Tiksliai nežinau, bet ar nereikėtų su soliariumu dar luktelėti. Oda - dižiausias mūsų organas, jai teko nemažai iškęsti nėštumo metu, be to, kaip dažnai sakau, visas grožis perėjo į lėliuką  Pasilepink natur produktais ir jei laikui bėgant negerės, teks pas odos gydytoją kulniuot
Man panasiai buvo . Laukiau apie 4 menesius, vis tikedamasi, kad praeis. Deja... Nuejau pas dermatologa, israse tepalusnakciai ir dienai, tai per pora menesiu vaizdas pagerejo. Dabar po gimdymo 10men, bet ir tai dar nevisai susitvarke. Siulau nelaukt, o nueit pasikonsultuot...
agnie6ka
2006 11 01, 10:36
Na nezinau, dar pas gydytoja nera ko ir eiti, nes nera taip tragiskai, o dar ziuriu, kad po truputuka mazeja, bet vistiek noretusi nors kuom nors namie palepinti oda, gal zinote kokiu budu.
kristukass
2006 11 01, 11:28
Niu va kaip atrodo  Tik dabar jau dar ryškesnė ir didesnė
Kitokia82
2006 11 01, 16:14
Mano veido oda iskart po gimdyno buvo tragiska,taip isbere,skaiciau kazkur,kad tai del hormonu ir kol maitinsi gali ir nepraeiti,bet as einu tik i veido soliariuma ir veido oda zymiai gereja
Giedrute29
2006 11 01, 16:43
[quote=gretha,2006 10 31, 13:07] Aš irgi turbūt nepaguosiu... Aš per visą nėštumą auskaro nebuvau išsivėrusi. Tik kai atvažiavau į priimamąjį gimdyt, išsiėmiau Viena pagyvenus moteriškaitė žiauriu žvilgsniu mane pervėrė, bet man dzin Antrą dieną po gimdymo aš vėl auskarą įsivėriau. [nright]  [/r Sveikute. As taip pat per visa nestuma nebuvau issiverusi auskaro.Kai nuvaziavau gimdyti tai tik ant gimdymo stalo,prie gydytoju ji issiveriau.  Mane tai tokia priplaukus akusere zvilgsniais varste ,bet as del to visiskai nesijaudinau.Tegul ziuri.Pati neturi auskariuko tai ir ziuri  As iskart po gimdymo ji vel isiveriau.Ir nera pas mane jokiu demiu.
na, mergaites, susirupinau ir as! atsiplesiau ir as savo pilvuka apziureti  ogi yra!!!!  kazkaip anksciau ne demesio neatkreipiau, o gal tai del to, kad tik praeita savaitele issiveriau - labai jau mano auskariukas ant sono gulejo  bet manau, kad tai avaime turetu praeiti. o kaip ta ryski juosta pilvuka dalijanti pusiau dingsta?!? tai ir cia...
Na mielosios jums tai dar nieko. Man buvo visai tragiškai. Aš kai tik pastojau, mane velnišlai išbėrė: visą veidą, krūtinę ir nugarą- tokiais mažais spuogeliais, kurie paskui vis didėjo, o vietoj jų liko raudonoai tamsios dėmės. Visa tai nuo hormonų pokyčio. Gydytojai dermatologai ir ginekologai sakė: po gimdymo praeis, jei ne, tai kai nustosi maitinti. Tai va, nemaitinu jau tris mėnesius, o vis tas pats. Veidas liko baisus (krūtinė ir nugara praėjo)ir jokie išrašyti kremai nepadeda ir nepadės( jų išbandžiau tikrai ne vieną ir ne du, ir kaina jų gera).
Viena išeitis liko - lazeris. Konsultavausi, sakė vienos procedūros užteks.Reikės kurią dieną ryžtis ir nueiti pasigražint.
