Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų odontologai Kaune
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3
*neva*
Apsilankeme ir mes jau, dukrytei patiko zaidimu kambarys, jautesi ramiai ir drasiai, i kede sedomes kartu, bet tai pasiule pati stomatologe, buvo ijungtas TV. , skyluciu nerado, tai apziura praejo ramiai, kitas susitikimas po puses metu smile.gif uz apziura moketi nieko nereikejo ...
nuciukas
Sveikos.
mes netyčia patekom pas praktiką atliekančius studentus(klinikose) smile.gif labai džiaugiuosi thumbup.gif ir mergina labai šauni ir dar lipdukų gavom 4u.gif per kelis kartus susitvarkėm ir džiugu. dabar laukiam eilėj plokštelės. irgi klinikose smile.gif drinks_cheers.gif
aišku, multikų čia nerodo, bet didesni vaikučiai mačiau noriai eina smile.gif thumbup.gif
NEINE
Gal kas kokių atsiliepimų galėtų parašyti apie Dainavos poliklinikoj dirbančius vaikų odontologus? 4u.gif
kartitiesa
Tiek visokiu atsiliepimu ir lb sunku issirinkti. GUndausi tarp GJ ir BMP kliniku.
nuciukas
man asmeniškai DAINAVOS polik. patiko ZADRAUSKAITĖ LAIMA - bendraujanti, maloni. Vaikai iš karto priėmė. Ir GARGASIENĖ VIDA . Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti sausoka, bet vėliau pasimato, kad tikrai darbą išmano, su vaikais bendrauti moka. smile.gif
gitukas
mes pora kartu lankemes Silainiu sveikatos centre pas Ausra (vaikui 3,5 metu). viskas super. pirmas vizitas be dideliu asaru praejo, o reikejo ir nuskausminti ir skylute uztaisyti. antra karta verksleno, bet isgyveno wink.gif gydytoja maloni, savo darba atliko puikiai
natuliona
QUOTE(kartitiesa @ 2011 07 20, 12:48)
Tiek visokiu atsiliepimu ir lb sunku issirinkti. GUndausi tarp GJ ir BMP kliniku.
*

GJ tai cia kokia g.gif blush2.gif
kartitiesa
QUOTE(natuliona @ 2011 08 09, 11:35)
GJ tai cia kokia  g.gif  blush2.gif
*

G. Januzio
vikusedo
Sveikos mamytės. Mum reikia pas odontologą, dukrytei 2,5 metų. Nemanau kad prisileis, net įsitikinusi esu, kad bus problemų. Gal žinot kaune kokią stomatologę, kur žaisliukai, filmukai, ir kad ekstra atveju ir narkozę duotų verysad.gif gal kas galėtumėt parekomenduot kažką???
Ernestukas
Mes lankomės Neodentoje, pas odontologę Rasą. Mano mergaitę labai gerai nuteikė dantukų taisymui, likome abi patenkintos smile.gif Ir dabar kaip pasakau, kad važiuosim pas dantukų daktarytę- tai šaukia valio, valio. smile.gif
juleta
QUOTE(LaiL@ @ 2011 04 05, 11:39)
I senamiescio klinika vedu tik del to, kad ten taiso su multikais, bet jau skaudu piniginei kai uz maza skylute moki po beveik 100 litu. Ir tai, jei vaikas sedi be jokiu problemu nevisada tie filmukai bus ijungiami net ir paprasius. Jau  pati dukra sake kita kart reksiu gal multikus ijungs smile.gif

Taip, kad ieskom kur dar Kaune taisytu su multikais ir zemesne kaina (i paprasta kabineta atsisako dukryte eit) .  4u.gif
*

as ir ten mokedavau iki 2010m.uz dantuka po 100lt.nu bet viena karta tai kantrybe baigesi atejome pries mokslo m.pasitikrinti sako yra viena skylute,sakau tai taisom kol praverciau zurnala sutvarke minimum 15min.ateina mano meragite su sakaita apmokejimui 185lt. doh.gif vos nenugriuvau.
o ten pakenciau tas kainas vien delto to,kad dirba vaiku odontologe sandra kuri tikrai moka su vaikais elgtis,bet vistiek mano protu kainos nerealios!!!
zaika-niznaika
SOS!!!Gal kas zino kur kaune dirba koks odontologas savaitgali?Maziui dantuka skauda verysad.gif
ferari
QUOTE(zaika-niznaika @ 2011 09 24, 15:43)
SOS!!!Gal kas zino kur kaune dirba koks odontologas savaitgali?Maziui dantuka skauda verysad.gif
*

