Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Valentino dienos dovana
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Iš nėštukės dienoraščio
Pages: 1, 2
evelina
Skauda.... Ta prakeikta nugara mane pribaigs. Susisukus kaip senė! Ir iš kur dabar tas radikulitas? - maluosi po lovą, kaip šuva po girnom, nebežinau ką daryti, vyras pamasažavo ir vaistais patrynė, nepraeina , nors pasiusk. Pagaliau užmiegu. Numigę valandėlę išsiruosiam pas gydytoją eilinei apžiūrai. Atėjusi į kabinetą skundžiuosi, kad labai skauda nugarą. Daktarė nusprendžia apžiūrėti mane. kai nulipu nuo kėdės ji susirūpinus man sako, kad susirinkčiau daiktus ir važiuočiau ligoninėn, man gresia persileidimas.
Atvažiavau persigandusi ir nusiminusi, gal mano mažulėliui gresia pavojus?
Paguldo palatą, pajungia lašinę. Vamzdeliu laša magnio tirpalas. Sulig kiekvienu lašu, jaučiu kaip kaista visas kūnas. Man vis dar neramu, nes jau vakaras, tyrimai tik rytoj... Maloni seselė mane ramina,kad viskas bus gerai, kad aš tik pervargau. Gal?
Mintyse glaudžiu savo trupinėlį prie širdies ir užmiegu.
Kitą rytą mane apžiūri gydytoja, paskui nusiveda daryti echoskopijos. Abi su sesute žiūri, aptarinėja ir stebisi, koks didelis vaikis, išsitiesęs išilgai! O aš guliu ant lovelės, net kvėpavimą sulaikius, širdyje džiūgauju, kad mano kūdikėliui viskas gerai.
"Apsigyvenau "ligoninej, kasdien lašina vaistus, liepia gulėti ir ilsėtis. Nuobodu, su palatos kaimyne mezgam megztukus mažyliams,sesutės praminė mus mezgėjomis. Dienos slenka lėtai, vėžlio žingsniu, aš iš to nuobodumo miegu beveik kiaurą parą. Mano mažulėlis kažko nebekutena manęs, iki ligoninės kartas nuo karto pajusdavau švelnius pakrutėjimus, kaip drugelio sparnų prisilietimą. Glostau pilvuką ir klausiu kodėl ten taip ramu?
Išaušo dar vienas baltas ir snieguotas žiemos rytas. Valentino diena...
Cha! gavau sveikinimą! Nepatikėsit NUO KO ! wub.gif
Dar gulėdama lovoj pajutau nedrąsų barbenimą į pilvą, porą apsivertimų.. Kaip smagu tokia proga gauti sveikinimą, kurio taip lauki!
Vakare atėjo vyras manęs pasveikinti, gavau nuostabių rožių puokštę. Sėdėjom ant lovos, šnekučiavom, glaustėmės vienas prie kito, nes jau buvom be galo išsiilgę vienas kito. Staiga vėl pajutau tokį pat barbenimą kaip ir ryte. Greitai čiupau vyro ranką ir atsargiai, kad neišgąsdinčiau mažylio, uždėjau ant pilvo. Lyg nujausdama, kad ją glosto tas, kuris kiekvieną vakarą glausdavo ausį prie jos namelio ir kantriai laukdavo nors kokio ženklo, mažylė taip pradėjo spardytis, net per galvą verstis! Vyras labai nustebo, nudžiugo ir susižavėjęs krykštavo lyg vaikas:oi, kaip spyrė, ir vėl! Kaip smarkiai! Oho kaip davė!
Ta Valentino diena suteikė mums tokios laimės, kokios dar iki tol nebuvom patyrę. tai buvo nuostabiausia dovana, kokią tik galėjom įsivaizduoti. wub.gif
Bitute
GRAZU wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
loovee
Labai gražu... Aš dabar laukiu savo dienų... Bet kaip nenorėčiau kad jos prasidėtų... Norėčiau, kad jos neateitų, tada liksiu tik laukti, ką parodys testas. o gal vistik aš jau nestuke.gif
Blakstiena
wub.gif wub.gif wub.gif labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
REBECA
...Kaip visada pasakiskai grazu... wub.gif
*Dorotėja*
net apsiasarojau wub.gif
rozinee
Labai grazi istorija smile.gif Net susigraudinau wub.gif
awiux
tikiu,kad tai buvo pati pačiausia jūsų valentino diena-tryse wub.gif
gerule
graziuuu wub.gif
TadasR
tai matyt visoms butu isimintiniausia diena.o mano zmona tai pasigirtu grazia gimdymo istorija per pacius siuos prabegusius naujuosius metus, kai gimus kudikiui ir jam suklikus pirmaji karta, visas pasaulis pradejo vienas kita sveikinti graziausiais fejerverkais.o pro ligonines gimdymo palatos langa isvydome dideli dideli fejerverka.ir naujus metus sutikome jau tryse.kas gali buti dar graziau...smile.gif
Bittute..
mmmm... 4u.gif
tikiuosi ir as greitai galesiu dziaugtis vaikiuko prisilietimais... nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(TadasR @ 2007 01 29, 21:08)
tai matyt visoms butu isimintiniausia diena.o mano zmona tai pasigirtu grazia gimdymo istorija per pacius siuos prabegusius naujuosius metus, kai gimus kudikiui ir jam suklikus pirmaji karta, visas pasaulis pradejo vienas kita sveikinti graziausiais fejerverkais.o pro ligonines gimdymo palatos langa isvydome dideli dideli fejerverka.ir naujus metus sutikome jau tryse.kas gali buti dar graziau...smile.gif
*

tikrai...smile.gif butu patys nuostabiausi naujieji metai...smile.gif sveikatos ir sekmes mamytei, vaikeliui ir tetukui... thumbup.gif
knopke26
Ir as susigraudinau.

