Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda: l/d "Rūta"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ginttux
mes jau greit lankysime si darzeli laukiam kol praeis gripai bet turime skubiau pradeti nes man balandi i darbeli o dar va pradesim pratintis ir susirgs kaip baisu kad nespesime priprasti schmoll.gif
ginttux
mes patekom i zirniuku grupe, o kiek issinekejom su drauge kad jos vaiaks ejo i tapacia grupe bet ji vadinoosi spalviukai ar gali taip buti?
ginttux
mamytes pasakykite i grupes kurias eina vaiku aukletoju auklyciu vardus, ar gera ar ne?
Leilla
Vyresnysis eina į varpelių grupę auklėtojos Vida ir Laima, auklytė Danutė neturiu nieko prieš pasakyti, man patinka ax.gif , mažasis į Pelėdžiukų grupę eina ten auklėtojos Violeta ir Alma, auklytė Alma- tai taip pat nieko prieš neturiu pasakyti, manau vaikams pasisekė 4u.gif
O lopšelyje kai buvo tai lankė Ančiukų grupę, ten auklėtojos Regina ir Vida (iš Varpelių gr) ir auklytė Danutė, nu vaikai be jokių ašarų ten pasilikdavo , buvau girdėjusi kad tą grupę skaitė geriausia bigsmile.gif nors ir kitos auklėtojos gal geros tik negirdėjau nieko apie jas smile.gif
ginttux
Gal kas galite pasakyti spalviuku grupe kur randasi?
Ir kaip 9grupes vyresniuju pavadinimas berods Azuoliuku,berods auletojos rasa ir reda kaip jos ir kaip auklyte?
Siga*
QUOTE(ginttux @ 2009 03 21, 15:53)
Gal kas galite pasakyti spalviuku grupe kur randasi?
Ir  kaip 9grupes vyresniuju pavadinimas berods Azuoliuku,berods auletojos rasa ir reda kaip jos ir kaip auklyte?
*

spalviuku grupe yra iskart tiesiai ateju pirmos duris ieiti,o kitos duris tiesiai priesais vedejos kabineta,i ja ejo mano dicke

o dabar eina i azuoliuku grupe,tai aukletojos Rita ir Reda, superines jos thumbup.gif geresniu aukletoju negalejome turet, dukriuks laiminga eina i darza, auklyte irgi superine thumbup.gif
ginttux
taiva teisingai sake drauge kad jos mergyte ejo i spalviuku o mano i tas apcias duris tai jos dabar vadinasi zirniuku, mes pabegom is ju, kaip ir raso kad dirba ta Rasa 2psl

einam i pabirucius ir sake kitamet papulsim i azuoliuku... thumbup.gif
ginttux
4u.gif
Leilla
vangiai čia renkasi to darželio mamytės blink.gif
ginttux
schmoll.gif schmoll.gif verysad.gif
Lexana
QUOTE(IngaKo @ 2008 11 23, 13:57)
Leilla, tavo mazasis pas peledziukus eina, kaip ir manasis, ir Lexanos mergyte smile.gif Mano bernuzelis eilini karta serga, jauciu, is grupes pats didziausias sirgalinis yra.
*

Mano mergytė irgi sirgti pradėjo darželį lankydama, tai dabar rugsėjį eis tiktai, iki to laiko namie pabus. unsure.gif Gydytoja primygtinai reikalavo neleisti dar. O kaip nuliūdo pupa. unsure.gif Patiko jai darželį lankyti, draugų susirado. sad.gif

QUOTE(Leilla @ 2008 11 23, 21:24)
kaip vardai jusi vaikiuku ?

mes tai eilini karta irgi sergam, nuo rudens esam eje gal 3 savaites tik  doh.gif
*

Mano Nikolė. ax.gif Prieš tai tą grupę lankė Andrėja, mano vyresnėlė. smile.gif Dabar pas Boružėles paruošiamojoje klasėje ji. smile.gif

