mes jau greit lankysime si darzeli laukiam kol praeis gripai bet turime skubiau pradeti nes man balandi i darbeli o dar va pradesim pratintis ir susirgs kaip baisu kad nespesime priprasti
mes patekom i zirniuku grupe, o kiek issinekejom su drauge kad jos vaiaks ejo i tapacia grupe bet ji vadinoosi spalviukai ar gali taip buti?
mamytes pasakykite i grupes kurias eina vaiku aukletoju auklyciu vardus, ar gera ar ne?
Vyresnysis eina į varpelių grupę auklėtojos Vida ir Laima, auklytė Danutė neturiu nieko prieš pasakyti, man patinka
O lopšelyje kai buvo tai lankė Ančiukų grupę, ten auklėtojos Regina ir Vida (iš Varpelių gr) ir auklytė Danutė, nu vaikai be jokių ašarų ten pasilikdavo , buvau girdėjusi kad tą grupę skaitė geriausia
Gal kas galite pasakyti spalviuku grupe kur randasi?
Ir kaip 9grupes vyresniuju pavadinimas berods Azuoliuku,berods auletojos rasa ir reda kaip jos ir kaip auklyte? QUOTE(ginttux @ 2009 03 21, 15:53) Gal kas galite pasakyti spalviuku grupe kur randasi? Ir kaip 9grupes vyresniuju pavadinimas berods Azuoliuku,berods auletojos rasa ir reda kaip jos ir kaip auklyte? spalviuku grupe yra iskart tiesiai ateju pirmos duris ieiti,o kitos duris tiesiai priesais vedejos kabineta,i ja ejo mano dicke o dabar eina i azuoliuku grupe,tai aukletojos Rita ir Reda, superines jos
taiva teisingai sake drauge kad jos mergyte ejo i spalviuku o mano i tas apcias duris tai jos dabar vadinasi zirniuku, mes pabegom is ju, kaip ir raso kad dirba ta Rasa 2psl
einam i pabirucius ir sake kitamet papulsim i azuoliuku...
vangiai čia renkasi to darželio mamytės
QUOTE(IngaKo @ 2008 11 23, 13:57) Leilla, tavo mazasis pas peledziukus eina, kaip ir manasis, ir Lexanos mergyte Mano mergytė irgi sirgti pradėjo darželį lankydama, tai dabar rugsėjį eis tiktai, iki to laiko namie pabus. QUOTE(Leilla @ 2008 11 23, 21:24) Mano Nikolė. Va va, mes irgi panašiai, tad atidėjome rudeniui darželio lankymą.
Lexana, kaip liudna, kad Nikole negali i darziuka eiti. Tavoji mergaite mano Ainiu ismoke 3 metukus pirstukais parodyt, vis jam neiseidavo, o viena diena parejes, man sako, va, kaip mane Nikole ismoke. Ir dar viena vakara aukletoja sako, Ainius pasakojo, kad kai bus didelis, jo zmona Andreja bus. Abu su vyru galvojom galvojom is kur jis ta varda sugalvojo. Dabar man aisku, is kur
QUOTE(IngaKo @ 2009 04 15, 22:31) Lexana, kaip liudna, kad Nikole negali i darziuka eiti. Tavoji mergaite mano Ainiu ismoke 3 metukus pirstukais parodyt, vis jam neiseidavo, o viena diena parejes, man sako, va, kaip mane Nikole ismoke. Ir dar viena vakara aukletoja sako, Ainius pasakojo, kad kai bus didelis, jo zmona Andreja bus. Abu su vyru galvojom galvojom is kur jis ta varda sugalvojo. Dabar man aisku, is kur Oi, kaip skaniai pasijuokėm su MB.
mes uzrasem i eile lopselyje savo sunu, pradesim lankyt po poros metu...idomus atsiliepimai apie si lopseli - darzeli
Ciku caku, labai laiku uzraset, tiesa sakant, nes dabar kitos dar besilaukiancios jau eina uzrasyti vaiko i darzeli.
Siaip nezinau, kaip kitoms, bet man gana normalus sis darzelis. Gal dar del to, kad niekada nesitikiu darzelyje rasti prabangos, o tik gera ir linksma bendravima bei supratinguma mano vaikams? Aukletojos isties saunios, o ypac lopselinuku. Su nekantrumu laukiame rugsejo, kada vel mano priencesyte keliaus pas savo draugus.
Sveiki, zadu vesti sunu i si darzeli, i paruosiamaja grupe. taip jau gavos, kad persikrausteme i Simonaitytes g ir tenka paskutinius metus keist darzeli. Gal kas gali patart i kokia paruosiamaja grupe geriau vest? Kiek ir kokios jos ten yra?
mano dickis eis i paruosiamaja ,tik pavadinimo nezinau
butu malonu, jei suzinotumet, as kita savaite jau zadu eit uzrasyt, rygsejis ant nosies. taip nenoriu keist darzelio, bet del patogumo tenka
vaikas mano sako lyg i boruzeliu eis, tai pasitikslinti reikes
gali buti, kad dvi, kazkas cia minejo del boruzeliu
tai turbut maniskis ten ir keliaus
tai buvo kazkur atsiliepimai neblogi, bet bijau kad musu pageidavimu gali neklausyti direktore
siaip reiktu kuo anksciau kreiptis nelaukt,nes tokiu laiku jauciu jau grupes suformuotos
na as skambinau, klausiau ar turi laisvu vietoj priesmokykleneje grupeje, sake turi, tik neaisku kurioje, bet rase svietimo skyriaus puslapyje, kad 13 vietu laisvu
oho nemazai vietu, negi bus vaiko grupe nubyrejusi
Apie Boruzeliu grupe esu girdejusi, kad nebloga, bet nieko konkretaus.
vakar mus uzrase i Boruzeliu grupe, aukletoja nebloga pasirode, toks siltas zmogus, gal visai nieko bus. kiek maciau ten nera plastikiniu langu, ar salta buna saltu sezonu?