Sekmes jums 4u.gif
mamytexx
Nu tiesiog nuostabu,nerandu kitu zodziu kaip pasakyti wub.gif
Idda
Uh kaip miela... nestuke.gif 4u.gif
simute7777
wub.gif oi susigraudinau,kaip graziai parasyta
@Ka
Tikrai grazu, buna stebukliuku... wub.gif wub.gif wub.gif
~Flamme~
LAIMINGI TEVELIAI-LAIMINGAS KUDIKELIS wub.gif 4u.gif
Oresta3
Tikrai labai grazu, net asareles riedet pradejo cray.gif
leliukazz
Del tokiu akimirku verta pastoti dar ir dar karta wub.gif Ner nieko nuostabiau uz nestukes nestuke.gif busena... Istorija viliojanti vel laukimo busenai wub.gif
evelina
QUOTE(TadasR @ 2007 01 29, 21:08)
*

Na čia tai įvykis, manasis nublanksta wub.gif
Beje, šiandien lygiai metai nuo tos gražios dienos, mūsų mažutė jau stovi lovytėj įsikibus krašto ir dainuoja, ji tikra padūkėlė, sportininkė, nespėsiu vaikytis kai pradės vaikščioti lotuliukas.gif ne veltui taip pilvuke siautėjo biggrin.gif Ačiū už pagyrimus ir linkėjimus.
Linkiu, kad tokios dienos nereiktėtų ligoninėj sutikti, na nebent gimdyti thumbup.gif o tokiam darbui netinkamos dienos turbūt nebūna thumbup.gif
Ice
wub.gif wub.gif wub.gif Ašarytę nubraukiau...
evelina
QUOTE(Ice @ 2007 03 24, 22:56)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Ašarytę nubraukiau...
*

kai paskaičiau po tiek laiko savo istoriją irgi susigraudinau.... Noriu vėl būti nėščia wub.gif bet dar palauksim, nes mažoji dar lovytės neišaugo, nebus kur kito mažučio guldyti biggrin.gif
cuoliukė
SUPER smile.gif
Moira
labai grazi istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
MONRO
grazu, mano mazylis su manimi pirma karta irgi pasisveikino per valentino diena, buvau labai laiminga, dabar jam beveik menuo rolleyes.gif
Tomassella
wub.gif wub.gif wub.gif
gedrule
kaip miela kad tokia diena pasibelde wub.gif
evelina
QUOTE(gedrule @ 2007 11 22, 21:58)
kaip miela kad tokia diena pasibelde wub.gif
*

Taip, tikrai buvo miela kai iš ryto pasveikino, o tada kai tėčiui pabarbeno tai visai susileidom iš laimės wub.gif dabar mes jau didelės, pusantrų metų. Tai myliu myliu daro ir labai bučiuotis moka. pakšteli į lūpas ir ploja patenkinta. lotuliukas.gif
tygas
Nuostabiausia dovana, kurią gali padovanoti moteris..

Ech.. Gaila, kad tokių negalima užsisakyti, bet turbūt ji ir yra tokia nuostabi ir miela dovanėlė ;]

--
Eimantas
Valentino dienos dovanos
digi
gražu, nors norėtusi kažkokį kitąžodį pavartot, tiems jausmams išreikšt, bet nežinau kokį.... labai gražu ir miela, pamenu savos mergytės pirmus judesiukus...pasiilgau jų ...
zuika235
wub.gif wub.gif labai grazu wub.gif wub.gif
Aida.Z
[COLOR=red]Labai jau grazu... net susigraudinau. 4u.gif Sekmes jums nestuke.gif
zana33
Kaip grazu! wub.gif bigsmile.gif wub.gif
Tekla
QUOTE(Bitute @ 2006 10 14, 00:12)
GRAZU wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

blink.gif blink.gif blink.gif drinks_cheers.gif viso tau geriausio
VelDan
Labai gražu wub.gif
iowa
turbut nera geresnio jausmo ,kaip jausti kudiki savyje ,zinau kai pagimdziau man to labai labai truko ,tai dar ilgai pilvuka glossciau .nors mergyte jau buvo su mumis...
Dominykos
Va ka as vadinu Valentino diena 4u.gif
Sinera
ax.gif labai grazu wub.gif
aniuta82
thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Baniukas
wub.gif super diena wub.gif
*Selma*
thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
DASIK
SAUNI DOVANELE wub.gif wub.gif wub.gif
karole31
mazylis zino kada reikia tevelius pasveikinti,o musu maziulis pradetas valentino vakara blush2.gif
erikiuxxx

labai grazi istorija user posted image
kiprute
gražiai aprašyta wub.gif wub.gif wub.gif
_2good4U_
Nuostabi dovana wub.gif
Grazi istorija wub.gif
(miliviki)
grazi istorija
O-RE-AR
4u.gif 4u.gif 4u.gif Grazu
Alsė
Kaip grazu wub.gif
S.A.T.I.N.E
labai grazu smile.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.