Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų odontologai Kaune
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3
Mirtute
Mielos mamos, kur vedate savo vaikucius, kai reikia apziureti dantukus???

Mano dukrytei 4 metukai, taciau jos dantukuose yra pora mazu juoduliuku. Esu nuomones, kad delsti negalima. Kur kreiptis (poliklinikos kazkodel nedomina), kad mano vaikas gautu kuo geresne konsultacija ir, jei reikia, gydyma?

Padekite, prasau!
kelmutis
Šiaip tai mano vaikams padėjo Centro poliklinikos odontologė Ramonaitienė. Ji dirba ir privačiai, tik nežinau kur. Prisimenu, kai mano sūnui reikėjo gydytojo pagalbos, o dar ir šeštadienį, tai nulėkėm į Klinikas. ten gydytojai gal turėjo baigtis pamaina, gal dar kas, bet ji priėmė ir tada prasidėjo - visų pirma bambėjo, kad nebijok, man reikia pagręžti, tai dar visko prikalbėjo, o galų gale pasakė, kad gręžti teks be vandens, nes jis pasibaigė, ar kas ten. Mano vaikas vos neapsivėmė iš siaubo ir gręžiamų dantų smarvės. Po to ilgą laiką negalėjau niekur priversti nueiti . ir kai dantų skausmas prispyrė, nuėjom pas Ramonaitienę - ir savo akim nepatikėjau - ji mokėjo vaiką prikalbinti. visų pirma su juo pasikalbėjo, po to lipdukų visokių davė, po to pasakė, kad reikia tik apžiūrėti kokius išaugino dantukus, o kai reikėjo dėti plombą, pasiūlė apelsininę. Žodžiu, rekomenduoju ją, nes vaikams ypatingai svarbus gydytojos bendravimas, o ji tą moka, tai ir dantų gydymas daug produktyvesnis, o ir man visokių patarimų davė.
Amber1
Savo keturmetį bailiuką vedžiau pas gydytoją Sandrą (pavardės neprisimenu) į "Aukštėjos" kliniką Kauno senamiestyje. Kadangi maniškis - didelis saldumynų mylėtojas, tai dantukuose turejome ne tik juoduliukų, bet ir skylučių. Bijojo eiti ir pas gydytoją, tačiau ji labai gražiai prisikalbino, o dar kai parodė spalvotą plombų paltę ir maniškiui leido pačiam iššsirinkti, kokios spalvos plombos norėtų - ašaros nudžiūvo greitai. Dabar vaikšto su melynos spalvos plomba ir laukia nesulaukia, kada eisim dėti geltonos. Tik kainos gal nėra labai mažos - už šį spalvotą "šedevrą" sumokejau 70 LTL. Jeigu visgi sudomintų - galėčiau duoti registratūros telefoną.
joviciuxxx
QUOTE(Amber1 @ 2006 11 23, 17:53)
Savo keturmetį bailiuką vedžiau pas gydytoją Sandrą (pavardės neprisimenu) į "Aukštėjos" kliniką Kauno senamiestyje. Kadangi maniškis - didelis saldumynų mylėtojas, tai dantukuose turejome ne tik juoduliukų, bet ir skylučių. Bijojo eiti ir pas gydytoją, tačiau ji labai gražiai prisikalbino, o dar kai parodė spalvotą plombų paltę ir maniškiui leido pačiam iššsirinkti, kokios spalvos plombos norėtų - ašaros nudžiūvo greitai. Dabar vaikšto su melynos spalvos plomba ir laukia nesulaukia, kada eisim dėti geltonos. Tik kainos gal nėra labai mažos - už šį spalvotą "šedevrą" sumokejau 70 LTL. Jeigu visgi sudomintų - galėčiau duoti registratūros telefoną.
*

Sveiki as noreciau suzinoti" Aukstejos: klinikos numeri ir adresa. Aciu labai ax.gif
Amber1
QUOTE(joviciuxxx @ 2007 03 11, 17:34)
Sveiki as noreciau suzinoti" Aukstejos: klinikos numeri ir adresa. Aciu labai ax.gif
*