Roza_Liuksemburg
2006 11 02, 09:05
QUOTE(aurutele:) @ 2006 11 01, 17:55) na, mergaites, susirupinau ir as! atsiplesiau ir as savo pilvuka apziureti  ogi yra!!!!  kazkaip anksciau ne demesio neatkreipiau, o gal tai del to, kad tik praeita savaitele issiveriau - labai jau mano auskariukas ant sono gulejo  bet manau, kad tai avaime turetu praeiti. o kaip ta ryski juosta pilvuka dalijanti pusiau dingsta?!? tai ir cia... Praeis ir ta juosta (apie tai netgi yra kažkur atskira tema). Man 2 menuo po gimdymo, iš karto buvo labai ryški, o dabar beveik išnyko.
Braškutė
2006 11 02, 09:45
turejau ir as auskariuka, pranesiojau iki 20sav.o po to dare opendikso operacija, tai teko viska issiimti  ,o po operacijos, kai buvau visa istepta tuo jodu, ryte jau nebegalejau auskariuko isiverti  skylute buvo uzsitraukusi, suprantu apie kokias rudas demes kalbate, tikrai negrazei atrodo  , rudos demes tikrai dings, bet randelis nuo auskariuko taip ir liks  vel auskaro vertis nebenoriu, todel svarstau ka daryti, kaip ta randeli panaikinti, priejau isvados, kad reikes ant tos vieteles, pasidaryti tatuiruote, kitos iseities nematau
kristukass
2006 11 02, 11:07
QUOTE(_braskute @ 2006 11 02, 10:45) turejau ir as auskariuka, pranesiojau iki 20sav.o po to dare opendikso operacija, tai teko viska issiimti  ,o po operacijos, kai buvau visa istepta tuo jodu, ryte jau nebegalejau auskariuko isiverti  skylute buvo uzsitraukusi, suprantu apie kokias rudas demes kalbate, tikrai negrazei atrodo  , rudos demes tikrai dings, bet randelis nuo auskariuko taip ir liks  vel auskaro vertis nebenoriu, todel svarstau ka daryti, kaip ta randeli panaikinti, priejau isvados, kad reikes ant tos vieteles, pasidaryti tatuiruote, kitos iseities nematau  O tu tikra kad užgijo ta skylutė.Aš tai pabandyčiau įvert auskariuką.  O gal vis dėl to neužgijus.  Nebent neseniai buvai įsivėrus.
Braškutė
2006 11 02, 11:49
QUOTE(kristukass @ 2006 11 02, 12:07) O tu tikra kad užgijo ta skylutė.Aš tai pabandyčiau įvert auskariuką.  O gal vis dėl to neužgijus.  Nebent neseniai buvai įsivėrus. aga, uzsitraukusi buvo, o per prievarta nenorejau grusti, kai pilvukas augo tempesi skylute ir ji man siek tiek slapiavo, gal uztai taip
mat tai tokiais spuogeliais išbėrė kojas, rankas, veidą (niekada neturėjau jokių spuogų) ir kartais tokie pūlinukai atsiranda. Gal kam nors taip buvo?
Pasikeitusi
2006 11 03, 12:57
Pas mane ir ta pati problema  ruda deme kaip reikalas, bet dar as  gal kai pagimdysiu susitrauks.... pas amne irgi turbut jau uzaugo kazkiek ta skylute, nes visad tai papuliuodavo trupuciuka tai paslapiuodavo, tai speju pats viduriukas uzaugo  nors po gimdymo bandysiu vertis, gal tilps
kristukass
2006 11 03, 14:13
QUOTE(Pasimetusi @ 2006 11 03, 13:57) Pas mane ir ta pati problema  ruda deme kaip reikalas, bet dar as  gal kai pagimdysiu susitrauks.... pas amne irgi turbut jau uzaugo kazkiek ta skylute, nes visad tai papuliuodavo trupuciuka tai paslapiuodavo, tai speju pats viduriukas uzaugo  nors po gimdymo bandysiu vertis, gal tilps  O tu pabandyk su tuo auskariuku dabar praverti.Gal neužgijo.Aš tai vis kartkartėmis praverdavau.
