Mano drauge turi mergyte, tai vis saktdavo ne noriu, o reikia, tipo tuoj 30m.
Myli ja, bet vis zyzia kiek dasidejo problemu, nei kur isvaryt normaliai. Nesuprantu as jos
Man kaip norejos turet mylima vyra gyvenime, taip pat norisi ir to mazuliuko...
As visada ziuredama i leliukus, zinojau, kad noriu, tik tam reikejo sutikt ta zmogu, su kuriuo nori tu vaiku. Dabar abu norim, norejom nuo pradziu, tik neskubejom, o dabar tik laukiam kada lauksimes
Mano drauge turi mergyte, tai vis saktdavo ne noriu, o reikia, tipo tuoj 30m. Myli ja, bet vis zyzia kiek dasidejo problemu, nei kur isvaryt normaliai. Nesuprantu as jos Man kaip norejos turet mylima vyra gyvenime, taip pat norisi ir to mazuliuko...
As ir labai noriu vaikelio nesvarbu kas butu mergyte ar berniukas,manau kad jau tam esu pasirengusi ir isitvirtinus gyvenime,noriu vaikelio panasaus i vyra
mes labai laukiame savo mazyles,nors ir pries pastojant turejome tik basa buta,bet dabar jau viska susitvarkeme,jei nebuciau pastojusi tai jauciu dar ilgai butume buto nesusitvarke
Vakelio kodel norime?
Vaikelis tai juk dalelyte musu paciu...Tai juk tokia palaima, isnesioti,pajausti ta meile savyje...bendrauti su dar tik uzsimezgusia gyvybe ...laukti ir galvoti kas bus mergyte ar berniukas,pirkti rubelius ir zaisliukus skirtus tik siam angelui kuris yra tavyje.....pamatyti jo plakancia sirdele ....ir zinoti kad jis yra tik jusu ir kad jis jus vadins paciais graziausiais zodziais pasaulyje...mamyte,teveli....Dieve mes taip norime to vaikelio ir yra daugybe tam paaiskinimu...Bet visu pirma tai yra ,kad mes norime tos dalelytes musu meiles, kuri gimtu,augtu,brestu ir butu panasi i mus.....
Manau,kad si tema be reikalo uzvesta..
Priežasties negalėčiau pasakyti, nes tikriausiai tas noras toks natūralus ir prigimtinis, kad jį nesugalvojau, o tiesiog visu kūnu pajutau. Pirmiausia susiradau tinkamą "tėtį", įsimylėjau, ir dabar jau nėr kur dėtis, kai ima virpėt širdis, pamačius kienonors kūdikį ar nėštukę. Jau taip norisi turėt bendrą savo ir mylimojo atžalėlę, kurią mylėčiau, kuria rūpinčiausi, džiaugčiausi...
Na manau , kad visos mes vaikelio norim beveik dėl tų pačių norų
Kodel mes norime vaikelio?
Man atrodo, kad mes su vyru taip smarkiai mylime vienas kita, tiek jau susikaupe tos meiles, kad tiesiog pasidare butina ja pasidalinti su treciu Norisi tikros, tvirtos seimos, norisi mokinti maza zmogeliuka geru dalyku, norisi pasakoti jam pasakas ir labai-labai myleti))))
Nes labai vienas kitą mylim
zinau kad noriu, o kodel negaliu pasakyt, nes nezinau
Vaikelio norisi todel kad matyt kaip jis auga, kai jis laimingas ir juo rupintis. Kaip jis krykstauja =]
noriu... jau tris menesius tiesiog kliedziu.. mirstu, kai pamatau gatvej, parduotuvej vaikutu. taip noriu pakalbint, paglostyt, priglaust. bet belieka tik nusisypsot, ir kaip dziaugiuos, kai vaikiukas tau nusisypso atgal...
noriu, nes kazko tikrai truksta... kazkaip jau atsibuvom dviese, reikia trecio, kaip kazkas sake, kuris ropotu teveliu lovoje ir guguotu... sirdutej turiu tiek daug meiles, kad reikia man ja su kazkuo pasidalinti dar... ne tik su busimu vyru... motinystes instinkata tikriausiai turiu nuo tada, kai pradejau kalbeti noriu rupintis ir dabar is meiles ir su meile... noriu savo vaikutyje matyti mylimojo akis.. Papildyta: vajei, kiek klaidu padariau
norim, nes galvojam kad jau laikas ji tureti
Ir mes norim
Kad laikas vaikelį tureti, pati širdelė kužda
O kai jis atsiranda, tai supranti, kad visas gyvenimas skirtas jam , ir gyveni dėl jo
Net nežinau kodėl- ir negalvoju. kol neturėjom vaikelio tai kažkaip ir negalvojau, kad noriu jų kažkaip nereikėjo ir tiek. Ir visiškai nenorėjau. O dabar kai pasižiūriu į savo princesę, tai... O kai kurią čia dieną pagalvojau, kad gal jau vėl laukiuosi, tai širdis vos iš krūtinės neiššoko, akims pasidarė karšta, norėjosi, kuo greičiau įsitikinti, kad aš teisi arba ne...