Papildyta:
labai atsiprasau, bet nedaznai prisijungiu prie forumo, tad jeigu dar reikia, "Aukstejos" telefonas 321034 Kaune, adresas Valanciaus 19. Gydytoja Sandra gydo tik vaikuciu dantukus. Ji dirba treciadieniais 9-13 val. Jeigu skambinsite registruotis, butinai pasakykite, kad norite pas vaiku gydytoja, nes toje klinikoje yra dar viena gydytoja Sandra. Sekmes smile.gif
Gabe
mano abu vaikai nelabai mego stomatologes.. blush2.gif Vyresnele issidirbinedavo, o jaunelis pamates tuos issidirbinejimus persigando ir net nesiziodavo, o jeigu ir praziodydavo tetis - tai klykdavo kaip isprotejes.. doh.gif Ir siaip nemokejo stomatologe prikalbinti vaiko.. schmoll.gif Teko vezioti i privacia ir moketi nemazus pinigus.. Paskui pakeitem stomatologe ir pradejom vezioti i "Signata", ten dirba stomatologe Rasuole Milasiene. Pradzioje irgi spektaklius bande daryti maniskiai abu draugiskai, bet po keleto apsilankymu jai pavyko susitarti bigsmile.gif Dabar vaikai patys plesiasi pas ja dantu tikrintis.. biggrin.gif Patiko tas, jog labai atidziai apziuri visus dantukus, sakandi ir nuolatiniams dantukams be kalbu deda helio plombyte (senoji stomatologe dukrai dedavo kose, tai tik sugadino danti greziojant pastoviai - kose max 1men. laikydavosi.. verysad.gif ). O ir kaina nelabai baisiai didele.. Mes prisirase toje klinikoje, tai pvz. helio plombyte dukrai kainavo 30Lt, man pigiau nei siaip privaciai veziodavau ir mokedavau po 60-70Lt blink.gif
Patriciuke
Oi, ir aš parašysiu savo nuomonę apie stomatologus. Visada vaikščiojom su dukra į Klinika A. Už pieninio dantuko pataisymą mokėjom10-20lt. Labai faina gydytoja (Jurga). Per jos atostogas su jautriu dantuku (kad neįsiskaudėtų) nuėjom į Neodentą. Ten gydytoja dar fainesnė, bet kainos tai kosminės. Taisė 2 pieninius (!) dantukus, sumokėjom 230 lt blink.gif
Nu net nejuokinga...
*geltona
gal dar galit ką rekomenduoti? ax.gif bigsmile.gif 4u.gif
gutukas
kai pribrendo reikalas, tikslaiu atsirado skylutė dantuke verysad.gif , kreipėmės į Kalniečių poliklinikos stomatologus (prisirašę joje)... bet ten mums tik vaistukus uždėjo...ir tai tik per vargus, ašaras, klykimus, spiegimus blink.gif kai nuėjom išsiimti vaistukų ir uždėti plombą, nieko nepavyko padaryti, nes vaikas nežmoniškai klykė blink.gif gavom siuntimą į klinikas... tai trečiadienį ten keliausim unsure.gif labai bijau, nes vaikas paniškai bijo... o būtinai reikia tvarkyti, nes ir vaistukus jau per ilgai nešiojam...
čia poliklinikoje buvome pas internę...šiaip labai maloni, švelni, bet ją dar prižiūri stomatologė Lukšienė, na nieko visai moteriškaitė g.gif bet matėsi kad labai jau jai nepatinka rėkiantys vaikai mirksiukas.gif norėtų kad visi atsisėstų išsižiotų ir lauktų kol lieps susičiaupti... na jaučiasi jaučiasi ta valdiška aplinka mirksiukas.gif
žiūrėsim kaip seksis klinikose g.gif
Carevna
Tikrai geros gydytojos odontologės įsikūrusios Pakraščio gatvėje, aš ten nuo kokių 12 metų vaikštau ir labai patenkinta ir savo 2 metų pyplį visada ten vedu apžiūrai nu šiaip tai visa šeima ten lankomės, paskutinį kart kai buvau tai girdėjau, kad jau ir iš Vilniaus pas jas daug važinėjančių, jei reiks kontaktų prašom į až nes temos neseku
Aida02
as tik silainiu seimos sveikatos centre vaika vedu ir pati taisausi. gyd. Egidijus, nepaprastai kruopstus, su vaikais labai graziai bendrauja, pakalbina, nuramina smile.gif labai super pataiso, ir pieninio danties plombavimas tik 8lt thumbup.gif
neraj
QUOTE(Aida02 @ 2007 11 28, 12:17)
as tik silainiu seimos sveikatos centre vaika vedu ir pati taisausi. gyd. Egidijus, nepaprastai kruopstus, su vaikais labai graziai bendrauja, pakalbina, nuramina smile.gif labai super pataiso, ir pieninio danties plombavimas tik 8lt  thumbup.gif
*