nezinau kaip jums bet man labiau rupejo pilvuka sumazint o ne auskara vertis..  ta ruda deme ir dabar dar matosi,praejo jau 3men ta juosta isnyko o deme vos vos..  auskaro nesiveriu,pilrma reik ankstesnes formas atgaut..ir be to pastebejau kad ir pati bambos skylute nebe tokia,kokia buvo anksciau
kristukass
2006 11 03, 20:33
QUOTE(Sypsne @ 2006 11 03, 20:56) nezinau kaip jums bet man labiau rupejo pilvuka sumazint o ne auskara vertis..  ta ruda deme ir dabar dar matosi,praejo jau 3men ta juosta isnyko o deme vos vos..  auskaro nesiveriu,pilrma reik ankstesnes formas atgaut..ir be to pastebejau kad ir pati bambos skylute nebe tokia,kokia buvo anksciau  Noriu tau paprieštarauti.  Nieks nesakė kad mes jau norim vertis auskarus.  Tik rūpi ar išnyks ta dėmė ar ne.Juk ji tai tikrai nepuošia pilvo.  O kad reikia pirma atgaut gražią kūno formą tai visoms yra suprantama.
AS TAI NEISIVERDINEJAU AUSKARO IKI 8MEN.,PASKUI DAKTARE LIEPE ISISVERTI,BET SKILUTE NEUZGIJO.O TOKIOS DEMES TAI NETURIU,VISKAS TAIP PAT KAIP PRIES NESTUMA,NU TIK PILVUKAS YRA,BEC CIA NE DIDELE PROBLEMA TU GAL PAS KOKI DERMATOLOGA NUEIK,NES DEME TAI TIKRAI NELB GRAZIAI ATRODO(TIK NEISIZEISK),GAL CIA KAS NEGERAI,ISKUR JI ATSIRADO?O TAI CIA PO GIMDYMO AR NESTUMO METU JAU ATSIRADUS BUVO?IR DRAUGE SU AUSKARU BUVO KAI LAUKESI,BET BAMBA SVARI LIKO,PIRMA KART MATAU O GAL CIA PRIKLAUSO KIEK LAIKO PRASIDURUS,AS TAI JAU 7METAI SU AUSKARIUKU...
QUOTE(kristukass @ 2006 10 31, 13:14) O per kiek laiko ji išnyko?  QUOTE(ereeka @ 2006 11 03, 23:09) TU GAL PAS KOKI DERMATOLOGA NUEIK,NES DEME TAI TIKRAI NELB GRAZIAI ATRODO(TIK NEISIZEISK),GAL CIA KAS NEGERAI Tik jau neprisigalvokit tokių dalykų  PAs mane ta skylė lygiai taip pat atrodė. Tik kaip kažkur rašė, man pirmaiu rūpėjo susigrąžint buvusias formas, tai aš tą skylutę ir pamiršus buvau  tai maždaug 3 mėn po gimdymo numečiau visus priaugtus kg ir įsivėriau auskariuką - tai jau buvo tą skylė susitvarkius. Ir nieko maskuot nereikia. Tikrai, mergaitės, nesukit sau galvos anksčiau laiko, čia gi todėl, kad oda įsitempus. Grįš oda į savo vietą, išnyks negro juosta ir susitvarkys ta skylutė
kristukass
2006 11 04, 15:47