kazkada savanoriu prospektu vaziavau ta kryptim nuo kliniku maciau kazkur kabejo uzrasas kad dirba pagooglink rasi ka nors
Andriecka
Penkto kurso studente - odontologe maloniai kviečia mažuosius pacientus nemokamai dantukų apžiurai bei gydymui smile.gif Viską pateikiame žaidimo forma, šalia visada būna profesionali vaikų gydytoja- odontologė. Kaunas, pirmadieniais nuo 13.30val. 867731929
isabelaa
sveikos, ar nera tokiu kuri elankesi garliavos poliklinikoje pas odontologe?
as siandien saviske ten uzregistravau. buvau uzejus su pacia gyd pasisnekejau , pasirode maloni svelni, tik kad eiles teks laukti net iki lapkricio 23 d
na tai ar yra tokiu ??? 4u.gif
linytes
budintis odontologas savaitgali v.Juralevicienes klinikoje širvintų 1 takas 3 namas, šeštadienį nuo 10 val, o sekmadienį nuo 8
priklausomybe
Ateinu ir aš į šitą temą, nes matau pas savo mažylį (2,5 m.) 3 skylutes doh.gif . Viena gyd. pasakė, kad iki 3 m. netaiso, nebent skaudėt pradės blink.gif . Ieškosim kitų nuomonių, tai nusprendžiau pasiimti siuntimą iš savo poliklinikos (privačios) į Klinikas. Gal kas susidūrėt su ten dirbančiom gyd. - pas kurią geriausiai registruotis? Sistemoje matau J. Narbutaitę, J. Razmienę, E. Slabšinskienę, S. Milčiuvienę, Ž. Matulaitienę, V. Andruškevičienę, I. Vasiliauskienę ir E. Bendoraitienę.
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
linytes
QUOTE(priklausomybe @ 2011 10 10, 16:30)
Ateinu ir aš į šitą temą, nes matau pas savo mažylį (2,5 m.) 3 skylutes  doh.gif . Viena gyd. pasakė, kad iki 3 m. netaiso, nebent skaudėt pradės  blink.gif . Ieškosim kitų nuomonių, tai nusprendžiau pasiimti siuntimą iš savo poliklinikos (privačios) į Klinikas. Gal kas susidūrėt su ten dirbančiom gyd. - pas kurią geriausiai registruotis? Sistemoje matau J. Narbutaitę, J. Razmienę, E. Slabšinskienę, S. Milčiuvienę, Ž. Matulaitienę, V. Andruškevičienę, I. Vasiliauskienę ir E. Bendoraitienę.
Ačiū atsakiusioms  4u.gif
*

šiaip visos profesionalios, galit pas bet kurią registruotis smile.gif
Medute55
Psichologiskai apdorojau savo keturmete smile.gif . Pripasakojau apie ivairiu spalvu plombas.. O dabar pati net nezinau, kur tokias duoda lotuliukas.gif .. Rekomenduokite svelnia ir malonia odontologe wub.gif O dar geriau su filmukais ir spalvotomis plombomis lotuliukas.gif As labiau bijau nei mano mergiote blush2.gif blush2.gif
linuse
sveikutes smile.gif

mums draugai rekomendavo Neodentą... ir likom laaabai patenkinti smile.gif aišku "apdorojimą" vykdėm intensyviai kokias 3 sav karsta.gif bet viskas praėjo super good.gif gydytoja ir jos asistentė buvo lb malonios, švelnios, kalbėjosi, kaip su sau lygia wink.gif mūsiškei taisyti nereikėjo, tik padengė dantukus fluoru.

Smagiausia dalis buvo namelis ir čiuožynė thumbup.gif o dar tas dovanų stalčius hihihi.gif dabar vėl laukia nesulaukia kada vėl važiuos pas dantukų gydytoją flirt.gif
Soft
tai nemokamai taisyt vaikui dantis imanoma tik poliklinikoj, kur dirba valdiskai ? doh.gif o gal kuria is tu paciu rekomenduotumet silainiu poliklinikoj? g.gif
liepa27
4u.gif Sikart nusivyliau G.Januzio klinikoje dirbanciu gydytoju Mantu (berods).Po metu ir taip iskrisianti pienini dantuka pradejo gydyti uz nemazus pinigelius.Nerva istrauke,vaistu uzdejo.2-a karta vaika vedam to paties danties tvarkyt ir vis po 50 lt mokam doh.gif siaip danities plombavimas pas juos 50 lt kainuoja.tai ka ir vaistu uzdejimas arba nervo istraukimas tiek pat kainuoja g.gif
turbut paskutinis vizitas musu sioje klinikoje unsure.gif
neraj
QUOTE(Soft @ 2011 11 25, 22:25)
tai nemokamai taisyt vaikui dantis imanoma tik poliklinikoj, kur dirba valdiskai ? doh.gif o gal kuria is tu paciu rekomenduotumet silainiu poliklinikoj? g.gif
*