o kur tiklsiai jis randasi, koks adresiukas blush2.gif aciu 4u.gif
EvelinaM
Mes lankemes ir dantukus gydemes "Aukstejoje". Viskas ten puiku, gydytoja labai maloni ir moka elgtis su vaikais, maniskis neissigando ir didelio streso tikrai nepatyre. Bet kainos tai, svelniai tariant, didokos. Uz dvieju dantuku plombavima sumokejome 200 Lt.
renaciukas2
o mes su dukra ejome silainiuose i sarkuvos g-vej yra kabinetas thumbup.gif gydytoja moka prisijaukinti vaika,labai esu patenkinta thumbup.gif
Liorka
Papasakosiu savo istorija.
Pries metus dukryte neturejo ne vienos skylutes. Bet tada persikelem i Vokietija, o ten tokia saldainiu kultura, kad siaubas.. Saldainiai visur ir visada, net darze. Dar toj pacioj musu laiptinej gyveno ir mociute, kuri ir pries miega "kad ramiau butu" duodavo vaikuciams plytele sokolado.. Vienu zodziu, po puses metu jau pasipuosem pirmom skylutemis. Nuejus pas vietinius daktarus, sie pasake, kad laukti kol skaudes.. Palaukem iki pirmu skausmu, apie pusmeti - skyles buvo jau milziniskos ir keturiuose dantyse. Nuejus dukryte sedejo ramute gerute, bet vistiek atsisake "rizikuoti" ir nuskausminti, tiesiog taip pakrapste ir uzdejo kazkokia plomba. Ta plomba uz menesio iskrito.. Tada ir prasidejo didieji dziaugsmai. Vaikas naktimis rekdavo is skausmo, nuejus pas ta pati daktara - atsisake priimti ir issiunte i klinikas. Ten apziurejo burnos chirurgas ir liepe laukti vos ne savaite iki termino pas kitus zandikaulio chirurgus. Po tos sie savaites pasake, kad traukti dantu negalima, reikia taisyti, ir issiunte lauk. Suradom spec vaiku odontologus - sie taisyti atsisake, tik su narkoze taisyti. narkozes terminas - uz menesio minimum..
Atvaziavom i Lietuva. Kelione dantis jau ir sutino, vistik trecia savaite. Per ta laika ir antra danti kitoj pusej pradejo skaudeti. Vaistai jokie nepadedavo net trumpam. Jurbarke 6 daktarai atsisake net apziureti, isgirde kad mazas vaikas net i kalbas toliau neidavo. O daugelio giriama vaiku stomatologe pasiule ateiti rugseji, kai laiko tures. Kaune irgi panasi situacija. Bet kadangi dantis istines, tai kaip ir butinojo skubioji pagalba, tai KMU viena daktare sutiko pragrezti, kad galetu puliai isbegti. Vyras laike, su tokiu spec prietaisu praziodino ir greze.. Gerai, kad greitai, nes pati nebuciau atlaikiusi smile.gif Kas nustebino, kad pradzioje sake kad neskaudes, pasakas kazokias seke apie negyvus dantis. Neaisku ar del to labiau skaudinosi ir pyko dukra, ar as smile.gif
Ta pragrazta dantuka reikia toliau gydyti. O ir kiti nelaukia, ten greiciausiai tas pats greit bus. Buvom toj Neodentoj - daktare tikrai super man atrodo, bet velgi.. Termina gavom tik birzelio viduriui. O ka daryti iki tada? Suradom net pazistamu pazistama, pas kuria vakar buvau nuvaziavusi.. Moteriske su rusu laiku palikimu, jau pasisveikinus pasidare aisku, kad sunkiai kas iseis.. O kai kedeje pradejo gasdinti, kad is negeru neklausanciu vaiku atims mama ir pn, isvis nieko nesigavo. Ko pasekoje dar buvau isvadina lepuneles auginimu, nes nesugebu griezto zodzio pasakyti vaikui, kad issiziotu ir sedetu ramiai.. Suprantu, kad dantis butina taisyti ir nieko nebus, bet tikrai nuosirdziai neisivaizduoju kaip tai isaiskinti 3.5m vaikui..
Taigi, siandien paskutine antibiotiku diena, ir kaip suprantu greitu metu jau reikia pradet laukti atsinaujinusiu skausmu.. Tuos pulius pragreze beveik pries savaite ir jos daktaras ten dar nieko nepaziurejo. As kiek sugebu su dantu krapstuku pakrapstau, bet vistiek isivaizduoju tie kanalai su maistu lieka uzsikise. Verkiant reikia sukalbamo stomatolo, tai jei tik kas dar ka nors prisimena, prasau parasyti smile.gif
Aukstejoj jau uzsiregistravome, bet ten daktare tik 1dieniais dirba.. O dantys du extra skaudami, kuriu per viena karta nesutvarkys. Jau nekalbant apie tai, kad apskritai po tiek daktaru pavyktu kam nors i burna ilysti. Su veidrodeliu leidziasi apziurima, bet tuos krapstukus puikiai zino ir pazista, ir juos pamacius burna iskart uzsirakina smile.gif
Miracle
NErekomenduoju NEODENTA klinikos vaikų gydytojos Rasos Bardijevskienės.
Labai nemaloni gydytoja, su vaikais visiškai nemoka bendrauti, galvoja, kad 3 metų vaikutis pats sės į kėdę ir išsižios doh.gif schmoll.gif
Vesdama savo beveik 3 metukų sūnų tikėjausi, kad pirmas kartas vaikučiui nesukels neigiamų emocijų... bet pasirinkau netinkamą daktarą, tėveliams pasakau, kad nenusiviltų schmoll.gif
ramyra
QUOTE(Miracle @ 2008 07 30, 13:14)
*

