčio akis ir mamos šypseną.. Arba atvirkščiai.... wub.gif

Kažkas tokio.. nelabai aiškiai man šiandie reikšt mintis gaunasi rolleyes.gif
soffi
bigsmile.gif as vaikuciu noriu ir dvieju,pirma planuosim greitu laiku,ogi noriu todel kad,esu vienturte seimoje mazai gimines ir labai liudna visada svajojau apie savo seima apie ne viena o du vaikus jei bus galimybes bus ir trecias bigsmile.gif
Rutca
Anksciau kai buvau dar visai paaugle apie vaikus galvojau tik tiek kad jie mazi ir kvaili padarai su kuriais maziausiai noriu savo gyvenime susidurti doh.gif lotuliukas.gif taciau sutikau vaikina...pamilom vienas kita ir po metu draugystes netycia pastojau....sokas ir neviltis tada susipyne mano sirdyje unsure.gif nes buvau visai jaunute (17) taciau jau po keliu svaiciu mano inkstinktai prisikele ir rekte reke kad as ta mazyli jau dabar myliu uz viska labiau deja praradau ji vos 5- ame nestumo menesyje.....asaros liejosi abiem su vyru, sirdys tiesiog plyste plyso....dabar jau praejo beveik trys metai kaip musu angelelis danguje ir mes jau pamazu pradedam planuoti kita mazyli o kodel??? todel kad vien pagalvojus apie kudiki man ima virpeti sirdis norisi verkti ir su diena imti ir ji jau supuoti ant ranku...myleti globoti ir niekam niekada gyvenime neleisti jo iskaudint rolleyes.gif sakysit as dar jauna??? na tai kas juk mazyliui tai nesvarbu....jam reikia tevu meiles silumos kuria mes galime duoti, nes mes jau dabar ji mylime....dar net nesilaukdami wub.gif
Kempiniukasss
man 25m. rudeni jau bus 26metukai. turiu drauga, ka tik isigijome nama, aplink drauges, bendradarbe nescios. ir man paciai pradejo lysti ikyrios mintys apie leliuka, tariami nestumai prasidejo, kvailas laukimas nesusirgimo doh.gif ir tuo paciu neduoda ramybes mintys kad as dar nepasiruosusi tam, bijau to ka tik gimusio kudikelio, jie man tokie trapus atrodo, bijau kad vaikas uzaugs ir nebereikes manes, kad nenueitu sunkeliais, kad jam kas atsitiks. bijau kad negalesiu suteikti geros mokyklos, geru rubu, gero issilavinimo. ir tuo paciu taip norisi pradeti kurti sia gyvybe. kaip pasiklausau kaip mano nestukes pasakoja kaip atrode ju 18sav ar 30 sav besimezgantis vaikiukas taip sirdele suvirpina wub.gif taip ir kankinuosi viduje su savo dvejonemis verysad.gif labai gera paliko paskaicius jusu mintis ir tikrai manau kad si tema tikrai gera!!!
Rasinka
SVEIKOS,
TIESIOG, NORĖJAU BŪTI MAMA wub.gif
agnyte344
Viena jau turiu,o visda svajojau,kad du vaikiukus tikrai noriu tureti...Taip pat manau,kad geriau kai nera didelio skirtumo amziaus tarp mazyliu...
Noriu labai ir tikiu,kad bus...
grange
Neįisivaizduoju gyvenimo be vaikų. noriu būt mama wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.