Plastikiniu langu tikrai nera, bet ziema kaitina radiatoriai kaip reikiant, tai salta nelabai ir buna, bet itariu, kad dar nuo grupes priklauso - vienur geresni langai, kitur prastesni.
aukletoja tokia nieko pasirode visai
dar ne, bet kai buvau nuejus uzrasyt, tai direktore nuvede parodyti grupe, tai tuo paciu su aukletoja pasnekejau
mes rugsejo pirmaja pasirodysime
tikiuosi ir mes, siaip dar kostim, bet gydytoja sake net pasveikus dar savaite kosima kol issivalys, tai nujauciu jau leis eit, nes 2 savaites gydemes
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 08 21, 00:38) Sveiki, zadu vesti sunu i si darzeli, i paruosiamaja grupe. taip jau gavos, kad persikrausteme i Simonaitytes g ir tenka paskutinius metus keist darzeli. Gal kas gali patart i kokia paruosiamaja grupe geriau vest? Kiek ir kokios jos ten yra? Yra dvi grupės: Saulučių ir Boružėlių. Mano vyresnėlė šiemet lankė Boružiukus. Dėl plastikinių langų - žiemą šildo pakankamai ir net per šilta būna, tad tie langai tikrai įtakos neitin turi. Auklėtojos labai užsiima su vaikiukais. Mano Andrėja laisvai skaito, skaičiuoja ir tiek visko išmoko Boružėlėse, kad net apsakyti sunku.
susirgo maniskis plauciu uzdegimu pries pat rugsejo 1:( tai pradesim lankyt nauja darzeli tik kita savaite
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 08 31, 21:52) susirgo maniskis plauciu uzdegimu pries pat rugsejo 1:( tai pradesim lankyt nauja darzeli tik kita savaite vajej, na sveikatytes jums as susiruosiu ir leksiu jau gelyciu aukletojoms
As irgi siandien namie likau viena
Leilla, as su savuoju bernuzeliu nelabai pazaidziu, musu tetukas yra geriausias zaidimu draugas, uz tai Ainius yra tetuko ,o ne mamytes vaikas
Aretas sake mamos jau prase sianien, nu gal pripras kaip nors
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 08 31, 22:52) susirgo maniskis plauciu uzdegimu pries pat rugsejo 1:( tai pradesim lankyt nauja darzeli tik kita savaite Sveikite kuo greiciau. Buvome ir mes nueje po mokyklos i darzeli aukletoju pasveikinti. Pas Peledziukus vaikai kaip tik pietauti ruosesi. Tai gana linksmi visi, neverke nei vienas. Rytoj jau ir maniske eis pas vaikucius.
nu kaip saunu tada
o mane dabar ta tyla zudo, rodos girdziu net kaip spengia ausyse, o kaimynai isvis turbut dziaugiasi,kad pailses nuo surmulio mano vaikiuku o tai Nikole laukia turbut kada eis i darzeli QUOTE(Leilla @ 2009 09 01, 13:49) nu kaip saunu tada o mane dabar ta tyla zudo, rodos girdziu net kaip spengia ausyse, o kaimynai isvis turbut dziaugiasi,kad pailses nuo surmulio mano vaikiuku o tai Nikole laukia turbut kada eis i darzeli Neapsakomai laukia. Labai ji liudejo, kai gydytoja rekomenadavo namie pabuti iki rugsejo. O namie tyla ir pas mus bus. Liksiu tik su maziuku namuciuose. Andreja i mokykla, Nikole - darelyje bus.
Kaip atbuvot dienele darziuke? Manasis su nuotaika parejo, bet jau ryt nebenori eit. Ziuresim, kaip is ryto bus.
mano po pietu jau linksmas buvo, bet sake nebenori eiti
O kas girdeti apie aukletoja Rasa
QUOTE(rasiuksvan @ 2009 09 01, 19:03) O kas girdeti apie aukletoja Rasa as rasiau kaip buvo tada kai mano vaikas ejo pas ja, o kaip dabar negaliu pasakyti, nesusiduriu daugiau su ja
O mums siandien pavaduotoja paskambino ir pasake, kad esam perkelti i Sauluciu grupe, nes pasirodo i Boruzeliu grizo tie vaikai, kurie buvo iseje is darzelio ir ten jau 18 vaiku, o sauluciu tik 15. gaila, aukletoja Boruzeliu atrode idomesne:)
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 09 02, 13:19) O mums siandien pavaduotoja paskambino ir pasake, kad esam perkelti i Sauluciu grupe, nes pasirodo i Boruzeliu grizo tie vaikai, kurie buvo iseje is darzelio ir ten jau 18 vaiku, o sauluciu tik 15. gaila, aukletoja Boruzeliu atrode idomesne:) Oho |