mes eisim pas Birute, renkantis tik nuotraukas paziurejau, si man pasirode malonesnio veido. Gavom vieta tik rugsejo viduryje blink.gif teks laukt, visa laime, kad neskauda, bet ir kad skyles isdydetu taip pat nesinori unsure.gif
Ilgakase
QUOTE(Miracle @ 2008 07 30, 13:14)
Labai nemaloni gydytoja, su vaikais visiškai nemoka bendrauti, galvoja, kad 3 metų vaikutis pats sės į kėdę ir išsižios  doh.gif  schmoll.gif
Vesdama savo beveik 3 metukų sūnų tikėjausi, kad pirmas kartas vaikučiui nesukels neigiamų emocijų... bet pasirinkau netinkamą daktarą, tėveliams pasakau, kad nenusiviltų  schmoll.gif
*

TIKRA TEISYBE.100 PROC. APRASYTA MANO SITUACIJA verysad.gif
IDOMU, KAIP BIRUTE BENDRAUJA SU VAIKAIS g.gif NES JEI IR J TOKIA PATI, TAI TOS KLINIKOS VAIKU KABINETAS NIEKO VERTAS (NA TIK ZAIDIMU KAMPELIS thumbup.gif )
neraj
nepatiko mums Birute, pradejo saukti ant vaikucio na ir t.t , Gal jums kitaip bus, bet si klinika nera jau tokia gera, g.gif
ramyra
QUOTE(neraj @ 2008 08 04, 13:46)
nepatiko mums Birute, pradejo saukti ant vaikucio na ir t.t , Gal jums kitaip bus, bet si klinika nera jau tokia gera,  g.gif
*

tai gal kas gali pasiulyt kokia gera ir malonia vaiku gydytoja? Nes maniskis tikrai jautrus ir taip lengvai itariu nesileis unsure.gif nors kalbam snekam su juo jau dabar, o neodentoj gavom talona rugsejo men. Na jei prades dar saukt- is vis nieko nebus schmoll.gif tai uz tokia "konsultacija" tokius pinigus moket, kad aprektu blink.gif

Labai laukiu jusu rekomendaciju 4u.gif
Carevna
QUOTE(Carevna @ 2007 11 26, 12:39)
Tikrai geros gydytojos odontologės įsikūrusios Pakraščio gatvėje, aš ten nuo kokių 12 metų vaikštau ir labai patenkinta ir savo 2 metų pyplį visada ten vedu apžiūrai nu šiaip tai visa šeima ten lankomės, paskutinį kart kai buvau tai girdėjau, kad jau ir iš Vilniaus pas jas daug važinėjančių, jei reiks kontaktų prašom į až nes temos neseku
*

Kontaktai ČIA
Irmama
Sveikos 4u.gif
Gal kas susidurete su ortodontu-ortopedu g.gif mums reikes plokstele nesioti,gal galit patarti pas ka eiti ir kokios kainos?man tiktu Silainiai arba Vilijampoles raj.

Aciu 4u.gif
Rasa 01
QUOTE(renaciukas2 @ 2008 05 10, 08:31)
o mes su dukra ejome silainiuose i sarkuvos g-vej yra kabinetas  thumbup.gif gydytoja moka prisijaukinti vaika,labai esu patenkinta thumbup.gif
*

