taigi ir man iskilo tokia beda kai ateina metas vesti savo atzala i darzeli gyvenu simonaitytes g.tad kuri darzeli rekomeduotumet labai prasau patarkit.beje ar i darzeli priima tik nuo rugsejo?mano mazyliui sausio men bus metai ar galesiu ji nuo sausio leisti i darzeli?
QUOTE(c-thrus @ 2006 10 06, 08:57) taigi ir man iskilo tokia beda kai ateina metas vesti savo atzala i darzeli gyvenu simonaitytes g.tad kuri darzeli rekomeduotumet labai prasau patarkit.beje ar i darzeli priima tik nuo rugsejo?mano mazyliui sausio men bus metai ar galesiu ji nuo sausio leisti i darzeli? Mes irgi gyvename Simonaitytės g., taip pasirinkome "Volungėlę", kuri irgi yra šioje gatvėje. Nuo kada galėsi leisti savo vaikiuką nežinau, bet užsirašyti patariu kuo anksčiau, kad po to problemų nekiltų
Metukų mažiui net ir rudenį vietą gauti labai sunku, tad pasiruošk ne vieną lopšiuką patikrinti.
as tai puikiai suprantu taciau nera kitos iseities reikia eiti dirbti nes vos gala su galu sudriam
"Ruta" darzelis
aciu uz patarima as irgi nekokios nuomones apie si darzeli mat jis man po langais ir kieme vaikams jokiu pramogu
c-thrus pervesk pinigus už kelnes !!!!!!!!!
sveikos mamytės, mano dukrytei dabar metukai ir 9 mėnesiukai tuoj bus, ji lanko Klaipėdos "Rūtą", grypę "Ančiukai"
gal kas dar ten lankote
as ten noriu vest, bet sako vietu dabar ten nera. nepriima musu
sveikutes,butu tikrai smagu paplepeti su mamom kuriu vaikai lanko si darzeli (RUTA),mes tik dabar pradejome ji lankyti,siaip pats darzas tai skurdus atrodo,remonto juodai reikia,bet aukletoja pas kuria pakliuvom labai patiko
gyvenu salia darzelio Ruta, ten baigiau pirma klase. bet nieko gero apie ta darzeli negaliu pasakyt
girdejau kad kazkoks naujas istatymas yra,kad jei darzelis priklauso pagal gyvenama vieta,tai privalo priimti
Labas
Na taip mano abu vaikai ten lanko, nu ka galiu pasakyti ubagynas juodas, nezinau ka lauke vaikam ten veikt reiketu, ir isvis ten vedejai laikas i pencija, kol ta sedes toj kedej tol darzelyje padetis nepageres man rodos
QUOTE(Leilla @ 2007 11 01, 22:23) Na taip mano abu vaikai ten lanko, nu ka galiu pasakyti ubagynas juodas, nezinau ka lauke vaikam ten veikt reiketu, ir isvis ten vedejai laikas i pencija, kol ta sedes toj kedej tol darzelyje padetis nepageres man rodos labutis na kad vedejai laikas i pencija tai
Toj Rutoj tokia Rasa aukletoja dirba, nu neduok dieve pas ja vaikui pakliuti, kokiais graziais zodziais su maziukais kalbedavo, koks elgesys siaubas, jei cia pavardinciau jos grazius zodelius turbut zado netektumet, ir kaip ja laiko tam darzelyje, turbut su vedeja labai geros drauges. Norejom ir iki svietimo eiti, bet vedeja uzglaiste, o bereikalo kad nejom, jei pradejom reikejo iki galo, toks zmogus su vaikais dirbti negali jokiu budu. Ji man rodos tiesiog neapkencia vaiku, ir dar keikias prie ju vadina juos visokiais graziais zodeliais, kaip prisimenu tai siurpa kelia, kaip mano vaikas puse metu ja kente. O as vis nesuprasdavau kodel jis sitaip baisiausiai verkia ir nenori eiti, dabar jau aisku del ko.Jei ne viena mama po siai dienai butume nezinojus ka su musu vaikais daro. Kai pasikeite aukletoja iskart vaikas su noru ten keliavo....