visą gyvenimą žinojau, kad man šeima svarbiau už karjerą. kad vaikelis būtinas šeimoje. bet deja, ne visoms lemta iškart užsimanius tapti
gyvenimo be vaikų neįsivaizduoju, yai yra pats geriausias dalykas gyvenime
Aš visada jų norėjau, man jie daug džiaugsmo ir laimės atneša. Neįsivaizduoju savęs be vaikų
Kazkaip sunku vienareiksmiskai pasakyti, kodel noriu vaikelio. Tai yra gamta, kada protu nesuvokiama, o taip norisi. As iki 24 metu nenorejau ir vien tik nuo minties apie vaika, man darydavosi pikta. Paskui, matyt, suaugau kaip moteris ir dabar labai noriu. Bet noriu ne protu, tas noras visa mane apemes... Net sunku paaiskinti. Jau pora kartu jauciau didelius sukretimus, kai suzinojau, kad mano drauges laukiasi. Taip sunku buvo... Taip sirdele spaude. Pirmas vyras visuomet sakydavo, as dar per jaunas vaikams. Issiskyrem... Dabartinis draugas lyg ir noretu, bet taip ir nesuprantu - jis nori ar nenori. Nors vaikus tai labai myli, matosi is jo zvilgsnio. As toki silpnuma jauciu kaip paimu kudikeli ant ranku, tokia begaline meile... Toks noras priglausti savo mazuliuka prie krutines ir apglebti, apsaugoti nuo viso pasaulio... Net ir dabar jauciu ta nora ir poreiki priglausti vaikiuka prie krutine, kad ir ne savo....
o as is vis kvaila...
gyvenu su vaikinu jau treti metai, jis turi jau suneli keturiu ir vaiku jis nelabai nori . o man 23 ir pradejo motinystes instinktai guguoti... labai noriu kudikio... seimos... panasu, kad mano vaikinas dar nera tam pasiruoses, o as vistiek noriu... ir esu pasiryzus net vienisa mama buti...susikurti seima is dvieju - mamos ir vaikucio....
Grazu stebeti mazylio augima, jo pasiekimus ir isdaigas
QUOTE(Klepesova @ 2007 07 20, 17:51) Net nežinau kodėl- ir negalvoju. kol neturėjom vaikelio tai kažkaip ir negalvojau, kad noriu jų kažkaip nereikėjo ir tiek. Ir visiškai nenorėjau. O dabar kai pasižiūriu į savo princesę, tai... O kai kurią čia dieną pagalvojau, kad gal jau vėl laukiuosi, tai širdis vos iš krūtinės neiššoko, akims pasidarė karšta, norėjosi, kuo greičiau įsitikinti, kad aš teisi arba ne... Tai palauk kaip ten
sako kai zkogus mirsta gimineje tai dazniausiai gimsta naujas vaikelis.kaip tariamas pakeitimas. is pradziu tuo netikejau.bet pries 2 metus mire mano mama ir as kazkaip noriu leliaus.galbut kazkiek uzpildytu jis tustuma man ir kitiems.kai mire mano dedes teta tai jie susilauke mergytes.tai ji is pradziu labai buvo panasi i teta
Noriu, nes pajutau, kad jau esu visiskai subrendusi buti mama. Man 25 m., su vyru kartu jau 9 metai. Bet aisku, kai nori, tai ir negauni... belieka tiketis, kad stebukliukas jau ne uz kalnu
norėjau vaikiuko nuo 19-20metų, deja susilaukiau tik 24m. o kodėl norėjau? gal todėl, kad meilės buvo tiek daug,kad norėjau ją atiduoti savo kūnui ir kraujui, sutikau tokį žmogų, kuris taip pat norėjo savo meilę padalinti mažąjam kūriniui. ir tiesa - tos meilės dar per kraštus liejasi - todėl jau dirva ruošiama antram, kažkaip širdis trokšta ir trečio, o dėl ketvirto - su vyru derėsiuos
As labai myliu savo vyra (tikiuos, kad ir jis taip pat mane labai myli
QUOTE(_plunksnele_ @ 2006 09 09, 19:43) Na ir kaip galima tu maziuku nemyleti?! Papildyta: ...taip susigraudinau... As taip pat susigraudinau perskaiciusi... QUOTE(pandora2006 @ 2007 07 31, 11:42) sako kai zkogus mirsta gimineje tai dazniausiai gimsta naujas vaikelis.kaip tariamas pakeitimas. is pradziu tuo netikejau.bet pries 2 metus mire mano mama ir as kazkaip noriu leliaus.galbut kazkiek uzpildytu jis tustuma man ir kitiems.kai mire mano dedes teta tai jie susilauke mergytes.tai ji is pradziu labai buvo panasi i teta As ir girdejautoki posaki,ir pirma karta jis man isipilde kai susilaukiau sunelio,o po keliu menesiu mire mano senelis
Noriu ,nes jau laikas...nes mes abu norime
kodel? todel kad apie tai pagalvojus mano sirdyje ima kilti keistas karstis, norisi tarsi islieti ji aplinkui, toks neapsakomas geris ir tokia gera savijauta.
ir as pagalvojau, kodel?