QUOTE(ereeka @ 2006 11 03, 23:09) AS TAI NEISIVERDINEJAU AUSKARO IKI 8MEN.,PASKUI DAKTARE LIEPE ISISVERTI,BET SKILUTE NEUZGIJO.O TOKIOS DEMES TAI NETURIU,VISKAS TAIP PAT KAIP PRIES NESTUMA,NU TIK PILVUKAS YRA,BEC CIA NE DIDELE PROBLEMA TU GAL PAS KOKI DERMATOLOGA NUEIK,NES DEME TAI TIKRAI NELB GRAZIAI ATRODO(TIK NEISIZEISK),GAL CIA KAS NEGERAI,ISKUR JI ATSIRADO?O TAI CIA PO GIMDYMO AR NESTUMO METU JAU ATSIRADUS BUVO?IR DRAUGE SU AUSKARU BUVO KAI LAUKESI,BET BAMBA SVARI LIKO,PIRMA KART MATAU O GAL CIA PRIKLAUSO KIEK LAIKO PRASIDURUS,AS TAI JAU 7METAI SU AUSKARIUKU... Ji atsirado kai dar laukiausi.Kai pilvukas pradėjo pūstis tai ir ji pamažu pradėjo ryškėt.  Aš tai dar tik 3 metai kaip turiu tą auskarą.  O dėl to dermatologo tai visai neatėjo į galvą.Gal jis turės kokį paaiškinimą.  Ačių tau už mintį.O dėl to kad negražiai atrodo tai tikrai neįsižeidžiau. Papildyta:QUOTE(Ingushka @ 2006 11 04, 12:43) Tik jau neprisigalvokit tokių dalykų  PAs mane ta skylė lygiai taip pat atrodė. Tik kaip kažkur rašė, man pirmaiu rūpėjo susigrąžint buvusias formas, tai aš tą skylutę ir pamiršus buvau  tai maždaug 3 mėn po gimdymo numečiau visus priaugtus kg ir įsivėriau auskariuką - tai jau buvo tą skylė susitvarkius. Ir nieko maskuot nereikia. Tikrai, mergaitės, nesukit sau galvos anksčiau laiko, čia gi todėl, kad oda įsitempus. Grįš oda į savo vietą, išnyks negro juosta ir susitvarkys ta skylutė  Kad tavo žodžiai tiesiai dievuliui į ausį.
kkriste, man taip buvo. niekas nepaaiskino kodel. ant ranku sumazejo, bet ant koju liko  kai buvau ant saules - buvo maziau, prasidejo ruduo ir vel...
Braškutė
2006 11 05, 09:16
GAL CIA KAS NEGERAI,ISKUR JI ATSIRADO?O TAI CIA PO GIMDYMO AR NESTUMO METU JAU ATSIRADUS BUVO?IR DRAUGE SU AUSKARU BUVO KAI LAUKESI,BET BAMBA SVARI LIKO,PIRMA KART MATAU O GAL CIA PRIKLAUSO KIEK LAIKO PRASIDURUS,AS TAI JAU 7METAI SU AUSKARIUKU... [/quote] gal tik pirma karta matai, bet siaip nieko cia keisto nera, tikrai ta deme buvo ne pas viena  beje, tas rudumas man liko ir po opendikso operacijos aplink ta randuka  bet ir tas jau baigia isnykti
O man po gimdymo praėjo mėnuo, ir pastebėjau, kad oda labai nusausėjusi. Maudydamasi vonioje įsipyliau aliejuko, kurį pilu maudydama dukrytę, tad pažiūrėsiu, gal atsistatys.
