Susipažinome su Vytu interneto pažinčių svetainėje ir iki tol bendravome tik tinkle.
Tą vakarą viskas vyko spontaniškai. Šaltas žiemos vakaras, aš sedžiu namuose ir kvailai spoksau į televizorių.
Pavojaus buvimas padarė šį susitikimą labai jaudinančiu ir įnešė spalvų.
Jau neužilgo paaiškėjo, kad Vyto draugai - labai faini, linksmi žmonės, mėgstantys sportą ir ekstrimą.
Tačiau susitikimo netradiciškumas tuo nesibaigė...
Niekada nepamiršiu kaip pro šalį pralekia laukai, susiliedami į baltas nesibaigiančias juostas, gaivaus žiemos vėjo, varančio iš po mašinos ratų milijardus snaigių, kurios susipina baltuose sukuriuose ir tuoj pat išnyksta... šalia čiuožiančio mano (dabar jau vyro) su jo nuostabia atvira atvira šypsena, trumpų linksmų sustojimų, kurių metu buvo geriamas karštas šaltyje garuojantis vynas su gvazdykais... ir nė dvasios aplink... tik ramybė, draugiška šiluma ir jūra teigiamų emocijų.
Džiaugiuosi, kad mūsų pirmas pasimatymas buvo būtent toks. Manau, jei tai būtų banali vakarienė žvakių šviesoje aš apie ją dabar nerašyčiau.
Turbūt, perskaitęs, daug kas pagalvos, kad nėra tokiame susitikime jokios romantikos..., o aš manau, kad kiekvienam iš mūsų sava romantika reikalinga ir nėra vienos bendros, kuri galėtų būti romantika VISIEMS.