Va va, mes irgi panašiai, tad atidėjome rudeniui darželio lankymą. sad.gif
IngaKo
Lexana, kaip liudna, kad Nikole negali i darziuka eiti. Tavoji mergaite mano Ainiu ismoke 3 metukus pirstukais parodyt, vis jam neiseidavo, o viena diena parejes, man sako, va, kaip mane Nikole ismoke. Ir dar viena vakara aukletoja sako, Ainius pasakojo, kad kai bus didelis, jo zmona Andreja bus. Abu su vyru galvojom galvojom is kur jis ta varda sugalvojo. Dabar man aisku, is kur smile.gif Sveikateles Nikolei.
Lexana
QUOTE(IngaKo @ 2009 04 15, 22:31)
Lexana, kaip liudna, kad Nikole negali i darziuka eiti. Tavoji mergaite mano Ainiu ismoke 3 metukus pirstukais parodyt, vis jam neiseidavo, o viena diena parejes, man sako, va, kaip mane Nikole ismoke. Ir dar viena vakara aukletoja sako, Ainius pasakojo, kad kai bus didelis, jo zmona Andreja bus. Abu su vyru galvojom galvojom is kur jis ta varda sugalvojo. Dabar man aisku, is kur smile.gif Sveikateles Nikolei.
*

Oi, kaip skaniai pasijuokėm su MB. laugh.gif Šaunuolis Tavo Ainius. smile.gif O Nikolytė labai laukia, kada pradės vėl eiti į daržiuką. Pasiilgo vaikų labai, o ir nuo namų pailsėti gerai sekasi jai ten. smile.gif Ne tiek jau daug ir liko laukti iki to rugsėjo. Vasarą pailsės dar ir tada prasidės rimtas jos "darbelis". O Andrėja į mokyklą jau iškeliaus.
ciku_caku
mes uzrasem i eile lopselyje savo sunu, pradesim lankyt po poros metu...idomus atsiliepimai apie si lopseli - darzeli 4u.gif
Lexana
Ciku caku, labai laiku uzraset, tiesa sakant, nes dabar kitos dar besilaukiancios jau eina uzrasyti vaiko i darzeli. blink.gif Mes savo vyresnele uzrasem kai jai buvo 6-7 men., vidurinele - kai buvo 3 men., o mazeli - 5 dienu. hihihi.gif

Siaip nezinau, kaip kitoms, bet man gana normalus sis darzelis. Gal dar del to, kad niekada nesitikiu darzelyje rasti prabangos, o tik gera ir linksma bendravima bei supratinguma mano vaikams? Aukletojos isties saunios, o ypac lopselinuku. wub.gif

Su nekantrumu laukiame rugsejo, kada vel mano priencesyte keliaus pas savo draugus. smile.gif
Pakalnute_klp
Sveiki, zadu vesti sunu i si darzeli, i paruosiamaja grupe. taip jau gavos, kad persikrausteme i Simonaitytes g ir tenka paskutinius metus keist darzeli. Gal kas gali patart i kokia paruosiamaja grupe geriau vest? Kiek ir kokios jos ten yra?
Leilla
mano dickis eis i paruosiamaja ,tik pavadinimo nezinau blush2.gif reikes uzeiti i darzeli pasidometi i kuria tiksliai musiskiai vaikai pereis smile.gif
Pakalnute_klp
butu malonu, jei suzinotumet, as kita savaite jau zadu eit uzrasyt, rygsejis ant nosies. taip nenoriu keist darzelio, bet del patogumo tenka
Leilla
vaikas mano sako lyg i boruzeliu eis, tai pasitikslinti reikes smile.gif kartais ten ne dvi grupes tera paruosiamuju nepamenu g.gif
Pakalnute_klp
gali buti, kad dvi, kazkas cia minejo del boruzeliu
Leilla
tai turbut maniskis ten ir keliaus smile.gif,idomu kokie atsiliepimai apie sios grupes aukletojas ax.gif ? gal kieno vaikuciai ten paruosiamaja baige bigsmile.gif
Pakalnute_klp
tai buvo kazkur atsiliepimai neblogi, bet bijau kad musu pageidavimu gali neklausyti direktore
Leilla
siaip reiktu kuo anksciau kreiptis nelaukt,nes tokiu laiku jauciu jau grupes suformuotos smile.gif
Pakalnute_klp
na as skambinau, klausiau ar turi laisvu vietoj priesmokykleneje grupeje, sake turi, tik neaisku kurioje, bet rase svietimo skyriaus puslapyje, kad 13 vietu laisvu
Leilla
oho nemazai vietu, negi bus vaiko grupe nubyrejusi g.gif
IngaKo
Apie Boruzeliu grupe esu girdejusi, kad nebloga, bet nieko konkretaus.
Pakalnute_klp
vakar mus uzrase i Boruzeliu grupe, aukletoja nebloga pasirode, toks siltas zmogus, gal visai nieko bus. kiek maciau ten nera plastikiniu langu, ar salta buna saltu sezonu?
IngaKo
Plastikiniu langu tikrai nera, bet ziema kaitina radiatoriai kaip reikiant, tai salta nelabai ir buna, bet itariu, kad dar nuo grupes priklauso - vienur geresni langai, kitur prastesni.
Leilla
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 08 26, 10:46)
vakar mus uzrase i Boruzeliu grupe, aukletoja nebloga pasirode, toks siltas zmogus, gal visai nieko bus. kiek maciau ten nera plastikiniu langu, ar salta buna saltu sezonu?
*