QUOTE(dincikas @ 2006 11 04, 22:23) Jei maitini, geriau paauk su soliariumu - girdėjau, kad gali atsirasti pigmentinių dėmių, kurios neišnyksta  As irgi deltu pigmentiniu girdejau,man gydytojas,kuriuo labai pasitikiu,leido eit,ir sake,kad tai nei pieneliui,nei kudikiui nepakenks.O pigmentines atsiras jei be saiko deginsies  Na bet kas liecia temos autore,tai tikrai jos atveju neiciau
QUOTE(REBECA @ 2006 11 01, 09:59) Jetau,tai kas ten buvo?Cia po gimdymo kas nors? ivardino kazkaip, bet nelabai supratau. o vaistai padejo, tai daugiau ir nebereikejo rodytis QUOTE(verzak @ 2006 11 01, 21:21) Na mielosios jums tai dar nieko. Man buvo visai tragiškai. Aš kai tik pastojau, mane velnišlai išbėrė: visą veidą, krūtinę ir nugarą- tokiais mažais spuogeliais, kurie paskui vis didėjo, o vietoj jų liko raudonoai tamsios dėmės. Visa tai nuo hormonų pokyčio. Gydytojai dermatologai ir ginekologai sakė: po gimdymo praeis, jei ne, tai kai nustosi maitinti. Tai va, nemaitinu jau tris mėnesius, o vis tas pats. Veidas liko baisus (krūtinė ir nugara praėjo)ir jokie išrašyti kremai nepadeda ir nepadės( jų išbandžiau tikrai ne vieną ir ne du, ir kaina jų gera). Viena išeitis liko - lazeris. Konsultavausi, sakė vienos procedūros užteks.Reikės kurią dieną ryžtis ir nueiti pasigražint. pagal tavo aprasyma ir man tas pats buvo, tik veido nebere. demeles- randukai dar like, bet tikrai nebera labai ryskus.
katytia
2006 11 06, 09:18
 jetau mamytes nepykit bet is muses drambli gaminat  ir pas jokius dermatologus nereik eiti.nebent pacios norit. as ir turiu deme ta.todel kad issiveriau auskara ir uzgijo o pilvas issiputes ir todel deme.nu zopdziu ji pranyks o kam neoranyks kita auskariuka issiverkit. baisus cia dalykas nesuprantu ....  jei tik del tokios demeles baisu darosi tai pamatytumet mano pilveli kuris visas isvagota s striju ir dar demele nuo auskaro tai sakytumet kad jus graziausiai pasauly atrodot
kristukass
2006 11 06, 12:25
QUOTE(katytia @ 2006 11 06, 10:18)  jetau mamytes nepykit bet is muses drambli gaminat  ir pas jokius dermatologus nereik eiti.nebent pacios norit. as ir turiu deme ta.todel kad issiveriau auskara ir uzgijo o pilvas issiputes ir todel deme.nu zopdziu ji pranyks o kam neoranyks kita auskariuka issiverkit. baisus cia dalykas nesuprantu ....  jei tik del tokios demeles baisu darosi tai pamatytumet mano pilveli kuris visas isvagota s striju ir dar demele nuo auskaro tai sakytumet kad jus graziausiai pasauly atrodot  Na mano pilvuką puošia tik ta dėmukė.O va strijom tai užpakaliukas, papuliai ir šlaunys padabytos.
Braškutė
2006 11 06, 15:34
QUOTE(katytia @ 2006 11 06, 10:18)  jetau mamytes nepykit bet is muses drambli gaminat  ir pas jokius dermatologus nereik eiti.nebent pacios norit. as ir turiu deme ta.todel kad issiveriau auskara ir uzgijo o pilvas issiputes ir todel deme.nu zopdziu ji pranyks o kam neoranyks kita auskariuka issiverkit. baisus cia dalykas nesuprantu ....  jei tik del tokios demeles baisu darosi tai pamatytumet mano pilveli kuris visas isvagota s striju ir dar demele nuo auskaro tai sakytumet kad jus graziausiai pasauly atrodot  koks gali buti pilvas issiputes jei sveriu 55kg  susitraukes jau tas pilvas o deme likus, o be to striju tikrai neturiu ir neturejau, kaip kam problema kaip kam ne  vienoms vienos problemos kitoms kitos
ka as manau ta tema: auskara issiveriau dar sausi kai nezinojau kad pastojau. todel skyle uzaugo ir liko sviesus randelis. kaip kosmetologe galiu pabandyti teigti kad cia gali buti panasiai kaip strijos, plona oda toje vietoje todel ir paryskejo, nes man irgi yra demeles. va ant slaunu strijos jau traukiasi nes svoris mazeja, tai gali buti kad kai pilvas gris i senas proporcijas (bus plokscias) isnyks ir tas tamsumas. juk kristukasss netaip jau seniai pagimdei palauk truputi turi praeiti
kristukass
2006 11 07, 12:29
QUOTE(Lauryte82 @ 2006 11 06, 18:23) ka as manau ta tema: auskara issiveriau dar sausi kai nezinojau kad pastojau. todel skyle uzaugo ir liko sviesus randelis. kaip kosmetologe galiu pabandyti teigti kad cia gali buti panasiai kaip strijos, plona oda toje vietoje todel ir paryskejo, nes man irgi yra demeles. va ant slaunu strijos jau traukiasi nes svoris mazeja, tai gali buti kad kai pilvas gris i senas proporcijas (bus plokscias) isnyks ir tas tamsumas. juk kristukasss netaip jau seniai pagimdei palauk truputi turi praeiti Va dabar jau žinosiu į ką kreiptis, kai iškils koks klausimėlis susijęs su grožiu.