Gal galima kontaktus,kuris cia kabinetas,nes sarkuvos gatveje,kiek zinau yra ne vienas.Aciu 4u.gif
EglyteP
QUOTE(Rasadam @ 2008 09 24, 11:57)
Gal galima kontaktus,kuris cia kabinetas,nes sarkuvos gatveje,kiek zinau yra ne vienas.Aciu  4u.gif
*

mano sunus yra 11m.burnoje tiesiog katastrofa,jau reikia traukti nuolatini danti,o
dantistes paniskai bijo,3kartus pabego is kabineto. nebezinau ka daryti kaip sutaisyti dantis.gal galit ka patarti
Karablikas
Mes lankomes kliniku vaiku odontologijos klinikoje, kur Luksio daumanto gatveje randasi pas gydytoja E. Bendoraitiene, super gydytoja thumbup.gif trys dantukai uzplombuoti, vienas buvo labai sunkios bukles su atviru nervu, bet pavyko puikiai, moka su vaiku bendrauti ir dar dovaneliu vaikiukas gauna thumbup.gif Maniskei tik keturi suejo, o seses mergaitei trys metukai tai irgi ten pradejo tvarkytis ir viskas super thumbup.gif
Buvom pries tai Neodentoj blink.gif Nezinau pas ka, bet jom ten tik veterinarijose dyrbt su stambiais gyvuliais, nes apart grazaus zaidimo kambario daugiau ten nieko gero schmoll.gif Tarpduri praziodino pamenu dukryte, ir pareiske nieko negaliu padet per mazai issizioja vaikas is jusu 25lt doh.gif
jautukas2
QUOTE(Karablikas @ 2008 10 04, 21:43)

Buvom pries tai Neodentoj  blink.gif Nezinau pas ka, bet jom ten tik veterinarijose dyrbt su stambiais gyvuliais, nes apart grazaus zaidimo kambario daugiau ten nieko gero  schmoll.gif Tarpduri praziodino pamenu dukryte, ir pareiske nieko negaliu padet per mazai issizioja vaikas is jusu 25lt  doh.gif
*

Tai,kad pajeme 25 lt uz isziodinima, tai jau Neodentas katastrofa? doh.gif Mum ir taip buvo kai pirma karta nuvaziavom, issiziojo ir daugiau nieko neleido daryti doh.gif Sumokejom 25 lt, na ir kas juk privatus, laikas tai sugaistas. O dabar kuo puikiausiai taisome dantukus, vaikas pats ieina i kabineta thumbup.gif Gauna dovanu uz sutaisyta dantuka. Lankomes nuo liepos men ir esam tuo patenkinti. Aisku uz 2 dantukus sumokejom 300 lt, bet nu ir kas uz tat dantukai tvarkoje ir vaikas su malonumu ten vaziuoja thumbup.gif
*visterija*
4u.gif sos, padėkit 4u.gif
reikia taisyti jau nuolatinius dantis , reikia kad būtų gydytoja maloni , nes vaikas su problemom , bet duoda apžiūrėti ir pakrapštyti , domina žalgirio klinika- įdomu ar duoda dar ten tų rožinių tablečių kad vaikutis būtų ramesnis , o gydytoja Sandra iš Aukštėjos išėjo dirbti į šilainius , nežinau kur verysad.gif
egmilia
Labai ir aš norėčiau pagalbos 4u.gif .
Norėčiau savo dukrą užregistruoti pas KMUK odontologų, bet nežinau pas ką kreiptis, gal kuri esate buvusi, jums patiko ir galite rekomenduoti cool.gif . Būsiu dėkinga mirksiukas.gif .
Manoji jau turi problemų su nuolatiniais dantimis unsure.gif, jau nuo pat pradžios jų dygimo, nesivystė emalis, o ir dantys labai jau silpni. Buvom pas savo miestuko taip vadinamą geriausią ir daugiausiai giriamą odontologą, bet jis atsisakė tvarkyti dantis, atseit geriau kreiptis pas vaikų odontologus, nes jie pratę dirbti prie mažos burnikės.
muminukas
QUOTE(muminukas @ 2009 01 08, 19:34)
o gal kas esate darželinio amžiaus vaikučius vedę į Apolonijos kliniką Kaune? kokie atsiliepimai? pas kurią gydytoją?
*