QUOTE(Afroditte @ 2006 10 09, 09:42) "Ruta" darzelis Nusisneki, nuosirdesniu zmoniu ne viename darzelyje dar nesutikau, vaikas nenori iseiti, auklewtojos (bent jau musu grupeje) nuostabios , bet maciau, kad ten yra tokia viena auksta sviesiais plaukais ragana, dirbanti lopselyje, istisai klykia ant vaiku, kai vejai stugauja veda i lauka
Sveikos,
Kitais metais ruosiames pradeti lankyti lopseli Rutoje. Bet neseniai teko isgirsti atsiliepimu apie Ruta, kad vaikuciams truksta veiklos, uzsiemimu, nepakankama ugdymo veikla. Noriu paklausti mamyciu, kuriu vaikuciai lanko si lopseli darzeli, ar tikrai taip,ar esat patenkintos? Ar vaikuciai noriai eina? QUOTE(jurjurga @ 2007 12 10, 17:11) Sveikos, Kitais metais ruosiames pradeti lankyti lopseli Rutoje. Bet neseniai teko isgirsti atsiliepimu apie Ruta, kad vaikuciams truksta veiklos, uzsiemimu, nepakankama ugdymo veikla. Noriu paklausti mamyciu, kuriu vaikuciai lanko si lopseli darzeli, ar tikrai taip,ar esat patenkintos? Ar vaikuciai noriai eina? Sveikute,nezinau kaip kitosegrupese,bet musu grupes vaikai nenori eiti i namus Del veiklos ir ugdymo...nu ka as zinau kaip darzelyje, bet lopselyje tai net labai jie lavinami Asmeniskai as labai patenkinta ! QUOTE(nendre1982 @ 2007 12 13, 23:32) Sveikute,nezinau kaip kitosegrupese,bet musu grupes vaikai nenori eiti i namus Del veiklos ir ugdymo...nu ka as zinau kaip darzelyje, bet lopselyje tai net labai jie lavinami Asmeniskai as labai patenkinta ! Aciu parasiusiai Nendrei1982. Smagu girdeti tokius atsiliepimus!
Aš jau antrą vaiką į RŪTĄ vedu ir pritariu tai nuomuonei, kad LABAAAII priklauso nuo aukletojų. Vyresnelis is pradžiu igri vargdavo kol aukletojos nepasikeitė, o mažajam iš karto pasisekė, viena auklėtoja tikrai nuostabi, kitai - didelių priekaištų irgi neturiu, tik auklytės pastoviai keiciasi... Dėl darželio būklės - manau, bent langus galėtu pakeisti, toks baisumas! Bet matyt pinigų niekaip neissikovoja is savivaldybės.
kitais metais zadu leist mazyle i si darzeli mum db 3men bus uz 2dienu....
kas kitais metais zada lankyti si darzeli...nes as pati netoli gyvenu siauliu gatveje
Sveikos, mielos mamos.
Mano abi dukros lanko lopšelį/darželį "Rūta". Esame patenkinti visi. Vyresnėlė keliauja jau į paruošiamąją grupę "Boružėlės", o vidurinėlė pakeitė sesers vietą darželio grupėje "Peledžiukai". Pirmiau su vyresnėle buvo bėdų, nes jai nepatiko viena auklėtoja, bet tai buvo mūsų bėda, nes vaikas išrankus. Dabar į tą pačią grupę einanti vidurinėlė negali atsidžiaugti antipatiją vyresnėlei kėlusia auklėtoja. Tad ir nuo vaiko priklauso ar jam patiks auklėtoja ar ne. Šiaip esame patenkinti darželiu. Ir ugdymo priemonių netrūksta tikrai ir užimtumą vaikai turi. Ne kartą ėjau specialiai pasižiūrėti dienos metu, kuo užsiima vaikai, kaip elgiasi auklėtojos. Patyliukais įslinkdavau į grupę ir pasiklausydavau, o paskui užeidavau. Visada vaikai būdavo užimti veikla, auklėtojos su jais užsiima tikrai. Maistas taip pat gana skanus, ne kartą mane kvietė papietauti, papusryčiauti drauge su vaikais, kad įvertinti maistą. Tikrai nenusivyliau, o ir vidurinėlė džiaugiasi jai patinkančiu maistu. Vyresnėlė išranki maistui - tai jai kiek sunkiau, bet auklėtoja su šeimininkėle visada pasirūpina, kad ji neliktų alkana. Ir vedėja šauni, negaliu ja skųstis. Visada maloniai pasikalbam, gaunam reikiamos iformacijos. Ir kas mane stebina, kad ji atsimena mano ir mano vyro vardus, mūsų vaikų vardus, net ir to darželio nelankantį sūnų visada pakalbina vardu.