tai su mano vaiku kartu eis smile.gif
Pakalnute_klp
aukletoja tokia nieko pasirode visai
Leilla
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 08 29, 13:43)
aukletoja tokia nieko pasirode visai
*

o jus jau lankote ?
Pakalnute_klp
dar ne, bet kai buvau nuejus uzrasyt, tai direktore nuvede parodyti grupe, tai tuo paciu su aukletoja pasnekejau
Leilla
mes rugsejo pirmaja pasirodysime ax.gif
Pakalnute_klp
tikiuosi ir mes, siaip dar kostim, bet gydytoja sake net pasveikus dar savaite kosima kol issivalys, tai nujauciu jau leis eit, nes 2 savaites gydemes
Lexana
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 08 21, 00:38)
Sveiki, zadu vesti sunu i si darzeli, i paruosiamaja grupe. taip jau gavos, kad persikrausteme i Simonaitytes g ir tenka paskutinius metus keist darzeli. Gal kas gali patart i kokia paruosiamaja grupe geriau vest? Kiek ir kokios jos ten yra?
*

Yra dvi grupės: Saulučių ir Boružėlių. Mano vyresnėlė šiemet lankė Boružiukus. wub.gif Auklėtojos FANTASTIŠKOS!!! Labai tikiuosi, kad ir vidurinėlė pateks į Boružiukus. wub.gif Ir dabar vis užeiname į darželį su auklėtojomis paplepėti, jų aplankyti. friends.gif Gal kiek neįprastai šeimininkėlė Aldutė pasirodys, bet ilgiau pabendravus pamatysite, kad visai šauni moterytė ir ji. thumbup.gif
Dėl plastikinių langų - žiemą šildo pakankamai ir net per šilta būna, tad tie langai tikrai įtakos neitin turi.
Auklėtojos labai užsiima su vaikiukais. Mano Andrėja laisvai skaito, skaičiuoja ir tiek visko išmoko Boružėlėse, kad net apsakyti sunku. yahoo.gif Ir su liūdesio ašarėle pasakėm "Sudie" darželiui ir auklėtojoms per išleistuves, nes su šioje grupėje visi buvome tapę tarsi šeima. wub.gif
Pakalnute_klp
susirgo maniskis plauciu uzdegimu pries pat rugsejo 1:( tai pradesim lankyt nauja darzeli tik kita savaite
Leilla
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 08 31, 21:52)
susirgo maniskis plauciu uzdegimu pries pat rugsejo 1:( tai pradesim lankyt nauja darzeli tik kita savaite
*

vajej, na sveikatytes jums 4u.gif susitiksim tada veliau smile.gif

as susiruosiu ir leksiu jau gelyciu aukletojoms smile.gif, taip keista ryte anksti keltis, o diena reiks buti be vaiku surmulio, sunku man bus kol priprasiu, atrodo pavargstu nuo vaiku,nuo ju barniu, bet kai viena pasilieku,man truksta ju blush2.gif tik tiek raminu save, kad vaikams darziuke geriau nei namie blush2.gif kaip vaikas man sako, kodel tu mamyte tik tvarkaisi,valgyt visada darai, o su mumis nepazaidi ? doh.gif bet istikruju taip ir yra,kad sukies po namus ir sukies, o su vaikais dazniausiai kazka nuveiki tik isejus is namu. Aisku ir nami kazka pazaidziam, bet tikrai ne daznai .Kaip jums ,jus turbut daugiau laiko skiriate ? blush2.gif
IngaKo
As irgi siandien namie likau viena smile.gif Nerandu sau vietos, taip keista.
Leilla, as su savuoju bernuzeliu nelabai pazaidziu, musu tetukas yra geriausias zaidimu draugas, uz tai Ainius yra tetuko ,o ne mamytes vaikas blush2.gif
Leilla
Aretas sake mamos jau prase sianien, nu gal pripras kaip nors doh.gif nors keista, nes ryte su nuotaika ejo g.gif
Lexana
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 08 31, 22:52)
*