save cituoju iš kitos temos ax.gif
muminukas
na, niekas neatsiliepė, o mes jau ir dantukus susitvarkėm biggrin.gif
odžiu, nutarėm eiti į Gintaro Janužio kliniką Kaune, savanorių/širvintų kampas - priešais los patrankas. tiesiog jie taip pat turi vaikų gydymo kainininką, o kiek nete žiūrėjau, ne visos klinikos ir kabinetai jį turi.
šiaip vaikiška plomba 50 litų, apolonijoje - 30, tačiau dėl asmenninių priežasčių nesirinkau apolonijos.
tai va, paskambinusi paklausiau, ką registratorė rekomenduotų iš gydytojų, ji rekomendavo gydytoją mantą. dar paskambino priminti, kad mums reikia ateiti (taip ir žadėjo). nuėjus davė užpildyti anketą apie vaiką - kam alergiškas, kuo sirgęs ir pan. užvedė kortelę.
gydytojas pasirodė thumbup.gif jaunas, na, apie 30 tikriausiai turėtų būti, nes jau gydytojas labai simpatiškas vyrukas, galima ir wub.gif thumbup.gif tai čia apie išvaizdą rolleyes.gif
o šiaip mažiui aprodė instrumentus, pasakė, ką darys, ir paklausė, ar mažius leis viską daryti. tiesa, aš jau buvau viską nuodugniai papasakojusi - kad sės ant tokios specialios kėdės, kad gydytojas į burnytę švies ryškia lempa, tdl geriau ttegu užsimerkia, kad mažu veidrodėliu dantukus apžiūrės, etc. pasakiau, kad adatos nedurs, - mūsų mažiui tai aktualu biggrin.gif
žodžiu, oer nepilną pusvalanduką be jokių baikų, be filmukų ir be ašarų sutaisė jam 2 skylutes. paskui mažas sakė, kad truputį skaudėjo - matyt, kai gręžė, bet - jokių ašarų, labai puikiai gydytojas susitvarkė. ir į pirštą neįkando biggrin.gif
rekomenduoju. sumokėjome 100 litukų.
ottile
QUOTE(jautukas2 @ 2008 10 20, 06:11)
Tai,kad pajeme 25 lt uz isziodinima, tai jau Neodentas katastrofa? doh.gif Mum ir taip buvo kai pirma karta nuvaziavom, issiziojo ir daugiau nieko neleido daryti doh.gif Sumokejom 25 lt, na ir kas juk privatus, laikas tai sugaistas. O dabar kuo puikiausiai taisome dantukus, vaikas pats ieina i kabineta thumbup.gif Gauna dovanu uz sutaisyta dantuka. Lankomes nuo liepos men ir esam tuo patenkinti. Aisku uz 2 dantukus sumokejom 300 lt, bet nu ir kas uz tat dantukai tvarkoje ir vaikas su malonumu ten vaziuoja thumbup.gif
*

Kai yra pinigų tai gali kad ir mėnulyje dantis taisytis blink.gif nu ir kas...kas tie 300lt,aišku ne visiems nu ir kas,manau kad dėl vaiko ne gaila nei lito nei 300lt bet tikrai galima rasti ir pigiau ir kur super taiso:)
Jakutė
QUOTE(egmilia @ 2008 12 23, 12:26)
Labai ir aš norėčiau pagalbos 4u.gif .
Norėčiau savo dukrą užregistruoti pas KMUK odontologų, bet nežinau pas ką kreiptis, gal kuri esate buvusi, jums patiko ir galite rekomenduoti  cool.gif . Būsiu dėkinga mirksiukas.gif .
Manoji jau turi problemų su nuolatiniais dantimis  unsure.gif, jau nuo pat pradžios jų dygimo, nesivystė emalis, o ir dantys labai jau silpni. Buvom pas savo miestuko taip vadinamą geriausią ir daugiausiai giriamą odontologą, bet jis atsisakė tvarkyti dantis, atseit geriau kreiptis pas vaikų odontologus, nes jie pratę dirbti prie mažos burnikės.
*

Labukas,as rekomenduociau gydytoja Bendoraitiene,ji vaiku gydytoja,maloni,pazaidzia su vaiku,parodo irankius ir t.t. Mes buvome pas ja,bet maziukui,taisys su narkoze,nes jau nervukas atviras doh.gif
egmilia
QUOTE(Jakutė @ 2009 01 29, 14:55)
Labukas,as rekomenduociau gydytoja Bendoraitiene,ji vaiku gydytoja,maloni,pazaidzia su vaiku,parodo irankius ir t.t. Mes buvome pas ja,bet maziukui,taisys su narkoze,nes jau nervukas atviras doh.gif
*

Didelis dėkui 4u.gif , pabandysim kreiptis.
Dainora73
Klinika "denteina" radvilėnų plentas 26 , visos paslaugos tiek vaikams, tiek tėvams. Jei kils kokių klausimų galite rašyti man elektroniniu paštu. dainora@denteina.lt
Miracle
QUOTE(Karablikas @ 2008 10 04, 20:43)
Buvom pries tai Neodentoj  blink.gif Nezinau pas ka, bet jom ten tik veterinarijose dyrbt su stambiais gyvuliais, nes apart grazaus zaidimo kambario daugiau ten nieko gero  schmoll.gif Tarpduri praziodino pamenu dukryte, ir pareiske nieko negaliu padet per mazai issizioja vaikas is jusu 25lt  doh.gif
*