Sveikos mamytes,
Na as savaja mergaite jau pradejau vesti i lopseli "Ruta". Kol kas dar verkiam ir tik kelias dienas isbuvo iki pietu, aukletojos skambina, kad pasiimciau anksciau. Bet as susidariau labai negera nuomone. Viena aukletoja esu patenkinta ir nieko daug negaliu sakyt, bet kita is vis su vaikais neuzsiima. Kiek ateini, tiek sedi ant minksto kampo. Jei atvedei verkianti vaika, taip jis ir verks, nebent ant ranku paiims, bet maniske neprisileidzia. Vaiku nesudomina jokia veikla, zaidimais ar pan, kad nors kiek jie pasimirstu. Auklyte is vis susiraukusi, girdejau, kad ir rekauja ant tu mazuliuku ir siaip jokio svelnumo vaikuciams. O manoji dar trecia diena perejusi duoda su viena rankute sau per kita rankute ir sako "taip teta dare" Ka patartumet, mamytes, daryt?
sveikos,
mes isejom is sito darzelio ir pradejom lankyti kita. Ten atmosfera visai kitokia, labai esu patenkinta ir dziaugiuosi. Viskas priklauso nuo aukletoju ir auklytes, gerai, jei iskart geros papuola. QUOTE(jurjurga @ 2008 09 29, 15:16) Sveikos mamytes, Na as savaja mergaite jau pradejau vesti i lopseli "Ruta". Kol kas dar verkiam ir tik kelias dienas isbuvo iki pietu, aukletojos skambina, kad pasiimciau anksciau. Bet as susidariau labai negera nuomone. Viena aukletoja esu patenkinta ir nieko daug negaliu sakyt, bet kita is vis su vaikais neuzsiima. Kiek ateini, tiek sedi ant minksto kampo. Jei atvedei verkianti vaika, taip jis ir verks, nebent ant ranku paiims, bet maniske neprisileidzia. Vaiku nesudomina jokia veikla, zaidimais ar pan, kad nors kiek jie pasimirstu. Auklyte is vis susiraukusi, girdejau, kad ir rekauja ant tu mazuliuku ir siaip jokio svelnumo vaikuciams. O manoji dar trecia diena perejusi duoda su viena rankute sau per kita rankute ir sako "taip teta dare" Ka patartumet, mamytes, daryt? O kurią grupę lankė Tavo pupa?
Ilindau pasiskaitinet apie Ruta, tai ir savojo bernuzelio grupioku mamytes radau
As nieko blogo negaliu pasakyt apie darziuka. Mazius su noru keliauja i darziuka.
mes irgi lankome "Ruta" ir manau visai nesvarbu apie koki darzeli kalbesim,viskas priklauso nuo konkrecios grupes ir aukletoju
o kaip pavyzdi galeciau pasakyt apie "Volungele",rodos toks isgirtas ir net prestiziniu vadinamas darzelis,o va drauge veda ten savo maziu ir kuo toliau tuo labiau yra nepatenkinta ir net galvoja apie kita darzeli,nes vel gi viskas priklauso nuo aukletoju,kurios drauges vaiko grupeje daznai tevu uztinkamos kojas ant stalo susidejusios taigi mielosios,viskas priklauso nuo aukletoju QUOTE(Tisan @ 2008 11 22, 22:20) mes irgi lankome "Ruta" ir manau visai nesvarbu apie koki darzeli kalbesim,viskas priklauso nuo konkrecios grupes ir aukletoju o kaip pavyzdi galeciau pasakyt apie "Volungele",rodos toks isgirtas ir net prestiziniu vadinamas darzelis,o va drauge veda ten savo maziu ir kuo toliau tuo labiau yra nepatenkinta ir net galvoja apie kita darzeli,nes vel gi viskas priklauso nuo aukletoju,kurios drauges vaiko grupeje daznai tevu uztinkamos kojas ant stalo susidejusios taigi mielosios,viskas priklauso nuo aukletoju QUOTE(Lexana @ 2008 09 28, 13:17) Sveikos, mielos mamos. Mano abi dukros lanko lopšelį/darželį "Rūta". Esame patenkinti visi. Vyresnėlė keliauja jau į paruošiamąją grupę "Boružėlės", o vidurinėlė pakeitė sesers vietą darželio grupėje "Peledžiukai". dabar as galvoju ar kartais mano mazojo grupe ne Peledziuku
Leilla, tavo mazasis pas peledziukus eina, kaip ir manasis, ir Lexanos mergyte
mano dicke eina taip pat i si darzeli,jau treti metai ir esu patenkinta, tiek lopsi, tiek darze dabar aukletojos ir auklytes superines
taigi mamos, as kaip ir gerai zinau apie sita darzeli. jeigu vaikui ar jums nepatinka grupe, eikite i kita grupe,paprasykit graziai vedejos, manau tikrai taip pades
Leilla, maniskis Ainius yra
Peledziuku aukletojos uzsiima su vaikais, bent kol kas neturiu nusiskundimu.