Sveikite kuo greiciau. mirksiukas.gif

Buvome ir mes nueje po mokyklos i darzeli aukletoju pasveikinti. Pas Peledziukus vaikai kaip tik pietauti ruosesi. Tai gana linksmi visi, neverke nei vienas. Rytoj jau ir maniske eis pas vaikucius. 4u.gif
Leilla
QUOTE(Lexana @ 2009 09 01, 12:07)
Buvome ir mes nueje po mokyklos i darzeli aukletoju pasveikinti. Pas Peledziukus vaikai kaip tik pietauti ruosesi. Tai gana linksmi visi, neverke nei vienas. Rytoj jau ir maniske eis pas vaikucius. 4u.gif
*

tai manaji jau buvo nuramine matyt thumbup.gif
Lexana
QUOTE(Leilla @ 2009 09 01, 13:09)
tai manaji jau buvo nuramine matyt  thumbup.gif
*

Tavo ziogas buvo ramut ramytelis, o Nikole pamates sypsojosi iki ausu. laugh.gif
Leilla
nu kaip saunu tada drinks_cheers.gif man svarbiausiai kad noriai eitu i darziuka bigsmile.gif
o mane dabar ta tyla zudo, rodos girdziu net kaip spengia ausyse, o kaimynai isvis turbut dziaugiasi,kad pailses nuo surmulio mano vaikiuku biggrin.gif
o tai Nikole laukia turbut kada eis i darzeli smile.gif ?
Lexana
QUOTE(Leilla @ 2009 09 01, 13:49)
nu kaip saunu tada  drinks_cheers.gif  man svarbiausiai kad noriai eitu i darziuka  bigsmile.gif
o mane dabar ta tyla zudo, rodos girdziu net kaip spengia ausyse, o kaimynai isvis turbut dziaugiasi,kad pailses nuo surmulio mano vaikiuku  biggrin.gif
o tai Nikole laukia turbut kada eis i darzeli smile.gif ?
*

Neapsakomai laukia. Labai ji liudejo, kai gydytoja rekomenadavo namie pabuti iki rugsejo. unsure.gif Bet aciudie laikas neprailgo jai ir rytoj jau darzelyje su vaikais gales draugauti. wub.gif

O namie tyla ir pas mus bus. Liksiu tik su maziuku namuciuose. Andreja i mokykla, Nikole - darelyje bus. ax.gif
IngaKo
Kaip atbuvot dienele darziuke? Manasis su nuotaika parejo, bet jau ryt nebenori eit. Ziuresim, kaip is ryto bus.
Leilla
mano po pietu jau linksmas buvo, bet sake nebenori eiti doh.gif lotuliukas.gif bet nieko pirma diena, tai galejo buti kad taip susviete biggrin.gif
rasiuksvan
O kas girdeti apie aukletoja Rasa unsure.gif ji lopselinukus turi tad idomi jusu mamyciu nuomone? 2psl kai perskaiciau truputi siurpas nukrete negi tai tiesa? kas kas vedat savo vaikucius pas ja?
Leilla
QUOTE(rasiuksvan @ 2009 09 01, 19:03)
O kas girdeti apie aukletoja Rasa unsure.gif  ji lopselinukus turi tad idomi jusu mamyciu nuomone? 2psl kai perskaiciau truputi siurpas nukrete negi tai tiesa? kas kas vedat savo vaikucius pas ja?
*

as rasiau kaip buvo tada kai mano vaikas ejo pas ja, o kaip dabar negaliu pasakyti, nesusiduriu daugiau su ja g.gif
Pakalnute_klp
O mums siandien pavaduotoja paskambino ir pasake, kad esam perkelti i Sauluciu grupe, nes pasirodo i Boruzeliu grizo tie vaikai, kurie buvo iseje is darzelio ir ten jau 18 vaiku, o sauluciu tik 15. gaila, aukletoja Boruzeliu atrode idomesne:)
rasiuksvan
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 09 02, 13:19)
O mums siandien pavaduotoja paskambino ir pasake, kad esam perkelti i Sauluciu grupe, nes pasirodo i Boruzeliu grizo tie vaikai, kurie buvo iseje is darzelio ir ten jau 18 vaiku, o sauluciu tik 15. gaila, aukletoja Boruzeliu atrode idomesne:)
*

Oho blink.gif o koks aukletojos vardas Boruzeliu grupeje, ir kokia dabar bus? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.