QUOTE(kristukass @ 2006 11 07, 13:29) Va dabar jau žinosiu į ką kreiptis, kai iškils koks klausimėlis susijęs su grožiu.  butinai lauksiu
manau, viskas bus gerai su tamstos bamba, svarbiausia nesijaudinti as  issiveriau,o pagimdziusi vel isiveriau (na neiskart aisku  ), ir skylute pasirodo net nepradingo niekur. taigi dabar, praejus 2m. po gimdymo, tiek bamba, tiek skylute tokie patys, kaip ir pries
kristukass
2006 11 07, 22:18
QUOTE(SuperDuper @ 2006 11 07, 22:16) manau, viskas bus gerai su tamstos bamba, svarbiausia nesijaudinti as  issiveriau,o pagimdziusi vel isiveriau (na neiskart aisku  ), ir skylute pasirodo net nepradingo niekur. taigi dabar, praejus 2m. po gimdymo, tiek bamba, tiek skylute tokie patys, kaip ir pries  Ačiū tau labai kad pasidalini savo patirtimi.
Vilmoshka
2006 12 19, 10:33
O aš patarčiau kreiptis ne į kosmetologę, bet į dermatologą. Manyčiau, medikas turėtų daugiau patarti.
Vilmoshka
2006 12 19, 10:58
Mačiau, kokia bamba liko pas moterį po gimdymo... Fu. Dabar negali net maudymo atskiro apsirengt. Net nežinau, ką ir patart tokiu atveju, nes pati neturiu tokios problemos.
Vilmoshka
2006 12 19, 11:01
Mano veidas po gimdymo buvo TRAGIŠKAS  Tiesiog visos kraujagyslės, visi kapiliarai iškilo į paviršių, akys irgi tokios  Kai pamačiau save veidrody, išsigandau! Bet ilgainiu viskas praėjo. Jeigu yra tokių problemų, reikėtų paskubėti apsilankyti pas gydytoją.
Campariuke
2006 12 25, 22:57
man nuo maitinimo pradzio pradejo berti speneli viena. nzn ar verta keliaut pas gydytoja.
viktorija@
2007 01 18, 19:15
aš auskarą tik tada išsivėriau kai jau bamba išlindo ir auskaras pradėjo kliūti, na kažkur šeštą mėnesį.bet po gimdymo vėl įsivėriau ir nėra jokių dėmių.
Zuikiosaulute
2007 02 23, 17:07
Mano oda po gimdymo išsausėjo. Stengiuosi palepinti losjonais, kremais.
berniukai
2007 02 23, 19:50
Gimdziau pries menesi,man irgi isbere rankas,o veliau ir kojas,oda pasidare sausa.Beda,kad nelabai praeina.Reiks nueit pas gyd.
Man irgi po gimdymo veido oda daug grazesne ir lygesne pasidare,mano draugei atvirksciai.