mamytes pasakykite kuri grupe lopseliu geriausios aukletojos nes mes va vasario-kovomen jau eisim i si darzeli,maniskei bus 1m10men
Maniskis ejo i Anciuku grupe, tai man labai aukletoja Regina patiko. Dabar i ta pacia grupe draugu berniukas keliauja, tai drauge irgi patenkinta yra. Auklyte Danute irgi labai gera. Maniskis labiausiai Danutes ilgejosi isejes i darzeline grupe
maniske ejo i spalviuku grupe,tai ir visai patiko ir aukletojos, ir auklyte(na ji kiek grieztoka atrode), bet vaiks laiminga buvo eidama,noriai ejo,tad negaliu skusttis
i si lopseli darzeli nuo kokio amziaus pradejote vesti vaikucius? o uzsirasyti turbut reikia tik gimus vaikuciui?
As uzrasiau sausio menesi, o pradejom eit rugpjucio gale. Bet dabar reiktu kuo anksciau, tik gimus kudikeliui.
Sakykite o kaip sitame darzelyje ar priima vaikus kurie dar patys nevalgo ir su pamperiais? ar ten mokina daryti i puoduka? ar pamaitina? labai neramu nes mes zadam jau eiti , o valgyt valgom pacios bet tas valgymas zaidimas bisi burna biskia ant zemes, o su pamperiais vaikstom, bet jau ir paparaso kai buna be pamerio tai pajaucia kad bega... maniskei 1m9men.
QUOTE(ginttux @ 2009 01 08, 15:46) o su pamperiais vaikstom, bet jau ir paparaso kai buna be pamerio tai pajaucia kad bega... maniskei 1m9men. na mes 1 m 5 men pradejom lankyti tai jau be pamperio buvome, bet yra visokiu vaiku ten kurie ir patys ant puoduko prasosi, kurie su pamperiais, belankydami ir ismoks nepergyvenkit, o del valgymo tai jie mokinasi patys valgyt, poto auklyte ar aukletoja padeda jiems, jei visada maitintu gi niekada neismoktu.
na tai gerai, nes neramu, kad nebutu kaip sako vaikas nevalgo ir neduoda o kitos auklytes sako kysa kad tik suvalgytu
Maniskis tai su pamperiu pradejo eit, jam tada buvo 1.10 men. Sodina juos ant puodu daznai, nes ir parejes namo noredavo sest ant puoduko. Pats irgi dar nevelge, bet ismoko viska lopsiuke. Del prieziuros tikrai nesiskundziau, bent jau anciuku grupes auklyte Danute tai labai sauni.
o va mes jau kelios dienos kai vaikstom namoie be pamperio ir visada pasipraso maniske sysiu
Saunu tada
niekas nieko daugiau nepasakys kaip kam sis darzelis?
neatsimenu grupes i kuria liaidau savo sunu bet ir aukletojos ir auklite puikios buvo manajam buvo tik 1,2men atpratinop ir no pamperiu per menesi ir valge kaip didelis ir direktore puiki tam darzeli
|