superine gydytoja yra Ruksiene thumbup.gif
linytes
Sveiki, dirbu destytoja Kauno Kolegijoje ir gydytoja odontologe. Musu kolegijos studentams(būsimiesiems burnos higienistams) reikes pacientų vaikučių, įvairaus amžiaus. Dirbsime vasario ir kovo mėnesiais (tikriausiai pirmadieniais). Studentai turės sudaryti gydymo planą,atlikti profilaktines procedūras- apnašų valymą, silantų dėjimą, konsultuos dantų priežiūros klausimais. Jei reikės ką nedaug užgydyti- gydysiu aš, studentai tik stebės, nes jie tik higienistai, ne gydytojai bus. visos profilaktinės ir gydymo procedūros, konsultacijos nemokamos. jei ką domina, parašykit man į až arba tel 8687 10262. jeigu tėveliams reikia atlikti profesionalią burnos higieną ar kitas profilaktines procedūras, tai mūsų studentai taip pat gali atlikti nemokamai, tik kitu laiku. mes dirbame Kauno senamiestyje, Muitinės 15,tel.837 322843. taigi, jeigu ką sudomino, galite drąsiai kreiptis smile.gif
Papandopala
as su dukryte 5metu,lankiausi neodenta pas ondotologe birute,ir labai mergaite patenkinta.
Raile
QUOTE(Papandopala @ 2012 01 06, 20:51)
as  su dukryte 5metu,lankiausi neodenta pas ondotologe birute,ir labai mergaite patenkinta.
*

O as galvojau, kad Birute dabar nedirba, kad vaikeli augina g.gif
MrrMiau
Sveikos smile.gif Norėčiau, kad ka sparekomenduotų vaikų odontologę, kuri jei reiktų taisytų dantukus 2 metų vaikui. Būtų labai gerai jei netoli cento.Ir kainos nesikandžiotų blush2.gif
Forgete
QUOTE(MrrMiau @ 2012 03 27, 10:14)
Sveikos  smile.gif  Norėčiau, kad ka sparekomenduotų vaikų odontologę, kuri jei reiktų taisytų dantukus 2 metų vaikui. Būtų labai gerai jei netoli cento.Ir kainos nesikandžiotų  blush2.gif
*

Loreta dirba centro poliklinikoj, paskambinkit asmeniskai ir susitarsit 868247885
MrrMiau
Dar kartą prašau vaikų odontologų KAUNE kontaktų. Bet kad kainos nebūtų 100Lt už dantį. 2 metų vaikui sugedę priekiniai dantys ir kandžiai šalia jų, kuo toliau tuo blogiau verysad.gif
daivuse
QUOTE(MrrMiau @ 2012 03 29, 11:32)
Dar kartą prašau vaikų odontologų KAUNE kontaktų. Bet kad kainos nebūtų 100Lt už dantį. 2 metų vaikui sugedę priekiniai dantys ir kandžiai šalia jų, kuo toliau tuo blogiau  verysad.gif
*

Sveiki, mes lankomes pas gyd. Irma is "Auksteja". Bet ten kainos tikrai nezemos, bet mums jau nebebuvo kur ding, nes buvo daug dantuku sugede (ir priekiniai taip pat), o daugiau vaikas jokio stomotologo neprisileido, o vat Irmai pavyko susitarti su sunum ir sutaisyti dantis smile.gif thumbup.gif
MrrMiau
QUOTE(daivuse @ 2012 03 29, 12:11)
Sveiki, mes lankomes pas gyd. Irma is "Auksteja". Bet ten kainos tikrai nezemos, bet mums jau nebebuvo kur ding, nes buvo daug dantuku sugede (ir priekiniai taip pat), o daugiau vaikas jokio stomotologo neprisileido, o vat Irmai pavyko susitarti su sunum ir sutaisyti dantis smile.gif thumbup.gif
*

Kiek tuo metu vaikui metų buvo? ar taisė priekinius dantukus? Kiek laiko užtruko taisymas?
saulutee
QUOTE(MrrMiau @ 2012 03 29, 13:39)
Kiek tuo metu vaikui metų buvo? ar taisė priekinius dantukus? Kiek laiko užtruko taisymas?
*

As tai visdelto siulyciau Neodenta.Juo labiau jei vaikas eis pirma karta pas dantu gyd.Neivarysit baimes visam gyvenumu i(kokia as turiu)Ir kaina gaunasi vieno vizito tikrai iki 100lt.Mano vaikas ten pats savo noru eina,be problemu ir kiek teko girdet ten su visais vaikais susitvarko,jei ne lieka klinikos su narkoze.mes lankomes pas gyd.Vilija,tai esam labai patenkinti.Pas tokia ir as nebijociau.
Forgete
QUOTE(saulutee @ 2012 04 01, 12:43)
As tai visdelto siulyciau Neodenta.Juo labiau jei vaikas eis pirma karta pas dantu gyd.Neivarysit baimes visam gyvenumu i(kokia as turiu)Ir kaina gaunasi vieno vizito tikrai iki 100lt.Mano vaikas ten pats savo noru eina,be problemu ir kiek teko girdet ten su visais vaikais susitvarko,jei ne lieka klinikos su narkoze.mes lankomes pas gyd.Vilija,tai esam labai patenkinti.Pas tokia ir as nebijociau.
*