Gal kas galit pasakyti kaip tiksliai su ta citrina daryti?
Assta76
2007 03 14, 00:25
Man panašiai buvo prieš pastojimą. Bet mano spuogai dygo pažastyse, tai visos pažastys išpjaustytos  Buvo išdygę ir ant veido, tiksliau ant barzdos, bet tada tada turėjau kažkokio smirdančio tirpalo ir šeip netaip išvariau ji lauk. Liko tik tamsios dėmės. Buvo ir ausyje išdygęs ir nosyje....  Ilgai aš sujais kovojau. Darė kraujo tyrimus, rado mažakraujystę, geležies trūkumą ir kažkoke bakteriją, kuri ir padarė kažką panašaus, o kaip tą bakteriją išnaikint, niekas nežinojo  Daug gėriau geležies, vitaminų, ir hemoapatinių vaistukų ir padėjo  o po to ir pastojau  Taip kad kantrybės ir gero gydytojo.
zveriuke
2007 03 17, 14:46
man buvo atsirade spuogai bet kadangi pati nemaitinu tai nueinu i soliariuma ir tada viskas ciki
migluzele
2007 03 17, 18:05
O vat as manau, kad tai buvo pats kvailiausias mano zingsnis, kad as apskritai ta auskara isiveriau. Nelabai kazkaip man gijo jis, vis papuliuodavo, kol po 3 menesiu suzinojau, jog pastojau. Issiemiau is karto, visgi infekcijos saltinis, jei puliuoja... Ir patikekit randas dabar toks baisus... Rudumai isnyko, bet ten kur buvo skylute, tai ir liko idubimas. Plius strijos aplink randa... Bandziau ir po gimdymo isiverti, 'ale paslepti', nu bet jau puliavo puliavo... Visiskai netiko man tas metalas. Issiemiau. Taip gailiuosi, jei ne tas randas virs bambos, tai ant pilvo nei zymes nebutu, jog apskritai kazkada nescia buvau.
o aš visa neštuma nešiojau auskara, nes bamba neišsivertė, o auskaras man ir netrukdė. sakiau kai važiuosiu gimdyt tai išsiversiu, bet... kai jau reike važiuot tai niekaip aš jo neišsisegiau ( neatsukau to bumbuliuko)  nu ir pagimdžiau su auskaru, bet niekas man nieko nesake... na o dabar jis atrodo kaip ir anksciau - graziai
Ingulik
2007 03 17, 22:45
QUOTE(gretha @ 2006 10 31, 12:07) Aš irgi turbūt nepaguosiu... Aš per visą nėštumą auskaro nebuvau išsivėrusi. Tik kai atvažiavau į priimamąjį gimdyt, išsiėmiau Viena pagyvenus moteriškaitė žiauriu žvilgsniu mane pervėrė, bet man dzin Antrą dieną po gimdymo aš vėl auskarą įsivėriau. As issiemiau jau gimdymo palatoj, kai mano daktaras ta dalyka pastebejo Ir is karto po gimdymo vel idejo vyras. As pati turiu 2 skilutes. Pirma isivere negraziai, tai teko isimti. Ir nieko, uzgijo normaliai be jokiu demiu  Gal palaukite trupuciuka, praeis kaip ir juostos po nestumo, tik gal leciau
Man po gimdymo labai pasikeitė veido oda nebetinka prieš nėštumą naudoti kremai bei makiažo pagrindai, tad tenka ieškoti naujų
dyncexxx
2007 04 12, 14:05
man tik issausejo labai oda, jokiu demiu ir nieko kito...
Dvyniuke
2007 05 02, 22:02
Kosmetologė patarė gerti " Švari oda" preparatą bei cinką, taip pat "Lepicol". Lyg ir geriau darosi, kol kas dar neaišku nieks, nes Šv.odą reikia gert minimum pusę metų  (Cinką - tris mėnesius)
|
|