esu ištekėjusi, rugseji 2 metai kai mes susituoke, o pries tai 3 metus draugavom, man 21 metai, vyrui 25, ir man jau taip norisi vaikelio, bet dar liko metai studijuoti, sie paskutinieji metai. sakiau vyrui kad gal jau ir galima butu pradet , bet jis sako kad turiu baigt mokslus, ir man protas sako :baik,dar surask koki padoru darba, tada ir darbo patirtis bus ir dekretines, o jausmai, sirdis jau nori,o kodel? todel kad jau laikas, man jau liudna buti tik dviese, norisi trecio, vaikelio, bus idomiau gyvent, busim tikra seima, nes kolkas nesijaucia jog mmes seima, vis delto tiesa jog vaiaks yra seimos pagrindas, seimos tam ir kuriamos kad duot nauaj gyvybe, noriu but mamyte
QUOTE(olajju @ 2007 09 12, 16:18) esu ištekėjusi, rugseji 2 metai kai mes susituoke, o pries tai 3 metus draugavom, man 21 metai, vyrui 25, ir man jau taip norisi vaikelio, bet dar liko metai studijuoti, sie paskutinieji metai. sakiau vyrui kad gal jau ir galima butu pradet , bet jis sako kad turiu baigt mokslus, ir man protas sako :baik,dar surask koki padoru darba, tada ir darbo patirtis bus ir dekretines, o jausmai, sirdis jau nori,o kodel? todel kad jau laikas, man jau liudna buti tik dviese, norisi trecio, vaikelio, bus idomiau gyvent, busim tikra seima, nes kolkas nesijaucia jog mmes seima, vis delto tiesa jog vaiaks yra seimos pagrindas, seimos tam ir kuriamos kad duot nauaj gyvybe, noriu but mamyte tu moteris todel ir tas noras atsirado
Vaikai - tai gyvenimo prasmė. Kaip be ju...
Vaikai - vienintelis biologinis musu egzistencijos iprasminimas. Tai vienintele duotybe, atsakanti i klausima, kodel mes cia. Vaiku norisi naturaliai, kaip to norejosi musu tevams, seneliams, pirmajai zmogbezdzionei, dinozaurui...
O aš tai nuo vaikystės svajojau apie vaikus
Galiu vardyti priežastis: su SB esame susituokę, turime savo pastogę, darbus. Be to, ir metai savo duoda - nesame tokie jauni, jog nemąstytume apie šeimos pagausėjimą. Kartu - labai norisi atostogų
Tačiau, kad ir kokios bebūtų priežastys, giliai širdyje jaučiu, jog noriu to mažiuko
niekada nesusimasciau apie tai
Mes noretumem antro, bet pirmas bandymas baigesi persileidimu, o dabar net nezinau kazkaip nedrasu, nors jau biologiskai atsirado noras ir pirmajai reik sese ar brolio
nes nuostabu girdeti si zodi MAMA,vaikas tai nuostabiausias dalykas zemeje
Na sunku pasakyti kodel?
Aš irgi jau noriu antro
Labai ilgai vaikų iš vis nenorėjau. Žaidžiau su draugių vaikučiais, bet apie saviškius negalvodavau. Ir vis stebėjausi, kur gi tas mano motiniškas instinktas.
Paskui atėjo laikas, kai atsirado mano gyvenime labai tinkamas tam reikalui tėtis Iš pradžių galvojau, kad noriu vaikučio, kadangi visos draugės kaip susitarusios man kas savaitė emailus rašo su antraštėm " Aš pastojau", "mum dvylika savaiciu", "as busiu mamytė" - tai lyg jau buvo suveikęs bandos instinktas "ir aš noriu tokio sijono/kelnių/mobiliako...." Bet kažkaip kuo tokiau tuo labiau suvokiu, kad vaikelio noriu dėl kitų priežasčių. Labiausiai gal dėl to, kad turiu žmogų, su kuriuo norėčiau būti ir vaikutis būtų mudviejų "projektas" - kažkas labai bendro, savo ir nepakartojamo, panašus į mus ir sakančio "tete" ir "mama".... Kas turėtų tėčio akis ir mamos šypseną.. Arba atvirkščiai.... Kažkas tokio.. nelabai aiškiai man šiandie reikšt mintis gaunasi
Anksciau kai buvau dar visai paaugle apie vaikus galvojau tik tiek kad jie mazi ir kvaili padarai su kuriais maziausiai noriu savo gyvenime susidurti
man 25m. rudeni jau bus 26metukai. turiu drauga, ka tik isigijome nama, aplink drauges, bendradarbe nescios. ir man paciai pradejo lysti ikyrios mintys apie leliuka, tariami nestumai prasidejo, kvailas laukimas nesusirgimo
SVEIKOS,
TIESIOG, NORĖJAU BŪTI MAMA
Viena jau turiu,o visda svajojau,kad du vaikiukus tikrai noriu tureti...Taip pat manau,kad geriau kai nera didelio skirtumo amziaus tarp mazyliu...
Noriu labai ir tikiu,kad bus...
Neįisivaizduoju gyvenimo be vaikų. noriu būt mama
|