Mes irgi ten kelis kartus ejom, mano vyresnelis niekaip nepasidave. Ejom gal puse metu, karts nuo karto. labai daug dirbom namuose, rodem filmukus, pirkom play doh stomotologo rinkini, knygutes. Atrodo jau susitariam, bet kai nueinam - nesileidzia. Jam netiko tie ilgi gydytojos pasakojimai ir rodymai. Tada nuejom pas musu poliklinikos stomotologe (su mintim kad imsim i KMUk siuntima), bet ji ramiai, apziurejo, pasieme grezta pasake kad su traktoriuku pagaus kirmina ir pagreze. be jokiu cackinimu, uztaise. Mes su vyru apsale buvom. Tiesiog musu toks vaikas, jam nereikia ilgu pasakojimu, kuo ilgiau pasakoji tuo jam baisiau. Tas pats ir su echoskopija buvo, nesidave niekaip, kai pradejo daryti klyke, bet po 10s suprato kad nieko baisaus ir nurimo. O jei taip ikalbinet tai niekaip neikalbeciau.
daivuse
QUOTE(MrrMiau @ 2012 03 29, 13:39)
*

Sunui buvo 2.5 metu, taise ir preikiniu danukus (buvo tokie pajuode ir dalis nutupejusio) bei kitus galinius. Ejom kelis kartus, nes pradziai isvale kanalus, dejo vaistu, paskui uzblombavo kanalus ir prilipde nutrupejusi dantuka.
Nors pinigeliu ir nemazai palikom, bet likom patenkinti, nes dabar visi dantukai sutaisyti! mirksiukas.gif
Raile
Jau kuris laikas savo dukryte ruosiu vizitui pas gydytoja.. Bet pati turbut labiau bijau blush2.gif Pripasakojau, priburiau jai, kad uzdes jai ant dantuko spalvota plomba, kad pries tai leis issirinkti spalva (kazkur esu girdejusi..) Tai maniske dabar tik ir kalba apie ta spalvotu plombu pasirinkima biggrin.gif O kur tas spalvotas plombas deda dabar kniekur nerandu g.gif .. Gal ka zinote g.gif ?
daivuse
QUOTE(Raile @ 2012 04 04, 12:44)
Jau kuris laikas savo dukryte ruosiu vizitui pas gydytoja.. Bet pati turbut labiau bijau blush2.gif  Pripasakojau, priburiau jai, kad uzdes jai ant dantuko spalvota plomba, kad pries tai leis issirinkti spalva (kazkur esu girdejusi..) Tai maniske dabar tik ir kalba apie ta spalvotu plombu pasirinkima biggrin.gif  O kur tas spalvotas plombas deda dabar kniekur nerandu g.gif .. Gal ka zinote g.gif ?
*

Jau buvau rasiusi, akd mes lankomes klinikoje "Auksteja", tai ten tikrai deda spalvotas bliombas ir leidzia issirinkti. Mano sunus jau turi geltona, zalia ir violetine. mirksiukas.gif
Raile
QUOTE(daivuse @ 2012 04 04, 14:27)
Jau buvau rasiusi, akd mes lankomes klinikoje "Auksteja", tai ten tikrai deda spalvotas bliombas ir leidzia issirinkti. Mano sunus jau turi geltona, zalia ir violetine.  mirksiukas.gif
*

aciukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(daivuse @ 2012 03 29, 13:11)
*

Dar paklausiu.. Rašote, kad ten kainos nežemos.. Tai kiek kainuoja dantuko taisymas, nors apytiksliai g.gif
Forgete
QUOTE(Raile @ 2012 04 04, 12:44)
Jau kuris laikas savo dukryte ruosiu vizitui pas gydytoja.. Bet pati turbut labiau bijau blush2.gif  Pripasakojau, priburiau jai, kad uzdes jai ant dantuko spalvota plomba, kad pries tai leis issirinkti spalva (kazkur esu girdejusi..) Tai maniske dabar tik ir kalba apie ta spalvotu plombu pasirinkima biggrin.gif  O kur tas spalvotas plombas deda dabar kniekur nerandu g.gif .. Gal ka zinote g.gif ?
*

Loreta centro pol taip pat deda spalvotas 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.