visiškai sutinku! tokioms gydytojoms (jeigu jas galima taip pavadinti) net veterinarijos klinikoj nevieta, nes su gyvuliukais irgi reikia moketi graziai, kad neapkandziotu lotuliukas.gif doh.gif
Miracle
Na mes jau susitvarkeme dantuka bigsmile.gif maxile odontologijos kabinete, prie Molo. Yra daktare, kuri dirba su vaikuciais, man pasirode gan maloni. Pirma karta buvome tik taip nuvaziave su suneliu (ir uz tai nieko nemokejom), o s bigsmile.gif o siandien uztaise skylute, labai greitai, sumokejom 70 lituku(kaip supratau uz konsultacija priskaiciavo 20 litu, o 50 plomba). Dabar ziuresim kaip laikysis ta plomba. Gydytoja be jokiu tokiu siusi-pusi, bet su vaiku moka bendrauti. Na ir, zinoma, zymiai geriau nei Neodentoje, be konkurencijos bigsmile.gif mirksiukas.gif
Aisku vaikiukas biski paverke, bet po to gavo dovanele ir asaros isgaravo!

tiesa, dar skambinau i Gintaro Januzio klinika, bet ten man pasake, kad jei vaikutis nesileis tvarkyti dantuku, vistiek reiks pakloti 40 litu doh.gif man tas netiko schmoll.gif
Besi L
Mamytes tikrai rekomenduoju Siaures pr. 1 esancia klinika, ten berods dvylikaaukstis, pirmas, klinika apacioje, gydytoja Lizaitiene. Super, su visa seima lankomes. Sunus klykdavo jau prie duru, kad reikes eiti - sugebejo prisikalbinti nuo penkiu metu pats vienas eina, sake tu mama palauk uz duru biggrin.gif O maziausiam , kuriam isdygo du pirmieji dantukai padovanojo sepetuka antpirsti lotuliukas.gif Super gydytoja, labai lengvai bendrauja su bet kokio amziaus vaikuciais ir net jei reikia operuoja vietoj. tel jei kam reiks i az.
Miracle
Tai va, noriu parasyti, kad jau du kartus iskrito vaikui plomba doh.gif
Daktare tikrai faina, bet kazkodel plombos nesilaiko g.gif vadinasi kazkas ne taip schmoll.gif nepraeina ir poros savaiciu kaip iskrenta... vaikas jokiu saldainiu, jokio kieto maisto nevalge (nes neleidau) ir vistiek iskrito...
Trecia karta jau i maxile nevaziuosim schmoll.gif nes kiekviena karta reik moketi...

QUOTE(Miracle @ 2009 03 04, 15:27)
Na mes jau susitvarkeme dantuka bigsmile.gif  maxile odontologijos kabinete, prie Molo. Yra daktare, kuri dirba su vaikuciais, man pasirode gan maloni. Pirma karta buvome tik taip nuvaziave su suneliu (ir uz tai nieko nemokejom), o s bigsmile.gif o siandien uztaise skylute, labai greitai, sumokejom 70 lituku(kaip supratau uz konsultacija priskaiciavo 20 litu, o 50 plomba). Dabar ziuresim kaip laikysis ta plomba. Gydytoja be jokiu tokiu siusi-pusi, bet su vaiku moka bendrauti. Na ir, zinoma, zymiai geriau nei Neodentoje, be konkurencijos bigsmile.gif  mirksiukas.gif
Aisku vaikiukas biski paverke, bet po to gavo dovanele ir asaros isgaravo!
tiesa, dar skambinau i Gintaro Januzio klinika, bet ten man pasake, kad jei vaikutis nesileis tvarkyti dantuku, vistiek reiks pakloti 40 litu doh.gif  man tas netiko  schmoll.gif
*

puciuko mamyte
QUOTE(Jakutė @ 2009 01 29, 13:55)
*

Labuka, mamytes, gal galima gauti gyd Bendoraitienes darbo adresiuka ar tel numery. Turim labai daug problemu su pieniniais dantukais....manau ir traukti teks, tad narkoze speju irgi gali buti reikalinga blink.gif
evelinos mama
Mes prisirašėm Rasos klinikoje Žukausko g. ir kita ketvirtadienį užsirašėm pas vaikų dantukų gydytoją. Gal kas jau pas ją buvot? 4u.gif Mergaitė pirmą kartą eis pas stomatologę, tai norėčiau sužinoti kokia nuomonė kitų mamyčių, jei kam teko ten lankytis blush2.gif
tormika
KMUK Bendoraitiene super thumbup.gif thumbup.gif gydytoja.
Zino ka patarti ir siaip kaip su vaiku kalbeti.
Mum labai patiko,mums 2 metukai. cool.gif
wisata
gal galite bendoraitienes tel nr duoti?
Linikė
Gal kas rekomenduotumėt gydytoja is KMU (nes gavom siuntima).Musu dickis labai bijo gydytoju, o ypac stomatologu doh.gif
agnerici
QUOTE(wisata @ 2009 05 28, 09:43)
gal galite bendoraitienes tel nr duoti?
*

pati ieskojau tai radau:
Adresas:J.Luksos-Daumanto6 KMU studentu bendrabucio pirmame aukste,salia sukileliu gatves 51.
tokio kaip jos asmeninio tel nepateikta,bet manau cia galima uzsiregistruoti:
792512
darbo laikas tik jos verysad.gif toks napatogus:
pirm.-nedirba
antr.-10-14
trec.-9-14
ketv.14-18
penk.10-13
TAI STAI KA ATKAPSCIAU.REIKS IR PATIEM REGISTRUOTIS unsure.gif
Bakgint
O maniškis pirmą kartą pas odontologę Pakrijauskienę ėjo valdiškoje poliklinikoje (Šilainių), jis liko labai patenkintas ir vis dar labai gerai mini dantukų daktarę smile.gif
tiopte
sveiki na ziuriu kad cia labai giria gyd.bendoraitiene.na as ir prisiskaicius apie ja geru atsiliepimu nuveziau savo sunu 3m.9men.oi siaubelis buvo nuo pirmos dienos schmoll.gif atvira nerva ji greze be jokiu nuskausminamu idejusi ziodikli ir vaikas reke ne savu balsu o ji ant vaiko g.gif na greit uzdejo vaistus ir paleido namo.antra kart vaikas ejo debedamas o ji jam sako jei reksi mama isvarysiu i kolidoriu,tu man klientus isgazdinsi ir pan schmoll.gif na paskui kai jau keisdavo vaistus jam tai neskaudejo ir leidosi tvarkomas.viena dantuka ji uztaise pati tai viskas buvo gerai po visu vargu.antra dantuka skyre taisyti studentei tai studente kaip studente maloni tik nepatyrusi tai visko buvo kol isvale komplikuota dantuka.pvz idure i lupa arba i gomuri tai tas vaikas sokinejo nuo manes o atejusi gydytoja bendoraitiene ant jo sunaus sako ko cia riaumoji ir pan.finale tas kad mums studente buvo uzdejus vaistus vaistai iskrito ant ryt o kai uzdejo pliomba ji ta pacia diena iskrito. doh.gif tai va nezinau ar tik ant mano sunaus ji taip ar su visais negaliu pasakyti.dabar bandysim eit i savo poliklinika taiyti nes pas mus visi dantys komplikuoti schmoll.gif doh.gif
nykshtuke
Pradėjau domėtis vaiko pirmu apsilankymu pas dantistą, bet niekur nerandu protingo kompromiso. i KMU nenoriu, Neodenta man pasitikįjimo nekelia iš asmeninės patirties (aisku ir del kainu). Šialinių poliklinika neprisirašiusiųjų nepriima, net mokamai. Parekomenduokit kur jautrų vaiką nuvest kad iš pirmo karto neįvaryt streso (ji pas šeimos gydytoją net paklausyt nelabai leidžiasi).
edicike
QUOTE(nykshtuke @ 2009 11 19, 11:25)
Pradėjau domėtis vaiko pirmu apsilankymu pas dantistą, bet niekur nerandu protingo kompromiso. i KMU nenoriu, Neodenta man pasitikįjimo nekelia iš asmeninės patirties (aisku ir del kainu). Šialinių poliklinika neprisirašiusiųjų nepriima, net mokamai. Parekomenduokit kur jautrų vaiką nuvest kad iš pirmo karto neįvaryt streso (ji pas šeimos gydytoją net paklausyt nelabai leidžiasi).
*

Is kur cia istrauket g.gif Tikrai priima 4u.gif
nykshtuke
QUOTE(edicike @ 2009 11 20, 00:28)
Is kur cia istrauket g.gif Tikrai priima 4u.gif
*

Skambinausi i registratūrą, norėjau užsiregistruoti ir pasakė kad jokių šansų nėr pakliūt net mokamai, jeigu neprisirašęs. man irgi absurdiškai nuskambėjo, bet taip man pasakė.
edicike
QUOTE(nykshtuke @ 2009 11 23, 10:26)
Skambinausi i registratūrą, norėjau užsiregistruoti ir pasakė kad jokių šansų nėr pakliūt net mokamai, jeigu neprisirašęs. man irgi absurdiškai nuskambėjo, bet taip man pasakė.
*

O jus norejot butent ta diena ar aplamai uzregistruoti bet kada?Gal ta diena nebuvo talonu g.gif Net keista ir man pasidare ..Siap turetu priimti visus ,nesvarbu ar prisirase ar ne.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.